Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

'The new face of WWE'

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

http://3.bp.blogspot.com/_xm6KjXwio3Y/TOtYjITvfxI/AAAAAAAAA84/veGs9ygND-Q/s1600/King+of+the+Ring.jpg

King Of The Ring - 3 Luty

Cole: Panie i panowie! Dzisiaj jesteśmy świadkami ostatniej gali spod szyldu King Of The Ring! Dzisiaj dojdzie do trzech walk eliminacyjnych.

Booker T: A są to kolejno: Alberto Del Rio vs Justin Gabriel Santino Marella vs Kofi Kingston R-Truth vs Mark Henry! Oczywiscie zapowiedziany w zeszłym tygodniu Main Event, Cody Rhodes vs Ted DiBiase!

Cole: Coś poza tym? Tak! Wiemy już, że Rey Misterio będzie zdolny wejść tutaj na ring, więc możemy się spodziewać kolejnej konfrontacji z Sin Carą! Czy coś jeszcze?

Booker T: Michael, mam wrażenie, że umknęła ci pewna ważna kwestia, mianowicie... Edge! W zeszłym tygodniu Christian przyczynił się do utraty pasa interkontynentalnego, mam nieodparte wrażenie, że Edge tak tego nie zostawi. A tymczasem oto i pierwszy pojedynek! Mark Henry vs R-Truth!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

King Of The Ring Elimination Match: R-Truth vs Mark Henry

Truth rzuca się na Henry'ego z serią punchy, dropkick, który jednak nie powala Marka, więc Truth nadal atakuje, ale Mark łapie przeciwnika za włosy i wyrzuca go poza ring! Zaskoczony przeciwnik byłego pretendenta do WWE, próbuje zaatakować Marka, powalając go Spearem, ale nic z tego. Henry tylko się uśmiecha i ... Irish Whip w narożnik! Potężna siła powala R-Trutha, ale nie daje nikomu żadnej przewagi! Zdesperowana 'prawda' kopie przeciwnika w kolano, odbicie od lin i ... Próba kopnięcia Marka w głowę, ale ten rozwścieczony bez problemu łapie nogę przeciwnika, wynosi go na World's Strongest Slam i to by było na tyle tej walki.

Zwycięzca: Mark Henry

Po walce Henry chwyta mikrofon.

Henry: To co przed chwilą widzieliście... To dopiero początek. Zostałem na siłę wepchnięty do tego pseudo turnieju i każą mi walczyć z czymś takim jak to [Henry wskazał na leżącego Trutha]. Naprawdę wy, drodzy panowie biznesmeni uważacie, że mnie na tylko tyle stać? Serio? Ten koleś został pokonany dosłownie jedną akcją. Czy to naprawdę wystarczający przeciwnik? Ja tak nie uważam. I jeszcze przestroga dla moich przyszłych przeciwników....

Henry rzucił mikrofon, podniósł R-Trutha i wykonał mu kolejne World's Strongest Slam! Po chwili na titantronie pojawia się jednak Teddy Long!

Long: Chcesz walczyć z nie byle kim? Ok, to się da załatwić. W przyszłym tygodniu czeka cię pojedynek z nie byle kim. Z kim? Christian!

Publiczność zareagowała ogromnym popem a co na to Henry? Wyglądał jak by miał nadzieję, że Long sobie z niego żartuje.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Do you think you know me...? Do ringu zmierza były mistrz interkontynentalny, Edge!

Edge: Mimo tego co się stało w zeszłym tygodniu... Czuję się potraktowany fair. Mam miejsce w Elimination Chamber Matchu, ale nie mam mojego pasa. Ale to nie szkodzi, tytuły przychodzą i odchodzą, nie o to chodzi w tym biznesie * słaby pop*. I nie o to chodzi mi. Nienawiść, zazdrość, chciwość, to wszystko ludzkie cechy, ja jestem człowiekiem, więc posiadam je wszystkie. Moje zachowanie wobec Christiana było nie fair? Nie. To Christian był nie fair wmawiając wam, że to on jest ofiarą , nie ja. To moje akcje zostały skopiowane, to ja powinienem być jedynym który korzysta ze Speara. To moja akcja i racja, jestem zazdrosny o to, że ktoś go używa i to jego kojarzą z tą akcją nie mnie. To nie jest uczciwe i Christian musiał ponieść konsekwencje.

Ale Edge'owi przerywa... Zwycięzca Royal Rumble, Christian!

Christian: Jest jeszcze jedna ludzka cecha, a może... Słabość? Wiesz jak się nazywa, Edge? Przyjaźń. Myślałem, że jesteśmy przyjaciółmi, że przynajmniej ty nie dałeś się sprzedać, że zrozumiesz, że to tylko akcja i są ważniejsze rzeczy... Ale nie, Adam. Musiałeś postawić na swoim. Żal mi cię, bo ja tego tak nie zostawię. Zemszczę się na tobie, a gdy już to zrobię.. Nie będziesz miał czego tu szukać.

Po tych słowach Christian rzucił mikrofon i chciał opuścić ring, ale Edge zatrzymał go, zamach z mikrofonu, ale Captain Charisma blokuje i to ten wykonuje zamach ręką, ale Edge w porę odskakuje i opuszcza ring.

King Of The Ring Elimination Match: Kofi Kingston vs Santino Marella

Czego się spodziewać po tej walce...? Santino prawie natychmiast próbował wykonać przeciwnikowi Cobrę, ale unik w wykonaniu Jamajczyka, seria punchy, low kicków, Leg drop, Santino zdenerwowany znowu próbuje wykonać Cobrę, ale znowu unik w wykonaniu Kofiego i... Santino kopie przeciwnika między nogi! Dyskwalifikacja! Po dzwonku Marella wymierza Kingstonowi dodatkowo Cobrę.

Zwycięzca: Kofi Kingston by DQ.

King Of The Ring Elimination Match: Alberto Del Rio vs Justin Gabriel

Tu z kolei zapowiada się na dłuższą walkę. Pojedynek rozpoczęty od zwarcia, które zdecydowanie wygrywa Del Rio wpychając przeciwnika do narożnika. Seria punchy, kopnięcie w brzuch i sędzia każe odsunąć się meksykaninowi, co ten robi posłusznie. Po chwili znowu próbuje rzucać się na Cruiseweight Championa, ale ten odpowiada kopnięciem i mamy DDT! Gabriel nie wygląda na zmęczonego, wręcz przeciwnie. wykonuje meksykańskiemu zawodnikowi serię Elbow Dropów, ale ten wreszcie postanawia odpowiedzieć! Podczas próby wykonania Leg Dropa Del Rio wykonuje unik, i gdy jeszcze Gabriel próbuje się podnieść otrzymuje Enzuigiri! Alberto przejął kontrolę absolutną... Mistrz Wagi Lekkiej próbuje się jeszcze podnieść, ale kopnięcie w brzuch i Del Rio zapina Cross ArmBreaker! Gabriel nie ma innego wyjścia i odklepuje...

Cole: Państwu z kolei przypominam, że na wwe.com nadal trwa głosowanie... Kto według was wygra na WrestleManii? Hulk Hogan czy John Cena? Zapraszam wszystkich, głosujcie!

Booker T: Tymczasem oddajmy głos Toddowi Grishamowi!

Grisham: A no dziękuję! Moim dzisiejszym gościem jest... US Champion, Zack Ryder! Zack, jak się czujesz jako mistrz? Od Royal Rumble nie dostałeś żadnej szansy aby się wykazać...

Ryder: No niby racja, ale tak to już jest. To, że jestem mistrzem nie znaczy że zawsze to ja muszę być w centrum uwagi....

Tak to własnie znaczy, że musisz... Do wywiadu wtrącił się... Sam Vince McMahon!

McMahon: Widzisz, Zack... Jesteś mistrzem Stanów Zjednoczonych. To znaczy dużo! Nie jestem tu z błahego powodu. Przyszedłem żeby odświeżyć ten biznes. To dopiero początek, Zack i obiecuję ci, że żaden fan WWE się nie zawiedzie na tym co chcę tu zrobić. Zack, zasługujesz na to, żeby mieć walkę na No Way Out! I ją dostaniesz, Zack... Twoim przeciwnikiem będzie twój były Tag Team Partner, John Morrison a stawką pas US. [Vince odwraca się do kamery] A wy drodzy fani WWE... Oczekujcie więcej.

Po krótkiej przerwie na reklamy w ringu widzimy... Reya Misterio! Rey w ręku trzyma paralizator, widać, że chłopak jest gotowy na wypadek ataku Masona Ryana i Sin Cary

Misterio: Ostatnio ktoś tu zapomniał o szacunku. Czy tylko ja mam wrażenie, że zostałem potraktowany nieuczciwie? Tylko naprawdę słabe osoby mogą się zasłaniać kimś innym, a to własnie robi Sin Cara. Zasłania się Masonem Ryanem, który jest ode mnie o wiele większy. Co ja mu mogę zrobić? Odpowiedź brzmi: Wiele. Nie pozwolę się obrażać i dlatego chcę porozmawiać...

Do ringu zmierza Sin Cara już chyba tradycyjnie w towarzystwie swojego gorylka, Masona Ryana!

Sin Cara: Rey, Rey... Nigdy się nie zmienisz. Mason jest wręcz dumny, że może wraz ze mną reprezentować prawdziwe wartości meksykanina...

Mega pop od publiki! Sin Carze przeszkodził... Alberto Del Rio!

ADR: Prawdziwe wartości meksykanina, powiadasz... [Del Rio zaczyna się śmiać]. No tak, tak. Ty z pewnością jesteś prawdziwym Meksykaninem. Chowasz się za kolesiem który jest tak duży i głupi że mógłby robić za słup i nikt by się nie zorientował. Rey, jeżeli chodzi o mnie to masz u mnie pełne poparcie. Mam pewne nieodparte wrażenie, że ten pajacyk w niebieskiej masce chce się z tobą zmierzyć na WrestleManii *pop* i w sumie to ci zazdroszczę, bo sam chętnie bym skopał mu ten zarozumiały tyłek na największej gali roku.

Niestety ale jakże ciekawy wywód Alberta został przerwany przez Generalnego Managera SmackDown! Teddy'ego Longa!

Long: Dosyć! Wiem, że macie między sobą pewne zatargi, ale zostawcie to na później. Teraz mam coś ważnego do ogłoszenia. Rey... Zostajesz dodany do Elimination Chamber Matchu o pas wagi cięzkiej w nagrodę za to co Sin Cara ci zrobił *pop*. Drugą kwestią jest pojedynek... Sin Cara i Mason Ryan w przyszłym tygodniu zmierzą się z Reyem Misterio i zawodnikiem którego Rey sam wybierze a ten zgodzi się na bycie jego partnerem... To tyle jeżeli chodzi o mnie, a was panowie prosiłbym abyście opuścili ring.

Misterio szedł przez parking gdy zaczepił go... Vince McMahon!

Vince: Rey, wiesz co... Chyba wiem kto mógłby być twoim partnerem.

Chairman i Misterio wsiedli razem do limuzyny i odjechali. Kto będzie partnerem Reya Misterio? Dowiemy się w przyszłym tygodniu

Promo informujące o debiucie Stinga oraz jego zapowiedzianym pojedynku z Undertakerem.

Main Event: Cody Rhodes vs Ted DiBiase - Non Title Match

Jeszcze zanim sędzia nakazał uderzyć w dzwonek Cody wziął mikrofon.

Rhodes: The Legacy... Dziedzictwo. Jeżeli jednak to ma być takie dziedzictwo to ja podziękuję. Poznałem prawdziwych was. Zakłamanych, bez żadnych wartości dla których najbardziej liczy się tytuł mistrzowski. Teddy, naprawdę uważasz, że 'Cody Sucks?'. Tego dowiemy się za chwilę.

Walka rozpoczęta! Rhodes rzucił mikrofon na matę ringu, powalił Closethline'm swojego byłego partnera Tag Teamowego i potężna seria punchy! Cody nie ma zamiaru próżnować. Mistrz Tag Team próbował się podnieść, ale zamiast tego otrzymał potężne kopnięcie w żebra, które zwaliło go z kolan. Kolejna seria punchy, kilka stompów i adrenalina w mistrzu interkontynentalnym sięga zenitu! Cody staje w narożniku, szykuje się parodia Punt Kicka <?> ale Ted w odpowiednim momencie ucieka z ringu! Cody dosłownie zdominował swojego przeciwnika który szuka możliwości powrotu do ringu. Wreszcie Ted łapie Rhodesa za nogę, przewraca go i wyciąga poza ring! Seria punchy, ale Cody odpowiada tym samym i po chwili DiBiase ląduje na stole komentatorskim! Znowu krótki Brawl poza ringiem, ale akcja znowu przenosi się do kwadratowego pierścienia! DiBiase próbuje bronić się przed szarżą Rhodesa, ale nic z tego. Cody wściekle wynosi przeciwnika i... Suplex! Cody się szykuje na Beautiful Diseaster, ale unik od DiBiase'go, próba Dream Street, ale Cody przerzuca przeciwnika przez plecy, Ted biegnie na Mistrza Interkontynentalnego z Closethline'm ale unik i mamy Cross Rhodes! Cody wreszcie ma chwilę aby odpocząć, ale wreszcie Mistrz Tag Team podnosi się, ale Cody wykonuje Beautiful Diseaster! Mamy pin! 1...2..3! Cody bierze swój pas interkontynentalny, podnosi swojego byłego Tag Team Partnera i na pożegnanie wymierza mu dodatkowo CrossRhodes na pas! Cody zostaje oficjalnie dodany do walki na No Way Out!

Zwycięzca: Cody Rhodes

Karta na No Way Out 2012 PPV:

:arrow: WWE Title Match: Daniel Bryan © vs CM Punk vs Wade Barrett vs The Miz vs Sin Cara vs MVP

:arrow: WHC Title Match: Dolph Ziggler © vs Edge vs Cody Rhodes vs Rey Misterio vs??? vs ???

:arrow: US Title Match: Zack Ryder © vs John Morrison

'The new Face of WWE'

http://forum.attitude.pl/viewtopic.php?t=35418&postdays=0&postorder=asc&start=0

Zapraszam do czytania mojego Diary!

7742894104f246ce8eeb08.jpg

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• OnlyTruth

38

• 8693

8

• MJ

3

• Lemmy

1

Top użytkownicy w tym temacie

Bardzo się poprawił Twój styl pisania...szkoda mi trochę "komentatorów",bo mimo małej ich "realności" ubarwiali diary.

Powodzenia i pisz dalej :P

A poza tym uważam,że Marcin Najman powinien dołączyć do WWE.

Nowe Diary - Let's get ready to Wrestling?

13583903254dce4fcc7490a.jpg

http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSWbPijzlFbgQonOvvtspWEJK7tOmSOJpMQ669jGZsnqTCkPR--

WWE RAW: 6 luty.

Wyświetlone zostało promo przypominające wydarzenia z zeszłego tygodnia...

Lawler: Witamy państwa na WWE Monday Night RAW! Jerry, wiadomo coś już o tym co się dzisiaj wydarzy?

Ross: Po części tak. Niestety nie ma dzisiaj z nami Undertakera, ale nie uważasz, że Sting ma wiele do wyjaśnienia, po jego zeszłotygodniowym zwycięstwie?

Lawler: Będąc szczerym, to nie według mnie. Sting to zasłużony zawodnik i walka z Takerem mu się po prostu należy. Ale tak, możemy się go spodziewać na dzisiejszym RAW.

Ross: Ponadto, przed chwilą dostałem informację, że poza zapowiedzianym na dzisiaj Higlight Reel zobaczymy powrót Chrisa Jericho do ringu!

Lawler: To RAW zapowiada się naprawdę ostro... Dodając do tego kolejną konfrontację Johna Ceny i Hulka Hogana, jedną walką w ramach turnieju King Of The Ring, pomiędzy The Mizem i Wadem Barrettem którzy będą również przeciwnikami na No Way Out to ta gala zapowiada się bardzo interesująco i uwaga... Triple H zapowiedział, że dzisiaj wraz z Shawnem pojawią się na przyszłotygodniowym RAW!

Po krótkiej przerwie na reklamy do ringu wkracza.... CM Punk! Jeden z pięciu pretendentów do pasa WWE wreszcie postanawia zabrać głos chyba na temat walki na No Way Out!

CM Punk: No Way Out... Gala na której pas zmieni właściciela. Tylko ciekawe... Któż może to wygrać? [fani skandują : Barrett! Barrett!] Czy to nie wspaniałe, że już znacie wynik? Wiecie już, że CM Punk zdominuje Elimination Chamber Match...

Punkowi przerywa jednak Theme The Miza!

The Miz: Punk, serio myślisz, że uda ci się to wygrać? [Miz wchodzi do ringu] W tej walce jest jeszcze pięciu innych zawodników którzy bez problemu mogą cię spinować i wiesz co? Z tej piątki to ja będę tym który to zrobi *pop*. Krótko i zwięźle, dodam jeszcze, że bycie mistrzem WWE to nie przywilej osób takich jak ty... Nic nie znaczących.

Do ringu po kolei wchodzą Daniel Bryan i Wade Barrett! Na początku to mistrz WWE zabiera głos.

Bryan: Czy wy, którykolwiek z was myśli, że ma szansę przeciwko mnie, obecnemu mistrzowi WWE..?

W słowo Bryanowi wchodzi jednak CM Punk

Punk: Żaden z ciebie mistrz. Gdyby nie prośba Hogana, nadal stałbyś z tą walizeczką i czekał aż ktoś wystarczająco osłabi Cenę. Gdyby nie ja, nie miałbyś tego pasa...

Barrett: A ty gdybyś nie miał The Rebbels nie miałbyś nic.

Barrett i Punk spojrzeli sobie w oczy, wyglądało na to, że już chcieli się na siebie rzucić, ale przeszkodził im... THE MIZ!

Miz: Ekhm, panienki... Energię to wy sobie zostawcie na No Way Out, a ty Wade... I tak czeka nas dzisiaj walka, więc co powiesz na to aby nie czekać?

King Of The Ring Tournament Match: The Miz vs Wade Barrett

Barrett bez problemowo powala przeciwnika Shoulder Blockiem, więc początek walki zdecydowanie dla Barretta. Miz jednak nie pozostaje w defensywie zbyt długo, bo gdy znalazł się w narożniku, po serii punchy od Anglika kopie przeciwnika w kolano i szybkie przejście na DDT! Miz obija przeciwnika, seria punchy, kilka stompów i Barrett wreszcie podnosi się i zaczyna szarżować! Rzuca się na Miza, próba wykonania Closethline, ale Miz wykonuje sprawny unik i Brytyjczyk ląduje poza ringiem! Miz próbuje wepchnąć swojego przeciwnika Irish Whipem w schody, ale kontra i to Miz uderza o stalową konstrukcję! Po chwili akcja znowu przenosi się na ring, gdzie Barrett wykonuje Irish Whip osłabionemu Mizowi, i mamy Spinning Side Slam! Barrett zaczyna tauntować, chyba szykuje się Wasteland, ale na rampę wbiega CM Punk! Brooks odwraca uwagę sędziego i Barretta od podnoszącego się Miza, co wykorzystuje własnie The Miz! Punk jeszcze przez chwilę rozprasza Barretta i... Skull Crushing Finalle! 1..2... Kickout! Barrett najwyraźniej jeszcze nie ma ochoty się poddawać. Miz jednak wciąga Brytyjczyka do narożnika i... Awesome Closethline! Barrett odsuwa się parę kroków, jest prawie na środku ringu i Miz już prawie wykonuje Skull Crushing Finalle, ale nie ! Barrett przerzuca przeciwnika przez plecy, kopnięcie w brzuch, szykuje się Wasteland, ale kontra od Miza i mamy Skull Crushing Finalle! 1..2...3!

Zwycięzca: The Miz

Zaraz po wygranej Miza wyświetlone zostały informacje, co nas jeszcze czeka!

Daniel Bryan vs CM Punk - Zapowiedziany na późńiej.

' The Icon' Sting! Czy ma coś do powiedzenia fanom?

Wyniki głosowania Hulk Hogan vs John Cena - Jaką walkę zobaczymy na WrestleManii?

Evan Bourne vs Santino Marella

DX - Next Week On RAW!

Up next! Highlight Reel!

Przed wejściem Chrisa Jericho wyświetlone zostało promo... Rey Misterio udał się na parking < tak było widać, że to Rey>. Po chwili podszedł do niego KTOŚ, widać było, że był wyższy, jednak nic poza tym. Kaptur, nie widać postury... Po chwili obaj zawodnicy podali sobie ręce i odeszli razem... Czyżby promo walki Rey Misterio & ??? vs Sin Cara & Mason Ryan? Nie wiadomo...

Przy - Co chyba oczywiste - Ogromnym popie do ringu wchodzi sam Y2J Chris Jericho! Swoim aroganckim krokiem wchodzi do ringu, udekorowanego na czerwono, a w jego środku stał sporej wielkości telebim z napisem 'Highlight Reel'! Dwa krzesła po dwóch stronach telebimu, ale na żadnym z nich Chris Jericho nie zasiadł, tylko po prostu zaczął mówić.

Y2J: Pewnie wszyscy zastanawiacie się, czemu dzisiaj, poza moim pojedynkiem, z kim? Ah, tak ten jak on tam ma... Justin Gabriel! Poza moim pojedynkiem z Justinem Gabrielem dzisiaj zorganizowałem Highlight Reel. Widzicie... Nie zrobiłem tego bez powodu. Są pewne kwestie, które mnie dręczą już od pewnego czasu i... Pora je wszystkie rozwiązać. Panie i panowie, oto mój dzisiejszy gość! Mistrz Świata Wagi Cięzkiej, Dolph Ziggler! [ Ziggler przy heacie wchodzi do ringu i czeka co Y2J ma mu do powiedzenia] Widzisz Dolph... Widzisz aby ktokolwiek szanował cię jako mistrza? *heat* No raczej nie. Ale nie o to cię chciałem zapytać, w końcu to twoja sprawa jakim mistrzem jesteś, ale Dolph... Bądźmy szczerzy, nie irytuje cię fakt, że nazywanie samego siebie najlepszym na świecie i posiadaniem pasa... No po prostu jesteś na drugim planie! *pop* John Cena, Hulk Hogan, Sting, Undertaker, Christian, ja! To teraz najważniejsze osoby, a ty? Ty szmacisz tytuł który był noszony na ramionach najlepszych wrestlerów *pop* Jesteś żałosny, Ziggler. I nie zasługujesz nawet na posiadanie tego pasa, ale nie martw się. Na No Way Out to wszystko się zmieni.

Zmieszany Ziggler próbował coś odpowiedzieć Chrisowi, ale ten złapał Dolpha za włosy i wepchnął w telebim, przewracając zarówno mistrza jak i sprzęt!

Y2J: Pozwólcie panowie technicy, że ja wam ten ring posprzątam, nie męczcie się... *pop*

Ziggler zaskoczony próbował się podnieść, ale Chris wyszedł na niego z serią punchy i.. Codebreaker! Po chwili Y2J podniósł mistrza świata i wyrzucił go za ring! Po chwili na Zigglera spadły kolejno: dwa krzesła a po chwili Chris dorzucił jeszcze... Telebim, który spał prosto na twarz Dolpha! Przy ogromnym popie Jericho podniósł pas wagi ciężkiej i pocałował go na oczach wszystkich a w jego oczach było widać blask, ten sam który zawsze było widać gdy zdobywał pasy mistrzowskie...

Walka nr.2: Chris Jericho vs Justin Gabriel - Non Title Match

Chrisowi nie było jednak dane odpocząć po zniszczeniu Zigglera, gdyż zaraz po tym czekał go pojedynek! Niestety Gabrielowi nie było dane powalczyć za długo z Chrisem Jericho. Chris natychmiastowo przeszedł do brutalnej ofensywy, która po serii punchy i kopnięć zakończyła się Codebreakerem, ale Chrisowi wciąż było mało! Y2J powoli podchodzi do swojej ofiary, krótki taunt i mamy Walls Of Jericho! Niestety dla niedoświadczonego Gabriela to było za dużo, więc prawie natychmiast się poddał. No cóż... Powrót Chrisa Jericho do ringu można uznać za udany.

Up next! Ogłoszenie wyników głosowania fanów. Kto będzie lepszy? John Cena czy Hulk Hogan?

Lawler: Panie i panowie, to chyba moment na który wszyscy czekali! Konfrontacja Hulka Hogana i Johna Ceny Który według fanów WWE jest lepszy?... Powitajcie gorąco pierwszego z nich, Hulk Hogan!

Co chyba oczywiste, przy ogromnym popie do ringu zmierza... Hulk Hogan!

Hogan: WrestleMania.. Podsumowanie całego poprzedniego roku. Ale czy tak wyglądał poprzedni rok? John Cena na przełomie tych 12 miesięcy zmienił się diametralnie. Spójrzcie na niego teraz... On myśli, że jest taki jak kiedyś, jak kiedy był Doctor Thuganomics'em, kiedy miał wszystko w jednej ręce, ale... Bądźmy szczerzy. Czy ktokolwiek z was nadal kojarzy Johna z tamtą osobą? Bo ja nie. John to teraz samolubny, irytujący i zbyt pewny siebie. To powód dla którego za chwilę, gdy zobaczycie wyniki głosowania ogłoszę, że nasz pojedynek to... Chairs Match! *pop*

Word Life! Do ringu energicznie wbiegł John Cena, jednak Doctor Thuganomics nie miał za bardzo okazji cokolwiek powiedzieć, bo zaraz po nim do ringu wszedł, Mick Foley!

Foley: Jako generalny Manager RAW, z góry przepraszam cię John, za to że nawet nie dałem ci się wypowiedzieć, ale tu w kopercie którą trzymam, mam już wyniki. Panie i Panowie zwycięzcą jest....

Foleyowi przerywa jednak... John Cena!

Cena: Czekaj, Mick. Zanim cokolwiek powiesz... Nie obchodzi mnie jaki będzie wynik. Ja się zmieniłem? Hogan, spójrz na siebie! Hulk, przez kilka dobrych lat, gdy ja świeciłem pasem WWE ty siedziałeś u tej, jak jej tam? ... Dickie Carter? *Pop*. A nie, wybacz! Dixie! No więc siedziałeś u tej Dickie, ups... Dixie i liczyłeś że cię utrzyma tak długo, aż nie będziesz w ogóle musiał pracować, ale ta kopnęła cię w.... I co? Wróciłeś do WWE! Ale niee, zamiast jak Chris Jericho, czy Sting- Uczciwie zażądać pojedynku, bądź wywalczyć sobie to prawo poleciałeś do Vincusia, który swoją drogą nie jest już prezesem WWE *pop* I poprosiłeś go o jeszcze jedną walkę, bo nie starczy ci na narkotyki! *mega pop* Ale spokojnie, Hogan wybije ci te narkotyki z główki... A wiesz jak? Sprawię, że już nie wrócisz do ringu! *heat + pop* Tak, Hogan! Gdy już poznamy decyzję fanów, to nasza walka na WrestleManii będzie miała stypulację... Last Man Standing. *Mega pop*.

Foley: Panowie, wystarczy. Chciałem tylko dodać, że zwycięzce czeka pojedynek pokazowy na No Way Out z... Justinem Gabrielem! Więc ten kto wygra- Albo John Cena albo Hulk Hogan- Będzie miał możliwość pokazania swoich umiejętności przed największą galą roku.*pop*. A więc, panie i panowie, zwycięzcą głosowania jest... JOHN CENA!

A więc już wiadomo! Cena vs Hogan na WrestleManii w Last Man Standing Matchu! Sala prawie pękła z powodu okrzyków fanów a Cena w bardzo ignoranckim stylu opuścił salę.

Walka nr. 3 : Evan Bourne vs Santino Marella

Walka się nawet nie rozpoczęła. Przed rozpoczęciem pojedynku Santino kopnął Evana między nogi i wykonał mu Cobrę po czym opuścił salę - WTF?

Lawler: No cóż... To nie wyglądało zbyt ciekawie. Zanim przejdziemy do ostatniej walki dzisiejszego wieczoru, Matt Striker spróbuje zatrzymać Santino i zapytać go o co mu chodzi...

Ross: Zapraszamy na zaplecze!

Za zdenerwowanym Santino biegł Striker w towarzystwie kamerzysty, ale... Santino tylko się odwrócił i gwałtownie wymierzył Cobrę, po której Matt padł na ziemię! Wygląda na to, że nici z wywiadu.

Promo informujące o powrocie Vinc'a do federacji - NIE, nie walki Rydera i JoMo.

Walka nr 4: Daniel Bryan vs CM Punk - Non Title Match.

Obaj zawodnicy rozpoczynają od zwarcia, ale z tego niestety nic nie wyszło, gdyż zarówno Bryan jak i Punk mają podobną siłę. Kolejna próba zwarcia, tym razem minimalnie wygrywa Punk, który odpycha mistrza WWE, Low Kick, i próba Roundhouse Kicku, ale nieudana, unik od Bryana, który już chce zapiąć LeBell Locka, i udaje mu się to, ale Punk błyskawicznie łapie się lin! Bryan jednak nie daje za wygraną! Mamy serię punchy, kilka kopnięć w brzuch, odbicie od lin i... Crossbody! Bryan dorzuca kilka Elbow Dropów, podnosi przeciwnika i ... Suplex! Po chwili mistrz WWE znajduje się już na linach, szykuje się Missile Dropkick, ale nic z tego! Unik w wykonaniu Punka, mimo wszystko jednak Bryan postanowił szybko się pozbierać, ale otrzymał Roundhouse Kick! Bryan nadal próbuje się rzucać na przeciwnika, ale z mniejszym zaangażowaniem, i słusznie. Punk zaczyna ignorować swojego przeciwnika. Wrzuca on go w narożnik, seria chopów, kolejny Irish Whip i mamy High Knee + Bulldog! Bryan próbuje odwrócić uwagę sędziego w nadziei że wykorzysta to któryś z uczestników Elimination Chamber Matchu, jednak nikt się nie pojawił... Po chwili zdenerwowany Punk wziął Bryana i mamy kolejny Roundhouse Kick i... Wyniesienie na Go To Sleep, mamy GTS i Pin! 1...2...3!

Zwycięzca: CM Punk

O dziwo po walce nikt nie zainterweniował, więc Punk mógł spokojnie triumfować nad mistrzem WWE

Lawler: Panie i panowie... Teraz do ringu wejdzie tegoroczny przeciwnik Undertakera... STING! Niestety ale samego Phenoma nie ma tutaj z nami, a więc... Powitajmy legendę z WCW....

Co bardzo dziwne, Sting do ringu wszedł przy ŚREDNIM popie, głównie ze względu na buczenie młodszych fanów...

Sting: Wy... *WHAT?!* Wy nie macie szacunku absolutnie do nikogo. Ja, jako ostatni z którym zmierzy się Undertaker powinienem być szanowany. A co od was otrzymuję? Buczenie jakichś małych nic nie znaczących grubych dzieci, które poza grami komputerowymi i wrestlerów przepakowanych sterydami nie widzą świata.. Ale tak, to ameryka. To WWE... Do tego miejsca w sumie i tak nie wróciłem po szacunek. Nie, nie obchodzi mnie on wcale. Wróciłem, bo jak sam Taker powiedział, jego dawni przeciwnicy byli za słabi i to nie jego zasługa że z nimi wygrywał. I to racja a ja wam udowodnię że w żadnym z tamtych słów się nie mylił. Undertaker jest już słaby. WrestleMania 28 będzie ostatnim miejscem gdzie ujrzycie Undertakera takiego jakiego znacie. To będzie koniec, koniec starych czasów, ostatnie ślady WWF znikną wraz z Undertakerem i nic ani nikt nie może mnie powstrzymać. Taker... Mam również do ciebie pytanie, na które z pewnością odpowiesz mi w przyszłym tygodniu *pop*. Spotkajmy się już na No Way Out... Nie mogę się doczekać aż The Icon będzie mógł powiedzieć Deadmanowi co o nim sądzi...

Gdy Sting kierował się już do wyjścia z ringu Theme Takera zaczął grać a na titantronie pojawił się ogromny napis 20-0.

Obecna karta na WrestleManię 28:

:arrow: Sting vs Undertaker

:arrow: Last Man Standing Match: John Cena vs Hulk Hogan

:arrow: Christian vs ???

:arrow: WWE Title Match: Daniel Bryan © vs CM Punk vs Wade Barrett vs The Miz vs Sin Cara vs MVP

:arrow: WHC Title Match: Dolph Ziggler © vs Edge vs Cody Rhodes vs Rey Misterio vs??? vs ???

:arrow: John Cena vs Justin Gabriel

'The new Face of WWE'

• 2 tygodnie później...

http://4.bp.blogspot.com/_2b4ejYCe5mE/SXP_wVghL-I/AAAAAAAAFr0/lslGde3arvY/s400/Smackdown.Logo.jpg

SmackDown! 10 luty

Cole: Już tylko cztery dni pozostały do specjalnej gali Valentine's Day Masacre! Na dzisiejszym SmackDown witają państwa, Michael Cole...

Booker T: Oraz Booker T! Proszę państwa, jak chyba każdy wie, dzisiaj dojdzie do pojedynku Tag Teamowego pomiędzy drużyną składającą się z Sin Cary i Masona Ryana a Reyem Misterio i... No własnie, nie wiadomo! Michael, słyszałem, że to jednak nie wszystko..

Cole: Taak! Dzisiaj znowu zobaczymy byłego prezesa WWE, po co znowu przybył na SmackDown? Niestety nie mam pojęcia, a poza tym.... Randy Orton wróci dzisiaj na ring!

Booker T: Prawie bym zapomniał! Dzisiaj ujrzymy również powrót zwycięzcy Royal Rumble 2012 do ringu! Ale zanim to się stanie, Zack Ryder ma najwyraźniej coś do powiedzenia.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tak jak Booker T wcześniej wspomniał, US Champion, Zack Ryder wszedł do ringu, w ręku trzymając mikrofon, więc najwyraźniej ma coś zamiar ogłosić.

Ryder: Szanowny pan Vince McMahon okazał się strasznie hojny, dając mi walkę na No Way Out, za co mu strasznie dziękuję. Jest jednak pewna rzecz, która mnie niepokoi. Mimo wszystko, John Morrison jest moim przyjacielem i nie chciałbym go stracić, przez jakiś głupi pas.... John, przyszedłem tutaj żeby zapytać, czy wyjdziesz tu i teraz i przedyskutujemy tą kwestię...

Zack nie musiał długo czekać! Do ringu wszedł spokojnie John Morrison, który prawie natychmiast uściskał swojego byłego TT partnera.

Morrison: Stary, ty serio myślisz, że mi na tym zależy? Mnie bardziej zastanawia co szykuje Vince! Ale o tym się dowiemy niebawem. Zack, niezależnie od wyniku walki będzie tak jak wcześniej, rozumiemy się?

Ryder tylko przytaknął głową i obaj zawodnicy podali sobie ręce.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Walka nr 1: King Of The Ring Match : Zack Ryder vs Jeff Hardy

Walka rozpoczęta od luźnego zwarcia, które jednak nie trwało długo. Ryder był w pełni skoncentrowany, i prawie natychmiast po przerwaniu zwarcia próbował wykonać Rough Ryder! Ale bardziej doświadczony Jeff szybko usunął się do narożnika, nie pozwalając US Championowi na zbyt wiele! Przez chwilę Zack nie wiedział co ma konkretnie zrobić, co wykorzystał Jeff, Roll Up 1...2.. Kickout! Mistrz US zaskoczony tym co się stało, ale mimo wszystko nie udało mu się powstrzymać Jeffa który wykonał mu DDT! Jeff zaczyna obejmować kontrolę w ringu, krótki Taunt, szykuje się na Twist Of Fate, ale na rampie pojawia się.... Sheamus! Jeden z braci Hardy jest zajęty Sheamusem, który powoli zmierza do ringu, co wykorzystuje Zack Ryder, biegnie i... Rough Ryder! 1...2....3!

Zwycięzca: Zack Ryder

Bardzo krótki pojedynek, ale po walce Sheamus nie odszedł! Wbiega do ringu i... Brogue Kick! Irlandczyk jednak na tym nie poprzestaje. Celtic Warrior podnosi Jeffa Hardy'ego i mamy Fiery Red Hand! Zack powoli próbuje się otrząsnąć i podnieść się, ale Sheamus już na niego czeka.... Do ringu wbiega jednak John Morrison! Pretendent do pasa US przegania Irlandczyka z ringu ... I widokiem Morrisona stojącego w ringu kończy się ta walka.

Walka John Morrison vs Sheamus zapowiedziana na później!

Tonight! The Legacy w pełnym składzie powraca do ringu!

Promo dzisiejszego Main Eventu, Rey Misterio &??? vs Mason Ryan & Sin Cara!

Cole: Booker, powiedz mi, co nas teraz czeka?

Booker T: Sam chciałbym to wiedzieć. Ale czekaj! Własnie dostałem wiadomość od samego Vince'a McMahona!

Cole: Co? Od samego Vince'a McMahona?

Niestety Michael Cole się nie dowiedział osobiście o co chodzi, gdyż Booker T wstał, wziął mikrofon i wszedł do ringu.

Booker T: Panie i panowie. Vince McMahon ma wam coś do przekazania osobiście i zrobi to jeszcze dzisiaj!*pop* Ale jest rzecz, którą to ja mam państwu ogłosić. Panie i panowie, dwoma pozostałymi uczestnikami Elimination Chamber Matchu o Pas Mistrza Świata Wagi Ciężkiej są... Randy Orton i [głos wyraźnie stracił na entuzjazmie] Santino Marella! *pop + heat*. A teraz gorąco przywitajcie... The Legacy!

Orton wyszedł w towarzystwie, o dziwo... Cody'ego Rhodesa i Teda DiBiase! Czyżby topór wojenny pomiędzy Tedem a Cody'm został zażegnany? Na to wygląda. Poza faktem, że dzisiaj czeka Ortona walka z Evanem Bourne'm to teraz najwyraźniej obecny mistrz Tag Team ma coś do powiedzenia!

Orton: Hm. Jak widzicie, Cody jest już z nami *Heat* [Cody przytakuje głową] Jak widzicie, pomimo tego co się działo tutaj wcześniej, my, The Legacy mamy zamiar dalej dominować w WWE.... Cody, chciałbyś coś powiedzieć?

Rhodes: Tak. Chciałem przeprosić was wszystkich *heat* Ciebie Ted [Cody podaje rękę DiBiase'mu] oraz ciebie Randy, nie powinienem wam był grozić [Cody podaje rękę Ortonowi]

Orton: To już zostało ci przebaczone, Cody! [Randy rzuca porozumiewawcze spojrzenie na Teda który przytakuje głową]. Evan! Nie powinniśmy czekać! Panie i Panowie, oto pierwsza ofiara Odrodzonego The Legacy, Evan Bourne!

Walka nr.2: King Of The Ring Match: Evan Bourne vs Randy Orton (w. The Legacy)

Walka rozpoczęła się od zdecydowanej dominacji Randy'ego Ortona, który powalił swojego przeciwnika Closethline'm a następnie wściekła seria Stompów! Gdy sędzia odciągał Ortona od półprzytomnego Evana, okazję wykorzystał Ted DiBiase i wymierzył potężne uderzenie z łokcia w tył głowy Borune'a gdy ten próbował się podnieść. Randy wreszcie może zbliżyć się do przeciwnika, kilka punchy gdy ten stoi, odbicie od lin i mamy Powerslam! Orton zaczyna tauntować, szykuje się na wykonanie Backbreakera! DiBiase w nadziei, że pomaga swojemu Tag Team partnerowi odwraca uwagę sędziego od walki... Okazję wykorzystuje IC champion! Cody odbija się od lin i... Beautiful Diseaster, prosto w czaszkę Ortona! Po tej akcji Cody natychmiast udał się poza ring, gdzie wziął pas i... Ted DiBiase zostaje uderzony w twarz Pasem Interkontynentalnym! Evan nie bardzo wie co się dzieje, ale wchodzi na narożnik i Air Bourne! 1...2...3!

Zwycięzca: Evan Bourne

Randy zostaje pokonany! Jednak to nie koniec niespodzianek. Cody bierze mikrofon i najwyraźniej ma coś bardzo ciekawego do powiedzenia.

Rhodes: Wy serio wierzyliście, że ot tak wybaczę wam to wszystko? Nieee, to dopiero początek! Drogi Randy, niestety to dopiero początek tego co dla ciebie mam... Widzisz te pasy Tag Team, nieprawdaż? Mam co do nich ciekawy plan i o dziwo ktoś się na niego zgodził... Panie i Panowie, oto przed państwem, były prezes WWE, Vince McMahon!

Vince: Wielu z was stwierdzi z góry, że co ja mam do powiedzenia w sprawie pasów Tag Team? Tak się składa że dużo *pop*. Panie i Panowie, oraz ty, Randy... *mega pop* Ten oto młodzieniec [Wskazał ręką na Cody'ego] wpadł na pewien pomysł, z którym ja się osobiście zgadzam... Otóż pasy Tag Team nie są już nikomu potrzebne!

Ku zaskoczeniu wszystkich fanów Vince podszedł do stołu komentatorskiego i wziął pasy Tag Team a następnie dał je... Losowemu fanowi z publiczności!

Uśmiechnięty Cody wraz z Vincem opuścili salę, fani byli bardziej zaskoczeni niż zadowoleni/zasmuceni faktem, że pasy Tag Team przestały własnie istnieć.

Bez zbędnego gadania przenosimy się na zaplecze, gdzie Todd Grisham rozmawia z... Alberto Del Rio!

Grisham: Witam Państwa! Dzisiaj jestem w naszym studiu, z nikim innym jak Alberto Del Rio! Alberto, co sądzisz o swoim udziale w King Of the Ring?

ADR: W sumie to nie wiem co oczekujesz abym powiedział, Todd. To oczywiste, że wygram ten turniej, tak bardzo oczywiste jak to, że nikt nawet nie stanie mi na przeszkodzie...

Really...? Albertowi przerywa... THE MIZ!

Miz: Really? Naprawdę sądzisz, że nie będziesz miał z nikim problemów, tak? No więc, Alberto, spójrz mi teraz w oczy i powtórz to jeszcze raz...

Alberto spojrzał Mizowi prosto w oczy, ale zamiast powtórzyć to co przed chwilą powiedział, wymierzył mu slapa w twarz! Miz jednak nie pozostawał dłużny, odpowiedział seria punchy i obaj zawodnicy wreszcie przechodzą do brawlu! Jednak po chwili do wszystkiego włącza się Mark Henry, który rozdziela obu zawodników!

Henry: Wow! Spokojnie, będziecie jeszcze mieli okazję powalczyć... Skoro już jestem na wizji, to chciałbym coś powiedzieć. Jak wszyscy wiecie, dzisiaj czeka mnie walka z Christianem, a na RAW pojedynek z Kofim Kingstonem w ramach King Of The ring ...

Henry'emu przerywa Teddy Long!

Long: Niestety do pojedynku twojego z Christianem dzisiaj nie dojdzie. Christiana nie ma dzisiaj z nami, jego samolot jest spóźniony. Ale spokojnie, Mark! Dzisiaj czeka cię pojedynek z Edgem! A co do twojej walki z Kofim.... Nie odbędzie się. Na RAW zobaczymy Fatal Four Way Match! A zwycięzca tej walki zmierzy się z Evanem i poleci na WrestleManię jako pretendent do bycia królem ringu! Rozejść się.

Walka nr.3: John Morrison vs Sheamus

Zanim jeszcze walka się rozpoczęła, John Morrison dopadł Sheamusa na rampie! Niestety okazało się to być bardzo złym pomysłem, bo po kilku uderzeniach które wymierzył Morrison, Irlandczyk zyskał przewagę, odepchnął swojego przeciwnika i prawie natychmiast wymierzył mu Brogue Kick. Na pomoc leżącemu Johnowi próbowali przybyć Zack Ryder oraz Jeff Hardy, niestety ani Jeff ani Zack nie dali rady powstrzymać zdenerwowanego Celtic Warriora. Sheamus złapał Morrisona za włosy, szybkie wrzucenie do ringu i kolejny Brogue Kick! Morrison już był bez szans. Sędzia uderzył w gong, bo wiedział, że walka nie potrwa długo - I miał rację. Pretendent do pasa US zgarnął jeszcze Fiery Red Hand i został spinowany do 3.

Zwycięzca: Sheamus

Po walce na Irlandczyka rzucili się Jeff Hardy i Zack Ryder, ale Jeff został szybko powalony kopnięciem między nogi a Ryder otrzymał Powerbomb. Gdy Sheamus opuszczał ring na rampie minął się z... Markiem Henrym który wchodził już na swoją walkę.

Walka nr.4: Edge vs Mark Henry

Edge rzuca się na olbrzyma, ale ten odpycha go w drugi narożnik, próba Running Closethline w wykonaniu Marka, ale Edge wykonuje unik, Dropkick od Kanadyjczyka, seria punchy, które wpychają Henry'ego w liny, ale po chwili Mark odzyskuje władzę w nogach i ponownie odpycha Edge'a! Ciosy byłego mistrza interkontynentalnego nie robią na nim wrażenia. Edge ponownie rzuca się na czarnoskórego zawodnika, jednak tym razem nie udaje mu się nawet dosięgnąć do twarzy giganta. Mark dalej prowokuje Edge'a, który wreszcie bierze rozbieg i... KOPNIĘCIE MIĘDZY NOGI!

Zwycięzca: Mark Henry via DQ

Tego się najwyraźniej Henry nie spodziewał. Edge dorzucił Henry'emu dodatkowo Spear i chciał udać się za kulisy, ale na rampie w drogę wszedł mu.... Dolph Ziggler! Dolph i Edge popatrzyli sobie w oczy i... Zostało wyświetlone promo przyszłotygodniowego Valentine's Day Masacre!

Up next! Rey Misterio & ??? vs Sin Cara & Mason Ryan.

Na najbliższym RAW zobaczymy DX!

Promo No Way Out

Main Event: Rey Misterio & ??? vs Sin Cara & Mason Ryan

Gdy wróciliśmy na salę, w ringu czekali już Sin Cara oraz Mason Ryan.

Booyaka Booyaka! Na rampie pojawia się... Rey Misterio! Niestety jednak bez swojego towarzysza zmierza do ringu. Kto będzie partnerem Reya Misterio?

SALA PRAWIE WYBUCHŁA OD POPU FANÓW!

Zaskoczony Sin Cara nie wie co się dzieje, gdy wściekły Animal wbiega do ringu i wymierza Speara Masonowi Ryanowi! Fani w euforii, gdy Cara próbuje w jakiś sposób zablokować bestię a ta wynosi go na Spinebuster! Dave jednak na tym nie poprzestaje i wkłada głowę Sin Cary między liny i... Mamy 619! Sin Cara ledwo trzyma się na nogach i ląduje prosto między nogi Batisty i... Mamy Batista Bomb! Rey wykonuje splash... 1....2...3!

Zwycięzcy: Rey Misterio i Batista

Po walce Rey i Batista świętowali w ringu, a po pewnym czasie zanurzyli się również w publikę i takim oto widokiem kończymy SmackDown!

:arrow: WHC Title Match: Dolph Ziggler © vs Edge vs Cody Rhodes vs Rey Misterio vs Randy Orton vs Santino Marella

US Title Match: Zack Ryder © vs John Morrison

John Cena vs Justin Gabriel

Paczka newsów + 'Od autora'

Wybaczcie za brak odcinków od tak długiego czasu, ale zdecydowałem - Brak weny =brak odcinków. :) .

A oto i paczka newsów! :P

:arrow: Krążą pewne plotki aby Main Eventem na WrestleManii nie była żadna z dwóch obecnie zapowiedzianych już walk.

:arrow: Zamiast najbliższego SmackDown odbędzie się specjalna gala o nazwie Valentine's Day Masacre!

:arrow: Powrót Batisty był prawdopodobnie tylko epizodyczny, do WrestleManii, jednak nie wiadomo jakie są co do niego plany. Na chwilę obecną wygląda to na faceturn.

To tyle! Zapraszam do dalszego czytania, komentowania < HAHA> i wyczekujcie RAW! :)

'The new Face of WWE'

http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSWbPijzlFbgQonOvvtspWEJK7tOmSOJpMQ669jGZsnqTCkPR--

WWE RAW : 13 luty

Lawler: Witam państwa na ostatnim RAW przed galą No Way Out, czyli przed ostatnią prostą do WrestleManii!

Booker T: Wita państwa również Booker T! Jerry, chyba zapomniałeś, że jutro czeka nas specjalny odcinek SmackDown, Valentine's Day Masacre!

Lawler:Taak, to jednak jutro. Co nas dzisiaj czeka? Wiemy na pewno, że pojawi się DX, po co? Tego niestety nie wiemy. Poza tym na SmackDown ogłoszony został Fatal Four Way Match pomiędzy Markiem Henrym, Kofim Kingstonem, Tedem DiBiase oraz Albertem Del Rio!

Booker T: Dodatkowo, dzisiaj zobaczymy WWE Championship Roulette. Co to dokładnie jest? Otóż dzisiaj w ringu zobaczymy wszystkich sześciu pretendentów, ale w walkach 1 vs 1, kto z kim będzie walczył? To odbędzie się na zasadzie losowania! Kto zawalczy pierwszy? Tego dowiemy się za chwilę!

Na titantronie pojawiło się sześciu zawodników - Każdy z Elimination Chamber Matchu o WWE Championship który odbędzie się na No Way Out. Losowanie przebiegało podobnie jak podczas Draftu... Pierwszym znanym zawodnikiem jest.... CM PUNK! Punk wszedł do ringu i czekał na swojego przeciwnika, którym okazał się być... Sin Cara!

Walka nr.1: CM Punk vs Sin Cara (w. Mason Ryan)

Obaj zawodnicy przed rozpoczęciem walki spojrzeli sobie w oczy, Punk skorzystał z okazji i zanim cokolwiek zrobił, sparodiował taunt Batisty. Sin Cara chciał wykorzystać okazję, że Punk jest rozkojarzony, ale nie wyszło mu to najlepiej, przy próbie ataku od tyłu Punk schylił się, naciągnął liny i Cara wylądował poza ringiem. Ryan próbował odwrócić uwagę Punka i sędziego stając na krawędzi ringu ale szybko otrzymał Roundhouse Kicka w głowę. Okazję chciał wykorzystać Sin Cara, wykonując Double Knee Running Strike, ale Punk znowu wykonał unik i Meksykanin uderzył o narożnik. Punk spokojnie wykonał mu Neckbreaker a następnie wszedł na narożnik i... Elbow Drop! Sin Cara poirytowany, podnosi się i próba Closethline'u w Punka, ale ten tylko łapie go za rękę i wykonuje Arm Drag. Meksykanin zaczyna być poirytowany zachowaniem Punka, który jakby nigdy nic podszedł do Sin Cary i zaczął się na niego patrzeć... Sin Cara nie zorientował się jednak, że Punk przymierzał się do Roundhouse Kicka! Brooks złapał przeciwnika za głowę, spojrzał się w publikę i zastanawiał się czy zdjąć maskę Cary, ale wreszcie zmienił zdanie, wyniósł go na plecy i... Go To Sleep! 1...2...3! Bezprecedensowe zwycięstwo.

Zwycięzca: CM Punk

Po walce Mason Ryan próbował pomóc podnieść się swojemu 'przyjacielowi' ale...

Batista w towarzystwie Reya Misterio wchodzi do ringu!

Batista: Ej, Sin Cara! Amigo! Słyszysz mnie?

Rey udał się do stołu komentatorskiego wziąć butelkę wody a następnie podał ją Batiscie który wylał zawartość butelki na Sin Carę.

Batista: A teraz mnie słyszysz? *pop* Nie wróciłem bez powodu. Po pierwsze, chciałem ciebie Rey przeprosić za swoje wcześniejsze zachowanie... [Rey i Dave podali sobie ręce] No więc, wiem Cara, że po twojej pustej główce chodzi ci walka z Reyem na WrestleManii. *Mega pop*. Ściągnąłeś nawet jakiegoś goryla żeby ci pomógł! Ale ja, ja wróciłem po to, żeby dopilnować, że walka mojego przyjaciela będzie uczciwa *pop* Mason, tak ci na imię, tak? [Ryan przytaknął głową] Co powiesz na pojedynek na No Way Out? *MEGA POP* Nie wysilaj się, wiem że myślenie przychodzi ci z trudnością *pop* więc odpowiesz mi jutro, na Valentine's Day Masacre. Żegnam.

Po krótkiej przerwie lądujemy na zapleczu gdzie Matt Striker stoi z Johnem Ceną.

Striker: John, co sądzisz o swojej walce z Hulkiem Hoganem?

Cena: Od razu mówię, dzisiaj Hulka z nami nie ma. Nie wiem gdzie jest, nie obchodzi mnie to. Nie boję się Hogana a na WrestleManii dam wam, fanom WWE show krótsze niż 10 minut, obiecuję wam to.

Striker: Umm.. Rozumiem. Czyli walka Z Hoganem to według ciebie nie jest wyzwanie?

Cena: Skądże! Nie boję się nikogo i niczego... Czego tu chcesz?!

W wywiadzie przeszkodził nikt inny jak przeciwnik Johna Cenę w niedzielę, Justin Gabriel!

Cena: Pytam się, czego tu chcesz? Obiecuję, że w niedzielę będę dla ciebie łagodny. Nie musisz się bać o swoją karierę dzieciaczku, nic ci poważnego nie zrobię.

Cena z uśmiechem spojrzał się Gabrielowi w twarz, na co ten odpowiedział jednym slapem w twarz!

Wyswietlone zostało promo dzisiejszego wystąpienia DX

Lawler: No cóż... Teraz chyba Gabriel może się obawiać o swoją przyszłą karierę

Booker T: Niestety, ale też mam wrażenie, że Cena nie odpuści. Tymczasem zapraszam do kolejnego Championship's Roulette!

Losowanie znowu na takiej samej zasadzie jak wcześniej... Daniel Bryan i MVP zmierzą się ze sobą, za chwilę!

Walka nr.2: Daniel Bryan vs MVP - Non Title Match

Pojedynek rozpoczęty od solidnego zwarcia, które wygrał MVP! Mistrz WWE został wepchnięty w narożnik, gdzie otrzymał serię punchy, parę stompów i wreszcie sędzia kazał się odsunąć pretendentowi, który to wykorzystał i próba Player's Boot... UNIK! MVP złapał się za nogę z bólu, co wykorzystał Bryan i wymierzył Porterowi serię Low Kicków w nogi, odbicie od lin i Running Closethline! Daniel nie przestaje atakować, podnosi przeciwnika, próba DDT, ale MVP wykonuje Reversal, próba Playmakera, ale D-Bryanowi również udaje się skontrować akcję i mamy LeBell Lock po którym MVP jest zmuszony odklepać!

Zwycięzca: Daniel Bryan

Po przerwie w ringu widzimy Mistrza Świata Wagi Cięzkiej, Dolpha Zigglera z pasem na ramieniu i mikrofonem w drugiej ręce.

Ziggler: Chris Jericho... Kolejny wielki nieobecny dzisiejszego RAW. Co robi? Pewnie jest gdzieś ze swoim pseudo-rockowym zespołem, a ja co? Jestem z wami zawsze. Kto według was zasługuje na większy szacunek? [Fani krzyczą: Jericho! Jericho!] Nie szanujecie mnie jako mistrza, to nie jest uczciwe, a i tak wszyscy wiedzą, że na No Way Out pasa nie oddam...

Pierwszy raz od bardzo długiego czasu fani WWE cieszyli się z pojawienia CM Punka!

Punk: Dolph, nie mam do ciebie nic, w sumie to nawet cię lubię, ale powiedz mi. Do jakiego rosteru należysz?

Ziggler: Eeee... SmackDown.

Punk: No własnie. Więc proszę, zabierz całe swoje ego i idź wyżalać się na SmackDown! Nie rozumiesz? Chcesz się żalić jak to Jericho cię ośmieszył? IDŹ I RÓB TO NA SWOJEJ GALI. *pop* Tu, na RAW, teraz... Liczy się tylko WWE Title, więc proszę cię, wyjdź z mojego ringu.

Ziggler: Jakiego 'twojego' ringu....

Punk: WYJDŹ! *mega pop*

Ziggler zaskoczony zachowaniem Punka, jednak nie pozostało mu nic innego jak usunąć się z ringu i zrobić miejsce innym..

Lawler: Panie i Panowie, pora na ostatnie WWE Championship's Roulette!

Losowanie w sumie nie musiało się odbyć, bo zostały tylko dwie osoby... The Miz i Wade Barrett

Walka nr.3: The Miz vs Wade Barrett

Walka rozpoczęta bardzo brutalnie, od zwarcia, które nieznacznie wygrał Barrett, jednak Miz nie pozostawał dłużny i zwarcie bardzo szybko przerodziło się w brawl poza ringiem, który wygrał Barrett wpychając przeciwnika w stalowe schody. Barrett błyskawicznie wrzucił swojego przeciwnika do ringu, gdzie miał nad nim przewagę prawie absolutną. Irish Whip w wykonaniu Brytyjczyka i.. Spinning Side Slam! Miz prawie błyskawicznie próbuje odpowiedzieć kopnięciem w brzuch, odbicie od lin, próba Closethline'u, ale Barrett wykonuje unik, wynosi przeciwnika na plecy i.. Wasteland! 1....2...3!

Zwycięzca: Wade Barrett

Walka nr.4: Fatal Four Way Match (King Of The Ring Tournament) : Mark Henry vs Kofi Kingston vs Alberto Del Rio vs Ted DiBiase

Walkę zdecydowanie rozpoczął Henry który sprowadził do parteru wszystkich trzech zawodników, dwóch przy okazji wyrzucając poza ring. Jedyną osobą która został w ringu był Kofi Kingston. Kofi zgarnął serię punchy, po których słaniał się już na nogach, co wykorzystał wchodzący do ringu DiBiase, łapiąc Kofiego za nogi tak aby ten uderzył twarzą o matę. Były mistrz Tag Team rzuca się na Henry'ego który niewiele robi sobie z tego ataku, wpycha przeciwnika do narożnika, udaje się w przeciwny i... Running Closethline! W tym samym czasie Alberto Del Rio wyciąga Kofiego za ring, gdzie wykonuje mu serię punchy, kopnięcie w brzuch i wrzuca Jamajczyka ponownie do ringu! Gdy Henry spojrzał się w stronę Del Rio, ten natychmiast padł na matę, niby obolały, więc Henry zajął się czarnoskórym zawodnikiem, wykonując mu... World's Strongest Slam! DiBiase wykorzystuje okazję, kopie Henry'ego między nogi i wyrzuca poza ring! Z racji, że to Fatal Four Way, to nie ma dyskwalifikacji więc sędzia nie może wiele zrobić, DiBiase przymierza się do pinu i... Kopnięcie w głowę od Alberta Del Rio! DiBiase ląduje poza ringiem, a Del Rio zapina ArmBreaker po którym niestety Kofi musi się poddać!

Zwycięzca: Alberto Del Rio

To moment na który chyba wszyscy czekali. Deadman zmierza do ringu aby ustosunkować się do wypowiedzi Stinga sprzed tygodnia...

Undertaker: Mój streak zna chyba każdy *pop*. W zeszłym tygodniu Sting mówił o szacunku, ale czy jemu należy się szacunek? Jest tylko kolejnym słabym człowiekiem, który dołączy do mojej kolekcji i to on stanie się numerem 20 *mega pop*... On jest tylko słabym, nic nie znaczącym człowiekiem, który ma nadzieję przerwać coś, co nie może zostać przerwane, choćby nie wiem jak bardzo tego chciał...

Taker! Undertaker! Słyszysz mnie? Undertakerowi przerywa... Sting, który jednak jest tylko na titantronie więc jest to audycja Via Satelite.

Sting: Taker, słyszysz mnie? Proszę, powiedz, że tak, bo mam dla ciebie niespodziankę [ Uśmiech Stinga wyglądął naprawdę niepokojąco.] Widzisz, nie tylko ja tu jestem człowiekiem... Ty również. Jesteś człowiekiem i jeżeli ja jestem słaby, to ty musisz być nikim. Chciałbym Ci coś Taker pokazać. Pokazać a zarazem udowodnić...

Gdy Sting się odsunął widać było gdzie jest. Jest na cmentarzu.

Sting: Patrz co dla ciebie mam...

Kamera powędrowała pod nogi Stinga, gdzie leżał związany i najprawdopodobniej pobity, brat Undertakera.... Kane.

Sting: Słodkie, nieprawdaż? Nie bulwersuj się, zanim wsiądziesz w prywatny samolot, autobus czy cokolwiek innego co Vince ci zaproponuje, oni już będą w domu.

Undertaker: Oni?

Sting wykonał parę kroków w prawo i kamera znowu przeniosła się na nogi Stinga. Dosłownie pod samymi nogami Stinga leżała nieprzytomna żona Undertakera, Michelle McCool!

Sting: A teraz słuchaj mnie uważnie. Zastanawiasz się dlaczego to zrobiłem? Odpowiedź jest prosta. Nie zawaham się podczas naszej walki. Zrobię wszystko aby wygrać i wy wszyscy, ty, twoi fani macie przykład, że ze mną się nie zadziera. To twój koniec, Taker!

Sting podbiegł do Kane'a i kopnął go w żebra, po czym audycja została zakończona. Mina Takera wskazywała jedno uczucie: Chęć zemsty.

Trochę zajęło Triple H'owi i Shawnowi Michaelsowi zanim przywitali się z publicznością, ale wreszcie HHH doszedł do siebie i wziął mikrofon.

Triple H: Bardzo mi smutno z tego powodu, ale... Nie musiałem tu przychodzić. *Heat* Jaki był cel mojej wizyty? Bardziej oficjalny niż się wydaje. Otóż, jak wiecie jestem prezesem WWE a Vince wchodzi do mojego biznesu i podejmuje decyzje bez mojej wiedzy! *pop* Pasy Tag Team! Czy to oby nie przesada?

Hunterowi przerywa jednak Theme byłego prezesa WWE, Vince'a McMahona! Vince wchodzi do ringu i patrzy się obecnemu prezesowi w oczy.... HHH odwraca się od Vince'a z zamiarem powiedzenia czegoś, ale otrzymuje Super Kick! Shawn Michael patrzy się, jakby załamany na leżącego Triple H'a, a widokiem uśmiechającego się McMahona RAW schodzi z anteny.

Karta na No Way Out 2012:

:arrow: WHC Title Match: Dolph Ziggler © vs Edge vs Cody Rhodes vs Rey Misterio vs Randy Orton vs Santino Marella

'The new Face of WWE'

• 1 miesiąc temu...

http://images.wikia.com/logopedia/images/c/c1/Logo-iyh27.jpg

Lawler: Dzisiaj wyjątkowo witają państwa Jerry Lawler oraz....

Cole: Michael Cole, na specjalnej, trzygodzinnej gali Valentine's Day Masacre!

Lawler: No cóż... Po samym otwarciu, można wnioskować, że czeka nas coś wielkiego... Ale jedyne co wiem na pewno, to pojedynek Christiana z Markiem Henrym w No-DQ Matchu oraz Sheamus zmierzy się z Johnem Morrisonem w Falls Count Anywhere Matchu a zaczniemy od... King Of The Ring!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

King Of The Ring Semi-Final Match: The miz vs Jeff Hardy

Początek walki, obaj zawodnicy zbliżają się do siebie, patrzą sobie w oczy i... Miz uderza Jeffa w twarz! Jeff nie pozostaje jednak dłużny, odpowiada serią punchy, którą zasypuje Miza, w efekcie czego sędzia musi przerwać walkę!

Zwycięzca: The Miz by DQ.

Miz nie orientował się za bardzo co się z nim dzieje. Jeff wyszedł za ring, wziął krzesło i mikrofon. Potężny Chairshot w plecy Mizanina! Ale o co chodzi Jeffowi? Po chwili patrzenia się na pretendenta do tytułu króla ringu podniósł mikrofon.

Hardy: Ostatnimi czasy byłem... Lekko niedoceniany. Ktoś ciągle wchodził mi w drogę i zawsze kończyło się to tym, że od KOGOŚ otrzymywałem Brogue Kicka. Pora to wyjaśnić!

I wreszcie, na arenie słychać Theme Sheamusa! Jeff rzuca mikrofon i przygotowuje się do walki, ale pod titantronem nikt się nie pojawia! Sytuację wykorzystuje The Miz który od tyłu wymierza Jeffowi Skull Crushing Finally! Miz rewanżuje się Jeffowi i wymierza mu trzy Chairshoty w plecy! Miz przy heacie od fanów opuszcza ring.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

King Of The Ring Semi-Final Match: Ted DiBiase (w. Randy Orton) vs Alberto Del Rio (w. Ricardo Rodriguez)

Walka rozpoczęta od długiego zwarcia, które jednak wygrał Meksykanin który prawie natychmiast próbował zapiąć Cross ArmBreaker, ale Tedowi udało odpowiednio szybko złapać się lin! Ted wygląda na poirytowanego tym, że Meksykanin bez żadnych problemów już prawie zakończył walkę, więc wychodzi z potężną serią punchy, które wpychają Alberto do narożnika! Sędzia próbuje odciągnąć DiBiase'go, co wykorzystuje Randy atakując Del Rio! Ted wyczuwa swoją okazję, więc bez zastanowienia rzuca się na przeciwnika, seria punchy, Headlock, Irish Whip i to był błąd! Del Rio kontruje Irish Whipa powalając byłego Tag Team Championa closethlinem, ten jednak nie poddaje się tak łatwo, ale zaraz po podniesieniu otrzymuje Dropkick! Randy próbuje pomóc swojemu Tag Team partnerowi, ale Ricardo skutecznie to utrudnia i... RKO! Rodriguez otrzymuje RKO. Cała sytuacja odwróciła uwagę Meksykanina od tego co się dzieje w ringu, okazję wykorzystuje Ted DiBiase, próba zapięcia Dream Street, ale przerzucenie przez plecy, Arm Drag, zwarcie i Alberto Zakłada Cross ArmBreaker! DiBiase bez zastanowienia odklepuje.

Zwycięzca: Alberto Del Rio

Bez straty czasu do ringu wpada wściekły Orton. który wykonuje finaliście King Of The Ring RKO, ale do ringu wbiega również mistrz Interkontynentalny, Cody Rhodes! Sytuacja w ringu zmienia się diametralnie. Mimo, że widać iż Ted jest w stanie podnieść się i walczyć, to jakoś nie kwapi się aby pomóc swojemu partnerowi w walce z Rhodesem, którą wyraźnie przerywał. Cody dosłownie zasypuje Randy'ego uderzeniami, wreszcie były Tag Team Champion pada na matę, ale do akcji przystępuje DiBiase, atakując Rhodesa od tyłu i członkowie Legacy obijają IC championa, jednak nie na długo, bo na pomoc Rhodesowi przybywa Alberto Del Rio, kopiąc Randy'ego w twarz i... Najwyraźniej łamiąc mu nos! Do ringu wpada ekipa medyczna która zabiera Randy'ego na noszach, a Alberto i Ricardo pomagają wyjść z ringu Cody'emu.

Na srodku ringu widzimy Jerry'ego Lawlera, który trzyma w ręku mikrofon, a zamiast napisu 'Valentine's Day Masacre' pod titantronem mamy... 'No Way Out' confrontation. Cóż, chyba łatwo się domyśleć co nas czeka.

Lawler: Panie i Panowie! No Way Out już w tę niedzielę! *pop* A więc powitajmy zawodników, niestety z oczywistych powodów nie zobaczymy już dzisiaj Randy'ego Ortona oraz Cody'ego Rhodesa.... Szkoda.

Do ringu wkroczyli: Edge, Rey Misterio, Santino Marella i... Mistrz Świata Wagi Cięzkiej, Dolph Ziggler!

Jako pierwszy, mikrofon wziął mistrz.

Ziggler: Nie rozumiem w tym waszym krzyczeniu jednego. Czym wy się tak ekscytujecie? Pajacykiem z maską, który nie dawał sobie rady, więc zawołał swojego wielkiego kolegę? [ Rey już chciał się rzucić ale został powstrzymany przez Włocha] A może, cieszycie się w Włoskiego Pajacyka, który nawet nie wiem jak się tu dostał? A może cieszycie się z powodu....

Ziggler spojrzał się na Edge'a, jednak nie powiedział nic na jego temat. Rated R Superstar zabrał Dolphowi mikrofon....

Edge: Cieszycie się z powodu...? Randy i Cody nie są dla mnie żadnym zagrożeniem podczas tej walki. Oni będą walczyć między sobą, ja to wiem i wy to wiecie. Rey, jesteś naprawdę świetnym zawodnikiem, ale czy ty przypadkiem nie masz już z kimś na pieńku? Szanuję cię Rey, ale nie mieszaj się tam gdzie cię nie chcą. Cóż, Dolph, więc zostaliśmy tylko my. Chris chce cię dorwać za wszelką cenę, wierzysz, że odpuści i pozwoli ci wyjść z pasem? Ja w to nie wierzę...

Niestety Santino nie pozwala dokończyć zdania Edge'owi i wyrywa mu mikrofon.

Marella: Zaraz! A ja?! Ja w tej walce się nie liczę?

Uśmiech Dolpha zza pleców Marelli i mamy ZigZag! Dolph dumny z siebie już postanawia opuścić ring, ale na titantronie widzimy Chrisa Jericho, który... Puscił oczko do Zigglera! Dolph zbity z tropu, jednak mimo wszystko udaje się za kulisy.

Falls Count Anywhere Match: Sheamus vs John Morrison

Zanim nawet Sheamus wszedł do ringu, został zaatakowany od tyłu przez Morrisona, który wrzucił go w stalowe schodki, kilka stopmów, seria punchy, ale Irlandczykowi wreszcie udaje się odepchnąć przeciwnika, Closethline i pretendent do pasa US traci kontrolę! Sheamus postanawia nie próżnować, więc natychmiastowo podnosi on stalowe schody i... Morrison otrzymuje potężne uderzenie w głowę! Następnie szybkie wyniesienie i Powerbomb na stalową rampę, po którym zdecydowanie walka mogła zostać zakończona, ale Sheamusowi to nie starczyło. Akcja po krótkiej chwili przeniosła sie na zaplecze, gdzie Celtic Warrior dalej okładał swojego przeciwnika, krótkie rzucanie w Morrisona wszystkim co nawinęło się Sheamusowi pod rękę, wreszcie jednak głowa Johna znowu ląduje między nogami Sheamusa, szykuje sie kolejny Powerbomb, ale od tyłu Irlandczyka atakuje Jeff Hardy! Potężny Chairshot w plecy i kolejny! Po chwili zastanowienia, kolejny i kolejny. Po około 10 uderzeniach Jeff położył Johna na Irlandczyku, pin 1...2... Kickout! Morrison odzyskuje przytomność, jednak zamiast dziękować Jeffowi, to go odgania, mówiąc, że chce tę walkę wygrać uczciwie, sytuację wykorzystuje Sheamus który wpycha Morrisona w Jeffa, obaj zawodnicy tracą równowagę, próba Roll Up'u w wykonaniu Sheamusa, ale Kickout, do akcji wchodzi Zack Ryder, który własnie wyszedł z Locker Roomu i wykonuje Sheamusowi Rough Ryder! John nie ma innego wyjścia jak spinować swojego przeciwnika na korytarzu...

Zwycięzca: John Morrison

Morrison: Co wy sobie do cholery myślicie? Dałbym sobie radę! A ty [ Spojrzał się na Rydera] pilnuj się w niedzielę...

Lawler: Nadal pozostajemy jednak na zapleczu gdzie Todd Grisham przeprowadzi wywiad ze zwycięzcą Royal Rumble, Christianem!

Tak jak Jerry powiedział, kamera znowu przeniosła się na zaplecze gdzie własnie Grisham stał już ze swoim gościem.

Grisham: Witaj Christian! Jak czujesz się przed walką z kimś takim jak Mark Henry? Wiesz... [Grisham niepewnie zmierzył Christiana wzrokiem] on jest troszkę, eee... Większy.

Christian: Nie boję się. To Non-Disqualification Match, mogę sie bronić czym i jak chcę, będzie dobrze. Nie chcę się przemęczać, chcę po prostu wygrać. Wróciłem żeby wygrać i tak też zrobię.

Grisham: 'Przyszedłem by wygrać'. To chyba nie tyczy się Henry'ego, prawda?

Christian: To tak ciężko domyśleć się, kto sprawił, że musiałem opuścić WWE, leczyć się i modlić abym mógł wrócić, bo nie była na to zbyt wielka szansa? Cóż, chyba nie trudno. Życzę tej osobie w niedzielę jak najlepiej... [ Na twarzy Christiana pojawił się nieznaczny uśmiech]

Grisham: A czy wiesz już z kim będziesz walczyć na WrestleManii i o jaki pas?

A Christian nadal tylko się usmiecha i po chwili udaje się w strone swojej szatni.

Po powrocie na ring, można już było zauważyć, że wewnątrz kwadratowego pierścienia czekają Mason Ryan oraz Sin Cara... Obaj zawodnicy w swoich strojach wrestlingowych, obaj najwyraźniej gotowi do walki.

Ryan: W zeszłym tygodniu ktoś odważył rzucić się wyzwanie. Mi! Niestety nie pozostaje nic innego jak przyjąć to wyzwanie. Wiem Batista, że ciebie nawet nie ma tutaj, w sali, bo siedzisz sobie w domu i oglądasz to co własnie mówię, więc wiec, że w niedzielę odbędzie się twój ostatni mecz! A czy tutaj, w tym budynku jest ktokolwiek kto chciałby się ze mną zmierzyć, tu i teraz?

Bardzo długo cisza, jednak po chwili jakby od niechcenia do ringu wszedł... JTG prowadzony przez Teddy'ego Longa!

JTG vs Mason Ryan (w. Sin Cara)

Ryan rozpoczął od closethline'u przed którym JTG nie miał chyba nawet zamiaru się bronić. Irish Whip, Big Boot, Elbow Drop i Powerbomb który zakończył walkę. O dziwo po wszystkim JTG podniósł się i wyszedł jakby nigdy nic...

Zwycięzca: Mason Ryan

Lawler: Niestety, panie i panowie, zbliżamy się już do końca specjalnego, 3godzinnego odcinka SmackDown, zatytułowanego Valentine's Day Masacre! Ostatnim starciem dzisiejszego wieczoru jest pojedynek Christiana i Marka Henry'ego!

Non-Disqualification Match: Mark Henry vs Christian

Początek zdecydowanie zdominowany przez Henry'ego który wyrzucił Christiana za ring a następnie przywitał go z fanami wrzucając go w barierki, Captain Charisma nie pozostał jednak dłużny i po dłuższej chwili skontrował próbę World Strongest Slama na kopnięcie w kolano, DDT i mamy serię Chairshotów w plecy leżącego Heńka! Christian przymierza się na Spear poza rigniem, ale w ostatnim momencie Mark wykonuje unik i Christian uderza o metalowe schody! Górna część schodów zostaje usunięta przez Henry'ego, na dolnej części ląduje zaś głowa Christiana, i Mark próbuje wykonać Leg Drop, ale Kanadyjczyk w ostatnim momencie wykonał unik! Mark siedzi na schodach kompletnie sparaliżowany, więc z okazji korzysta Christian, uderzając giganta z Chairshota w twarz! Christian bierze się za czyszczenie stołu komentatorskiego, wreszcie składa schody i próbuje podnieść Marka! Półprzytomny Mark ląduje na wyższej części schodów, Christian stoi na niższej i próba Suplexa! Nie, jednak Henry jest zbyt ciężki, ale Christian niespodziewanie zostaje wyniesiony na World's Strongest Slam! Desperacka próba uwolnienia się, która na szczęście się powiodła i mamy DDT na stół komentatorski! Christian przykłada się do pinu 1...2..Kickout! Przez dłuższy czas obaj zawodnicy podnosili się, jednak szybciej przyszło to Christianowi! Seria punchy która chyba miała za zadanie zatrzymać giganta od podniesienia się jednak nic z tego. Mark złapał Captaina Charismę i Irish Whip w zewnętrzną, stalową część narożnika! Następnie Mark wrzuca Kanadyjczyka do ringu, ale ten szybko podnosi się i w momencie gdy Henry wchodzi do ringu, ten kopie go w kolano i DDT! Christian wchodzi na narożnik, chwila czekania i... SPEAR Z NAROŻNIKA! Mark znowu leży, ale to nie wystarczy żeby go spinować. Taunt, chwila czekania i mamy kolejny Spear, tym razem z rozbiegu. Ten spear jednak nie powala Henry'ego a wpycha go w narożnik. Zwycięzca Royal Rumble zaczyna tauntować, kilka klaśnięć i... Killswitch! Po chwili Christian z trudem przewraca giganta na plecy...1...2...3!

Zwycięzca: Christian

Wyswietlone zostaje promo WrestleManii, na której w chwili obecnej widnieją zapowiedzi pojedynków Sting vs The Undertaker oraz John Cena vs Hulk Hogan...

Następnie wyświetlone zostało promo No Way Out- W którym uwzględniono Undertakera, Stinga, oraz wydarzenia z poprzedniego RAW - Superkick od Shawna Michaelsa w szczękę Triple H'a.

W towarzystwie Vince'a McMahona wychodzą również: Shane McMahon, Shawn Michaels oraz... The Great Khali. Shawn nie wyglądał na szczęśliwego, pomimo krótkiego zamieszania i próby zapewne pocieszenia Shawna w wykonaniu Vince'a nie powiodły się, Shane zabrał głos.

Shane: Ta organizacja *heat*... Od podstaw stworzona została przez rodzinę McMahonów. Mój ojciec ciężko pracował aby to co teraz widzicie mogło powstać. Nasza rodzina troszczyła się o ten biznes od ponad 20 lat. Niestety, mój ojciec parę miesięcy temu oddał tę federację *Heat* Komuś kto na nią NIE zasłużył. Ale wreszcie, mój ojciec przejrzał na oczy!*Mega heat*

Po długim okrzyku niezadowolenia ze strony fanów, głos zabrał Vince McMahon.

Vince: Nie, nie przesłyszeliście się. To, że oddałem federację mężowi mojej córki... To był błąd. Ale nic straconego! Panie i Panowie, wczoraj stało się to...

Wyświetlone zostało przypomnienie z RAW, gdzie Triple H otrzymał Superkick od Shawna Michaelsa. Po tymże promo ,kamera zrobiła zbliżenie na twarz HBK, który nie wyglądał na zadowolonego.

Vince: To co widzieliście to początek nowej ery! *Heat* Chcę tą federację odzyskać, a pomogą mi w tym dwaj na nowo zakontraktowani zawodnicy! Panie i Panowie, do ringu wracają: The Great Khali! *heat* oraz... SHAWN MICHAELS!

Fani byli maksymalnie zaskoczeni takim obrotem spraw, ale nie mieli czasu zastanawiać się długo.

Obecny prezes organizacji, w ręku dzierżąc młotek, w skórzanej kurtce i jeansach zmierza w stronę ringu! Khali wybiega w stronę Huntera, ale nie powstrzymuje to zbytnio prezesa. Jedno uderzenie z młotka w żebra, kolejne w plecy i Khali wyeliminowany. Triple H bezwzględnie wchodzi do ringu, gdzie rzucić na niego próbuje się Shane! Hunter wykonuje jednak unik i syn prezesa ląduje poza ringiem. Triple H nie ociąga się, bierze rozpęd i potężne uderzenie z młotka w głowę Vince'a! Shawn i Hunter patrzą sobie w oczy, a po chwili Heart Break Kid rzuca się do mikrofonu!

Shawn: Nie, czekaj! Zrozum mnie, ja chciałem wrócić do ringu, Vince mi to zaproponował, proszę, nie niszczmy tego... Zostałem zmanipu....

HHH najwyraźniej nie miał ochoty wysłuchiwać przeprosin Shawna i uderzył go z młotka w głowę! Po chwili podszedł do półprzytomnego teścia, podniósł jego głowę i wskazał palcem na znak WrestleManii. Takim oto widokiem kończy się specjalny odcinek SmackDown, Valentine's Day Masacre!

Obecna karta na No Way Out:

:arrow: Batista vs Mason Ryan

:arrow: Konfrontacja Face to Face- Sting - The Undertaker

Karta na WrestleManię 28:

:arrow: Sting vs Undertaker

:arrow: Last Man Standing Match: John Cena vs Hulk Hogan

:arrow: Christian vs ???

:arrow: King Of The Ring Final: The Miz vs Alberto Del Rio

Małe info od autora:

Wybaczcie za brak odcinków, ale koniec roku = poprawianie ocen. A teraz co do Diary miesiąca:

Czy podoba Wam się obecna długosc walk? Wątpie aby te dzisiejsze były za krótkie + Odniosę się do wypowiedzi jednego z sędziów który stwierdził, iż dialogi pisze gimnazjalista: Cóż, owszem jestem gimnazjalistom i to całkiem ładnie niedorozwiniętym - Wszak w Polsce ukończyłem tylko szkołę podstawową a od dwóch lat uczę się w Anglii : ).

Ps. wyczekujcie No Way Out - O ile w ogóle ktokolwiek to jeszcze czyta.

'The new Face of WWE'

Mylisz się ,ponieważ jednak ktoś twoje diary czyta.

Dostaliśmy galę po dłuższej przerwie ale nie przejmuj się bo do póki będziesz pisał to postaram się czytać.Do rzeczy.Walki starałeś się opisywać dość szeroko i ciekawie jak dla mnie całkiem ok.Od razu powiem ,że jak najbardziej zaciekawił mnie ostatni segment.Bardzo ciekawe ciekaw jestem jak ewentualna konfrontacja na WM ma przebiegać ale podejrzewam ,że jeśli HHH przegra traci kontrole nad WWE ale być może zaskoczysz mnie.Do pozostałych segmentów nie mam jakiś większych zastrzeżeń.Jednak jak na nazwę i specjalną 3 godzinną galę spodziewałem się jeszcze więcej akcji.

Tyle ode mnie.Sory za literówki ,ponieważ piszę na szybko i oczywiście czekam na PPV.

Powodzenia i wielu pomysłów!

2 miejsce - Typer WWE 2015

120921668456dd549defd56.jpg

Mylisz się ,ponieważ jednak ktoś twoje diary czyta.

Dostaliśmy galę po dłuższej przerwie ale nie przejmuj się bo do póki będziesz pisał to postaram się czytać.Do rzeczy.Walki starałeś się opisywać dość szeroko i ciekawie jak dla mnie całkiem ok.Od razu powiem ,że jak najbardziej zaciekawił mnie ostatni segment.Bardzo ciekawe ciekaw jestem jak ewentualna konfrontacja na WM ma przebiegać ale podejrzewam ,że jeśli HHH przegra traci kontrole nad WWE ale być może zaskoczysz mnie.Do pozostałych segmentów nie mam jakiś większych zastrzeżeń.Jednak jak na nazwę i specjalną 3 godzinną galę spodziewałem się jeszcze więcej akcji.

Tyle ode mnie.Sory za literówki ,ponieważ piszę na szybko i oczywiście czekam na PPV.

Powodzenia i wielu pomysłów!

Czyli jestem aż tak przewidywalny? Ehh. Dobra trudno, na No Way Out będzie lepiej. Dodam tylko, że walka ADR vs DiBiase była spalona bo na miejscu DiBiase'go powinien być zupełnie inny zawodnik, ale cóż. Po długiej przerwie chyba miałem prawo sie pomylić? Przepraszam i myslę, że w sobotę będzie już No Way Out, ale nic nie obiecuję... : )

'The new Face of WWE'

http://www.hoffco-inc.com/wwe/ppv/ppv/img/logo-nwo03.jpg

Lawler: Na No Way Out 2012 witają państwa, Jerry The King Lawler...

Ross: Oraz Jim Ross! Panie i panowie, oto i co czeka nas dzisiejszej nocy!

:arrow: Batista vs Mason Ryan

:arrow: Konfrontacja Face to Face- Sting - The Undertaker

Lawler: Cóż, jak widać nie będziemy się dzisiaj nudzić... Pora rozpocząć pierwszą walkę!

Walka nr.1 : US Title Match: Zack Ryder vs John Morrison

Po sytuacji z Valentine's Day Masacre można się spodziewać, że John nie będzie zbyt pobłażliwy wobec Zacka.... Walka rozpoczęta od zwarcia, jednak gdy sytuacja przeniosła się do narożnika, sędzia natychmiastowo interweniował oddzielając od siebie dwóch zawodników. Okazję wykorzystuje Ryder który jednym punchem wyprowadza Morrisona z równowagi, następnie potężne uderzenie w plecy, Ryder próbował ośmieszyć Morrisona uderzając go w tył głowy gdy ten próbował się podnieść, Mistrz Stanów zjednoczonych bardzo pewny siebie, Irish Whip, ale Morrison wykonuje Slide pomiędzy nogami Rydera i wykonuje Dropkick! Spacerek do narożnika, gdzie Ryder otrzymuje serie punchy, akcję przerywa jednak sędzia, ale pretendent do pasa nie poddaje się, spacerek do drugiego. Tam kolejna seria punchy i próba wykonania Diseaster Kick w wykonaniu Morrisona, ale Ryder łapie liny, przez co John boleśnie upada na matę. Kilka stompów, następnie to Morrison wylądował w narożniku, gdzie został obijany przez Zacka, chwila szarpaniny i Zack wykonuje Slingshot! Następnie Roll Up, próba pinu, ale John nie poddaje się! Po chwili odpoczynku obaj zawodnicy znowu w stójce i Morrison błyskawicznie wykonuje Superkick! Morrison wchodzi na narożnik, chyba szykuje się akcja wysokiego ryzyka, ale Ryder jeszcze znajduje siły, wchodzi na narożnik, próba Suplexu, ale Morrison zrzuca Rydera z lin i wykonuje Flying Dropkick! John nie czeka ani chwili dłużej, ustawia przeciwnika pod Starship Pain, akcja wykonana, 1...2...3!

Zwycięzca & Nowy mistrz US: John Morrison

Po krótkiej celebracji w wykonaniu Morrisona kamera przeniosła się na zaplecze gdzie Josh Matthews czekał już ze swoim gościem... Johnem Ceną!

Matthews: Co sądzisz o zachowaniu obecnego Cruiseweight Championa, Justina Gabriela?

Cena: Chciałem być ustępliwy. Chciałem dać mu szansę poddać się na samym początku walki, żeby nic mu się nie stało... Ale po tym co zrobił, nie odpuszczę ani na chwilę.

Matthews: A co sądzisz o fakcie, że przy stole komentatorskim w tamtym momencie będzie znajdował się twój przeciwnik na WrestleManię, Hulk Hogan?

Cena: Nie martwię sie o to. Wiem, że Hulk nic mi nie zrobi. Nie odważy się zaatakować mnie, gdy będę rozgrzany i w pelni sił. Do naszego fizycznego starcia niestety ale będziemy musieli chyba poczekać do WrestleManii...

Matthews: A co sądzisz o walce o pas WWE? Wiemy, że...

Cena: Czekaj, czekaj. TY pytasz MNIE, co o tym sądzę? Gdyby nie Punk to ja broniłbym tego pasa!

Cena wyszedł, zostawiając wyraźnie zmieszanego Matthewsa w studiu.

Jerry Lawler stoi z mikrofonem w ręku pośrodku ringu.

Lawler: Panie i panowie, własnie dostałem wiadomość od zarządu, że dzisiaj zobaczymy dodatkową walkę! Panie i panowie oto The Great Khali! A zmierzy się on z... Evanem Bournem [Głos Lawlera osłabł]

Walka nr.2: The Great Khali vs Evan Bourne

Evan rozpoczyna desperacko od rzucenia się na giganta, ale ten odpycha mieszkańca St. Louis bez problemu. Khali czeka aż Bourne wejdzie w jego zasięg, tak się jednak nie stało, więc mieszkaniec Indii wykonuje Big Boot, odbicie od lin i mamy Elbow Drop! Bourne powoli próbuje się podnieść, jednak niewiele mu to daje, wyniesienie i Double Hand Chokebomb! 1..2...3!

Zwycięzca: The Great Khali

Do ringu spokojnie wchodzi zwycięzca Royal Rumble, Captain Charisma, CHRISTIAN! Trzymając mikrofon w ręku oraz gestykulując zaczyna mówić.

Christian: Khali, czy ty rozumieć angielski? Ja jestem znudzony. Ja, chce, walczyć, ty. Rozumiesz?[Khali najwyraźniej nie rozumie, bo krzyczy coś w swoim języku] Ty idioto! Chcę z tobą walczyć, teraz rozumiesz?

Tym razem chyba Khali zrozumiał, zamach na Brain Chopa, ale unik w wykonaniu Kanadyjczyka i sędzia każe uderzyć w gong!

Walka nr.3: Christian vs The Great Khali

Zanim Christian cokolwiek zrobił dało się usłyszeć krzyk 'For Peeps!' po którym rzucił sie na Khaliego, kilka punchy, odbicie od lin, Shoulder Block, Khali lekko oszołomiony, więc Christian łapie go za głowę, wchodzi na narożnik i mamy Tornado DDT! Po chwili gigant już był na kolanach, i otrzymał kolejny Dropkick w głowę! Christian nie omieszkał się wejść na narożnik, skąd wykonał Diving Headbutt, mamy krótki Taunt i Kanadyjczyk już ustawia sie w narożniku! Christian biegnie z zamiarem wykonania Speara, ale Khali skutecznie unika, tak że Christian uderza ramieniem o narożnik. Powracający do ringu indyjski zawodnik postanawia jednak pomęczyć się ze swoją ofiarą, więc akcja przenosi się poza ring, gdzie Christian uderza o stalowe schody! Zwycięzca Royal Rumble zdążył doczołgać się do barierki oddzielającą fanów od ringu, błyskawicznie podniósł się i gdy Khali znajdywał się dostatecznie blisko, kopnął schody tak, że te uderzyły kolana giganta wystarczająco mocno aby to odczuł i stracił równowagę! Christian wykorzystuje okazję, wykonuje rozbieg na schody i mamy Flying Shoulder Block! Christian błyskawicznie wraca do ringu, nie udaje się to jednak jego przeciwnikowi, więc walka zakończona!

Zwycięzca: Christian via Count Out

Walka nr.4: WWE Title Elimination Chamber Match: Daniel Bryan © vs CM Punk vs Wade Barrett vs The Miz vs Sin Cara vs MVP

Walkę rozpoczynają: The Miz Oraz MVP. Pretendent do zwycięstwa King Of The Ring Tournament rozpoczyna agresywnie, składając MVP do parteru i zasypując go gradem punchy i stompów. Po chwili Miz podnosi przeciwnika i wyrzuca go poza ring, na metalową posadzkę! Następnie ciska nim kilkukrotnie o metalową siatkę i wreszcie Irish Whip w komorę, ale na szczęście ta nie została uszkodzona. Miz próbuje już zakończyć starcie i czekać na kolejnego przeciwnika, jednak przy próbie Skull Crushing Finally zostaje przerzucony przez plecy i MVP desperacko powala go Big Bootem gdy ten tylko się odwrócił! Kilka Elbow Dropów, ale wreszcie Miz odzyskuje przewagę, gdy udaje mu się złapać nogę przeciwnika i przewrócić na metalową posadzkę! Przewaga nie trwa jednak zbyt długo, gdyż do ringu zmierza już kolejny zawodnik...

Daniel Bryan opuszcza komorę!

Mistrz WWE nie próżnuje, natychmiast rzuca się na Miza ktory okładał MVP, aby wykonać mu serię kopnięć i wrzucić go do ringu! Bryan energicznie wchodzi za swoim rywalem, ale Miz nie odpuszcza, szybko podnosi się i wpycha Daniela w narożnik przy użyciu ramienia, jednak WWE Champion radzi sobie z tą sytuacją bez problemu, role szybko odwracają się i to Miz ląduje w narożniku, gdzie otrzymał serię kopnięć. Do akcji przystępuje MVP który próbuje powstrzymać szarżującego Bryana, jednak nie udaje mu się to zbytnio, bo gdy tylko jego uderzenie zostało zablokowane otrzymał Arm Drag i przejście na LeBell Lock! Submissiona przerywa jednak Miz, który atakuje mistrza i obaj udają się za ring. Pomiędzy dwiema komorami, gdzie znajdowali się Punk i Barrett toczył się brawl pomiędzy Mizem a Bryanem. Jednak już rozpoczyna się odliczanie i...

Sin Cara opuszcza komorę!

Meksykanin woli nie włączać się do brawlu pomiędzy dwoma zawodnikami, więc szykuje się na półprzytomnego MVP! Pomiędzy mistrzem a pretendentem do King Of The Ring nadal trwa Brawl a Sin czeka aż MVP wstanie i po chwili... Double Knee Running Strike! MVP nie ma już chyba szans, 1...2...3!

MVP wyeliminowany

Cara wreszcie włącza się do pojedynku pomiędzy Bryanem a Mizem pomagając temu drugiemu, dzięki czemu mistrz WWE zaliczył Reality Check na metalowe podłoże! Cara i Miz wchodzą do środka ringu czekając na kolejnego przeciwnika...

CM Punk opuszcza komorę!

Best In The World nie próżnuje, dwóch zawodników nie jest w stanie zatrzymać Punka, który Sin Carę powitał Closethline'm a następnie rozpoczął brawl z Mizem, który zakończył się tym, że finalista King Of The Ring wypadł poza liny! Do ringu wpadł z kolei Daniel Bryan który również nie dawał sobie rady z CM Punkiem, jednak z pomocą przyszedł mu Sin Cara! Meksykanin uderzył Punka w plecy, co nie zrobiło na nim wrażenia, ale odwróciło jego uwagę, skupił się w stu procentach na Sin Carze, z kolei Daniel Bryan postanowił zaatakować go od drugiej strony. Wreszcie Punkowi udaje się odepchnąć Sin Carę, a Bryana poczęstować Roundhouse Kickiem, ale Miz od tyłu wykonuje Skull Crushing Finally! Wiele nie trzeba było czekać, punk prawie natychmiast podniósł się, ale Sin Cara uszykował dla niego niespodziankę w postaci Double Knee Running Strike! Miz i Sin Cara ustawiają się pod komorą Barretta który za moment wejdzie do akcji, a wewnątrz ringu Bryan zakłada Punkowi LeBell Lock!

Wade Barrett opuszcza komorę!

Miz po chamsku łapie Sin Carę i wpycha go do komory Barretta, którą Anglik następnie zamyka i obija meksykanina do nieprzytomności! Miz spokojnie czekał aż jego przeciwnik wyjdzie, ale to był wyraźnie błąd, gdyż zaraz po tym otrzymał on Big Boota i Brytyjczyk błyskawicznie postanawia pomóc Straight Edge Saviorowi. Bryan gdy tylko zauważył nadchodzącego Barretta przerwał Submission i spróbował uciec, niestety nie miał dokąd i błyskawicznie głowa mistrza WWE uderzyła o metalowe łańcuchy które są na klatce. Barrett obija przez chwilę Bryana, ale po krótkim namyśle zmienia zdanie i udaje się w stronę leżącego Miza, który jednak prawie natychmiast poczęstował Anglika Low Blowem! Miz rzuca się na Sin Carę, a Punk ledwo doczołguje się do mistrza WWE, podnosi go na plecy i mamy Go To Sleep! 1...2...3!

Daniel Bryan wyeliminowany!

CM Punk jest wyraźnie obolały, ale nadal zdolny do walki. Miz wrzuca Sin Carę do ringu, gdzie czeka do Roundhouse Kick od CM Punka, od tyłu jednak zachodzi go The Miz, ale do klatki wbiega Alberto Del Rio! Gdy sędziowie próbowali pomóc Bryanowi wyjść z klatki wewnątrz dostał się ADR, który rzucił się na Miza, który próbował wykonać Closethline, ale unik i Enzuigiri od Meksykanina! Del Rio następnie podnosi Miza, wykręca mu rękę i zakłada Cross ArmBreaker! Po chwili sędziowie wynoszą Del Rio z ringu, a z okazji korzysta CM Punk który pinuje Miza!

The Miz wyeliminowany.

Barrettowi wreszcie udaje się wrócić do walki, krótki brawl z CM Punkiem, który kończy się Anaconda Vise! Sin Cara czeka na swoją kolej ale po jakichś trzech minutach czekania aż Barrett odklepie postanawia wziąć sprawy w swoje ręce i rzuca się na Punka, przerywając Submission! Punk natychmiastowo próbuje się wybronić, ale Meksykanin ma nad nim przewagę, więc Brooks postanawia... Złapać za maskę Meksykanina, udało mu się! Sin Cara został wytrącony z równowagi, wyniesienie na plecy i... Go To Sleep! 1...2..3!

Sin Cara wyeliminowany!

Zarówno Barrett jak i Punk odczuli już efekty tego pojedynku, ale to Punk rozpoczyna ofensywę, wpychając Barretta w narożnik i mamy High Running Knee i Bulldog! Próba pinu, 1..2..Kickout! Punk podnosi Barretta, ustawia w dogodnej pozycji, próba Roundhouse Kicku, ale unik w wykonaniu Brytyjczyka, odpowiedź Irish Whipem i Spinning Slide Slam! Próba pinu 1...2.. Kickout! Punk natychmiastowo odskakuje, szybko podnosi się, ale Brytyjczyk wykorzystuje chwilową nieuwagę przeciwnika, i Roll Up! 1..2..3!

Zwycięzca & New WWE Champion: Wade Barrett

Up next! Elimination Chamber for World Heavyweight Title!

Widzimy już zmierzającego do ringu Dolpha Zigglera z pasem na ramieniu, ale... Ktoś łapie go za ramię, ten się odwraca i... Codebreaker! To Chris Jericho! Jericho wykonał Codebreakera Zigglerowi i odszedł.

Widok został następnie przeniesiony na stół komentatorski:

Ross: Cóż, wygląda na to, że pojedynek o pas musi zostać przełożony na później... Tymczasem panie i panowie, powitajcie Hulka Hogana!

Hogan przy bardzo średnim popie zasiadł przy stole komentatorskim...

Hogan: Witam wszystkich! Cóż, nie będę kłamał, wątpię, że Justinowi uda się pokonać Johna, przecież nie bez powodu to jego wybrałem jako swojego przeciwnika. Cena to naprawdę dobry zawodnik, ale dzisiaj odczuje moją obecność. Nie będzie w stu procentach skupiony na walce, ja to wiem. Według mnie John może to przegrać, ale jak już mówiłem... Justin może sobie nie poradzić. A co wy o tym sądzicie?

Niestety nie dowiemy się co o tym sądzą komentatorzy, gdyż już rozbrzmiewa theme Johna Ceny, ''Word Life!''

Walka nr5: John Cena vs Justin Gabriel

Dzieje sie to o czym powiedział Hogan. Cena od początku walki ignoruje przeciwnika, podczas pierwszego zwarcia Gabrielowi udaje się założyć Headlocka, ale przerzut przez plecy w wykonaniu Ceny i młody zawodnik znowu nabiera dystans. Kolejne zwarcie i znowu Gabriel w ofensywie, Arm Drag, dźwignia na rękę, ale Cenie udaje się wreszcie wydostać, poprzez wyrzucenie Gabriela z ringu. Czyżby John miał problemy? Przeciwnik Hogana udaje się poza ring aby kontynuować swoje dzieło, ale Justin kopie przeciwnika w brzuch, kilka clubów w plecy i akcja wraca do ringu! Cena półprzytomny podnosi się, ale Gabriel nie daje mu dojść do odpowiedniego stanu! Kolejna seria punchy, akcja wraca do narożnika, gdzie Gabriel wykonuje kilka stompów, następnie Arm Drag i Justin łapie Cenę za tył głowy i... Contra Code! Pin! 1...2..Kickout! Cena widocznie nie radzi sobie z Gabrielem, który wchodzi na liny, próba 450 Splash, ale unik w wykonaniu Johna i najwyraźniej chwila odpoczynku dla obu panów. Obaj zawodnicy podnieśli się w podobnym momencie, Justin biegnie w stronę Johna, ale doświadczenie wygrało, wyniesienie na plecy i FU! John widocznie zmęczony, podchodzi do pinu, patrząc się przy okazji w oczy Hoganowi, 1..2.. Kickout! John krzyczy coś w stronę Hogana, więc z sytuacji korzysta wymęczony już Cruiseweight Champion, powala on Cenę, i zakłada Cattle Mutilation! Submission trwał całkiem długo, jednak po dłuższej chwili Gabriel opadł z sił przez co musiał przerwać akcję, znowu chwila odpoczynku, obaj panowie znowu podnoszą się równo, Cena desperacko wynosi Gabriela na plecy, próba kolejnego FU, ale ten łapie się lin, oplata szyję Ceny nogami i Hurricanrana! Gabriel zaczyna tauntować i udaje się na sam środek ringu gdzie leży John, ale ten podcina Cruiseweight Championa i zakłada STF! Gabriel niestety nie ma wyjścia...

Zwycięzca: John Cena

Po walce John raczej nie miał zbyt wiele siły wstać, z kolei do kwadratowego pierścienia wszedł Hogan! John podniósł się i o własnych siłach stanął na środku ringu, ale The Real American wykonuje Big Boot który powala Cenę i... Atomic Leg Drop! Johnowi z nosa zaczęła lecieć krew a Hulkster opuścił ring..

Do ringu zmierza Sheamus! Przy o dziwo większym popie niż sam Hogan, Irlandczyk zabrał głos.

Sheamus: Od kilku już tygodni ja i pewien zawodnik [Publika skanduje: Hardy! Hardy!] zwodzimy siebie nawzajem, wyzywając się, okładając, a tak naprawdę to do żadnej konkretnej walki nie doszło. Mam oficjalne pozwolenie od obu Generalnych Managerów, Tedy'ego Longa oraz Micka Foleya na odbycie pojedynku, tu i teraz... Więc, nie ma na co czekać! Zapraszam, cię, Hardy!

Lawler: Cóż, Hardy przyszedł, ale to chyba nie ten którego spodziewał sie Celtycki Wojownik...

Hardy: Mojego brata niestety nie ma dzisiaj z nami. Nie odczuwał żadnej potrzeby żeby tu być, ale ja ją odczuwałem. Grozisz mojemu bratu grozisz i mi. Dajcie tu sędziego!

Walka nr.6: Matt Hardy vs Sheamus

Celtycki wojownik raczej nie pomęczył się zbytnio, bo gdy tylko Hardy wszedł do ringu otrzymał Brogue Kick! Sędzia rozpoczyna walkę, ale dla Matta już za późno, Fiery Red Hand, 1...2...3.

Zwycięzca: Sheamus

Walka nr.7: Batista (W. Rey Misterio) vs Mason Ryan (w. Sin Cara)

Oba potwory zaczynają od zwarcia, które wygrywa Batista, odpychając przeciwnika w narożnik! Ryan desperacko podnosi się, próba Closethline'u, unik i kontra na Spinebuster! Animal wychodzi z ringu, częstuje Sin Carę Closethlinem, powrót do akcji idealnie w momencie gdy Ryan podnosił się, Dave korzysta z okazji i Spear! Batista podnosi swojego przeciwnika, obaj udają się na narożnik i... Batista Bomb z narożnika! Ryan już raczej nie ma szans żeby się wydostać i tak, mamy pin! 1..2..3!

Zwycięzca: Batista

Po walce Rey zaczął krzyczeć coś do Sin Cary, w języku Hiszpańskim, do żadnego brawlu jednak nie doszło.

Elimination Chamber WHC Title Match: Dolph Ziggler © vs Edge vs Cody Rhodes vs Rey Misterio vs Randy Orton vs Santino Marella

Walkę rozpoczynają Rey Misterio i Dolph Ziggler. Dolph widać, że jest nadal obolały z powodu tego co zrobił mu Chris Jericho, ale mimo to dzielnie rusza na przeciwnika z serią punchy! Rey postanawia jednak nie być dłużnym i wykonuje kontrę w postaci bloku jednego puncha, unik i Dropkick w plecy! Meksykanin nie poprzestaje na kontrze i idzie za ciosem wykonując serię punchy, stompów, wreszcie Rey udaje się w drugi narożnik bierze rozbieg i... Baseball Slide między nogi Mistrza! Dolph widać, że bolesnie odczuł akcje przeciwnika, próbuje się podnieść, ale nic z tego, Hurricanrana i Dolph ląduje poza ringiem... Rey udaje się za swoim przeciwnikiem, który jednak łapie Meksykaninia, sprowadza do parteru i zapina Sleeper Hold! Akcja trwa przez dobrą minutę i wreszcie, mamy odliczanie!

Santino Marella opuszcza komorę!

Włoch bez czekania rzuca się na Zigglera, zasypując go gradem ciosów, prawdopodobnie za wydarzenia z Valentine's Day Massacre. Na szczęście Ziggler nie bez powodu jest mistrzem, krótkie rozeznanie w sytuacji i palec Dolpha ląduje prosto w oku Włocha, Dolph wiele czasu nie potrzebował, podnosi się i mamy Superkick! Siła uderzenia cofa Santino do ringu, za nim podąża Ziggler, a na metalowej posadzce Rey odzyskuje przytomność, naskakuje na liny i... Dolph okazuje się być szybszy od Meksykanina i zanim ten wyskoczył, Ziggler naciągnął liny i Rey uderzył plecami o stalową część klatki.. Nie wyglądało to dobrze, z kolei od tyłu Santino szykował się na Cobrę, ale Ziggler nie dał się nabrać, unik i ZigZag! Mamy kolejne odliczanie!

Edge opuszcza komorę!

Rated R Superstar wchodzi do ringu i nie pozostawia za sobą dosłownie nic! Ziggler zostaje powalony Closethline'm, natychmiast podnosi się, kolejny i po chwili znowu! Po kilku Closethline'ach, Ziggler kontruje na Irish Whip, Edge odbija się od lin i... Spear! Santino podnosi się, odwraca i... Również otrzymuje Spear od Kanadyjczyka! Edge kątem oka zauważa, że Rey się podnosi, więc udaje się on na drugi koniec ringu, bierze rozpęd, przeskakuje nad linami, ale Rey w ostatnim momencie robi unik i Edge uderza twarzą o łańcuchy! Meksykanin widocznie lekko zaskoczony zachowaniem swojego przeciwnika, ale nie próżnuje i wchodzi do ringu, ale po co? Zarówno Dolph jak i Santino nadal leżą, więc Rey ustawia ich obok siebie między linami i... 619! Następnie wchodzi na narożnik, Leg Drop na twarz Dolpha, przypięcie, 1..2.. Kickout! Rey wkurzony kładzie się na Santino, ale taki sam efekt! Tylko 2 count. I mamy kolejne odliczanie...

Randy Orton opuszcza komorę!

O dziwo, z nosem Randy'ego nie stało się nic poważnego, ale gdy tylko wszedł do ringu na powitanie wybiegł mu Rey Misterio, który nadział się na Powerslam! Następnie Edge'owi chyba wróciło trochę siły, bo następnie to on wbiegł do ringu, przygważdżając Randy'ego do narożnika! Ofensywa Kanadyjczyka nie trwała długo, Randy złapał przeciwnika za włosy, Legend Killer korzysta z okazji i wykonuje Backbreakera! Z kolei Rey znowu wrócił do ofensywy, sprzedając kilka uderzeń w plecy podnoszącego się Ortona, ale ten niewiele sobie z tego zrobił, po prostu odpowiedział również serią punchy i Randy jest zmuszony odepchnąć przeciwnika bo już w jego stronę rusza Santino z przygotowaną Cobrą, unik w wykonaniu Randalla i RKO! 1...2...3.

Santino wyeliminowany

Cody Rhodes opuszcza komorę

Orton widocznie nie ma w ogóle czasu na odpoczynek, bo zaraz po spinowaniu Marelli rzucił się na niego jego były partner interkontynentalny, Cody Rhodes! Cody obija Ortona punchami i stompami, następnie udaje się na posadzkę, gdzie zaznajomił Dolpha z metalowymi kratami a w międzyczasie Rey i Edge przeszli do zwarcia i... Edge wepchnął Reya do komory a następnie przytrzasnął nogę Reya drzwiami! Rated R Superstar wraca do ringu i postanawia zająć się Ortonem, który jednak nie miał ochoty bawić się z Kanadyjczykiem więc sprzedał mu Low Blow i ruszył w stronę Reya, który czołgał się po metalowej posadzce, ale nie był w stanie się podniesc, więc Orton wykorzystał okazje, bierze rozbieg i.. Punt kick! 1..2...3.

Rey Misterio wyeliminowany

Bitwa jednak trwa nadal. Randy wchodzi do ringu, mija leżącego Edge'a, wchodzi na metalową posadzkę i udaje się w stronę Rhodesa, ale od tyłu zachodzi go Dolph Ziggler! Dolph zapina Sleeper Hold a Cody pomaga mistrzowi wagi ciężkiej poprzez okładanie Legend Killera kopnięciami, ale po chwili Edge odzyskuje sprawność, bierze rozbieg i wyskakuje ponad linami! Akcja powiodła się, ale przypominała bardziej Flying Shoulder Block niż Spear. Dolph wreszcie puszcza nieprzytomnego Randy'ego i wrzuca go do ringu, gdzie szykował się na Finishera, ale do akcji wszedł Edge, który powitał Dolpha Closethline'm który wyrzucił go poza ring! Randy już dochodzi do siebie i to samo robi Cody Rhodes, ale niestety, nie udaje mu się uniknąć furii Ortona który wykorzystując nieuwagę mistrza interkontynentalnego łapie go za głowę i wykonuje Hangman DDT! Randy chyba chciałby kontynuować swoja furię, ale gdy tylko się odwraca Edge częstuje go Spearem! Pin! 1..2.. Kickout! Do ringu z kolei wbiega Dolph który wymierzył Kanadyjczykowi Superkick, ale nie zorientował się, że Cody jest już na nogach i otrzymał DDT! Mistrz interkontynentalny tauntuje, czeka aż Randy podniesie się i... Beautiful Diseaster! 1..2...3! Orton nie miał szans.

Randy Orton wyeliminowany

Cody wykonuje Dolphowi Knee Drop a następnie łapie go pod Beautiful Diseaster, ale od tyłu zachodzi go Edge, który łapie go w pozycji na Inveted DDT! Edge wykonuje Cody'emu Inverted DDT w efekcie czego Cody również robi tę samą akcję na Dolphie! Rated R Superstar łapie nogi IC Championa i zakłada mu Sharpshooter! Cody jednak chyba nie miał zamiaru się poddawać.... Wreszcie z pomocą przyszedł mu Dolph Ziggler, który wykonał Edge'owi Superkick i sam zaczął przygotowywać się do swojej akcji kończącej, wreszcie Cody, cały obolały podniósł się, a WH Champion skorzystał z okazji i mamy Fameasser! Zanim jednak Dolph wyprostował się porządnie otrzymał SPEAR! Edge nie zastanawiał się długo. Cody czy Dolph? Edge postawił na Dolpha, 1...2...3

Cody Rhodes wyeliminowany

Edge chyba próbował lekko przyszpanować, bo podszedł do Zigglera, chyba z zamiarem Speara, ale ten złapał go za włosy, Roll Up, 1...2.. Edge kontruje z Roll Upa na Roll Up! 1...2... Kolejna kontra na Roll Up! 1..2... Wreszcie kickout. Obaj zawodnicy stoją gotowi do walki, mamy zwarcie, które wygrywa Ziggler, kontrując je na Headlock, ale Edge wychodzi z tego, mamy Irish Whip, próba Speara w wykonaniu Kanadyjczyka, ale Ziggler robi unik i Edge ląduje poza linami! Dolph dobiega do Edge'a, ale ten szybko podnosi się i resztkami sił kopie przeciwnika i wykonuje mu Edgecution! Rated R Superstar nie mysli jednak o odpoczynku, ustawia się pod jedną z komór i czeka aż Mistrz się podniesie... Wreszcie Ziggler podnosi się, mamy Spear w wykonaniu Edge'a i Dolph plecami rozwala szklaną komorę! Próba pinu, 1...2.. Kickout! Edge nie może uwierzyć, Dolph nadal jest zdolny do walki! Edge nie poddaje się, wrzuca przeciwnika na środek ringu, tel słania się na nogach, Kanadyjczyk wbiega, próba Speara, unik, Ziggler zapina Sleeper Hold, ale Edge przerzuca przeciwnika przez plecy, odbicie od lin, Spear i. 1...2...3!

Zwycięzca: Edge

Moment na który wszyscy czekali! Już chyba wiadomo z kim zawalczy zwycięzca Royal Rumble! Klatka powoli idzie w górę, Captain Charisma wbiega do ringu i natychmiast wykonuje Speara Edge'owi! To chyba było wyzwanie. Tak! Christian wskazuje palcem na znak WrestleManii... I opuszcza ring.

Lawler: Panie i panowie, pora na main event ! Undertaker i Sting staną przeciwko sobie, twarzą w twarz, pierwszy raz od czasu gdy Sting w ogóle zawitał w tej organizacji i zdążył już namieszać w życiu Deadmana i niestety nie tylko w jego karierze...

Undertaker wszedł do ringu, krokiem przerażającym jak zwykle, ale jego mina nie była taka jak zwykle- Nie wyglądał już tak groźnie i nie wzbudzał takiego szacunku jaki można było jeszcze odczuć rok temu...

Undertaker: Mój streak na WrestleManii jest nieprzerwany od 20 lat. Nawet nie wiecie jakie to uczucie, na każdej WrestleManii wchodzić i wiedzieć, że jest się nie pokonanym... Stan w którym wtedy znajduje się moje ciało jest nie do opisania. Ale nie. Ta WrestleMania będzie inna. To już nie będzie tylko pojedynek a zwycięstwo na niej nie bedzie oznaczało po prostu kolejnego numerka w moim Streaku, o nie... To będzie bitwa o to kto tak naprawdę jest legendą, ja czy Sting. Osoba która zaatakowała moją rodzinę, próbujac mnie złamać, będzie ze mną walczyć za ponad miesiąc na największej z największych WrestleManii... Ale on tu nie stanie. Nie wejdzie do ringu do WrestleManii, on się mnie boi! [pop]

Sting: Ohh! Czyżby? Pewny, że się ciebie boję? Ani trochę [sting pewnym krokiem wchodzi do ringu]. Tak się składa, że jest pewien problem z twoim streakiem który powinien wynosić 19-0... A wynosi 16-0! [Publika krzyczy: WHAT?!]. Otóż, Taker, nie było cię na WrestleManii X.. Twój streak został przerwany już dawno. Nie ma i nigdy nie było legendarnego streaku 19-0. Nie ma go dla mnie. I widzisz, to nie ja się ciebie boję a ty mnie. Twój streak powstał na jednym wielkim kłamstwie, którym karmi się te małe durne dzieciaczki a Vince trzepie na tym kasę, ale wiesz co? Na WrestleManii zmierzymy się w No-DQ matchu [sting powoli się uśmiecha] tak aby nic nam nie przeszkodziło... I jeszcze jedno. Wiem, że nie nazywasz się wcale Deadman ani Undertaker... Jestes Mark Calaway, jesteś człowiekiem i można cię pokonać, co z chęcią uczynię, już pierwszego kwietnia...

Taker i Sting spojrzeli sobie prosto w oczy i... Tym oto widokiem kończy się No Way Out 2012!

'The new Face of WWE'

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 17 odpowiedzi
    • WWE Royal Rumble 2025
      Spekulacje i dyskusje na temat WWE Royal Rumble 2025!
        • Dzięki
      • 79 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 17 922 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 686 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 100 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 350 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 146 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 172 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 513 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 850 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• MattDevitto
      Kurczę pieczone Ale teraz zacząłem łączyć kropki.... Za rok gala wiadomo gdzie i dlaczego $$$, więc poczciwy Titus jest idealnym kandydatem na zwycięzcę. Ależ to będzie piękne redemption po małej wpadce kilka lat wcześniej - od zera do bohatera - Amerykanie kochają takie historie Proszę wsiadać do pociągu Titus O'Neil RR winner 2k26!
    • -Raven-
      Rozmawiali wyłącznie po francusku
    • -Raven-
      W zeszłym roku stawiałem na Rudą, ponieważ Aliensowa miała pas już bardzo długo i WM-ka była na papierze dobrym momentem żeby zrzucić z niej złoto, a Linczująca już dawno nie miała pasa, tak więc ułamki wychodziły mi tak a nie inaczej. Mimo to, fajnie się było pomylić w tej kwestii Akurat w tym przypadku uważam podobnie. Stratna ma zbyt krótko tytuł (nie dali jej się jeszcze wykazać), a Flara jest na papierze takim "faworytem", że w ramach "zaskoczenia" powinni ją tutaj podłożyć. Jabłecznikowa zbiera tytuły tak ekspresowo, że jeszcze na spokojnie ma czas żeby w tej kwestii ścignąć starego, tak więc tutaj na spokojnie będzie mogła jobnąc, żeby wypromować nową gwiazdę ze stajni W.        Bardzo dobry ruch z "rozbiciem" tagu Callgirl i Bi-Anki. Jade koszmarnie wypadała na tle Belair. Była sztywna, kanciasta i jej akcje nie wyglądały w ringu płynnie. Baardzo się to rzucało w oczy w kontraście do roboty jaką wykonywała Warkoczowa. Storm wyglądała wyłącznie dobrze kiedy trzeba coś było odwalić siłowo. Wycofanie jej z tagu i scenariusz, że któraś z kumpelek (Bianca lub Naomi) ją wyeliminowała, to samograj i instant materiał na turn i starcie na WM-kę. Niby logika podpowiada Naomi (bo to ona najwięcej zyskała na wyeliminowaniu Koksiary), ale chciałbym zobaczyć zestawienie Montezowej z Siwą na WrestleManii, gdzie Belair by wygrała dzięki Naomi (bo okazało by się, że jednak obie były w zmowie).    
    • HeymanGuy
      Energetyk Saints Flow? Ogólnie uwielbiam Saints Row ale tylko 1 i 2. Od trójki niestety to rownia pochyla na sam dół
    • KyRenLo
      Dobrze. Skoro autor poprzedniego pytania zezwala, to mogę coś zadać. Saints Row: The Third Na samym początku gry dostajemy scenkę, w której Pierce reklamuje pewien napój w puszce. Proszę napisać jak się nazywa.
  • Dodaj nową pozycję...