Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wrestler listopada 2011

Wrestlerem listopada 2011 powinien zostać:  

185 użytkowników zagłosowało

1. 1. Wrestlerem listopada 2011 powinien zostać:

• CM Punk
      34
    • Dolph Ziggler
      39
    • Wade Barrett
      19
    • Daniel Bryan
      64
    • Bobby Roode
      14
    • Gail Kim
      15

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Macintosh
  • Styl:  Jasny

http://www.attitude.pl/gfx/wrestler_miesiaca.gif

Raw:

- CM Punk - na jednej z czterech najważniejszych gal WWE w roku odzyskał pas WWE pokonując Alberto del Rio. Dał także kilka świetnych prom i segmentów zarówna na PPV, jak i na tygodniówkach. Zrobił także kilka solidnych walk w tym miesiącu (m.in. z Dolphem).

- Dolph Ziggler - świetnie spisuje się w ringu, jako mistrz US. Na drugim z rzędu PPV stoczył dwie walki. W mienionym miesiącu pokazał, że ringowo jest jednym z najlepszych wśród obecnych zawodników WWE. Stoczył pod sam koniec dwie bardzo dobre walki (z CM Punkiem i Randym Ortonem). Na majku w porównaniu do poprzedniego roku (lub nawet stycznia czy lutego tego roku) jest spory progres.

SmackDown!:

- Wade Barrett - w listopadzie z niczego stał się kapitanem drużyny na Survivor Series. Wcześniej stał w cieniu Rhodesa. Teraz te role się odwróciły. Jego drużyna zwyciężyła, a on nie został wyeliminowany. Dostał feud z Ortonem i jest dosyć silnie promowany pod koniec miesiąca.

- Daniel Bryan - na początku miesiąca na pewno nie znalazłby się na liście nominowanych. Jednak od kiedy rozpoczął próby wykorzystania walizki na Henrym, stał się jedną z najciekawszych postaci SmackDown! Próbował dwukrotnie wykorzystać walizkę, raz mu się to udało, ale Teddy Long cofnął decyzję. Zdobył także title shota na najważniejszych pas niebieskiego brandu. Dostał również segment na majku z Michaelem Colem, gdzie pokazał, że potrafi mówić, wbrew niektórym krytycznym opiniom o jego umiejętnościach na mikrofonie.

TNA:

- Bobby Roode - na początku listopada przejął tytuł i zamknął miesiąc również, jako mistrz TNA. Przeszedl heel turn i skutecznie bronił pasa. Stał się trochę bardziej wyrazisty i przyjemnie się go słucha.

- Gail Kim - powróciła do TNA z solidnym uderzeniem. Zdominowała dywizję Knockouts i przejęła wszystkie pasy (drużynowe z Madison oraz Knockout Title).

Ankieta potrwa 3 dni, typy i uzasadnienia na podstawie

• Odpowiedzi 45
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Koper

2

• 8693

2

• Catarax

2

• Ceglak

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Bryan wspial sie szybko na szczyt SmackDowna. Mozliwe, ze spadnie niebawem do midcardu, ale Listopad byl dla niego udany.

(Kusilo, zeby zaglosowac na Gail)

50608915156a3743c1fa34.jpg

• Styl:  Klasyczny

Mój głos oddaję na Ziggler'a.

Choć storyline z Vickie mi się znudził dość dawno, to ten wrestler ostatnio pokazuje, że jest jedną z lepszych obecnie gwiazd WWE.

Na drugim z rzędu PPV stoczył dwie walki co rzadko się zdarza.

Bobby Roode. Świetnie sprawuję się jako mistrz, dawno nie było tak dobrego mistrza TNA. :D Świetne motywy z tym, że odłączył się od rodziny, przyjaciół, itd. Jest pomysł na tą postać, mi się ona podoba.

• Reputacja:   1 356
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

Dolph Ziggler - od jakiegoś czasu Dolph jest moim ulubieńcem w WWE. Znakomity w ringu jak na standardy federacji Vince'a, dobry za mikrofonem, zawodnik kompletny. W listopadzie dwoił się i troił, był w zasadzie wszędzie. Stoczył dobre pojedynki, które mogły się podobać. Materiał na mistrza. Oby tylko dalej dostawał tyle szans i pozostał heelem.

...

Trudny wybór szczerze mówiąc.

Myślałem, między Wadem, Danielem, a Dolphem.

Oddaje głos na Dolpha Zigglera. Jestem pod wielkim wrażeniem co ten zawodnik robi, dwa PPV's - cztery mecze. Wygrana z Ortonem. Mimo zmęczenia i tak pokonał Rydera i to w walce o pas (Vengeance). Dlaczego jeszcze nie jest w Main Evencie?!

Wade Barrett - tak czuję, że to jeszcze nie ten czas, mam nadzieję, że tempa nie będzie zwalniał i wygra feud z Ortonem. Został przeniesiony na SmackDown, słabo na razie to wyszło (The Corre), feud z Zekem i przegrana go, teraz powoli się rozkręca, idzie wszystko w dobrym kierunku (błagam nie róbcie kolejnej stajni na 3 gale PPV.)

Daniel Bryan - Najbardziej wyrazista postać na Smacku od teraz, oglądający na pewno ma w głowie przy segmentach czy walkach Marka Henry'ego:"Ciekawe czy wbiegnie Bryan" Publiczność go kupuje, co było widać jak zdobył pas. O ring-skillach nic nie trzeba pisać, tak samo jak mic-skille. Ma wszystko czego potrzebuje mistrz, a więc WWE "wiecie co z nim zrobić"

18056192365019276624f15.jpg

Oddaje głos na Dolpha Zigglera. Jestem pod wielkim wrażeniem co ten zawodnik robi, dwa PPV's - cztery mecze. Wygrana z Ortonem. Mimo zmęczenia i tak pokonał Rydera i to w walce o pas (Vengeance). Dlaczego jeszcze nie jest w Main Evencie?!

Nie rozumiem takiego myślenia. Dolph świetnie się sprawuje, okay, ale czemu od razu trzeba go wrzucać do ME? Nie może być on taką atrakcją pasa United States? Dzięki niemu ten pas stał się bardzo interesujący, a mi to pasuję. Niech potrzyma ten tytuł, bo jest ciekawie. Nie zaniedbujmy takich pasów, bo jakby każdy z potencjałem szedł od razu do Main Eventu to była by kicha.. :?

Mam dylemat :roll: . Można powiedzieć, że listopad jest miesiącem Wrestler'ów Miesiąca :D . Bardzo trudny wybór :( . Z jednej strony, Dolph miał dwie walki na SS, gdzie jego drużyna wygrała i obronił pas. Z drugiej strony, dzięki Danielson'owi, zacząłem oglądać SD i stał się jedną z czołowych gwiazd niebieskiego brand'u. Z trzeciej strony, inni zawodnicy też się mocno wykazali. Chyba wybiorę Bryan'a może, dlatego że go bardziej lubię albo może przez to, że sprawił iż oglądam SD, a od dłuższego czasu, tylko czytałem raporty. 8-)
This time is time for X.

7648444334e8dfa66d06e2.jpg

Ja zagłosuje na Gail Kim. W gruncie rzeczy nie oglądam TNA, ale byłem po prostu ciekawy tego z jakiej pokaże się strony po tych żalach, wywodach, płaczach o WWE. Narazie to co robi mi odpowiada.

Brałem pod uwagę Danielsona, i Wade'a. Zdecydowałem, że Wade. Dobrze się zaprezentował na SS i na tygodniówkach. Licze, że ten push nie zniknie szybko, jak to bywało wcześniej. A Bryan miał tak naprawde tylko 2 ostatnie smacki, gdzie starał się 'zabłysnąć'.
"Cena looks like what would happen if Vanilla Ice banged a Teletubby."

zdecydowanie Roode, jego passa trwa już od września na dobrą sprawę, ale rzeczywiście dopiero w listopadzie pokazał nam "coś" więcej czego nie każdy się po nim spodziewał.
Bryan Alvarez: 'what the hell is CRIMSON, what that has got to do with Amazing RED?'

11779036984f6668615c651.jpg

Głos na Zigglera. Podwójne walki na dwóch PPV z rzędu - rzadko kiedy to się zdarza. Jego mic skill jest bardzo dobry.

Cały czas zastanawiam się między Zigglerem i Danielsonem. Piewszy wykręca naprawdę dobre walki (ta z Punkiem była awesome!), bardzo imponujące ring-skille + charyzma, wg mnie Vickie go stopuje, bo ja jestem zwolennikiem wejścia Dolpha do ME. No ale Bryan ... również świetny technik, zaczyna być pushowany, ten miesiąc pokazal, że jednak ma trochę charyzmy, a reakcja na SD! gdzie zrealizował MiTB niezapomniana ... Chyba jednak skłaniam się ku Danielowi Bryanowi

Mój głos poszedł na Gail , w tym miesiącu dużo wygrywała , ale znając życie na pewno wygra CM Punk lub inny wrestler z WWE .

Klarys - Best in the World !!!

Klarys - jest taki zajebisty !!!

You Know It !!!

18815183854ebc007bf2975.gif

Glos leci na Dragona ;]

Rozwazalem tez Zigglera jednak Daniel chyba najbardziej namieszal w Listopacie

Mam nadzieje ze zwyciezy

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Jeffrey Nero
      Ash by Elegance też jednak nie skończyła kariery od początku to było podejrzane żadnych przecieków co jej było.
    • MattDevitto
      Kompletnie mnie te RR nie interesuje, ale będę musiał rzucić okiem na walkę Stylesa to też przy okazji zobaczę pewnie oba RR matche. Nie przekonują mnie jednak te zapowiedzi i obiecanki za pięć dwunasta
    • Attitude
      Nazwa gali: NJPW Road To The New Beginning 2026 - Dzień 3 Data: 28.01.2026 Federacja: New Japan Pro Wrestling Typ: Event Lokalizacja: Tsugaru, Aomori, Japan Arena: Ito Mining Arena Tsugaru Publiczność: 987 Karta: Wyniki: Powiązane tematy: New Japan Pro Wrestling - dyskusja ogólna
    • GGGGG9707
      Tak też mi niespodzianki, Belair, AJ Lee, Lesnar, LA Knight, Dom, pewnie ten nowy arab saudyjski którego wzięli.  Ja zawsze na Royal Rumble przyjmuję sobie że chcę co najmniej jedną niespodziankę ale taką której się nie spodziewam. Te wymienione się nie liczą bo i tak prawie pewne że będą i to żadna niespodzianka. Choćby to był nie wiem Hornswoggle to i tak dam na plus bo będę zdziwiony a o to chodzi w Royal Rumble. Chyba na 60 wrestlerów da się zarezerwować 1 miejsce dla kogoś kogo si
    • MattDevitto
      Myślałem, że ona skończyła z wrs
  • Dodaj nową pozycję...