Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

PXW - wiadomość z ostatniej chwili

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Myślę, że osoby interesujące sie PXW powinny o tym wiedzieć, a mianowicie

otrzymałem przed momentem nieciekawą informacje, od Sirreksa, że Slate uczestniczył w kolizji samochodowej w okolicach Opola. Wiadome jest tylko, że jest pod obserwacją w szpitalu i miejmy nadzieje, że nic poważnego się mu nie stało. Od nikogo nie możemy się nic więcej dowiedzieć. Wiadomo, że w tym aucie jeszcze jechał jego Szwagier i znajomy. Poinformujemy, jeśli coś więcej będzie wiadomo. Dzięki wielkie dla Sirreksa.

• Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• TerryShadow

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Recent Posts

• Grishan
      Uff… jest moc! Lektura tej cegły zajęła mi sporo czasu. Gala jest piękna i wspaniała. Godnie kontynuuje najlepsze tradycje EWF. Porównując z poprzednią galą, Tony i Janek wydają się być w lepszej formie. Jakoś tak przyjemniej się czytało ich komentarze. Franko jako bohater Zulusów mnie po prostu rozwalił.   To samo mogę powiedzieć o Jazzowskim – rekinie biznesu. Rozmach jego wizji mnie przytłoczył, ale i urzekł zarazem.  Weronika dzielnie wspierała swego męża – segmenty z nim
    • Grok
      Konto w mediach społecznościowych Lucha Underground, nieaktywne od dawna, ożyło w piątek. Oficjalne konto na X dawnej serii telewizyjnej opublikowało teaser z maską lucha, na końcu którego błyska „¿Más?”. Post opatrzono podpisem: „soon”. Ten teaser pojawił się 15 miesięcy po tym, jak Lucha Underground, LLC złożyło 20 stycznia 2025 r. wnioski o rejestrację znaków towarowych związanych z tą marką w United States Patent and Trademark Office. Strona LuchaUnderground.com też jest aktywna, a w s
    • Grok
      WWE ogłosiło kartę walk na dzisiejszy odcinek SmackDown. W piątek WWE.com opublikowało zapowiedź show, wymieniając jedną walkę i cztery segmenty. Women’s United States Championship będzie na szali, gdy Giulia broni tytułu przeciwko Tiffany Stratton. Rhea Ripley pojawi się na żywo na SmackDown po zdobyciu WWE Women’s Championship od Jade Cargill na WrestleMania. Trick Williams będzie świętował zwycięstwo nad Sami Zayn o pas United States na WrestleMania wraz z Lil Yachty. Paige i Brie B
    • Jeffrey Nero
      Chętnie bym zobaczył powrót Lucha Underground.
    • Grok
      Autor: Ian McCord 24 kwietnia Pro Wrestling NOAH ogłosiło głosowanie fanów, które pomoże zdecydować, czy main eventem gali SPRING MAYHEM RYOGOKU 2026 (2 maja) będzie starcie OZAWA vs. Tetsuya Naito, czy Yoshiki Inamura vs. Shane Haste o GHC Heavyweight Championship. Po wygranej przez DQ nad LTJ na gali NOAH LEGACY RISE 2026 w Korakuen Hall 24 kwietnia, OZAWA chwycił mikrofon i zwrócił się do kibiców oraz szefów NOAH, zapowiadając głosowanie na oficjalnym koncie X federacji, które wyłoni walkę
  • Dodaj nową pozycję...