Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Attitude User Awards 2011 - Oficjalne Głosowanie

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

1. -Raven- - przy czytaniu postów tego Pana nie raz się mocno uśmiałem, według mnie zasługuje na te wyróżnienie, oby nie zwalniał tempa z dobrymi tekstami :wink:

2. VercynGetorix - Głównie zasługuje na to, dzięki tłumaczeniom książek.

3. xero - Dbanie o porządek, dobrze się sprawuje w swojej roli.

4. Wstrzymuję się.

5. Sebu - Chłopak jak już coś napiszę to jest to coś ciekawego, można z nim podyskutować na poziomie.

6. Wstrzymuję się.

7. X Urodziny Attitude

8. Attitude Mówi

9. Wstrzymuje się

10. Dj.IcE

11. Wstrzymuje się

12. pablomodjo - "Bogowie Wrestlingu" i tyle w temacie :wink:

13. Wstrzymuje się.

14. ArthurWF (desperackie bronienie TNA/Erica) - Śledziłem to, lecz się nie udzielałem. Powiem tyle, że się uśmiałem.

https://forum.wrestling.pl/topic/28158-attitude-user-awards-2011-oficjalne-g%C5%82osowanie/page/3/#findComment-269021

• Odpowiedzi 77
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• N!KO

5

• pablo modjo

4

• nttn

3

• hadaszyszek

3

Top użytkownicy w tym temacie

1. Użytkownik roku

hadaszyszek - pisze bardzo długie, merytoryczne posty, zaangażował się w Raport Miesiąca, także wydaje mi się (nie jestem tego na 100% pewien) był gościem w Attitude Mówi. Jest w sumie nowy na forum, jednak jest ogólnie rozpoznawany i poważany, moim zdaniem zasłużył na miano użytkownika roku, mimo najkrótszego stażu wśród nominowanych (Ghostwriter może zarejestrował się później, lecz wspomina, że wrestling ogląda od kilkunastu lat)

2. Redaktor roku

VercynGetorix - umieszczał najbardziej wypakowane informacjami newsy, tłumaczył cztery książki, pisał artykuły, był w redakcji WrestleZinu, jest twórcą dwóch programów, które rozpoczęły nadawanie w tym roku (Tydzień według Vercyna i Raport Miesiąca) - moim zdaniem kumulacja tych faktów sprawia, że angażował się w rozwój Attitude najbardziej, nie umniejszając oczywiście pracy innych nominowanych

3. Moderator roku

xero - moderowanie jest pracą niewdzięczną, gdyż - niczym jak sędzia piłkarski - dobry moderator to taki, którego zbytnio nie widać i wykonuje on swoją pracę jakby na boku. Głosuję jednak na xero, który moim zdaniem z pracy moderatora wywiązuje się najlepiej.

4. Temat roku

House Show WWE w Polsce - 11/11/11! Oficjalnie! - temat towarzyszący temu forum przez pół roku, kilkanaście (dziesiąt?) stron dyskusji na temat najważniejszego tegorocznego wydarzenia wrestlingowego w Polsce, zdecydowanie najmocniejszy kandydat wśród nominowanych, których reszta średnio mnie przekonuje.

5. Debiutant roku

Sebu - udzielał się dużo (szczególnie w pierwszej części roku), mądrze pisał, brał udział w dyskusjach, jest rozpoznawany i szanowany na forum, moim zdaniem zasłużył na miano Debiutanta roku

6. Postęp roku

-

tutaj nie wybieram nikogo, gdyż jest to mój pierwszy rok na forum i nie mogę porównywać postawy użytkowników z postawą z lat poprzednich, bo po prostu forum wtedy nie czytałem

7. Najważniejsze forumowe wydarzenie roku

Wybieram Galę WWE w Polsce, mając świadomość, że prawdopodobnie w tej kategorii wygra Zlot. Tłumaczę mój wybór faktem, że w galę WWE zaangażowanych było o wiele więcej użytkowników niż w zlot, na maino najważniejszego wrestlingowego wydarzenia roku gala WWE zdecydowanie zasłużyła, dlatego też przyjmuję, że to najważniejsze forumowe wydarzenie roku 2011

8. Inicjatywa roku

Raport Miesiąca - stawiam na raport, bo bardzo przyjemnie mi się go słucha, a moja nominacja w postaci Tygodnia według Vercyna (który był naprawdę super) przepadła więc wybieram nowym program Vercyna, tym razem realizowany wspólnie z innymi forumowiczami

9. Wrestlingowy znawca roku

tutaj mam problem, muszę wybrać pomiędzy Euzem, a Bonkolem, a ci, którzy czytają Omnibusa, lub Independent Zone mogą mieć problem ten sam. Obaj mają ogromną wiedzę wrestlingową, (muszę przyznać, że ciężko mi sobie wyobrazić skąd oni aż tyle wiedzą :-) ) piszą długie, merytoryczne posty, głównie na temat Japonii i sceny indy, parę dni temu dodali bardzo dobry artykuł na temat wrestlerów w NJPW, jednak po głębszym zastanowieniu postawię na Bonkola, który w drugiej części roku zaczął także udzielać się i oświecać innych swoją wiedzą w tematach dotyczących federacji main streamowych, nie ukrywam jednak, że najchętniej chciałbym, żeby zostali Wrestlingowymi znawcami roku ex aequo, jest to także kategoria, w której najciężej było mi dokonać wyboru

10. Uploader roku

Dj.IcE

11. Avatar roku

xero

12. Grafik roku

pablomodjo - jego cykl Bogowie Wrestlingu bardzo mi się podoba, w sposób humorystyczny przedstawia swoje kulisy biznesu, które wcale nie muszą się zbytnio różnić od tych prawdziwych :-)

13. Diary roku

-

Nie czytam - nie oceniam

14. "WTF?!" roku

WrestleZin zamkniety po jednym numerze - stawiam na WrestleZin, bo był to projekt z potencjałem, liczyli na jego sukces niewątpliwie redaktorzy, jak i użytkownicy, a całość niestety zakończyła się na jednym pełnym numerze :sad:

https://forum.wrestling.pl/topic/28158-attitude-user-awards-2011-oficjalne-g%C5%82osowanie/page/3/#findComment-269030

1. Użytkownik roku

-Raven- - eee... bo ze wszystkich nominowanych najmniej offtopuje (Panowie, mniej tych czatów!) :wink: .

2. Redaktor roku

VercynGetorix - za tłumaczenia książek i projekty audio, których wprawdzie nie słucham, ale doceniam fakt, że są (były).

3. Moderator roku

Streetovs - bo i tak nikt na niego nie zagłosuje :wink: .

Mówiąc jednak serio, zgadzam się, że trzeba by coś z tą kategorią zrobić. Zaletą pomysłu N!KO, aby wybierać mogli tylko admini i moderatorzy jest to, że właśnie admini i moderatorzy wiedzą o swojej pracy najwięcej (a przynajmniej wiedzą więcej niż zwykli użytkownicy, bo mają dostęp do adminki, gdzie przecież o tej pracy się dyskutuje i gdzie zapadają decyzje - a to też praca moda). Wadą - że byłaby to w pewnym sensie nagroda środowiskowa. Myślę więc, że będzie dobrze, jeśli admini i moderatorzy ograniczą się wyłącznie do nominowania pięciu kandydatów i uargumentowania, dlaczego właśnie oni zostali nominowani. Niezdecydowanym taka "lista osiągnięć" powinna ułatwić wybór.

4. Temat roku

Impact - za to, że wciąż trwa, mimo obecności Artura.

5. Debiutant roku

Ghostwriter - oldschoolowy debiutant, tego jeszcze nie było!

6. Postęp roku

hadaszyszek - nie wiem... skoro był nominowany na usera roku, to znaczy, że się nadaje :wink: .

X Urodziny Attitude - bo gala to nie wydarzenie forumowe, a sukces zlotu to bardziej zasługa WWE niż forum. Natomiast urodziny od początku do końca zrobione forumowymi rękami.

8. Inicjatywa roku

Attitude Mówi - stało się punktem odniesienia dla wszystkich tego typu audycji, a to mówi samo za siebie.

SixKiller - bo nigdy nie głosowałem na siebie, więc chcę to zrobić, póki mam okazję :D.

Feler tej kategorii polega na tym, że oceniany jest całokształt, a nie tylko ostatni rok. Jest więc pewne grono osób, o których wiadomo, że się znają, i które można spokojnie nominować. Przykładem tego jest nominacja dla mnie, choć na forum nie udzielam się od wiosny :wink: . Co zaś się tyczy pozostałych nominowanych, to skąd mam wiedzieć, który z nich - Raven, Bonkol czy może Euz - najbardziej poszerzył swoją wiedzę w ostatnim roku? Bo to powinna być podstawa oceny, a z tego co widzę, każdy ma swoją podstawę: forum, rozmowy na IRCu, quizy, osobistą sympatię itd. I w każdym przypadku decyduje całokształt, a nie ostatni rok :wink: .

Trzeba by tę kategorię otworzyć na nowe nicki, bo już teraz mogę obstawiać, kto będzie nominowany za rok. Tylko co zrobić? Wyłączyć niektóre osoby z kandydowania? A może z tych, którzy w ciągu trzech edycji zebrali najwięcej nominacji (podkreślam - w większości były to te same osoby), zrobić grono nominujące? W innym wypadku zawsze będą królowały bezpieczne kandydatury. Przebije się może jedna nowa osoba.

10. Uploader roku

nttn - prawdę mówiąc nie wiem co uploadował, ale sam fakt, że jest ktoś oprócz Ice'a, jest wart docenienia.

11. Avatar roku

xero

12. Grafik roku

pablomodjo - nie zaglądam do galerii, ale czytam "Bogów".

13. Diary roku

Nie czytam.

14. "WTF?!" roku

WrestleZin zamkniety po jednym numerze - pewnie czegoś nie wiem, ale z tego co do mnie dotarło, wynika, że niektórzy redaktorzy WrestleZina, dorośli faceci, nagle ( :!: ) zdali sobie sprawę, że nie mają praw do zdjęć (jakby to nie było oczywiste od początku), wpadli w panikę i w pośpiechu zwinęli interes. A to rzeczywiście jest WTF ;).

https://forum.wrestling.pl/topic/28158-attitude-user-awards-2011-oficjalne-g%C5%82osowanie/page/3/#findComment-269049

• Reputacja:   254
  • Status:  Online
  • Urządzenie:  Android

1. Użytkownik roku

VercynGetorix

2. Redaktor roku

VercynGetorix

3. Moderator roku

xero

4. Temat roku

Impact

5. Debiutant roku

JesionWWE

6. Postęp roku

Blaze9

X Urodziny Attitude

8. Inicjatywa roku

Tłumaczenia książek Vercyna

Bonkol

10. Uploader roku

Dj.IcE

11. Avatar roku

pablo modjo

12. Grafik roku

pablo modjo

13. Diary roku

-

14. "WTF?!" roku

Bunt po banie Rafikova i spolki (oraz nastepstwa tego wydarzenia)

https://forum.wrestling.pl/topic/28158-attitude-user-awards-2011-oficjalne-g%C5%82osowanie/page/3/#findComment-269070

• Reputacja:   228
  • Status:  Online
  • Urządzenie:  Windows

1. Użytkownik roku - hadaszyszek

Są takie kategorie w których nie miałem żadnych wątpliwości. Ta należy właśnie do nich. Dlaczego hadaszyszek? Bo w tym roku było go wszędzie pełno (udzielał się w wielu tematach), pisał bardzo ciekawe posty, nie walił kilku linijkowej lipy (lubi się rozpisać, a u mnie zawsze będzie to docenione), był wyszczekany (nie dawał sobie na łeb włazić :wink: ), miał zawsze własne zdanie (często "politycznie niepoprawne" wobec tego uznawanego przez większość) i chociaż czasem się nie zgadzaliśmy - potrafił zawsze je tak rozsądnie umotywować, że człowiek siadał i zaczynał się zastanawiać, czy może w tym co czyta faktycznie czegoś nie ma :D Poza tym, jak na kogoś z tak (stosunkowo) niewielkim stażem we wrestlingu (4 czy 5 lat z tego co kojarzę), to orientuje się w temacie (chodzi mi nie o ogólną wiedzę, ale o kojarzenie mechanizmów i pewnych zależności) wręcz wyśmienicie, co także dla mnie jest imponujące. Szczerze mówiąc, wg mnie bez wątpienia #1 tego roku.

Swoją drogą śmieszy mnie pompowanie balonu pod tytułem "I tak tą kategorię z urzędu wygra jak co roku Raven" :roll: Z tego co wiem, to glosują Userzy (a więc każdy z nominowanych może to spokojnie wygrać. No chyba, że N!KO wziął w łapę i zwycięzca był znany jeszcze przed glosowaniem :twisted: ), a widzę, że niektórzy z biegu namaścili mnie już na zwycięzcę :D Cóż jednak będzie jeżeli Raven nie stanie na wysokości zadania i w tym roku nie podtrzyma zwycięskiej passy? Zbiorowa histeria? Zamieszki? Masowe samobójstwa? :lol: Biedny Raven, porównywany już przez niektórych do forumowego Johna Ceny, jest w prawdziwym impasie - niczym prawdziwy Jasiek stojący w narożniku Barretta za czasów Nexus. Jeżeli nie wygra - będzie masowe rozczarowanie, bo większość chłodzi już szampana zakładając (z dupy), że to wygram. Jeżeli faktycznie wygram 3 raz z rzędu - N!KO na łamach AM zapowiedział już mi bana :lol: Nie przejmujcie się jednak! Nawet zbanowany, przyślę na forum mojego meksykańskiego kuzyna El Kruko, który nadal będzie godnie podtrzymywał tradycję mojego wodolejstwa :twisted:

2. Redaktor roku - VercynGetorix

Kolejna kategoria w której nie miałem żadnych wątpliwości. Częste, obszerne newsy. Urozmaicanie newsów fotami dupeczek (mała rzecz a cieszy :D Liczy się inwencja :wink: ), współtwórca Raportu Miesiąca, oraz (co najważniejsze) autor ZAJEBISTYCH tłumaczeń biografii wrestlerów, które były i obszerne i bardzo regularnie zamieszczane (podziwiam za poświęcenie tak dużej ilości czasu) - daje nam to wszystko 100-u procentowy przepis na Redaktora Roku 2011 :wink:

3. Moderator roku - VercynGetorix

Pewnie zagłosowałbym na xero, który standardowo robił zajebistą robotę i niczym Leon Czyściciel, oczyszcza nam Forum z analfabetów nie potrafiących czytać Regulaminu i z matołów nie potrafiących lub nie chcących go zrozumieć :D Jednak pewne sceny ze Zlotu przekonały mnie, że to jednak Vercyn powinien dostać mój głos (a mówiłem xero - przyjedź? :D ). Były takie momenty, czy to w podroży na listopadową galę i zlot, czy to już podczas zlotowej popijawy, gdzie wszyscy śmiali się, dyskutowali i tankowali alco, a Vercyn rzeźbił na komórce (ma dostęp do neta), patrolując Forum, aby pod naszą nieobecność nikt nie robił tam boruty. Jak nienawidzę "pracoholików", tak te sceny mnie po prostu ujęły i nie wiem jak mógłbym w tym momencie oddać swój głos na kogoś innego :wink:

4. Temat roku - House Show WWE w Polsce - 11/11/11! Oficjalnie!

Temat najbliższy mojemu sercu, czyli planowanie zlotowych imprez i tego jak będziemy wzmagać doping na gali, oraz później - wspominki z zajebiście spędzonej imprezy i Zlotu. Pozostałe nominacje ciekawe (poza "Piłką Nożną", którą standardowo mam gdzieś w okolicach dwunastnicy :D ), ale nie budziły we mnie aż takich emocji.

5. Debiutant roku - Ghostwriter

No cóż, pomijając, że Ghost to mój zlotowy gej-partner :lol: i to przez niego (bo musieliśmy cały czas trzymać się za rączki) chamsko olewałem przez cały pobyt w Gdańsku N!ko, który nie mógł z nami zamienić nawet słowa (sorry Stary, ale mamy na siebie wyłączność i jesteśmy kurewsko zazdrośni jeden o drugiego :lol: ), to mówiąc już poważnie - trzeba przyznać, że Ghostwriter znokautował w tym roku pozostałych nominowanych rywali. Jeżeli chodzi o to, jak mocno zaistniał na naszym Forum (udzielanie się w tematach, wyczerpujące, merytoryczne wypowiedzi, styl pisania + jego praca redaktorska, czyli przeprowadzanie wywiadów i montowanie newspak'ów), to odstawia swoich nominowanych konkurentów o lata świetlne. Niestety, chłopina ma także swoje wady, bo jego ślepa miłość do Vickie G. jest powszechnie znana i wyszydzana :twisted: Nikt nie jest jednak doskonały, a zalet ma jednak w chuj więcej :lol:

Przyznam, że Ghost mnie miło zaskoczył, bo na początku swojej działalności na Forum strasznie "śmierdział" Michaelsem i bezkrytycznym stosunkiem do swojego idola (a więc z pewną doza podejrzliwości obserwowałem tego Usera :wink: ), na szczęście jednak później "dojrzał" forumowo, nabrał dystansu do tego tematu i sam potrafił wyciągać dość obiektywne wnioski, nawet w kwestiach swojego ulubieńca :wink:

6. Postęp roku - JesionWWE

Obiecałem sobie nie głosować na Jesiona, ze względu na jego tendencję do "gubienia" (zainteresowany wie o co chodzi :twisted: ), ale skoro hadaszyszek nie życzy sobie aby na niego głosować w tej kategorii (faktycznie na początku miałem taki zamiar, ale umotywował to tak dobrze, że bez picu trudno nie przyznać mu racji ;D ), to drogą eliminacji wychodzi mi tylko JesionWWE, który mimo wszystko udziela się coraz częściej, montuje raporty i posty pisze coraz bardziej konkretne.

Nie zauważyłem jednak na Forum w tym roku jakiegoś postępu, który by mi jaja urwał z wrażenia (ewentualnie gdyby porównać Ghostwritera 2010 i Ghostwritera 2011, ale skoro zrobiliśmy z niego rookie'go, to tutaj jego kandydatura z wiadomych względów odpada).

7. Najważniejsze forumowe wydarzenie roku - Zlot z okazji WWE

Uważam, że kandydaura AM#35 to jakiś żart. Nominowanie audycji, gdzie odjebano prywatę (prywatne wyrównywanie rachunków) i personalnie (z imienia i nazwiska) pojechano po userze, zasługuje raczej na nominację do nagrody "WTF Roku" niż "Wydarzenia" :roll:

Mój typ, to oczywiście Zlot, na którym udało się pobić (niemal dwukrotnie) liczbę zgromadzonych Forumowiczów i zabawa była przednia, a wspomnienia na długo pozostaną w naszej pamięci i będą przywoływane (vide: Włos Roku, "Pokaz Najnowszej Kolekcji Bielizny Calvina Kleina", czy Voiceless Voice of Attitude :lol: ) przy różnych okazjach :wink: Ogólnie dla mnie same zloty niemal zawsze są ważniejsze niż gala wrestlingowa, do której się podpinają, tak więc mój wybór był tu raczej prosty :wink:

8. Inicjatywa roku - Tłumaczenia książek Vercyna

Dla mnie kolejne KO wśród nominacji. Zawsze bardziej preferuję słowo pisane (w końcu to FORUM), niż jakieś filmiki, czy audycje mówione, tak więc trudno mi tu nie docenić nakładu pracy Vercyna i to ile frajdy nam zapewnił, tłumacząc biografie wrestlerów, które dorwać można tylko i wyłącznie w oryginale. Poza tym wrzucał swoje tłumaczenia tak regularnie i zróżnicowanie (książki różnych wrestlerów), że pozostaje tylko oddać mu słowa podziwu. Good Job!

9. Wrestlingowy znawca roku - Bonkol

Oczywista oczywistość, bo na naszym Forum nie ma drugiej takiej osoby, która w tak dużym stopniu ogarniałaby nie tylko mainstream, ale także Indys, Japonię, a nawet Meksyk. Bonkol to prawdziwa kopalnia wiedzy wrestlingowej. Nie dziwię się, że nigdy nie chce spotkać się z nami na zlocie. Pewnie się obawia, że schlalibyśmy go w trupa i wyciągnęli sekret, jak znajduje czas, aby oglądać cały ten wrestlingowy stuff (z całego świata) + jeszcze filmy :twisted:

10. Uploader roku - Dj.IcE

W prawdzie z Forum zasysam tylko theme'y wrestlerów (całą resztę ciągnę na torrentach), ale z tego co widzę po ilości wstawianego stuff'u, to właśnie Dj zasługuje, aby być tu wyróżnionym.

11. Avatar roku - brak

Szczerze mówiąc żaden z nominowanych avatarów jakoś za specjalnie mnie nie urzekł (nawet ten xero. Zupełnie - i nie mówię tego złośliwie - nie kumam zachwytów), tak więc odpuszczam sobie oddanie głosu. Proponowałem nominację TheBeasta, bo jego avek był i pomysłowy (Cena trzymany w ankle locku przez Ciasteczkowego Potwora :D ) i śmieszny, a przede wszystkim - "własnej roboty", ale nikt oprócz mnie go chyba nie docenił.

12. Grafik roku - pablomodjo

Za Bogów Wrestlingu. Świetna kreska, niezłe historyjki, duża dawka humoru i ogólnie bardzo dobry pomysł.

13. Diary roku - brak

Nie czytuję (brak czasu), tak więc i nie głosuję.

14. "WTF?!" roku - Bunt po banie Rafikova i spolki (oraz nastepstwa tego wydarzenia)

Czyli:

"Cała prawda o Attitude" i reakcja naszej "Admiralicji", czyli żenujące pociśnięcie przez bandę jakichś łachmytów po naszym Forum i decyzja "Userów z kolorowymi nickami", aby zamieść to pod dywan, zamiast założyć temat na Forum, pokazać, że nie boimy się krytyki i zniszczyć agresorów za pomocą argumentów (co byłoby tak proste, jak zabranie dziecku cukierka - bo zarzuty były typowo z dupy). Do teraz czuję niesmak, że tak to zostało "załatwione".

Mocnym Kandydatem był tu też ArthurWWF, ale nie wygrał z konkurencją "obsrania Forum i zerową na to reakcją"

P.S. Kategoria, której mi brakuje w tegorocznych nominacjach, to zdecydowanie „Podpis (pod sygną) roku”. Lubię sobie poczytać jakieś mądre lub dowcipne podpisy (a niestety takowych u nas nie za wiele) i fajnie byłoby docenić Userów, którzy chcą się podzielić z innymi jakąś mądrą sentencją lub wywołującym banana na mordzie tekstem. Skoro kategoria nie powstała, to tylko i wyłącznie ze stratą dla naszego forumowego RVD, bo jego tegoroczny podpis po prostu miażdżył jaja i ilekroć go czytałem, miałem ciary na plecach (samo życie). Szkoda.

P.S.2 Uważam oddawanie głosów na siebie (zwlaszcza przez osoby z "kolorowymi nickami", które powinny dawać dobry przykład pozostałym Userom) za MEGA słabe zagranie, żeby nie powiedzieć dosadniej :roll: Nie wiem z czego to wynika? Z zarozumiałości, czy może jednak jakichś kompleksów na zasadzie: "Nie chwalą Cię inni - chwal się sam. Trzeba zwiększyć swoje szanse w każdy możliwy sposób!"?

Uprzedzając pytania retoryczne - nie, nie jest zabronione oddawanie głosów na siebie, ale odrobina pokory by jednak nie zaszkodziła. Nie na tym polega ta zabawa (a jak widać niektórzy chyba zbyt poważnie do tego podchodzą) żeby typować siebie, ale aby ocenić pozostałych Userów.

@Raven: Nie robie z siebie Attitude Most Hated, ale dalbym sobie reke uciac, ze jestem na szczycie tej listy)

C-O-N-SPIRACY, jednym słowem :lol: Oszczędzaj N!KO ręce. Masz tylko dwie :twisted:

https://forum.wrestling.pl/topic/28158-attitude-user-awards-2011-oficjalne-g%C5%82osowanie/page/3/#findComment-269090

• Reputacja:   6
  • Urządzenie:  iPhone

1. Użytkownik roku

VercynGetorix

Ten rok należał do niego. Stał się praktycznie twarzą Attitude. Na forum non stop. Setki postów. Kilka projektów. Prawdziwy motor napędowy. Pogratulować :)

2. Redaktor roku

N!KO

Za AM. Naprawdę dobra robota.

3. Moderator roku

VercynGetorix

Uzasadnienie podobnie jak na górze.

4. Temat roku

Impact

Temat jednego autora ;)

5. Debiutant roku

Sebu

Aktywny jak mało kto z młodych i gniewnych.

6. Postęp roku

hadaszyszek

Mimo to większość jego długich postów przewijam jak impact :P

Zeszłoroczny "Postęp Roku", "Nowicjusz Roku" oraz "producent" Vttitude (Menez, Budyniowa, Rafikov) - przez własną głupotę wyłapują bany i kończą przygodę z Atti

Argumentacja zbędna.

8. Inicjatywa roku

Attitude Mówi

-Raven-

10. Uploader roku

Dj.IcE

Pełen podziw. Good work ;)

11. Avatar roku

N!KO

Za odwagę i pomysł.

12. Grafik roku

Nie znam prac innych. Wstrzymuję się.

13. Diary roku

Nie czytam.

14. "WTF?!" roku

ArthurWF (desperackie bronienie TNA/Erica)

Strasznie mnie śmieszy :P

https://forum.wrestling.pl/topic/28158-attitude-user-awards-2011-oficjalne-g%C5%82osowanie/page/3/#findComment-269123

1. Użytkownik roku

VercynGetorix - tłumaczenie książek

2. Redaktor roku

N!KO - dużo pracy włożył w AM, chiało mu się zajmować swój czas nagrywaniem,wstawianiem na forum a nie musiał tego robić

3. Moderator roku

wstrzymuje sie

4. Temat roku

House Show WWE w Polsce - 11/11/11! Oficjalnie!

5. Debiutant roku

VebVe - wejście smoka, a Vittitude w jego wykonaniu the best

6. Postęp roku

hadaszyszek

X Urodziny Attitude - dostaliśmy dużo materiałów, dużo mogliśmy się dowiedzieć o historii forum myślę ,że mój głos został uzasadniony :D

8. Inicjatywa roku

Attitude Mówi - najzajebistszy ( o ile takie słowo istnieje) audiofelieton jaki znam dlatego głos na AM

N!KO

10. Uploader roku

Dj.IcE

11. Avatar roku

N!KO - cóż, poszłam w jego ślady :D

12. Grafik roku

pablomodjo - Bogowie wypadły świetnie, przy okazji gratki za pomysł

13. Diary roku

nie czytam

14. "WTF?!" roku

Bunt po banie Rafikova i spolki (oraz nastepstwa tego wydarzenia) - mnie samej na usta rzucało się WTF jak się dowiedziałam o całej akcji ;)

https://forum.wrestling.pl/topic/28158-attitude-user-awards-2011-oficjalne-g%C5%82osowanie/page/3/#findComment-269263

1. Użytkownik roku

VercynGetorix

2. Redaktor roku

N!KO

3. Moderator roku

VercynGetorix, nttn, xero, JesionWWE, Streetovs

4. Temat roku

5. Debiutant roku

Ghostwriter

6. Postęp roku

hadaszyszek

Gala WWE w Polsce

8. Inicjatywa roku

WrestleZin

-Raven-

10. Uploader roku

Dj.IcE

11. Avatar roku

Ghostwriter

12. Grafik roku

pablomodjo

13. Diary roku

Rozrywka Sportowa w innym wydaniu (Adi341)

14. "WTF?!" roku

WrestleZin zamkniety po jednym numerze

https://forum.wrestling.pl/topic/28158-attitude-user-awards-2011-oficjalne-g%C5%82osowanie/page/3/#findComment-269270

W sumie frekwencja będzie pewnie podobna do głosowań które odbyły się rok i dwa lata temu, ale strasznie mnie to dziwi, że na forum gdzie userów z każdym rokiem przybywa i gdzie wiele osób udziela się w różnorakich dyskusjach podczas takiego głosowania wygląda to co najwyżej średnio. Nie bójcie się głosować i piszcie uzasadnienia, zawsze fajnie jest poczytać coś innego niż tylko wrestling, wrestling i wrestling. :wink:
https://forum.wrestling.pl/topic/28158-attitude-user-awards-2011-oficjalne-g%C5%82osowanie/page/3/#findComment-269271

1. Użytkownik roku: VercynGetorix

Dużo Vercyna było na Attitude :P Tydzień wg. Vercyna, dość częste występy w Attitude Mówi, Raport Miesiąca. Najważniejsze, że za tą ilością szła też jakość :) Dobrze się słucha Vercyna, który ma spore pojęcie o tym biznesie. Do tego dochodzi regularne wrzucanie wyników z tapingów gal TNA i WWE, ogromna ilość newsów no i przede wszystkim tłumaczenia, zwłaszcza praca przy książce Reya. Trzeba docenić to, że Vercyn robi to regularnie(ostatnio mała przerwa, ale rozumiem, że są ważniejsze sprawy :-) ). Do tego dbał też o porządek na forum jako moderator. Skąd on bierze czas na to wszystko? :P Wykonał ogromną pracę dla forum.

2. Redaktor roku: VercynGetorix

To co pisałem wyżej. Brał udział w wielu projektach. Ogromna ilość newsów. Tłumaczenia książek.

3. Moderator roku: xero

Najbardziej uważny moderator jak dla mnie. Cały czas pilnuje porządku na forum. Sam od niego otrzymałem upomnienie. A to oznacza, że nie rzuca ostrzeżeniami na prawo i lewo, można się z nim dogadać :P

4. Temat roku: RAW

Odbyło się trochę dyskusji w tym temacie. Podobnie w temacie o IMPACT, ale TNA oglądam czasami i nie udzielam się tam, więc mój głos leci na RAW.

5. Debiutant roku: Ghostwriter

Zadebiutował rok temu, a bierze już udział w różnych projektach Attitude. Wrzucił ciekawe wywiady, tłumaczenia książek itp. Wziął się ostatnio za wrzucanie newsów. Pisze ciekawe posty, które nawet jak są długie, to chce się czytać :smile:

6. Postęp roku: Blaze9

hadaszyszek tutaj nie pasuje :P Od roku trzyma ten sam wysoki poziom, więc co to za postęp ? A Blaze9 się rozwinął. Piszę co raz ciekawsze posty, widać, że ma też większą wiedzę na temat wrestlingu niż wcześniej. Postęp jest :-)

7. Najważniejsze forumowe wydarzenie roku: X urodziny Attitude

Konkretna rocznica. Sporo materiałów z tej okazji się ukazało. Attitude nr 35 to był chamski pojazd z użytkownika forum, nie powinno mieć to miejsca. Wyrzucenie trzech znaczących osób też nie zasługuje na wyróżnienie. Zrobili błąd, wylecieli i tyle. Po co dyskutować i karmić trolla?

8. Inicjatywa roku: WrestleZin

Attitude Mówi, Raport Miesiąca, tłumaczenia książek też na to zasługują, ale wybrałem WrestleZin mimo wydania jednego numeru. Dlaczego? W polskich warunkach taki magazyn o wrestlingu to byłoby coś. Super projekt, szkoda, że nie wypalił. Mimo wszystko inicjatywa roku :-)

9. Wrestlingowy znawca roku: Bonkol

Mainstream czy indys, Bonkol wie wszystko :P

10. Uploader roku: Dj.IcE

Nie muszę chyba komentować. Co tydzień wiem, że ściągnę dzięki niemu RAW czy Smackdown. A przecież on cały czas wrzuca także inne rzeczy związane z wrestlingiem. Gale innych federacji, home videos itd. Jedna z ważniejszych postaci na Attitude jak dla mnie :smile:

11. Avatar roku: pablomodjo

Każdy jego avatar był fajny. Bogowie wrestlingu to naprawdę fajny komiks.

12. Grafik roku: pablomodjo

Za Bogów wrestlingu. Fajny komiks, z super rysunkami :grin:

13. Diary roku: Nie czytam żadnego.

14. "WTF?!" roku: WrestleZin zamknięty po jednym numerze

Szkoda. Wielka szkoda. Super inicjatywa. Wielkie wydarzenie na PSW. Bardzo czekałem na 2 numer, po tym jak 1 narobił mi chęci :P Dlatego, gdy przeczytałem, że więcej wydań WrestleZinu nie będzie to pomyślałem WTF?

https://forum.wrestling.pl/topic/28158-attitude-user-awards-2011-oficjalne-g%C5%82osowanie/page/3/#findComment-269286

1. Użytkownik roku

VercynGetorix - wszędzie go było pełno, od shoutboxa po newsy, artykuły i programy audio. Najbardziej wyróżniająca się postać roku bez 2 zdań.

2. Redaktor roku

Ghostwriter

3. Moderator roku

wstrzymuje się. Gość. który zawsze podliczy omnibusy kiedy go oto poproszę, czy ktoś kto bez skrupułów wrzuci warna jakiemuś newcomemerowi? ciężki wybór.

4. Temat roku

Piłka Nożna - bo sam ten temat założyłem :P A na poważnie, to zawsze fajnie jest poczytać niekończące się pochwały dla Bundesligi pisane przez Małego619 :)

5. Debiutant roku

Blaze9 - Myślałem o Jesionie, ale jego jednozdaniowe posty bywały bardzo irytujące, o czym wiele razy wspominał Bonkol. Czemu Blaze9? sam nie wiem - wydaje się być pozytywnym użytkownikiem i piszę całkiem w porządku.

6. Postęp roku

ajfan - bo kiedyś myślałem, że to jakiś 11-letni lamer. Dziś uważam go za dobrego użytkownika oraz ... kolegę :)

Zlot z okazji WWE

8. Inicjatywa roku

Tłumaczenia książek Vercyna - co prawda nie miałem jeszcze czasu się zabrać za czytanie, ale gdy tylko będę miał nadmiar czasu, na pewno to zrobie.

Bonkol - znam go od wielu lat i wiem, że mogę z nim pogadać o prawie wszystkich dziedzinach wrestlingu.. no może z małymi wyjątkami. + jest praktycznie jedynym, który radzi sobie z moimi zagadkami w omnibusie, a jego posty naprawdę biją wiedzą na odległość.

10. Uploader roku

nttn - bo go lubię, a Ice i tak wygra :P

11. Avatar roku

xero

12. Grafik roku

- brak

13. Diary roku

- brak

14. "WTF?!" roku

Bunt po banie Rafikova i spolki (oraz nastepstwa tego wydarzenia) - pompa z Gawlińskiego i spółki zawsze na propsie, jakby to Vaclav powiedział:)

Edytowane przez Euz
https://forum.wrestling.pl/topic/28158-attitude-user-awards-2011-oficjalne-g%C5%82osowanie/page/3/#findComment-269287

• Reputacja:   6
  • Urządzenie:  iPhone

Może trzeba zrobić news z tematem o głosowaniu (na górze forum). To spowoduje więcej odpowiedzi?
https://forum.wrestling.pl/topic/28158-attitude-user-awards-2011-oficjalne-g%C5%82osowanie/page/3/#findComment-269288

• Urządzenie:  Windows

1. Użytkownik roku

-Raven-

2. Redaktor roku

VercynGetorix

3. Moderator roku

xero

4. Temat roku

RAW

5. Debiutant roku

Ghostwriter

6. Postęp roku

hadaszyszek

X Urodziny Attitude

8. Inicjatywa roku

WrestleZin

-Raven-

10. Uploader roku

Dj.IcE

11. Avatar roku

Ghostwriter

12. Grafik roku

pablomodjo

13. Diary roku

---

14. "WTF?!" roku

https://forum.wrestling.pl/topic/28158-attitude-user-awards-2011-oficjalne-g%C5%82osowanie/page/3/#findComment-269358

1. Użytkownik roku

Hadaszyszek

2.Redaktor roku

N!KO

3.Moderator roku

nttn

4.Temat roku

Piłka nożna

5.Debiutant roku

Blaze9

6. Postęp roku

JesionWWE

7.Najważniejsze forumowe wydarzenie roku

X Urodziny Attitude

8.Inicjatywa roku

Bogowie Wrestlingu

-Raven-

10. Uploader roku

Dj.Ice

11.Avatar roku

nttn

12.Grafik roku

pablomodjo

13. Diary roku

WWE W NOWYM WYDANIU (Pinio)

14."WTF?!" roku

https://forum.wrestling.pl/topic/28158-attitude-user-awards-2011-oficjalne-g%C5%82osowanie/page/3/#findComment-269388

1. Użytkownik roku

hadaszyszek

2. Redaktor roku

VercynGetorix

3. Moderator roku

VercynGetorix

4. Temat roku

5. Debiutant roku

Ghostwriter

6. Postęp roku

JesionWWE

Attitude Mówi #35

8. Inicjatywa roku

Bogowie Wrestlingu

Bonkol

10. Uploader roku

Dj.IcE

11. Avatar roku

pablo modjo

12. Grafik roku

pablomodjo

13. Diary roku

WWE W NOWYM WYDANIU (Pinio)

14. "WTF?!" roku

https://forum.wrestling.pl/topic/28158-attitude-user-awards-2011-oficjalne-g%C5%82osowanie/page/3/#findComment-269443

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...