Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Attitude User Awards 2011 - Oficjalne Głosowanie

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows

Nominacje już za nami, wiec wypada przedstawic, co z nich wynikło. Liczba postów przekroczyła tą sprzed roku, więc można nieśmiało mówić o rosnącej popularności, ale wciąż jesteśmy daleko za wklejaniem teledysków z YouTube'a.

Kryteria doboru byly proste: a) trzeba bylo otrzymac przynajmniej dwa glosy w nominacjach, by byc branym pod uwage; b) jesli bylo sporo nominowanych, to ograniczalem ich do piątki. Glosujemy tylko na jednego uzytkownika z kazdej kategorii... (istnieje mozliwosc wstrzymania sie od glosu)

... Here are the nominees!

1. Użytkownik roku

VercynGetorix, Ghostwriter, -Raven-, N!KO, hadaszyszek

2. Redaktor roku

Ghostwriter, N!KO, VercynGetorix, AX, Ceglak

3. Moderator roku

VercynGetorix, nttn, xero, JesionWWE, Streetovs

4. Temat roku

House Show WWE w Polsce - 11/11/11! Oficjalnie!

Impact

RAW

Piłka Nożna

SmackDown

5. Debiutant roku

Blaze9, JesionWWE, Sebu, Ghostwriter, VebVe

6. Postęp roku

JesionWWE, ajfan, hadaszyszek, Blaze9, Vision

7. Najważniejsze forumowe wydarzenie roku

Zlot z okazji WWE

Attitude Mówi #35

X Urodziny Attitude

Gala WWE w Polsce

Zeszłoroczny "Postęp Roku", "Nowicjusz Roku" oraz "producent" Vttitude (Menez, Budyniowa, Rafikov) - przez własną głupotę wyłapują bany i kończą przygodę z Atti

8. Inicjatywa roku

Raport Miesiąca

WrestleZin

Attitude Mówi

Bogowie Wrestlingu

Tłumaczenia książek Vercyna

9. Wrestlingowy znawca roku

-Raven-, SixKiller, Bonkol, N!KO, Euz

10. Uploader roku

Dj.IcE, nttn

11. Avatar roku

Ghostwriter, xero, pablomodjo, nttn, N!KO

12. Grafik roku

Gabislaw, pablomodjo, Filipoo666

13. Diary roku

WWE W NOWYM WYDANIU (Pinio)

Rozrywka Sportowa w innym wydaniu (Adi341)

Inna Droga (Blaze9)

14. "WTF?!" roku

ArthurWF (desperackie bronienie TNA/Erica)

Włos Attitude w Amazonce

Bunt po banie Rafikova i spolki (oraz nastepstwa tego wydarzenia)

Parodia Attitude Mówi

WrestleZin zamkniety po jednym numerze

... Redakcja Attitude apeluje by - w miare mozliwosci - pisac uzasadnienia swoich decyzji.

https://forum.wrestling.pl/topic/28158-attitude-user-awards-2011-oficjalne-g%C5%82osowanie/

• Odpowiedzi 77
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• N!KO

5

• pablo modjo

4

• nttn

3

• hadaszyszek

3

Top użytkownicy w tym temacie

1. Użytkownik roku

hadaszyszek

2. Redaktor roku

VercynGetorix

3. Moderator roku

VercynGetorix

4. Temat roku

RAW

5. Debiutant roku

Ghostwriter

6. Postęp roku

hadaszyszek

X Urodziny Attitude

8. Inicjatywa roku

Bogowie Wrestlingu

Bonkol

10. Uploader roku

Dj.IcE

11. Avatar roku

pablo modjo

12. Grafik roku

Filipoo666

13. Diary roku

14. "WTF?!" roku

Włos Attitude w Amazonce

https://forum.wrestling.pl/topic/28158-attitude-user-awards-2011-oficjalne-g%C5%82osowanie/#findComment-268883

1. Użytkownik roku

Jak John Cena wszystko wygrywa, to sie krzywicie. Jak Raven znow zgarnie tę nagrode, to wszystko bedzie ok? ... A tak calkiem powaznie, mialem tutaj juz wczesniej innego faworyta, i choc glos mozna z czystym sumieniem oddac na kazdego, to ja postawie na Vercyna. Raven wciaz jest alpha i omega, i nic sie tu nie zmienilo. Caly rok przegadalem z nim na PW o filmach i innych wydarzeniach okolo forumowych, i generalnie wiem, ze jak mam jakis patent na AM, to w miare mozliwosci mi pomoze na "backstage'u". Tutaj sie bardziej nalezy jakis Attitude Lifetime Achievement Award. Ghostwriter wjechal z buta w to forum (na pewno lepiej na tym wyszedl od Jewtuszki z KSW17), i tak jak jemu ciezko rozstac sie z Attitude, tak Attitude byloby ciezko rozstac sie z nim. Pomine fakt, ze teraz juz nie moge sie uwazac za dziennikarza nr.1 ( :wink: ), bo on stuka w klawiature na porzadku dziennym, i dzieki jego pracy, mamy swojego czlowieka przy gwiazdach WWE, ktore odwiedzaja Polske. Hadaszyszka ciezko nie zobaczyc, bo jego posty zawsze sa dlugie. Nawet na tematy, ktore tego nie wymagaja, on i tak napisze 5 stron w Wordzie. Dla tych, ktorzy cenia sobie dyskusje, to moze byc cichy faworyt ... do drugiego miejsca. Mimo zalet Panow wyzej, to jednak Vercyn byl wszedzie. Jeszcze rok temu niewielu go kojarzylo, i byl chyba tylko odpowiedzialny za newsy. Owszem, super, ze je pisal, bo jest w tym systematyczny, ale do takiej nominacji chyba daleko. W 2011 wszedzie mnie przesladowal. Zaprosilem go do Attitude Mowi, i nie przypuszczalem, ze narodzi sie potwor. "Potwor", ktory wciaz pisal newsy, ale dodal do tego swoja audycje (...ktora nieudolnie stara sie dorownac mojej), artykuly, tlumaczenia, i mase wpisow. Czasami sie zastanawialem skad mial na to wszystko czas, ale jesli mozna powiedziec, ze ktos poswiecil sie w tym roku na rzecz dobrobytu Atti - To jest wasz czlowiek.

2. Redaktor roku

Przyznam, ze tym razem troche zaciskam piesci, by nie podkreslic siebie, ale odnoszac sie do wyzej napisanej opinii - Vercyn ma swoj program, i tlumaczy ksiazki, ale to Ghost jest redaktorem dzieki ktoremu mamy wywiady i relacje od czlowieka, ktory to widzi od srodka. Mysle, ze stalo sie to waznym punktem tego forum, a ze WWE pewnie bedzie goscic w naszym kraju czesciej - Ghosta nie mozna stad puscic :wink:

3. Moderator roku

Mowilem to podczas AM. To powinna byc kategoria, w ktorej wypowiada sie redakcja Atti (admini, moderatorzy). Ciezko to okreslic stojac z boku, ale przyznam, ze xero rozdaje warny i pilnuje porzadku. Szeryf jest w tym miescie. Dziwi info, ze ma te funkcje od niedawna, bo wydaje sie, ze mial ja zawsze. Tak jak jego avatar chodzi glodny, tak i jego wlasciciel jest spragniony waszych wpadek, ktore szybko wypunktuje. Pilnujcie sie.

4. Temat roku

Impact

RAW

Piłka Nożna

SmackDown

Do pilkarskiego tematu rzadko zagladam, choc grywam i interesuje sie tym sportem. Tematu o House Show praktycznie nie pamietam. SmackDown bylo za slaba tygodniowka, zebym mial sie zachwycac jej tematem (wiem, ze ciezej sie pisze jakies posty). Impact byl tak przepelniony idiotyzmami, ze ciezko bylo na niego momentami patrzec (choc to moglo sie podobac). RAW to najmniejsze zlo...

5. Debiutant roku

"Z buta wjezdzam. Jednym strzalem wylamuje zamek" - Tak jak napisalem wczesniej Ghost zarejestrowal sie pod koniec 2010, ale dopiero w 2011 zaczal przygode z Atti. Reklamowac nie trzeba. Pozostale nicki kojarze, i nominacje uwazam za zasluzone. Blaze oglada sporo wrestlingu - nawet poszerzyl horyzonty o FCW - i jesli starczy mu czasu, to powinien rozwinac skrzydla. JesionWWE ewidentnie sie stara, i mysle, ze w 2011 moze nie raz zaskoczyc. Sebu jest faworytem nominacji, i ciezko podwazac ta teorie, a VebVe na kontrowersjach buduje swoje wlasne ja. Nie wiem na jak dlugo bedzie to oplacalne, ale ciezko odmowic, ze debiut mial niesamowicie udany. Jeszcze nie raz o sobie bedzie przypominal.

6. Postęp roku

Wypowiem sie tylko w kontekscie hadaszyszka, ktory chyba kazdego roku bedzie tutaj nominowany. W zeszlym tez walczyl o postep roku. Czyzby on faktycznie sie tak bardzo rozwijal? Czy moze jest wciaz lowcarderem, ktory walczy o uznanie? :wink: Jesion byl dla mnie anonimowy przed rokiem, a dzieki ostatniego wkladu - po prostu zaistnial.

Zlot z okazji WWE

Attitude Mówi #35

X Urodziny Attitude

Gala WWE w Polsce

Zeszłoroczny "Postęp Roku", "Nowicjusz Roku" oraz "producent" Vttitude (Menez, Budyniowa, Rafikov) - przez własną głupotę wyłapują bany i kończą przygodę z Atti

Nie sadze, ze gala WWE to jakies forumowe wydarzenie. Zlot szczerze przespalem, ale wlos dostalem. Urodziny sa co roku. Trojki buntownikow nie popre, bo ich nie do konca rozumiem, wiec zostaje AM. Nasjazz zrobil robote, i wywowalo to sporo kontrowersji. W zasadzie jesli mowimy o calym buncie, to mysle, ze on mogl sie zaczac wlasnie od tej audycji.

8. Inicjatywa roku

Raport Miesiąca

WrestleZin

Attitude Mówi

Bogowie Wrestlingu

RM jest swietne, bo ma tych samych ludzi, ktorym sie po prostu fajnie gada ze soba, ale prawde jest taka, ze wyszly dopiero 4 odcinki. Cieszy mnie nominacji (w koncu tez jestem tego czescia), ale w 2012 bedzie pewnie bardziej zasluzona. WrestleZin nie powinien tutaj sie w ogole znalezc, i choc rowniez bylem jego dosc wazna czescia, i przenioslem swoje Charyzmatyczne Oko Weterana na Atti, to padlo po jednym odcinku (WTF). Mialo byc pieknie, ale sprowadzono nas na ziemie. Szkoda... Bogowie to swietny pomysl (i kreska wpadajaca w oko), ale nie moj humor. Pare perelek sie znajdzie, o ktorych zawsze dam znac pablo w komentarzach (tez to robcie), ale regularnosci mi brakuje. Ksiazki Vercyna to ogrom pracy, i juz powiedzialem, ze na pewno jest to powazny pretendent do zgarniecia inicjatywy, ale znowu ide za swoim. Nie dlatego, ze ja prowadze, bo moj glos juz pewnie jest dla was tak nudny, ze samemu mialem wzloty i upadki na przestrzeni 2011. Glos za systematycznosc, ktora udalo mi sie utrzymac, i za ciagla chec wprowadzania zmian, ktorych prawdopodobnie nie koniec. Dzieki temu podcastowi ludzie kojarza moj glos, dostalem ksywke Voice of Attitude (okazjonalnie Wlos), federacje backyardowe chcialy/chca bym komentowal ich walki, bylem porownywany do Wojewodzkiego - ktory jest na topie w tych klimatach - wprowadzilem system gosci - co sie przyjelo, i dzieki czemu w zasadzie moglem poznac ludzi od prawdziwej strony - i wiele innych rzeczy, ktorych nie jestem sobie w stanie teraz przypomniec. Nawet jesli jest sie takim upartym arogantem, to nie mozna przejsc obok tego obojetnie. "Swagger" nie "swagger" to sa sytuacje, gdzie jest po prostu miło. Zaluje tylko, ze pisze tego posta tak wczesnie, bo pewnie teraz bedzie wielu, ktorzy specjalnie na mnie nie zaglosuja, bo nie dosc, ze maja do mnie jakie "ale" (wiem, ze jest was multum, i wcale sie wam nie dziwie - @Raven: Nie robie z siebie Attitude Most Hated, ale dalbym sobie reke uciac, ze jestem na szczycie tej listy), to jeszcze zrobia wszystko, zeby nie zaglosowac na tego, ktory glosuje praktycznie na siebie. Wyjasnilem swoje zdanie, i... That's The Truth. The Whole Truth. And Nothing But the ...

Kolejny raz ciezki wybor. Tutaj rowniez mozna z czystym sumieniem wskazac kogokolwiek, bo i jak wskazac tego "naj"? Co jest wyznacznikiem? Nie da sie tego okreslic. Wszyscy ogladamy wrestling mase lat, i pewnie w wielu historiach sie jestesmy w stanie uzupelnic. Dla przykladu Euz ma swoje puro, ktore dla mnie wciaz jest jak czarna magia. Glos dam "bezpiecznie" na Bonkola, bo on wie tyle o wrestlingu, ze wydawac sie moze, iz jest jakims botem, bo swiat (nasze oczy) go jeszcze nie widzial. Moze nasze Kliq (wtajemniczeni beda wiedziec o co chodzi), juz nie funkcjonuje, ale jesli on pisze post, to wiem, ze pewnie cos sobie przypomne, lub o czyms sie dowiem.

10. Uploader roku

Dj.IcE, nttn

11. Avatar roku

Zacytuje slowa z AM: "Jak zobaczylem ten avatar, to pomyslalem - Kur... ja tez chce taki!" Ciezko wskazac lepszy argument.

12. Grafik roku

Humor nie ten, ale kreska swietna. Ogrom pracy musi zostac doceniony.

14. "WTF?!" roku

Włos Attitude w Amazonce

Parodia Attitude Mówi

O wszystkich nominacjach pisalem pewnie wczesniej. Jednych mi szkoda bylo czytac. Inne nie zasluguja na poparcie, bo nie do konca je rozumiem. Dwie nominacje z ktorymi jestem w wiekszym/mniejszym stopniu zwiazany sa fajne, ale za slabe na WZ. Praca wlozona w pisanie i promocje to naprawde sporo czasu. Pomysl zdawal sie byc strzalem w "10". Jesli takie cos pada po jednym wydanie, to tylko WTF sie cisnie na usta.

https://forum.wrestling.pl/topic/28158-attitude-user-awards-2011-oficjalne-g%C5%82osowanie/#findComment-268887

1. N!KO

2. VercynGetorix

3. wstrzymuje się

4. House Show WWE w Polsce - 11/11/11! Oficjalnie!

5. Ghostwriter

6. hadaszyszek

7. X Urodziny Attitude

8. Tłumaczenia książek Vercyna

9. wstrzymuje się

10. nttn

11. Ghostwriter

12. Wstrzymuje się

13. Rozrywka Sportowa w innym wydaniu (Adi341)

14. Parodia Attitude Mówi (chodzi o to niesłynną pradie robioną przez chłopaków z WF RadioHead i PCW? bo była całkiem ok xD)

https://forum.wrestling.pl/topic/28158-attitude-user-awards-2011-oficjalne-g%C5%82osowanie/#findComment-268888

1. Użytkownik roku

hadaszyszek

2. Redaktor roku

VercynGetorix

3. Moderator roku

VercynGetorix

4. Temat roku

RAW

5. Debiutant roku

Ghostwriter

6. Postęp roku

JesionWWE

Gala WWE w Polsce

8. Inicjatywa roku

Bogowie Wrestlingu

-Raven-

10. Uploader roku

Dj.IcE,

11. Avatar roku

pablomodjo

12. Grafik roku

pablomodjo

13. Diary roku

14. "WTF?!" roku

https://forum.wrestling.pl/topic/28158-attitude-user-awards-2011-oficjalne-g%C5%82osowanie/#findComment-268890

1. Użytkownik roku

Coraz rzadziej spoglądam to Dyskusji, jednak z roku na rok na tym samym poziomie trzyma się -Raven-, którego ciężko będzie kiedykolwiek zrzucić z tronu. Stąd on otrzymuje głos w tej kategorii.

2. Redaktor roku

bez głosu

3. Moderator roku

Za poświęcanie regularnie około >5h na podliczanie wszystkich możliwych omnibusów, plus codzienne staranne usuwanie głupich thx + pisanie do każdego z userów pw z ostrzeżeniem słownym. Nie na pokaz, ale jakże pożytecznie. Brawo.

4. Temat roku

Impact

RAW

Piłka Nożna

SmackDown

Po prostu reszta mnie jakoś specjalnie nie interesowała. Szkoda że w w głównym topicu ogólnym o MMA, dyskusja zawrzała tylko kilkukrotnie, może w przyszłym roku będzie to poważniejszy kandydat, chociaż do nominacji.

5. Debiutant roku

bez głosu

6. Postęp roku

Nie lubię fałszywej skromności, a lubię swoje posty, więc sorki reszta. :)

Zlot z okazji WWE

Attitude Mówi #35

X Urodziny Attitude

Gala WWE w Polsce

Bo wrzało jak nigdy. Tak się tworzy ratingi.

8. Inicjatywa roku

Raport Miesiąca

WrestleZin

Attitude Mówi

Bogowie Wrestlingu

bez głosu

Nigdy nie czytałem, ani nie rozmawiałem z osobą tak żywo opisującą wszystkie ciekawsze gale/walki/czy nawet pojedyncze spoty, mimo że zazwyczaj tylko w puro.

10. Uploader roku

Dj.IcE, nttn

Nie ma co pisać, zawsze, dobrze, szybko- kogoś takiego zawsze miło widzieć w Media Corner.

11. Avatar roku

Całość skupia się wokół Velvet, a nie jakichś efektów z tuta czy nie wiadomo czego (nie pije do konkurentów, bardziej do grafix zone)

12. Grafik roku

Nawet gdyby wrzucał jedną sygne na rok, to wciąga resztę lewą dziurką nosa :(

13. Diary roku

Inna Droga (Blaze9)

Niestety ten dział nie ma nic ciekawego do zaoferowania obecnie, więc bez głosu.

14. "WTF?!" roku

Włos Attitude w Amazonce

Parodia Attitude Mówi

Nominowałem to, więc nie wypada nie zagłosować teraz. Zdecydowanie WTF na największą skale forumową.

https://forum.wrestling.pl/topic/28158-attitude-user-awards-2011-oficjalne-g%C5%82osowanie/#findComment-268891

1. Użytkownik roku

hadaszyszek

Tutaj zastanawiałem się kogo wyróżnić ze swojej strony. Sam na siebie głosować nie mam w zwyczaju. Ghost otrzymał ode mnie głos na redaktora, N!KO na eksperta, a na Ravena głosowałem rok temu. Tym razem oddam głos na osobę, która rok temu była nominowana na postęp roku, a która obecnie pisze jedne z najciekawszych postów. Potrafi się także wdać w sensowną i ciekawą polemikę, a tylko czasami rzuci mocniej mięsem. Do tego bierze udział w wielu dyskusjach oraz stanowi 1/4 audycji Raport Miesiąca. Może wreszcie przestanie być wiecznym postęp roku :twisted:

2. Redaktor roku

Ghostwriter

Kilka bardzo ciekawych artykułów, wywiadów (zwłaszcza własnoręcznych z gwiazdami WWE), do tego solidny newsman oraz 1/4 Raportu Miesiąca. Nic więcej dodać, nic ująć.

3. Moderator roku

xero

Taki silent assasin :) Niby nie widać czym się zajmuje, ale jak już coś robi, to robi to dobrze. Kiedy moderatorzy mediazone olali swój teren, xero go uporządkował. Kiedy trzeba było kogoś nagrodzić warnem, również był na posterunku. Wzorowy moderator tego forum.

4. Temat roku

Impact

Tylko dlatego, że w tym temacie toczyło się bardzo wiele bardzo zaciętych dyskusji oraz wymian zdań w minionym roku.

5. Debiutant roku

Sebu

Ciekawie pisze i aż dziw bierze, kiedy spojrzy się na jego staż na naszym forum. Propsy ode mnie, gdyż to jest obiecujący forumowicz.

6. Postęp roku

JesionWWE

Moderator działu gier, Recaper (chociaż tutaj ze słomianym zapałem), aktywny pisarz diary. Uważam, że na mój głos sobie w tym roku zapracował właśnie Jesion.

Zlot z okazji WWE

Nie mam wątpliwości, że w mojej ocenie, było to najważniejsze forumowe wydarzenie roku. Co prawda, gdyby nie gala WWE w Gdańsku, to do zlotu by nie doszło i w nominacjach nie pojawiałby się Amazonka oraz Włos of Attitude. Pod tym względem zlot (a w to należy zaliczyć wspólny sektor na gali) wygrał wszystko.

8. Inicjatywa roku

Attitude Mówi

Program co prawda niszowy, ale należy podkreślić jego regularność, która zagościła od początku roku. Dobrym pomysłem było także zainwestowanie w nowy sprzęt przez prowadzącego oraz w gości. Szkoda tylko, że sam gospodarz audycji nie jest na tyle zorganizowany i przekonywujący, aby sprowadzić do siebie użytkownika wyczekiwanego bardziej niż kolejna gala WWE w Polsce.

N!KO

Wielokrotnie udowodnił, że zna się na tym biznesie. Podobnie, jak i pozostali nominowani. Cholernie ciężko było mi kogokolwiek z nich wybrać. Tym razem stawiam właśnie na N!KO.

10. Uploader roku

Dj.IcE

Zawsze punktualny, zawsze na czas. Czasami mam tylko wątpliwości, czy DJ.IcE nie jest jakaś maszyną, która nagrywa i automatycznie uploaduje.

11. Avatar roku

xero

Nie wiem, czy jej sens rozpisywania się w tym przypadku. Avatar xero jest wręcz zajebisty i rozpierdala wszystkie pozostałe. Nie jest sztampowym obrazkiem z kolejnym wrestlerem na pierwszym planie.

12. Grafik roku

pablomodjo

W dziale grafików się nie orientuję, jednak komiks (chociaż nie zawsze mnie śmieszy) przygotowywany przez Pablo jest świetny. Ma na niego pomysł oraz potrafi to bardzo dobrze odwzorować graficznie.

13. Diary roku

Zastanawiałem się dosyć długo, które z tych trzech opowiadań nominować. Uważam, że wszystkie trzy powinny być wyróżnione, gdyż autorzy (z mniejszymi badź większymi błędami) przykładają się do nich i starają się być bardzo systematyczni. To się chwali, podobnie jak pomysł na diary. Wybrałem diary przygotowywane przez Pinio, gdyż w minionym roku ciekawiło mnie najbardziej. Raziło tylko to przeskoczenie czasowe, ale w kontekście takiego okresu prowadzenia diary, można przymknąć na to oko.

14. "WTF?!" roku

Włos Attitude w Amazonce

Nie wiem, czy tutaj potrzebne są szersze wyjaśnienia. Takie rzeczy to tylko w Erze i tylko raz w życiu (więcej Tobie N!KO tego nie życzę). Zapewne, gdyby to nie miało miejsca, nominowałbym szaleńczą obronę poczynań Bischoffa przez Arthura. Jednak to sama Amazonka (drastyczny skok ceny piwa) oraz dodatki do jedzenia przebiły wszystko inne.

https://forum.wrestling.pl/topic/28158-attitude-user-awards-2011-oficjalne-g%C5%82osowanie/#findComment-268897

1. Użytkownik roku

Raven jak co roku odskakuje swoim rywalom na milowy krok i nie wierzę, by w najbliższych latach mogło się to zmienić. Jedyną opcją wydaje się zakaz pisania dla Ravena, ale podejrzewam, że nawet z zakazem pisania Raven wygrałby tą kategorię. :twisted:

2. Redaktor roku

Ciężki wybór, bo raczej nie czytam newsów i artykułów pojawiających się na Attitude, jednak Vercyn wprowadził element zachęty - zdjęcia div i knockouts - i tylko za to dostaje ode mnie głos.

3. Moderator roku

Za poświęcanie regularnie około >5h na podliczanie wszystkich możliwych omnibusów, plus codzienne staranne usuwanie głupich thx + pisanie do każdego z userów pw z ostrzeżeniem słownym. Nie na pokaz, ale jakże pożytecznie. Brawo.

4. Temat roku

Impact

RAW

Piłka Nożna

SmackDown

brak głosu.

5. Debiutant roku

brak głosu.

6. Postęp roku

Oczywiście ajfan, inni kandydaci są delikatnie mówiąc 'wzięci z dupy'. AJ zna się na rzeczy, może i nie udziela się tak często jak JesionWWE, ale trzymam się zdania, że lepiej raz na jakiś czas porządnie się wysrać, niż znaczyć teren znikomymi śladami gówna co 5 minut.

Zlot z okazji WWE

Attitude Mówi #35

X Urodziny Attitude

Gala WWE w Polsce

Attitude Mówi #35, czyli Attitude Mówi z pierdolnięciem, które wywołało kontrowersje na całe forum. Jak to opisywał Bischoff "Controversy Creates Cash".

8. Inicjatywa roku

Raport Miesiąca

WrestleZin

Attitude Mówi

Bogowie Wrestlingu

brak głosu.

brak głosu. Zbyt ciężki wybór - nie mogę podzielić mojego serca na dwie części i wybrać pomiędzy Euzem a Bonkolem.

10. Uploader roku

Dj.IcE, nttn

Zagłosowałbym na siebie, ale byłoby to nie w porządku w stosunku do Dj.IcE.

11. Avatar roku

Sorry, ale szczerze - mój avatar wybija się ponad resztę, jedynie av Ghostwritera próbuje go jakoś doścignąć, ale nieskutecznie.

12. Grafik roku

Jasne, że Gabisław - Mateusz Borek mógłby stwierdzić: "on robi różnicę", a ja bez wahania podpisuję się pod tymi słowami. Nominacja dla Filipoo666 to śmiech na sali.

13. Diary roku

Inna Droga (Blaze9)

Kandydatury z dupy. Gdzie WWE z końcówki lat 90 pisane przez LooseCannona? :?

14. "WTF?!" roku

Włos Attitude w Amazonce

Parodia Attitude Mówi

Wydaje mi się, że komentarz jest tutaj zbędny. ;)

https://forum.wrestling.pl/topic/28158-attitude-user-awards-2011-oficjalne-g%C5%82osowanie/#findComment-268898

1. Użytkownik roku - Ghostwriter

-Raven- powinien tutaj oczywiście zwyciężyć, ale jak już wspomniał N!KO i jak już rozmawiałem sobie na PW z Ghostem - gość jest poza skalą od dłuższego czasu. Nie jest to nic złego, ale porównania tutaj do Hoganów czy Jaśków są dość trafne (trzecie już zwycięstwo z rzędu, mimo że zasłużone, byłoby trochę nudne) :D . Ot, nie ma konkurencji i chyba tylko po to, by podtrzymać jakąkolwiek rywalizację zagłosuję tutaj na Ghosta. Podstawowy czynnik - dyskusje, dyskusje i jeszcze raz dyskusje. A z nim (pomijając Ravena) dyskutowało mi się jak z nikim innym, więc - myślę, że zasłużenie - powinien zostać choć trochę wyróżniony (bo i tak wiadomo, kto wygra :twisted: ). Pozostała dwójka (uwaga, zostanie obalony mit 'kolesiostwa'!) to dla mnie lekkie zdziwienie. Owszem, pracę redaktorską wykonywali zajebiście i obaj są zresztą nominowani do tej drugiej kategorii. Więc skoro ta druga jest, to do pierwszej średnio mi pasują. Już mówię czemu. N!KO ze swoimi plusami i minusami to moim zdaniem trochę za mało (nie pali się on do różnych rozmów z innymi i - jak sam przyznaje - woli gadać niż pisać). Vercyn? Zdecydowanie redaktor roku. Poświęcił w chuj czasu - czego ja tak na marginesie bym chyba nigdy nie zrobił dla żadnego internetowego forum czy portalu - na różne tłumaczenia, wywiady, felietony, audycje i takie tam (czyli właśnie na redaktorską robotę). Ale jeżeli chodzi stricte o udzielanie się w wrestlingowych tematach, to... no cóż.

Mam nadzieję, że koledzy z Raportu oraz Raven nie będą mi mieli za złe, że jestem taki szczery :wink: .

2. Redaktor roku - VercynGetorix

N!KO rzeczywiście był blisko (nie wiem czemu umknął mi przy nominacjach), ale z Vercynem wychodzącym z lodówki nikt nie mógł w tym roku w moich oczach konkurować. Te wszystkie rzeczy, o których wspomniałem wyżej przy userze roku, oddzielają go grubą kreską od reszty stawki - nic jej oczywiście nie ujmując. Ghost redaktorem jest ledwo pół roku, więc pomimo bardzo ciekawych tekstów, tłumaczeń, wywiadów i takich tam - jak dla mnie, jeszcze nie w 2011 (za rok, kto wie). AXowi i Ceglakowi należy podziękować za dość systematyczne dodawanie newsów, ale przy Getorixie to niestety za mało. Zwyczajnie robił on w tym roku najwięcej ze wszystkich.

3. Moderator roku - xero

Faworyt, zresztą zasłużenie. Eliminował różnych głąbów bez zbędnego pierdolenia się (a to też jest sztuka) i m.in. w głównej mierze dzięki niemu forum trzyma teraz jeszcze jakiś poziom. Rozdał chyba najwięcej ostrzeżeń i - tak jak już pisałem przy nominacjach - świadczy to nie tyle o jego surowości, co o tym, jaką ogromną robotę wykonał przez cały ten rok.

4. Temat roku - RAW

Swoją drogą, dość dziwna kategoria, którą myślę, że można by było zastąpić jakąś inną (z Ghostem doszliśmy do wniosku, że zdecydowanie brakuje "feudu roku", który to bez wątpienia byśmy wygrali :twisted: ). Trochę na siłę, ale niech będzie RAW.

5. Debiutant roku - Sebu

Ludzie głosują na Ghosta, choć wiem, że trochę wbrew jego woli (gość jest jednak tak do bólu skromny, iż podejrzewam, że mnie robi trochę tutaj w ciula :lol: ), bo "jak to wygląda, skoro dochodzi on blisko trzydziestki i jest debiutantem". Hm, tego nie wiem, ale wiem, że pamiętam go w 2010 dość dobrze (zarejestrował się bodajże w sierpniu rok temu), więc podejrzewam, że go to może "dyskwalifikować". Ze względu na kontrowersje przy jego osobie, błędem byłoby nie dostrzeżenie Sebu, który pisał dużo, ale z sensem, który ma swoje zdanie i który potrafi go bronić. Co oczywiście należy pochwalić.

6. Postęp roku - JesionWWE

Jesion byl dla mnie anonimowy przed rokiem, a dzieki ostatniego wkladu - po prostu zaistnial.

Nic dodać, nic ująć. A co do mojej osoby:

Wypowiem sie tylko w kontekscie hadaszyszka, ktory chyba kazdego roku bedzie tutaj nominowany. W zeszlym tez walczyl o postep roku. Czyzby on faktycznie sie tak bardzo rozwijal? Czy moze jest wciaz lowcarderem, ktory walczy o uznanie?

Coś Ci się chyba popipcyło, kolego. Ja rok temu byłem nominowany jedynie do debiutanta roku (i chyba jeszcze do cytatu, ale to pomijam). Do postępu w 2010 kandydowali jeno Budyniowa i Menez, który to w ostateczności wygrał. Lowcard? Proszę Cię... :D

Jednak i tak nominowanie tutaj mnie wydaje mi się czymś cholernie dziwnym. Rozumiem, że w perspektywie nadchodzącego zjedzenia wszystkich przez Ravena w userze roku ludzie chcieli dać mi być może jakąś nagrodę pocieszenia (niczym rok temu Nikodemowi, którego to wjebali do moda 2010, a który nie wlepił przez cały rok nikomu ani jednego warna :lol: ), ale wszyscy, którzy na mnie tutaj głosują - możecie mi zdefiniować, proszę, słowo "postęp"? :D Nie to, że podważam decyzje kogokolwiek albo coś, głosujcie sobie na kogo chcecie (ja tam nie narzekam), ale gdybym miał stanąć z boku i sam siebie ocenić (co być może nie jest zbyt obiektywne, ale i tak...), to akurat słowo "postęp" średnio do mnie chyba pasuje (jest rzeczywiście jakiś znaczący przeskok w poziomie moich postów z np. stycznia?).

7. Najważniejsze forumowe wydarzenie roku - X Urodziny Attitude

Na Zlocie (i, co za tym idzie, Gali) mnie nie było, więc osobiście nie może on być dla mnie wydarzeniem roku. Bany dla trzech wyróżniających się userów to bardziej "WTF roku". Attitude Mówi 35... cóż, było z pewnością jakimś wydarzeniem (bardzo kontrowersyjnym), ale jednak w moich oczach X urodziny portalu i wszelkie dodatkowe teksty, tłumaczenia, konkursy i takie tam (a było tego naprawdę w cholerę) z nimi związane to przebiły.

8. Inicjatywa roku - Tłumaczenia książek Vercyna

Pomimo, że nominowałem RM, to jednak na coś więcej ta audycja raczej nie zasługuje (jak wspomniał N!KO, powstały dopiero cztery odcinki, a to trochę mało). WrestleZin upadł po jednym numerze (choć na nominację w moich oczach mimo wszystko zasługiwał, bo inicjatywa sama w sobie była bardzo przednia... po prostu 'nie wyszło'), a Bogowie Wrestlingu pojawiają się trochę za rzadko. AM za sprawą Nikodema przeszło niemałą rewolucję i postawiłbym je na równi z tłumaczeniami Vercyna, więc dlatego właśnie głosuję na te ostatnie (1-1 :wink: ). Zobaczymy co wygra.

9. Wrestlingowy znawca roku - Bonkol

Ciężko tu coś uzasadniać. Albo naprawdę tak dużo wie, albo sprawia takie wrażenie - pisałem o tym ;) . Wydaje się jednak, że to pierwsze. Ostatnio zaczął się bardziej udzielać, więc mój głos leci na niego, choć równie dobrze mógłbym go oddać, podejrzewam, na Ravena.

10. Uploader roku - Dj.IcE

Zdecydowanie Dj.IcE, choć wątpię, by to przeczytał. Jednak tak czy siak - jest zawsze na czas i chyba ani razu nie "zawiódł", że się tak wyrażę.

11. Avatar roku - niech będzie pablomodjo. Jak dla mnie trochę zbędna kategoria, bo i nie ma żadnych kryteriów, które mogłyby jasno określić na jakiej podstawie kto miałby się wyróżniać na tle innych.

12. Grafik roku - pablomodjo. Krótko - za Bogów. Nie jestem pasjonatem różnorakich galerii, ale wydaje mi się, że ostatnimi czasy nastąpiła pewna stagnacja w tym dziale.

13. Diary roku - nie ma Ring of War Vercyna? Szkoda :( ... a tak na poważnie - nie czytam żadnego innego diary (i tak, wiem, że moja ostatnia nominacja była bardzo na wyrost :D ), więc wstrzymuję się od głosu.

14. "WTF?!" roku - Bunt po banie Rafikova i spolki (oraz nastepstwa tego wydarzenia)

Ogromna afera, strasznie dużo szumu no i w konsekwencji trójka zbanowanych użytkowników, która do tej pory zdecydowanie się przecież wyróżniała. Dalej jakaś dziwna 'wojna na blogi' i takie tam różne pierdoły, w które zresztą chcąc nie chcąc zostałem nawet pośrednio wplątany. Upraszczając, nazwę to po prostu Buntem, ale chyba wszyscy wiedzą o co mi chodzi. Innego, tak silnego "WTF?!" sobie nie przypominam w tym roku. A nawet jeżeli coś jeszcze było - to i tak z powyższym nie mogło się raczej równać.
Edytowane przez hadaszyszek
https://forum.wrestling.pl/topic/28158-attitude-user-awards-2011-oficjalne-g%C5%82osowanie/#findComment-268899

1. Użytkownik roku

N!KO

2. Redaktor roku

VercynGetorix

3. Moderator roku

VercynGetorix

4. Temat roku

RAW

5. Debiutant roku

Ghostwriter

6. Postęp roku

hadaszyszek

X Urodziny Attitude

8. Inicjatywa roku

Raport Miesiąca

Bonkol

10. Uploader roku

Dj.IcE

11. Avatar roku

pablomodjo

12. Grafik roku

pablomodjo

13. Diary roku

bez głosu

14. "WTF?!" roku

https://forum.wrestling.pl/topic/28158-attitude-user-awards-2011-oficjalne-g%C5%82osowanie/#findComment-268900

• Reputacja:   6
  • Urządzenie:  iPhone

nttn, zagłosować na siebie i to dwa razy - bez komentarza. :lol:
https://forum.wrestling.pl/topic/28158-attitude-user-awards-2011-oficjalne-g%C5%82osowanie/#findComment-268904

Rozdał chyba najwięcej ostrzeżeń i - tak jak już pisałem przy nominacjach - świadczy to nie tyle o jego surowości, co o tym, jaką ogromną robotę wykonał przez cały ten rok.

Jeżeli uważasz, że ilość rozdanych ostrzeżeń jest wyznacznikiem wykonanej pracy - uwierz, stawiasz błędne tezy. Gdyby tak było w rzeczywistości, w rozdanych warnach przez moderatora nttn widniałaby kilkustronowa lista użytkowników, którzy codziennie piszą posty "thx" i podobne. A jak wyglądają realia? W bieżącym roku nie wystawiłem żadnego ostrzeżenia. Zrezygnowałem z tego. A czy to oznacza, że mówiąc wulgarnie opierdalam się? Codziennie (z wyłączeniem bodajże jednego, no może dwóch miesięcy) edytowałem posty na zgodne ze standardami, które wyznaczył RazorR (inna sprawa, że sam administrator ich nie przestrzega, ale to szczegół :twisted: ), co jak możesz się domyślić jest dosyć monotonną pracą (codziennie multum materiałów, które trzeba właściwie otagować). Każdego dnia kasowałem posty typu "thx" i nie karałem użytkowników warnami. Bo właściwie po co? Media Zone to dział, w którym bardzo łatwo zarobić ostrzeżenie, ale on sam z forumowymi dyskusjami ma niewiele wspólnego - jest jedynie źródłem pobierania materiałów wrestlingowych, więc dlaczego mam karać użytkowników, którzy chcą poszerzać swoją wiedzę i wykorzystywać ją w arcyciekawych tematach w dziale z dyskusjami?

[ Dodano: 2011-12-14, 19:52 ]

nttn, zagłosować na siebie i to dwa razy - bez komentarza.

Widzisz w tym coś złego? To nie jest egoizm. To są realia.

https://forum.wrestling.pl/topic/28158-attitude-user-awards-2011-oficjalne-g%C5%82osowanie/#findComment-268905

1. Użytkownik roku

hadaszyszek

2. Redaktor roku

VercynGetorix,

3. Moderator roku

xero

4. Temat roku

RAW

5. Debiutant roku

Sebu

6. Postęp roku

JesionWWE

Gala WWE w Polsce

8. Inicjatywa roku

Raport Miesiąca

Bonkol

10. Uploader roku

Dj.IcE,

11. Avatar roku

Ghostwriter

12. Grafik roku

Filipoo666

13. Diary roku

14. "WTF?!" roku

https://forum.wrestling.pl/topic/28158-attitude-user-awards-2011-oficjalne-g%C5%82osowanie/#findComment-268906

Jeżeli uważasz, że ilość rozdanych ostrzeżeń jest wyznacznikiem wykonanej pracy - uwierz, stawiasz błędne tezy. Gdyby tak było w rzeczywistości, w rozdanych warnach przez moderatora nttn widniałaby kilkustronowa lista użytkowników, którzy codziennie piszą posty "thx" i podobne. A jak wyglądają realia? W bieżącym roku nie wystawiłem żadnego ostrzeżenia. Zrezygnowałem z tego. A czy to oznacza, że mówiąc wulgarnie opierdalam się? Codziennie (z wyłączeniem bodajże jednego, no może dwóch miesięcy) edytowałem posty na zgodne ze standardami, które wyznaczył RazorR (inna sprawa, że sam administrator ich nie przestrzega, ale to szczegół ), co jak możesz się domyślić jest dosyć monotonną pracą (codziennie multum materiałów, które trzeba właściwie otagować). Każdego dnia kasowałem posty typu "thx" i nie karałem użytkowników warnami. Bo właściwie po co? Media Zone to dział, w którym bardzo łatwo zarobić ostrzeżenie, ale on sam z forumowymi dyskusjami ma niewiele wspólnego - jest jedynie źródłem pobierania materiałów wrestlingowych, więc dlaczego mam karać użytkowników, którzy chcą poszerzać swoją wiedzę i wykorzystywać ją w arcyciekawych tematach w dziale z dyskusjami?

Być może stawiam błędne tezy, nie mówię nie. Ocenić rzeczywisty wkład moderatorów jest raczej dosyć ciężko, więc nie miej mi za złe, że pominąłem Twoją skromną osobę. Jako, że udzielam się w różnorakich dyskusjach, a działy w których ludzie regularnie piszą posty typu "thx" (media cornery i inne takie) staram się raczej omijać (jedyne co tam robię, to po prostu ściągam gale), to najbardziej dostrzegłem pracę moda, który robił najwięcej w okolicy "mojego podwórka", że się tak wyrażę. I nigdzie nie napisałem, że inni ludzie odpowiedzialni za porządek na tym forum się odpierdalali. Jak wspomniałem - ciężko po prostu docenić pracę, którą trudno zauważyć, więc być może ta kategoria jest tutaj troszkę niesprawiedliwa. Co nie zmienia faktu, że ona widnieje i oddałem w niej głos, bo miałem taką możliwość. Możliwe, że za rok to się zmieni.

https://forum.wrestling.pl/topic/28158-attitude-user-awards-2011-oficjalne-g%C5%82osowanie/#findComment-268907

1. Użytkownik roku

2. Redaktor roku

3. Moderator roku

4. Temat roku

Impact

RAW

Piłka Nożna

SmackDown

5. Debiutant roku

6. Postęp roku

Wstrzymuje się od głosu

Zlot z okazji WWE

Attitude Mówi #35

X Urodziny Attitude

Gala WWE w Polsce

8. Inicjatywa roku

Raport Miesiąca

WrestleZin

Attitude Mówi

Bogowie Wrestlingu

10. Uploader roku

Dj.IcE, nttn

Wstrzymuje się od głosu

11. Avatar roku

12. Grafik roku

13. Diary roku

Inna Droga (Blaze9)

14. "WTF?!" roku

Włos Attitude w Amazonce

Parodia Attitude Mówi

https://forum.wrestling.pl/topic/28158-attitude-user-awards-2011-oficjalne-g%C5%82osowanie/#findComment-268909

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...