Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Kamil Aleksader i Jędruś Bułecka o gali DDW w Twardogórze

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Macintosh
  • Styl:  Jasny

W najnowszym promie Kamil Aleksander wypowiedział się m.in. na temat zbliżającej się walki w Twardogórze, planach na przyszłość oraz współpracy z Panem Pawłowskim. Poza tym zobacz z kim w drużynie chce stanąć Jędruś Bułecka w zapowiedzianym pojedynku przeciwko Kevinowi Williamsowi.

http://www.youtube.com/wa...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-kamil-aleksader-i-jedrus-bulecka-o-gali-ddw-w.html
  • Odpowiedzi 6
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Koper

1

• Bonkol

1

• N!KO

1

• Ghost

1

Top użytkownicy w tym temacie

Fajnie, że wychodzi coraz więcej prom od adeptów DDW :) Jeszcze muszą trochę popracować, ale po indys nie można się aż tak wiele spodziewać. U Aleksandra kwestia o tym co daje bycie mistrzem DDW jakoś tak mi nie pasowała do całości, chociaż oglądając jego galerię na FB to piękne kobiety ma on już i bez pasa xD U Jędrusia trochę jakość nie taka, ale postać odgrywa spoko ; )

P.S Kurczę, chyba muszę się wreszcie zarejestrować, bo już troszkę się w komentarzach do artykułów udzielałem xD

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows

Zdazylem napisac komentarz (pod wiadomoscia od pawlowskiego), zeby dali innym pole do popisu, i prosze... mamy kolejne promo. Jakie by ono nie bylo, to cieszy. Cos sie dzieje i feudy mozna lepiej podbudowac. Z czasem moze zrobi sie z tego 15minutowy Video Wire, choc dla DDW wypuszczanie prom stopniowo moze faktycznie byc lepszym rozwiazaniem. Aleksander nie powala, i prosi sie o managera (wciaz najlepszy ringowo). Bulecka mimo wszystko (niechec do jego gimmicku) wypadl spoko. Nie wiem, czy on faktycznie jest "Górolem", ale jesli nie, to tym wiekszy szacunek dla niego. W koncu jesli sie nad tym zastanawiam, tzn. ze sprzedaje dobrze ten charakter. Dziwi propozycja w kierunku Roida, ale domniemam, ze zostanie odrzucona... ... Bedzie tak? ... Prawda?

50608915156a3743c1fa34.jpg

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Android

Jakoś na razie nie potrafię wczuć się w klimat DDW co jest pewnie spowodowane tym, że nie byłem na żadnej gali, ale obejrzałem sobie te 3 proma i jestem zawiedziony. WeeMan cały czas ssie niesamowicie i słuchanie jego tekstów zazwyczaj wywołuje u mnie uśmiech politowania, a już ta mina na koniec proma to coś w stylu dziecka, które nie dostało swojego batonika. Kamil Aleksander z kolei wypadł tak sztucznie, że aż przez moment miałem wrażenie jakby czytał to wszystko z kartek rozwieszonych na ścianach. Na pewno na plus wypadł Jędruś i o ile w ringu podobno nie robi żadnych widocznych gołym okiem postępów to muszę mu przyznać, że gimmick sprzedaje bardzo dobrze i promo w jego wykonaniu wypadło naprawdę fajnie głównie przez luz jaki emanował z jego wypowiedzi. W każdym razie dużo roboty jeszcze przed nimi i zacząłbym to naprawiać operacją strun głosowych Pana Pawłowskiego. :twisted:

15974308365193fac7b7921.jpg

pieniadze?

podaj nr konta to przeleje ci 100 zl...pieniadze w polskim wrestlingu..smiech na sali...

piekne kobiety?

to chybe te z twardogory...z remizy strazackiej

szacunek?

smiech na sali z tymi tekstami

to co dobrze brzmi po angielsku nie brzmi dobrze po polsku

slepe kopiowanie nawet z najlepszych wzorcow raczej wzbudza politowanie i smiech niz szacunek

choc duze slowa uznania za checi i zapal, zeby w polsce w ogole robic taka niszowa rozrywke

ale wrestler to nie moze byc chlopiec zaraz po LO, co ma wklesla klate i dlugie wlosy

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Więc również mam niechęć do gimmicku Jędrusia Bułecki, moim zdaniem pomysł jest kiepski. Ale jeśli nie gada zbyt długo (tak jak w tym promie) to jest nawet do kupienia, więc nie jest tak źle. Natomiast Kamil Aleksander to ciekawa postać, z jednej strony mi się podoba, bo byłem na jednej gali DDW, a z drugiej jak oglądam takie proma to jest strasznie sztuczny i widać, że nie zgrywa się z kamerą. Swoją drogą to zła jakość nagrania u Bułecki pasuje do jego gimmicku :twisted: Jakby pochodził z TWARDOGÓRY!

• Reputacja:   15
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

Widzę, że panuje jakaś dziwna dla mnie tendencja do brania całej otoczki wokół DDW śmiertelnie poważnie. Przecież oczywistym jest, że ta federacja wymaga trochę dystansu i potraktowania jej z przymrużeniem oka. Zresztą, co Kamil miał powiedzieć? "Harowałem ciężko przez trzy lata a teraz dam z siebie wszystko, żeby zdobyć nic nie znaczący, plastikowy pas?" :roll:

Bądźmy szczerzy: jak na nasze warunki DDW to ekstraklasa i chociażby to nadaje pasowi tej promocji jakąś tam wartość. A co do pieniędzy i pięknych kobiet, to taka już ta niezbyt realna, trochę komiksowa rzeczywistość, którą Roid i spółka starają się stworzyć wokół swojej federacji.

A promo Jędrusia jest fajne. Czy mi się wydaje, czy chłop się trochę gwary góralskiej poduczył? :)