Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

VI Zlot Fanów Wrestlingu w Gdańsku 12 kwietnia 2012

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Po załatwieniu sobie wszystkich formalności mogę śmiało wpisać się na liste ;)

Nocleg

Maxi4, Euz, Koper, LeViathan, Stylu, RazorR, Swarley, Bonkol, Schoop, Six, Brejver, Raven, princess8 + koleżanka, N!KO, VebVe

Biforek

Maxi4, Euz, Koper, LeViathan, Stylu, debiec89 (jak ostatnio, z dziewczyną), RazorR , Swarley, Bonkol, Schoop, Six, Brejver, Raven , princess8 + koleżanka, N!KO, VebVe

Afterek

Maxi4, Euz, Koper, LeViathan, Stylu, debiec89 (jak wyżej), RazorR , Swarley, Bonkol, Schoop, Six, Brejver, Raven , princess8 + koleżanka, N!KO, VebVe

• Odpowiedzi 251
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• -Raven-

44

• N!KO

32

• Maxi4

26

• Schoop

19

Top użytkownicy w tym temacie

Six, Raven słyszeliście dokładnie o co chodzi, jak rozmawialiśmy o tych listach, a tu drugi raz wpisujecie się "wstępnie". Koper i Maxi chcą nas wyręczyć (wielkie dzięki!) a wy im to utrudniacie.

Biorąc przykład z drugiego tematu wykreślam was, wpiszecie się już jako pewniaki.

Nocleg

Maxi4, Euz, Koper, LeViathan, Stylu, RazorR, Swarley, Bonkol, Schoop, Brejver, princess8 + koleżanka, N!KO, VebVe, luki

Biforek

Maxi4, Euz, Koper, LeViathan, Stylu, debiec89 (jak ostatnio, z dziewczyną), RazorR , Swarley, Bonkol, Schoop, Brejver, princess8 + koleżanka, N!KO, VebVe, luki

Afterek

Maxi4, Euz, Koper, LeViathan, Stylu, debiec89 (jak wyżej), RazorR , Swarley, Bonkol, Schoop, Brejver, princess8 + koleżanka, N!KO, VebVe, luki

• Urządzenie:  Windows

Six, Raven słyszeliście dokładnie o co chodzi, jak rozmawialiśmy o tych listach, a tu drugi raz wpisujecie się "wstępnie". Koper i Maxi chcą nas wyręczyć (wielkie dzięki!) a wy im to utrudniacie.

Biorąc przykład z drugiego tematu wykreślam was, wpiszecie się już jako pewniaki.

Info od Kopra przyszlo pozniej, wiec i ja sie na razie wypisuje, ale i tak jestem nastawiony na ten wypad.

Nocleg

Maxi4, Euz, Koper, LeViathan, Stylu, RazorR, Swarley, Bonkol, Schoop, Brejver, princess8 + koleżanka, VebVe, luki

Biforek

Maxi4, Euz, Koper, LeViathan, Stylu, debiec89 (jak ostatnio, z dziewczyną), RazorR , Swarley, Bonkol, Schoop, Brejver, princess8 + koleżanka, VebVe, luki

Afterek

Maxi4, Euz, Koper, LeViathan, Stylu, debiec89 (jak wyżej), RazorR , Swarley, Bonkol, Schoop, Brejver, princess8 + koleżanka, VebVe, luki

Tylko, ze z nami to chyba jest problem innego rzedu. Nawet jak te listy sie zamkna i bedzie trzeba wplacic pieniadze, to i tak nie bedziemy pewni. Do kwietnia daleko, a wplacac juz trzeba.

W kwietniu będę się martwił o sam dojazd. Małżonka wyraziła zgodę, a syn na razie nie umie mówić, żeby zaoponować, więc:

Nocleg

Maxi4, Euz, Koper, LeViathan, Stylu, RazorR, Swarley, Bonkol, Schoop, Brejver, princess8 + koleżanka, VebVe, luki, Grim

Biforek

Maxi4, Euz, Koper, LeViathan, Stylu, debiec89 (jak ostatnio, z dziewczyną), RazorR , Swarley, Bonkol, Schoop, Brejver, princess8 + koleżanka, VebVe, luki, Grim

Afterek

Maxi4, Euz, Koper, LeViathan, Stylu, debiec89 (jak wyżej), RazorR , Swarley, Bonkol, Schoop, Brejver, princess8 + koleżanka, VebVe, luki, Grim

• Reputacja:   228

Pierdolę - zaryzykuję w ciemno, najwyżej mi przepadnie kasa za bilet! :D

Nocleg

Maxi4, Euz, Koper, LeViathan, Stylu, RazorR, Swarley, Bonkol, Schoop, Brejver, Raven, princess8 + koleżanka, VebVe, luki, Grim

Biforek

Maxi4, Euz, Koper, LeViathan, Stylu, debiec89 (jak ostatnio, z dziewczyną), RazorR , Swarley, Bonkol, Schoop, Brejver, Raven, princess8 + koleżanka, VebVe, luki, Grim

Afterek

Maxi4, Euz, Koper, LeViathan, Stylu, debiec89 (jak wyżej), RazorR , Swarley, Bonkol, Schoop, Brejver, Raven, princess8 + koleżanka, VebVe, luki, Grim

Oczywiście zaczynamy listę, na biforek i afterek jest nie zobowiązująca, chce wiedzieć wstępną ilość osób.

Czytaj najpierw Luki co pisze założyciel tematu, a dopiero później usuwaj wpisy. Tak jak w kwestii biletów Koper miał rację, że usunął, tak tutaj - Maxi chciał wstępnych deklaracji i takowe poszły.

Na chwilę obecną wpisuję "pewniaka". Jeżeli nie dostanę urlopu, to najwyżej umoczę kasę.

luki, jak łatwo sprawdzić, wpisałem się zanim Koper poruszył temat list. To po pierwsze. A po drugie, ani ja, ani Raven niczego nie utrudniamy, bo historia naszych deklaracji zlotowych pokazuje, że można nas traktować poważnie. Problem zaczął się w momencie, w którym "wstępne deklaracje" zaczęli masowo zgłaszać użytkownicy, których nicki niewiele mówią.

Nie będę dopisywał się do listy po raz drugi. Maxi może brać mnie pod uwagę, bo jak już pokazał ten zlot, chętnych na nocleg nie zabraknie nawet, gdy ktoś wypadnie.

• Reputacja:   15

Na chwilę obecną wpisuję "pewniaka". Jeżeli nie dostanę urlopu, to najwyżej umoczę kasę.

Ja też wpisałem się tam na pewniaka, ale nie mam pojęcia co będę robił za 1/2 roku. Aczkolwiek myślę iż za miesiąc przed będę już wiedział i wtedy będzie cały miesiąc aby ewentualnie upłynnić bilet. Dodatkowo możemy założyć taką sytuacje, że jak ktoś nie da rady odsprzedać swojego biletu to ekipa zobowiązuje się spróbować zrobić to przed galą. Zatem zachęcam do zapisywania się bo nasz sektor może być jeszcze większy niż ostatnio i dobrze zorganizowani możemy chantować najgłośniej na hali.

Nocleg

Maxi4, Euz, Koper, LeViathan, Stylu, RazorR, Swarley, Bonkol, Schoop, Brejver, Raven, princess8 + koleżanka, VebVe, luki, Grim, Przemk0

Biforek

Maxi4, Euz, Koper, LeViathan, Stylu, debiec89 (jak ostatnio, z dziewczyną), RazorR , Swarley, Bonkol, Schoop, Brejver, Raven, princess8 + koleżanka, VebVe, luki, Grim, Przemk0

Afterek

Maxi4, Euz, Koper, LeViathan, Stylu, debiec89 (jak wyżej), RazorR , Swarley, Bonkol, Schoop, Brejver, Raven, princess8 + koleżanka, VebVe, luki, Grim, Przemk0

• Urządzenie:  Android

Nocleg

Maxi4, Euz, Koper, LeViathan, Stylu, RazorR, Swarley, Bonkol, Schoop, Brejver, Raven, princess8 + koleżanka, VebVe, luki, Grim, Przemk0, Holyshit

Biforek

Maxi4, Euz, Koper, LeViathan, Stylu, debiec89 (jak ostatnio, z dziewczyną), RazorR , Swarley, Bonkol, Schoop, Brejver, Raven, princess8 + koleżanka, VebVe, luki, Grim, Przemk0, Holyshit

Afterek

Maxi4, Euz, Koper, LeViathan, Stylu, debiec89 (jak wyżej), RazorR , Swarley, Bonkol, Schoop, Brejver, Raven, princess8 + koleżanka, VebVe, luki, Grim, Przemk0, Holyshit

Nocleg

Maxi4, Euz, Koper, LeViathan, Stylu, RazorR, Swarley, Bonkol, Schoop, Brejver, Raven, princess8 + koleżanka, N!KO, VebVe, luki, Grim, Przemk0, Holyshit

Biforek

Maxi4, Euz, Koper, LeViathan, Stylu, debiec89 (jak ostatnio, z dziewczyną), RazorR , Swarley, Bonkol, Schoop, Brejver, Raven, princess8 + koleżanka, N!KO, VebVe, luki, Grim, Przemk0, Holyshit,

Afterek

Maxi4, Euz, Koper, LeViathan, Stylu, debiec89 (jak wyżej), RazorR , Swarley, Bonkol, Schoop, Brejver, Raven, princess8 + koleżanka, N!KO, VebVe, luki, Grim, Przemk0, Holyshit

Wiadomo, że pozostało pół roku do gali i wiele może się przez ten czas zdarzyć i nikt nie da gwarancji na 100 % że będzie na zlocie. Specjalnie daliśmy dwa tematy z sektorem Attitude i zlotem, że jak ktoś już zdecyduje się na zakup biletu to przy okazji podejmie decyzje w spawie noclegu. Ta lista dla mnie informacja ile miejsc noclegowych potrzebujemy. Jak się okaże, że będą jakieś wolne łóżka w pokojów to tak wstępnie jak liczyłem to każda osoba będzie musiała doliczyć 2-3 zł za jedno wolne miejsce. Choć podobnie jak wyżej pisaliście też jestem zdania, że na kilka tygodni przed galą znajdzie się wielu chętnych na nocleg.

Wyjaśniając pierwszy post, wstępna lista jest tylko na bifor i after. Nie ma różnicy ile osób siądzie przy stole. Z noclegiem jak pisałem wyżej za każde miejsce trzeba zapłacić.

Nocleg

Maxi4, Euz, Koper, LeViathan, Stylu, RazorR, Swarley, Bonkol, Schoop, Brejver, Raven, princess8 + koleżanka, N!KO, VebVe, luki, Grim, Przemk0, Holyshit, Ghostwriter

Biforek

Maxi4, Euz, Koper, LeViathan, Stylu, debiec89 (jak ostatnio, z dziewczyną), RazorR , Swarley, Bonkol, Schoop, Brejver, Raven, princess8 + koleżanka, N!KO, VebVe, luki, Grim, Przemk0, Holyshit, Ghostwriter

Afterek

Maxi4, Euz, Koper, LeViathan, Stylu, debiec89 (jak wyżej), RazorR , Swarley, Bonkol, Schoop, Brejver, Raven, princess8 + koleżanka, N!KO, VebVe, luki, Grim, Przemk0, Holyshit, Ghostwriter

Zrobiłem rezerwacje na hostelbookers.com . Wpłaciłem 10 % zaliczki. Ostatnio jak osobiście byłem chcieli zaliczkę za pierwszą noc czyli w naszym wypadku całość. Znak czasu lepiej przez neta załatwiać niż osobiście. Będę 27 listopada w Gdańsku i pojadę do nich potwierdzę rezerwacje i pogadam może o jakieś zniższce i ewentualnych dostawkach. Na razie wstrzymam się ze szczegółami i więcej podam po 27 listopada.

Zrobiłem rezerwacje na hostelbookers.com . Wpłaciłem 10 % zaliczki. Ostatnio jak osobiście byłem chcieli zaliczkę za pierwszą noc czyli w naszym wypadku całość. Znak czasu lepiej przez neta załatwiać niż osobiście. Będę 27 listopada w Gdańsku i pojadę do nich potwierdzę rezerwacje i pogadam może o jakieś zniższce i ewentualnych dostawkach. Na razie wstrzymam się ze szczegółami i więcej podam po 27 listopada.

Dzięki Maxi, że ponownie zabawisz się w koordynatora i pokierujesz organizacją całego zlotu. Jak już będziesz wszystko wiedział, zapodaj nr konta i po ile kasy mamy Ci przelać, tak co byś nie ujebał własnej kasiory na całe 5 miechów.

Ja napisze tylko swoje zdanie o zlocie, a raczej tzw; biforkach. Najlepsza atmosfera na 2 ostatnich beforkahh miala miejsce juz w motelu/hotelu, bo tak naprawde po co nam jakis bar/klub? w Gdansku najfajniesza gadka i atmosfera rozkrecila sie w motelu. Taka prawda, kazdy widzial siebie, kazy ze soba gadal, nie bylo podzialow jak przy stole w barze.

Narazie nie zapisuje sie na liste, choc jak zycie da, to pojade, ale dla mnie nie jest wazny klub, tylko atmosfera a tga jest lepsza, poprostu w samym motelu.

Ja napisze tylko swoje zdanie o zlocie, a raczej tzw; biforkach. Najlepsza atmosfera na 2 ostatnich beforkahh miala miejsce juz w motelu/hotelu, bo tak naprawde po co nam jakis bar/klub? w Gdansku najfajniesza gadka i atmosfera rozkrecila sie w motelu. Taka prawda, kazdy widzial siebie, kazy ze soba gadal, nie bylo podzialow jak przy stole w barze.

Narazie nie zapisuje sie na liste, choc jak zycie da, to pojade, ale dla mnie nie jest wazny klub, tylko atmosfera a tga jest lepsza, poprostu w samym motelu.

Zgadzam się Street. W Motelu było najfajniej (pod względem klimatu i tego, że nie byliśmy rozjebani dookoła wielkiego stołu, tak więc można było pogadać na luzie), ale z pewnością nie weszło by tam 25 osób (poza tym - tyle by pewnie nawet nie udało się przemycić "na pokoje"), tak więc chyba jedyną opcją jest jednak "gra wstępna" w jakimś lokalu i - tradycyjnie już - afterek afterka, czyli Last Man Standing w noclegowni (YEAH! :wink: )