Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wrestler października 2011

Wrestlerem października 2011 powinien zostać:  

178 użytkowników zagłosowało

1. 1. Wrestlerem października 2011 powinien zostać:

• Alberto del Rio
      15
    • Awesome Truth (The Miz & R-Truth)
      92
    • Big Show
      7
    • Cody Rhodes
      36
    • James Storm
      22
    • Bobby Roode
      6

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Macintosh
  • Styl:  Jasny

http://www.attitude.pl/gfx/wrestler_miesiaca.gif

Raw:

- Alberto del Rio - na Hell in a Cell zwyciężył w klatce przejmując pas od Johna Ceny. Warto dodać, że było to Triple Threat Match (+ CM Punk). Wykazał się sprytem i pomysłowością. Na drugim październikowym PPV pokonał również Johna Cenę broniąc wcześniej zdobyty pas w Last Man Standing Matchu. Zdecydowanie zasługuje na miejsce wśród tych najlepszych w tym miesiącu.

- Awesome Truth (The Miz & R-Truth) - nie zdobywają pasów tagteamowych, ale zdecydowanie są wiodącymi osobami na RAW. Nie można ich rozpatrywać oddzielnie, tylko jako drużynę. Wykonują świetną pracę na majku, a segmenty z nimi można słuchać po wielokroć. To nie Mark Henry jest siejącym postrach monsterem, ale ta właśnie dwójka trzęsie RAW i federacją przypominając chociażby wydarzenia po main evencie gali Hell in a Cell.

SmackDown!:

- Big Show - po powrocie stał się ciężkim oponentem Marka Henry'ego. Pała żądzą zemsty, co przekłada się na jego proma i twardy sposób walki. Co prawda na zdobycie pasa liczyć nie może, ale na pewno jest bardziej wyrazistą postacią SmackDown! niż obecny Champion.

- Cody Rhodes - wciąż robi dobrą robotę na majku, a na Hell in a Cell PPV walnął solidne promo i wymienił stary pas Intercontinental na klasyczny pas. Jego postać ma i charyzmę i micskille, a w ringu radzi sobie coraz lepiej. Walkę z Ortonem na drugim październikowym PPV przegrał, ale wystarczy przypomnieć sobie, jak się w tym pojedynku zaprezentował.

TNA:

- James Storm - niespodziewanie zdobył pas TNA World na przedostatniej gali Impact Wrestling. Stoczył solidną walkę z Boobym Roodem przed Bound for Glory, a na mikrofonie radzi sobie znacznie lepiej niż większość rosteru TNA. Piwosz, tudzież Kowboj, ma potencjał, który dobrze wykorzystany może dać nam jeden z najlepszych ostatnio feudów w TNA na linii - Storm-Roode.

- Bobby Roode - w październiku dał kilka bardzo dobrych pojedynków, w tym na Bound for Glory, gdzie przegrał przez kant Kurta. Pas należał się jemu, jak psu micha. Na ostatniej tygodniówce został po raz drugim pretendentem do pasa TNA World, który obecnie jest w posiadaniu jego tagteam partnera - Jamesa Storma. Może i nie radzi sobie na majku tak, jak jego kolega z teamu, ale ringowo na pewno mu nie ustępuje, co może doprowadzić do świetnych walk obu tych zawodników.

Ankieta potrwa 3 dni, typy i uzasadnienia na podstawie

• Odpowiedzi 47
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Koper

2

• Vercyn

2

• Mis440

1

• Catarax

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Styl:  Klasyczny

O jejku, myślałem, że na RAW znajdzie się Dolph. Mój głos poleci na Cody'ego Rhodesa, za to, że od początku roku ma ciągle ten sam gimmick i wczuwa się w niego niesamowicie. O Alberto nawet nie myślałem, gdyż jako teraz mistrz jest po prostu nudny, nudzi mnie już. On w przeciwieństwie do Cody'ego MOIM ZDANIEM już się tak nie wczuwa w swoją rolę. Po zdobyciu pasa, czuje się, jakby Dos Caras sobie "odpuścił" Także nie Big Show, gdyż ta dominacja długo nie potrwa na pewno, stawiam, że do TLC będzie już "po wszystkim"

18056192365019276624f15.jpg

Głos poszedł zdecydowanie na Rhodesa. Lubię go za ten jego świetny mic-skill oraz ten "tajemniczy" sposób mówienia. W ringu radzi sobie tak samo świetnie jak większość Main Eventerów (pomijając Randalla i Jaśka). Cody z pewnością zasługuje na Wrestlera miesiąca, jak nie w tym to mam nadzieję, że w następnym :)

Pozdrawiam,

"If ya smeeeeelelelelle What the Rock is Cookin' ?!"

808221084ed0cf03bd579.jpg

Głos na Awesome Truth, którzy bardzo dobrze się prezentują, angle z ich udziałem są ciekawę no i dawno nie było takiego dobrego teamu w WWE. Panowie pasują do siebie. Szkoda, że nie ma Zigglera bo on moim zdaniem powinien być za ADR, gdyż wywindował pas US w górę. Oby następnym posiadaczem został ktoś równie dobry jak Dolph (chciałbym, żeby to był Riley).

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows

Wszystkie typy maja sens, ale z racji tego, ze robia co chca - Awesome Truth. Miz zostal zepchniety do tagu, a wciaz jest wiodaca postacia. Sadze, ze ich dominacja sie powoli konczy (szczegolnie, ze przyjdzie im sie zmierzyc z teamem nie do zatrzymania), ale w Pazdzierniku sporo namieszali.

... Gejowski taunt prawie sprawil, ze punkt ode mnie szedl na konto Rhodesa, ale przymknalem oko

50608915156a3743c1fa34.jpg

Głos dla Awesome Truth

19873598114f366ddbb614a.jpg

Zdecydowanie Alberto.

Niby niczym szczególnym w tym miesiącu nie zabłysną (o ile zdobycie pasa WWE możne tak nazwać) ale po prostu nie mogę zagłosować inaczej. :D

:D

Głos na Rhodesa.Facet od kilku miesięcy jest coraz bardziej pushowany a w tym miesiącu można to było "naocznie" sobie uświadomić.Bardzo dobre proma zarówno na tygodniówkach jak i na PPV.Kolejne obrony pasa (w tym z J-Mo jako nieprzygotowany) dodatkowo ciekawy program z Randy Ortonem.Na plus też powiększenie swojego movestu.

Zrobiłem dużo dla biznesu:

Udział: Youshoot Teddy Long, Youshoot Rikishi, Lapsed Fan Podcast, Wrestling Soup, konwersacje z Dejwem na twitterze... Więc się wypowiadam + jestem w stanie słuchać Russo.

Ze względu na świetne segmenty Awesome Truth

Mój głos leci na Cody'ego Rhodesa. Jego gimmick wciąż genialny i jak napisał Makaveli25 jego styl mówienia choćby był nie zrównoważony. Mic skille dobre, walki też. Można powiedzieć, że jest już jedną nogą w Main Evencie.

I'm the best in the world at what I do

Sometimes a blessing can be a curse

Cody Rhodes #1 Fan!

212326867586a795fd12c5.jpg

Ciężki wybór mam w tym miesiącu. W sumie mógłbym oddać głos na każdego, ale postawię na Storma. Nieoczekiwanie to on zdobył swój pierwszy pas WHC, a nie jego solidnie promowany TT partner. Lubię w nim w zasadzie wszystko - od gimmicku po koszulkę "Beer Hunter", a najbardziej akcent rodem z westernów. Świetnie spisuje się na mikrofonie.
"Even the man with three H's would be proud of the way we buried this young, promising talent." - Broken Matt Hardy (Total Nonstop Deletion 15.12.2016)

Awesome Truth!

Dlaczego? Ich walka z C-O-N-SPIRACY stworzyła z nich zgrany TT. Jest to materiał na aAg Team Champs, ale jeszcze nie teraz. Po Survivor Series jak najbardziej. That's the truth, and it's AWESOME!

• Reputacja:   1 356
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

James Storm - należy mu się ten tytuł, ponieważ w tej chwili z tego całego marazmu jakim jest TNA, James jako jeden z nielicznych jeszcze trzyma poziom. Zdobył pas, nieważne w jakich okolicznościach, jednak po tylu latach zasługiwał na to wyróżnienie. WWE w tym miesiącu rzadko oglądałem, tak więc nie chciałem nikogo wyróżniać na siłę z tej federacji. Niestety z TNA tylko Storm się nadawał, bo Roode miał swój wielki moment na BFG, jednak wiemy jak to się wszystko potoczyło.

...

Awesome Truth - wiele świetnych segmentów dostaliśmy w wykonaniu tego tagu i moim zdaniem właśnie tym sobie na to zasłużyli.

Mimo że Rhodes jest genialny, dla odmiany głosuję na Awesome Truth.
CC am a PEEP!
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Bastian
      Czyżby to było ostatnie RAW w karierze AJ Stylesa? Nadrabiamy!  Było kilkanaście miesięcy na to, aby ogarnąć pierwszą w historii WWE walkę CM Punk - AJ Styles. Jedyne, na co było stać federację to walka na RAW niemal na koniec kariery AJ'a, którą przerwał w dodatku Finn Balor  Irlandczyk będzie chyba takim przyjemnym przystankiem dla Punka aż do WM42. Na Royal Rumble walki Phil nie dostał, Elimination Chamber w Chicago, więc trzeba coś ogarnąć.   Swoją drogą, szkoda, że po tym, jak odebrano
    • IIL
      Ciampa is All Elite 🙂
    • Attitude
      Nazwa gali: AEW Dynamite #330 Data: 28.01.2026 Federacja: All Elite Wrestling Typ: TV-Show Lokalizacja: Cedar Park, Texas, USA Arena: H-E-B Center At Cedar Park Format: Live Platforma: TBS Komentarz: Excalibur, Taz, Tony Schiavone, Don Callis & Stokely Karta: Wyniki: Powiązane tematy: All Elite Wrestling - dyskusja ogólna AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia AEW Saturday Collision - ogólne dyskusj
    • Jeffrey Nero
      Ash by Elegance też jednak nie skończyła kariery od początku to było podejrzane żadnych przecieków co jej było.
    • MattDevitto
      Kompletnie mnie te RR nie interesuje, ale będę musiał rzucić okiem na walkę Stylesa to też przy okazji zobaczę pewnie oba RR matche. Nie przekonują mnie jednak te zapowiedzi i obiecanki za pięć dwunasta
  • Dodaj nową pozycję...