Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Attitude Mówi #64 - Vtti Series

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Fakt, mało tych odcinków na razie i nie chcę Cię osądzać przedwcześnie. Piszę to, co do tej pory zauważyłem. I na razie próbujesz szukać kontrowersji, co sam przyznajesz. Czy na siłę, czy nie, to inna kwestia - moje wrażenie mogło być mylne pod tym względem, choć to nie zmienia faktu, że takie miałem. Być może jak weźmiesz się za jakiś temat i omówisz go w mniej... hmm... "bojowy" sposób (że tak się wyrażę), to zmienię swoje zdanie.

Będzie nowe VT nieco odskakujące od tego MSu bo ostatnio trochę zbyt dużo się działo rzeczy w WWE o których o których chciałem powiedzieć. O prawda nowego VT nikt pewnie nie obejrzy bo kogo IWA-MS interesuje (w sumie sam byłem zaskoczony że oni wyskoczyli z grobu i uderzyli mnie w twarz KotD 2011), ale zobaczymy co z tego będzie.

Chociaż z drugiej strony mógłbym powiedzieć do Niko i Vercyna że są nudni i mogli by skończyć pieprzenia o swojej zajebistości (przekomarzanie się który program jest lepszy), ale bądź co bądź lubie tego słuchać.

Blaze9, problem z skontrargumentowaniem tego?

Aha czyli RADOŚĆ z faktu że moje VT odniosło jakiś tam sukces przy czym podkreśliłem to 51 sekundową wstawką DZIĘKUJĄC ZA WSPARCIE to sodówka? No kurwa trzymajcie mnie jak przez cały temat podchodziłem bez emocji teraz wytrąciłeś mnie z równowagi. Nie daje wiary w to co piszesz.

To tylko pokazuje z jakim typem rozmówcy mam do czynienia przy okazji dowiedziałem że jednak boli mnie jak ktoś mi zarzuca coś czego całkowicie nie robię via sodówka, usilne dążenie pod prąd itd. No nic z czasem będę miał wywalone na to tak jak na wszystko inne.

Niech na tym się zakończy dyskusja bo póki co tylko hadaszyszek w miarę potrafił odpowiedzieć na moje argumenty.

https://forum.wrestling.pl/topic/27862-attitude-m%C3%B3wi-64-vtti-series/page/3/#findComment-266274

• Odpowiedzi 55
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• VebVe

15

• 8693

6

• N!KO

5

• Vercyn

4

Top użytkownicy w tym temacie

Chociaż z drugiej strony mógłbym powiedzieć do Niko i Vercyna że są nudni i mogli by skończyć pieprzenia o swojej zajebistości (przekomarzanie się który program jest lepszy), ale bądź co bądź lubie tego słuchać.

Wiedziałem, że z tym wyskoczysz. Tyle tylko, że dla mnie ten cały forumowy feud N!KO i Vercyna jest tym, czym powinien być - luźny i śmieszny. Teksty prowadzącego AM są nieraz wręcz powalające ("Chciałem uprawiać MMA, ale mam zasadę: nie bij się z ludźmi brzydszymi od ciebie, bo oni nie mają nic do stracenia"), ale zdecydowanie w tym pozytywnym znaczeniu. Twoje sprawiają, przykro mi, zażenowanie (wnioskuję po reakcji... mojej) i zniechęcenie wielu ludzi do Twojej osoby (wnioskuję po reakcji Vercyna).

Niech na tym się zakończy dyskusja bo póki co tylko hadaszyszek w miarę potrafił odpowiedzieć na moje argumenty.

Aż się zarumieniłem.

https://forum.wrestling.pl/topic/27862-attitude-m%C3%B3wi-64-vtti-series/page/3/#findComment-266275

• Reputacja:   1

To tylko pokazuje z jakim typem rozmówcy mam do czynienia przy okazji dowiedziałem że jednak boli mnie jak ktoś mi zarzuca coś czego całkowicie nie robię via sodówka, usilne dążenie pod prąd itd. No nic z czasem będę miał wywalone na to tak jak na wszystko inne.

Ja problemu z niczym nie mam 8) Chcę będę odpowiadał, nie chcę to nie będę. Dalsza dyskusja nie ma sensu ponieważ nie będę cię karmił, abyś później jeszcze jakieś porównania wypisywał i ciągnęło się to dalej, abyś się chwalił tym ile przyciągnąłeś za swoją osobą postów. Tak, tak, tak tłumacz się tłumacz w sensie: ''O wy skur*iałe mamuty, to ja jestem najlepszy''-Później, gdy ktoś zwraca ci uwagę, a ty nie potrafisz się wytłumaczyć innymi słowami niż: ''Przecież to był taki mały żarcik, nie ja, nie nigdy w życiu tak nie chciałem powiedzieć'' ''Hejtuję Punka wiedz o tym, a ja twoje zdanie mam daleko w dupie'' Dalsza dyskusja nie ma jakiegokolwiek sensu. I nie odpisuj, bo i tak ja już odpisywał ci tutaj w tym temacie nie będę.

https://forum.wrestling.pl/topic/27862-attitude-m%C3%B3wi-64-vtti-series/page/3/#findComment-266285

To sprawa jest prosta. Ty napisałeś co myślisz z największą dawką kretyńskich teori w tym temacie i zaraz sprostowałem twój jakże fałszywy post który w 90% nijak miał się z prawdą ty nie potrafisz ciągnąć tego dalej pisząc jak 13 latek ratując sytuacje "A no bo mi się nie chce", "Bo to nie ma sensu jesteś głupi". Jak już podniosłeś miecz to może najwyższy czas podnieść i tarcze co?

Później, gdy ktoś zwraca ci uwagę, a ty nie potrafisz się wytłumaczyć innymi słowami niż: ''Przecież to był taki mały żarcik, nie ja, nie nigdy w życiu tak nie chciałem powiedzieć'' ''Hejtuję Punka wiedz o tym, a ja twoje zdanie mam daleko w dupie''

Tak i kolejne teorie wyssane z palca. Nigdy nie napisałem że robiłem żarty z hejtu Punka napisałem wprost wszystko zresztą jest wszystko w tym temacie Pokazujesz istną parade głupoty. Podkreślam jeszcze raz bo może do ciebie to nie dociera że mam w dupie komentarze typu "VebVe ty chuju" bo nie mam zamiaru się liczyć z zdaniem kompletnego idioty. Zwykłą krytykę przyjmuje jak nie raz pokazałem w tematach o Vttitude jeszcze dziękując za wytykanie błędów, a jak się z czymś kompletnie nie zgadzam to rozwijam dyskusje taką jaka jest chociażby tu. Po prostu padłem ofiarą spirali nienawiści i coraz bardziej mnie przekonuje zdanie "Ludzie mnie nie lubią bo jestem sławny" XD

https://forum.wrestling.pl/topic/27862-attitude-m%C3%B3wi-64-vtti-series/page/3/#findComment-266299

Ty napisałeś co myślisz z największą dawką kretyńskich teori w tym temacie i zaraz sprostowałem twój jakże fałszywy post który w 90% nijak miał się z prawdą ty nie potrafisz ciągnąć tego dalej pisząc jak 13 latek ratując sytuacje

http://images2.wikia.nocookie.net/__cb20090301152422/nonsensopedia/images/archive/0/0d/20090607101218!Ja_pierdole.jpg

Widzę twój mały iloraz inteligencji człowieku. Za to, że napisałem parę może mądrych zdań starasz się mnie jeszcze bardziej wkur*wić, tarczę jaką kur*wa tarczę do czego mi ta tarcza i co ty za farmazony pierd*olisz??

Liczyć z zdaniem kompletnego idioty.
Zdaje mi się czy tu ktoś kogoś wyzwał :grin: To czyli kto nie popiera twojego zdania to jest idiotą?? ________

A co mienia zdania w dupie to pokazujesz istną pardę głupoty. Podkreślam jeszcze raz bo może do ciebie to nie dociera że mam w dupie komentarze typu "

A to jest dopiero ciekawe... Jak w każdym jednym prawie poście piszesz, że hejtujesz Punka, każdy to sobie po jednym twoim wpisie zapamiętał, to że go nie lubisz chociaż nie wiem jak można go nie lubić. I czyjeś zdanie na ten temat można zrozumieć, że masz w dupie. Ja i parda głupoty?? To, to jest dobre co ty napisałeś, bo ja cały czas myślałem, że to ty piszesz wielki głupoty.

"Ludzie mnie nie lubią bo jestem sławny" XD
Rozumiem, że to miał być żart tak?? Powinienem wstawić tutaj twoje słowa, która uznaje za słuszne z poprzedniej strony. A ten żart nie śmieszny. Nie powołuj się do poczatku dyskusji.

Powiedzieć czy nie powiedzieć??? Powiem z jakiego powodu nie mam zamiaru prowadzić tej nic nieznaczącej dla mnie dyskusji: niepotrzebne podgrzewanie atmosfery, offtop i widzę, że ty i ja się nie dogadamy. A taka dyskusja może trwać b.długo 8)

https://forum.wrestling.pl/topic/27862-attitude-m%C3%B3wi-64-vtti-series/page/3/#findComment-266303

Widzę twój mały iloraz inteligencji człowieku. Za to, że napisałem parę może mądrych zdań starasz się mnie jeszcze bardziej wkur*wić, tarczę jaką kur*wa tarczę do czego mi ta tarcza i co ty za farmazony pierd*olisz??

Mądre zdania? Gdzie? To?

Miałbym ci zazdrościć niby tego, że jesteś prowadzącym??? Gdybym chciał to sam był stworzyć jakiś program. Z pewnością odpowiedziałbyś ''Masz brak kreatywności'' hahah nie, nie kreatywności mi nie brakuje

Kreowanie sobie świata przez prowadzenie dialogu z samym sobą i wsadzanie mi do ust słów których nigdy bym nie powiedział to faktycznie bardzo mądre słowa.

Zdaje mi się czy tu ktoś kogoś wyzwał :grin: To czyli kto nie popiera twojego zdania to jest idiotą?

Kto wysuwa fałszywe oskarżenia w tak głupiej sprawie jak "gwiazdorzenie" po paru zdaniach w AM to tak jest idiotą.

A to jest dopiero ciekawe... Jak w każdym jednym prawie poście piszesz, że hejtujesz Punka, każdy to sobie po jednym twoim wpisie zapamiętał, to że go nie lubisz chociaż nie wiem jak można go nie lubić. I czyjeś zdanie na ten temat można zrozumieć, że masz w dupie.

Wiesz co radzę tobie wrócić do podstawówki i spytać się tych dzieci co tam siedzą żeby nauczyli ciebie takiej rzeczy jak czytanie z zrozumieniem. Cała dyskusja się odnosi głównie do sprawy Punka bo nagle ogrom ludzi chce mnie zabić tylko dlatego że powiedziałem popartymi argumentami że nie ma czym się jarać bo WWE skopało w bardzo szybkim tempie postać CM PUNK-a.

Odpisz jak w końcu będziesz miał argumenty żeby odpowiedzieć na ten post http://forum.attitude.pl/viewtopic.php?p=312823#312823 , a nie wulgaryzmy i wyzwiska bo czuje że marnuje czas.

https://forum.wrestling.pl/topic/27862-attitude-m%C3%B3wi-64-vtti-series/page/3/#findComment-266310

Widzę, że się chłopcy troszeczkę zapędzili... Nie oszukujmy się VebVe - urosłeś w butach osiągając swoimi "kontrowersjami" jakiś tam (no dobra, nie jakiś tam, tylko prawdziwy) sukces w odsłonach. Ale to, że uważasz, że to jest sukces, który ma się przełożyć na Twój autorytet (bo o tym świadczą niektóre Twoje wypowiedzi) to według mnie jest dosyć nie na miejscu. Po prostu poszedłeś najmniejszą linią oporu, bo przynajmniej na razie to wszystko wygląda - jak hejtowanie wszystkiego i wszystkich, a to się zawsze najlepiej sprzedaje. Dlatego nie miałbym nic przeciwko, żeby usłyszeć coś "zwyczajnego" od Ciebie w najbliższym czasie.

:shock: Blaze9, to nie wyglądało najdojrzalej z Twojej strony, więc może po prostu skończcie tą bezsensowną dyskusję.

Co do AM - Przyjemnie się słuchało pierwszych 15 minut - poza pewnymi drobnostkami, ale mniejsza o nie. Resztę spróbuję dokończyć dziś. Czekam na jakieś dłuższe wydanie N!KO ;)

https://forum.wrestling.pl/topic/27862-attitude-m%C3%B3wi-64-vtti-series/page/3/#findComment-266311

Hahah :lol: Nie chce mi się z tobą już pisać. Ponieważ zauważyłem coś, co Rafikov dobrze napisał, z resztą wszystko co zawarte jest w jego poście jak najbardziej się z nim zgadzam.

Wiesz co radzę tobie wrócić do podstawówki i spytać się tych dzieci co tam siedzą żeby nauczyli ciebie takiej rzeczy jak czytanie z zrozumieniem.

A wiesz w ogóle do kogo to piszesz??? I radzić to sobie możesz Komuś innemu, ale nie mi.

I po co mi jakiekolwiek argumenty z tobą.

Na resztę nie będę zwracał uwagi, ponieważ:

więc może po prostu skończcie tą bezsensowną dyskusję.
Mądre zdania? Gdzie? To?

Widocznie masz słaby wzrok, albo to ty musisz pójść tam, gdzie mi sugerowałeś, abym tam poszedł.

Ale jakie wyzwiska?!? Sam przecież powiedziałeś

Może sam otwarcie stwierdziłem że jestem trollem, ale trullujecie sami siebie
Ja się nie przejmuję tym co ty tam sobie mówisz, bo mnie to z resztą nie obchodzi. Ale nie radzę ci się przez neta spinać :wink: Ja chrzanię taką dyskusję to jest jak: ''pierd*** kotka za pomocą młotka''. Przestań pisać do mnie i domagać się jakiś argumentów do bezsensownej dyskusji. Gdyby byłą o czymś ważniejszym to tak, a o taka forma dyskusji to: '' o kant du** rozbić''. Żebyś nie myślał sobie: ''że o jest, kończą mu się argumenty i... coś tam'' . Edytowane przez 8693
https://forum.wrestling.pl/topic/27862-attitude-m%C3%B3wi-64-vtti-series/page/3/#findComment-266313

Ja mam tylko jedno pytanie do VebVe.

Czy naprawdę uważasz, że potrzebujesz swego rodzaju gimmicku by prowadzić swoje show?

Akurat sam słucham dużo podcat'wów (In The Room, Bowling Shoe Handsome, dawniej Cornette commentary, WSW) i wiem, że prowadzisz coś innego, ale mimo to, mnie to trochę razi. Razi mnie, to, że no powiedzmy sobie szczerze, robisz z siebie "debila" (nie ma w tym nic złego, przecież to tylko internet, a nie Ty na co dzień), ale potem strasznie narzekasz na to, że ludzie Cię "hejtują". To tak jakbyś starał się być głupkowatym heelem i zastanawiał się dlaczego nie zgarniasz popu.

Miłego dnia.

https://forum.wrestling.pl/topic/27862-attitude-m%C3%B3wi-64-vtti-series/page/3/#findComment-266319

• Urządzenie:  Windows

Co do AM - Przyjemnie się słuchało pierwszych 15 minut - poza pewnymi drobnostkami, ale mniejsza o nie. Resztę spróbuję dokończyć dziś. Czekam na jakieś dłuższe wydanie N!KO

Szczerze to pod koniec roku pewnie bedzie ku temu okazja. Zostaly dwie gale i goscie sa w gotowosci.

W miedzy czasie jest w planach fajny projekt, ale jeszcze sie wstrzymam z deklaracjami, zeby sie nie zmarszczyc. Gość ktorego jeszcze nie bylo (nie zwiazany z PSW warto podkreslic). Temat ktory byl pomijany w AM. Mam nadzieje na ciekawa rozmowe.

https://forum.wrestling.pl/topic/27862-attitude-m%C3%B3wi-64-vtti-series/page/3/#findComment-266322

Po prostu poszedłeś najmniejszą linią oporu, bo przynajmniej na razie to wszystko wygląda - jak hejtowanie wszystkiego i wszystkich, a to się zawsze najlepiej sprzedaje. Dlatego nie miałbym nic przeciwko, żeby usłyszeć coś "zwyczajnego" od Ciebie w najbliższym czasie.

Czy najmniejszą linią oporu by nie było zachwalanie wszystkiego żeby dogodzić większości? Ja nie hejtuje wszystkiego bo i zachwalałem Punka, zachwalałem Rocka i podczas Vttitude nie idzie wielka fala nienawiści bo wystarczy przesłuchać całe i wyraźnie widać jak to wygląda.

Czy naprawdę uważasz, że potrzebujesz swego rodzaju gimmicku by prowadzić swoje show?

Akurat sam słucham dużo podcat'wów (In The Room, Bowling Shoe Handsome, dawniej Cornette commentary, WSW) i wiem, że prowadzisz coś innego, ale mimo to, mnie to trochę razi. Razi mnie, to, że no powiedzmy sobie szczerze, robisz z siebie "debila" (nie ma w tym nic złego, przecież to tylko internet, a nie Ty na co dzień), ale potem strasznie narzekasz na to, że ludzie Cię "hejtują". To tak jakbyś starał się być głupkowatym heelem i zastanawiał się dlaczego nie zgarniasz popu.

Oglądając VT Rafikova wiele razy bardzo się nudziłem. Raz bo za długie dwa bo nic się nie działo. Więc paskowałem i słuchałem w tle co on tam mówi. Nie chciałem popełniać tego błędu dlatego stworzyłem coś całkowicie innego. Weźmy już takiego Niekrytego Krytyka którego niby tak namiętnie kopiuje chociaż nie widze ani jednej cechy wspólnej, jakby robił wysoko merytoryczne recenzje starych programów to nikt by tego nie oglądał, a tak to walnie pary razy kretyńskie tekst typu "Ja to bym zjadł batona" i nagle 150.000 subksrybcji. Hejt mnie nie boli tak jak to wszyscy próbują mi wmówić. To ma być show w miarę łatwe do przetrawienia dlatego jest krótkie i bardzo często głupie. Człowiek ma włączyć obejrzeć uśmiechnąć się raz czy dwa, wyłączyć i zapomnieć. Ostatnia rzecz którą chce to produkowanie się w tym temacie, ale wypada odpowiadać na konstruktywną krytykę chociaż czasem znajdzie się wszędzie taki Blaze który zawsze chce dużo powiedzieć, ale za bardzo nie wie o czym, skwituje to tym samym czym Niko skwitował moje stwierdzenie na Natalia jest ładna.

https://forum.wrestling.pl/topic/27862-attitude-m%C3%B3wi-64-vtti-series/page/3/#findComment-266334

taki Blaze który zawsze chce dużo powiedzieć, ale za bardzo nie wie o czym

I myślałeś, że tego nie przeczytam??? Jak już to Taki i nie chcę u ciebie służyć jako przykład. Ani teraz, ani nigdy więcej. Dyskusja pomiędzy tobą (napisałbym już z dużej litery, ale ty napisałeś mnie jako przykład z małej) a mną zakończona.

https://forum.wrestling.pl/topic/27862-attitude-m%C3%B3wi-64-vtti-series/page/3/#findComment-266338

• Urządzenie:  Android

Nie chciało mi się tego robić, ale zrobiłem. Takie małe zestawienie.

Vttitude #13 - 1 500 wyświetleń na YT

Vttitude #14 - 608 wyświetleń na YT

Vttitude #15 - 577 wyświetleń na YT

To teraz równaj miejsce w szeregu, drogi prowadzący Vttitude. Tak wiele wyświetleń pierwszego odcinka spowodowane było nowym prowadzącym. Jak widzisz kolejne dwa odcinki nie osiągnęły nawet połowy pierwszego. Pamiętaj także, że 1 500 wyświetleń nie oznacza, że 1 500 osób obejrzało audycję od początku do końca ani, że to było 1 500 osób.

Vttitude #13 - 121 komentarzy (na forum)

Vttitude #14 i #15 - 27 komentarzy (na forum)

Vttitude #13 - 121 komentarzy

Vebve - 25 komentarzy

hadaszyszek - 11 komentarzy

Ghost - 9 komentarzy

Jesion - 8 komentarzy

N!KO - 6 komentarzy

Co daje 59 komentarzy (czyli prawie 50% całości) tylko pięciu osób, z czego prawie połowa tych 50% to Twoje komentarze, a sporo to wymiana zdań hadaszyszka i Ghosta mająca z głównym tematem audycji niewiele wspólnego. Czy to jest taki sukces, aby się nim tak publicznie chwalić? Odpowiedź na to pytanie pozostawiam Tobie. Dostałeś sporo pozytywów, dostałeś trochę negatywów.

Sorry, ale mój "podcastowy feud" z N!KO był robiony dla beki i wyłącznie dla niej jest utrzymywany, czego wielokrotnie daliśmy przykład. Niestety Ty, przy całej swojej wrodzonej zajebistości, próbujesz wejść w niego z buta i podpiąć się "na Jana" pod to, jak my z N!KO czasami ciśniemy z siebie nawzajem. Nam to wychodzi na luzie, a u Ciebie odczuwam robienie wszystkiego na siłę, aby wywołać kontrowersje. Akurat w moim przypadku nie wydaje mi się, abym pieprzył wciąż o swojej zajebistości, a w przypadku N!KO to jest akurat naturalne.

Nie potrzebuje także szukać wokół siebie kontrowersji. Czasami powiem coś sprzecznego z danym poglądem, czasami powiem coś zgodnego. Nie uważam siebie za celebrytę Polskiej Sceny Wrestlingowej (kurwa jak to brzmi) ani jej znaczącą osobowość. Robię to na co mam ochotę, potrafię być bezpośredni, ale także wiele daję od siebie (zerknij na moją działalność na rzecz portalu) i mam wrażenie, że tym bardziej zapracuję sobie na szacunek i dobrą opinię wśród forumowiczów czy użytkowników portalu, niż poprzez ciągłe podkreślanie, że walczyłem na backyardzie, stoczyłem kilka walk, byłem znany na innym forum. Zapytam zatem z czego Ty byłeś znany? Bo to, że znało Cię forum, którego byłeś użytkownikiem, nie znaczy wcale, że jesteś znany gdziekolwiek indziej. Kiedy stałeś się znany szerzej na Attitude? Kiedy razem z innymi wyrzutkami z WrestleFans zaczęliście wylewać wiadra pomyj na WrestleFans w jednym z tematów na Attitude. Tak naprawdę to ja usłyszałem o Tobie przy okazji audycji AM o backyardzie. Wcześniej byłeś dla mnie zwykłym nickiem na Attitude. Potem zrobiłeś prywatny pojazd po WF. Następnie nakręciłeś Vttitude, które przy okazji pierwszego odcinka poparłem, bo spodziewałem się dużo ciekawszego i lepszego produktu niż otrzymałem teraz. Niestety odniosłeś "zajebisty" sukces! Od pierwszego odcinka do drugiego i trzeciego przebyłeś taką drogę, że potrafiłeś mnie do siebie skutecznie zniechęcić swoim zachowaniem nie tylko na łamach audycji, ale przede wszystkim na forum, gdzie hejtowałeś wszystko co mogłeś i kogokolwiek mogłeś.

Nie podlega wątpliwości, że Rafikov zjebał sobie sytuację po całości swoim zachowaniem we wrześniu. Jednak trzeba jemu oddać, że pomimo czasami swojego markowego podejścia, potrafił przyciągnąć pozytywne komentarze i pozytywne odczucia. Dostawał wiele komentarzy i z lupą trzeba było szukać tych negatywnych. Ty VebVe za bardzo starasz się być inny od wszystkich, co niestety Ci nie wyjdzie na dobre. Rafikov był sobą, Ty siebie kreujesz.

https://forum.wrestling.pl/topic/27862-attitude-m%C3%B3wi-64-vtti-series/page/3/#findComment-266348

• Urządzenie:  Windows

Ten odcinek zaskoczył mnie paroma sprawami. Pierwsza sprawa, to że był on o Survivor Series :P Byłem przekonany, że jest on tylko i wyłącznie o Vttitude, zwłaszcza patrząc na ilość i jakie to są komentarze.

A właśnie, co do komentarzy, szczerze jestem zaskoczony tym hejtem wobec VebVe. Po komentarzach jakie tu czytałem, spodziewałem się nie wiadomo czego po VebVe, a on wszystkie rzeczy, jakie mówił na temat siebie i VT przedstawił humorystycznie i nie wiem, jak można je brać na poważnie (przynajmniej ja je tak odebrałem). No, a jeśli już ktoś odbiera to na poważnie, to tak samo powinien krytykować np. N!KO, który przecież robi to samo (no, może nie w takich ilościach).

Chciałbym się też odnieść do tych niby kontrowersji na jakich budowane jest VT. OK, 13 edycja była kontrowersyjna, ale 14 i 15? Ja tam nie widziałem niczego kontrowersyjnego.

Ogólnie uważam, że niektórzy trochę przesadzają z tą krytyką VebVe. Ok, nie mówię, że podoba mi się to, jak robi z siebie gwiazdę PSW, bo trzeba przyznać, że niekiedy aż przesadza. No, ale najwyraźniej taki jest z charakteru. Do charakteru N!KO też zdążyliśmy się przyzwyczaić (bo nie będę ukrywać, że też mnie na początku irytował), to do VebVe też się przyzwyczaimy.

https://forum.wrestling.pl/topic/27862-attitude-m%C3%B3wi-64-vtti-series/page/3/#findComment-266353