Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

VI Zlot Fanów Wrestlingu w Gdańsku 12 kwietnia 2012

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows

Mamy zarezerwowaną cała Wolną Chatę http://www.hostelwolnachata.com/ . Łącznie mamy 24 miejsca. Jako, że zamówienie było przez internet dodatkowo mogliśmy dostać tylko jedną dostawke. Obecnie zapłacone jest 10 % całej sumy resztę trzeba będzie zapłacić na miejscu. Żeby nie kombinować to zakładamy że będą wszystkie miejsca zajetą i dzielimy kwotę po równo. Jeżeli okaże się, że będzie mniej osób to będziemy musieli dopłacić każdy po 2-3 złoty za każde wolne miejsce. Proponuje, żebyście mi wpłacali cała sumą , a termin ustalam luźny początek przyszłego roku i tak pewnie większości najłatwiej będzie zrobić dwa przelewy na sektor i nocleg. Wpłatę uznaję jako pełne potwierdzenie noclegu w hostelu. Za chwilkę podejśle numer konta zainteresowanym na priva.

Łączna kwota zapłacy za nocleg 1063 zł

Kwota na jedną osobę 1063 / 24 = 44,30 zł

Mamy teraz trochę bardziej pokoje i pewnie trzeba będzie ustalić przed zlotem kto zajmnie dwójeczki. Na chwilę obecną ustaliłem z princess8, że razem z koleżanką, żeby czuły się komfortowo zajmną jedną dwójkę. Jak mi powiedziano w żadnym pokoju nie ma łazienki są tylko na korytarzach.

Zarezerwowane pokoje:

8 - osobowy

5 - osobowy

4 - osobowy plus dostawka

2 x 2-osobowy z podwójnym łóżkiem

2 - osobowy z dwoma łóżkami

Biforek

Koper jeszcze podczas ostatniego zlotu zaproponował, że można by było w ogródku Wolnej Chaty zrobić grilla. Wczoraj rozmawiałem o tym z kobietą od nich i powiedziała, że nie ma problemu. Tylko wszystko zależy od pogody jaka będzie w marcu i oni wtedy zdecydują czy rozstawiają meble ogrodowe. Do naszej dyspozycji mogą dać grilla, ale będziemy musieli kupić węgiel i najlepiej jednorazowe talerzyki i sztucce, choć będziemy mogli też skorzystać z ich. Przed samym zlotem pozostanie ustalić czy zrzucamy się na jakiegoś taniego grilla za 20-30 złotych by nie czekać w nieskończość na kiełbasę. Wstępnie mogę kupić większość ilość kiełbasy przed zlotem Jednak nie ma co przesadzać, dziś zobaczyłem że 100 metrów dalej jest sklep gdzie mają kiełbasę i inne mięsa, więc będzie można ją dokupić jak również zaopatrzeć się w browar czy coś innego do jedzenia np: do mikrofali, która jest w hostelu. Jeszcze dziś poruszyłem temat miejsc siedzących w ogódku hostelu i nie pozwalają na przenoszenia krzeseł i stołów z pokojów na zewnątrz. Oczywiście możemy korzystać z kanap jakie są w obok kuchni blisko. Myślę, że mógł bym przywieźć składany stół i kilka składanych krzeseł. Rozłożenie ich i spakowanie ich przed galą to byłaby kwestia kilka minut. Nawet jeżeli nie udało by się zorganizować grilla to uważam, że można zrobić biforka w hostelku. Jedzenie można było zamówić do hostelu albo podejść do jednej z budek z jedzeniem. Jakby nawet więcej osób kręciło się po hostelu niż zameldowanych to nie powinno być z tym problemu. Nie mówiąc, że zaoszczędzilibyśmy trochę energi i czasu na chodzeniu do pubu.

• Odpowiedzi 251
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• -Raven-

44

• N!KO

32

• Maxi4

26

• Schoop

19

Top użytkownicy w tym temacie

Kwestia Biforka jest taka że ludzie zjeżdżają się o różnych godzinach i po prostu potem może zabraknąć czasu że tak powiem na pełne "rozluźnienie" przed galą. Pamiętajmy że to już 12 kwiecień, czyli się nie ściemnia za szybko, temperatura też powinna być w normie więc taka moja luźna propozycja przenieść właśnie after do wolnej chaty. Bo i wiadomo po gali lepiej piwa wchodzą, a to chyba w miarę dobra (tańsza) alternatywna dla tych rozcieńczonych z pubów za 5zł. Ot taka moja luźna propozycja.

• Reputacja:   228

Kwestia Biforka jest taka że ludzie zjeżdżają się o różnych godzinach i po prostu potem może zabraknąć czasu że tak powiem na pełne "rozluźnienie" przed galą. Pamiętajmy że to już 12 kwiecień, czyli się nie ściemnia za szybko, temperatura też powinna być w normie więc taka moja luźna propozycja przenieść właśnie after do wolnej chaty. Bo i wiadomo po gali lepiej piwa wchodzą, a to chyba w miarę dobra (tańsza) alternatywna dla tych rozcieńczonych z pubów za 5zł. Ot taka moja luźna propozycja.

A wg mnie - afterek fajnie zrobić jednak w jakimś lokalu (obowiązkowo w "Amazonce" :twisted: ), a na alkoholową dobitkę wpaść do Hostelu, tak jak zrobiliśmy ostatnio. Bez sensu byłoby robić i bifor (grill) i after (w noclegowni) siedząc na dupie, w jednym miejscu.

Co do pomysłu Maxiego odnośnie grill'a, to nie jest zły, ale tutaj zdrowo może namieszać czynnik pogodowy, bo jeśli okaże się, że będzie lało, to grill wówczas odpada (a pewnie zakupy typu: brykiet, podpałka, mięcho itp. trzeba by było kupić wcześniej) i możemy się trochę uziemić, po wcześniejszych, "grill'owych" zakupach...

a to chyba w miarę dobra (tańsza) alternatywna dla tych rozcieńczonych z pubów za 5zł.

He, he - jeśli liczysz na browar w gdańskich Pubach po 5 zyla, to gratuluję optymizmu :D

He, he - jeśli liczysz na browar w gdańskich Pubach po 5 zyla, to gratuluję optymizmu :D

Hola, hola! Kilka kroków od nas był... no może nie pub, ale jednak lokal z browarem za trójkę :lol: .

Jednak nie ma co przesadzać, dziś zobaczyłem że 100 metrów dalej jest sklep gdzie mają kiełbasę i inne mięsa, więc będzie można ją dokupić jak również zaopatrzeć się w browar czy coś innego do jedzenia np: do mikrofali, która jest w hostelu.

A 200 metrów dalej jest Amazonka :P A 200 metrów w drugą stronę ejst budka z kebabami gdie DDP kupił sobie Mega Hot Doga a ja zestaw sałatek w bułce kebabowej i 5 kawałków mięsa :P

-Raven- napisał/a:

Hola, hola! Kilka kroków od nas był... no może nie pub, ale jednak lokal z browarem za trójkę :lol: .

Podstawowe pytanie Six to to, czy ten browar (po 3 zyla) nie był już wcześniej raz pity? :lol:

• 3 tygodnie później...

Otrzymałem pierwsze wpłaty za nocleg. Podaje listę osób od których otrzymałem kasę. Co pewnie czas będę wrzucał aktualizacji, ułatwi mi to zbieranie kasy, a dla wy będziecie wiedzieć, że macie już zapłacone. Przypominam, że w dalszym ciągu mamy wolne miejsca noclegowe za 44,30 zł.

Nocleg

Maxi4, Euz, Koper (wpłacono 44,30), LeViathan, Stylu, RazorR, Swarley, Bonkol, Schoop, Brejver, Raven (wpłacono 44,30), princess8 + koleżanka (wpłacono 88,60), N!KO (wpłacono 44,30), VebVe (wpłacono 44,30), luki (wpłacono 44,30), Grim, Przemk0, Holyshit (wpłacono 44,30), Ghostwriter (wpłacono 44,30)

Biforek

Maxi4, Euz, Koper, LeViathan, Stylu, debiec89 (jak ostatnio, z dziewczyną), RazorR , Swarley, Bonkol, Schoop, Brejver, Raven, princess8 + koleżanka, N!KO, VebVe, luki, Grim, Przemk0, Holyshit, Ghostwriter

Afterek

Maxi4, Euz, Koper, LeViathan, Stylu, debiec89 (jak wyżej), RazorR , Swarley, Bonkol, Schoop, Brejver, Raven, princess8 + koleżanka, N!KO, VebVe, luki, Grim, Przemk0, Holyshit, Ghostwriter

• 4 tygodnie później...

Biforek

Maxi4, Euz, Koper, LeViathan, Stylu, debiec89 (jak ostatnio, z dziewczyną), RazorR , Swarley, Bonkol, Schoop, Brejver, Raven, princess8 + koleżanka, N!KO, VebVe, luki, Grim, Przemk0, Holyshit, Ghostwriter, Streetovs

Afterek

Maxi4, Euz, Koper, LeViathan, Stylu, debiec89 (jak wyżej), RazorR , Swarley, Bonkol, Schoop, Brejver, Raven, princess8 + koleżanka, N!KO, VebVe, luki, Grim, Przemk0, Holyshit, Ghostwriter, Streetovs

Street, nie będziesz nocował??? (a przynajmniej na afterek afterka w noclegowni wpadasz?) :shock: Kurde, ten news złamie Six'owi normalnie serce :D

Przeciez Sixa nie bedzie :cry:

Jeszcze nie zaplacilem za noclegownie, wiec to Maxi mnie dopisze jak mu przeleje szmal :wink:

Spokojnie, wszedzie bede, bede jak zwykle pil, darl ryja na gali, bluzgal i gadal bzdury.

jednak powtorze ja bym wolal afterek, przed noclegownia nawet moze byc z grillem, niz jakas restauracje, gdzie wszyscy sa porozrzucani po calym stole i robia sie grupki.

Wiec w kwesti afterka jestem za pomyslem Maxiego.

jednak powtorze ja bym wolal afterek, przed noclegownia nawet moze byc z grillem, niz jakas restauracje, gdzie wszyscy sa porozrzucani po calym stole i robia sie grupki.

Jesli bylaby mozliwosc grilla, i Pani domu nam da zielone swiatlo, to nawet sie nie powinnismy zastanawiac.

Jesli bylaby mozliwosc grilla, i Pani domu nam da zielone swiatlo, to nawet sie nie powinnismy zastanawiac.

W razie czego, N!KO, poprzez swoje szerokie kontakty, załatwi grilla w Amazonce :)

N!KO napisał/a:

W razie czego, N!KO, poprzez swoje szerokie kontakty, załatwi grilla w Amazonce :)

Zdecydowanie. Tam podobno specjalnością Szefa Kuchni są "Włosy z Grilla" :twisted:

Przeciez Sixa nie bedzie :cry:

Spoko, spoko - Six tak tylko się droczy :D Chce sprawdzić, czy będziesz go błagał :lol:

Spokojnie, wszedzie bede, bede jak zwykle pil, darl ryja na gali, bluzgal i gadal bzdury.

No i o to chodzi :wink:

Jeżeli jest jeszcze taka możliwość to dopisuję sie na wszystkie trzy listy (biforek, afterek, nocleg). Wypadałoby poznać nieco forumowa trzódkę ;)

Nocleg

Maxi4, Euz, Koper (wpłacono 44,30), LeViathan, Stylu, RazorR, Swarley, Bonkol, Schoop, Brejver, Raven (wpłacono 44,30), princess8 + koleżanka (wpłacono 88,60), N!KO (wpłacono 44,30), VebVe (wpłacono 44,30), luki (wpłacono 44,30), Grim, Przemk0, Holyshit (wpłacono 44,30), Ghostwriter (wpłacono 44,30), Cypex

Biforek

Maxi4, Euz, Koper, LeViathan, Stylu, debiec89 (jak ostatnio, z dziewczyną), RazorR , Swarley, Bonkol, Schoop, Brejver, Raven, princess8 + koleżanka, N!KO, VebVe, luki, Grim, Przemk0, Holyshit, Ghostwriter, Cypex

Afterek

Maxi4, Euz, Koper, LeViathan, Stylu, debiec89 (jak wyżej), RazorR , Swarley, Bonkol, Schoop, Brejver, Raven, princess8 + koleżanka, N!KO, VebVe, luki, Grim, Przemk0, Holyshit, Ghostwriter, Cypex

Dopisałem do listy dwie kolejne wpłaty. Mamy już zajęte 22 miejsca z 24.

Nocleg

Maxi4, Euz, Koper (wpłacono 44,30), LeViathan, Stylu (wpłacono 44,30), RazorR, Swarley, Bonkol, Schoop, Brejver, Raven (wpłacono 44,30), princess8 + koleżanka (wpłacono 88,60), N!KO (wpłacono 44,30), VebVe (wpłacono 44,30), luki (wpłacono 44,30), Grim, Przemk0, Holyshit (wpłacono 44,30), Ghostwriter (wpłacono 44,30), Streetovs (wpłacono 44,30), Cypex

Biforek

Maxi4, Euz, Koper, LeViathan, Stylu, debiec89 (jak ostatnio, z dziewczyną), RazorR , Swarley, Bonkol, Schoop, Brejver, Raven, princess8 + koleżanka, N!KO, VebVe, luki, Grim, Przemk0, Holyshit, Ghostwriter, Streetovs, Cypex

Afterek

Maxi4, Euz, Koper, LeViathan, Stylu, debiec89 (jak wyżej), RazorR , Swarley, Bonkol, Schoop, Brejver, Raven, princess8 + koleżanka, N!KO, VebVe, luki, Grim, Przemk0, Holyshit, Ghostwriter, Streetovs, Cypex