Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wrestler listopada 2011

Wrestlerem listopada 2011 powinien zostać:  

185 użytkowników zagłosowało

1. 1. Wrestlerem listopada 2011 powinien zostać:

• CM Punk
      34
    • Dolph Ziggler
      39
    • Wade Barrett
      19
    • Daniel Bryan
      64
    • Bobby Roode
      14
    • Gail Kim
      15

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Miałem poważny dylemat kogo wybrać: Zigglera czy Bryana. Jednak po namyśleniu się wybieram Dolpha. Koleś po raz drugi otrzymuje dwie walki na PPV, bardzo dobre mecze z Punkiem i Randym, jego mic-skille są coraz to lepsze. Czekam z niecierpliwością na jego wejście do Main Eventów.

I'm the best in the world at what I do

Sometimes a blessing can be a curse

Cody Rhodes #1 Fan!

212326867586a795fd12c5.jpg

• Odpowiedzi 45
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Koper

2

• 8693

2

• Catarax

2

• Ceglak

1

Top użytkownicy w tym temacie

Wade Barrett - powracają dobre czasy dla tego wrestlera,jest on moim drugim (po Sheamusie) pickiem do wygrania RR 2012,na SS wygrał jego team,jest dobrze promowany przy ortonie...głos na niego
Best in the World

17639129154e35ca5a8639b.jpg

• Reputacja:   375
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Głos leci na Barrett'a, który z niemal midcarder'owego jobera, został ponownie wypromowany na gościa, który może zaskoczyć nawet main eventerów. Wade dał zwycięstwo swojemu teamowi na Survivor Series (pinując Ortona), a na tygodniówkach także widać było, że bookerzy ewidentnie pushują go znowu w stronę main eventów.

Miałem tu wątpliwość czy głosu nie oddać na Danielsona, ale przy tym jak zaczęli go promować, to sądzę, że spokojnie będę mógł to zrobić za miesiąc. Push dla Barrett'a był wg mnie większy niż ten Dragonowy (pinował większych "kozaków") i - jak dla mnie - bardziej zaskakujący (ze względu na walizę, było pewne, że Danielson będzie prędzej czy później mocno promowany).

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

Ja się od dłuższego czasu zastanawiam po co w ogóle dodawać tutaj wrestlerów z TNA? Przecież to w ogóle jest pozbawione sensu bo jakich osiągnięć by nie mieli to i tak mogą zapomnieć o wygraniu ostatni raz chyba MRCG wygrali ale kiedy to było... Chyba z ponad rok temu... Może czas pomyśleć nad rozdzieleniem wrestlera miesiąca na wrestler miesiąca w WWE i wrestler miesiąca w TNA. Bo jak dla mnie głos na kogoś z TNA to głos stracony...

Punk...za zdobycie najważniejszego pasa. (oczywiście cieszę się z promowania rookies z I edycji NXT, lecz głos leci na mistrza)

Roots Rock Reggae

Odpowiedz mi kim jestem!?!

173694779448d910b615175.jpg

• Reputacja:   413
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Ciemny

Myślę, że na Daniela jeszcze przyjdzie czas jak zainkasuje walizkę dlatego mój głos idzie na US Championa Dolpha Zigglera. Świetny w ringu co raz lepszy na micu oby pozbył się Vicki i niech się pnie do ME.

Najdłużej panujący w historii Attitude Mówi Typer Champion of the world!!!

1. Miejsce - Typer AEW 2020

1. Miejsce - Typer AEW 2021

2. Miejsce - Typer WWE 2020

3. Miejsce - Typer Mistrzostw Świata 2014

3. Miejsce - Typer Ligii Europy 2014/2015

156429637657b4c00661021.jpg

• Reputacja:   1

Miałem zagłosować na Punka który (jak zwykle zresztą) odwalił kawał dobrej roboty na mikrofonie i pomiędzy linami (bardzo dobra walka z Zigglerem na jednej z ostatnich gal RAW) oraz dodał do tego także WWE Championship jednak po namyślę zdecydowałem się postawić krzyżyk przy nazwisku Danielsona. Pomimo że od zdobycia walizki na Money In The Bank PPV w lipcu tego roku był na każdym kroku pomiatany (jobbowanie na każdym kroku) to jednak widać że chyba ktoś z WWE przejrzał na oczy bo zaczęło się z nim coś konkretnego dziać (a Bryan udowodnił/a że zasługuje na to by stać się czołową postacią na niebieskim brandzie). Także głos na Danielsona

• Styl:  Jasny

W ubiegłym miesiącu największe wrażenie zrobił na mnie Ziggler i to na niego oddaje głos. Przyjemnie patrzy się na jego pracę w ringu, najlepiej potrafi sprzedawać akcje. Pod względem umiejętności to już czołówka WWE. Stoczył dwie walki na jednym PPV i świetną - jak na standardy tygodniówek - z Punkiem na RAW. Dolph Ziggler do ME!
"Even the man with three H's would be proud of the way we buried this young, promising talent." - Broken Matt Hardy (Total Nonstop Deletion 15.12.2016)

• Urządzenie:  Windows

Ja mam trudny wybór pod uwagę brałem piątkę wrestlerów. Bobby zdobył pas WHC jego postać stała się bardziej wyrazista, dalej Dolph który pokazał że zasługuje na więcej niż pas US, Punk toczył dobre walki i zdobył WWE Title. Wade został kapitanem na SS i jego team wygrał, a i jego postać odżyła. Następny Brayan przypiął mistrza, wygrał 4-way match, potem stoczył z Heńkiem wyrównany pojedynek, WWE zaczęło go promować w końcu! Głosuje na Daniela Bryana.

5098708654e2b2a2fd00e6.jpg

Mój głos poleciał na Daniela Bryana.CM PUNK nie zawodzi lecz również nie wzbudza tego co wzbudzał(a wiem i myślę że jeszcze nas zaskoczy)Daniel Bryan jest tak naprawdę teraz tym ważnym na Smackdown bo ma walizkę.Mam tylko nadzieje że jednak wykorzysta ja na Wrestlemani i wygra.A jeżeli nie wygra duże prawdopodobieństwo że powalczy 3miesiące po Wrestlemani i poleci do mid cardu a chlopak ma potencjał :smile:
If you smell what The Rock is cooking!!!

256089434dd7a45d767df.jpg

Głos leci na Bryana, w pełni zasłużenie zresztą. Wyróżniał się w tym miesiącu, był jedną z najciekawszych postaci( najciekawszą ? ) na SD!. Wreszczie można przyznać, że znalazł się tam gdzie znakomicie pasuje, czyli na samym początku Main Eventów. Coś mam takie wrażenie, że grudzień wcale nie musi być gorszy w jego wykonaniu.

1161423919541b3db89050d.jpg

Danielson, wspiął się prawie na sam szczyt SD, dużo się działo wokół jego postaci.

I hate this idea, that you are the best.

Because you not.

I'm the best.

Best in the world.

I'm CM Punk and you're not.

Głos na Bryana. Praktycznie od zera dzięki walizce i nie tylko wypromował się w WWE bardzo. Już teraz walczy o WHC, jest w ME, wygrywa pojedynki. Pokazał, że nie jest zły przy mikrofonie, jego walki są naprawdę bardzo dobre (gdy on je prowadzi heh). Głos na niego.

I tak wygra Danielson, więc...

Swój głos oddam na Dolpha Zigglera, który jest pierwszym dobrym (a nawet bardzo dobrym) US Championem od dłuższego czasu. Ma na swoim koncie kilka przyzwoitych prom w listopadzie, kilka całkiem niezłych pojedynków (chociażby ostatnio z Ortonem i Punkiem - tego pierwszego nawet pokonał co też wypadałoby zaznaczyć, Randall nie przegrywa z byle kim) no i co najważniejsze - w końcu zaczął pukać w bramy ME (przynajmniej takie odniosłem wrażenie), nie tracąc przy tym tytułu (i szczerze mówiąc lepiej jakby potrzymał go jeszcze trochę, bo rywali mogących godnie go zastąpić na razie brak), dzięki pokonaniu Morrisona na Survivor Series (choć to już żadne osiągnięcie). Trzeba mieć nadzieję, że nie skończy się tak jak na początku roku, kiedy wydawało się, że przekroczył tą magiczna granicę a potem wszystko wróciło do normy.

Widzę, że sporo głosów na Bryana. Chciałbym wskazać kogoś innego, ale według mnie to właśnie on najbardziej wybił się w tym miesiącu inkasując nawet walizkę! Wiem, że to storyline i miało to na celu m.in. sprawdzić reakcję fanów na owe Cashing In, ale nie zmienia to faktu, że Daniel wskoczył półkę wyżej jeśli chodzi o to co sobą reprezentuje. Co do jego umiejętności w ringu nie ma wątpliwości. Potrafi prowadzić walki gdy rywal sobie nie radzi. Nawet WWE ceni to w jego osobie. Nawiązując jeszcze do tematu posiadania przez niego walizki MiTB to tak jak TheRock17 mam nadzieję, że wykorzysta ją na Wrestlemanii. Byłoby to ogromne osiągnięcie Bryana w WWE możliwe, że rozpędzające jeszcze bardziej jego karierę.
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Jeffrey Nero
      Ash by Elegance też jednak nie skończyła kariery od początku to było podejrzane żadnych przecieków co jej było.
    • MattDevitto
      Kompletnie mnie te RR nie interesuje, ale będę musiał rzucić okiem na walkę Stylesa to też przy okazji zobaczę pewnie oba RR matche. Nie przekonują mnie jednak te zapowiedzi i obiecanki za pięć dwunasta
    • Attitude
      Nazwa gali: NJPW Road To The New Beginning 2026 - Dzień 3 Data: 28.01.2026 Federacja: New Japan Pro Wrestling Typ: Event Lokalizacja: Tsugaru, Aomori, Japan Arena: Ito Mining Arena Tsugaru Publiczność: 987 Karta: Wyniki: Powiązane tematy: New Japan Pro Wrestling - dyskusja ogólna
    • GGGGG9707
      Tak też mi niespodzianki, Belair, AJ Lee, Lesnar, LA Knight, Dom, pewnie ten nowy arab saudyjski którego wzięli.  Ja zawsze na Royal Rumble przyjmuję sobie że chcę co najmniej jedną niespodziankę ale taką której się nie spodziewam. Te wymienione się nie liczą bo i tak prawie pewne że będą i to żadna niespodzianka. Choćby to był nie wiem Hornswoggle to i tak dam na plus bo będę zdziwiony a o to chodzi w Royal Rumble. Chyba na 60 wrestlerów da się zarezerwować 1 miejsce dla kogoś kogo si
    • MattDevitto
      Myślałem, że ona skończyła z wrs
  • Dodaj nową pozycję...