Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Attitude Mówi #68 - TLC

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Dla mnie idealną osobą byłby Swagger, bo mogłoby to doprowadzić w końcu do odejścia Vickie. Dla mnie to wystarczający argument, żeby nie dawać pasa Zackowi ;P

Jasne, że Swagger mógłby się nadawać, ale (zawsze musi być jakieś ale :D) przy obecnych standardach WWE któryś z panów musiałby przejść na jasną stronę mocy, a:

1) Faceturn Dolpha byłby dla niego mega hamulcem w dalszym rozwoju, a przynajmniej teraz na pewno jak face wskórałby niewiele;

2) Swagerr'a sobie nijak nie wyobrażam jako tego dobrego. Nie pamiętam, albo nie chce pamiętać czy odgrywał kiedyś role face'a, ale ja tego po prostu nie widzę.

On nie mial kurtki na zlocie. Nie kupil, bo wydal na wyjazd. Teraz prawdopodobnie czynszu nie oplaci, zeby sie stawic na DDW. To dopiero prawdziwy fan!

Oczywiście, że miałem kurtkę, proszę mi tu ludzi w błąd nie wprowadzać.

Chyba trzeba wznowić temat fundacji Attitude, która miała sponsorować pewnego użytkownika o nick'u Raven (w ogóle czemu on tego jeszcze nie odsłuchał i nie skomentował?), ale zamiast niego wziąć mnie pod swoje skrzydła i za sponsorować mi wyjazd na DDW, bo wygląda na to, że tego czynszu nie zapłacę :lol:

The man with two personalities

6939757594f665b525713a.jpg

• Odpowiedzi 21
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• N!KO

4

• Schoop

4

• maly619

3

• VebVe

3

Top użytkownicy w tym temacie

A ja uważam, że właśnie w WWE brakuje feudów heel vs heel lub face vs face. Co jest w tym złego? Czy komuś będzie to przeszkadzać? A Swagger vs Dolph byłby idealnym feudem heel vs heel.

Ja nie mam nic do takich feudów, ba chciałbym zobaczyć dobry program dwóch heel'ów, ale niestety WWE nie kwapi się jakoś do tego typu starć.

Dlatego niestety muszę się zgodzić z N!KO, ze Riley byłby najlepszym kandydatem do odbioru pasa Dolphowi, ale i tak dostaliśmy najlepsze rozwiązanie z najgorszych

Riley byłby najlepszym wyborem od razu po feudzie z Mizem, gdy jego pozycja była wysoka. Teraz, to myślę, że bliżej mu do zwolnienia niż pasa. Trochę szkoda, bo przez to, do pasa US pewnie w końcu zbliży się Mason Ryan, a tego chyba nie chcemy :P

Jest na forum ktoś kto tego chce? :twisted:

Mam nadzieje, że prędko go w tv nie zobaczę, chyba, że na Superstars.

Szkoda Alexa, jak dla mnie to material na Main Eventera. Licze ze jeszcze wroci do lask oficjeli

AM dobre jak zawsze ja i tak was podziwiam ,że chce wam się to nagrywać bo przecież PPV'sy kto chciał to obejrzał i wie co się tam działo, a wasze opinie można przeczytać w dyskusji o danym PPV. Zapewne gdybyście mówili czysto o samym PPV, czyli co się działo na gali to bym pewnie usnęła ale schodzenie z tematów i rozmawianie o którymś z wrestlerów z danej walki jakoś urozmaica każdy odcinek w którym omawiane jest PPV.

132435155953f10e3e88c60.jpg