Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

WWE RAW WRESTLEMANIA REVENGE TOUR w Polsce 12.04.12

Będziesz na drugiej gali WWE w Polsce!?  

155 użytkowników zagłosowało

1. 1. Będziesz na drugiej gali WWE w Polsce!?

• Będę na 100%!
      65
    • Być może się pojawię...
      56
    • Raczej mnie nie będzie.
      19
    • Na pewno nie będę!
      15

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Nie ściemniaj Street. Pewnie jak zobaczyłeś, że N!KO gania w samych gaciach i świeci klatą, to pomyślałeś, że Kurczak może bardziej polecieć na niego niż na Ciebie - i postanowiłeś pokazać swoje "walory"

Kurcze blade, to prawda, ale mogles mi to napisac na prywatnym , a nie obnazac mojej taktyki na ogolnym :wink:

Łodz podobno kolejna akcja, ale znow ogladac ta zenade na ringu za ponad stowe? Chyba kupie miejsca tym razem najtansze, z ekipa i tak zabawa przed i po gali, a na samej gali to moge osobno pospie dluzej :grin: , tylko kto mi wtedy biletu popilnuje :neutral:

Ruszczie sie na DDW, tam lepszy klimat na samej gali ( pod warunkiem ze gala w miescie) ;-)

https://forum.wrestling.pl/topic/27738-wwe-raw-wrestlemania-revenge-tour-w-polsce-120412/page/27/#findComment-285152

• Odpowiedzi 397
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• -Raven-

33

• xLitax

18

• interfan

16

• plkd

12

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   228
  • Urządzenie:  Windows

-Raven- napisał/a:

Nie ściemniaj Street. Pewnie jak zobaczyłeś, że N!KO gania w samych gaciach i świeci klatą, to pomyślałeś, że Kurczak może bardziej polecieć na niego niż na Ciebie - i postanowiłeś pokazać swoje "walory"

Kurcze blade, to prawda, ale mogles mi to napisac na prywatnym , a nie obnazac mojej taktyki na ogolnym :wink:

Przecież to doskonała promocja i pokaz do czego można się posunąć z miłości do Kurczaka... Nie ma się czego wstydzić, romantyku :twisted:

Ruszczie sie na DDW, tam lepszy klimat na samej gali ( pod warunkiem ze gala w miescie) ;-)

Tylko tutaj zawsze problemem będzie to, że bankowo nie da się zebrać na Zlocie tyle osób, co przy okazji gal WWE. Co jednak nie zmienia faktu, że jeżeli DDW nie machnie znowu gali na jakimś zapiździewie, albo na drugim końcu Polski, a ekipa będzie jechała "rozrywkowa", to czemu nie? Ja tam zajebiście miło wspominam Zloty po galach DDW w Warszawie :wink:

https://forum.wrestling.pl/topic/27738-wwe-raw-wrestlemania-revenge-tour-w-polsce-120412/page/27/#findComment-285153

Ja tam zajebiście miło wspominam Zloty po galach DDW w Warszawie :wink:

Street "rozbijacz przyszłych małżeństw" chyba też :D

https://forum.wrestling.pl/topic/27738-wwe-raw-wrestlemania-revenge-tour-w-polsce-120412/page/27/#findComment-285165

Zapomniałem wspomnieć o najważniejszym. Punk zauważył mój transparent po czym pokazał w moją stronę czyli warto mi było go robić.

Mówi się, że w 2013 ma odbyć się kolejna gala. Ja to jednak widzę tak, że jeszcze w tym roku przyjedzie ponownie SmackDown(pewnie do Łodzi) a być może także na WM Revenge Tour w Łodzi pojawi się RAW.

https://forum.wrestling.pl/topic/27738-wwe-raw-wrestlemania-revenge-tour-w-polsce-120412/page/27/#findComment-285184

Zapomniałem wspomnieć o najważniejszym. Punk zauważył mój transparent po czym pokazał w moją stronę czyli warto mi było go robić.

Mówi się, że w 2013 ma odbyć się kolejna gala. Ja to jednak widzę tak, że jeszcze w tym roku przyjedzie ponownie SmackDown(pewnie do Łodzi) a być może także na WM Revenge Tour w Łodzi pojawi się RAW.

Już zostało ogłoszone, że WWE wraca do Niemiec i Szwajcarii. Jeśli okaże się, że to przez livenation nie będzie HS w tym roku to się lekko wkurzę. Już nie ważne gdzie, jeden rok to jednak długi okres czasu... Bądźmy dobrej myśli :-)

https://forum.wrestling.pl/topic/27738-wwe-raw-wrestlemania-revenge-tour-w-polsce-120412/page/27/#findComment-285196

Wkurza mnie jedna rzecz mianowicie: WWE zmontowało filmik z pierwszej wizyty w Rosji, chyba rok temu byli pierwszy raz w Chinach, również było o tym głośno. A my? A Polska? O nas nawet komentatorzy nie wspomnieli..
https://forum.wrestling.pl/topic/27738-wwe-raw-wrestlemania-revenge-tour-w-polsce-120412/page/27/#findComment-285300

Już zostało ogłoszone, że WWE wraca do Niemiec i Szwajcarii. Jeśli okaże się, że to przez livenation nie będzie HS w tym roku to się lekko wkurzę. Już nie ważne gdzie, jeden rok to jednak długi okres czasu... Bądźmy dobrej myśli :-)

Gdzieś wyżej jest w ogóle post, że przyszłoroczna gala może się nie odbyć, bo LiveNation kręci nosem z powodu terminu weekendowego.

[ Dodano: 2012-04-18, 00:48 ]

A kiedy Vinnie planuje po raz kolejny zawitać? Czyżbym słyszał coś o Łodzi (byłoby fajnie, bo może w końcu wybrałbym się na WWE, poza tym cholernie mi szkoda kolejnego zlotu)

Tak się składa, że po gali spotkaliśmy Boryssa i zamieniliśmy z nim kilka słów o House Show etc. Co do następnego Eventu, na razie nie ma porozumienia na linii WWE - LiveNation. To właśnie Ci drudzy robią jakieś problemy. Wiadome jest też to, że gdy House Show zostanie zaplanowany przez WWE na weekend to niestety się nie odbędzie. Nie wiem o co dokładnie chodzi, ale tyle usłyszeliśmy od Boryssa.

Cytuje post, który miałem na myśli...

https://forum.wrestling.pl/topic/27738-wwe-raw-wrestlemania-revenge-tour-w-polsce-120412/page/27/#findComment-285324

• Reputacja:   228
  • Urządzenie:  Windows

Tak sobie myślę i dochodzę do wniosku, że w kwestii chantowania - a przynajmniej podczas 2 ostatnich walk - daliśmy ciała (w większym lub mniejszym stopniu) przez... Schoopa :twisted: Kurczak tak zabawnie komentował to co działo się w ringu, że większość słuchała (i lała po gaciach) jego tekstów, zamiast skupiać się na dopingu :D Shame on You, ChickenBoy! :lol:

Koper - następnym razem posadź "Kurczaka Chant-Killera" na karnym jeżyku (albo przynajmniej koło Streetovsa :twisted: ), z dala od chantującego trzonu Attitude :twisted:

Osobiście nic nie wiedziałem, że była jakaś spinka i ktoś się przypierdolił do któregoś z naszych, że mu transparentem zasłania widok :roll: Następnym razem, mówcie od razu o tego typu zagraniach, bo byśmy z miejsca zmarszczyli typa heel-heatem :twisted:

https://forum.wrestling.pl/topic/27738-wwe-raw-wrestlemania-revenge-tour-w-polsce-120412/page/27/#findComment-285497