Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

'The new face of WWE'

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSWbPijzlFbgQonOvvtspWEJK7tOmSOJpMQ669jGZsnqTCkPR--

RAW- 10'ty października 2011

Po standardowym pokazie pirotechnicznym galę rozpoczynamy... Wejściem Marka Henry'ego! World's Strongest Man ma najwyraźniej coś do powiedzenia, gdyż w ręku trzyma mikrofon.

- Drodzy fani WWE! W zeszłym tygodniu pokonałem Evana Bourne'a oraz Sin Carę w Handicap Matchu... Zapraszam ich do ringu!

Przy popie < o dziwo> do ringu wbiegają byli mistrzowie Tag Team! Evan i Cara serdecznie witają się z liderem drużyny RAW, Mark kontynuuje.

- No cóż.... Widzę, że zmieniliście swoje podejście co do tej dwójki. I dobrze. Chciałbym wam również przedstawić kogoś kogo bardzo dobrze znacie! Panie i panowie.. Oto Goldust!

Do ringu zmierza brat Cody'ego Rhodesa, którego fani przywitali równie ciepło.

Mark mówi dalej...

- Chciałbym wam przedstawić...

- Jako generalny menadżer gali Monday Night RAW nie mogę się zgodzić na kontynuowanie tego. Mark, wiem co robisz. Własnie przedstawiasz skład naszej drużyny na Bragging Rights *pop* Nie mylę się?- Mark pomachał potakująco głową - No dobrze, rozumiem. Ale muszę kogoś za coś ukarać... Do waszej drużyny dołącza Alberto Del Rio! *heat-pop*- Del Rio wchodzi wściekły na rampę. - W związku z jego niesubordynacją będzie on reprezentował roster RAW! Nie obchodzi co o tym myślicie wy, czy też sam Del Rio. A jeżeli już mówimy o Albercie.. Za moment czeka go walka z R-Truthem!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Walka nr.1: Alberto Del Rio vs R-Truth

Truth próbował zacząć z dystansu, ale wściekły Del Rio nie pozwolił mu na to, wykonując serię: Shoulder Block który powala rywala, kilka stompów i Knee drop. Truth poirytowany tym jak dał się zaatakować, próbuje odpowiedzieć dropkickiem zaraz po tym jak się podniósł, ale Del Rio nie wiele sobie robi z próby kontry, wykonuje unik i dorzuca Enzuigiri! R-Truth robi się naprawdę wściekły, próba Closethline'a, ale unik od Alberta i zapina on Cross Armbreaker! Truth nie ma innej możliwości więc odklepuje.

Del Rio ulatnia się z ringu a na rampie staje.. The Miz! Miz odwraca uwagę Trutha, którego do tyłu atakuje... John Morrison! Jednym uderzeniem w plecy powala czarnoskórego zawodnika!

Na rampie pojawia się jednak John Launartris...

- Stop! To co zrobiłeś, John było nieuczciwe. Ty i Miz chcecie się zemscić na nim?- Wskazał na Trutha- Nie ma problemu! Na Bragging Rights zmierzycie się ze sobą. Ty, John i R-Truth! *pop* To tyle, żegnam.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Promo Bragging Rights

Main Event: John Cena podpisuje kontrakt z Jeffem Hardy'm!

Up next! Wade Barrett vs Drew McIntyre!

Walka nr.2 : Wade Barrett vs Drew McIntyre

Barrett i McIntyre zaczynają od zwarcia, które wygrywa Anglik. McIntyre próbuje ruszyć z kontrą w postaci Closethline'a, ale Barrett odsunął się przez co McIntyre wypadł z ringu. Barrett wychodzi za nim, próbuje wykonać Irish Whip, ale Drew odpowiada kopnięciem w brzuch! McIntyre ucieka na ring, Barrett również po chwili się tam znajduje i.. Big Boot od szkota! McIntyre odbija się od lin, próba Closethline'u i.. Barrett kontruje na Spinning Slide Slam! Wade idzie do narożnika, przymierza się, czeka aż Szkot podniesie się i... Big Boot! Walka jest już chyba przesądzona. Anglik podnosi Szkockiego zawodnika i wykonuje Wasteland po którym uzyskuje pin.

Po walce Wade bierze mikrofon

- CM Punk... Wiem że nie wyjdziesz teraz, żeby stanąć naprzeciw mnie twarzą w twarz, po tym co zrobiłem jednemu z członków twojej drużyny przed chwilą. To oczywiste. Ale ja cię zmuszę żebyś wyszedł!

Barrett rzucił mikrofon, podniósł obolałego McIntyre'a i wykonał mu kolejne Wasteland! Do ringu wbiega David Otunga! Próba Closethline, ale Barrett wykonuje unik, David wypada poza ring i uderza o barierkę oddzielającą publikę od ringu!

Barrett ponownie podnosi mikrofon

- Tylko na tyle cię stać? Dalej Punk! Potrafisz to! DALEJ !

Szkot otrzymał kolejne Wasteland, ale tym razem zero odezwu. Barrett stał w ringu przez dobre dwie minuty czekając na cokolwiek ale się niestety nie doczekał.

Lawler:My tymczasem zapraszamy państwa na wywiad, który zostanie przeprowadzony przez Josha Matthewsa a rozmawiać on będzie z..

Booker T: Przeciwnikiem 'Prawdy', Johnem Morrisonem!

Przenosimy się z kamerą na zaplecze gdzie Josh Matthews jest już z jego gościem, Johnem Morrisonem.

Josh: John, powiedz mi... Czemu pomagasz, można by powiedzieć swojemu byłemu wrogowi?

Morrison: No własnie, byłemu. Tak, nie lubiliśmy się przez pewien czas, ale ani ja ani Mike nie tolerujemy Trutha, więc w tym przypadku zjednoczymy się co z pewnością ułatwi nam zadanie.

Josh: A twoje plany co do dalszej kariery w WWE?

Morrison: Nie mam pojęcia. Może spróbuję walczyć o pas WWE... Nie wiem, zastanawiam się nad tym, ale dla mnie liczy się to co tu i teraz.

Obok przechodził jednak CM Punk z... Danielem Bryanem! Punk zabrał głos.

- Wybacz John, ale pas WWE jest zarezerwowany dla mnie. Ty to co najwyżej możesz sobie powalczyć o pas Cruiseweight. I to pamiętaj! Musi ci w tym pomóc Miz!

Morrison wyglądał jak by chciał się rzucić na Punka, ale wiedział że w jego towarzystwie jest Bryan i niestety sam nie miałby szans przeciwko im dwóm.

Walka nr.3: Matt Hardy vs Tyson Kidd- Non Title Match

Rozpoczynają od zwarcia, które wygrywa Tyson Kidd, wykonuje on serię German Suplexów, następnie chwila odpoczynku, Tyson przymierza się na Closethline, ale kontra od Matta w postaci Arm Dragu, krótki brawl wygrany przez Hardy'ego i obaj zawodnicy cofają się do narożników! Kolejne zwarcie, tym razem wygrywa Matt po zapięciu Hedlocka. Jednak kontra od Kidda, odbicie od lin ale Matt wykonuje Closethline! Cruiseweight champion tauntuje, próba Twist of Fate, ale unik od Tysona, próba przewrócenia przeciwnika na Sharpshooter, ale Mattowi udaje się uciec, tym razem próba Side Effect, ale kolejny unik, próba Arm Draga... KOLEJNA kontra i mamy wreszcie Twist Of Fate! 1...2...3!

Po walce słyszymy theme... MVP! Montel zmierza do ringu, staje naprzeciwko Matta i... Obaj panowie podają sobie ręce!

Walka nr.4: MVP vs DH Smith

Bardzo krótka walka. MVP próbował wykonać Closethline, który jednak został uniknięty, MVP wykorzystuje rozkojarzenie Davida, kopie go w brzuch i wykonuje Playmaker! 1..2..3! Bardzo szybkie zwycięstwo, a Matt stojący na rampie nie ukrywał zaskoczenia.

W ringu widzimy samego Launartrisa, który zapowiada dwie pozostałe gwiazdy!

- Witam fanów WWE. Za moment dojdzie do podpisania kontraktu, który mówi o tym, że na Bragging Rights dojdzie do starcia pomiędzy Jeffem Hardym a Johnem Ceną o pas WWE. A więc przedstawiam państwu, mistrza WWE, Johna Cene!

John wszedł do ringu, energicznie w stylu Face'a, ale nie został zbyt miło przyjęty przez publikę, co odczuł i to bardzo.

- A teraz przedstawiam państwu pretendenta do pasa WWE, Jeffa Hardy'ego!

Jeszcze zanim Launartris zdążył powiedzieć imię Jeffa publika dostała orgazmu. Jeff wszedł do ringu przy największym popie jaki dało się usłyszeć tej nocy, po chwili gdy publika ucichła Launartris kontynuował.

- A więc, za moment dojdzie do podpisania kontraktu o którym mówiłem wcześniej. Zanim jednak do tego dojdzie, czy macie sobie cos do powiedzenia? I proszę was tylko, żadnych bójek.

Jeff zaczął.

- Owszem, ja mam coś do powiedzenia. John, nie kwestionuję twoich umiejętności ani oddania całego siebie w tym co robisz. Ale twoja zarozumiałość mnie irytuje. Nie może być tak, że gdy my mamy się zmierzyć ty naskakujesz na całą moją rodzinę! Jesteś zarozumiałym dupkiem, który na dodatek każdemu już się znudził! *pop* A na Bragging Rights czeka cię najtrudniejsza walka w twoim życiu. - Jeff zniżył lekko ton. - I wiesz co ci powiem? PRZEGRASZ JĄ! *mega pop*

- Słuchaj, Jeff nie mam ochoty czekać do Bragging Rights. Zmierzmy się tu i teraz...

Launartris jednak przerwał.

- Panowie! Spokój. Najpierw podpiszecie kontrakt i żadnych bójek, inaczej zostaniecie zawieszeni. Zrozumiano?!

Obaj zawodnicy przytaknęli głowami i podpisali kontrakt. Cena i Jeff popatrzyli sobie w oczy i wreszcie... Cena złapał Jeffa za głowę i popchnął go tak, że ten przeleciał przez pół ringu! Jeff zaskoczony tym co zrobił Cena, który już udaje się za kulisy. Przy ogromnym heacie podniósł swój pas i pokazał każdemu środkowy palec.

I RAW zeszło z anteny.

Aktualna karta na Bragging Rights 2011:

- WWE Championship, Falls Count Anywhere Match: John Cena © vs Jeff Hardy

- Wade Barrett vs CM Punk

- Cruiseweight Championship: Matt Hardy vs MVP

- SmackDown! vs RAW Match. Team RAW: Mark Henry(L) & Evan Bourne & Sin Cara &Goldust &Alberto Del Rio. Team SmackDown!: Sheamus (L) & Rey Misterio & Kofi Kingston & Hornswoogle & Kaval

- John Morrison vs R-Truth

'The new Face of WWE'

http://forum.attitude.pl/viewtopic.php?t=35418&postdays=0&postorder=asc&start=0

Zapraszam do czytania mojego Diary!

7742894104f246ce8eeb08.jpg

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• OnlyTruth

38

• 8693

8

• MJ

3

• Lemmy

1

Top użytkownicy w tym temacie

http://4.bp.blogspot.com/_2b4ejYCe5mE/SXP_wVghL-I/AAAAAAAAFr0/lslGde3arvY/s400/Smackdown.Logo.jpg

Oto i SmackDown! Z 14'ego października!

Cole: Witamy państwa w kolejnym Odcinku SmackDown!

Ross: Dzisiaj zobaczymy starcie pomiędzy Sheamusem oraz Jackiem Swaggerem. Ponadto w Main Evencie zmierzą się Randy Orton oraz 'Rated R Superstar' Edge!

Cole: No tak. Emocji nam nie zabraknie. A teraz zapraszam państwa na przypomnienie wydarzeń z zeszłego tygodnia!

Wyświetlone zostało promo przypominające o odejściu Undertakera oraz o tym co stało się z Codym Rhodesem podczas walki z Ryderem.

Zostało wyświetlone również promo Bragging Rights

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

'It's a new day!' Do ringu zmierza Tag Team Champion, Ted DiBiase! Wchodzi on jednak sam, bez towarzystwa swojego Tag Team Partnera. DiBiase wchodzi z dwoma pasami na ramieniu, i najwyraźniej ma coś do powiedzenia, bo w ręku trzyma mikrofon.

- Panie i panowie. Na zeszłym SmackDown, mój nieudolny Tag Team Partner próbując wykonać swojego finishera... Złamał sobie rękę!- Na twarzy Teda pojawił się ironiczny uśmiech. - Oznacza to, że nie może on walczyć przez czas nieokreślony, a co za tym idzie... Potrzebuję nowego Tag Team Partnera! Wybacz Cody, ale na czas kiedy nie będzie ciebie w ringu zastąpi cię...

I hear voices in my head...! Do ringu zmierza Randy Orton. Panowie podają sobie ręce, Randy podnosi pas... I gdy obaj zawodnicy podnieśli pasy w geście triumfu rozpoczęły się reklamy!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tym razem w ringu widzimy... Hunico! Zawodnik w białym podkoszulku i jeansowych spodniach... Typowy 'gangster'.

- Cześć wszystkim. Nazywam się Hunico i wiem, że nie znacie mnie. Pochodzę z Meksyku i jestem jednym z lepszych zawodników w tej organizacji. Nie wiem czy wiecie również, ale poza Battle Royal na RAW walki nie przegrałem żadnej! * Widać, że Hunico nadal uczy się języka* W tej organizacji lepszego ode mnie Meksykańskiego zawodnika nie ma... A jeżeli jest to niech wyjdzie i udowodnię mu jak bardzo się myli!

Do ringu wchodzi... Chavo Guererro! W towarzystwie Vickie. 'Pani Guererro' trzymała w ręku mikrofon, ale zamiast wejść do rignu, zaczęła mówić na rampie.

- Dawać tu sędziego! Za moment przekonamy się kto jest lepszym zawodnikiem z meksyku...

Walka nr.1: Chavo Guererro vs Hunico

Obaj zawodnicy rozpoczynają od zwarcia, krótkie przepychanie się i wreszcie Hunico zapina Headlock! Chavo zdezorientowany próbuje odpowiedzieć odpychając Hunico i wykonując mu Irish Whip, co udaje mu się ale po odbiciu się przeciwnika od lin ten wykonał mu Closethline! Chavo podnosi się, próba closethline'u, unik od Hunico ale Chavo wykorzystał to, że był za plecami rywala i wykonał mu German Suplex! Hunico sfrustrowany i osłabiony, próba wykonania Crossbody, ale unik od Chavo, krótki brawl i Hunico odzyskuje przewagę! Vickie sfrustrowana sytuacją i tym, że Hunico tylko jej pomachał, Chavo próbuje zaatakować przeciwnika od tyłu, ale kopnięcie w brzuch i Hunico wynosi Guererro na Suplexa, odbija jego nogi od lin i... Suplex! Pin 1...2...3!

Hunico bierze mikrofon i kontynuuje.

- Reasumując... Jak wspominałem jestem najlepszym meksykańskim zawodnikiem w WWE. Ten pan tutaj- Wskazał na leżącego Chavo- Próbował podważyć mój autorytet. Przepraszam za moją zarozumiałość, ale... Jak sami widzicie Meksykanie w tej organizacji nie pokazują zbyt wiele... Ale obiecuję, że się to zmieni.

Na zapleczu widzimy Matta Strikera oraz.. World Heavyweight Championa Dolpha Zigglera!

- Dolph, jak się czujesz będąc mistrzem? Obawiasz się Ortona? Do tej pory nie jest pewne z kim zawalczyć na Bragging Rights, ale zapewne będzie to Randy Orton. Jesteś pewien że na pewno chcesz z nim znowu walczyć? Tym razem nie będzie osłabiony.

- Nie boję się nikogo i niczego. Dzisiaj Randy został mistrzynią Tag Team... I to jedyne na co go stać. Jestem w stanie walczyć z każdym i nie ważne czy będę miał pokonać Undertakera, czy Hornswoogle... Zrobię to!

Na nieszczęście Zigglera obok niego przechodził... Zack Ryder!

- Słuchaj, bro! Mówisz, że pokonasz każdego, ta? W takim razie zmierzmy się dzisiaj. Ty i ja. Jeżeli aż tak bardzo wierzysz w siebie, to wiem, że mi nie odmówisz. You know it! .

- Zgoda, Ryder. I tak skończysz podobnie do Ortona na Hell In A Cell.

W ringu widzimy czekającego już lidera drużyny SmackDown! Czeka on na walkę z Jackiem Swaggerem, All America American pojawia się w ringu, sędzia jest już gotowy rozpocząć walkę i... Do ringu wbiega McIntyre! Szkot zaatakował Irlandczyka od tyłu i wraz ze Swaggerem obijają go przez chwilę, i.. Sheamus otrzymuje Future Shock DDT! Mało tego, do akcji dorzuca się jeszcze Swagger który wykonuje swojemu przeciwnikowi Gutwrench Powerbomb! Ale na rampie pojawia się Teddy Long i najwyraźniej ma coś do powiedzenia.

- Rebbelsi, spokój! Walka nie odbyła się przez waszą pazerność i spójrzcie jak publiczność na to reaguje *celowe buczenie*. Musimy im się jakoś odpłacić. Wiem, że Sheamus gdy tylko dojdzie do siebie poprosi mnie o walkę, więc go uprzedzę... Jeszcze dzisiaj Celtic Warrior zmierzy się z Drew McIntyre'm! Koniec, a wy spadać z ringu. Dodam, że jest do non-disqualification match. Drew mam dla ciebie kolejną złą wiadomość. Przed chwilą CM Punk, David Otunga oraz Ezekiel Jackson opuścili budynek, więc nie macie co na nich liczyć. *pop*

Ross: Drodzy państwo! W tej chwili przenosimy się na zaplecze do Matta Strikera który przeprowadzi wywiad... Z The Legend Killerem, Randym Ortonem!

Cole: A teraz oddajemy głos Mattowi.

- Dzięki, Michael. Jak już Jim wspomniał jest tutaj z nami Randy Orton, nowy mistrz Tag Team. Randy, jak się czujesz posiadając ten pas?

- Doskonale. Cody niestety nie sprostał wyzwaniu które mu postawiłem... I wypadł z gry. Ktoś musi go zastąpić, żeby niepotrzebnie nie niszczyć kariery innych, więc pada na mnie.

- A Dolph? Co masz zamiar z nim zrobić?

- To proste. Będę mistrzem Tag Team i Wagi Ciężkiej w jednym czasie. Ted to doskonały zawodnik i z nim poradzę sobie z każdym przeciwnikiem, więc nawet jeżeli dojdzie do dwóch walk na jednym PPV, dam radę.

- Dzisiaj masz walkę z Edge'm... Co chcesz zrobić? W zeszłym tygodniu byleś niemal pewien, że jesteś w stanie zniszczyć swojego byłego Tag Team Partnera.

- I nic się nie zmieniło. Ale w przeciwieństwie do Dolpha, Edge'a nie mam zamiaru wysyłać na emeryturę. Po prostu stoczę z nim pojedynek i wygram. To niezbyt skomplikowane. A teraz wybacz, Matt ale muszę iść się przygotować.

Booyaka Booyaka! 619! Do ringu zmierza Intercontinental Champion, Rey Misterio! Rey pomimo energicznego powitania z fanami w ringu stał się bardziej poważny i bez zbędnego czekania na cokolwiek zaczął mówić.

- Całkiem niedawno... Stało się to.

Zostało pokazane wideo na temat tego co Edge zrobił Christianowi 2 tygodnie temu.

- I niestety mam obawy sądzić że to samo może spotkać mnie, już na Survivor Series. Nie wiem co wstąpiło w Adama i kompletnie nie rozumiem jego zachowania, ale jest niebezpieczny i chciałbym coś wam przekazać, WWE universe. Nie poddam się, Edge może robić co chce i nie pozwolę mu się pokonać gładko, ale obawiam się, że po Survivor Series będę musiał zakończyć swoją karierę. * Heat* I Edge, proszę cię nie wychodź i nie mów co o tym wszystkim sądzisz. Wiem, że chcesz walczyć o ten pas - Wskazał IC Title- I zawalczysz. Obiecuję ci to, ale chce żeby wszystko było jasne. Jeżeli Edge zachowa się podobnie jak w sytuacji którą widzieliście przed chwilą, kończę z tym.

Rey ze zwieszoną głową opuścił ring a publiczność zareagowała średnim Heatem.

Walka nr.2: Sheamus vs Drew McIntyre - No Disqualification match

Walka rozpoczęła się jeszcze na rampie gdy McIntyre wchodził, został zaatakowany przez Sheamusa od tyłu. Po krótkim brawlu w którym przewodził Irlandczyk akcja przeniosła się do ringu. Sędzia kazał uderzyć w gong, ale mimo wszystko walka nie trwała długo. Shoulder Block, Taunt i... Brogue Kick po którym Sheamus uzyskał pin.

Po walce Sheamus wziął mikrofon i najwyraźniej chciał coś powiedzieć, ale przeszkodził mu w tym Jack Swagger który wbiegł do ringu z stalowym krzesłem w ręku, ale został uderzony mikrofonem w głowę. Sheamus spojrzał na leżących zawodników i z uśmiechem opuścił salę.

Walka nr.3: Dolph Ziggler vs Zack Ryder - Non Title Match.

Ziggler i Ryder rozpoczynają nie od zwarcia a od próby nawiązania kontaktu na odległość, więc każdy na początku próbował wykonać Low Kicka przeciwnikowi, ale żadnemu się to specjalnie nie udaje. Wreszcie po bardzo długim rozpoczęciu Ryder wykonuje Spear i zaczyna okładać mistrza wagi ciężkiej! Zack zadowolony z siebie czeka aż Ziggler się podniesie, wreszcie gdy się to stało Ryder wykonuje serię Arm Dragów, DDT i Leg Drop! Próba pinu 1...2.. Kickout! Dolph nie może uwierzyć że daje się tak okładać, idzie do narożnika i... Znowu Ryder atakuje go! Kilka punchy w narożniku i Ryder łapie przeciwnika za włosy i rzuca nim na odległość około połowy ringu! Dolph zszokowany sytuacją, ale nie jest w stanie pozbierać się w odpowiednio krótkim czasie i otrzymuje Big Boot! Pin 1..2.. Kickout! Zack tauntuje, i szykuje się Rough Ryder! Ryder biegnie już prawie wykonał Rough Ryder, ale unik i... Roll Up! 1...2...3! Dolph dumny z siebie opuszcza ring patrząc się niedowierzającemu Ryderowi prosto w oczy.

Kamera przenosi się na Backstage gdzie rozmawiają już Randy Orton i Teddy Long. Na początku słyszymy GM SmackDown.

-... Słuchaj Randy. Jeżeli dam ci kolejną szansę będzie to nie fair w stosunku do innych zawodników ze SmackDown! Nie możesz ciągle walczyć o pas. Z resztą masz już jeden.

- Long, proszę cię. Może to być mecz ostatniej szansy... Ale błagam, chce jeszcze jednej walki!

- Mecz Ostatniej Szansy? Pasuje. Walczysz z Zigglerem na Bragging Rights, ale Randy... W Non- Disqualification Matchu, więc jeżeli dojdzie do dyskwalifikacji ty dopóki Dolph pasa nie straci walczyć o niego nie możesz. Rozumiemy się?

- No cóż Teddy... Stawiasz mnie w bardzo trudnym położeniu, ale zgadzam się.

Zostało wyświetlone promo Bragging Rights, gdzie zawarte zostało wyjaśnienie dlaczego tak wielu gwiazd SmackDown nie ma dzisiaj na gali. Są oni już w mieście gdzie będzie odbywać się Bragging Rights, aby wypromować tę galę. W przyszłym tygodniu zobaczymy ich znowu.

Main Event: Randy Orton vs Edge

Widać było, że obaj zawodnicy mają do siebie szacunek. Rozpoczęli od zwarcia, które było bardzo wyrównane, jednak nie przyniosło efektu, bo obaj zawodnicy cofnęli się znowu do narożników. Kolejne zwarcie, tym razem bardziej energicznie. Randy zyskał przewagę wciskając Kanadyjczyka do narożnika, ale sędzia rozdzielił ich. Randy odsuwa się, ale tylko po to aby po chwili wymierzyć przeciwnikowi serię Punchy! Edge lekko zaskoczony, ale udaje mu się ogarnąć sytuację po wykonaniu Speara, po którym następnie zaczął okładać pięściami Legend Killera. Randy po dłuższej chwili oswobadza się spod pięści Edge'a i wykonuje mu Backflip Kick! Edge podnosi się, próba Closethline'u, ale Inverted Headlock Backbreaker od Ortona! Po krótszej chwili Randy podnosi Edge'a, Irish Whip i Scoop Slam! Randy tauntuje, szykuje się RKO, ale Edge sprytnie kontruje na Edge-O-Matic! Randy oszołomiony, Edge korzystając z okazji wynosi Ortona na krawędź ringu, mając go w pozycji jak na Hangman DDT, ale wykonuje Sunset Flip Powerbomb i akcja przenosi się poza ring! Edge odpoczywa chwilkę, ale po chwili znów wraca do akcji, aby wepchnąć Ortona w krawędź ringu co Legend Killer przypieczętował głośnym 'Fuck!' Następnie Rated R Superstar wrzucił przeciwnika do ringu i sam chciał tam wrócić, gdyż sędzia liczył, ale Ortonowi udało się złapać przeciwnika na Hangman DDT! Obaj zawodnicy chwilę odpoczywają, ale wreszcie Orton tauntuje i najwyraźniej szykuje się na Punt Kicka! Biegnie i... Nadział się on na Spear! Pin, 1..2.. Kickout! Edge nie dowierza sędziemu, udaje się w stronę narożnika i znowu szykuje się Spear! Edge biegnie, jest już niebezpiecznie blisko Tag Team Championa, ale ten w ostatnim momencie robi unik w postaci skoku, wykonując szpagat w powietrzu, w efekcie czego Edge uderza barkiem o narożnik! Orton korzysta z okazji, łapie Kanadyjczyka za włosy, patrzy mu się w oczy i... RKO! 1...2.. KICKOUT! Orton nie może uwierzyć w to, że Edge nadal chce walczyć. Randy wreszcie podnosi przeciwnika, wykonuje potężny podbródkowy, ale Edge odpowiada Chopem! Randy wykonuje slap w twarz Ultimate Opportunist, ale ten popycha go z taką siłą, że przewraca się! Orton próbuje odpowiedzieć Closethline'm, ale Edge gasi go Big Bootem, a następnie wykonuje Elbow Drop! Edge podnosi Ortona, odbija się od lin i... Orton w odpowiednim momencie zatrzymuje się, kopie Edge'a w brzuch i wykonuje O-Zone! Orton próbuje pinować, ale znowu 2 count, więc idzie na narożnik i czai się na wykonanie Diving Crossbody! Orton skacze, ale Edge w ostatniej chwili robi unik i Orton ląduje na twarz! Orton odruchowo się podnosi, Edge próbuje wykonać Spear, ale zostaje kopnięty przez Legend Killera! Obaj zawodnicy leżą. Po dłuższej chwili Edge podniósł się, a gdy to samo zrobił Orton, Kanadyjczyk wykonał Closethline dzięki któremu wyrzucił Randy'ego poza ring! Krótki brawl, a właściwie to wymiana punchy pomiędzy Ortonem a Edge'm, ale w pewnym momencie Edge wyczuł odpowiednią chwilę i wykonał Edgecution! Sędzia doliczył już do czterech. Edge już zmęczony, najwyraźniej chce to zakończyć, bo szykuje się na Spear! Biegnie i... Tak! Mamy spear! Orton uderza plecami o stalowe schody a Edge... Robi tę samą czynność, tylko że głową! Przez impet który został użyty w wykonanie Speara nie dosc, że Orton uderzył dość mocno plecami o stalowe schody to zrobił to również Edge, tyle że czaszką. Z ust Rossa wypłynęło głośne 'Holly shit!' a sędzia zakończył walkę Double Count Outem. Po walce obojgiem zawodników zajęła się ekipa medyczna.

Karta na Bragging Rights 2011 PPV

- WWE Championship, Falls Count Anywhere Match: John Cena © vs Jeff Hardy

- Cruiseweight Championship: Matt Hardy© vs MVP

- SmackDown! vs RAW Match. Team RAW: Mark Henry(L) & Evan Bourne & Sin Cara &Goldust &Alberto Del Rio. Team SmackDown!: Sheamus (L) & Rey Misterio & Kofi Kingston & Hornswoogle & Kaval

- Last Chance Match: Randy Orton vs Dolph Ziggler ©- World Heavyweight Title Match

'The new Face of WWE'

http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSWbPijzlFbgQonOvvtspWEJK7tOmSOJpMQ669jGZsnqTCkPR--

RAW 17'ty października.

Galę rozpoczynamy przypomnieniem wydarzeń z poprzedniego tygodnia, gdzie Mark Henry przedstawił już skład swojej drużyny na Bragging Rights, następnie pokazany został atak Johna Morrisona na R-Truthie, co zaowocowało tym, że zmierzą się oni ze sobą na Bragging Rights i wreszcie pokazano moment podpisania kontraktu pomiędzy Johnem Ceną a Jeffem Hardym, i to co się stało później.

Lawler: Witają państwa, Jerry 'The King' Lawler oraz...

Booker T: Booker T! Dzisiejszy wieczór zapowiada się ciekawie, prawda Jerry?

Lawler: Ooo tak! Za moment zobaczymy starcie Goldusta i Justina Gabriela, następnie starcie Tag Teamowe Matt Hardy & MVP vs R-Truth i John Morrison! Warto również wspomnieć, że to ostatnie RAW przed Bragging Rights! A do ringu zmierza już mistrz WWE, John Cena!

Mistrz WWE do ringu wszedł przy sporym Heacie, który oczywiście był uzasadniony, biorąc pod uwagę wydarzenia z zeszłego tygodnia. Fani nie dali mu zbyt szybko dojść do słowa, ale wreszcie mu się udało.

- Jakież to żałosne. John Launartris robi sobie na RAW co tylko mu się podoba. Mam walczyć z Hardym w Falls Count Anywhere Matchu? A co z jego bratem? Przecież on spokojnie mógłby mnie zaatakować a ja nic nie mógłbym zrobić. Żadnej linii obrony. Więc dzisiaj, drodzy fani postaram się aby do tego nie doszło. Wszyscy doskonale znamy Jeffa i wiemy co potrafi. Znając jego i jego umiejętności zapewne przed samą walką weźmie sobie gram kokainy, tak na rozluźnienie, co? *heat* Nie wiem po co w ogóle Jeff tu wracał, chce tu go ktoś? *heat* Lepiej niech wypieprza do TNA, dopóki jeszcze może, bo po Bragging Rights może już nie być w stanie.

Dont you see the writings on the wall.... Na rampie pojawia się pretendent do tytułu WWE, Jeff Hardy!

- Czy to była groźba? Cena, dobrze wiesz na co mnie stać a jeżeli nie to trudno. Udowodnię ci to w niedziele. Ty cokolwiek mówisz o dragach!? Spójrz na siebie! - Jeff wszedł do ringu- Wyglądasz jakbyś był wypchany watą! Zresztą nie ma to znaczenia. I tak cię załatwię.

- Stul ten pysk! Mam coś dla Ciebie!

Cena wynosi Jeffa na Attitude Adjustment! Cena ma już Hardy'ego na ramionach, ale Jeffowi udaje się wyplątać z tego i to Jeff wykonuje swojego Finishera! Twist Of Fate! Jeff błyskawicznie opuszcza ring, a Cena patrzy się na niego leżąc na ringu i łapiąc się za tył głowy.

Walka nr.1: Goldust vs Justin Gabriel

Obaj zawodnicy przed rozpoczęciem walki podali sobie ręce. Krótki klinch, który wygrał Goldust wpychając przeciwnika do narożnika, sędzia oddziela ich, ale Goldust cofa się, rozpędza, prawdopodobnie chciał wykonać Closethline, ale otrzymał Big Boot! Goldust podnosi się, ale Justin biegnie już w jego stronę i... Otrzymuje Sitout Spinebuster! Próba pinu w wykonaniu Goldusta, ale tylko 2 count. Starszy Rhodes podnosi Gabriela, wykonuje Irish Whip i... Justin wykonuje Dropkick z rozbiegu! Justin wchodzi na narożnik i wykonuje 450 Splash, który jednak... Nie trafia! Goldust wykorzystuje swoje doświadczenie i unika uderzenia w ostatnim momencie. Gabriel podnosi się lekko obolały i otrzymuje Curtain Call! 1..2...3! Po walce Goldust pomógł wstać Gabrielowi i razem wyszli z ringu.

W ringu widzimy... GM RAW, Johna Launartrisa! John zaczyna nie czekając aż publika przestanie go 'witać', chociaż lepiej gdyby użyto tutaj słowa obrażać, bo było słychać krzyki typu 'Launartris Sucks'

- Ostatnio ktoś bardzo zalazł mi za skórę... I tą osobą jest Alberto Del Rio. Alberto zachował się karygodnie wobec mnie, jako swojego szefa oraz wobec was, jako jego fanów *heat*. Haha! A co, uważacie, że Alberto zachował się wobec was fair? *pop* No cóż, szkoda. Ale niech sam Alberto się wypowie na ten temat!

Do ringu wchodzi nikt inny jak Alberto Del Rio. Przy średniej reakcji publicznosci (Pół pop pół heat)

- No cóż John... Chcesz abym cię przeprosił, ale to się nie stanie. Pokonałem Triple H'a i odesłałem go na dłuższą przerwę, więc myślisz, że co? Że ty mi dasz radę? Wybacz, ale mam dla ciebie wiadomość. W WWE nie ma wielu zawodników którzy mogliby ze mną walczyć jak równy z równym, a tym bardziej takich którzy mogliby mnie pokonać.

John wyraźnie zdenerwowany zabrał głos.

- Ja również mam dla ciebie wiadomość. Po Bragging Rights... Zwalniam cię!

Na twarzy Alberta zamiast strachu czy czegokolwiek podobnego pojawił się... Uśmiech!

- Wybacz John, ale nie masz żadnych powodów aby mnie zwolnić.

Alberto kopnął Launartrisa w brzuch i założył mu Cross Armbreaker! Po dłuższej chwili przy ogromnym popie publiki puścił swojego szefa i wziął mikrofon.

- Teraz już masz powód.

I Del Rio udał się w stronę zaplecza.

Walka nr.2: Matt Hardy & MVP vs John Morrison & R-Truth

Rozpoczynają Hardy i Morrison. Lock Up, który wygrywa Morrison wrzucając Hardy'ego do narożnika, sędzia odsuwa zawodników od siebie i... Matt z uśmiechem wykonuje 'potężny' dropkick, który zwala z nóg Morrisona. Matt czeka aż John wstanie i wykonuje mu kolejną 'potężną'akcję. Morrison cały obolały podnosi się i idzie do narożnika aby zmienić się z Truthem! Morrison zmienia się z Truthem, który zaskoczony całą sytuacją wchodzi na ring, Hardy zmienia się z MVP i... Od tyłu Morrison dotyka ramienia Trutha a następnie gdy ten się odwraca wykonuje mu Superkick! Kopnięcie nie powala Trutha, a jedynie lekko osłabia, więc ten obraca się a tam czeka go Playmaker! Pin 1..2...3!

Trójka Face'ów cieszyła się zwycięstwem, ale niezbyt długo... Do ringu wbiega John Cena! Hardy obrywa Shoulder Blockiem, Morrison kopnięty w brzuch, MVP biegnie z Big Bootem i wypada poza ring! Następnie wypada Morrison po Closethline i w ringu zostają tylko leżący Matt Hardy i John Cena! Cena zaczyna obijać Matta pięściami, następnie podnosi go i wykonuje Attitude Adjusment! Cena idzie po mikrofon.

- Jeff! Chodź tu! Nie mam zamiaru czekać aż do niedzieli. Pytanie tylko czy się odważysz? No dalej, chodź uratuj braciszka *heat*

I słyszymy Theme Jeffa Hardy'ego! Jednak po kilkudziesięciu sekundach muzyki... Nic się nie stało. Na titantronie zostało pokazane nagranie z kamer na Backstage'u w Locker Roomie Jeffa Hardy'ego! Jeff leżał na ziemi, najwyraźniej zaatakowany przez kogoś i nie mógł się nawet podnieść. Akcja wraca na ring.

- Ohh jaka szkoda! Czyli nic z tym nie zrobi? - Cena podnosi ledwo przytomnego Matta, trzymając go za włosy i wykonuje mu Attitude Adjusment! - Cóż... Najwyraźniej nie. - Cena klęka nad Mattem i uderza go z pieści w głowę.

Lawler: No cóż... Po tym niemiłym incydencie oddajemy głos Mattowi Strikerowi.

Stiker: Dzięki Jerry! Moim dzisiejszym gościem jest... Kapitan drużyny RAW, Mark Henry! Mark, powiedz mi jak się czujesz w tak ważnej roli.

Mark: Nie wiem o czym mówisz Matt... Nic nadzwyczajnego! Poprowadzę moją drużynę do zwycięstwa i tyle. Nic skomplikowanego.

Striker: Hm. Rozumiem. A co z twoją chęcią rewanżu z Sheamusem? To nadal aktualne?

Mark: Jasne, że tak! Jeszcze na pewno się z nim zmierzę... A jak to wyjdzie, nie mam pojęcia. I zanim zapytasz... Nie nie myślę jeszcze o emeryturze.

Striker: No cóż, Mark czytasz mi w myslach... W takim razie dzięki za wywiad i powodzenia na Bragging Rights!

Mark: Również dziękuję i żegnam.

Walka nr. 3: CM Punk vs Evan Bourne

Lock up, błyskawiczny headlock od Punka, Evan się siłuje i udaje mu się rzucić CM'a w linę, ten się odbija i otrzymuje arm drag, po tym szybko powstaje po czym inkasuje dropkicka, pin: 1! 2! Kickout! Bourne podnosi rywala.. Irish whip w narożnik, następnie lotnik w niego wbiega, lecz lider The Rebbels wybrania się wystawiając nogi, Evan odlatuje na środek maty, CM wykorzystuje sytuacje iż Bourne jest zamroczony i częstuje go clotheslinem, następnie dokłada jeszcze leg dropa, po którym przypina: 1! 2! Kickout! Mija chwila.. Lotnik wstaje, ale szybko ląduje na macie, gdyż otrzymuje mocnego scoop slama, pin: 1! 2! Kickout! Następnie CM Punk błyskawicznie zakłada headlocka, Evan Bourne wyrywa się uderzając przeciwnika łokciami, po tym dokłada jeszcze hurricanranę, Brooks szybko wstaje i kolejny otrzymuje clothesline, jeszcze jeden clothesline i front dropkick, Punk odlatuje w corner. Evan bierze rozbieg ii .. wskakuje na rywala po czym wyprowadza monkey flip, CM kompletnie "oszołomiony" całą sytuacją wstaje, ale tylko po to, by zainkasować Jumping Reverse Kick, po którym ląduje pod narożnik. Bourne wskakuje na corner, szykuje się do skoku, lecz Punk zdążył wstać i podcina lotnika w narożniku, Brooks ściąga przeciwnika z corneru i ustawia go przy nim.. Bierze rozbieg ii .. Running High Knee, następnie dokłada jeszcze bulldoga. Po tym sygnalizacja finishera, wyniesienie na GTS, już go podrzuca, lecz kontra na hurricanranę do pinu: 1! 2! .. Kickout! Oboje błyskawicznie wstają na nogi, szybki kopniak w brzuch od Evana, po tym od razu suplex pod narożnik. Bourne wchodzi na corner, chwila namysłu .. Air Bourne, ale na kolana, szybkie wyniesienie na barki od CM Punka ii .. Go To Sleep, przypięcie: 1! 2! 3!

Po walce do ringu wbiega Wade Barrett! Powala osłabionego Punka Big Bootem a następnie, podnosi go i wykonuje Wasteland! Do ringu wbiegają członkowie The Rebbels, ale Wade zdążył się ulotnić w odpowiednim momencie.

Po reklamach w ringu widzimy lekko obolałego... Jeffa Hardy'ego!

- Dzisiaj Cena zrobił coś co nie ujdzie mu płazem. A oto co się stało.

Przypomnienie wydarzeń z dzisiejszej nocy, gdy Cena zaatakował Matta Hardy'ego prowokując Jeffa aby ten się pojawił.

- Wszyscy wiemy, że Matt może nie dać tobie rady, Cena. Ale ja nie jestem Matt. Zaatakowałeś mojego brata, mnie zresztą również... Od tyłu, w szatni. A w niedzielę czeka nas Falls Count Anywhere Match. Czy myślisz, że okażę ci jakąkolwiek litość? Jeżeli tak to się mylisz, i to grubo. Na Bragging Rights...

Słyszymy Theme Johna Ceny i WWE Champion pojawia się na rampie!

- Na Bagging Rights, co? Musimy czekać do Bragging Rights? Nie będę ludzi okłamywał, tak to ja cię zaatakowałem i co w związku z tym? Zejdziesz i mnie zbijesz czy sam mam po ciebie pójść?

Cena rusza w stronę Jeffa, ale na drodze staje mu... Daniel Bryan! Bryan próbował powstrzymać Cenę, ale ten złapał go, rzucił nim o rampę a następnie wykonał Irish Whip na Titantron! Siła uderzenia była tak duża, że Bryan zaczął krwawić, Jeff wykorzystał nieuwagę Ceny, wybiegł poza ring i już prawie rozpoczął się brawl, ale ochrona i zawodnicy z RAW przybiegli rozdzielić obu zawodników! Widokiem szarpiących się wrestlerów i ochroniarzy kończymy dzisiejsze RAW.

Karta na Bragging Rights 2011:

WWE Championship, Falls Count Anywhere Match: John Cena © vs Jeff Hardy

- Last Chance Match: Randy Orton vs Dolph Ziggler ©- World Heavyweight Title Match

'The new Face of WWE'

http://4.bp.blogspot.com/_2b4ejYCe5mE/SXP_wVghL-I/AAAAAAAAFr0/lslGde3arvY/s400/Smackdown.Logo.jpg

SmackDown! 21'szy października 2011

Galę otwiera promo bragging rights.

Po standardowym rozpoczęciu oraz promo najbliższego PPV do głosu dochodzą komentatorzy dzisiejszej gali, Jim Ross i Michael Cole!

Cole: Jim, na poprzednim SmackDown wydarzyło się wiele...

Jim: Ooo tak. Dzisiaj dowiemy się jak czuje się Edge i Randy po zeszłotygodniowej walce. Poza tym w zeszłym tygodniu Rey Misterio przekazał fanom WWE bardzo ważną wiadomość, dotyczącą jego przyszłości.

Wyswietlony został fragment zeszłotygodniowego SmackDown, gdzie Rey Misterio powiedział, że jeżeli Edge zamiast uczciwej walki po prostu będzie chciał go zniszczyć, kończy z WWE.

Cole: A do ringu wchodzą już nowi Tag Team Championi! Randy Orton i Ted DiBiase!

It's a new day... Do ringu wchodzą The Legacy! Randy widocznie obolałym, ale pewnym siebie krokiem wszedł do ringu i zaczął mówić.

- No cóż... W zeszłym tygodniu doszło do znakomitej walki pomiędzy mną a Rated R Superstar, Edge'm. Mój przeciwnik doznał wstrząsu mózgu i nie pojawi się on dzisiaj, z góry mówię, ale jestem ja! * Heat* Niestety... Nie mogę dzisiaj walczyć *pop* Spokojnie, spokojnie! Do niedzieli będę sprawny fizycznie i Ziggler nie sprawi mi najmniejszego problemu! A skoro mówimy o mistrzach, to chciałbym was poinformować, że Cody prawdopodobnie nie wróci do WWE! *heat* Hahaha! Jego kontuzja okazała się tak poważna, że nie będzie on w stanie kontynuować swojej kariery... Cóż za wielka szkoda *heat*

Oh, Radio... Do ringu zmierza Zack Ryder!

- Słuchaj, Randy... Nie chciałem rozłamu waszej grupy, wiem, że Cody to dobry zawodnik i wiele stracicie na tym, że go nie ma, ale przepra...

DiBiase uderza Rydera z mikrofonu!

- Cody ssie! Zupełnie jak ty!

Ted przystępuje do ataku, okłada Zacka ale na rampie pojawia się... Teddy Long!

- Ok, Playas! Widzę Ted, że nie lubicie się, więc... Zmierzycie się ze sobą w Main Evencie! I jeszcze jedno, Ted... Nie będzie to zwykła walka. Panie i panowie dzisiejszym Main Eventem będzie... Chairs Match!

Walka nr.1: Kofi Kingston vs JTG

Obaj zawodnicy rozpoczynają od zwarcia, które wygrywa Kingston, łapiąc JTG na headlocka, ale kontra na Irish whip i Closethline od Jamajczyka! Kofi tauntuje, chce wykonać Trouble In Paradise, ale to jeszcze zbyt wcześnie! Unik od JTG i Dropkick który powala Kingstona.JTG biegnie, próbuje wykonać closethline, ale unik od Kingstona, JTG uderza głową o narożnik, oszołomiony staje na środku ringu ... Trouble in Paradise! 1...2...3! Kofi bez problemu wygrywa.

Do ringu wchodzi... Lider drużyny SmackDown, Sheamus! Celtic Warrior najwyraźniej ma coś do powiedzenia...

- Haha, widzieliście to? Ta walka była wspaniała. Mam tylko nadzieję, że Kofi będzie tak walczyć w niedzielę... Jeżeli tak to na pewno uda nam się wygrać! Dla przypomnienia oto nasz pełny skład drużyny na Bragging Rights!

Do ringu wbiegają Kaval i Rey Misterio a za nimi człapie się Hornswoogle.

Wszyscy zawodnicy podnieśli ręce jakby już mieli wygrany puchar... Czyżby Faceturn Sheamusa?

Ale na rampę wchodzi GM SmackDown, Teddy Long!

- No ładnie Sheamus, cieszę się z tego wszystkiego niezmiernie, ale...

Słyszymy Theme Santino Marelli!

Cole: To chyba jakis żart! Santino vs Sheamus, ile to może trwać?! 20 sekund?

JR: Niestety, Michael zgadzam się z tobą. Nie mam pojęcia co Teddy chce tym udowodnić.

Walka nr.2: Sheamus vs Santino Marella

Komentatorzy mieli rację. Sheamus wykonał Shoulder Block, przewracając Santino, Irlandczyk idzie w stronę narożnika, tauntuje i... Brogue Kick! 1..2...3! Po walce Celtic Warrior wskazał palcem na napis 'Bragging Rights- This Sunday'

Cole: A nie mówiłem?! Marella został zmiażdżony!

JR: No taak... A teraz oddajmy głos Mattowi Strikerowi!

Striker: Dzięki, Jim! Moim dzisiejszym gościem jest... Zack Ryder! Witaj Zack, jak się czujesz przed walką z DiBiase'm?

Ryder: Dobre pytanie! Ted jest dobrym zawodnikiem, ale zachowuje się jak dziecko. W Chairs Matchu nie ma ze mną szans.

Striker: Rozumiem, ale dlaczego chciałeś publicznie przeprosić za to co zrobiłeś Cody'emu? To przecież był wypadek.

Ryder: Nie do końca. Widziałem, że coś jest źle, mimo to kontynuowałem walkę. Wybacz, Matt ale ja już muszę iść. Dzięki za wywiad.

Striker: Nie ma problemu! Powodzenia!

This fire burns... Do ringu wchodzą The Rebbels! Przy ogromnym Heacie lider grupy zaczyna speech

- No, ładnie mnie przywitano. Ale nie obchodzi mnie to! *Heat* W niedzielę mam walczyć z Wade'm Barrettem, ale drogi Wade, co ci to da? Nawet jeżeli mnie pokonasz, to Drew, David, Ezekiel i Jack skopią ci tyłek... A co do Jacka... Czy na SmackDown jest ktokolwiek kto chciałby z nim zawalczyć? Wybaczcie, ale... To jest karygodne, że nie otrzymał on dzisiaj żadnej walki... No więc?

Bardzo długa cisza, ale po chwili słyszymy Theme... Hunico!

Walka nr.3: Hunico vs Jack Swagger

The Rebbels błyskawicznie opuścili ring i zostali tylko Jack Swagger oraz Hunico. Jack biegnie, nadziewa się na Dropkick, błyskawicznie podnosi się, ale otrzymuje Closethline! Sytuacja Swaggera nie wygląda najlepiej, Meksykanin wykonuje mu Leg Drop i wchodzi na liny, szykuje się akcja wysokiego ryzyka... Na ring wbiega jednak Otunga który zrzuca Hunico z lin, następnie wchodzą kolejni członkowie The Rebbels i okładają Hunico! Po serii finisherów Punk bierze mikrofon ponownie.

- Hah. Barrett, to była swoista wiadomość dla ciebie. W podobny sposób skończysz ty, ale...

I've had enough I'll make 'em see... Do ringu wbiega Wade Barrett! Swagger powalony Big Bootem, Jackson biegnie, próbując wykonać Closethline, wypada poza ring, McIntyre i Otunga wypadają z ringu po Closethline. Punk ucieka z ringu i Barrett i Swagger zostają sami! Wade podnosi Amerykanina na barki i wykonuje Wasteland! Następnie podnosi leżący mikrofon.

- To też była swoista wiadomość.

Żaden z członków The Rebbels nie odważył się wejść do ringu.

Main Event: Ted DiBiase vs Zack Ryder- Chairs Match

Po rozpoczęciu walki obaj zawodnicy poszli po krzesła, po krótkiej chwili znajdują się już w ringu i... Obaj biorą zamach w jednym momencie, krzesła uderzają i odbijają się od siebie! DiBiase'go sytuacja najwyraźniej zaskoczyła, ale Zacka najwyraźniej nie! Closethline, dropkick i Ryder podnosi krzesło! Niczego nieświadomy DiBiase podnosi się i inkasuje Chaishot w plecy! Krótki taunt i kolejny Chairshot! DiBiase obolały, a Ryder kładzie go do narożnika... Znowu Taunt i mamy Broski Kick! Ryder najwyraźniej się przymierza do zakończenia walki po Rough Ryder, ale po rampie biegnie Dolph Ziggler! WH Champion staje pod ringiem, odwracając uwagę Rydera, od tyłu podnosi się obolały Tag Team Champion i mamy Dream Street na leżące krzesło i pin, 1....2...3!

DiBiase natychmiastowo opuszcza ring do którego wchodzi Dolph Ziggler! Chwila Tauntowania i do ringu wbiega również Orton! Słyszymy Theme Ortona i Tag Team Champion wbiega do ringu, mamy brawl, ale w pewnym momencie gasną światła... Światła wracają do normalności, poza ringiem siedzi zaskoczony Randy Orton a w ringu... Kane trzyma Zigglera za szyję i mamy Chokeslam! Widokiem Kane'a tauntującego nad Zigglerem kończymy SmackDown.

Porcja Newsów:

- Oficjalna strona TNA potwierdziła zwolnienie wielkiej gwiazdy tej organizacji oraz legendy WWE, Hulka Hogana.

- Niestety poza kontuzją Cody'ego Rhodesa również Christian nie czuje się najlepiej. Oto co napisał na swoim Tiwtterze 'Oh My God, my back still hurts I don't think I'll be able to back to WWE

- A skoro jesteśmy już przy Twitterze to na profilu Johna Ceny pojawił się ciekawy wpis. ' Word Life'

Karta na Bragging Rights 2011 PPV:

WWE Championship, Falls Count Anywhere Match: John Cena © vs Jeff Hardy

'The new Face of WWE'

http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTv0tLxXUFnlYUdamfo4HaAKhsVd7UbJyqQTgN8in_5UMXUL0BjXg

Lawler Na kolejnym PPV, tym razem Bragging Rights, witają państwa, Jerry 'The King' Lawler...

Ross: Jim Ross, oraz...

Cole: Michael Cole!

Lawler: Dzisiejszej nocy może się zdarzyć wiele, John Cena walczy z Jeffem Hardy'm w Main Evencie, Matt Hardy ma za chwilę stawić czoło MVP o Mistrzostwo Wagi Lekkiej..

Ross: Ponadto zobaczymy dzisiaj starcie Johna Morrisona i R-Trutha, a także 5 vs 5 Smackdown Vs Raw Match!

Cole: Jim, nie zapominaj o walce o pas wagi ciężkiej w którym Ziggler pokona Ortona! Tylko nie rozumiem co chce od Dolpha Kane...

Lawler: Rozumiem Cię, ale... Nie czas się nad tym zastanawiać, bo do ringu wchodzi już MVP!

MVP już czekał w ringu na swojego przeciwnika i... Słyszymy Theme Matta! Jednak po dłuższej chwili nic się nie dzieje a na titantronie widzimy scenę z szatni Matta, gdzie mistrz wagi lekkiej leży niezdolny do walki! W ringu stoi zakłopotany MVP a na rampę wchodzi... John Launartris z ręką na temblaku!

- Panie i panowie... Jak widzicie dzisiaj walka o pas mistrza wagi lekkiej nie może się odbyć, ale MVP, nie odchodź! Za moment czeka cię walka!

Walka nr.1 : Justin Gabriel vs MVP

Fani byli zaskoczeni wyborem przeciwnika MVP, ale jednak chyba nie było to złym pomysłem. Gabriel rozpoczął od serii punchy, odbicie od lin w wykonaniu Gabriela i mamy Closethline! MVP kompletnie stracił kontrolę nad przeciwnikiem. Gabriel dokłada dwa Leg Dropy, wchodzi na liny i szykuje się Crossbody! No własnie, szykuje się, bo MVP w odpowiednim momencie wykonał unik. MVP korzysta z okazji gdy Justin się podnosił i powalił go znowu Big Bootem! Taunt i mamy... Ballin'! Po tej akcji MVP przymierza się do Playmakera, ale Gabrielowi udaje się skontrować, Neckbreaker i Justin zaciąga MVP pod narożnik. Szybkie wejście na liny i mamy 450 Splash! 1...2...3! Pretendent do Cruiseweight Title zostaje pokonany.

Walka nr.2: Wade Barrett Vs CM Punk

Walka ledwo rozpoczęła się i Barrett natychmiast powala przeciwnika Shoulder Blockiem. Punk szybko próbuje się otrząsnąć, ale Anglik częstuje go Big Bootem! Elbow Drop, taunt i... Irish Whip i mamy Spinning Side Slam! Barrett naprawdę jest wściekły. Znowu Taunt, wynosi Punka na Wasteland, ale liderowi The Rebbels udało się uniknąć akcji, schodząc z pleców Brytyjczyka, chwila nieuwagi i Punk wykonuje Roundhouse Kick! Barrett po jednym uderzeniu już wyglądał na nieźle zmęczonego, złapał się po chwili lin, podnosi się, ale CM Punk wykorzystuje rozkojarzenie przeciwnika, Irish Whip w przeciwny narożnik i mamy Running High Knee + Bulldog! Punk zadowolony z siebie, czeka aż Barrett się podniesie, następnie kopnięcie w brzuch gdy już się to stało i Punk zapina Anaconda Vise! Barrett wyglądał jakby się chciał już poddać, ale w ostatniej chwili złapał się on lin. Punk lekko zdenerwowany wchodzi na liny i próbuje wykonać Elbow Drop, jednak Barrett wykonuje unik. Obaj zawodnicy powoli się podnoszą, ale Anglik robi to szybciej i to on powala Punka Big Bootem! Mamy Taunt, wyniesienie na plecy i Wasteland! 1...2.. Kickout! Barrett nie może w to uwierzyć, więc obija Punka na różne sposoby gdy ten leży, wreszcie podnosi go i Irish Whip po którym wypadają poza ring! Poza ringiem Barrett wrzuca Punka w schody, obija go pięściami nie zwracając uwagi na sędziego. Punk powoli podnosi się, gdy sędzia dolicza do siedmiu, Barrett uderza go dwoma Punchami, ten jednak go odpycha i wykonuje Roundhouse Kick po którym szybko wbiega na ring! Lider The Rebbels wygrywa z uśmiechem na twarzy poprzez Count Out!

Lawler: No cóż, nie ukrywam, że jestem zaskoczony tym co się już dzisiaj stało, tymczasem jednak oddajmy głos Mattowi Strikerowi!

Striker: Dzięki, Jerry! Jest ze mną... Mistrz WWE, John Cena! John, czy to ty zaatakowałes dzisiaj Matta Hardy'ego?

Cena: *Cisza...*

Striker: Hm, rozumiem... A co powiesz o twojej dzisiejszej walce z Jeffem Hardym?

Cena: *chrząknięcie*

Striker: To może chociaż masz jakąś wiadomość dla Jeffa przed dzisiejszą walką?

Cena bez słowa przytaknął głową, podniósł Strikera na plecy, podszedł do stołu z jedzeniem i wykonał mu AA!

AWESOME! I came to play!... Do ringu wchodzi The Miz! Zanim Mike zaczął mówić zostało wyświetlone promo na temat tego co Truth zrobił Mizowi miesiąc temu oraz to co Morrison postanowił zrobić.

- Panie i panowie... Jak widzicie Truth zasługuje na karę i zostanie ona wymierzona w połowie, jeszcze dzisiaj! Ale nie martwcie się, to nie koniec. Poza tym co za moment zrobi z nim John Morrison, ja zniszczę go na Survivor Series! No więc... Zapraszam na walkę, która w rzeczywistości będzie początkiem końca kariery R-Trutha.

Miz przy ogromnym popie udał się do stołu komentatorskiego.

Walka nr.3: John Morrison vs R-Truth

Obaj zawodnicy rozpoczynają od zwarcia, które jednak wygrywa Truth! Zdenerwowany czarnoskóry zawodnik powala przeciwnika Closethlinem, Leg Drop i 'prawda' patrzy się zawistnie na stół komentatorski. Gdy tylko Morrison wstaje otrzymuje on Big Boota i Boston Crab! Po dłuższej chwili Johnowi udaje się oswobodzić, ale Truth nie poprzestaje na tym. Dalej obija plecy przeciwnika, kopiąc go bądź punchując. Wreszcie podnosi on Morrisona i wykonuje mu Truth or Consequences! Fani chyba nie widzą zbytniego sensu kontynuacji tej walki, Truth przypina, ale... 2 count! Truth znowu idzie na koniec ringu, patrzy się Mizowi w oczy, sytuację wykorzystuje Morrison, ale Truth najwyraźniej ma wszystko pod kontrolą, bo w odpowiednim momencie odwraca się, kopnięcie w brzuch i Axe Kick! 1...2...3!

Po walce Miz i Truth chcieli się na siebie rzucić, ale Miz najwyraźniej stwierdził, że jeszcze nie jest gotów więc nic się nie zdarzyło.

Last Chance Match for World Heavyweight Championship: Dolph Ziggler © vs Randy Orton

Orton najwyraźniej wiedział, że jeżeli teraz mu się nie uda to nie uda mu się wcale. Tag Team Champion rozpoczął od serii punchy, które powaliły Zigglera, kilka stompów, taunt, Dolph po chwili podnosi się, ale otrzymuje Backbreaker! Orton dominuje nad przeciwnikiem, Ziggler znowu podnosi się, próbuje zakończyć walkę poprzez kopnięcie Ortona między nogi, ale ten łapie Zigglera w odpowiednim momencie i kontra na DDT! Orton dalej obija Zigglera, wreszcie wyrzuca go poza ring i mamy Hangman DDT! Dolph ma ciężki orzech do zgryzienia. Tag Team Champion łapie go za włosy, ciągnie do narożnika i mamy... Superplex! Orton i Ziggler chwilę odpoczywają, ale Irish Whip od pretendenta i Scoop Powerslam! Orton Tauntuje i... Mamy RKO! Pin, 1...2.. Nagle gaśnie światło! Cole krzyknął głośne What the...? po chwili światło znowu zostaje zapalone, ale to Ziggler leży na Ortonie! 1..2...3! Nie wiadomo jak to możliwe, ale Ziggler broni pas.

SmackDown! vs RAW Match: Team RAW: Mark Henry(L) & Evan Bourne & Sin Cara &Goldust &Alberto Del Rio. Team SmackDown!: Sheamus (L) & Rey Misterio & Kofi Kingston & Hornswoogle & Kaval

Rozpoczynają Bourne i Kofi. Szybkie zwarcie, które kończy się Headlockiem ze strony Kofiego, jednak Irish Whip od Bourne'a, Kofi biegnie w jego stronę, Evan chce wykonać Dropkick, ale unik w wykonaniu Jamajczyka i szybka zmiana z liderem grupy! Sheamus wchodzi do ringu i błyskawicznie wykonuje Bourne'owi Brogue Kick! 1..2...3! Bourne wyeliminowany! Następnie wchodzi Mark Henry! Henry powala Sheamusa Shoulder Blockiem, pozostałych członków teamu SmackDown potraktował Punchem, poza Kavalem, który wykonał unik a Sheamus w akcie desperacji dokonał z nim zmiany! US Champion wykonuje kilka Punchy, odbicie od lin, i próba Crosobdy, ale nie robi to na Marku wrażenia! Zatrzymuje on przeciwnika Closethline'm, ciągnie do narożnika i zmiana z Del Rio! Ale Meksykanin bierze tylko mikrofon a jedyne słowa jakie wydobywają się z jego ust

Dear John Launartris... Fuck you. I Del Rio wychodzi z ringu. Na jego miejsce wchodzi zaskoczony Goldust, ale Kaval wykorzystuje nieuwagę przeciwnika, wykonuje Roll Up, ale 2 count! Kaval zmienia się z Reyem Misterio, ten biegnie na Goldusta, ale w ostatnim momencie unik, Rey Misterio wykonuje Hurricanranę, próba 619, ale unik w wykonaniu Goldusta, obaj zawodnicy lekko zmieszani, ale wreszcie Roll-Up w wykonaniu Reya i mamy eliminację Goldusta! Rey biegnie zmienić się z którymś z zawodników, Hornswoogle wyciąga rączkę, ale Sheamus schodzi z brzegu ringu i łapie Hornswoogle'a i odstawia go na stół komentatorski! Dochodzi do zmiany, w ringu są Kaval i Sin Cara. Krótki brawl pomiędzy tą dwójką, ale wreszcie Kaval łapie Carę w Headlocka, zaciąga do narożnika, zmiana z Sheamusem i mamy Brogue Kick! Następnie Sheamus podnosi Sin Carę, ustawia go na pozycję 619 i zmiana z Reyem! 619, Pin, 1...2...3! Do ringu wchodzi Mark Henry, Rey próbuje wykonać Crossbody, ale Mark łapie go w powietrzu i kontra na World's Strongest Slam! 1...2...3! Do ringu wbiega Kofi Kingston, który wykonuje serię Punchy, odbija się od lin i... Zostaje zablokowany Shoulder Blockiem. Henry odbija się od lin i mamy Running Splash! Kofi wyeliminowany. Do ringu wbiega Kaval. Kilka uderzeń w głowę Marka, ale ten odpowiada potężnym podbródkowym który powala Kavala, następnie Mark podnosi swojego przeciwnika, Irish Whip w narożnik i Running Closethline! Kaval chyba nie jest zdolny do walki, ale jeszcze otrzymuje World's Strongest Slam! Do ringu następnie wbiega... Hornswoogle! Odwracając uwagę Olbrzyma od prawdziwego zagrożenia. Henry próbuje kulturalnie usunąć karzełka z ringu, ale od tyłu atakuje go Sheamus! Kilka ciosów w plecy, odbicie od lin i mamy Brogue Kick! Próba pinu, ale 2 count. Sheamus wraca do narożnika, Hornswoogle 'obija' Henry'ego, który po chwili wstaje, zrzuca Irlandczyka z pleców i przystępuje do pinu! Horswoogle nawet nie drgnął. Do ringu szybko wbiegł jednak Sheamus i powalił Henry'ego kolejnym Brogue Kickiem, po którym uzyskał pin.

Po walce wszystkie gwiazdy SmackDown weszły na ring świętować. Hornswoogle pobiegł przytulić się do Sheamusa, który odwzajemnił uścisk, ale.... Po chwili wykonał karzełkowi Fiery Red Hand! Kofi próbował powstrzymać Sheamusa, ale natychmiast otrzymał Brogue Kick, Reya i Kavala spotkał taki sam los. Sheamus po wykonaniu wszystkim swojego finishera wziął puchar i udał się za kulisy.

Lawler: Drodzy fani WWE! Mamy wam cos ważnego do ogłoszenia..

Zostaje wyświetlone promo... No własnie, czego?

WrestleMania... Największe wydarzenie w roku... Wielu zawodników, czy też zwykłych ludzi chciałoby wystąpić na tej gali. Ale obok WrestleManii jest coś równie wyjątkowego... Hall Of Fame. Każdy Wrestler dąży do tego aby się tam znaleźć. Tegoroczne Hall Of Fame jest specjalne... W tym roku do Hall Of Fame dołącza...

Lawler: O cholera! Tego się nie spodziewałem! Jeden z nielicznych którzy dołączają pośmiertnie do Hall Of Fame! Nieźle się pospieszyli z tym, co Jim?

Ross: A ja się tam z tego cieszę. Mimo wszystko, nawet to co on zrobił.... To straszne, ale zasłużył aby być w Hall Of Fame. Pospieszyli się? Jerry! Jeszcze tylko Survivor Series, TLC i droga do WrestleManii zostaje otwarta!

Cole: Pfff... Ziggler jest od niego tysiąc razy lepszy. Nie mam pojęcia co sobie McMahon myśli wprowadzając go do Hall Of Fame...

Lawler: Oj stul już dziób, Michael! A państwa zapraszamy teraz na Main Event!

Main Event: WWE Championship Falls Count Anywhere Match: John Cena © vs Jeff Hardy

Jeff do ringu wszedł standardowo, przy starym theme i średnim popie od publiki... A john? No własnie...

Do ringu Cena wszedł przy największym popie tej nocy! Z zawieszonym łańcuchem wokół szyi do ringu zmierza WWE Champion! Wreszcie walka zostaje rozpoczęta.

Hardy wściekły, Cena ironicznie uśmiechnięty... Rozpoczynają od zwarcia, które Cena wygrywa z łatwością! Hardy zostaje odepchnięty na sporą odległość, próbuje się on jednak rzucić na Cenę wykonując mu Crossbody, ale Cena łapie go w powietrzu i zarzuca na FU! Jednak Jeffowi udaje się z tego wyjść. Cena dalej spokojnie, wyrzuca Hardy'ego poza ring, krótki Brawl, w którym jednak przeważa Jeff i walka przenosi się w publikę! Jeff zaczyna kontrolować walkę, kilka punchy, prowadzi Cenę po schodach do góry i... Cena kontruje uderzając głową Jeffa o stalową poręcz! Znowu spacerek do góry i są już prawie przy wyjściu z sali! Jeff znowu odzyskuje przewagę, parę punchy, dropkick, który odrzuca cenę w stronę publiczności, ale John wykorzystuje nieuwagę Jeffa, podnosi jedno złożone krzesło i mamy chairshot w głowę! Cena podnosi półprzytomnego Hardy'ego i zrzuca go ze schodów! Jeff zatrzymał się mniej więcej w połowie schodów, Cena idzie w jego stronę aby uderzyć w niego krzesłem, ale ten ostatkiem sił podnosi się i wykonuje Spear, po którym Cena uderza plecami o róg schodów! Jeff łapie kilka oddechów i zaczyna obijać leżącego Johna pięściami, wreszcie łapie go za nogę, pociąga i teraz to Cena spada ze schodów! John jednak gdy spadał, nie zatrzymał się a uderzył dodatkowo w barierkę oddzielającą publiczność od ringu, wyłamując ją! Jeff bierze pas WWE, próbuje uderzyć podnoszącego się Cenę, ale unik w jego wykonaniu i Dropkick który pozwala odpocząć chwile obu zawodnikom. Obaj zawodnicy podnoszą się w podobnym momencie, ale Jeff jest zdecydowanie bardziej wypoczęty i wykonuje on Sitout Jawbreaker! Cena pada półprzytomny, ale Hardy podnosi go i wrzuca na ring! Jeff szykuje Extreme Leg Drop, ale Cena uderza go palcem w oko! Jeff jest teraz lekko zamroczony, co próbuje wykorzystać Cena, ale do walki wtrąca się Matt Hardy! Matt błyskawicznie kopie Cenę w brzuch i wykonuje Twist Of Fate! Jeff zauważył co się dzieje i przystępuje do pinu... .1..2.. Kickout! Bracia nie byli zadowoleni z tego co się stało. Matt podnosi Johna, ale ten ostatkiem sił wyrzuca go poza ring! Jeff próbuje pomścić brata, ale nadziewa się na narożnik, więc Cena ucieka w drugi! Owija sobie łańcuch wokół ręki i nokautuje Jeffa! 1..2...3! Matt nie zdążył zainterweniować! Doctor Thuganomics nadal mistrzem!

This Fire Burns... Co?! Do ringu wbiegają członkowie The Rebbels! Otunga zostaje znokautowany pięścią Ceny, ale pozostali członkowie powalają mistrza WWE i okładają pięściami! Po standardowej już serii finisherów The Rebbels opuszczają ring a do akcji wchodzi... Daniel Bryan! Bryan inkasuje walizkę Money In The Bank, kładzie się tylko na Cenie i... Zostaje nowym mistrzem WWE! Widokiem, nie triumfującego a przepraszającego Cenę Daniela Bryana PPV schodzi z anteny.

'The new Face of WWE'

RAW 24'ty października.

Lawler: Witamy państwa, na RAW! Zeszłej nocy wiele się działo, prawda Booker?

Booker T: Oo tak! Barrett prawie pokonał CM Punka, Team SmackDown zgarnął puchar a John Cena stracił pas... No własnie. John własnie zmierza do ringu!

Word Life... Były mistrz WWE wbiega do ringu przy ogromnym popie!

- Zeszłej nocy... Stało się to- Zostało wyświetlone przypomnienie wydarzeń z Bragging Rights gdzie Cena pokonał Jeffa Hardy'ego, po walce doszło do interwencji The Rebbels a Daniel Bryan zrealizował walizkę Money In The Bank- Nie myślcie, że któremukolwiek z was ujdzie to na sucho. Z tobą, Bryan rozliczę się na Survivor Series i odzyskam to co moje *pop* a CM Punka zapraszam na ring!

This fire burns... Do ringu wchodzi CM Punk w towarzystwie reszty zawodników z The Rebbels.

- Tak, John? Wzywałeś? Co się stało? Czyżbyś nie przewidział, że do czegoś takiego może dojść w każdej chwili? Doszło w niedzielę... Jak widzę - Punk ironicznie spojrzał się na ramie Ceny, gdzie powinien znajdować się pas. - Więc... John, chyba nie myślisz, że teraz wejdę do ringu i będę cię przepraszał? Nie, nie jestem Daniel Bryan.

Cena zdenerwowany zdjął łańcuch z szyi, owinął go sobie wokół pięści i biegnie pod titantron gdzie stoją Rebbelsi! Punch! Ezekiel Jackson powalony. Otunga otrzymuje Dropkicka, Swagger uderza o barierkę oddzielającą publiczność, a McIntyre nadziewa się na FU! Z kolei lider grupy postanawia uciec, ale w drogę wchodzi mu... Wade Barrett! Punk nie mając szans przeciwko dwóm zawodnikom poddaje się. Wade najwyraźniej jednak nie przyjmuje tego do wiadomości i powala Punka Big Bootem!

- Wystarczy! - Na rampie staje GM RAW, John Launartris- Spokój! John, wiem, że chciałbys odzyskać pas oraz zemścić się na Punku ale jest jeszcze jedna rzecz o której nie pomyślałeś... Ktoś chce zemścić się na tobie. *pop* Dzisiaj zmierzysz się z... Mattem Hardym! *pop* No cóż... - Launartris spojrzał na Punka- Ten tutaj to chyba nawet nie może walczyć. Barrett... Wiem, że chcesz rewanżu z CM Punkiem na Survivor Series i go dostaniesz *pop*, ale będzie to 5 vs 5 Traditional Survivor Series Match! *heat* A dzisiaj... Zmierzysz się z mistrzem WWE, Danielem Bryanem. TERAZ!

Walka nr.1: Wade Barrett vs Daniel Bryan- Non Title Match

Bryan nie wyglądał na zaniepokojonego faktem, że ma walczyć z Barrettem, ale z niepokojem patrzał na titantron skąd w każdej chwili mógł się wyłonić wściekły John Cena. Walka rozpoczęta spokojnie od kilku Low kicków ze strony Bryana. I wreszcie dochodzi do zwarcia które jednak wygrywa Barrett! Anglik odpycha mistrza WWE jak lalkę ale ten odpowiada Closethline'm! Wade niezbyt zaskoczony, po otrzymaniu akcji cofa się tylko krok do tyłu i powala przeciwnika Big Bootem! Wade podnosi Daniela, ale ten wykonuje serię punchy, odbicie od lin i Crossbody! Bryan podnosi się, Elbow Drop na Anglika a do ringu zmierza... John Cena! Doctor Thuganomics wchodzi do ringu i... Stoi! Wystraszony Bryan biegnie w stronę byłego mistrza WWE próbując wykonać Closethline! Cena jednak wykonuje unik i Bryan wypada poza ring! Mamy dyskwalifikację! Cena zdejmuje łańcuch, owija go wokół ręki i zaprasza Bryana do ringu, ten jednak bierze tylko swój pas i znika za kulisami. Barrett i Cena patrzą sobie w oczy, i wreszcie Cena wychodzi z ringu.

Tonight! Dowiemy się co stanie się z Alberto Del Rio

John Morrison vs R-Truth

John Cena vs Matt Hardy

Up next! Mark Henry speech!

Po raz kolejny zostało wyświetlone promo na temat dołączenia Benoita do Hall Of Fame.

Do ringu zmierza... Mark Henry! Przy o dziwo dużym popie wziął mikrofon i z grymasem bólu na twarzy zaczął mówić.

- Na Bragging Rights... Przegrałem. Cała moja drużyna przegrała. I nie jestem z tego powodu zadowolony, w niedzielę miałem szansę zrobić coś dla rosteru i jak zwykle nie udało mi się to. Dlatego spróbuję wam się zrewanżować, WWE Universe! *pop* Nie wiem jeszcze jak się wam zrekompensuję za tę porażkę, ale...

Niestety nie dowiemy się zbyt szybko co Mark Henry chciał powiedzieć. Do ringu bowiem zmierza Sheamus! Celtic Warrior staje na środku ringu patrząc się Henry'emu w oczy i po chwili mamy... Brogue Kick! Mark na pewno się tego nie spodziewał. Sheamus jednak nie poprzestaje na jednym kopnięciu! Irlandczyk podnosi mikrofon i zaczyna nim obijać głowę Henry'ego! Po kilku uderzeniach na twarzy Henry'ego pojawia się krew. Sheamus tauntuje a czarnoskóry zawodnik jeszcze się podnosi i.. Otrzymuje kolejnego Brogue Kicka! Sheamus tauntuje po raz ostatni i przy ogromnym Heel Heacie wychodzi z ringu.

Walka nr.2: John Morrison vs R-Truth

Walka w sumie się nie odbyła. Gdy Truth wchodził do ringu Miz zaatakował go od tyłu. Kilka punchy w plecy, Miz wrzuca 'prawdę' na ring i obija go pięściami! Truth próbuje się jakoś wydostać, ale zatrzymuje go Mike, łapiąc go za nogę! Miz ciągnie byłego Tag Team partnera na środek ringu, znowu brawl, ale tym razem z bójki zwycięsko wychodzi Truth, który powala Miza i natychmiast udaje się za kulisy.

Kamera przenosi się na zaplecze, gdzie widzimy Barretta leżącego na parkingu, a nad nim stoją członkowie grupy The Rebbels z liderem na czele!

-Nadal chcesz ze mną walczyć, ha?! No dalej, powiedz coś! - Punk uderza nieprzytomnego Barretta w twarz- I co? Nadal taki pewny siebie?!

Jednak na parkingu pojawiają się Goldust i Kofi Kingston! Obaj wyposażeni w stalowe krzesła odganiają Rebbelsów. Po chwili zjawia się personel medyczny który bierze Barretta na nosze i transportuje go do karetki.

Po przerwie na reklamy w ringu widzimy już Johna Launartrisa! Tym razem jednak już bez temblaka.

- W zeszłym tygodniu nie okazano mi odpowiedniego szacunku. Nie myślcie, że ujdzie to tej osobie na sucho. O kim mówię? Wiecie doskonale. To co Alberto Del Rio zrobił zostanie zapamiętane, ale on również zostanie ukarany. Za co?! Żebyście nie mieli wątpliwości... Spójrzcie na to.

Na titantronie zostało wyświetlone promo przypominające to co Del Rio zrobił na RAW- Założył Cross ArmBreaker Generalnemu Managerowi RAW a na Bragging Rights kazał się Launartrsowi pieprzyć.

- To co powiedział, mogło być dla was śmieszne. Dla mnie to obraza! A teraz zapraszam tutaj wielkiego Alberto.

Del Rio wszedł do ringu pewnym krokiem, przy ogromnym popie.

- Eh... John. Ty nic nie zrozumiesz. Nie rozumiesz że to co zrobiłem... To to czego ci ludzie chcą!? *pop*

- Ooh, tak? Ja też mam coś dla tych ludzi. Nie zostaniesz zwolniony! *pop* Ale na Survivor Series czeka cię walka z... Jeffem Hardy'm! I nie obchodzi mnie jego zdanie. Jeff! Chodź tu!

Bez żadnego Tauntowania, czy witania się z fanami do ringu wszedł śmiertelnie poważny Jeff Hardy.

- Co ty do cholery sobie myślisz Launartris? Ustawiasz mi walki bez wcześniejszej konsultacji? Do cholery o co ci chodzi?!

- Zamknij się, Hardy. Za moment wam obojgu wyjaśnię wszystko. Słuchajcie, bo nie będę powtarzał. Nie lubię żadnego z was *heat* dlatego zmierzycie się ze sobą na Survivor Series w Career vs Career Matchu. Przegrany wypada z WWE. - Jeff próbuje przerwać ale Launartris kontynuuje.- Zamknij się Jeff. Każdy wie, że dołączyłeś do WWE, bo kasa na heroinę ci się skończyła, czyż nie? Jesteś zwykłym ćpunem i WWE nic nie straci jeżeli odejdziesz. A ty Del Rio nie okazywałeś mi szacunku.. Obaj zasługujecie na to co wam obiecuję. Po Survivor Series jeden z was wypada. Nie obchodzi mnie który, oboje nie jesteście wiele warci. Nie obchodzi mnie nic. Żegnam.

Launartris wyszedł z ringu zostawiając zaskoczonych zawodników w ringu. Del Rio i Jeff nie wiedzieli co powiedzieć.

Lawler: No cóż... Przyznam, że Launartris jest mściwy. A teraz oddajmy głos Mattowi Strikerowi!

Striker: Witam wszystkich! Z tej strony, nieco obolały... Matt Striker! Moim dzisiejszym gościem jest MVP! MVP, jak się czujesz z tym, że już od ponad dwóch miesięcy nie otrzymałeś swojej walki o pas mistrza wagi lekkiej?

MVP: Wybacz, że będę chamski, ale jak się mam czuć? Niezbyt dobrze.

Striker: No w sumie to było dziwne pytanie. A co z Gabrielem? Pokonał cię na Bragging Rights... Nie uważasz, że on też zasługuje na szansę?

MVP Ależ oczywiście! Natychmiast gdy tylko pokonam Matta Hardy'ego on jest pierwszym pretendentem do tytułu.

Striker: No cóż... To chyba wszystko! Dzięki za wywiad!

MVP: Również dziękuję. Trzymaj się!

Main Event: John Cena vs Matt Hardy- Non Title Match

Cena i Matt rozpoczynają od zwarcia, które bezproblemowo wygrywa Cena. Doctor Thuanomics wrzuca Matta do narożnika, seria punchy, sędzia oddziela zawodników, ale John wykonuje tylko kilka kroków w tył i Closethline! Matt podnosi się lekko oszołomiony, Cena szybki Taunt i mamy Protobomb! Wygląda na to, że John chce szybko zakończyć tę walkę. Matt po dłuższej chwili znowu się podnosi, Cena wynosi go na FU, ale temu jeszcze udaje się ześlizgnąć z pleców przeciwnika! Matt kopie przeciwnika w brzuch i mamy DDT! Leg Drop i... Matt szykuje się na Side Effect! Matt jest już w pozycji do wykonania swojego Signature Move, ale Cena wykonuje unik i zapina STF! Hardy'emu cudem udaje się doczołgać do lin. Obaj zawodnicy wykorzystują sytuację i robią sobie krótki odpoczynek.

Przerwa na krótkie reklamy...

Po przerwie Cena już stoi, trzymając się lin i opierając się o narożnik. Czeka aż Matt się podniesie i... Wreszcie gdy tylko ten to robi John przechodzi do ataku! Kilka punchy które powalają Matta, seria stompów i Cena zaciąga przeciwnika na środek ringu. Brak 'You Can't see Me', ale John odbija się od lin i mamy Five Knuckle Shuffle! Matt podnosi się, zostaje wyniesiony na FU i... Cenie udaje się to wykonać! Pin, 1...2...3!

Po walce Cena staje na narożniku, skierowany twarzą w stronę titantrona, gestem pokazuje, że na Survivor Series zdobędzie pas, ale...

Gaśnie światło!

Po chwili wszystko wraca do normy, Cena nadal stoi w ringu, ale jedno wygląda inaczej... Titantron był cały czarny. Po dłuższej chwili...

Lawler: What the f...?

Mega pop na sali, mina Ceny bezcenna a na rampie pojawia się sam Hulk Hogan! Chyba nikt nie może uwierzyć w to co się stało. The Real American powrócił na RAW! Bez słowa wszedł do ringu. Pop już lekko ucichł, Hogan spojrzał w oczy Cenie, podniósł swoją lewą rękę i wskazał w stronę publiczności! Ale o co chodzi? Kamery szybko rozwiały wszelkie wątpliwości. Hulk Hogan wskazywał palcem na fana który trzymał transparent z napisem WrestleMania Gdy fani zorientowali się o co chodzi znowu wybuchł ogromny pop! Po chwili Hogan rozdarł swoją koszulkę! I udał się za kulisy zostawiając zadziwionego Cenę w ringu.

Karta na Survivor Series 2011:

- 5 vs 5 Traditional Survivor Series Match: The Rebbels vs Team Barrett

'The new Face of WWE'

Zanim rozpocznę pisanie Diary chciałbym coś napisać od siebie. Przeczytałem opinie jurorów z głosowania na Diary miesiąca i postanowiłem poprawić jakość swojego Diary. Po pierwsze, dla bardziej leniwych przy każdej walce będzie w spoilerze podane imię zwycięzcy- Tak aby nikt nie musiał się doszukiwać w tekście. Komentatorzy beznadziejni? Po przeczytaniu swojego diary też tak stwierdzam. Od dzis komentatorów 'usłyszycie' jedynie na PPV. Niestety również moje diary otrzymało baaaardzo słabe noty, więc... Odcinki będą dodawane z mniejszą częstotliwością niż dotychczas, ale postaram się poprawić jakość. Oczywiście mnie jako autora irytuje brak komentarzy poza tymi z głosowania... Ale przeżyję i będę wciąż pisać. To tyle! Zapraszam dalej :)

SmackDown! 28 października

Po standardowym pokazie pirotechnicznym na titantronie gasną wszystkie światła, na sali jednak nadal pali się światło. Na rampie staje ktoś odwrócony plecami do publicznosci z szeroko rozpostartymi ramionami! Nie widać dokładnie sylwetki ale fani w hali wiedzą co się szykuje!

Break The Walls Down! Światło wokół titantronu nadal nie zostało przywrócone, więc nie widać Chrisa Jericho, ale fani już to wiedzą, pop na sali jest nie do opisania! Y2J is back! Wreszcie światła wracają na swoje miejsce, ale zamiast Chrisa Jericho widzimy... Obecnego mistrza WHC Dolpha Zigglera! Mega pop natychmiastowo zamienił się w heat. Ziggler jednak nic sobie z tego nie zrobił, a z równie aroganckim uśmiechem i stylem chodzenia jak Chris Jericho wszedł do ringu przy jego theme. Dolph do ringu wszedł w stylu Y2J, co fanom również się nie spodobało. Ziggler stanął na narożniku i podniósł pas, który dla przypomnienia... Obronił w niedzielę w walce przeciwko Randy'emu Ortonowi. Po chwili udawania Chrisa Jericho wreszcie wziął mikrofon.

- Żałosne.

Ziggler wypowiadając jedno słowo zebrał ogromny heat i czekał aż wreszcie fani ucichną... Czego nie zrobili.

- Możecie wreszcie zamknąć swoje aroganckie mordy? Chciałbym wreszcie coś wam przekazać. Przed chwilą zachowaliście się jak małe dzieci*heat*. Zresztą... Zawsze się tak zachowujecie. Zupełnie jak nasza kochana Vickie. Teraz to ja jestem najlepszy w tym co robię i to ja jestem Mistrzem Świata Wagi Ciężkiej, nie Chris Jericho! To moje nazwisko powinno się pojawiać w internecie jako jednego z najbardziej charyzmatycznych wrestlerów wszechczas...

Zigglerowi przerywa jednak theme Sheamusa! Celtic Warrior wszedł do ringu z mieszaną reakcją publiczności. Pop- Heat.

- Haha, Dolph! Zabawne. Może i coś tam charyzmy masz, ale to nie mi musiał pomagać ktoś anonimowy w walce z Randym Ortonem! - Mina Zigglera wyglądała mniej więcej 'WTF?'- Niee! Ja w tą niedzielę zdobyłem puchar dla naszego rosteru, nokautując przy tym czterech zawodników! Jesteś pewien, że to TY jesteś najlepszy na świecie w tym co robisz?

- Tak jestem, i przymknij ten swój rudy...

Niestety Dolph nie był w stanie dokończyć zdania gdyż został powalony Brogue Kickiem! To jednak nie koniec niespodzianek! Słyszymy Theme Kane'a i Big Red Monster zmierza do ringu! Jeden z braci destrukcji nie zaatakował Sheamusa, ale podniósł Dolpha łapiąc go za włosy, łapie go za szyję i...

Przerywa mu Theodore Long!

- Ok, playas! Spokojnie! Kane, wiem, że chyba chcesz coś przekazać Zigglerowi, ale nie w taki sposób! Dzisiaj zmierzycie się w Tag Team Matchu! Mark Henry & Dolph Ziggler vs Sheamus & Kane.

Sheamus nie wyglądał na zadowolonego z decyzji generalnego managera, który zaraz po ogłoszeniu walki opuścił salę.

- To jakiś żart? - Zapytał Celtic Warrior, ale nie otrzymał żadnej odpowiedzi.

Walka nr.1: Kofi Kingston vs Jack Swagger

Chwila chodzenia od narożnika do narożnika i wreszcie Swagger rusza z kontrą! Natychmiast łapie Kingstona za nogę, próbując wykonać Ankle Lock, ale Jamajczykowi udaje się uciec. Znowu chwila chodzenia wewnątrz ringu i kolejna próba Ankle Lock od Swaggera! Tym razem Kofi pada na matę, ale w odpowiednim momencie udaje mu się kopnąć Swaggera, tak że temu znowu nie udało się wykonać swojej akcji. Wreszcie Kofi rozpoczyna atak. Seria Low Kicków, punch, punch, Irish Whip i Dropkick, który powala członka The Rebbels! Kingston wykonuje jeszcze kilka Elbow Dropów, tauntuje i szykuje się Trouble In Paradise! Jack wykonuje jednak unik, łapie nogę Jamajczyka i mamy Ankle Lock! Kofi łapie się lin, ale Swagger nadal nie puszcza. Sędzia doliczył do pięciu, więc walka kończy się dyskwalifikacją. Do ringu wbiegają jednak członkowie The Rebbels! Swagger podnosi kulejącego Kinstona, i wpycha go prosto pod Closethline od Ezekiela Jacksona. Następnie Punk podnosi Jamajczyka na Go To Sleep, ale do ringu wbiegają Wade Barrett i Goldust! Trzymając w ręku stalowe krzesła, odganiają prawie wszystkich członków The Rebbels poza Jackiem Swaggerem, który otrzymuje Chairshot w plecy a następnie Wasteland! Barrett po chwili bierze mikrofon.

- To jeszcze nie koniec, Punk.

Po tych słowach słyszymy Theme Barretta i trzej face'owie udają się za kulisy.

Zwycięzca : Kofi Kingston. By: DQ .

Swagger zbyt długo trzymał Ankle Lock. Po walce doszło do interwencji The Rebbels, którzy zaczęli obijać Kingstona, ale na pomoc przyszli mu Wade Barrett i Goldust.

Up next! Ted DiBiase vs David Hart Smith!

Teraz jednak kamera przenosi się za kulisy gdzie widzimy Matta Strikera i... Kane'a!

Striker: Witaj Kane! Co jest powodem twoich ostatnich ataków na Dolpha Zigglera?

Kane: To proste. Zemsta. Chcę odzyskać to co należy do mojego brata. Ziggler bezczelnie to sobie wziął, nie dając Undertakerowi żadnej szansy na odzyskanie tego. Poniesie konsekwencje.

Striker: Mmmm.... Rozumiem. Więc to ty zaatakowałeś Dolpha i Randy'ego na Bragging Rights?

Matt Striker nie otrzymał żadnej odpowiedzi. Kane spojrzał mu się w oczy i odszedł.

Walka nr.2: DH Smith (w.Tyson Kidd) vs Ted DiBiase

DiBiase rozpoczął bardzo pewnie, zawodnicy natychmiast przeszli do zwarcia, które wygrał DiBiase wpychając przeciwnika do narożnika, seria punchy, sędzia odciąga Tag Team Championa, ale ten tylko wykonuje kilka kroków do tyłu i wykonuje Closethline! Następnie Irish Whip, Smith jest już w drugim narożniku i znowu Closethline! Tym razem jednak powala on Kanadyjczyka. Kilka stompów, Elbow Drop i mamy Taunt! DiBiase szykuje się na Dream Street, ale gdy Ted łapie przeciwnika od tyłu, ten przerzuca go przez plecy! DiBiase nie bardzo zaskoczony, odzyskuje przewagę po kopnięciu w brzuch i DDT! Chwila odpoczynku, w której to Smith zdążył się podnieść i mamy znowu zwarcie! Tym razem jednak DH Smith wygrał, szybko wychodząc z zwarcia i wykonując DiBiase'mu Arm Drag! Ted zaskoczony sytuacją otrzymał jeszcze Dropkick, chwila dekoncentracji ze strony mistrza Tag Team i DH Smith dokłada jeszcze serię German Suplexów! I pin! 1..2... Kickout! DiBiase nie da się spinować tak łatwo. Smith łapie chwilę oddech, i zapina Sharpshooter! Wygląda na to, że pozamiatane, ale jednak, Tag Team Champion cudem łapie się lin, więc walka kontynuowana. Smith podnosi DiBiase'go, ale ten odpowiada natychmiast punchem w twarz, następnie kopnięcie w głowę i Suplex! Walka staje się strasznie wyrównana. DiBiase łapie się lin, koło narożnika, po chwili odpoczynku zmierza w stronę przeciwnika, który jednak wykonuje Roll- Up! 1...2...3! Po walce do ringu wchodzi Tyson Kidd! Tyson atakuje DiBiase'go od tyłu i zapina Sharpshooter! DiBiase nie ma szans! Smith z kolei udał się za ring, skąd wziął pas Tag Team DiBiase'go i udawał, że należy on do niego. Do ringu wbiega jednak Randy Orton! Punch w Smitha, kolejny w Kidda i Legend Killer rzuca się na DH Smitha! Kanadyjczyk nie ma szans, gdyż zostaje dosłownie ostrzelany gradem uderzeń Ortona, ale od tyłu mistrza Tag Team atakuje Tyson Kidd. Kilka uderzeń w plecy, które wytrącają Ortona z równowagi, ale nie wystarczająco! Orton również odpowiada kilkoma punchami, ale niestety nie jest w stanie poradzić sobie z dwójką zawodników, gdyż Smith również wstał i razem z bratem zaczynają okładać drugiego Tag Team Championa. Wreszcie gdy obaj mistrzowie leżą, zarówno Smith jak i Kidd zapinają Sharpshootery! Mistrzowie Tag Team zostali dzisiaj zniszczeni.

Zwycięzca: DH Smith, po Roll- Upie

Po walce Kidd zaatakował DiBiase'go, na pomoc Tedowi przybiegł Orton, ale nie poradził on sobie z dwoma zawodnikami. W rezultacie The Legacy zostało pokonane.

Znowu przenosimy się na Backstage, do szatni Reya Misterio, który rozgrzewa się przed walką. Dzisiaj czeka go starcie z Hunico!

Nadal jesteśmy na Backstage'u tym razem jednak w biurze Longa, który jest w towarzystwie... Dolpha Zigglera!

- Teddy! Czy ty słyszałeś co Kane powiedział? On chce tego! - Ziggler wskazał na swój pas- Czy nie uważasz, że to co ten stary...

Niestety Ziggler nie dokończył zdania, gdyż do biura Generalnego Managera SmackDown! Wszedł Kane!

- Ten stary... Co? Dokończ, proszę. Ja tylko chcę odebrać to co moje- Kane niebezpiecznie zbliżył się do Zigglera. Obaj zawodnicy spojrzeli sobie w oczy.

- Jesteś na to za stary. Spójrz na mnie! Jestem od ciebie młodszy, doskonalszy! I teraz to ja jestem najlepszy na świecie w tym co robię! Nie masz ze mną szans, więc odpuść sobie...

-Zgrywasz Chrisa Jericho, co? Nie martw się, potrafię jeszcze wiele. Skoro jesteś taki dobry, to czemu nie przyjmiesz mojego wyzwania?

- Haha! A kto powiedział że nie przyjmuję? Jeżeli jesteś tak nieudolny jak twój braciszek - Kane z trudem powstrzymał się od uderzenia Zigglera- To pokonam cię z zamkniętymi oczami. Ale jeżeli okaże się że jesteś troszkę lepszy od swojego żałosnego braciszka, to co ty masz mi do zaoferowania?

- Wszystko.

- Chyba się nie zrozumieliśmy... Miałem na myśli, co TY możesz postawić na szali w naszej walce.

- Wszystko.

Ziggler uśmiechnął się do siebie. Chyba zrozumiał o co chodziło Kane'owi.

- Career vs Title, co? Stoi! - Przed wyjsciem z biura Longa Ziggler jeszcze wykonał gest 'gilotyny' taki sam jak wykonywał zawsze Undertaker.

Walka nr.3: Hunico vs Rey Misterio - Non Title Match

Obaj zawodnicy rozpoczynają tradycyjnie od zwarcia, które szybko przerodziło się w wojnę o to kto pierwszy wykona Roll Up. Kilka nieudolnych prób ze strony obu zawodników i wreszcie udany Roll Up ze strony Rey'a! 1..2... Kickout! Rey nadal próbuje szybko zakończyć walkę, ale Hunico powala go Big Bootem! Seria stompów, kilka Elbow Dropów i Hunico wchodzi na liny skąd wykonuje Splash! Hunico nie próbuje nawet spinować przeciwnika, tylko czeka aż ten się podniesie i... Łapie go na Suplex! Odbicie od lin i... Rey kontruje na DDT! Chwila odpoczynku ze strony obu zawodników, ale wreszcie Rey podnosi się i mamy Hunricanranę! Fani nie mogą uwierzyć w to z jaką łatwością Reyowi przyszło wykonanie 619 po którym uzyskał pin! Rey pomaga wstać swojemu przeciwnikowi i razem świętują zwycięstwo. Do you think you know me?! Do ringu zmierza Edge! Jednak zanim ten zdążył cokolwiek powiedzieć przeszkodził mu Teddy Long.

- Eh, Edge. Zanim zaczniesz gadać głupoty, czeka cię walka. *pop* Bo widzisz... Nasz United States Champion nie ma przeciwnika! Ba! Nie bronił pasa od ponad miesiąca. I nie, Edge nie chcę abyś to ty z nim walczył o ten pas- Na twarzy Edge'a było widać wyraźną ulgę.- Ale zmierzysz się z nim i jeżeli przegra to TY wybierzesz jego przeciwnika na Survivor Series.

Mina Edge'a wskazywała na to, że jest zadowolony z takiego pomysłu. Nie czekając długo do ringu wbiegł Kaval!

Walka nr.4: Kaval vs Edge- Non Title Match

Przed rozpoczęciem walki Edge opluł Kavala, który następnie sie na niego rzucił, okładając go pięściami, wreszcie sędzia zarządził rozpoczęcie walki i gdy próbował odciągnąć Kavala ten go odepchnął, więc Edge wygrywa przez DQ.

Walka nr.3: Zwycięzca: Rey Misterio By : Pin

Po walce Misteria do ringu wchodzi Edge, który próbuje coś powiedzieć, jednakże Long przerwał mu i zarządził walkę z Kavalem i jeżeli on wygra, wybiera przeciwnika dla tego zawodnika. Walka nr.4: Wygrana przez DQ.

Edge po chwili udawania brutalnie pobitego podnosi się i z uśmiechem wziął mikrofon.

- Śmieszne. Kaval mistrzem? On nie potrafi się opanować! W ostatnich tygodniach na SmackDown pewna osoba nie była zbyt... Szanowana, że tak powiem. I to jej należy się Title Shot! Panie i panowie przedstawiam wam pretendenta do pasa US... Zack Ryder!

Oh... radio...' Słychać Theme Zacka Rydera, ale ten się nie pojawia na rampie.

- No cóż, szkoda. W każdym razie Kaval będzie bronić pasa przeciwko Zackowi Ryderowi! A teraz przejdźmy do tych ważniejszych rzeczy. Rey osobiście gwarantował mi starcie z nim na Survivor Series. Nie wiem czy on wie, ale skończy podobnie jak Christian, co do tego nie mam wątpliwości. Na Survivor Series Rey poza tytułem Mistrza Interkontynentalnego straci również całą swoją karierę. The Rated R Era Has Begin!

Po tych słowach Edge udał się za kulisy.

Wyświetlone zostało promo przypominające wydarzenia z poprzedniego RAW, gdzie miał miejsce powrót Hulka Hogana.

Kamera znowu przenosi się na Backstage! Tym razem jednak widzimy Matta Strikera w towarzystwie... Mistrza Świata Wagi Cięzkiej, Dolpha Zigglera

Striker: Czyli to jednak Kane pomógł ci wygrać z Ortonem. Czy nie uważasz, że powinieneś mu za to jakoś podziękować?

Dolph: Jasne, że nie. Pokonałbym Ortona bez niego, a i tak wielki 'Brat Destrukcji' nie ma ze mną najmniejszych szans. Czyli jego kariera jest zakończona.

Striker: Rozumiem... A co powiesz na temat dzisiejszej walki wieczoru?

Dolph: Jak to co? Bez tego czarnego grubasa dam tej dwójce radę. I wybacz Matt, ale muszę iść, bo zaraz czeka mnie walka.

Striker: Rozumiem. A państwa zapraszam na walkę wieczoru! Dolph Ziggler & Mark Henry zmierzą się z Sheamusem & Kane'm!

Wyswietlone zostało jeszcze promo na temat dołączenia Chrisa Benoita do Hall Of Fame.

Main Event: Dolph Ziggler & Mark Henry vs Sheamus & Kane

Rozpoczynają Mark Henry i Kane. Giganci rozpoczynają od zwarcia które nieznacznie wygrał Mark po odepchnięciu Kane'a. Chwila chodzenia od narożnika do narożnika i kolejne zwarcie! Tym razem Henry zaatakował bardziej agresywnie, wpychając Kane'a do narożnika, seria punchy, Czarnoskóry zawodnik robi kilka kroków do tyłu, szykuje się Closethline, ale unik ze strony Kane'a! Big Red Monster wykorzystuje okazję, powala Henry'ego Big Bootem, odbija się od lin i mamy Leg Drop. Kane zmienia się z Sheamusem, który spokojnie wchodzi do ringu i pierwsze co wykonuje to Knee Drop. Taunt, Sheamus już biegnie aby wykonać Brogue Kick, ale Henry wykonuje unik w stronę swojego narożnika, gdzie Dolph uderza go w plecy z całej siły i mamy zmianę! Dolph próbuje zacząć walkę z Sheamusem na spokojnie, ale ten natychmiast rzuca się na niego, krótkie zwarcie, następnie Irlandczyk wykonuje Headlock, ale Dolph szybko odpowiada Irish Whipem. Sheamus próbuje powalić przeciwnika Closethline'm, ale ten wykonuje unik i powala go Dropkickiem! Wytrąca to Sheamusa z równowagi na chwilę, ale na tyle długo aby Ziggler mógł wyprowadzić SuperKick! Henry chce zmienić się z Zigglerem, ale ten tylko pokazuje mu środkowy palec. Dochodzi do wymiany zdań pomiędzy Tag Team Partnerami, co wykorzystuje Sheamus. Staje w narożniku i czeka aż Dolph Ziggler się odwróci, i wreszcie gdy się to dzieje wykonuje Brogue Kick i szybka zmiana z Kane'm! Do ringu wchodzi jednak Mark Henry, którego powstrzymać próbuje Sheamus, ale został powalony Shoulder Blockiem! Kane jednak daje sobie radę, wyprowadza serię punchy i za pośrednictwem Closethline'a wyrzuca Henry'ego z ringu. Dolph powoli podnosi się, ale Kane nie daje mu żadnych szans. Łapie go za szyję i mamy Chokeslam! 1...2...3! Po walce Kane wziął pas Zigglera i wykonał mu Last Ride na ten własnie przedmiot.

Zwycięzcy: Kane & Sheamus By: Pin.

Karta na Survivor Series 2011 PPV

:arrow: Team Barrett vs The Rebbels

:arrow: Jeff Hardy vs Alberto Del Rio - Career vs Career Match

:arrow: Kane vs Dolph Ziggler - Careervs Title

:arrow: US Championship: Zack Ryder vs Kaval ©

:arrow: IC championship: Edge vs Rey Misterio ©

:arrow: The Miz vs R-Truth

'The new Face of WWE'

Trzeba skomentować ;)

+ Pierwszy segment bardzo przyjemny. Dolph jako Jericho - to jest na swój sposób bardzo fajne. Jak sobie wyobrażę Dolpha w kamizelce Chrisa, który stoi tyłem przy entrancie i nagle się odwraca z tym swoim sarkastycznym uśmieszkiem - no, no ;)

+ The Rebbels vs Barrett & Goldust. Uwielbiam potyczki stajni w diary. Ciekawa podbudowa feudu.

+ Zakończenie walki nr. 3 i 4. Ciekawie prowadzisz Edge'a

Niestety są i minusy:

- Nie podoba mi się to, że piszesz dialogi w formie książkowej, a tylko wywiady tak jak w większości diar. Możesz mówić, że to styl tego diary, jednak mi to przeszkadza, trzeba się niektórych rzeczy dopatrywać.

- Choć same dialogi się naprawdę chyba poprawiły, to jednak wywiady pozostały dość infantylne...

Nad minusami się nie rozczulać tylko poprawić. Spraw, abym nie musiał sie doszukiwać plusów ;) Pozdro

2763850344fa2e7aa55ab8.jpg

Koniec z tym diary.

Może pewnego dnia wrócę, z nowymi odcinkami, które już będą gotowe, ale na ten czas... Muszę wszystko przemysleć. Nie chcę specjalnie osłabiać siebie i swojego diary co do którego mam pewne plany... No na chwilę obecną muszę je zawiesić

Do zobaczenia!

'The new Face of WWE'

Szkoda lubiłem twoje diary :(

Szkoda lubiłem twoje diary :(

To jeszcze nie kompletny koniec... Prawdopodobnie założę nowe diary :P

'The new Face of WWE'

• 2 tygodnie później...

Robimy maleńki przeskok w czasie. :). Co się stało w odstępie czasu pomiędzy ostatnim odcinkiem mojego diary a teraz? Teraz mamy Royal Rumble! Oczywiscie pewne kwestie są do wyjaśnienia...

Najpierw mistrzowie:

WWE Champion: Daniel Bryan

WH Champion: Dolph Ziggler

US Champion: Zack Ryder

IC Champion: Edge

Cruiseweight Champion: Justin Gabriel

Tag Team Champions: The Legacy ( Randy Orton & Ted DiBiase)

Wydarzenia z poprzednich PPV:

Survivor Series:

:arrow: Team Barrett vs The Rebbels - Przed rozpoczęciem walki do akcji włączył się John Cena który ostatecznie zajął miejsce Goldusta w teamie Barretta- Winner: Team Barrett

:arrow: Jeff Hardy vs Alberto Del Rio - Career vs Career Match - Winner: Jeff Hardy

:arrow: Kane vs Dolph Ziggler - Careervs Title - Winner: Dolph Ziggler, Kane's Career is Over.

:arrow: US Championship: Zack Ryder vs Kaval © -Winner: Zack Ryder

:arrow: IC championship: Edge vs Rey Misterio © - Winner: Edge

:arrow: The Miz vs R-Truth - Winner: The Miz

:arrow: TT Championship: The Legacy vs The Hart Dynasty - Winners: The Legacy

:arrow: Cruiseweight Title Match: Justin Gabriel vs Matt Hardy vs MVP - Winner: Justin Gabriel

:arrow: WWE Championship: John Cena vs Daniel Bryan ©- Winner: Daniel Bryan, po interwencji The Rebbels

:arrow: Mark Henry vs Sheamus- Winner: Mark Henry

TLC:

:arrow: WWE Title: TLC Match: John Cena vs Daniel Bryan ©- Winner: Daniel Bryan, ponownie po interwencji CM Punka

:arrow: WH Title: Ladder Match: John Morrison vs Dolph Ziggler©- Winner: Dolph Ziggler

:arrow: Tables Match: Mark Henry vs Sheamus- Winner: Sheamus

:arrow: Chairs Match: Tag Team Championship: The Legacy © vs The Hart Dynasty- Winners: The Legacy

:arrow: # 1 Contender's Match to WWE Title on Royal Rumble: Jeff Hardy vs Wade Barrett vs Alberto Del Rio vs CM Punk - Winner: Jeff Hardy

:arrow: The Miz vs R-Truth - Winner: The Miz

No, ale przecież Alberto Del Rio powinien stracić pozycję w WWE... Otóż stracił, na jedną galę! John Launartris został zwolniony, a na jego miejsce został wstawiony... Mick Foley! Hulk Hogan poza pojawieniem się na RAW 24'ego października 2011 nie pojawił się w WWE ani razu, ani żadna gwiazda nie uraczyła nas swoim powrotem. Oto karta na dzisiejszą galę:

:arrow: Wade Barrett vs Drew McIntyre

:arrow: John Cena vs CM Punk

:arrow: WWE Title: Jeff Hardy vs Daniel Bryan ©

:arrow: WHC Title Match: Edge vs Dolph Ziggler ©

:arrow: Cruiseweight Title: Justin Gabriel © vs Matt Hardy

:arrow: 30 man Battle Royal

http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRW1I8X_tW4BTGRL_BXkvUWunzReZHmuWj-gKwj2OEsVsg-GnFqeg

Lawler: Witamy państwa na Royal Rumble!

Cole: Na gali na której spełniają się marzenia! Dzisiejszej nocy otwarta zostanie Road To WrestleMania!

Lawler: Dokładnie, ale zanim do tego dojdzie, czeka nas jeszcze kilka emocjonujących pojedynków. Ostatnimi czasy Justin Gabriel nie zachowywał się zbyt pewnie jako mistrz, a dzisiaj czeka go pojedynek z Mattem Hardy'm. Kolejną ciekawą walką jest..

Cole: Edge vs Dolph Ziggler! Ci dwaj zawodnicy są niesamowici i dzisiaj dojdzie do ich starcia. Nie wiem jak to się skończy, ale 30 Man royal Rumble Match musi zaczekać! Zapraszamy na pierwszą walkę!

Walka nr.1: Cruiseweight Championship : Justin Gabriel © vs Matt Hardy

Gabriel: Przed rozpoczęciem walki chciałbym ci coś powiedzieć, Matt... Przepraszam Cię za wszystko co robiłem w ostatnich tygodniach. Wybaczysz?

Matt przytakuje głową, obaj zawodnicy zbliżają się do siebie i Matt zostaje powalony uderzeniem z mikrofonu! Sędzia nie ma jednak wyboru, rozpoczyna walkę, w której kontrolę natychmiastowo przejmuje Justin Gabriel wykonując przeciwnikowi serię punchy osłabia go. Sędzia po krótszej chwili odciąga mistrza wagi lekkiej, ale ten tylko chwilę czeka aż przeciwnik się podniesie i powala go Big Bootem! I mamy 450 Splash po którym uzyskuje pin.

Zwycięzca: Justin Gabriel

Walka nr.2: WWE Title Match: Jeff Hardy vs Daniel Bryan ©

W tej walce zawodnicy nie czekali na wypowiedź drugiego. Obaj rzucili się na siebie natychmiast, z niewielką przewagą Daniela Bryana, który prawie natychmiast zapiął Headlock, który jednak został zreversalowany, odbicie od lin w wykonaniu Hardy'ego i Closethline! Jeff uzyskuje kontrolę nad mistrzem WWE, ale nie na długo, gdyż ten gdy tylko się podnosi otrzymuje Low Kick. Akcja powtarza się kilkukrotnie aż wreszcie Jeff pada na matę. Bryan szykuje się do akcji wysokiego ryzyka i mamy próbę Missile Dropkick, ale gdy Bryan leciał, Jeff wykonał szybki unik i akcja zakończyła się upadkiem mistrza! Teraz Jeff wchodzi na narożnik, mamy Taunt i Jeff wykonuje Swanton Bomb! Ale Bryan skutecznie blokuje akcję podnosząc kolana do góry. Krótka chwila odpoczynku dla obojga zawodników, ale wreszcie Bryan podnosi się i zapina LeBell Lock! Pomimo usilnych prób, Jeffowi nie udaje się wydostać z Submissiona i traci on przytomność.

Zwycięzca: Daniel Bryan

Lawler: No cóż... Dwie pierwsze walki nie należały do najdłuższych...

Cole: No niestety nie! Ale dzisiaj czekają nas jeszcze trzy normalne walki oraz jedna specjalna, Royal Rumble Match!

Lawler: Ale zanim powiemy cokolwiek więcej, zapraszamy na zaplecze gdzie Matt Striker rozmawiać będzie ze swoim specjalnym gościem!

Striker: Dzięki, Jerry! Moim dzisiejszym gościem jest Mistrz Świata Wagi Ciężkiej, Dolph Ziggler! Dolph, powiedz fanom jak się czujesz przed walką z mistrzem interkontynentalnym Edge'm?

Ziggler: Matt, proszę powiedz mi.... Jak mam się czuć? Nie dość, że go pokonam, to jeszcze wygram dzisiejszy Royal Rumble Match, zostanę kolejnym Undisputed Championem oraz udowodnię że teraz to ja jestem najlepszy na świecie!

Striker: Mocne słowa... Czyżbyś się na kimś wzorował? Czy to nie jest przypadkiem kopiowanie?

Ziggler: Kopiowanie? Ja jestem po prostu najlepszy. I nie ma z tym związku ŻADEN nieudacznik

Striker: Osoba którą mam na myśli raczej nieudacznikiem nie jest...

Ziggler: Uwierz mi jest. Wiem o kim mówisz i nawet ktoś taki jak on mnie nie powstrzymał... Skoro sam Undertaker nie mógł.

Striker: Ok, dzięki za wywiad. A teraz oddaje głos do stołu komentatorskiego!

Lawler: Nie ma co, mocne słowa w wykonaniu Zigglera.

Cole: Ooj, bardzo mocne. Czuję że ich pożałuje i to niedługo. Ale teraz skupmy się na tym co tu i teraz. Za moment ujrzymy walkę Wade'a Barretta i Drew McIntyre'a. Jerry, może przypomnimy WWE Universe o co tak naprawdę chodzi?

Lawler: Nie ma problemu. Jak wiecie CM Punk i Wade Barrett się nie lubili i tak się składa, że The Rebbels jest już na skraju upadku. Czemu?

Wyświetlone zostało przypomnienie wydarzeń z Survivor Series gdzie John Cena zakończył karierę Davida Otungi

Lawler: Więc jak państwo widzą, drużyna Rebbels nie ma się najlepiej, a Wade Barrett i John Cena postanowili ją zniszczyć doszczętnie. Dlatego też dzisiaj zobaczymy dwie walki. Wade Barrett vs Drew McIntyre oraz John Cena vs CM Punk!

Walka nr.3: Wade Barrett vs DrewMcIntyre

Walka rozpoczyna się od zwarcia, które bezproblemowo wygrywa Barrett wpychając przeciwnika do narożnika, gdzie wykonuje mu serię ciosów, następnie Irish Whip w drugi narożnik i Running Closethline! Kolejny Irish Whip i próba Spinning Slde Slam, ale Drew kontruje i próba Future Shock DDT, jednakże kolejna kontra, tym razem na Wasteland, ale znowu McIntyre kontruje na Inverted DDT! Kilka stompów, Elbow Drop i próba Flying Elbow z narożnika, ale unik w wykonaniu Anglika! Drew przez chwilę zwija się z bólu, ale w końcu podnosi się, ale tylko po to aby otrzymać Big Boot! Barrett znowu podnosi przeciwnika na Wasteland, ale ten zaczyna się szarpać i wreszcie obaj zawodnicy wypadają poza ring! Krótki Brawl poza ringiem, ale Irish Whip od Wade'a w schody gasi zapał Szkota. Znowu krótka wymiana ciosów i walka wraca do ringu, gdzie walkę dominuje Wade Barrett. Seria ciosów która powala członka The Rebbels i mamy Knee Drop! Drew osłabiony, nie próbuje się nawet oprzeć, więc Barrett podnosi go i mamy Wasteland! 1..2... Kickout! Barrett nie może w to uwierzyć. Podnosi on przeciwnika i powala potężnym Big Bootem. Drew odrzucony siłą uderzenia niczym lalka pada na matę i mamy kolejny pin 1...2...3!

Zwycięzca: Wade Barrett

Walka nr.4: CM Punk vs John Cena

Po uderzeniu w gong żaden z zawodników nie zaatakował. Punk wziął jedynie mikrofon.

CM Punk Cena, Cena... Stoimy razem w ringu. Udało mi się ciebie doprowadzić aż tutaj, do ringu na Royal Rumble, gdzie miałbyś nadzieję się na mnie zemścić, skopać mnie, uderzyć mnie pięścią owiniętą twoim łańcuchem który masz na szyi, ostateczne zniszczenie The Rebbels. Brzmi nieźle, co? Też tak uważam. Jednak nie tym razem. Cena, doprowadziłem cię aż tutaj, nie po to aby z tobą walczyć, a żeby przekazać ci pewne ważne informacje. Pewnie teraz pomyślisz, jak głupi jestem, że robię to teraz... Nie to nie jest głupie, Cena! Doprowadziłem cię tutaj, bo tak chciał ktoś inny, nie ja. Widzisz, walka z tobą byłaby niewątpliwie ciekawa, ale nieee, nie dzisiaj *heat*. Jestem teraz tutaj, żeby ci oznajmić, że... Dzisiaj otwiera się droga do WrestleManii! To szansa dla każdego, i jak Cole powiedział, tej nocy spełnią się czyjeś marzenia.

Cena: Wiem o tym doskonale! Ale powiedz mi, skoro nie jesteś tutaj ze mną żeby walczyć to po co nie pozwalałeś mi zdobyć tytułu mistrza WWE? Jaki to miało sens, to całe prowokowanie mnie, abym tylko się z tobą zmierzył, nie tylko dzisiaj ale i na...

CM Punk: Tu własnie o WrestleManię chodzi. Nie chcę żebyś walczył ze mną... Działałem na czyjaś prośbę. Nadal nie widzisz co się tu dzieje? *Fani zaczynają się orientować o co chodzi więc słychać pop*. Cena, twój przeciwnik na tegoroczną był znany już po Bragging Rights! *mega Pop*

Fani dostali to czego się spodziewali. Hulk Hogan znowu w ringu!

CM Punk: Największy Face ery PG kontra największy Face WWE w historii... Czy to nie brzmi pięknie? *pop* Tak, Cena! Hulk poprosił mnie o to, żebym doprowadził cię aż tutaj, pod sam napis WrestleMania!

Hogan: Widzisz, Cena możesz mnie za to znienawidzić, ale... Chcę tej walki. Poprosiłem o to Punka, bo wiedziałem, że on to zrobi. Doprowadzi cię to Royal Rumble, do miejsca gdzie będę cię mógł wyzwać na pojedynek na WrestleManii. Na jeden z największych pojedynków w historii. Ty i ja, w jednym ringu. *mega pop*. Widzisz to? Słyszysz? Oni tego chcą! Zrób to dla nich, John.

Cena: Taak, Hulk. Czemu nie zrobiłeś tego wtedy? Czułem, że mnie wyzwiesz na walkę, ale że wmieszasz w to Punka? Nie spodziewałem się tego. Hulk, jesteś ŻAŁOSNY. Ale wiesz co? Akceptuję twoje wyzwanie *Mega pop* chętnie ci udowodnię że to ja jestem nie tylko największym Face'm w historii WWE ale także jednym z najlepszych zawodników w historii WWE!

Hogan: O tym się przekonamy na WrestleManii, John.

Pomimo sędziwego wieku Hulk Hogan wcale nie odstępował Cenie gabarytami. Obaj zawodnicy spojrzeli sobie w oczy, i przerwa na reklamy. Podczas przerwy na reklamy wyświetlone zostało promo informujące o tym, że na najbliższym RAW pojawi się DX!

Walka nr.5: World Heavyweight Championship: Dolph Ziggler © vs Edge

Edge wszedł przyswoim zwykłym Theme, a Dolph już prawie tradycyjnie...

Obaj zawodnicy już w ringu, gotowi do walki, ale znowu słyszymy nowy Theme Dolpha Zigglera! Zaraz.. A może to nie jest theme Dolpha?

Lawler: What the hell is going on?!

Jednak nie było to theme Dolpha! Do ringu zmierza Chris Jericho!

Y2J: Welcome in begin of... ROAD TO WRESTLEMANIA! *pop* Taak. Hulk Hotgan to nie jedyna atrakcja dzisiejszego wieczoru! Panie i Panowie! Najlepszy na Świecie w tym co robi powraca!! I bynajmniej nie powraca bez powodu. Ktoś tu śmie nazywać samego siebie najlepszym na świecie.... Hm, ok! *heat* Ale pod jednym warunkiem. Musi pokonać kogoś kto NAPRAWDĘ JEST najlepszy na świecie. Widzisz Dolph, to że udało ci się zmusić osłabionego Undertakera do poddania się o niczym nie świadczy. Bycie najlepszym na świecie to coś więcej. I w najbliższych tygodniach ci to udowodnię, Dolph. A wy, drodzy WWE Universe... Spodziewajcie się więcej niespodzianek!

Chris uśmiechnięty puścił tylko oczko do Edge'a i zostawił zaskoczonych zawodników w ringu.

Wreszcie walka rozpoczęła się. Krótkie zwarcie, następnie wymiana ciosów pomiędzy zawodnikami, Irish Whip w wykonaniu Edge'a, Ziggler próbuje zreversalować to na Closethline, ale unik od Rated R Superstar'a i seria German Suplexów! Chwila odpoczynku dla Dolpha, który po chwili podniósł się tylko po to aby otrzymać Edge-O-Matic oraz Sharpshooter! Po chwili Zigglerowi udaje się złapać lin, ale zamiast kontynuować walkę, wychodzi on poza ring, za nim próbuje podążać Edge, ale gdy tylko ten wychylił głowę poza liny, mistrz wagi ciężkiej złapał ją, uderzył nią o liny, wbiegł do ringu i wykonał Fameasser! Nogi na liny i mamy pin, 1..2....3! Dolph Ziggler wygrywa z Edge'm z niesamowitą prędkością.

Zwycięzca: Dolph Ziggler

Dolph stoi w środku ringu świętując zwycięstwo, aż nagle...

Theme grało przez dłuższą chwilę, w międzyczasie doszło do kilku efektów pirotechnicznych, ale nikt się nie pojawił. Mimo wszystko zaskoczony Dolph Ziggler opuścił ring w trybie natychmiastowym.

Lawler: Panie i Panowie, zbliżamy się do najważniejszego wydarzenia tej nocy! Royal Rumble Match!

Cole: Tak jest! Za moment do ringu wejdzie pierwszy zawodnik a jest nim... Mistrz Tag Team Ted DiBiase!

30 man Royal Rumble Match

DiBiase: Wita państwa, dzisiejszy zwycięzca Royal Rumble Matchu! Nie obchodzi mnie kto za moment wejdzie, ja po prostu wiem, że wygram. Po prostu to wiem! *heat* Nie John Cena, nie Wade Barrett, nie Sheamus a ja ! Przyszły WWE Champion!

#2 Entry: Kaval Natychmiastowy brawl pomiędzy byłymi mistrzami US, szybka wymiana ciosów, próba wyrzucenia Kavala poza ring, ale bezskuteczna! Punch od Low Ki'ego i kolejne wejście!

#3Entry: Rey Misterio

Rey natychmiast 'ogarnia' obu zawodników, seria punchy powalająca ich, odbicie od lin, próba wyrzucenia Teda poza liny, ale ten wykonuje unik i o mały włos to Rey nie wypadł! Ale jednak Meksykaninowi udaje się zatrzymać w ostatniej chwili

#4 Entry: Zack Ryder

US Champion zaprowadza porządek w ringu, wykonując DiBiase'mu Rough Ryder, w jego stronę biegnie Kaval, ale unik i mamy pierwszą eliminację!

Kaval wyeliminowany

#5 Entry: Kofi Kingston

Kofi powala wszystkich bez problemu, poza Tedem który nadal leżał po Rough Ryder, ale po chwili ten się podnosi i to on powala Kofiego! Rey desperacko próbuje zaatakować Teda od tyłu i wyrzucić go, ale nic z tego!

#6 Entry: DH Smith

DH Smith wbiega do ringu, ale natychmiastowo zostaje powalony przez szalejącego Kofiego. Kofi nadal dominuje nad każdym i kolejny entrant!

#7 Entry: Santino Marella

Santino wbiega do ringu i natychmiastowo próbuje wykonać Cobrę, którą udaje mu się powalić Kofiego, ale Ted robi mu niespodziankę i powala go Dream Street. Krótki brawl pomiędzy Smithem i Tedem który wygrywa kanadyjczyk i mamy kolejne wejście!

#8 Entry: Mark Henry

Henry nie lubił się za bardzo bawić. Jedyny stojący zawodnik to DH Smith i prawie natychmiast znalazł się on poza ringiem

DH Smith wyeliminowany

Santino również się przeliczył i gdy próbował wykonać Cobrę wylądował za ring!

Santino Marella wyeliminowany

Kofi rzuca się na Marka, ale ten zrzuca go na krawędź ringu. Uwagę Marka odwraca Rey

#9 Entry: Hunico

Okazję wykorzystuje Hunico który Dropkickiem wyrzuca Jamajczyka z ringu.

Kofi Kingston Wyeliminowany

Do walki wreszczie włącza się Zack Ryder, ale niewiele jest on w stanie zdziałać więc otrzymuje on World's Strongest Slam

#10 Entry: Chavo Guererro

Chavo jeszcze zanim dobrze wszedł do ringu to już został wyrzucony przez Closethline'a Henry'ego. Ted i Rey łączą siły i próbują podjąć walkę przeciwko Markowi Henry'emu ale niezbyt skutecznie, obaj zawodnicy już na macie i...

#11 Entry: Randy Orton

The Legend Killer nie daje się większemu od siebie przeciwnikowi. Seria punchy, odbicie od lin, próba powalenia Marka za pomocą Closethline'a i Dropkick. Mark lekko oszołomiony, od tyłu zostaje jeszcze atakowany przez Teda DiBiase'go

#12 Entry: Justin Gabriel

Gabriel natychmiast rzuca się pomóc Ortonowi i Dibiase'mu przy okładaniu Henry'ego i wreszcie po chwili obijania przez trzech Heeli czarnoskóry zawodnik otrzymał RKO! Gabriel gdy zaczęło się odliczanie rzucił się na Rydera, obaj byli koło lin a okazję wykorzystało Legacy usuwając obu zawodników!

Justin Gabriel Wyeliminowany!

Zack Ryder Wyeliminowany!

#13 Entry: William Regal

Regal natychmiast po wejściu otrzymał RKO i szykował się Punt Kick, ale Randy został powstrzymany przez Reya! Do akcji wkracza Hunico, który obija Reya, oraz Ortona, ale po krótkiej chwili atakuje go DiBiase

#14 Entry: R-Truth

Truth rozpoczyna energicznie. Seria punchy, która natychmiast powala DiBiase'go, podobnie z Ortonem, Rey stawia pewien opór, ale zostaje powalony Dropkickiem! R-Truth dominuje nad każdym, ale wreszcie podnosi się Henry, i powala przeciwnika Closethline'm!

#15 Entry: Mick Foley

Foley wchodzi do ringu, nie ruszany przez Marka, ale do ataku przechodzi Hunico. Uderzenie jednak zablokowane przez Foleya i seria punchy, która doprowadza obu zawodników do lin i okazje wykorzystuje Orton wyrzucając obu zawodników!

Mick Foley Wyeliminowany!

Hunico Wyeliminowany!

#16 Entry: Wade Barrett

Barrett powala wszystkich zawodników. Big Boot w stronę Trutha, Misterio otrzymuje Spinning Side Slam, a Regal ląduje poza ring po Closethline!

William Regal Wyeliminowany!

Barrett dalej dominuje w ringu, ale mamy odliczanie i..

#17 Entry: Tyson Kidd

Randy i Ted rozpoczynają Brawl z Wade'm a Tyson walczy z Reyem i Truthem. Wreszcie po krótkiej wymianie ciosów Truth pada na matę, ale Mark Henry zaczyna szarżować i powala wszystkich!

#18 Entry: MVP

Do ringu wbiega MVP! Closethline, który nie powala Marka, odbicie od lin i Big Boot! Henry osłabiony, a okazję wykorzystuje Orton i mamy drugie RKO na tym zawodniku! DiBiase rzuca się na MVP, który jednak daje mistrzowi TT radę, ale w stronę Monvetiusa biegnie Tyson Kidd, który próbuje wykonać Closethline, ale unik i Kanadyjczyk wypada!

Tyson Kidd Wyeliminowany!

#19Entry: Hornswoogle

Karzełek wbiegł do ringu i pierwsze co zrobił to rzucił się na Randy'ego. Od tyłu jednak atakuje Irlandczyka DiBiase, wyrzucając go do góry i RKO! Chwila obijania małego zawodnika, ale Rey już wchodzi znowu do akcji i odgania członków The Legacy!

#20 Entry: Alberto Del Rio

ADR postanawia zaprowadzić porządek. Obijanie wszystkich dookoła i pierwsza eliminacja!

MVP Wyeliminowany!

Wymiana ciosów pomiędzy Wade'm Barrettem i Alberto, która kończy się interwencją Ortona, który w ostateczności otrzymuje Enzuigiri od Meksykanina!

#21 Entry: Sin Cara

Sin Cara wbiega energicznie do ringu, chwila okładania każdego dookoła i Closethline od Reya, poza liny!

Sin Cara Wyeliminowany!

Sin Cara nie może w to uwierzyć. Wściekły wchodzi do ringu i wymierza Reyowi Double Running Knee Strike! Okazję wykorzystuje DiBiase i...

Rey Misterio Wyeliminowany!

#22 Entry: CM Punk

Punk wymierza DiBiase'mu Roundhouse Kick, R-Truth próbuje zaatakować, ale zostaje kopnięty w brzuch, prawie wypada poza ring, ale jednak nie ! Do akcji wchodzi Hornswoogle, którego Punk arogancko podnosi i wyrzuca za ring.

Hornswoogle wyeliminowany!

#23 Entry: Sheamus

Sheamus wymierza każdemu Brogue Kicka, jedynie R-Truth wykonał unik, ale niewiele mu to dało! Closethline i R-Truth znajduje się poza linami!

R-Truth wyeliminowany!

Dalej mamy brawl pomiędzy dwoma faworytami Royal Rumble, Ortonem i Sheamusem, który wygrywa Randy, dzięki interwencji swojego partnera Tag Teamowego! Irlandczykowi jednak nie potrzebne było wiele czasu aby uporać się z tymi dwoma zawodnikami.

#24 Entry: Heath Slater

Slater wbiega do ringu, pewny siebie, ale Henry błyskawicznie wyrzuca go Shoulder Blockiem, akcję jednak wykorzystują Sheamus, Randy Orton, Wade Barrett oraz CM Punk!

Heath Slater Wyeliminowany!

Mark Henry Wyeliminowany!

Krótki brawl pomiędzy zawodnikami którym udało się wyrzucić Henry'ego z ringu, który wygrywa CM Punk!

# 25 Entry: John Cena

Cena wbiega do ringu, szybka seria Punchy, odbicie od lin i poza ringiem ląduje R-Truth!

R-Truth Wyeliminowany!

Cena nadal energicznie, ale już nie tak bardzo, bo został zgaszony Brogue Kickiem! Następnie Sheamus otrzymał Roundhouse Kicka od Punka, a ten z kolei RKO od Ortona!

#26 Entry: John Morrison

JoMo wbiega do ringu, powala tam każdego poza CM Punkiem, który wyrzuca go z ringu gdy ten wchodził na narożnik! Okazję wykorzystał Wade Barrett, który postanowił pomóc Punkowi opuścić ring, ale do akcji włączył się również Cena i w taki oto sposób trzech zawodników zostało wyeliminowanych!

John Morrison Wyeliminowany!

Wade Barrett Wyeliminowany!

CM Punk Wyeliminowany!

DiBiase i Orton rzucają się na Cenę, który DiBiase'mu odpowiada Dropkickiem, a za Ortona bierze się Alberto Del Rio zakładając mu Cross ArmBreaker!

#27 Entry: Jeff Hardy

Jeff wbiega do ringu, powala Cenę, DiBiase'go, ale nadziewa się na Shoulder Block Sheamusa! Brawl pomiędzy Irlandczykiem a Hardy'm, który ostatecznie wygrywa Sheamus, i teraz magiczny numerek, 28!

#28 Entry:

Ted DiBiase nie dowierza własnym oczom! Cody wchodzi do ringu uśmiechnięty, Ted wyciąga w jego stronę rękę, a Cody... Mu ją podaje! Ale to tylko udawany uśmiech! Rhodes wykorzystał okazję, pociągnął swojego byłego partnera Tag Team za rękę i mamy eliminację!

Ted DiBiase Wyeliminowany!

Cody dalej przystępuje do eksterminacji. Jeff rzuca się w jego stronę, ale ten wykonuje mu Cross Rhodes! Sheamus korzysta z okazji, podnosi osłabionego Jeffa i kolejna Eliminacja!

Jeff Hardy Wyeliminowany!

# 29 Entry: Matt Hardy

Matt wbiega do ringu, próbuje zemścić się na Sheamusie za swojego brata. Irlandczykowi pomóc próbuje osłabiony Randy Orton, ale ten zostaje wyeliminowany, gdy John Cena i Cody Rhodes połączyli siły!

Randy Orton wyeliminowany!

Dalej Cody szarżuje, rzuca się na przeciwników, Beautiful Diseaster na Sheamusie, Matt podnosi się, ale zostaje złapany za włosy i

Matt Hardy Wyeliminowany!

3...2....1...

Spear! Spear! Spear! Spear! Zawodnicy którzy zostali w ringu to: Sheamus, Alberto Del Rio, John Cena, Cody Rhodes oraz... Christian! Poza tym ostatnim wszyscy leżą powaleni Spearem i Captain Charisma podnosi Irlandczyka i.. Sheamus wyeliminowany! Cena desperacko rzuca się na Christiana, który jednak odpowiada kilkoma Punchami, a od tyłu włącza się Cody Rhodes! Po chwili obijania Ceny, Cody przechodzi do walki z Alberto a Cena otrzymuje Killswitch! Rhodes siłuje się z Meksykaninem, i niestety przegrywa, ale byłemu członkowi The Legacy na pomoc przychodzi powracający Christian! Alberto Wyeliminowany po Closethline'ie! Cena podnosi się, Christian biegnie, chcąc wykonać Spear, ale unik i Kanadyjczyk uderza o narożnik! Do akcji wchodzi Cody Rhodes, który wykonuje byłemu WWE championowi Beautiful Diseaster, i... John żegna się z ringiem! Christian lekko rozproszony sytuacją, co wykorzystuje Alberto Del Rio, uderzając go w plecy, ale Cody zachowuje zimną krew i mamy CrossRhodes! Cody podnosi przeciwnika, i próbuje go wyrzucić za ring, ale niestety Del Rio kurczowo trzyma się krawędzi ringu! Na pomoc jednak przychodzi, a raczej wbiega Christian, eliminując Del Rio za pomocą Speara. Więc zostało tylko dwóch zawodników! Christian oraz Cody Rhodes. Rozpoczynają od zwarcia, podczas którego Cody desperacko próbuje wyrzucić Kanadyjczyka za ring, ale ten nie poddaje się. Jedno kopnięcie w brzuch, odbicie od lin i... Spear! Christian podnosi Rhodesa, próbuje go wyrzucić za ring, ale ten reversaluje i to Christian o mały włos nie wypadł! Cody poirytowany rzuca się na Christiana, seria punchy, i odbija się od lin w celu wykonania Beautiful Diseaster, ale Christian jest szybszy, i gdy Cody ma nogę na linach, ten go łapie i wypycha poza ring! Mega pop w sali! Christian otwiera drogę do tegorocznej WrestleManii!

Trochę info od autora:

Taak, tak. Miałem nie wracać, koniec z tym diary itp. Ale naszła mnie wena, więc zaczynam znowu pisać! Po prostu zaczynamy od najgorętszego okresu w roku, bo skoro historię mniej więcej znacie... To wydaje mi się to dobrym krokiem. Dzięki za przeczytanie i.. Wyczekujcie kolejnego odcinka! :)

'The new Face of WWE'

http://3.bp.blogspot.com/_xm6KjXwio3Y/TOtYjITvfxI/AAAAAAAAA84/veGs9ygND-Q/s1600/King+of+the+Ring.jpg

RAW Odcinek Specjalny - King Of The Ring. 23 Stycznia

Lawler: Na tegorocznym turnieju King Of The Ring witają państwa... Jerry The King Lawler

Ross: Oraz Jim Ross! Dzisiaj rozpoczyna się turniej King Of The Ring a także jest to pierwsze RAW po Royal Rumble, więc pierwsze Raw na Road To WrestleMania, które otworzył wczoraj Christian, wygrywając Royal Rumble Match!

Lawler: Tak jest proszę państwa! A jeszcze dzisiaj... Na RAW zobaczymy legendarny Tag Team D Generation X!

Ross: Panie i Panowie, a oto i walki jakie odbędą się w ramach turnieju King Of The Ring!

The Miz vs Heath Slater

Wade Barrett vs Goldust

Sheamus vs Jeff Hardy

Zack Ryder vs Hunico

Randy Orton vs Jack Swagger

Evan Bourne vs William Regal

Kaval vs Ted DiBiase

Alberto Del Rio vs Justin Gabriel

Santino Marella vs Kofi Kingston

R-Truth vs Mark Henry!

Lawler: A tymczasem do ringu zmierza... John Cena!

Word Life.. Cena, tym razem przy średnim popie wbiegł energicznie do ringu.

Cena: Royal Rumble.... Taak. Zapewne was wszystkich cieszy ta prowokacja w wykonaniu CM Punka, który sprowokował mnie, do walki na Royal Rumble, a następnie powiedział mi, że mam na WrestleManii walczyć z Hulkiem Hoganem! *pop* Widzę, że tego chcecie... Więc ok, będę walczył *pop* Ale no ludzie! Serio myślicie, że ktoś kto wrócił po paru latach do tego biznesu ma ze mną szansę? Naprawdę, w WWE wygrałem już z każdym i raczej pokonanie Hogana nie będzie problemem... I nie wiem co was tak ciekawi w tej walce. Nie potrwa ona dłużej niż 10 minut *heat*

Cenie przerywa jednak Theme Hulka Hogana! Hulkster wszedł do ringu przy zdecydowanie większym popie od Johna Ceny

Hogan: Słuchaj, Cena. To, że nie było mnie przez pewien czas w WWE nie znaczy, że nie trenowałem *pop* Byłbym w stanie cię pokonać nawet teraz, ale tego nie zrobię. Wiesz doskonale, że cię szanuję ale do czasu, John, do czasu. Nie pozwolę się obrażać. A poza tym, wszedłem tutaj nie po to aby się z tobą użerać John, a coś ogłosić. Drodzy fani WWE, czy cieszycie się z tego co Punk zrobił? *pop*. Czy uważacie że powinien zostać nagrodzony? *pop* I zostanie nagrodzony! *pop*. Mick, zapraszam Cię do ringu!

Generalny Manager RAW, Mick Foley wchodzi na rampę i przy ogromnym popie udaje się w stronę ringu.

Foley: Po pierwsze, chce żebyście obaj wiedzieli jak bardzo się cieszę z waszej walki. To będzie coś wielkiego. Ale taak, ktoś tu mówił o wynagrodzeniu Punka? Nie ma problemu, nie ma problemu. Brooks zrobił świetną robotę... Jakby go tu wynagrodzić, hmm... Wiem! Pewne miejsce w Elimination Chamber Matchu na No Way Out! Tak jest! Pierwszym znanym zawodnikiem w Elimination Chamber Matchu o WWE Title, poza Danielem Bryanem jest CM Punk! John, wiem jak bardzo niezadowolony jesteś z tego, że Punk odebrał ci szansę na zostanie mistrzem... Ale myślę, że walka z Hoganem ci to wynagrodzi.

Cena: Nie twierdzę, że pokonanie Hogana nie będzie wyczynem, ale...

Cenie przerywa jednak... Sheamus!

Sheamus: Ale chyba jednak o kimś tu zapomniano. Co ze mną?! Zasługuję na walkę na Elimination Chamber o wiele bardziej niż CM Punk. Jestem jednym z najlepszych na świecie i uważam, że powinienem zostać za to nagrodzony!

Foley bez zastanowienia postanawia odpowiedzieć.

Foley: No skoro tak, Sheamus... Czeka Cię pojedynek z Jeffem Hardy'm, w eliminacjach do turnieju King Of The Ring... Teraz!

King Of The Ring Tournament Elimination Match: Sheamus vs Jeff Hardy

Walka rozpoczęta od zwarcia, które wygrywa Sheamus odpychając przeciwnika i natychmiast rzuca się na niego okładając go pięściami! Jeff jednak spokojnie udaje się poza ring, kółeczko wokół, Celtic Warrior udaje się za swoim przeciwnikiem, ale okazuje się to być błędem! Seria punchy, która wyprowadza Irlandczyka z równowagi, Jeff wpycha Sheamusa w barierkę i wraca na ring! 7...8... Sheamus jest już prawie w ringu, ale Jeff wykonuje... Baseball Slide i akcja nadal trwa poza ringiem! Jeff nadal ma przewagę i po serii punchy wrzuca Sheamusa do ringu gdzie wykonuje mu Dropkick! Celtic Warrior próbuje desperacko wykonać Brogue Kick, ale unik od Jeffa, Roll Up 1...2... Kickout! Kopnięcie w brzuch, próba Twist Of Fate, unik, szykuje sie Fiery Red Hand... Kolejny unik i mamy Twist Of Fate! Jeff wchodzi na narożnik, tauntuje i wykonuje Swanton Bomb, bez większych problemów! 1..2....3!

Zwycięzca: Jeff Hardy

Po walce Hardy zaczyna świętować zwycięstwo, ale sfrustrowany Sheamus podnosi się, czeka aż Jeff się odwróci i wymierza mu Brogue Kicka! Następnie schodzi z ringu, wyjmuje stół i wykonuje Jeffowi Powerbomb, łamiąc mebel na pół!

Fani nie do końca pewni co robić. Czy krzyczeć z radości, czy buczeć? Ale gdy tylko na rampie pojawia się sylwetka Jericho na sali wybucha ogromny okrzyk, fani wstają z miejsc, a Jericho... Charakterystycznie dla niego wchodzi do ringu! Najlepszy Na Świecie ma nam najwyraźniej coś do powiedzenia, gdyż w ręku trzyma mikrofon.

Y2J Welcome In RAW IS JERICHO! *pop* Tęskniliscie? *pop* Ale słyszałem, że macie nowego najlepszego na świecie zawodnika... *heat*. Czyli jednak nie? I dobrze. Widzicie... Na początku gdy Dolph wchodził z moim theme, uznałem to nawet za śmieszne. Wiecie.. Taka parodia mnie, najlepszego zawodnika na świecie. Ale wiecie co? Dosyć tego. To co on robi z moim theme songiem oraz z samym mną to zwyczajna obraza i dyskryminacja. Nie będę tego tchórza wzywał tu i teraz, bo można by powiedzieć, że ja, Shawn Michaels i Triple H mamy... troszkę inne plany... * Oczko puszczone do publiczności wywołało ogromny pop* Powiedziałbym, że ze smutkiem, ale jednak z tego się w pewnym sensie cieszę... Na przyszłym RAW mnie zabraknie, wybaczcie. * Lekki heat* Ale za dwa tygodnie czeka was coś specjalnego... Panie i Panowie... Highlight Reel wraca na Monday Night RAW!

Po tych słowach Y2J udał się za kulisy.

Lawler: No cóż... Ciekawe zachowanie ze strony Chrisa Jericho. Na pewno to jeszcze nie koniec. Teraz oddajmy głos Mattowi Strikerowi, którego gościem specjalnym jest...

Striker: Mistrz Świata Wagi Ciężkiej, Dolph Ziggler! Witaj Dolph. Jak się czujesz po udanej obronie pasa przeciwko Edge'owi?

Ziggler: Po raz kolejny udowodniłem, że jestem najlepszy na świecie. Jak mam się czuć? Jak wygrany? I tak wiedziałem, że mi się uda.

Striker: A jak się ustosunkujesz do słów Chrisa Jericho? Wielu fanów uważa, że to co powiedział to szczera prawda..

Ziggler: Co? Przecież to co ten....

Ale Zigglerowi przerwało wejście w kadr.. Chrisa Jericho! Y2J spojrzał się Zigglerowi w oczy, uśmiechnął się i... Codebreaker! Mistrz Świata Wagi Ciężkiej został powalony, a Chris odszedł bez słowa.

Wyświetlone zostało promo WrestleManii oraz to co nas jeszcze dzisiaj czeka:

The Miz vs Heath Slater Up Next!

Rey Misterio ma coś do powiedzenia fanom

Wade Barrett vs Goldust

Christian powraca!

DX Return!

Po chwili przenosimy się na Backstage gdzie z limuzyny wysiadają.. Triple H oraz Shawn Michaels! Tymczasem rozpoczynamy kolejną walkę!

King of The Ring Elimination Match: The Miz vs Heath Slater

Obaj zawodnicy rozpoczynają od zwarcia, które wygrywa Miz, odpychając Slatera, który jednak próbuje odpowiedzieć Closethline'm, jednak unik od Miza i DDT! Knee Drop, seria stompów i Punchy i... Irish Whip po którym dochodzi do próby Skull Crushing Finally, ale przerzucenie przez plecy, Miz jednak nie daje za wygraną i mamy... Reality Check! Miz znowu przymierza się i tym razem wykonuje Skull Crushing Finally bez żadnych problemów! 1...2...3!

Zwycięzca: The Miz

Lawler: A teraz czeka nas spotkanie z Reyem Misterio....

Ross: Który dla przypomnienia, był blisko wygrania Royal Rumble Matchu, ale niestety Sin Cara przekreślił jego szanse! No więc.. Zobaczymy co ma nam do powiedzenia Rey.

Booyaka! Booyaka! Do ringu zmierza Rey Misterio! Powitany ogromnym popem zawodnik wchodzi do ringu i tak jak mówiła zapowiedź.. Chce coś przekazać fanom.

Misterio: Royal Rumble... Jedno nawet udało mi się wygrać! *pop* Ale nie tym razem. Na Tym Royal Rumble nie zostałem potraktowany fair. O co chodzi? A o co może?! Sin Cara! Zapraszam cię na ring i proszę cię, wyjaśnij mi... czemu to zrobiłeś?

Do ringu zmierza... Sin Cara! Przy średnim popie wbiegł do ringu, mikrofon już w ręku, ale zamiast słów ujrzeliśmy... Uderzenie z mikrofonu w głowę Reya! Następnie Cara łapie Reya za maskę i zdejmuje mu ją! Zdezorientowany Rey nie wie co się dzieje i na koniec otrzymuje Running Double Knee Strike! Po czym Cara udaje się za kulisy.

Na backstage'u, a konkretnie parkingu widzimy Matta Hardy'ego rozmawiającego z kimś przez telefon, ale od tyłu atakuje go... Justin Gabriel! Kilka uderzeń, wepchnięcie na maskę samochodu i... Wracamy na ring!

Lawler: Wiadomość z ostatniej chwili! Panie i Panowie! Finał Turnieju King Of The Ring odbędzie się na .... WrestleManii! A oto trzecia i ostatnia walka dzisiaj, w której zmierzą się Wade Barrett i Goldust!

King Of The Ring Tournament Elimination Match: Wade Barrett vs Goldust

Walka rozpoczęta od kilku punchy w wykonaniu Goldusta, który szybko jednak zostaje powalony Big Bootem. Elbow Drop, czekanie aż Goldust podniesie się i... Shoulder Block! Barrett kompletnie zdominował swojego przeciwnika, ale ten najwyraźniej nie chce się poddać. Szybko podnosi się, kopnięcie w brzuch i... DDT! Goldust nadal próbuje walczyć, podnosi Anglika, Irish Whip, ale reversal, brat Rhodesa biegnie i... Otrzymuje Spinning Side Slam! Barrett tauntuje, wchodzi na narożnik i... Flying Elbow! Goldust powoli wstaje, widać że jest osłabiony i nadziewa się na Wasteland! 1..2...3!

Zwycięzca: Wade Barrett

Zwycięzca Royal Rumble 2012 zmierza do ringu!

Christian: Witam wszystkich znowu! Pierwsze co, to... Chciałem was przeprosić za kłamstwa na twitterze! *pop zmieszany ze śmiechem* . Nie ukrywam, kontuzja była poważna, ale Royal Rumble i WrestleMania są ważniejsze! *pop* Pas o który będę walczyć na WrestleManii.. Jeszcze nie wiem. Powiem wam szczerze. Obaj zawodnicy którzy teraz trzymają pas, mają ten pas dzięki walizce Money In The Bank i według mnie po prostu nie są warci tego aby być nazywani mistrzami *pop*. Chodząca podróbka Chrisa Jericho, która nie potrafi uczciwie wygrać walki, oraz kolejna nieudana podróbka, tym razem przyszłego Hall Of Famera... Chrisa Benoita *Pop*. Taak... Kogo by tu wybrać... Dowiecie się po Elimination Chamber!

Captain Charisma już chciał opuścić ring, ale jednak ktoś mu przerwał... Do ringu zmierza WWE Chapion, Daniel Bryan!

Bryan: Podróbka Chrisa Benoita?! Haha! Nie wyobrażasz sobie jak wiele trudu poświęciłem na to aby znaleźć się tutaj, w tym ringu, z tym pasem, czekając na swoją walkę na WrestleManię *heat*. Pokonałem, Johna Cenę, Jeffa Hardy'ego i co najważniejsze... Mógłbym pokonać również ciebie! Myślisz, że jestem podróbką Chrisa Benoita? Ja jestem od niego po prostu lepszy!

Bryan niestety nic więcej nie powiedział gdyż otrzymał Spear! Zirytowany Christian rzuca się na Bryana z serią punchy a następnie przy ogromnym popie wychodzi z ringu! Na pożegnanie Kanadyjczyk pokazał WWE Championowi środkowy palec.

Na sali gasną światła, ogromny pop ze strony publiczności i .... Are you ready...?

D Generation X IS BACK! Fani unoszą ręce w geście 'X' oraz na zmianę skandują Triple H/ HBK! Jako pierwszy głos zabrał Triple H

Triple H: Miło was wszystkich znowu widzieć, nie ma co. Ta atmosfera, Road To WrestleMania... Ci ludzie... To wszystko kumuluje się w jedno tworząc najlepszą rozrywkę sportową na świecie, wrestling! *pop*. Esencją Wrestlingu jest WWE, organizacja w której my pracujemy ciężko abyście wy, po prostu z nami byli i to jest dla nas najważniejsze. *pop* To jest magia Wrestlingu i to jest powód dla którego robimy to co robimy!

HBK A skoro juz mówimy o magii... To chyba ktoś opanował ją do perfekcji. Osoba która jest sercem i mózgiem WrestleManii, najważniejszą i zarazem najlepszą osobą którą można tam zobaczyć, osobę tak dobrą, że ani ja ani Hunter nie byliśmy jej w stanie pokonać, chociaż każdy z nas miał dwie szanse *pop*. Tak, mowa o Undertakerze. *Mega pop*. Czemu o nim mówię? Gdyż ta legenda jest tutaj z nami!

Undertaker: Walka z wami, niezależnie na której WrestleManii zawsze jest i będzie wyzwaniem *pop*. Wiecie dlaczego przegraliście? Zamiast walczyć ze mną, walczyliście z samym sobą i nie mogliście tej walki wygrać. Nie to jaki ja jestem, a jacy wy jesteście, wasze słabe umysły, zdecydowanie zbyt słabe sprawiły, że mój streak sięga 20-0 , ale tym razem obiecano mi przeciwnika innego. Mocniejszego psychicznie, z którym walka będzie nie walką, a wojną, z zawodnikiem który...

Deadmanowi przerywa jednak Theme Dolpha Zigglera!

Ziggler: Który nazywa się Dolph Ziggler! Ty i ja Taker, na WrestleManii, pokonam cię bez żadnych problemów. Jeżeli się mnie nie boisz, to wiem, że przyjmiesz moje wyzwanie, Taker! Dalej! Walcz!

HBK: Zamknij się wreszcie. Naprawdę myślisz, że możesz z nim wygrać? Ja, Triple H, Chris Jericho oraz Undertaker... My wiemy kto chce walczyć z Takerem i wiemy również, że może go pokonać. Chcesz walki z Takerem? Ok! Ale na następnym RAW czeka cię walka z zawodnikiem, który miał być pierwotnym przeciwnikiem Undertakera. Jeżeli wygrasz, czeka cię starcie na WrestleManii, jeżeli nie... No to już nie mój problem.

Ziggler: Wyzwanie? Haha! Żaden proble....

Shawn Michaels jednak nie wytrzymał i wymierzył Zigglerowi Sweet Chin Music. Undertaker opuścił ring w towarzystwie DX a RAW zakończyło się zbliżeniem na leżącego Dolpha Zigglera, którego w przyszłym tygodniu czeka walka z nieznanym zawodnikiem a zwycięzca otrzyma walkę z Undertakerem na WrestleManii!

Informacje:

:arrow: Wiadomo, że na WrestleManii dojdzie do walki John Cena vs Hulk Hogan

:arrow: Na najbliższym RAW poznamy przeciwnika Undertakera na WrestleManię. Osoba która ma powrócić/walczyć z Zigglerem w przyszłotygodniowym Main Evencie? Top Secret.

:arrow: Na RAW doszło do trzech walk eliminacyjnych do turnieju King Of The Ring, które wygrali kolejno: Jeff Hardy, The Miz, Wade Barrett

:arrow: Na RAW które odbędzie się za dwa tygodnie zapowiedziane zostało... Highlight Reel!

Karta na No Way Out 2012 PPV:

:arrow: WWE Title Match: Daniel Bryan © vs CM Punk vs??? vs??? vs??? vs???

:arrow: WHC Title Match: Dolph Ziggler © vs ??? vs??? vs??? vs??? vs ???

'The new Face of WWE'

http://3.bp.blogspot.com/_xm6KjXwio3Y/TOtYjITvfxI/AAAAAAAAA84/veGs9ygND-Q/s1600/King+of+the+Ring.jpg

SmackDown! 27 stycznia

Cole: Witamy państwa na pierwszym SmackDown po Royal Rumble! Dzisiaj będziemy świadkami kontynuacji turnieju King Of the Ring, a poza tym...

Booker T: A poza tym... Zobaczymy powrót Cody'ego Rhodesa oraz zwycięzca Royal Rumble 2012, Christian, który już jest w drodze na ring!

Christian: Jak dobrze jest być znowu tutaj, na SmackDown! *pop* Ale jest pewna kwestia którą chciałbym poruszyć... A tą kwestią jest brak szacunku.

Wyświetlone zostało promo po części przypominające to co Christian zrobił Bryanowi w zeszły poniedziałek na RAW a po części zachowanie Zigglera, naśladującego Chrisa Jericho.

Christian: Brak szacunku. Taak, jak widać młodym zawodnikom tego brakuje, nieprawdaż? *pop* Taak, naśladowanie kogoś kto był kiedyś legendą nie sprawi że ty się nią staniesz. Racja. I czy przypadkiem nie za to, kilka miesięcy temu musiałem opuścić WWE? Taak, pamiętam, że ktoś próbował się bronić tym, że go naśladuję... A nie pomyślał może, że jestem po prostu od niego lepszy? Edge, czemu nie zrobisz tak jak Chris? Czemu nie wejdziesz na ring i nie powiesz co Ci się nie podoba? Powiem ci jedno, Edge. Byleś moim przyjacielem, ale jesteś również tchórzem! *pop* Edge, jesteś tchórzem i ty to wiesz. Wiedzą to wszyscy! *pop*

Wreszcie słyszymy Theme Edge'a! Poddenerwowany wchodzi do ringu, trzymając na barku pas IC...

Edge: Tak, wmawiaj sobie dalej, że to ja jestem tchórzem. Ale prawda jest taka, że to ja sprawiłem, że musiałeś odejść. Tchórz? Spójrz na siebie! Wracasz na Royal Rumble, cudem wygrywasz a niecałe 24 godziny później każesz się pierdolić mistrzowi WWE *Zaskoczenie fanów + pop* . Tak i kto tu jest tchórzem? Wiesz doskonale, że to zawsze ja byłem lepszy, zawsze to ja walczyłem w Main Eventach, zawsze to ja...

Christian: Zawsze to ty musisz wygrać w jakiś nieczysty sposób. Słuchaj mnie, Edge... Dzisiaj czeka cię pojedynek.*Pop* Niestety, nie ze mną [Christian udaje smutnego]. Czeka cię pojedynek z... Codym Rhodesem! *mega pop* I wiesz co? Będzie to Intercontinental Championship- Non Disqualification March! I jeszcze jedno... Zwycięzca pojedynku ma pewne miejsce w Elimination Chamber Matchu... Wiesz co, Edge? Pierwszy raz życzę ci żebyś to wygrał. Wygraj na No Way Out Edge, to twoje przeznaczenie... *pop*

Christian poklepał Edge'a po pasie i opuścił ring.

Cole: Panie i Panowie. Oto kontynuacja turnieju King Of The Ring! Za moment zmierzą się ze sobą, Mistrz Stanów Zjednoczonych Zack Ryder oraz Hunico!

Tymczasem my przenosimy się do biura Teddy'ego longa, gdzie wpada zdenerwowany Edge!

Edge: Teddy, co to ma do cholery być? Zwykły zawodnik wyznacza mi walkę?! To jakieś żarty, tak?

Long: Żadne żarty, Adam. On nie wyznaczył ci tej walki, ja to zrobiłem po bardzo długim namyśle. Cody zasługuje na ten pojedynek a Christian ci po prostu przekazał moją decyzję.

Edge: Ale przecież to jest No Disqialification! Christian może w każdej chwili wejść i odebrać mi możliwość...

Long: Ty bez skrupułów zaatakowałes Christiana po meczu z Reyem przerywając jego karierę, więc gdy on wejdzie i wymierzi ci spear nic ci się nie stanie.

Edge: Ale...

Long: Żadnych ale. Walczysz dzisiaj z Codym, czy tego chcesz czy nie. I żegnam... Mam ważne rzeczy do zrobienia.

Po wyjściu Edge'a z gabinetu Longa wyświetlone zostało promo przypominające o tym, że na najbliższym RAW poznamy przeciwnika Undertakera!

King Of The Ring Tournament Elimination Match: Zack Ryder vs Hunico

Walka rozpoczęta od krótkiego zwarcia, które jednak nie przyniosło żadnych efektów. Kolejne zwarcie, tym razem jednak obaj zawodnicy lądują poza ring, irish whip w wykonaniu Rydera i Hunico uderza o barierkę oddzielającą fanów od ringu! Seria punchy od Zacka, ale wreszcie Hunico odpycha przeciwnika wbiega na ring i akcja przenosi się znowu do kwadratowego pierścienia! Ryder próbował rzucić się na przeciwnika Spearem, ale ten wykonał unik i kontra na DDT. Hunico dumny z siebie, podnosi mistrza US, wynosi go na Suplexa, odbicie od lin, ale nie! Ryder kontruje na DDT. Obaj zawodnicy robią sobie krótką przerwę, ale Ryder nie próżnuje! Taunt, czeka aż przeciwnik się podniesie i... Rough Ryder! 1...2...3!

Zwycięzca: Zack Ryder

Cole: No cóż. SmackDown rozpoczęło się całkiem interesująco. Booker, co sądzisz o tym wszystkim?

Booker T: Na razie nie mam o czym sądzić. Dowiedzieliśmy się tylko, że Edge'a czeka dzisiaj obrona pasa, nic poza tym. Walka Rydera? Szczerze mówiąc nie ma się czym tu zachwycać.

Cole: Może i masz rację. Tymczasem oddajmy głos Toddowi Grishamowi, który na zapleczu przeprowadzi wywiad z... Pretendentem do pasa Interkontynentalnego, Codym Rhodesem!

Grisham: Dzięki, Michael! Jak już wcześniej zostało to wspomniane rozmawiać będę z... Codym Rhodesem! Witaj Cody! Powiedz nam, jak się czujesz po Royal Rumble?

Rhodes: Nie będę ukrywał, nie cieszę się z faktu, że mój powrót okazał się w pewnym sensie klapą.

Grisham: A zachowanie twoich Tag Team Partnerów... Co masz do powiedzenia na ich temat?

Rhodes: To nie są moi Tag Team Partnerzy, to po pierwsze. Po drugie nie będę tego komentował.. Jeszcze.

Grisham: To może chociaż coś na temat twojej walki z Edge'm...?

Rhodes: To będzie trudna walka. Spodziewam się pomocy ze strony Christiana, ale nawet z nim mogę przegrać. Mimo zachowania Edge'a szanuję go i obiecuję dać z siebie wszystko.

Kamera uchwyciła przechodzącego niedaleko Zacka Rydera, który gdy tylko zauważył Cody'ego natychmiast do niego podszedł.

Ryder: Słuchaj, Cody... Wybacz za tamten incydent...

Rhodes: Nic nawet nie mów. To był zwykły przypadek i nawet nie twoja wina... Z resztą, jak widzisz już nic mi nie jest i mogę dalej walczyć..

Obaj zawodnicy podali sobie rękę i przytulili się do siebie jak bracia i... Reklamy!

W ringu widzimy ... Sin Carę! Ale jest on w towarzystwie wysokiego człowieka ubranego w garnitur.

Sin Cara: Na Royal Rumble.. Rey po chamsku wyrzucił mnie z ringu. Miałem szansę wygrać, mogłem walczyć z Danielem Bryanem albo Dolphem Zigglerem na WrestleManii! Ale nie, ta żałosna podróbka meksykańskiego wrestlera musiała mi przeszkodzić... I wtedy mu się odwdzięczyłem tym samym. Na RAW zrobiłem to co powinien zrobić każdy meksykański zawodnik. Dla meksykanina nie ma nic gorszego niż publiczne zdjęcie jego maski... Rey, doskonale wiesz co to oznacza. Nie toleruję cię, nie lubię i uważam, że tylko jedna osoba ma prawo nosić maskę w tej organizacji...

Na odpowiedź Reya nie trzeba było długo czekać. Meksykanin wbiegł do ringu, powalił Sin Carę Closethline'm, seria punchy, ale... Osoba w garniturze powaliła Reya Big Bootem a następnie podniosła go i... Powerbomb!

Sin Cara: Ahh, tak... Zapomniałem powiedzieć. Oto mój nowy asystent... Mason Ryan!

Po chwili Sin Cara i Mason Ryan udali się za kulisy... Po wykonaniu trzech kolejnych Powerbombów.

Cole: Panie i Panowie... Podczas przerwy na reklamy Rey Misterio został wyniesiony z ringu przy pomocy personelu medycznego. Na chwilę obecną jego stan zdrowia nie jest znany, ale domyślam się, że on tak tego nie zostawi...

Booker T: Racja. A tymczasem turniej King Of The Ring trwa nadal! Za chwilę czeka nas walka pomiędzy Randym Ortonem a Jackiem Swaggerem! Miejmy nadzieję, że chociaż ta walka zaprezentuje jakiś poziom. Bo jak na razie to walki z turnieju King Of The Ring są po prostu marne i nudne...

King Of The Ring Elimination Match: Randy Orton vs Jack Swagger

Randy rozpoczął gwałtownie. Seria punchy, kilka kopnięć i wbicie Swaggera w narożnik. Znowu kilka punchy w narożniku, Swagger nie ma zbytnio jak się obronić, więc sędzia odsuwa Tag Team Championa! Swagger wykorzystuje sytuację, kopiąc Ortona w brzuch i ku zaskoczeniu fanów... Gutwrench Powerbomb! Pin! 1..2.. Kickout! Randy wściekły na Jacka, rzuca się na niego serią punchy, które powalają tego zawodnika, Jack jednak nie poddaje się, łapie Ortona za nogę i Ankle Lock! Ale Randy przerzuca Swaggera przez plecy, RKO! 1.2...3!

Zwycięzca: Randy Orton

Randy zadowolony z siebie podnosi się, patrzy wściekle na Swaggera, a na rampie pojawia się Teddy Long...

Long: Randy, widzę, że jest jeszcze w tobie dużo energii... Dobrze. Widzisz.. Kogoś trzeba za coś ukarać i ty jesteś zawodnikiem który idealnie się do tego nadaje. Za moment czeka cię jeszcze jeden pojedynek... Z Masonem Ryanem! *Mega pop*. Jego zachowanie nie będzie akceptowane, dlatego zmierzy się z tobą i Randy... Nie żałuj mu Punt Kicka, to możesz liczyć na Title Shot.

Cole: Co?! Randy przed chwilą otrzymał Gutwrench Powerbomb, znowu ma walczyć... Przecież Mason Ryan przewyższa go gabarytami! To nie będzie łatwe zadanie dla Randy'ego.

Booker T: Michael, spójrz tylko na jego wyraz twarzy... Czy on wygląda jak by się przejmował? To Legend Killer! Byle nowicjusz nie może mu podskoczyć.

Walka nr.3: Randy Orton vs Mason Ryan

Jeszcze zanim usłyszeliśmy gong Randy wściekle rzucił się na Ryana. Seria punchy, z których jednak debiutant niewiele sobie robi! Odpycha Tag Team Championa i... Closethline! Zapał Ortona zniknął w ułamku sekundy. Randy podnosi się, ale... Otrzymuje Big Boota! Ryan nie bawi się z Ortonem, wynosi go na Powerbomb, ale... Randy nie uderza o matę plecami a niebezpiecznie ląduje na obojczyku. Sytuacja nie wygląda najlepiej i walka zostaje przerwana.

Zwycięzca: No Contest.

Sędzia zarządził koniec walki. Po wszystkim Randy'm zajęła się ekipa medyczna, która na noszach wyniosła go z ringu.

Cole: No cóż... Sytuacja nie wygląda najlepiej. Randy Orton został przewieziony do szpitala. Z kolei mamy wieści na temat stanu Reya Misterio. Z wstępnych badań wynika, że zawodnik wystąpi na najbliższym SmackDown, a tymczasem...

Booker T: Zapraszamy na Main Event! Cody Rhodes zmierzy się z Edge'm o pas interkontynentalny!

Cole: Dodam również, że dzisiaj miał wystąpić Dolph Ziggler, który chciał wypowiedzieć się na temat zachowania Shawna Michaelsa na RAW i jego pojedynku w najbliższy poniedziałek ale niestety problemy na lotnisku sprawiły, że Mistrza Świata ujrzymy dopiero w poniedziałek... Cóż za pechowy piątek.

Main Event: Non Disqualification Match for Intercontinental Title: Cody Rhodes vs Edge ©

Edge nie próżnuje. Zaraz po rozpoczęciu walki podszedł do przeciwnika i wymierzył mu kopnięcie między nogi! Przez widownię przeszedł pomruk niezadowolenia, ale Ultimate Opportunist nie przejmował się tym. Kilka stompów które dodatkowo osłabiają kończyny Rhodesa i Kanadyjczyk udaje się po krzesło! Edge podnosi przedmiot do góry, już prawie wykonał uderzenie, ale Cody desperacko powala przeciwnika Spearem i zaczyna okładać Punchami! Młodemu zawodnikowi udaje się przejąć kontrolę w ringu, podnosi krzesło i... Kilka Chairshotów w plecy Edge'a! Cody czeka aż przeciwnik się podniesie, odbił się od lin, próba Closethline, ale Edge kontra na Sitout Spinebuster! Mistrz Interkontynentalny wchodzi na narożnik i mamy... Diving Crossbody! Pin 1..2... Kickout! Obaj zawodnicy przechodzą do zwarcia, które nieznacznie wygrywa Rhodes, który natychmiastowo przechodzi do wykonania DDT! Cody znowu łapie krzesło, czeka aż Edge podniesie się i... Potężny Chairshot w głowę! Edge zaczyna krwawić, Cody przypina 1..2.. Kickout! Cody podnosi Mistrza IC, ale ten wykorzystuje swoje doświadczenie, odpycha pretendenta, kopnięcie i... Edgecution! Edge cały zakrwawiony staje w narożniku, tauntuje, już biegnie, ale... Christian łapie Edge'a za nogę! Zarówno sędzia jak i Edge skupiają całą swoją uwagę na Christianie, który powoli opuszcza salę z uśmiechem na twarzy, a całą sytuację wykorzystuje Cody! Chairshot w plecy, przez co Edge traci równowagę i... CrossRhodes! 1..2...3!

Zwycięzca i nowy mistrz interkontynentalny: Cody Rhodes

Jednak świętowanie zakłócił... Theodore Long, Generalny Manager SmackDown!

Long: No, cóż... Gratulacje Cody. Tak jak Christian wcześniej powiedział, teraz jesteś nowym mistrzem Interkontynentalnym. Brawo *pop* Oraz masz pewne miejsce w Elimination Chamber Matchu. Tu również gratuluję. Ale ze względu na twoje nieczyste zwycięstwo muszę również to miejsce zapewnić Edge'owi! *heat*. Dlatego niestety ty będziesz musiał o swoje miejsce walczyć z.. Tedem DiBiase! Za tydzień, na SmackDown! *heat*

Po tych słowach ponownie wyświetlone zostało promo przypominające o walce Zigglera z tajemniczym zawodnikiem w najbliższy poniedziałek i SmackDown zeszło z anteny.

Karta na No Way Out 2012 PPV:

:arrow: WWE Title Match: Daniel Bryan © vs CM Punk vs??? vs??? vs??? vs???

:arrow: WHC Title Match: Dolph Ziggler © vs Edge vs Cody Rhodes/TedDiBiase vs??? vs??? vs ???

'The new Face of WWE'

RAW- Odcinek Specjalny cz. 2. King Of The Ring Tournament, 30 stycznia.

Na dzisiejszej gali komentatorzy nie zdążyli się nawet przywitać z widzami, gdyż w ringu pojawił się... Dolph Ziggler!

Ziggler: Być najlepszym.... Wiele osób uważa, że ja NIE JESTEM najlepszy, że ja NIE ZASŁUGUJĘ na pas mistrza wagi ciężkiej i NIE POWINIENEM walczyć z Undertakerem na WrestleManii *pop który potwierdza, że większość publiczności tak myśli. *. Ale zasmucę was... Dzisiaj zagwarantuję sobie pojedynek z Deadmanem na WrestleManii, pokonując kogoś, kogo nawet prawdopodobnie nie znam. The Rock? *pop* Stone Cold? *mega pop* a może... Hornswoogle? *heat*. W końcu Taker jest tak stary, że raczej z nikim poza małym Irlandczykiem nie wygra... Nie obchodzi mnie kto dzisiaj za około półtorej godziny będzie stał tutaj, w ringu, czekając na mnie. Nie obchodzi mnie to, bo i tak wiem, że to wygram, wiem, że mogę pokonać Takera na WrestleManii i to zrobię! *heat*

Ziggler ze złością rzucił mikrofon i udał się na backstage.

Lawler: Witamy państwa na Monday Night RAW! Dzisiaj czeka nas sporo atrakcji... Jedną z nich i chyba oczywistą jest Main Event w którym Dolph Ziggler zmierzy się dzisiaj z tajemniczym zawodnikiem o to kto miałby walczyć z Undertakerem na WrestleManii!

Ross: Ponadto, czeka nas jeszcze dzisiaj konkurs! Otóż, na wwe.com wczoraj ruszyło głosowanie o to kto według fanów wygra na WrestleManii, John Cena czy może Hulk Hogan? Dzisiaj dowiemy się co obaj zawodnicy mają do powiedzenia a za tydzień poznamy wyniki. Zwycięzca wybiera stypulację meczu!

Lawler: A za chwilę zobaczymy pojedynek Sheamus kontra Justin Gabriel, tym razem jednak nie w ramach turnieju King Of The Ring!

Ross: A skoro mówimy już o King Of The Ring, czekają nas dzisiaj dwie walki z tym związane... Evan Bourne vs William Regal oraz Kaval vs Ted DiBiase!

Walka nr.1: Sheamus vs Justin Gabriel- Non Title Match

Gabriel rzucił się na Sheamusa, szybkie zwarcie, ale Celtycki Wojownik tylko odepchnął mistrza wagi lekkiej i... Shoulder Block. Sheamus wygląda wręcz na znudzonego tym jak mało przeciwnik potrafi, ten jednak nie odpuszcza. Seria punchy tylko irytuje Rudowłosego i .. Gabriel zostaje powalony Headbuttem! Sheamus powoli i mozolnie podnosi swojego przeciwnika, wykonuje mu suplex, pin 1...2.. Gabriel nie daje się jednak tak łatwo. Na twarzy Sheamusa pojawia się tylko uśmiech, taunt i... Brogue Kick! 1..2....3! Sheamus bez problemów wygrywa.

Zwycięzca: Sheamus

Do ringu wbiegają jednak Jeff Hardy i Matt Hardy! Jeff rzuca się na Irlandczyka, seria punchy, kopnięcie w brzuch i Twist Of Fate! Matt podnosi Gabriela i również mamy Twist of Fate! Po chwili bracia Hardy razem opuszczają ring.

Wyświetlone zostało promo dzisiejszego Main Eventu.

Po promie w ringu stoi... Generalny Manager RAW, Mick Foley!

Foley: Taaaak, dzisiaj wielkie wydarzenie, poznamy przeciwnika Undertakera! *pop*. Ale ja nie o tym... Jak doskonale wiecie na No Way Out dojdzie do pojedynku Elimination Chamber o pas WWE. Otóż dojdzie, ale na chwilę obecną mamy tylko dwóch zawodników... Panie i Panowie! Przedstawiam wam pełny skład walki na No Way Out!

Do ringu weszli: Daniel Bryan, CM Punk, Wade Barrett, The Miz, MVP oraz Sin Cara!

Foley: Ci zawodnicy będą ze sobą walczyć na No Way Out. Według mnie każdy z nich zasłużył na tą szansę, nie każdy uczciwie *Foley spojrzał się na Sin Carę*, ale mimo wszystko zasłużyli. Panie i Panowie! Chciałbym ogłosić, że w przyszłym tygodniu na RAW dojdzie do Battle Royal pomiędzy tymi zawodnikami... Zwycięzca wchodzi ostatni!

King Of The Ring Elimination Match: Evan Bourne vs William Regal

Regal praktycznie nie miał nic do powiedzenia podczas walki. Króciutki squash w którym Bourne wykonał Anglikowi serię Low Kicków, Superkick oraz Air Bourne po którym uzyskał pin.

Zwycięzca: Evan Bourne

Lawler: No cóż... Walka nie była najdłuższa. Tymczasem oddajmy głos Mattowi Strikerowi który jest już w studiu wraz z specjalnym gościem...

Striker: Witam państwa. Mój gość, troszkę nietypowy, a jest nim... Mistrz WWE, Daniel Bryan! Daniel, co sądzisz o zeszłotygodniowej sytuacji pomiędzy tobą a Christianem?

Bryan: Wyraził tylko swoją opinię, a jego opinia mnie nie interesuje. Co tydzień udowadniam, że zasługuję na tytuł mistrza WWE i to mi wystarczy. Osoba która wróciła po paru miesiącach, bo jej najlepszy przyjaciel potraktował go nieuczciwie nie będzie mi wmawiać, że jestem beznadziejny.

Striker: A Eilimiantion Chamber Match? Masz jakieś obawy?

Bryan: A powinienem? Moi przeciwnicy to doskonali zawodnicy, ale nie lepsi ode mnie. Nie oni. Nie obawiam się nikogo i niczego, nie w tym biznesie.

Po tych słowach jednak na Bryana rzucił się CM Punk! Uderzył on go w plecy, wytrącając go z równowagi, kilka innych ciosów i wreszcie Punk wepchnął WWE Championa w telebim, który stał za Strikerem!

CM Punk: Chyba jednak Bryan powinien zacząć się bać.

Lawler: Od wielkiego Main Eventu dzieli nas już niewiele! Oto i przedostatnia dzisiaj walka i ostatnia dzisiaj spod szyldu King Of The Ring...

Ross: Kaval vs Ted DiBiase! Jeszcze tylko zobaczymy co przygotowali dla nas John Cena i Hulk Hogan i... MAMY WIELKI FINAŁ!

King Of The Ring - Elimination Match: TedDiBiase vs Kaval

Obaj są byłymi mistrzami US. Rozpoczynają bardzo taktycznie, low kick, nietrafiony, próba zwarcia, ale bezskuteczna. Wreszcie dochodzi do akcji, kiedy to Kaval próbuje desperacko założyć Guilotine Choke na przeciwniku, ale ten wyrzuca go poza ring! Krótki Brawl poza ringiem, mamy już 8 i Ted wykorzystuje okazję, kopiąc Kavala w kolano! 9... Ted wbiega do ringu 10...! Ted DiBiase, nie do końca uczciwie pokonuje Kavala!

Zwycięzca: TedDiBiase

Po raz kolejny wyświetlone zostało Promo dzisiejszego Main Eventu.

Słyszymy Theme Hulka Hogana! Sam Hogan zmierza na ring przy ogromnym popie.

Hogan: Hm. John Cena uważa się za kogoś kto mnie może pokonać. Co wy uważacie?*Heat*. No własnie, też tak sądzę. Jak już wam uprzejmie Jerry poinformował, na wwe.com ruszyło głosowanie, kto według was wygra. Zwycięzca wybiera stypulację naszej walki... Ciekawie, nieprawdaż? *pop*. Cholera, czuję się jak polityk. Zagłosujcie na mnie a obiecuję wam, że walka na WrestleManii będzie historyczna, stypulacja którą wybiorę będzie niesamowita, ciekawa i interesująca. Wiem, że gadam jak polityk, ale WWE Universe mi wierzy, nieprawdaż? *pop+heat*. Nie takiej odpowiedzi oczekiwałem. Nie powiem, że nienawidzę Ceny, mam do niego pewien szacunek, mi chodzi tylko o to aby pokazać, że Cena jest sztuczny. On jako wielki przyjaciel dzieci...? Spójrzcie na niego teraz. Jeszcze nie widzicie jego prawdziwej twarzy, ale spójrzcie! arogancki, irytujący, zbyt pewny siebie... Trzeba to zmienić! *pop*

Na titantronie pojawił się John Cena, który stał na pewno gdzieś poza obiektem, w ogromnej sali, tyle że ta była pusta.

Cena: Tak, tak Hogan. Jestem arogancki, irytujący, zbyt pewny siebie. Ale prawda jest taka, że ja, John Cena dawałem rozrywkę tym wszystkim ludziom, gdy ty sobie siedziałeś w... TNA? Nie osiągnąłeś tam nic. Zupełnie NIC. Teraz wracasz sobie do WWE, wyzywasz jednego z największych zawodników WWE w historii na pojedynek na największej gali w roku i oczekujesz, że pójdzie ci łatwo? To już koniec, Hulk. Tu gdzie stoję... Poznajesz to miejsce? Tak, to Maddison Square Garden. Miejsce gdzie działa się historia. WrestleMania X, WrestleMania XX... To wszystko działo się tutaj. Ale wiesz co jeszcze się tutaj działo? Moje zwycięstwo na Royal Rumble! Zapewne oglądałeś to w telewizji, a jakżeby inaczej. Ale widzisz Hogan, niezależnie od tego kto wygra w tym głosowaniu, Ty czy ja. Nie ma znaczenia. Pokonam cię Hogan na WrestleManii i udowodnię ci, że twój czas już się skończył.

Po tych słowach titantron wrócił do normy.

Lawler: Panie i Panowie, pora na Main Event! Jak wielu z was wie Undertaker na WrestleManii jest niepokonany. Jego streak wynosi 19-0 a dzisiaj dowiemy się kto będzie jego kolejnym przeciwnikiem! A oto on, sam Deadman!

Undertaker wszedł do ringu, i bez słowa stanął koło ringu. Nie usiadł przy stole komentatorskim, a tego chyba się komentatorzy spodziewali. Stał i czekał.

Dolph Ziggler vs ???

Ziggler wszedł po swojemu, przy piosence 'I'm Perfection.' . Po chwili jednak gasną światła!

Na ekranie pojawia się licznik 3...2....1... iii

Lawler: Holy shit!

Młodsi fani nie orientują się kto przed chwilą wszedł na ring, ale starsi już wiedzą!

Ziggler rzuca się gwałtownie na przeciwnika, próbuje wykonać punch, ale zablokowany i mamy Scorpion Death Drop! 1..2...3! Błyskawiczna walka!

Lawler: Panie i Panowie... Walka nie trwała zbyt długo, a oto przeciwnik Undertakera na WrestleManię... STING! *Mega pop*

Po walce do ringu wszedł Undertaker, obaj zawodnicy spojrzeli sobie w oczy i tym widokiem skończyło się dzisiejsze RAW

Karta na No Way Out 2012 PPV

:arrow: WWE Title Match: Daniel Bryan © vs CM Punk vs Wade Barrett vs The Miz vsSin Cara vs MVP

:arrow: WHC Title Match: Dolph Ziggler © vs Edge vs Cody Rhodes/TedDiBiase vs??? vs??? vs ???

Karta na WrestleManię 28:

:arrow: Sting vs Undertaker

:arrow: John Cena vs Hulk Hogan

:arrow: Christian vs ???

'The new Face of WWE'

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
      • 17 odpowiedzi
    • WWE Royal Rumble 2025
      Spekulacje i dyskusje na temat WWE Royal Rumble 2025!
      • 79 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 17 922 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 686 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 100 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
      • 9 350 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 146 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 172 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 513 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 850 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• MattDevitto
      Kurczę pieczone Ale teraz zacząłem łączyć kropki.... Za rok gala wiadomo gdzie i dlaczego $$$, więc poczciwy Titus jest idealnym kandydatem na zwycięzcę. Ależ to będzie piękne redemption po małej wpadce kilka lat wcześniej - od zera do bohatera - Amerykanie kochają takie historie Proszę wsiadać do pociągu Titus O'Neil RR winner 2k26!
    • -Raven-
      Rozmawiali wyłącznie po francusku
    • -Raven-
      W zeszłym roku stawiałem na Rudą, ponieważ Aliensowa miała pas już bardzo długo i WM-ka była na papierze dobrym momentem żeby zrzucić z niej złoto, a Linczująca już dawno nie miała pasa, tak więc ułamki wychodziły mi tak a nie inaczej. Mimo to, fajnie się było pomylić w tej kwestii Akurat w tym przypadku uważam podobnie. Stratna ma zbyt krótko tytuł (nie dali jej się jeszcze wykazać), a Flara jest na papierze takim "faworytem", że w ramach "zaskoczenia" powinni ją tutaj podłożyć. Jabłecznikowa zbiera tytuły tak ekspresowo, że jeszcze na spokojnie ma czas żeby w tej kwestii ścignąć starego, tak więc tutaj na spokojnie będzie mogła jobnąc, żeby wypromować nową gwiazdę ze stajni W.        Bardzo dobry ruch z "rozbiciem" tagu Callgirl i Bi-Anki. Jade koszmarnie wypadała na tle Belair. Była sztywna, kanciasta i jej akcje nie wyglądały w ringu płynnie. Baardzo się to rzucało w oczy w kontraście do roboty jaką wykonywała Warkoczowa. Storm wyglądała wyłącznie dobrze kiedy trzeba coś było odwalić siłowo. Wycofanie jej z tagu i scenariusz, że któraś z kumpelek (Bianca lub Naomi) ją wyeliminowała, to samograj i instant materiał na turn i starcie na WM-kę. Niby logika podpowiada Naomi (bo to ona najwięcej zyskała na wyeliminowaniu Koksiary), ale chciałbym zobaczyć zestawienie Montezowej z Siwą na WrestleManii, gdzie Belair by wygrała dzięki Naomi (bo okazało by się, że jednak obie były w zmowie).    
    • HeymanGuy
      Energetyk Saints Flow? Ogólnie uwielbiam Saints Row ale tylko 1 i 2. Od trójki niestety to rownia pochyla na sam dół
    • KyRenLo
      Dobrze. Skoro autor poprzedniego pytania zezwala, to mogę coś zadać. Saints Row: The Third Na samym początku gry dostajemy scenkę, w której Pierce reklamuje pewien napój w puszce. Proszę napisać jak się nazywa.
  • Dodaj nową pozycję...