Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE RAW WRESTLEMANIA REVENGE TOUR w Polsce 12.04.12

Będziesz na drugiej gali WWE w Polsce!?  

155 użytkowników zagłosowało

1. 1. Będziesz na drugiej gali WWE w Polsce!?

• Będę na 100%!
      65
    • Być może się pojawię...
      56
    • Raczej mnie nie będzie.
      19
    • Na pewno nie będę!
      15

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Jasny

No to teraz podniosłeś poprzeczkę na poziom niebotycznie wysoki.

Powiedziałbym wręcz, parafrazując Scott'a Hall'a: "don't sing it - bring it!" :twisted:

Dokładnie, Bonkol, na miejscu zobaczymy "what you're made of" ;)

Widzę, że zrobiłem lepszą podbudowę pod zlotowe picie niż TNA pod main eventowe feudy. :twisted:

15974308365193fac7b7921.jpg

• Odpowiedzi 397
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• -Raven-

33

• xLitax

18

• interfan

16

• plkd

12

Top użytkownicy w tym temacie

• Urządzenie:  Windows

podobne nadzieje były przed Smackdown i wiemy jak się to skończyło

Tylko, ze tutaj jest czwartek. Moznaby smialo w Piatek ruszyc z jakas gala, a mysle, ze mielibysmy do czynienia z najwieksza frekwencja w historii DDW. To i tak marzenia scietej glowy, bo gdyby mialo sie cos od nich pojawic, to juz by sie pojawilo - tj. po prostu nie ma funduszy na organizacje gali.

50608915156a3743c1fa34.jpg

• Reputacja:   66
  • Styl:  Ciemny

podobne nadzieje były przed Smackdown i wiemy jak się to skończyło

Tylko, ze tutaj jest czwartek. Moznaby smialo w Piatek ruszyc z jakas gala, a mysle, ze mielibysmy do czynienia z najwieksza frekwencja w historii DDW. To i tak marzenia scietej glowy, bo gdyby mialo sie cos od nich pojawic, to juz by sie pojawilo - tj. po prostu nie ma funduszy na organizacje gali.

Rzeczywiście gala w Piątek mogłaby być ciekawą opcją. Jednak obawiam się że gdyby DDW zorganizowało galę w Gdańsku to mogłaby być zrobiona jakby to powiedzieć tak na przymus. Bardziej chodziłoby wtedy o promocje swojego produktu a nie o zapewnienie jakiś wielkich gwiazd jakie DDW pokazało że jest w stanie sprowadzić. Jednak gdyby ta gala się odbyła nawet z samymi polakami to z chęcią bym się wybrał gdyż takiej okazji nie mógłbym ominąć. Jednak niema co snuć tu jakiś teorii gdyż są to nasze przypuszczenia/marzenia a bez konkretnych informacji od DDW niema co rozmawiać na temat jakiejkolwiek gali.

#SmartFanZone

• Reputacja:   375

xero napisał/a:

No to teraz podniosłeś poprzeczkę na poziom niebotycznie wysoki.

-Raven- napisał/a:

Powiedziałbym wręcz, parafrazując Scott'a Hall'a: "don't sing it - bring it!" :twisted:

theGrimRipper napisał/a:

Dokładnie, Bonkol, na miejscu zobaczymy "what you're made of" ;)

Widzę, że zrobiłem lepszą podbudowę pod zlotowe picie niż TNA pod main eventowe feudy. :twisted:

Teraz Bonkol jeżeli nie jebniesz na głowę litra spirytu, będąc jeszcze w stanie biec do nocnego po skrzynę browarów - staniesz się jeszcze większym zlotowym rozczarowaniem niż dla N!KO - Raven i Ghostwriter, trzymający się wyłącznie razem i gardzący rozmową z jakimkolwiek innym Forumowiczem (zwłaszcza młodszym) :twisted:

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

• Urządzenie:  Android

Teraz Bonkol jeżeli nie jebniesz na głowę litra spirytu, będąc jeszcze w stanie biec do nocnego po skrzynę browarów - staniesz się jeszcze większym zlotowym rozczarowaniem niż dla N!KO - Raven i Ghostwriter, trzymający się wyłącznie razem i gardzący rozmową z jakimkolwiek innym Forumowiczem (zwłaszcza młodszym) :twisted:

Nie ma problemu tylko musisz ustalić jakiś racjonalny limit czasowy żebym potem potrafił rozróżnić drzewo od człowieka. :twisted:

15974308365193fac7b7921.jpg

Cytat:

Nie ma problemu tylko musisz ustalić jakiś racjonalny limit czasowy żebym potem potrafił rozróżnić drzewo od człowieka. :twisted:

Jaki kurwa limit czasowy? Z gwinta, duszkiem i to na raz :lol: Poprzeczkę postawiłeś sobie maksymalnie wysoko. A mówiła mama - nie wzywaj imienia Vaclava nadaremno... :twisted:

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Raven, nie strasz Bonkola, bo się zamknie w sobie i nie pojawi ;)

Bonkol - jeśli palisz, to w gronie palących emerytów (Raven, Ghost, ja) będziesz przez godzinę sączył piwo, słuchając wspomnień z poprzednich zlotów, ewentualnie coś zarapujesz ze mną ;)

(Raven, Ghost, ja)

Nie zapominaj Grim o filarze naszego geriatryka, czyli SPoP-ie, który obiecał tym razem przyjechać bez "ogona", tak więc nie będzie musiał pozować na straight edge'a i dziwić wszystkich sączeniem mineralki :D

A nawiązując do DDW - przed SD! house show były już propozycje, aby federacja Roida "przykleiła" się z terminem i miejscem do WWE. Może tym razem zorganizowaliby galę w piątek, w jakimś kameralnym miejscu w Gdańsku?

Myślę, że dobrym pomysłem byłaby organizacja gali DDW w restauracji Amazonka - przytulnie, dogodna lokalizacja (blisko Ergo Areny) przystępne ceny (choć trzeba się spieszyć z zamawianiem, bo szybko rosną razem z inflacją), no i już tam nas znają ("Czy Panowie wychodzą już bezpowrotnie?" :D)

Co Wy na to?

Nie zapominaj Grim o filarze naszego geriatryka, czyli SPoP-ie, który obiecał tym razem przyjechać bez "ogona", tak więc nie będzie musiał pozować na straight edge'a i dziwić wszystkich sączeniem mineralki :D

Próbowałem, ale z Wami się ku*** nie da po dobroci, a już tym bardziej na trzeźwo :P

What is the difference between Sheamus and the World War II? WW II is over ;)

13629172384628ee9bd26ff.jpg

Czytałem we wspomnieniach ze zlotu, że tylko Raven z Ghostwriterem wychodzili na dymka, więc sądziłem, że Mariusz, pod czujnym okiem żony, porzucił zgubny nałóg nikotynowy :)

A co do Amazonki - Waszą historią powinno się zainteresować Amnesty International :D

Myślę, że dobrym pomysłem byłaby organizacja gali DDW w restauracji Amazonka - przytulnie, dogodna lokalizacja (blisko Ergo Areny) przystępne ceny (choć trzeba się spieszyć z zamawianiem, bo szybko rosną razem z inflacją), no i już tam nas znają ("Czy Panowie wychodzą już bezpowrotnie?" :D )

Co Wy na to?

Miejsce - rewelacja! Można by było zabookować te słynne akcje "na widelce" :lol: Poza tym - jakież niesamowite pole do stypulacji walk! Np. "przegrany jada w Amazonce przez miesiąc"... Takiego hardcore'u, to nawet w CZW się nie znajdzie :twisted:

Próbowałem, ale z Wami się ku*** nie da po dobroci, a już tym bardziej na trzeźwo :P

Było pić, Mario. Z nami ogólnie się nie da, w żaden sposób :twisted:

Czytałem we wspomnieniach ze zlotu, że tylko Raven z Ghostwriterem wychodzili na dymka, więc sądziłem, że Mariusz, pod czujnym okiem żony, porzucił zgubny nałóg nikotynowy :)

Nieee, jest twardy jak rączka od walizki :D Pali dalej. Rzucił tylko wrestling :lol:

A co do Amazonki - Waszą historią powinno się zainteresować Amnesty International :D

Trzeba nadać temat Vaclavovi. On ma już chyba wprawę, bo miał tam chyba podjebać Roida, za to, że bezpodstawnie :lol: wyjebał go z gali, za którą Vacek przecież zabulił :twisted:

Od każdego Grzesiu zniesę te zniewagi, tylko nie od Ciebie, żonkosiu. Wszyscy tylko dzieci robią, a na zloty jeździć kurna nie ma komu

Nieee, jest twardy jak rączka od walizki :D Pali dalej. Rzucił tylko wrestling :lol:

Spokojnie, nie palę. Ot, pozwoliłem sobie na chwilę słabości w imię naszej wieloletniej szorstkiej przyjaźni.

Btw. Kiedy koszulki "Trenuj ze Sławkiem"? :D

What is the difference between Sheamus and the World War II? WW II is over ;)

13629172384628ee9bd26ff.jpg

Btw. Kiedy koszulki "Trenuj ze Sławkiem"? :D

Musiałbyś pogadać z moim sztabem PR, ale może być obsunięcie z wypuszczeniem serii, ponieważ N!KO na zlocie wyłącznie trzymał się sam i zupełnie nie miał ochoty na rozmowy z emerytami, zwłaszcza ze mną i Ghostem :lol:

Spokojnie, nie palę. Ot, pozwoliłem sobie na chwilę słabości w imię naszej wieloletniej szorstkiej przyjaźni.

Damn, Mariusz... Nie jestem godny... :D

Btw. Kiedy koszulki "Trenuj ze Sławkiem"?

Z tym sa pewne komplikacje, bo po pierwsze trzeba zainwestowac. Na zlocie okazalo sie, ze zapotrzebowanie na takie koszulki jest spore, a Attitude wydalo caly swoj budzet na mikrofon dla Ravena. Inwestycja ta sie najpewniej nie zwroci. Na wiecej informacji musicie poczekac. W kwietniu zrobimy ponowne badanie rynku.

50608915156a3743c1fa34.jpg

No ja właśnie duszkiem wypiłem ostatnie piwo w El Paso (bo kazali nam spadać). A o tym, co się działo przez pół godziny później dowiedziałem się z forum. I cieszę się, że moja żona tego nie czyta. :)

Myślę, że powrót do Amazonki to dobra opcja. W zasadzie większość zalet już wypisaliście. Mam nadzieję, że będzie ta sama obsługa. Sympatyczne były panie. Siłą rzeczy pozostał sentyment. :D

14453752125651e0a536c69.jpg