Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Bukmacherskie Pewniaki

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Ten kurs przy takim meczu to i tak za mało by aż tak ryzykować. The Bhoys przegrali ostatnio finał pucharu, oni też mają co sobie odbić, dla nich też jest to najważniejszy mecz w sezonie. Przyznam - derby mają to w sobie, że niejednokrotnie drużyna podnosiła się w nich z głębokiego kryzysu, ale nie było takiej sytuacji. Celtowie mają okazję ostatecznie wygrać ten sezon w najpiękniejszy możliwy dla siebie sposób, ku radości swoich fanów i dla upokorzenia rywala, to oni będą gryźć murawę tak samo, jak i nie bardziej niż rangersi ;)

Co do tego małego zakładu, jestem jak najbardziej za.

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• NalepRKO

223

• N!KO

109

• Holyshit

109

• PH93

106

Top użytkownicy w tym temacie

No to tu się mylimy bo dla mnie 3,40 to za duży kurs - a sam powiedziałeś ze oba kluby będą grały "o życie" (Moim zdaniem rangers bardziej ) i wynik może pójść w obie strony - stąd też zdziwiło mnie niesamowicie to skreślenie z góry "The gears".

Swoją drogą te derby zapowiadają się niesamowicie i przejdą do historii. 14 00 - Niedziela.

Zrobiłem dużo dla biznesu:

Udział: Youshoot Teddy Long, Youshoot Rikishi, Lapsed Fan Podcast, Wrestling Soup, konwersacje z Dejwem na twitterze... Więc się wypowiadam + jestem w stanie słuchać Russo.

Ja sobie postawiłem ostatecznie zupełnie inny kupon niż zakładałem ( :twisted: ) i zobaczymy:

Arsenal - Aston Villa handicap 3-drogowy (0-1) 1 2.0

Chelsea - Tottenham obie drużyny strzelą 1.60

Schalke - Bayer gospodarze w obu połowach 2.80

AC Milan - Roma gospodarze w obu połowach 2.20

Stawka: 5

Wygrana: 86,70

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.

11985408557829e91eb351.jpg

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows

Dla osób myślących, że Rangersi łatwo sprzedają skórę i pozwolą Celticowi świętować mistrzostwo na ich terenie radziłbym jednak o usunięcie tego meczu jako pewniaka tym bardziej, że pierwszy raz od niepamiętnych czasów wielka dwójka może zostać rozłączona przez Motherwell, więc Rangersi wybiegną zmotywowani jak nigdy. :wink:

15974308365193fac7b7921.jpg

Zdobyć mistrzostwo na terenie odwiecznego rywala po raz 3 w historii - bezcenne. Celtowie wybiegną niesamowicie zmotywowani + niezły dołek gers dają dużą szansę na 3 pkt.

LKS vs KGHM 2

Lechia vs P B-B 2 i tak oto za 10 zl wzbogacilem sie o 100 zl i mam na koszulkę dolpha zigglera. :D

[ Dodano: 2012-03-25, 15:34 ]

Luzak na co i ile wpłacasz :D

Zrobiłem dużo dla biznesu:

Udział: Youshoot Teddy Long, Youshoot Rikishi, Lapsed Fan Podcast, Wrestling Soup, konwersacje z Dejwem na twitterze... Więc się wypowiadam + jestem w stanie słuchać Russo.

W ten weekend bez kuponowych szalenstw, ale i meczy bylo malo. W ogole te co postawilem sa srednio pewne, i maja duze kursy:

Sobota 10zl - 74.60

Aston Villa vs Chelsea 2 - 1.85

Widzew vs Ruch 2 - 2.35

Nancy vs PSG 2 - 1.95

Niedziela 10zl - 127.90

Vitesse vs AZ 2 - 2.15

Hannover vs Monchengladbach 2 - 2.55

Siena vs Udinese 2 - 2.65

Spotkan ze srodka sie najbardziej boje...

50608915156a3743c1fa34.jpg

N!KO napisał(a):

Hannover vs Monchengladbach 2 - 2.55

Mysle, że tu będzie strasznie ciężko- Monchengladbach poprzednie trzy mecze przegrało, w tym ostatnio u siebie z Hoffenheim (połozonym 6 miejsc niżej w tabeli) 1:2.

Mój ryzykowny kupon:

Parma Lazio 2 2.63

Auxerre Valenciennes 2 3.02

Malaga Betis 1 1.63

Tak wtrącę w temat pytanko,czy gdzieś w naszym kraju można obstawiać wyniki Wrestlemani,czy raczej nikt się tym nie zajmuje?

Lynx62 napisał(a):
Mysle, że tu będzie strasznie ciężko- Monchengladbach poprzednie trzy mecze przegrało, w tym ostatnio u siebie z Hoffenheim (połozonym 6 miejsc niżej w tabeli) 1:2.

Dwie kolejki temu wygrali z Leverkusen na wyjezdzie. Ja licze na zmeczenie H96 po Lidze Europy

• Reputacja:   1

Oj, Lazio na stadionie Parmy to będzie miało bardzo ciężko. Prędzej postawiłbym "jedynkę".

15974308365193fac7b7921.jpg

No niestety w ryzykownym kuponie trzy pudła:

Cytat
Parma Lazio 2 2.63

Auxerre Valenciennes 2 3.02

Malaga Betis 1 1.63

Na pocieszenie kupon pewniaków wszedł:

Cytat
PSV Venlo 1 1.1 2:0

Feyenoord NAC Breda 1 1.3 3:1

Ajax Heracles 1 1.18 6:0

Barcelona Bilbao 1 1.13 2:0

Tottenham Swansea 1 1.4 3:1

Juventus Napoli 1 1.87 3:0

Całkowity kurs: 4.99

• 2 miesiące temu...

Odkopuje, gdyż jutro startują ME 2012 rozgrywane w Polsce i na Ukrainie. Żeby nie było pusto, dodam coś od siebie:

1. Polska - Grecja

Typ: X

Kurs: 3.20 (Bet365)

Jeden z lepszych zakładów na jutro (drugi to liczba goli, poniżej 2,5). Jak dobrze wiemy, mecz otwarcia, presja, nagonka mediów itd. Wszyscy oczekują wygranej, jednak jak dobrze wiemy, Polacy mało strzelają, a Grecy bardzo dobrze się bronią. Zastanawiałem się nad zagraniem, Grecji po kursie 4.20, ale doszedłem do wniosku, że mecz zakończy się remisem.

2. Ibrahimović najlepszym strzelcem Szwecji

Kurs: 3.50

Ibra rozegrał znakomity sezon w Serie A, gdzie został królem strzelców. W moim mniemaniu Szwedzi są w stanie wyeliminować Anglików w fazie grupowej, i awansować do ćwierćfinału, na co również jest bardzo dobry kurs (3.75) i można zaryzykować, stawiając na skandynawów.

I Miejsce w typerze Ligi Europy 2014/15

I Miejsce w typerze Ligi Europy 2016/17

Na dwa dni przypadnie mi jeden kupon. Przynajmniej tak postaram sie zarobic na Euro. Oczywiscie jesli nie bedzie niespodzianek, ale przynajmniej emocje wieksze.

Polska - Grecka - 1 - 2.05

Holandia - Dania - 1 - 1.65

Niemcy - Portugalia - 1 - 1.93

ew. wygrana - 57.50 (10zl)

Hiszpania - Wlochy - 1 - 1.86

Francja - Anglia - 1 - 2.55

Ukraina - Szwecja - 2 - 2.85

ew. wygrana - 119.00 (10zl)

Na chwile obecna ciezko opisac. Od drugiej kolejki bedzie czas na analize.

Na dzisiaj poszedł taki kuponik:

Holandia vs. Dania

1 (1.72)

Niemcy vs. Portugalia

Niemcy over 1.5 (2.20)

Wszystko co wczoraj postawiłem weszło, mam nadzieję, że dzisiaj passa się utrzyma. I trzeba czekać do zakończenia udziału Szwedów na zakład długoterminowy, który również postawiłem.

I Miejsce w typerze Ligi Europy 2014/15

I Miejsce w typerze Ligi Europy 2016/17

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Najnowsze posty

• MissApril
      Szczerze mówiąc bardziej w roli nowej mistrzyni widziałabym Jaide Parker lub Lole Vice niż Jacy, ale zobaczymy co tego będzie w następnych tygodniach. Może Jacy się wykaże, czas pokaże.  Super że Ethan w końcu zdobył jakiś tytuł.  Jestem ciekawa jakim będzie mistrzem.  Ogólnie odcinek na plus. 
    • IIL
      Kontrakt Abadon nie został przedłużony Sam nie wiem czy to brak prawdziwej szansy czy może zbyt wyrazisty gimmick stanął tutaj na jej drodze do awansowanie wyżej w karcie. Przyda się jej jednak zmiana otoczenia. 
    • PTW
      TĘSKNILIŚMY! <3 Jutro (w końcu!) wraca do nas Starboy Nano Lopez! Oto kilka słów od naszego ulubionego Hiszpana! GALA JUŻ JUTRO, TO NIE SĄ ĆWICZENIA! :) Przeczytaj wpis na oficjalnym fanpage PTW.
    • MattDevitto
    • Bastian
      Czas nadrobić NXT. Sol Ruca vs Kelani Jordan - walka o midcardowy pas kobiet NXT i pod względem poziomu i emocji zjada na śniadanie "popisy" Jasiów, Yeetów i Punkóww 😀 Sol Ruca broni tytułu, a ja już bym ją widział z głównym pasem NXT kobiet. Jest wygląd, jest skill. A i ten gimmick surferki mógłby dawać rozrywki, gdyby nie HHH i HBK przestali serwować "wrestling poważny na serio". 6 Men TT Match - Hank i Tank to gwarant solidnego wrestlingu. Tutaj tak było. W kolejnych tygodniach należy spodziewać się kolejnych walk mistrzów TT ze stajnią Spearsa. Walka klanu Corleone z Temu ciągnęła się niczym ser mozzarella. Pewnie będzie rewanż w jakimś No Dq.  Stephanie Vaquer vs Jordynne Grace - uroczy był moment, gdy Grace zablokowała ruch, na który czekała cala hala na czele z Bokerem T  Niezła walka, ale Sol Ruca i Kelani Jordan skradły show. No i Grace malo pokazała tego, z czego słynie, czyli sily. Purple Steph 💜 Oba Femi vs Myles Borne - w NXT i tak nie ma wiarygodnego rywala dla mistrza, więc WWE postanowiło zbudować sobie solidnego zawodnika w osobie Mylesa na kolejne miesiące. Miał swoje momenty, ale wiadomo było, że przegra. Joe Hendry vs Trick Williams - niezła walka z zaskakujacym finalem. To co, Hendry na stałe w NXT, a Williams ogra się w TNA przed przejściem do głównego rosteru WWE? Ricky Saints traci pas. Stephanie Vaquer też Mam nadzieję, że za tymi zaskakującymi zmianami kryją się konkretne plany. Czyżby Saints szedł na NXT Championship? No a Vaquer obrała kierunek na główny roster. Tylko czy Jacy Jayne to dobry wybór jako mistrzyni? Śmiem wątpić. Bardziej w roli nowej mistrzyni widziałbym pushowaną do niedawna Parker czy nawet Jordynne Grace, która - szczerze pisząc - nie zasłużyła swoim pobytem w NXT na główny roster. Wracając do nowej mistrzyni - zyskała mocno już na starcie swojego runu, przerywając mocarny run Vaquer.
  • Dodaj nową pozycję...