Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE RAW WRESTLEMANIA REVENGE TOUR w Polsce 12.04.12

Będziesz na drugiej gali WWE w Polsce!?  

155 użytkowników zagłosowało

1. 1. Będziesz na drugiej gali WWE w Polsce!?

• Będę na 100%!
      65
    • Być może się pojawię...
      56
    • Raczej mnie nie będzie.
      19
    • Na pewno nie będę!
      15

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   3
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Bierzecie aparaty? Tak straszą, że nie można wnosić, ostatnio posłuchałem a tu 3/4 hali z cyfrówkami :D
https://forum.wrestling.pl/topic/27738-wwe-raw-wrestlemania-revenge-tour-w-polsce-120412/page/19/#findComment-284549

• Odpowiedzi 397
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• -Raven-

33

• xLitax

18

• interfan

16

• plkd

12

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

W Moskwie karta była następująca

1.Primo i Epico(z Rosą) vs Kofi i Truth

2.Otunga vs Riley

3.Clay(z tancerkami) vs Jtg

4.Ryder vs Swagger

5.Marella vs Miz

6.Beth vs Kelly Sedzia: Eve

7.Cena vs Kane

8.Punk vs Ziggler( z Vickie)

16656976574f563ccb83644.gif

https://forum.wrestling.pl/topic/27738-wwe-raw-wrestlemania-revenge-tour-w-polsce-120412/page/19/#findComment-284565

Karta całkiem całkiem ;d

Tylko szkoda, że nie ma Y2J...

Dla tych co wybierają się na lotnisko.

Oni przylecą dziś w nocy prywatnym samolotem o ile już nie przylecieli, więc nie macie na co liczyć.

Mieszkam obok Sheratona itp. i jechały 3 busiki i sądzę, że w jednym z nich są gwiazdy WWE.

Jutro idę na molo. Może palnę se foteczke :D

https://forum.wrestling.pl/topic/27738-wwe-raw-wrestlemania-revenge-tour-w-polsce-120412/page/19/#findComment-284570

Czy ktoś wie jak dojechać z Gdańskiego dworca do hostelu "Wolna chata"???będę wdzięczny za błyskawicza odpowiedź

I tak wszyscy pójdziemy do piachu.....

108669498588feb114c649.jpg

https://forum.wrestling.pl/topic/27738-wwe-raw-wrestlemania-revenge-tour-w-polsce-120412/page/19/#findComment-284571

Wie ktoś może ile fanów było w Moskwie ?

18056192365019276624f15.jpg

https://forum.wrestling.pl/topic/27738-wwe-raw-wrestlemania-revenge-tour-w-polsce-120412/page/19/#findComment-284585

Karta z Moskwy pewnie powtórzy się w Gdańsku. Jest generalnie taka jakiej wszyscy się spodziewali. A i Triple H'a też nie było, więc można spokojnie powiedzieć, że prawdopodobnie dostaniemy kopię live eventu z Rosji.

Semper invicta
https://forum.wrestling.pl/topic/27738-wwe-raw-wrestlemania-revenge-tour-w-polsce-120412/page/19/#findComment-284600

Karta z Moskwy pewnie powtórzy się w Gdańsku. Jest generalnie taka jakiej wszyscy się spodziewali. A i Triple H'a też nie było, więc można spokojnie powiedzieć, że prawdopodobnie dostaniemy kopię live eventu z Rosji.

HHH był w Moskwie, wykonał Mizowi Pedigree.

R.I.P. Maurice ''Mad Dog'' Vachon 1929-2013

R.I.P. Mae Young 1923-2014

R.I.P. Nelson Frazier, Jr. 1971-2014

R.I.P. Ultimate Warrior 1959-2014

Złotousty Attitude Czerwca 2013

3201046834ece6f0da99b6.gif

https://forum.wrestling.pl/topic/27738-wwe-raw-wrestlemania-revenge-tour-w-polsce-120412/page/19/#findComment-284601

Czas wyruszyć do Ergo Areny !! Do zobaczenia !!

IT'S CLOBBERIN TIME !!!
https://forum.wrestling.pl/topic/27738-wwe-raw-wrestlemania-revenge-tour-w-polsce-120412/page/19/#findComment-284611

Witam. Siedziałem z BGZ gdyż jestem tam globalnym i takie tam ale nie o tym chciałem... Chłopaki z wrestlingforum twierdzą że nas nie było słychać (siedzieliśmy na przeciwko was) ... Jednak wydaje mi się że podłapaliście nasz "Justin Roberts!" i "Termos!" ... Mylę się czy mam rację...

Ps. Słyszeliście nasz BGZ i odpowiedzieliście swoim Attitude czy tak to tylko wyszło fartem? :D

https://forum.wrestling.pl/topic/27738-wwe-raw-wrestlemania-revenge-tour-w-polsce-120412/page/19/#findComment-284642

Było słychać BGZ. Termos też słyszałem. Co do Justin Roberts to nie pamiętam kto to zaczął :)

Entertainment > Wrestling

Dolph Ziggler sprzedaje ciosy lepiej niż TNA bilety :)

https://forum.wrestling.pl/topic/27738-wwe-raw-wrestlemania-revenge-tour-w-polsce-120412/page/19/#findComment-284644

No i po gali... Atmosfera była jak najbardziej na plus, publiczność pokazała się z dobrej strony ;) Nie chce mi się zbyt wiele pisać, powiem tylko że w pewnych momentach sektor attitude przejął kontrolę i takie chanty jak "ROH", "You fucked up" czy "Attitude" było słychać na całej arenie, nie mówiąć o "Rosa Mendes" które zostało podłapane przez sporą część fanów na widowni.. Swoją drogą żółty kurczak mocno się wyróżniał i był świetnie widoczny z przeciwległego sektoru 106 ;)
https://forum.wrestling.pl/topic/27738-wwe-raw-wrestlemania-revenge-tour-w-polsce-120412/page/19/#findComment-284638

Chciałbym podzielic się wrażeniami na temat gali. Była po prostu super mialem miejsce przy barierkach w sektorze B... i tu pojawia się małe ale. Podczas gdy chłopaki z sektora C wspólnie dopingowali i swietnie sie bawili ja niestety trafilem na przedzial "ojców z synem" i ogólnej gawiedzi nie mającej zielonego pojęcia o co chodzi. Moje samotne chanty, czasem wsparte przez kilka ogarniających klimat osób były traktowane zimnym spojżeniem, a czasem nawet wyśmianiem. Troche psuło to klimat. Na dodatek rozpychające sie grubasy, a szczytem był dzieciak który wbił mi pazury w brzuch byle tylko dopchac się i dotknąc Punka. Ale obecnosc blisko najwięszych gwiazd WWE wszystko rekompensuje i jestem zadowolony.
https://forum.wrestling.pl/topic/27738-wwe-raw-wrestlemania-revenge-tour-w-polsce-120412/page/19/#findComment-284645

Powiem tak : byłem i w listopadzie na Smackdownie i wczoraj na Raw.Gala na wypasie tylko własnie jedno mnie denerwowało...

było by ok gdybyście nie przyjeżdzali...

mówię o tych z Attitude w tych biednych biało czerwonych koszulkach...

narobiliście siary po raz drugi...

wasze okrzyki typu "Rosa Mendez", czy "Yes" spoko - sprawdzają się bo są pozytywne...ale jak można drzeć jape (11 listopad) Let's go Cody" Wiedząc że i tak dostanie piękne RKO i pójdzie z płaczem do domu...

zresztą jego tekst "JEŚTEM NAJLEPŚI W WWE" rozbroił wszystkich :)

albo wczoraj...krzyczeliście np."Goldberg, Stone Cold - niewiem po co te niektóre wymawiane słowa? chcecie ich zobaczyć? to raczej nie w polsce!

Wasze krzyki "Kofi Sucks" - no ludzie ! Ogarnijcie sie.Tyle czasu oglądacie wrestling i nie wiedzieliście że Kofi i R-Truth wygra? nie mam pytań normalnie...ja bym sie siarał tak krzyczeć...

Może się myle ale odniosłem wrażenie że byliście własnie po to żeby narobić siary...Krzyczycie TNA? Eric Bishop? - to jedzcie tam i tam sobie krzyczcie...

Aha i moja propozycja - jak nastepnym razem będziecie wydzierać jadaczki to podszkolcie się z angielskiego bardziej bo wymawiacie tak te słowa że kleją się one w inne całkiem znaczenia.

Np.do dziś nie wiem co było po "We wan't"...Wrestler? Lesnar? - to ostatnie słowo było jakbyście mieli kluche w gębie...

Pewnie mojego zdania jest wiekszość ludzi ale nie przyzna się do tego na forum.

Jakiś łeb woogóle obraża mój nick ale to nie temat na tą strone...

Nie będe śledził waszego forum...nie jest do końca czytelne i słabo wykonane

Zresztą wszedłem tu tylko żeby to napisać -

dzięki kto przeczytał do końca...Dziękuje Dobranoc.

https://forum.wrestling.pl/topic/27738-wwe-raw-wrestlemania-revenge-tour-w-polsce-120412/page/19/#findComment-284646

• Reputacja:   3
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Standardowo dam wszystko w podpunktach:

* Na plus dość zmieniona karta. Myślałem, że będzie "kopiuj-wklej" z rosyjskiego house show.

* Żałuję, że znów sie nie spyknąłem z ludźmi z Attitude. Za trzecim razem obiecuję poprawę.

* Co do Was - podobały mi się offowe chanty. Po raz drugi spotkałem się z reakcją marków obok mnie "jak oni tak mogą? :shock: " . :D Szczególnie rozpierdoliło mnię "Jesteś łysy" w stronę ex-Alberta :D Za cicho były jednak chanty "Y2J" i "Ring Of Honor" w trakcie main-eventu, które samemu próbowałem krzyczeć, ale nikt z okolicy mnie nie wspierał. :P

* Na początku myślałem, że mam zwidy, ale rzeczywiście - było znacznie mniejsza frekwencja. Samemu zmieniałem z kumplem miejsca do woli - mieliśmy bilet za 110 zł, a siedzieliśmy na miejscach za 220 zł. :D Obawiam się, że Vince'owi to się może nie podobać i następnym razem zobaczymy ich najszybciej w 2013 jak nie później. Inna kwestia, że światowe tournee nie jest codziennością. :D

PS. Aha własnie czy zapowiedzieli już kolejny house show u nas? Pytam, bo lekko się spóźniłem i wlazłem do areny w trakcie entrance'u R-Trutha. :P

* Nie wiem czy tylko ja tak to odczuwałem, ale emocje u mnie były o wiele mniejsze niż na poprzednim house show w Polsce. Może dlatego, że tamto to był mój "pierwszy raz" :D. Momentami ziewałem.

* Zajebiście mi się podoba gimnick JTG (może dlatego, że mocno siedzę w hip-hopie), jego mowa ciała i ta wyjebka gdy wchodził Brodus na ring. Szczególnie gdy Attitude krzyczało jako jedyni "JTG!" to spojrzał w waszą stronę i pokiwał głową.

* Ciekawy motyw z dzieciakami tańczącymi z Clayem i jego tancerkami :D

* Największe propsy należą się za powitanie Beth. Nie daliśmy dupy. Okrzyki "Welcome Home" i takie też transparenty były mega miłym gestem. Szkoda, że akurat w tym czasie Phoenix jest heelem, bo nie mogła wyjść poza swoją rolę i pokazać otwartej wdzięczności. Niemniej widać było, że się jej podobało i na swoim twitterze tylko to potwierdziła.

"Poland was a dream. Reunited with my dad, enjoyed an incredible "welcome home" ovation,& some quality facetime with the one I love! "

* Skoro jesteśmy przy patriotycznych akcentach to na plus zasługuję Punk z flagą naszego kraju.

* Największym minusem był brak Y2J, bo wtedy uruchomiłby mi się kosmiczny mark mode (jestem jego psychofanem od końca lat 90). No ale zgodnie z newsami nie było go co oczekiwać.

To chyba wszystko co chciałem napisać. Jak coś mi się przypomni to zeedytuję posta. Reasumując, gala aż takiego super wrażenia na mnie nie wywarła i wydawała się znacznie krótsza (w sumie aż 2 matche to były squashe). Nie chciałbym by tak prędko WWE organizowało u nas galę, jednak muszę bardziej zatęsknić. Jedynym plusem to ta atmosfera, szczególnie jak na hali są smart fani. :)

EDIT:

Haha, nie zauważyłem posta nade mną. :D :D :D Kandydat do beki roku na Attitude.pl

Edytowane przez Kejrol
https://forum.wrestling.pl/topic/27738-wwe-raw-wrestlemania-revenge-tour-w-polsce-120412/page/19/#findComment-284647

Powiem tak : byłem i w listopadzie na Smackdownie i wczoraj na Raw.Gala na wypasie tylko własnie jedno mnie denerwowało...

było by ok gdybyście nie przyjeżdzali...

mówię o tych z Attitude w tych biednych biało czerwonych koszulkach...

narobiliście siary po raz drugi...

wasze okrzyki typu "Rosa Mendez", czy "Yes" spoko - sprawdzają się bo są pozytywne...ale jak można drzeć jape (11 listopad) Let's go Cody" Wiedząc że i tak dostanie piękne RKO i pójdzie z płaczem do domu...

zresztą jego tekst "JEŚTEM NAJLEPŚI W WWE" rozbroił wszystkich :)

albo wczoraj...krzyczeliście np."Goldberg, Stone Cold - niewiem po co te niektóre wymawiane słowa? chcecie ich zobaczyć? to raczej nie w polsce!

Wasze krzyki "Kofi Sucks" - no ludzie ! Ogarnijcie sie.Tyle czasu oglądacie wrestling i nie wiedzieliście że Kofi i R-Truth wygra? nie mam pytań normalnie...ja bym sie siarał tak krzyczeć...

Może się myle ale odniosłem wrażenie że byliście własnie po to żeby narobić siary...Krzyczycie TNA? Eric Bishop? - to jedzcie tam i tam sobie krzyczcie...

Aha i moja propozycja - jak nastepnym razem będziecie wydzierać jadaczki to podszkolcie się z angielskiego bardziej bo wymawiacie tak te słowa że kleją się one w inne całkiem znaczenia.

Np.do dziś nie wiem co było po "We wan't"...Wrestler? Lesnar? - to ostatnie słowo było jakbyście mieli kluche w gębie...

Pewnie mojego zdania jest wiekszość ludzi ale nie przyzna się do tego na forum.

Jakiś łeb woogóle obraża mój nick ale to nie temat na tą strone...

Nie będe śledził waszego forum...nie jest do końca czytelne i słabo wykonane

Zresztą wszedłem tu tylko żeby to napisać -

dzięki kto przeczytał do końca...Dziękuje Dobranoc.

Chyba jako pierwszy stanę w obronie attitude. Siedziałem sektor pod nimi i słyszałem dokładnie wszystkie chanty. Po pierwsze to nie ERIC BISHOP a Bischoff i po za tym to nie attitude to skandowało tylko jakieś typy z tego sektora. Kofi sucks leciało bo poprostu Kofi jest nudny jak flaki z olejem a nie dlatego że myśleli że wygrają primo i epico. We want lesnar krzyczeli ludzie zupełnie w innym sektorze bo był to chyba sektor 316. Dzieciaku idź najlepiej do mamy się poskarż jak attitude cię skrzywidzło chantami Kofi Sucks i Let's Go Cody bo wkońcu jak Cody może wygrać z ortonem co nie? Poprostu żal czytać takie posty jak twoje pajacu.

PS. Kurczak tańczacy do muzy Claya zawaliste.

16656976574f563ccb83644.gif

https://forum.wrestling.pl/topic/27738-wwe-raw-wrestlemania-revenge-tour-w-polsce-120412/page/19/#findComment-284648