Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE - Czas obrać nowy kurs

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Wprowadzenie:

Tak, mamy kolejne diary o WWE. Jednak będę się starał - i mam nadzieję, że mi się uda - zaciekawić innych użytkówników. W jaki sposób? Będę pisał o WWE, którę kończy z erą 4 kids (jak jest w większości diar) jednak na pewno to nie będzie w stylu - wprowadzenie pasa Hardcore, danie pasa WWE Morrisonowi i już mamy attitiude ere. U mnie napewno tak nie będzie. Będę stawiał na historię, żeby po przeczytaniu jednej gali mieli pytania - co stanie się za tydzień? Walki to rzecz drugorzędna. Walki będą pisanę w formie raportu i nie będą zbyt długie, segmenty w czasie teraźniejszym. Enjoy.

Prolog:

WWE ostatnio zmieniło się. Obwieszczono, że produkt tej federacji jest dostępny od 16 roku życia, o czym można było się przekonać na ostatnich tygodniówkach. Merchendise zaczął się gorzej sprzedawać, gdyż dzieci siłą rzeczy przestawały oglądać, ale ratingi poszły diametralnie w górę. Diary zaczyna się po Survivor Series gdzie..

Zack Ryder pokonał Zigglera przez DQ - DQ przez nieudolną interwencję Vickie. Dolph wpadł w furię i po walce opieprzył ją używając mocnych słów. Guerrero uderzyła go z liścia i przez mikrofon powiedziała, że z nimi koniec. Na koniec Z! chciał sprzedać Dolphowi Rough Ryder, ale ten w porę zauważył i wykonał mu Superkick. Następnie Dolph zmasakrował Zacka po walcę, między innymi wykonał mu DDT na podłogę. Mówi się, że Zack ma pauzować.

Daniel Bryan pokonał Williama Regala - walka niezapowiedziana, jednak nie zwyczajna. Uczeń przeciwko mistrzowi. Walka nie trwała długo, potrwała może z 2 minuty po których D-Bryan poddał Regala po Cattle Multitation. Po walce Regal pogratulował Danielowi i panowie podali sobie ręce.

Kevin Nash zremisował z HHH'em po przez podwójne wyliczenie - panowie pałali do sibie nienawiścią na tyle, że wynik się nie liczył - najważniejsze było jak największe skrzywdzenie przeciwnika. Z czasem zapomnieli o walce i przenieśli się brawlując na trybuny. Ostatnie słowo należało do Tripel H'a, który wykonał Nashowi Pedigree na krzesło.

The Rock & Cena pokonali Miza i R-Trutha - Najwięksi wrogowie razem w drużynie, jak to mogło się zakończyć? Okazało się, że zdołali pokonać swoich przeciwników. Na koniec, gdy Cena przypiął Trutha po AA wszedł The Rock i wykonał Johnowi Rock Bottom, a następnie dołożył People's Elbow. Atmosfera przed WM coraz lepsza!

Mark Henry def. Big Show - dwóch gigantów w ringu i to bardzo odczuwało się w ringu. Typowy Power Wrestling. Walka była wyrównana, jednak pod koniec to Mark przejął inicjatywę i zdołał pokonać Big Showa zachowając tym samym tytuł.

Team Barrett zwyciężył drużynę Ortona - Ostatnimi ocalałymi został Randy Orton i Wade Barrett. Wade zdołał pokonać Randy'ego, jednak warto odnotować, że to była nieczysta wygrana.

CM Punk pokonał ADR przez DQ - . Walka trwa, w jej wyniku sędzia leży znokautowany. Na arenę niespodziewanie wbiega Brodus Clay, który atakuję CM Punka i na niego kładzię Alberto. Sędzia odlicza.. Punk odkopuję. Del Rio podnosi Punka.. jednak ten wynosi go pod GTS! Impact! Na ring szybko wbiega Clay i nokautuje Punka. Punk wygrywa przez DQ. Co tu robił Brodus Clay?

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

USA Network

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/5/5e/WWE-RAW-LOGO.png

Rozbrzmiewa stary - nowy theme Monday Night Raw:

Raw 21.11.2011

Des Moines, Iowa

Kamera pokazuję nam trybuny i licznych fanów z różnymi transparentami. Komentatorzy typowo wprowadzili fanów opowiadajac w pigułce co się działo na Survivor Series, po czym...

W kierunku ringu kieruje się człowiek, który na Survivor Series wywołał kontrowersję u wszystkich, Brodus Clay! Clay ubrany w jeansy i białą koszulę wchodzi do ringu i bierze mikrofon.

Brodus Clay: Zdziwieni? Zniesmaczeni? W końcu osoba, którą 3 miesiące temu jeszcze się nie znało nie powinna wchodzić podczas Main Eventu jednej z najbardziej prestiżowych gal i przerywać go. Jednak ja jestem niezatrzymywalną maszyną i mnie nie obchodzi co się powinno robić, a co nie! Jeszcze niedawno nikt mnie nie pamiętał, a teraz jestem na językach wszystkich.. Każdy zadaję sobię pytanie - czemu? Czemu przybiegłem na arenę i czemu pomogłem Alberto Del Rio? Oświadczam - nie ma to związku z tym, że był moim pro na NXT. Tamten okres odrzuciłem w niepamięć. Powód jest taki - dostałem propozycję. John Laurinaitis powiedział, że mam pomóc Alberto w zachowaniu pasa i..

Na rampie pojawia się CM Punk! Fani reagują cheerem, a sam zawodnik kieruję się do ringu gdzie wchodzi i staję twarzą w twarz z Brodusem.

CM Punk: Dlaczego mnie to nie dziwi? John Laurinaitis, to wszystko wyjaśnia. John, jak masz coś do mnie to po co bawisz się w te gierki? Czemu nie staniesz ze mną twarzą w twarz, tylko bawisz się w wysyłanie jakiś pionków..?

Brodus Clay: Zaraz, zaraz. Jak ty mnie nazwałeś?

CM Punk: Powiedziałem pionek.. Czy ja mówię nie wyraźnie? Nazwałem cię pionkiem, a to tylko jedno z wielu słów jakimi można cię nazwać. Bitch, goddamn motherfucker, fatty..

Brodus Clay: Naprawdę myślisz, że mnie to rusza? Mógłbym cię teraz zmieść z ringu, ale nie po to przyszedłem, żeby walczyć z hołotą. John! Za interwencję obiecałeś mi nagrodę - jakąkolwiek sobie wybiorę. Rządam Title Shota na pas WWE..

CM Punk: Zaraz, zaraz. Na Survivor Series to ja pokonałem Alberto del Rio.. zgadza się, grubasku?

Brodus Clay: ...

CM Punk: Zgadza się. I to mi należy się walka z Alberto..

Do ringu wchodzi ubrany w garnitur Alberto Del Rio. Ze sobą ma mikrofon.

Alberto Del Rio: Zaraz, zaraz.. Czyżby chiuaua z Chicago chciałaby kolejną walkę o pas WWE? Czy może ja się przesłyszałem? Brodus określił cię dobrym słowem - hołota. Nie wykorzystałeś szansy, więc możesz zniknąć sprzed mojego szlachetnego i idealnego oblicza i modlić się, by pan Laurinaitis kiedyś jeszcze dał ci walkę o moje złoto.

CM Punk: Masz rację, mogę to zrobić. Ale wolę zrobić to..

CM Punk uderza Alberto! Punk rzuca się na Alberto i sprowadza go do parteru gdzie go niemiłosiernie punchuje. Jednak dobiega Clay, który rzuca się na Punka i masakruję go na macie. Po chwili dobiega do Brodusa obolały Alberto. Alberto podnosi Punka.. Cross Armbreaker. Tymczasem Brodus zakłada Heel Hook. CM cierpi, a do ringu dobiega ochrona, która odciąga Brodusa i Arystokratę od CM Punka. Czyżby Alberto i Brodus ponownie nawiązali współprace? Ci panowie patrzą na siebie znacząco..

Single Match

John Morrison vs David Ottunga

Gwiazda Rocka, czy prawnik? Dwie różne osobowości, kto z nich wygra. W starciu siłowym wygrał David po czym uzyskał sobie przewagę i przez Powerslamy, oraz Suplexy wypracowywał sobie przewagę. Nie trwało to jednak długo, gdyż gdy David chciał wykonać Powerslam Morrison "zleciał" i wykonał Backbreaker & Neckbreaker Combo. John uzyskał sobię przewagę i wykonywał swoje typowe akcje, które spotkały się z bardzo dobrą reakcją fanów. Na koniec dołożył Starship Pain, tyle.

Na backstage'u widzimy Josha Matthewsa, obok niego mistrz US - Dolph Ziggler.

JM: Dolph, na ostatnim ppv przegrałeś z Zackem Ryderem a co ważniejsze - rzuciła cię Vickie. Jak to skomentujesz?

DZ: A jak powinienem sie czuć? Może nie mam wstydu, ale nie obchodzi mnie Vickie. Jest mi teraz obojętna i jedyne na czym chcę się skupić to ja i rozwój mojek kariery. Pierwszy dzień wolności bez niej uczczę dzisiejszą wygraną z Johnem Ceną! Cena, mam nadzieję że widziałeś to co zrobiłem z Zackem Ryderem? Ten pajac poczuł się zbyt pewny, dzisiaj już nie go na Raw.. to chyba nie wymaga tłumaczenia. Już dziś udowodnię, że jestem w stanie sobię radzić bez żałosnych manager'ów.

Single Match

Brodus Clay vs Mason Ryan

Smackdown ma Henry'ego i Showa, Raw - Claya i Ryana. Obydwaj zaczęli od klinczu, przepychanka trwała dość długo - zakończyła się punchami w twarz Claya w narożniku. Mason chwile przeważał, jednak w pewnym momencie Brodus unika Corner Clothesline i szybko wymierza Spinebuster. Od tego momentu Clay zaczął przeważać. Pod koniec walki Mason próbował coś ugrać, jednak to było bardzo desperackie i bezowocne - Clay wykonał Fall of Humanity i z politowaniem przypiął Ryana. Ale czy to wystarczy by walczyć o najważniejszy pas WWE?

Brodus Clay bierze mikrofon.

Brodus Clay: John, czekam na odpowiedź związaną z Title Shotem! Mam nadzieję, że za tydzień ją usłyszę.

Tag Team Match

Reks & Hawkins vs Air Boom

Zaczął Hawkins, oraz Bourne. Początek dosyć szybki, trzeba przyznać, że obydwaj wrestlerzy dawali radę. Gdy Hawkins chciał wykonać Taste of Pain Daniel szybko "wskoczył" mu na ramiona, po czym skontrował to na Hurricarane. Zmiana, Double Dropkick od Air Boom. Hawkins nie za długo dawał sobą pomiatać, Eye Poke, Falcon Arrow i zmiana z Tylerem. Ten wbiegł na Kofiego Big Bootem i zaczęła się przewaga przeciwników tag teamu High Flyer'ów. Reks i Hawkins przybliżali się do wygranej takimi akcjami jak Double Suplex czy Double Big Boot. Gdy Reks chciał wykonać Kofiemu Burning Hammer Afrykańczyk przeszedł z tego na Tornado DDT po czym zmiana z Evanem, tymczasem Reks wpuszcza Curta. Evan biegnie na Hawkinsa, lecz nadziewa się na Spinebuster. Hawkins wchodzi na narożnik, jednak Evan szybko go dopada i Roundhouse Kick. Hawkins spada, a Evan wchodzi na narożnik.. w międzyczasie Reks chciał zrzucić Bourne'a, ale Kingston wykonał mu Trouble in Paradise.. a Evan kończy walkę! AirBourne i pin. 1,2,3!

Na backstage'u widzimy członków Awesome Truth. Miz i R Truth nonszalancko patrzą w obiektywy kamery po czym Miz zaczyna.

The Miz: Naprawdę uważacie, że ten żałosny zlepek - Rock & Cena - udowodnił, że jest lepszym teamem? Really? Jeśli tak to jesteśmy to dlatego, żeby was wyprowadzić z błędu. To był wypadek przy pracy.. jak inaczej wytłumaczycie fakt, że nie ma dzisiaj Rocka? Boi się nas. Boi się co by go czekało. Rock wie, że ich wygrana była szczęściem i dlatego go dziś nie ma. Ta pieprzona gra w filmach to tylko pretekst. Po Survivor Series mieliśmy stać się ikoną wśród tag team'ów w WWE. Tak się nie stało, o wszystkim zadecydował.. przypadek, szczęście. Nie wiem jak to nazwać. Ale jak nie na Survivor Series to kiedy indziej. Nie myślcie, że ktoś taki jak Cena jest w stanie nas zatrzymać. To dopiero początek.

R-Truth: Survivor Series 2011. Każdy tą datę zapisał sobię jako upadek Awesome Truth. Mylicie się, Jimmy's! Mówiłem wcześniej - Cena i The Rock nas nie wybiją z rytmu. Czy ja się myliłem? Powiedzcie mi, czy ja wyglądam na kogoś obłąkanego? R-Truth nigdy nie kłamie.. ja jestem dobry R-Truth..

The Miz: And that's..

R-Truth: ..the fuckin truth!

Na całej hali rozbrzmiewa piosenka zespołu Motorhead, fanowie wybuchają cheerem. Na rampie pojawia się Triple H, pod okiem ma siniaka - widać jego efekt walki z Nashem. Triple H staję w środku ringu i z uśmiechem na twarzy bierze mikrofon.

Triple H: Co tu by powiedzieć? Może spójrzcie na to.

Na titantronie ukazuję się moment jak Triple H wykonuję Nashowi Pedigree na krzesło.

Triple H: Czuję się o wiele lżejszy, jakby coś we mnie opadło. Wczoraj dostałem to czego chciałem. To czego pragnąłem od momentu gdy Nash odwrócił się ode mnie. Wczoraj wprawdzie nie wygrałem, ale.. czy naprawdę ktoś myślał, że przyszedłem by wygrać tą walkę? Czasy kiedy walczyłem co tydzień i zdobywałem pasy mineły. Wczoraj nie wyszedłem, by wygrać.. wczoraj wyszedłem by Kevin Nash dostał wpierdol swojego życia. By zaczął żałować, że wrócił do tej federacji. Teraz gdy zrobiłem co chciałem mogę powiedzieć to! Uwaga... Nash! You arrrrreee.... fireeed!

Single Match

Dolph Ziggler vs John Cena

Końcówka walki.. (od tego momentu wszystkie walki będę pisał od końcówki, sorry za niekonsekwencje)

Dolph w narożniku, John go punchuje. Irish Whil do przeciwnego, Dolph kontruje i to Cena wpada w corner. Dolph biegnie.. nadziewa się na but Cena'y. Dolph klęka trzymając się za głowę, a John Cena skaczę.. Leg Drop Bulldog.. ale Dolph unika i nogi Johna uderzaja o matę. Ziggler kopie go w brzuch, tak że się schylił i to on wykonuję Leg Drop Bulldog. Dolph przypina.. 2. Dolph wściekły wykonuję serię Elbow'ów na Cenie. Dolph podnosi Johna, przygotowanie do DDT. Jednak Cena wykręca mu rękę i Fisherman Suplex! John podnosi Cena'e, ale Mr.Perfection wykonuję Jawbreaker. Pewny siebie Dolph odbija się od lin, Clothesline.. nie! Cena unika, Protoplex.. i przygotowanie do U Can't C Me! John Cena odbija się od lin.. Impact! Cała chala jest wniebowzięta. John czeka, aż Dolph wstanie.. wyniesienie na bary.. ale nie, Dolph przytrzymuję się lin. Cena jednak wykonuję mu Attitude Adjustment na obszar poza ringiem. Cena szybko wychodzi, wolno podnosi Dolpha.. ten jednak go odpycha i Superkick! Obydwaj padają poza ringiem. Sędzia odlicza.. 10! Walka kończy się Double Count Out.

Po walce John chce podać rękę Dolphowi.. ten jednak go odpycha. John patrzy na niego a Dolph odchodzi na backstage. Po chwili John bierze mikrofon.

John Cena: Nie pozostawię tego tak. I tu nie chodzi o to, że Ziggler nie podał mi ręki, bo tego się spodziewałem. Chodzi mi o the Rocka. Nie obchodzi mnie, że jesteś legendą.. ja cię mam za zwykłego śmiecia bez honoru i tego zdania nie zmienię. Brak honoru, obłuda - to tylko kilka rzeczy, które cechują Rocka. Na Survivor Series wykonałeś mi z zaskoczenia Rock Bottom, a teraz..? Ktoś mi powie gdzie jest The Rock? Oto jest cała gwiazda. Za tydzień chcę byś się pojawił na RAW. Mam pewną propozycję, którą chcę ci przedstawić.. twarzą w twarz.

Main Event - Single Match

Alberto Del Rio vs Alex Riley

końcówka walki..

.. i A-Ry wrzucony w narożnik przez Alberto. Arystokrata łapie go w pasie.. German Suplex. Przechodzi do pinu.. niestety, tylko 2. Alberto przechodzi do ofensywy, Irish Whip na liny i Titl a Whirl Backbreaker! Próba pinu.. znowu tylko 2. Meksykanin nie zniechęca się, podnosi Alexa, lecz ten bierzę schylonego Alberto, Small Package..2! Alberto wstaję, lecz nadziewa się na spear od A-Ry'a, który jest zakończony serią punchy. Riley wykonuję parę punchy w twarz Del Rio, który jest już na nogach.. Irish Whip w przeciwny narożnik. A-Ry biegnie, jednak Alberto ucieka z narożnika. Jednak Riley zatrzymał się tuż przed samym narożnikiem i w niego nie wpadł.. i mamy Running STO na zaskoczonym Del Rio. Alex pinuje.. 2! Alberto ucieka z ringu, lecz Alex w pole dobiega.. Suplex do ringu. A-Ry teraz wchodzi na narożnik.. akcja wysokiego ryzyka? Jednak Ricardo sprytnie zrzuca Alexa. Riley teraz wstaję oparty o narożnik. ADR wykorzystuję jego położenie, Corner Enzuigiri! To chyba będzie koniec. Jest pozycja do Crossing Armbreaker.. ale co to? Z trybun wybiega CM Punk. Alberto puścił Alexa i podbiega do lin. Riley wykorzystuję to.. School Boy! 1..2..3!

Alex Riley świętuję, a CM Punk wchodzi do ringu.. GTS dla Alberto! CM Punk wykopał arystokratę z ringu, po czym wziął jego pas i podniósł w górę na co publika zareagowała porządnym cheer. Tym akcentem Raw schodzi z anteny!

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Wyniki Superstars:

Hunico def. Johnny Curtis

Drew McIntyre def. Yoshi Tatsu

Trent Barreta def.Heath Slater

PS: Komentować, ja napewno też się odwdzięcze komentem.

• Odpowiedzi 3
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• RealAmerican

1

• Majster

1

• 8693

1

• Catarax

1

Top użytkownicy w tym temacie

Pierwszy odcinek, więc wiele nie można powiedzieć, ale zapowiada się ciekawie. Brodus jest mocno promowany na niszczyciela i chce walki o pas, więc będzie świetnie, bo lubię tego zawodnika. Cena vs The Rock sielanka się skończyła i szykuje się już feud, czyżby prowadził aż do Wrestlemanii ? Triple H zwolnił Nasha, ale chyba na tym się nie zakończy i tutaj przewiduje ciekawy storyline. Jestem ciekawy co robi Alex Riley w ME, czyżby to taki jednorazowy występ, czy jednak zobaczymy go częściej w takich walkach. Mamy pytanie co do TT, Air Boom są mistrzami czy ktoś inny ?

12658356164fd73b28cd7c3.jpg

• Reputacja:   1

A więc Twój pierwszy odcinek już mnie zaciekawił. Szczególnie jak to kolega Majster napisał od razu mocna pozycja Brodusa Claya to mój nie wiem który, ale mieści się w pierwszej 8 moich ulubieńców. Promujesz go na niszczyciela i bardzo, bardzo fajnie będzie ciekawie z tą postacią. Idąc dalej:

... Starship Pain, tyle.
Hahah rozbawiło mnie to :P .

Druga walka czyżby to był szybki squash??? Bo nie za wiele się w niej wydarzyło. Za ledwie kilka punchy od Masona, który później z łatwością dostaje po du*** :) I taka właśnie budowa Mastadona jest świetna niczym sam Ryan w walce z Kane'm z prawdziwego WWE chociaż była trochę dłuższa. Walka Zigglera z Ceną miała ciekawy przebieg i sam wynik również dobry, a spodziewałem się wygranej Ceny. Czytając ME zauważyłem, że być może u Cb Riley przedostał się do ME albo do samego Upper Mid Cardu no nie mam nic przeciwko temu... School Boy na zakończenie pojechanie przy pomocy Punka, podgrzanie feudu oby Ci to fajnie wyszło :D Ogólnie masz ciekawy pomysł na diary, dobrze się czyta pomijając takie nie potrzebne wstawki jak np. dałem ją w cytacie. Dobry odcinek.

Ocena: 9-/10 (ponieważ to twój 1 odcinek)

Wow! To twoja pierwsza przygoda z diary? Jeśli tak, to powinienem Ci dać maxa czyli 6/6, ale chyba i tak to zrobie, ponieważ gala była świetna!

Tak jak Blaze nadmienił, Brodus Clay od razu wyszedł wyżej w... hierarchii twojego diary, co zapowiada się, a właściwie już jest naprawdę dobre, ponieważ lubię patrzeć jak w diary jakiś "realny jobber" dostaje push. Walki mogłyby być trochę dłuższe. Speeche i ogólnie segmenty są naprawdę na wysokim poziomie i podobał mi się segmencik otwierający galę. Jedynie trochę denerwuje mnie to, że w niektórych momentach (takich jak segment otwierajacy galę) dodaje entrance'y a w reszcie, w większości nie. Dostajesz ode mnie 5+/6 pozdrawiam :).

"Hey,Colt Cabana! How are you doing?"~Philip Jack Brooks
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Lubię to
      • 18 odpowiedzi
    • WWE Royal Rumble 2025
      Spekulacje i dyskusje na temat WWE Royal Rumble 2025!
      • 79 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 17 922 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 686 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
      • 100 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
      • 9 350 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 146 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 172 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 513 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 850 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• IIL
      Roman Reigns vs CM Punk vs Seth Rollins może zamknąć pierwsza noc WM 41 Just a moment... WWW.WEBISJERICHO.COM Trochę dziwnie, że taki triple threat będzie tam o pietruszkę. Roman też raczej wygrywa. Nie uwalą go dwa lata z rzędu.  Czyli Cody vs Cena domknie drugą noc, a zwycięzca RR w takim układzie do openera? 
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE NXT #771 Data: 04.02.2025 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: TV-Show Lokalizacja: Orlando, Florida, USA Arena: WWE Performance Center Format: Live Platforma: The CW Komentarz: Booker T, Corey Graves & Vic Joseph Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
    • MattDevitto
      Kurczę pieczone Ale teraz zacząłem łączyć kropki.... Za rok gala wiadomo gdzie i dlaczego $$$, więc poczciwy Titus jest idealnym kandydatem na zwycięzcę. Ależ to będzie piękne redemption po małej wpadce kilka lat wcześniej - od zera do bohatera - Amerykanie kochają takie historie Proszę wsiadać do pociągu Titus O'Neil RR winner 2k26!
    • -Raven-
      Rozmawiali wyłącznie po francusku
    • -Raven-
      W zeszłym roku stawiałem na Rudą, ponieważ Aliensowa miała pas już bardzo długo i WM-ka była na papierze dobrym momentem żeby zrzucić z niej złoto, a Linczująca już dawno nie miała pasa, tak więc ułamki wychodziły mi tak a nie inaczej. Mimo to, fajnie się było pomylić w tej kwestii Akurat w tym przypadku uważam podobnie. Stratna ma zbyt krótko tytuł (nie dali jej się jeszcze wykazać), a Flara jest na papierze takim "faworytem", że w ramach "zaskoczenia" powinni ją tutaj podłożyć. Jabłecznikowa zbiera tytuły tak ekspresowo, że jeszcze na spokojnie ma czas żeby w tej kwestii ścignąć starego, tak więc tutaj na spokojnie będzie mogła jobnąc, żeby wypromować nową gwiazdę ze stajni W.        Bardzo dobry ruch z "rozbiciem" tagu Callgirl i Bi-Anki. Jade koszmarnie wypadała na tle Belair. Była sztywna, kanciasta i jej akcje nie wyglądały w ringu płynnie. Baardzo się to rzucało w oczy w kontraście do roboty jaką wykonywała Warkoczowa. Storm wyglądała wyłącznie dobrze kiedy trzeba coś było odwalić siłowo. Wycofanie jej z tagu i scenariusz, że któraś z kumpelek (Bianca lub Naomi) ją wyeliminowała, to samograj i instant materiał na turn i starcie na WM-kę. Niby logika podpowiada Naomi (bo to ona najwięcej zyskała na wyeliminowaniu Koksiary), ale chciałbym zobaczyć zestawienie Montezowej z Siwą na WrestleManii, gdzie Belair by wygrała dzięki Naomi (bo okazało by się, że jednak obie były w zmowie).    
  • Dodaj nową pozycję...