Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wrestler listopada 2011

Wrestlerem listopada 2011 powinien zostać:  

185 użytkowników zagłosowało

1. 1. Wrestlerem listopada 2011 powinien zostać:

• CM Punk
      34
    • Dolph Ziggler
      39
    • Wade Barrett
      19
    • Daniel Bryan
      64
    • Bobby Roode
      14
    • Gail Kim
      15

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Mój głos oddaję na Wade'a Barretta. Zakładam, że jego chwilowy push jest po to, żeby stał się JAKIMŚ przeciwnikiem dla Randy'ego i mógł mu ku uciesze publiczności jobbnąć. Ale pomijając już te smutne wizje, to Wade miał po prostu bardzo dobry listopad, którego zwieńczeniem była wygrana jego teamu w tradycyjnym SS elimination tag team matchu, który jest znakiem rozpoznawczym jednego z najważniejszych ppv federacji Vince'a. Z jednej strony było to duże zaskoczenie, a z drugiej - jak dla mnie - bodaj największa radocha z tego ppv.

Pod uwagę brałem jeszcze Daniela Bryana z uwagi na ostry finisz miesiąca oraz Dolpha Zigglera, na którego zapanowała ostatnio duża moda na forum. Ale nie przebili radochy związanej z wygranej Wade'a nad Randy'm.

14453752125651e0a536c69.jpg

• Odpowiedzi 45
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Koper

2

• 8693

2

• Catarax

2

• Ceglak

1

Top użytkownicy w tym temacie

Głos oddaje na Bryana za to że wyszedł z cienia i w końcu coś zaczęło dziać się z jego postacią. Scashował walizkę , wygrał f4w ze śmietanką sd i stoczył pojedynek o whc tak więc uważam że zasłużył. Zastanawiałem się jeszcze nad Zigglerem , ale on w tym miesiącu nie zrobił takiego kroku w przód jak Bryan.

21141536044eac5162deaab.gif

Ja wybieram Daniela Bryana - stał się trochę bardziej wyrazisty i myślę, że to jego kariera zrobiła największy progres od października. Myślałem też nad Roodem ale jednak sentyment do WWE wygrał
There's nothing better than ME

12346824184cb8047a0e409.jpg

Głos na Dolpha, cieszy mnie i to bardzo, że w tak zawrotnym tempie robi takie postępy no i przecież WWE nie dałoby wygrać z Ortonem komuś kogo nie będą chcieli mocno promować.

Oddaje swój głos na Daniela, ponieważ wkońcu dostał push, a po za tym świetny technik i dobry na majku
IT'S CLOBBERIN TIME !!!

Głos na mistrza TNA !!! W końcu dopiął swego i trzyma pas już trochę czasu !

W tym miesiącu mam bardzo poważny dylemat.

Z jednej strony Daniel Bryan, który w przeciągu miesiąca z low midcardu wspiał się do upper midcardu/main eventu, a z drugiej Dolph Ziggler, który po raz kolejny stoczył 2 walki na PPV, robi najlepsze walki na danej gali i zajebiście odgrywa swoją postać. Trudny wybór. Ale mój głos ostatecznie idzie na DB.

Member of Christian's Coalition

There's a love-hate relationship beetwen Mike

Bennet and fans of RoH. Mike love himself an he hates all the fans. ;)

7674352084f2c2dc0ae610.jpg

Oddaje swój głos na Dolpha Zigglera, ponieważ zrobił on na mnie w tym miesiącu wielkie wrażenie pod względem umiejętności zarazem w ringu jak i przy mikrofonie. Stworzył świetne walki z Ortonem i Punkiem, które z przyjemnością mogliśmy oglądać na RAW. Jest posiadaczem US Title, jak mam nadzieję w chwili obecnej nie zagrożonym. Pnie się coraz wyżej i oby tak dalej. W porównaniu do zeszłego roku Dolph zrobił wielkie postępy za które należą mu się niski ukłon. Pozdrawiam.

Jak większość zastanawiałem się głównie nad dwoma typami - Bryan i Ziggler. Ten ostatni harował jak wół przez cały miesiąc, stoczył chyba z trzy (albo nawet więcej?) bardzo dobre pojedynki, które w tym miesiącu generalnie zjadły pod względem ringowym wszystkie inne w WWE. Jest bardzo ciekawym mistrzem US i pokazał również już któryś raz swoje bardzo duże umiejętności na majku w różnych segmentach na zapleczu. Jak na standardy McMahonlandii - ma wszystko, czego potrzebuje mistrz świata.

Niestety jednak, nie miał takiego pierdolnięcia jak Bryan. Podejrzewam, że za pół roku ten okres, który mamy teraz (listopad/grudzień) będę kojarzył głównie z jego osobą, storylinem z walizką i jego dwoma walkami w ME, a nie z Zigglerem, który wysoki poziom prezentuje przecież nie tylko od listopada. Na praktycznie jednej gali skoczył z lowcardu do main eventu i jak dla mnie był to niesamowicie odważny (a zarazem - cholernie ciekawy) ruch ze strony WWE. Element zaskoczenia, którego w wrestlingu nie zaznałem już od kilku długich miesięcy, również sprawił mi ON - jego celebracja z pasem WHC była niesamowita, niewiarygodna. Ot, oglądałem i nie wierzyłem własnym oczom. No i żeby nie było, że głosuję na Dragona "tylko" dlatego, że Creative Team coś z nim zaczyna robić. Dał na ostatnim RAW niesamowicie dobry segment z Colem (co mi przypomniała ta regułka wyżej, a o czym kompletnie zapomniałem nie wiedzieć czemu) i pokazał wszystkim jego krytykom, że i na majku jest bardzo dobry. Ma z pewnością bardzo duże pokłady charyzmy, choć ciężko mu było nimi zabłyszczeć w takim gimmicku, jaki ma teraz. Powoli jednak od 'nerda', wydaje mi się, odchodzą (co się chwali). No i już widać pozytywne efekty.

Głos na Bryana, choć gdyby przeciągnęli ten jego wątek z walizką tylko o tydzień, to Ziggler byłby moim zdaniem pewniakiem.

„The optimist thinks this is the best of all possible worlds. The pessimist fears it is true.” - J. Robert Oppenheimer

„W krainie ślepców jednooki jest królem.”

899277064ec56dc584330.jpg

Mój głos na Gail Kim, wniosło sporo ożeźwienia w dołująco ostatnio dywizje KO.

Nie bierz życia za poważnie,

Bo i tak trafisz do piachu.

1240828704e1eb65585182.jpg

Również na Bryana. Wreszcie się coś koło niego zaczęło,a on sam spisuje się moim zdaniem dobrze.
And if you're not down with that, I've got just two words for ya!

• Reputacja:   1

Mój głos leci na mojego czwartego ulubieńca z WWE czyli na Dolpha Zigglera a dla czego?? Ponieważ w tym miesiącu WWE próbowało go w walkach z Main Eventerami: CM Punkiem, Randym Ortonem. I pokazał to, że zasługuje na wrzucenie go do ME. Z każdym jednym przeciwnikiem skleił piękną walkę. 2 pod rząd na jednym PPV i 2 podczas drugiego PPV Vengeance i Survivor Series. Ale nie będę skrywał tego, że drugim wrestlerem miesiąca jest dla mnie Daniel Bryan. Również i ten gość odświeżył Smackdown lepiej niż dla mnie nudzący Alberto Del Rio i zachęcił fanów Indy do oglądania specjalnie dla jego postaci niebieskiego brandu. Oby w następnym miesiącu było tak samo ciekawie, a być może oddam na niego głos. W tym miesiącu Dolph.

Brałem pod uwagę CM Punka i Daniela Bryana. Obaj zdobyli w tym miesiącu dwa najważniejsze pasy (w tym, że Danielowi pas odebrano), jednak ostatecznie stawiam na Daniela, bo CM Punk miał już swoje okresy w tym roku i mam nadzieję, że teraz Daniel pójdzie w jego ślady i zostanie drugim zapaśnikiem z Indy, który przebije się do ME RAW na stałe.

• Reputacja:   1

do ME RAW na stałe.

Chyba Ci chodziło o Smackdown :P

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Jeffrey Nero
      Słyszałem plotkę o kolejnym tajnym spotkaniu w Orlando T. Khana z niejakim Shanem McMahonem, który od marca ma zostać pierwszym w historii GM AEW.
    • Jeffrey Nero
      Nigdy nie mów nigdy w wrestlingu...
    • IIL
      AJ'a czeka co najwyżej transfer do TNA. Byłby to generalnie genialny pomysł - przegrana z Guntherem na Rumble i "odejście" od WWE, ale za to definitywne zakończenie kariery w ich rozwojówce. Styles mógłby zdobyć tam w poetycki sposób jeszcze raz główny pas, itd i pojawić się kilka razy w tym roku, co bardzo wywindowałoby ten brand do góry.  Na AEW i walkę z Omegą oraz reunion z Bucksami nie ma szans.  
    • Jeffrey Nero
      Tak tylko to wrzucę   
    • GGGGG9707
      Mi się właśnie wydaje że to doprowadzi do odejścia Balora. Od kontuzji Doma było mówione że do RR zdąży wrócić więc jego wejście w walce jest niemal pewne (co nie będzie jakąś dużą niespodzianką bo wszystkie informacje podawały że na Rumble wróci). Balor nie przypadkowo dowiedział się na RAW że nie ma dla niego miejsca w RR Matchu a do tego te promo Liv do Balora. Typuję że albo Dom będzie w RR Matchu i go koncertowo przegra co zdenerwuje Finna że znowu Dom dostaje szansę mimo że ma już pas albo
  • Dodaj nową pozycję...