Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wrestler października 2011

Wrestlerem października 2011 powinien zostać:  

178 użytkowników zagłosowało

1. 1. Wrestlerem października 2011 powinien zostać:

• Alberto del Rio
      15
    • Awesome Truth (The Miz & R-Truth)
      92
    • Big Show
      7
    • Cody Rhodes
      36
    • James Storm
      22
    • Bobby Roode
      6

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Krótko, Alberto Del Rio.
This time is time for X.

7648444334e8dfa66d06e2.jpg

• Odpowiedzi 47
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Koper

2

• Vercyn

2

• Mis440

1

• Catarax

1

Top użytkownicy w tym temacie

No licho w kandydatach,ale taki miesiąc..

.głos na miza i trutha.

And if you're not down with that, I've got just two words for ya!

• Urządzenie:  Android
  • Styl:  Jasny

Cody - niezmiernie genialny styl mówienia, fascynujący gimmick, zawsze ma coś do powiedzenia. Do tego przywrócił stary pas Interkontynentalny, feuduje z Ortonem, po prostu jest na fali. Myślę że to jeden z głównych kandydatów na zwycięzcę Royal Rumble 2012

W poprzednim głosowaniu miałem dylemat: Henry czy Rhodes. Wtedy mój głos poleciał na Henryego, więc teraz 100% pewności, głos idzie na Cody'ego. Wspaniały gimnick, świetnie odgrywa swoją rolę a także sprawdza się jako mistrz.Przyszły frontman WWE

• Reputacja:   413
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Ciemny

Zastanawiałem się pomiędzy Stormem, Awesome Truth a Cody Rhodes. Mimo, że James zdobył pas WHC i daje dobre proma to jednak trochę za mało. Miz i Truth to gwarancja świetnych segmentów jeśli chodzi o mikrofon. A Cody już od dłuższego czasu systematycznie pnie się w hierarchii WWE szkoda, że nie dali mu wygrać na PPV z Ortonem. Mimo iż przegrał z Randym to dostanie mój głos.

Najdłużej panujący w historii Attitude Mówi Typer Champion of the world!!!

1. Miejsce - Typer AEW 2020

1. Miejsce - Typer AEW 2021

2. Miejsce - Typer WWE 2020

3. Miejsce - Typer Mistrzostw Świata 2014

3. Miejsce - Typer Ligii Europy 2014/2015

156429637657b4c00661021.jpg

Mój głos poleciał na Awesome Truth, może nie robią walk jak Hero & Castagnoli ale każde ich promo segment wejście do ringu wywołuje uśmiech na mojej nieogolonej gębie :D

Zdecydowanie Awesome Truth (chociaż Rhodes też jest dobry)
Jeff Hardy $4ever$

Głos na Cody'ego za świetne odgrywanie gimmicku, bardzo dobre proma i systematyczną poprawę ringowej postawy. Rhodes zdecydowanie wyrasta na przyszłość federacji i sądzę, że choć przegrał z Ortonem, to jednak taka porażka nie umniejsza jego postaci, która już niedługo zagości na stałe w ME.

Nie będę się rozpisywał, ale powiem jedno - Cody Rhodes ;)
And that's the bottom line, 'cause Stone Cold said so!

4263941014eb13bffce0e5.jpg

Wahałem się między Awesome Truth i Cody Rhodesem ale jednak zdecydowałem się na pierwszą opcję. Cody ma jeszcze trochę do udowodnienia, a przede wszystkim do pokazania. Co zaważyło na głosie? To że Awesome Truth wychodzili z PPV z tarczą, a Rhodes ostatnio (zwycięstwo nad Ortonem to byłaby kropka nad I)

Cytat:

moje odczucia są nieco inne, jak dla mnie jest nudny i ciężko się go słucha, ma jakiś dziwny głos w ogóle.

Co Ty to?? Are you serious?? Rhodes nudny?? No nie wierzę, że taka osoba jest, którą Cody nudzi Jego głos dziwny?? Właśnie, że jest oryginalny, potrafi zaciekawić i jak już pisałem, po czym domyślam się, że kilka osób mi przyznało rację Cody potrafi opowiadać jak gość z Mortal Kombat Armagedon ''Began ...''.

Ja mam to samo zdanie co kolega ThePhenomStreak. Rhodes ma dziwny głos i do tego jakoś powoli mówi co mnie do niego zniechęca. I przyznam się, że przewijam segmenty z jego udziałem (z wyjątkiem walk).

Co do tematu. Mój głos poleciał oczywiście na Awesome Truth. Segmenty z ich udziałem są bardzo dobre, a nawet świetne. Miło się ich słucha, miałbym małe zastrzeżenie co do jakości walk. Bo jak wiadomo Miz ma jednak ograniczony moveset. U Trutha już lepiej to wygląda.

10244105464ed23faa1aa33.jpg

Booby Roode - mimo iż zabrali mu największy moment :(

James Storm - dobry wyrazisty mistrz

był

z niego.

Nie bierz życia za poważnie,

Bo i tak trafisz do piachu.

1240828704e1eb65585182.jpg

Tak więc zastanawiałem się pomiędzy James'em Stormem i AWesome Truth. Na czym dużó stracił. James Storm chwilowo fajnie się prezentował jako mistrz i napewno to było najbardziej zasłużone zdobycie pasa tna, prawdopodobnie w historii. No i oczywiście Awesome Truth, które trzęsie całą federacją. Lubię zarówno Awesome Truth jak i James'a, jednakże ostatecznie mój głos idzie na Storma. NAJBARDZIEJ ZASŁUŻONY MISTRZ W HISTORII DIXIELANDU!

Moim zdaniem James Storm . Dlaczego , bo zdobył ten pas ciężko harując. Od samego początku z TNA . Zasłużył na to.

On z Roodem przypominają mi trochę DX . Ale jako sam zawodnik prezentuje znakomite umiejetnosci ringowe tak jak Shawn Michaels.

13315742274f3f94ee33a37.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Jeffrey Nero
      Ash by Elegance też jednak nie skończyła kariery od początku to było podejrzane żadnych przecieków co jej było.
    • MattDevitto
      Kompletnie mnie te RR nie interesuje, ale będę musiał rzucić okiem na walkę Stylesa to też przy okazji zobaczę pewnie oba RR matche. Nie przekonują mnie jednak te zapowiedzi i obiecanki za pięć dwunasta
    • Attitude
      Nazwa gali: NJPW Road To The New Beginning 2026 - Dzień 3 Data: 28.01.2026 Federacja: New Japan Pro Wrestling Typ: Event Lokalizacja: Tsugaru, Aomori, Japan Arena: Ito Mining Arena Tsugaru Publiczność: 987 Karta: Wyniki: Powiązane tematy: New Japan Pro Wrestling - dyskusja ogólna
    • GGGGG9707
      Tak też mi niespodzianki, Belair, AJ Lee, Lesnar, LA Knight, Dom, pewnie ten nowy arab saudyjski którego wzięli.  Ja zawsze na Royal Rumble przyjmuję sobie że chcę co najmniej jedną niespodziankę ale taką której się nie spodziewam. Te wymienione się nie liczą bo i tak prawie pewne że będą i to żadna niespodzianka. Choćby to był nie wiem Hornswoggle to i tak dam na plus bo będę zdziwiony a o to chodzi w Royal Rumble. Chyba na 60 wrestlerów da się zarezerwować 1 miejsce dla kogoś kogo si
    • MattDevitto
      Myślałem, że ona skończyła z wrs
  • Dodaj nową pozycję...