Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

VI Zlot Fanów Wrestlingu w Gdańsku 12 kwietnia 2012

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Maxi, ja się przez przypadek zapisałem na nocleg :P Ale skoro już jestem na tej liście to niech zostanę :) Daj mi dane do przelewu i kwotę na PW to zaraz Ci wpłacę kasę za nocleg :)
  • Odpowiedzi 251
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• -Raven-

44

• N!KO

32

• Maxi4

26

• Schoop

19

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows

ocleg

Maxi4, Euz, Koper (wpłacono 44,30), LeViathan, Stylu (wpłacono 44,30), RazorR, Swarley, Bonkol, Schoop, Brejver, Raven (wpłacono 44,30), princess8 + koleżanka (wpłacono 88,60), N!KO (wpłacono 44,30), VebVe (wpłacono 44,30), luki (wpłacono 44,30), Grim, Przemk0, Holyshit (wpłacono 44,30), Ghostwriter (wpłacono 44,30), Streetovs (wpłacono 44,30), Cypex,Manieq + Brat( zaraz wpłacę jak dostanę dane do przelewu)

Biforek

Maxi4, Euz, Koper, LeViathan, Stylu, debiec89 (jak ostatnio, z dziewczyną), RazorR , Swarley, Bonkol, Schoop, Brejver, Raven, princess8 + koleżanka, N!KO, VebVe, luki, Grim, Przemk0, Holyshit, Ghostwriter, Streetovs, Cypex,Manieq + Brat

Afterek

Maxi4, Euz, Koper, LeViathan, Stylu, debiec89 (jak wyżej), RazorR , Swarley, Bonkol, Schoop, Brejver, Raven, princess8 + koleżanka, N!KO, VebVe, luki, Grim, Przemk0, Holyshit, Ghostwriter, Streetovs, Cypex,

Manieq + Brat

Dostałem 3 kolejne wpłaty. Obecnie mamy zapisanych 24 osoby czyli wszystkie miejsca są zajęte. Dostałem informacje od Kopra, że kilka osób nie kupiło biletu na sektor Atti i nie wpłaciło za nocleg, a zapisali się na nocleg. Niedługo przeprowadzimy weryfikacje listy. Jako, że mamy komplet można jedynie zapisywać się na listę rezerwową na nocleg, licząc, że zwolni się miejsce.

Nocleg

Maxi4, Euz, Koper (wpłacono 44,30), LeViathan(wpłacono 44,30),, Stylu (wpłacono 44,30), RazorR, Swarley, Bonkol(wpłacono 45,00),, Schoop, Brejver(wpłacono 44,30),, Raven (wpłacono 44,30), princess8 + koleżanka (wpłacono 88,60), N!KO (wpłacono 44,30), VebVe (wpłacono 44,30), luki (wpłacono 44,30), Grim, Przemk0, Holyshit (wpłacono 44,30), Ghostwriter (wpłacono 44,30), Streetovs (wpłacono 44,30), Cypex, Manieq + Brat

Lista rezerwowa na nocleg:

Biforek

Maxi4, Euz, Koper, LeViathan, Stylu, debiec89 (jak ostatnio, z dziewczyną), RazorR , Swarley, Bonkol, Schoop, Brejver, Raven, princess8 + koleżanka, N!KO, VebVe, luki, Grim, Przemk0, Holyshit, Ghostwriter, Streetovs, Cypex,Manieq + Brat

Afterek

Maxi4, Euz, Koper, LeViathan, Stylu, debiec89 (jak wyżej), RazorR , Swarley, Bonkol, Schoop, Brejver, Raven, princess8 + koleżanka, N!KO, VebVe, luki, Grim, Przemk0, Holyshit, Ghostwriter, Streetovs, Cypex,

Manieq + Brat

• 5 tygodni później...

Grim już jakiś czas temu napisał, że nie jedzie na gale i na zlot. W tej chwili mamy zatem jedno wolne miejsce noclegowe. 6 osób jeszcze nie wpłaciło za nocleg, za chwilkę wyśle im przypomnienie i czy przyjadą.

Niecałe dwa miesiące do gali i na tą chwilę dalej jestem za tym by biforka zrobić w hostelu. Natomiast afterka w El Paso, w którym byliśmy ostatnio. Po gali możemy podjechać tam tramwajem, żeby nie iść zbyt długo.

Brak wpłaty: Euz, RazoR, Swarley Schoop, Przemk0, Cypex

Nocleg

Maxi4, Euz, Koper (wpłacono 44,30), LeViathan(wpłacono 44,30),, Stylu (wpłacono 44,30), RazorR, Swarley, Bonkol(wpłacono 45,00), Schoop, Brejver(wpłacono 44,30), Raven (wpłacono 44,30), princess8 + koleżanka (wpłacono 88,60), N!KO (wpłacono 44,30), VebVe (wpłacono 44,30), luki (wpłacono 44,30), Przemk0, Holyshit (wpłacono 44,30), Ghostwriter (wpłacono 44,30), Streetovs (wpłacono 44,30), Cypex, Manieq + Brat (wpłacono 88,60), jedno wolne miejsce

Biforek

Maxi4, Euz, Koper, LeViathan, Stylu, debiec89 (jak ostatnio, z dziewczyną), RazorR , Swarley, Bonkol, Schoop, Brejver, Raven, princess8 + koleżanka, N!KO, VebVe, luki, Przemk0, Holyshit, Ghostwriter, Streetovs, Cypex,Manieq + Brat

Afterek

Maxi4, Euz, Koper, LeViathan, Stylu, debiec89 (jak wyżej), RazorR , Swarley, Bonkol, Schoop, Brejver, Raven, princess8 + koleżanka, N!KO, VebVe, luki, Przemk0, Holyshit, Ghostwriter, Streetovs, Cypex, Manieq + Brat

• Reputacja:   228

Brak wpłaty: Euz, RazoR, Swarley Schoop, Przemk0, Cypex

He, he - ładny przykład Userom daje nasza Admiralicja :twisted: A Kurczak to sobie chyba... jaja robi :lol: Kto mi browary będzie taszczył? :twisted:

Spokojnie spokojnie :D Będę miał to zapłacę :D Poza tym teraz Ty mi piwko będziesz nosić ^^

Poza tym teraz Ty mi piwko będziesz nosić ^^

Chyba jeszcze się nie docuciłeś po ostatnim bitch slap'ie od N!KO :lol: W prawdzie rozstrzygnięcie zakładu nastąpi dopiero na kolejnym zlocie (ze względu na termin walki Koksa z Najmanem), ale tak między Bogiem a prawdą, to już na tym możesz mi brony ponosić, akonto przyszłej przegranej :twisted:

Ehhh Raven dalej wierzysz w tą wygraną Najmana? Z taką wyobraźnią to Ty spokojnie mógłbyś diary jakieś pisać.

Zresztą rzucam Ci wyzwanie, a co niech stracę. Skoro nasz zakład został przełożony, to mam pewną propozycję. Starym Krakowskim zwyczajem konkurs na to który wypije szybciej piwo na hejnał. Przegrany standardowo nosi bronki wygranego do końca zlotu. Podejmujesz się? :D

Zresztą rzucam Ci wyzwanie, a co niech stracę. Skoro nasz zakład został przełożony, to mam pewną propozycję. Starym Krakowskim zwyczajem konkurs na to który wypije szybciej piwo na hejnał. Przegrany standardowo nosi bronki wygranego do końca zlotu. Podejmujesz się? :D

Oj Kurczaku, Kurczaku... Picie na czas? :roll: Nie podrasowałeś sobie czasem cyferki w rubryce "wiek"? :twisted: Wymyśl coś bardziej poważnego, skoro już tak pili Cię, aby te moje browary nosić i nie możesz się z tym aż doczekać do kolejnego Zlotu :D

Raven ty spac nie mozesz czy masz noce zmiany, pst w srodku tygodnia po 4godz ;-)

Kto by sie pisal na grila? Bol temat naprawde dobry, oczywiscie jak deszczu nie bedzie.

Grill był brany już dawno pod uwagę i jest do niezłe rozwiązanie. Ja jestem jak najbardziej za :) oby aura też była.

Swoją drogą dziś po raz pierwszy zobaczyłem w Krakowie bilbord reklamowy promujący RAW. Cieszy, że promocja dotarła nawet na południe.

Grill jak najbardziej - wrecz juz nie przyjmuje opcji, ze go nie zrobimy.

Wazniejsza kwestia pojawila sie pare dni temu, i warto ja przeanalizowac. Ja busem jezdzic nie moge. Zabija mnie od srodka, i mi sie nogi nie mieszcza (do dzis nie wiem, jak tam sie Koper zlozyl). Kurczak wynalazl mi link, ktorym warto sie zainteresowac i powaznie przemyslec - http://turystyka.wp.pl/kat,1,title,nowe-tanie-polskie-linie-lotnicze,wid,11249848,artykul.html

Dla mnie - w kwestii dojazdu do Gdanska - w gre wchodzi tylko pociag i samolot, ale nie wiem jak zapatruje sie na to reszta.

Grill był brany już dawno pod uwagę i jest do niezłe rozwiązanie. Ja jestem jak najbardziej za :) oby aura też była.

Swoją drogą dziś po raz pierwszy zobaczyłem w Krakowie bilbord reklamowy promujący RAW. Cieszy, że promocja dotarła nawet na południe.

Na ruczaju były już w z początkiem stycznia ale teraz chyba zmienili na metallicę.

Kto by sie pisal na grila? Bol temat naprawde dobry, oczywiscie jak deszczu nie bedzie.

Jak będzie padał deszcz to nie będzie nam się chciało nigdzie wychodzić i pewnie zostaniemy w hostelu. Jedzenia z grilla nie musi wszystkim odpowiadać, więc postaram się załatwić ulotki z kilku punktów gastronomicznych i będzie można zamówić jakiś jedzenie do hostelu.

Streetovs napisał/a:

Jak będzie padał deszcz to nie będzie nam się chciało nigdzie wychodzić i pewnie zostaniemy w hostelu. Jedzenia z grilla nie musi wszystkim odpowiadać, więc postaram się załatwić ulotki z kilku punktów gastronomicznych i będzie można zamówić jakiś jedzenie do hostelu.

Pomysł niezły, o ile nie będzie pizgać (deszcz = automatyczne DQ pomysłu), bo w takim przypadku nikomu się nie będzie chciało pałować przy grill'u (a w kwietniu z pogodą może być różnie).

Raven ty spac nie mozesz czy masz noce zmiany, pst w srodku tygodnia po 4godz ;-)

Nie, Street :wink: Zacząłem oglądać arcy-ciekawą, najnowszą część sagi "Underworld" i... obudziłem się koło 4.30 :lol: A, że musiałem wyłączyć kompa, to przy okazji wpadłem jeszcze na Forum (tak, wiem - to gorsze niż nałóg :D )