Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wrestler października 2011

Wrestlerem października 2011 powinien zostać:  

178 użytkowników zagłosowało

1. 1. Wrestlerem października 2011 powinien zostać:

• Alberto del Rio
      15
    • Awesome Truth (The Miz & R-Truth)
      92
    • Big Show
      7
    • Cody Rhodes
      36
    • James Storm
      22
    • Bobby Roode
      6

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Głos na Miza i Trutha, świetnie wykonują swoją robotę, a ich segmenty przy micach są boskie :lol:

I hate this idea, that you are the best.

Because you not.

I'm the best.

Best in the world.

I'm CM Punk and you're not.

• Odpowiedzi 47
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Koper

2

• Vercyn

2

• PH93

1

• Duke

1

Top użytkownicy w tym temacie

Poleciał głos na Awesome Truth. Ich feud z WWE jest dobrze prowadzony i ciekawy. Obaj są dobrzy za mikrofonem, w ringu trochę gorzej, ale R-Truth daje radę. Jedyne co mnie w nich wkurza to ten ich debilny taunt, który jednak mojego głosu nie zmieni :)

1161423919541b3db89050d.jpg

Głos na Awesome Truth świetnie wykonują swoją prace na Raw.Świetne segmenty i walki.

We walk alone in the unknown

We live to win another victory

We are the young

Dying sons

We live to change the face of history...

2482447074e46ec6d7986d.jpg

• Urządzenie:  Windows

Głos na James Storm. Zdobył pierwszy WHC, dobry gimmick wrestler kompletny. Jednak gdyby nie przegrana Bobbyego na BfG (pozdro Hulk) zagłosowałbym na niego. A tak głos na Jamesa.

5098708654e2b2a2fd00e6.jpg

Dla mnie jest nim Alberto del Rio, ponieważ w końcu ktoś pokonał pana Never Give Up w pojedynku Last Man Standing Matchu
IT'S CLOBBERIN TIME !!!

Dla mnie jest nim Alberto del Rio, ponieważ w końcu ktoś pokonał pana Never Give Up w pojedynku Last Man Standing Matchu

Przy pomocy Awesome Truth

Waham się pomiędzy dwoma, najbardziej zasługującymi moim zdaniem głosami w tej ankiecie. Awesome Truth i Cody Rhodes. Sam nie wiem do końca, kto lepiej w tym miesiącu wypadł, oboje podobnie zasłużyli na tytuł wrestlera tego miesiąca, ale trzeba zdecydować się na numer jeden. Od początku faworyzowałem The Miza, R-Trutha nie przetrawię w dalszym ciągu, na szczęście wyraźniejszą postacią jest Mike i pomimo tego, że stracił tytuł zapowiada się, że utrzyma swoją wysoką pozycję, wraz z R-Truthem, któremu co jak co, ale też się należało. No cóż. Bez zbędnych przeciągnięć moje serce zdobywa tego miesiąca Awesome Truth.

... Awesome Truth ...
I'll be your end of days

13763742594de11b25bc24b.jpg

Miałem dylemat między Cody'im a Awesome Truth. Ostatecznie wybrałem Tag Team. Dlaczego? Głównie za segmenty, które świetnie zagrali.

7888236935487467758dd1.jpg

Mój głos leci na Awesome Truth. Ci dwaj panowie całkiem nieźle mieszają, przy micu są po prostu dobrzy, w ringu też nie jest źle (chociaż nie ukrywam, że mogłoby być lepiej), no i dzięki nim Jasiek nie zdobył pasa WWE :D Muszę odnieść się do opisu Rhodes'a, a mianowicie do:

wciąż robi dobrą robotę na majku
, moje odczucia są nieco inne, jak dla mnie jest nudny i ciężko się go słucha, ma jakiś dziwny głos w ogóle...

[ Dodano: 2011-11-01, 20:58 ]

Mój głos leci na Awesome Truth. Ci dwaj panowie całkiem nieźle mieszają, przy micu są po prostu dobrzy, w ringu też nie jest źle (chociaż nie ukrywam, że mogłoby być lepiej), no i dzięki nim Jasiek nie zdobył pasa WWE :D Muszę odnieść się do opisu Rhodes'a, a mianowicie do:

wciąż robi dobrą robotę na majku
Moje odczucia są nieco inne, jak dla mnie jest nudny i ciężko się go słucha, ma jakiś dziwny głos w ogóle...
Cm Punk- the best WRESTLER in the world

10435267044e63d35cd0763.jpg

• Reputacja:   405
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Jasny

W tym miesiącu z czystym sumieniem mogę zagłosować na Roode'a (co niektórzy zrobili w zeszłym), który stoczył wiele świetnych walk, na micu staje się coraz bardziej przekonujący, został niesamowicie wypromowany przed BfG - i chociaż zjebali jego momentum na Bound For Glory (nie dając tytułu) - to finalnie zdobył jednak pas (niestety na tygodniówce :roll: ). To wszystko składa się jak dla mnie na obraz wrestlera października.

Edytowane przez -Raven-

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

to finalnie zdobył jednak pas (niestety na tygodniówce ). To wszystko składa się jak dla mnie na obraz wrestlera października.

ale on pas zdobędzie w listopadzie :twisted:

Edytowane przez Vercyn

Głosowałem Awesome Truth , ponieważ w tym miesiącu naprawdę dużo osiągneli .

Mam nadzieję , że po zawieszeniu Evana Bourna to oni zgarną pasy TT !

You Know It !

21309530674eb17f27ad97c.jpg

• Reputacja:   1

Mój głos no nie wiem kogo wybrać jedną opcją jest Cody Rhodes ogólnie za całokształt i świetne dalsze prowadzenie swojego gimmicku w tym rozpoczął feud z byłym swoim liderem Ortonem i życzę mu, aby wygrał jak z Mysterio. Druga opcja to Awesome Truth ich nigdy nie brakuje, są świetni a nawet ich taunt mi się podoba. Teraz jeszcze mają bardzo dobrą akcję podwójną. I mam mały dylemat kogo wybrać... Awesome Truth!!

moje odczucia są nieco inne, jak dla mnie jest nudny i ciężko się go słucha, ma jakiś dziwny głos w ogóle.

Co Ty to?? Are you serious?? Rhodes nudny?? No nie wierzę, że taka osoba jest, którą Cody nudzi :wink: Jego głos dziwny?? Właśnie, że jest oryginalny, potrafi zaciekawić i jak już pisałem, po czym domyślam się, że kilka osób mi przyznało rację Cody potrafi opowiadać jak gość z Mortal Kombat Armagedon ''Began ...''.

Edit: Jakie szczęście, że jeszcze nie oddałem głosu zmieniam zdanie głos na Rhodesa!!

Edytowane przez 8693

Na początku moimi faworytami byli Awesome Truth. Ale potem próbowałem to sobie przeanalizować. Owszem, AT trzęsą federacją, są uwikłani w ciekawy storyline i wygrywają pojedynki... ale mnie osobiście jakoś tak średnio to rajcuje. Ot, po prostu. Jeżeli na tę chwilę miałbym wybierać, to bardziej czekałbym na Rhodesa i jego proma/walki niż na AT (mimo, że oddać należy im oczywiście to, że są rzeczywiście nieźli). Cody to zajebisty speech za zajebistym speechem i chyba już taka gwarancja ciekawych pojedynków. Powiem też, że mam słabość do gimmicków psycholi - są one moimi ulubionymi. Co prawda o wiele bardziej wolę takich w stylu Edge'a bądź Ortona z 2009/z początku 2010 kiedy był tweenerem niż już takie całkiem ześwirowane, ale "Undashing" po prostu do mnie ostatnio zaczął trafiać. Dobra walka z Ortonem na Vengeance, niespodziewane moonsaulty z jego strony też bardzo fajnie mu w niej wychodziły. Co z tego, że przegrał? Koleś rządzi.

A James Storm zajął Roode'owi jego miejsce. Ok, jest dobry na micu, ale sposób w jaki zdobył pas i na jakiej gali (zwykły Impact!) były chujowe. Wyróżnia się, ale nie na tyle moim zdaniem, by przebić WWE i Rhodes'a do spółki z AT.

A zatem głos na Cody'ego. Ok, przyznam się też, że jakoś bardziej uśmiecha mi się robić filmik o nim niż o Mizie i Truthie :wink: .

„The optimist thinks this is the best of all possible worlds. The pessimist fears it is true.” - J. Robert Oppenheimer

„W krainie ślepców jednooki jest królem.”

899277064ec56dc584330.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Turniej AAA Rey de Reyes startuje już dzisiejszego wieczoru na żywo na Fox w Ameryce Łacińskiej oraz na YouTube i Facebooku w pozostałych regionach. Główne mecze dzisiejszej gali to m.in. pojedynek o AAA Mega Championship, w którym Dominik Mysterio broni pasa przed El Hijo del Vikingo. Stypulacja jest jasna: jeśli Mysterio wygra, Vikingo nie dostanie już strzału na tytuł, póki Dominik jest mistrzem. Jeśli jednak Dominik przegra, będzie musiał na zawsze opuścić AAA. Finał turnieju Rey de Reye
    • Grok
      AEW Collision w sobotę, 14 marca 2026 roku, to odcinek go-home przed niedzielną galą pay-per-view Revolution. Odcinek został nagrany w środowy wieczór w San Jose Civic w San Jose w Kalifornii. Zaplanowano sześć meczów. Ricochet, Bishop Kaun i Toa Liona z The Demand zmierzą się z Ace Austinem, Austinem Gunniem i Juice'em Robinsonem z Bang Bang Gang w walce trójstronnej. Andrade El Idolo zmierzy się z Mascarą Doradą, przygotowując się do starcia z Bandido na niedzielnej gali pay-per-view.
    • Grok
      Mercedes Moné straciła kolejny pas. W sobotę Moné straciła EWA Women’s Championship na rzecz Mili Smidt na evencie BZW x Rixe APOGEE we Francji – to jej trzecia strata tytułu z rzędu w tym miesiącu. Po walce obie pokazały transparent z napisem „MORE WOMEN IN THE RING!” w geście jedności. Moné nie występuje w AEW od czasu utraty TBS Championship na rzecz Willow Nightingale na ostatnim AEW Dynamite w 2025 roku, po czym ogłosiła przerwę. W tym czasie, poza telewizją AEW, wróciła do występów w i
    • Attitude
      Nazwa gali: Rixe/BZW Fan Pass VII Data: 14.03.2026 Federacja: Rixe Catch, Banger Zone Wrestling Typ: Event Lokalizacja: Dreux, Francja Arena: Palais des Sports Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Independent Zone
    • Grok
      Do karty WWE Raw na poniedziałek dodano dwa nowe mecze. Na galę zaplanowano teraz pojedynek Maxxine Dupri z Nattie. WWE ogłosiło tę nowinę za pośrednictwem mediów społecznościowych w sobotę. To będzie ich trzeci singles match, licząc od odcinka Raw z 9 lutego, gdzie ich starcie zakończyło się double countoutem. Dwa tygodnie później Nattie pokonała Maxxine Dupri przez ref stoppage – Dupri została rzucona w słupek ringu, znokautowana i sędzia przerwał walkę już po 1:38. Dodatkowo ogłoszono, że
  • Dodaj nową pozycję...