Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Vttitude #13

Koper

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Odniosę się najpierw do Twojego zdania na temat Punka, z którym za chuja się nie zgadzam. Brooks za niedługo ma dostać pas WWE, więc nie powrócił do midcardu. Storyline z Ceną był absolutnie zajebisty i tutaj nie można w mojej ocenie z tym polemizować, po prostu. A narzekasz na niego dlatego, że był to... storyline. "Gdzie byliśmy, gdy Punk potrzebował wsparcia fanów"? Give me a break! Miałem mu kieszonkowe przesyłać? Mam sobie zrobić rachunek sumienia? Pozwolisz, że skwituję śmiechem. A Twoje wymienianie jego osiągnięć latami też nie oddaje do końca tego, jak federacja CM'a traktowała. OK, pojawiał się w TV, ale ewidentnie zasługiwał na więcej. Tym bardziej, jeżeli dwadzieścia minut później na danej gali widzimy Jaśka, który po raz setny sięga po pas. Nie wątpię, że wielu znakomitych wrestlerów marzyłoby o tym, by dostać chociaż w połowie w WWE taką szansę jak Phil. Ale z drugiej strony - widzimy też już tych mniej znakomitych, którzy są o wiele bardziej pushowani niż on, a ewidentnie na to nie zasługują. I Punka porównywało się właśnie do nich. Bo według wielu na tym forum zasługiwał on po prostu na to, by być twarzą tej federacji. A co dostawał? Cóż, jego Straight Edge Socjety zostało w 3 on 1 handicap torando (bez tagów!) matchu pojechane przez jednego Big Showa (na jakimś PPV rok temu, nie pamiętam teraz).

Ale pomijając już to, powiem coś o samym programie. Porównania do Rafikova są wg mnie troszkę nie na miejscu (choć oczywiście nie da się ich uniknąć), bo przecież na pierwszy rzut oka widać, że będzie to jednak z deczka inny program. Tyle tylko, że pod tą samą nazwą.

Co do tych tak nieprzychylnie ocenianych "cięć". Ja jestem zdecydowanie za tym, by one nie tyle co występowały, a by były nawet częstsze (jak chociażby w wielu zagranicznych vlogach, które zdobyły ogromną popularność). Pozwoli to po prostu uniknąć "yyyy", "eeee" i tego typu wstawek między jedną myślą, a drugą. Po prostu będzie się wtedy lepiej słuchało, program będzie krótszy i... "dynamiczniejszy", że tak to określę.

Scenki, które w zamyśle miały być chyba humorystyczne nie wyszły za dobrze... ale nie powiem, jest to dość fajny motyw, który jest wart dopracowania.

Na pewno nie było idealnie, ale nie spodziewałem się, że będzie. Cieszę się, że Vittitude jest kontynuowane. W innej, bo w innej formie, ale nie znaczy to na pewno, że w gorszej. Czekam na następny odcinek i jestem przekonany, że z każdym kolejnym będzie Ci szło lepiej. Liczę również, że będziesz regularniejszy od poprzedniego prowadzącego.

https://forum.wrestling.pl/topic/27603-vttitude-13/page/3/#findComment-262468

• Odpowiedzi 121
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• VebVe

23

• hadaszyszek

11

• Ghostwriter

9

• MJ

8

Top użytkownicy w tym temacie

Każdą galę oglądałem i do samego końca wierzyłem, że wygra. Jestem Jego fanem od samego początku przygody z wrestlingiem czyli od WM XXV.

Kurcze ja tam nikomu nic nie zarzucam. Nie mam nic do fanów CM PUNK-a którzy zawsze z nim byli. Nie lubie po prostu sezonowych fanów.

Nauczyłeś się mniej więcej na pamięć co masz mówić, czy wymyślałeś na bierząco ? Bo praktycznie żadnych przestojów, przerw nie było.

Był rozpisany scenariusz którzy na bierząco modyfikowałem. A przestoje były tylko ładnie (lub nie) wycięte.

tego ostatniego pytania, to gdzie byli fani CM Punka, gdy ten był w mid cardzie, to możesz poczytać sobie starsze tematy o PPV (np. z Over the Limit), gdzie większa część piszących tam narzeka na jego status w federacji, więc mi się jakoś nie wydaje, żeby akurat na tym forum ludzie pokochali go od razu po tym promie,

Odnosiłem się do ogólnej sytuacji na PSW. Punk zawsze miał fanów i zawsze było o nich głośno ale po tym promie krew się we mnie zagotowała (promo samo w sobie było genialne) gdy popatrzałem na jego przyrost fanów i idący za tym idiotyzm sporej części z nich.

Bardzo nie podobają mi się twoje komentarze typu: "tylko skończony idiota mógł pomyśleć że to będzie naprawdę koniec ceny w wwe" czy "spierdolmy ten storyline , jesteśmy w końcu wwe" to dobitnie pokazuje twoje nastawienie do tej fedki i jej fanów , czy też fanów Punka.

Czy WWE w ciągu ostatniego powiedzmy roku CHOCIAŻ RAZ DOBRZE POPROWADZIŁO STORYLINE DŁUŻSZY NIŻ MIESIĄC NIE NISZCZĄC GO DOSZCZĘTNIE? To nie moje nastawienie do WWE. To moje nastawienie dla partactwa bookerów.

Od jakiegoś czasu zauważyłem również modę wśród "forumowych expertów" na chwalenie Ceny , a raczej na wyrzuty w kierunku jego "hejterów".

Kurcze ja tam fanem Jasika nie jestem, ale doceniam to jak się poświęca dla bizenesu więc jako tako należy mu sie szacunek a nie "Nienawidze SINY bo dostaje pas" To już było poruszane bodajże w raporcie miesiąca.

Wszystko, ale nie VebVe. Wracaj botchować w WSW. Ogarnijcie kogoś lepszego, a nie sepleniącego pajaca, który nie umie się wysłowić.

:lol:

wielu forumowiczów, a w tym i młodych osób i samozwańczych profesorów wrestlingu które słuchają AM czy raportu miesiąca , powiela bezmyślnie min. TWOJE zdanie , myśląc że dzięki temu będą bardziej szanowani na forum

Trzeba wziąć pod uwagę że to jest tak wszędzie. Ci młodsi biorą za swoje zdanie starszych. Też tak miałem na początku aż w końcu hejtując reya mysterio wydawało mi się nie naturalne. Trza mieć SWOJE ZDANIE I GO BRONIĆ nawet jeśli to ma wyglądać na powielanie Arthura.

Plusem pierwszego odcinka jest fakt, że w ogóle można polemizować z tym, co powiedziałeś. Gdybyś nawijał np. o tym, że CM Punk jest zajebisty i Vince przegina z tym, co z nim obecnie wyprawia, to powiedziałbyś prawdę ogólnie uznaną za słuszną.

Ja mam tyle jadu w sobie i jestem tak sfrustrowany wrestlingiem że raczej zawsze będę na coś narzekał. Taki już jestem ;)

Zacznę od tego że masz swoje poglądy ale nie wszyscy chcą ich słuchać więc zostaw to dla siebie

To po co mam prowadzić program? Po co NIKO ma prowadzić AM? Po co w ogóle jest takie coś jak Raport miesiąca ja nie po to żeby przykazwać zdanie i komentarz na temat wydarzeń? Nie chcesz słuchać tego co mówie? Czy ja cie do czegoś zmuszam?

Martwi mnie tylko jedno, czy będzie Ci się udawać znajdywać na tyle często tematy, żeby VT było wydawane w jakiś miarę normalnych odstępach czasowych.

Jak powiedziałem Nikowi że chce wydawać (w miarę możliwości) co tydzień i go przegonić w ilości to tak jakby więcej tego AM się pojawia (że niby X-lecia atti, tak tak)

Mam wiele do przekazania i myślę że starczy tego na przynajmniej 50 odcinków. Potem się pomyśli ;)

a początku wspomniałeś też, że byłbyś skłonny omawiać gale puro, do czego tak szczerze nie jestem przekonany, no ale z pełną oceną poczekam, aż takowe VT się pojawi.

Kwestia przekazania tego w sposób łatwy dla każdego. Pewnie fani puro by mnie mogli lekko pojechać za baaardzo przystępne pokazywanie tego że puro to nie jakiś chiński wrestling tylko fajna rzecz. No nic trzeba raz zrobić i zobaczyć co z tego wyjdzie.

Ktoś tu się naoglądał za dużo "Niekrytego Krytyka" albo "Z! True Long Island Story" i chciałby zrobić to samo, ale wiadomo...

Co vitti ma do Z true long island story to nie wiem. A to że ktoś nie wie Niekryty Krytyk to marna podróba innej postaci tym bardziej (nawet te jego buja ukradł od OG Furiusa). I tak próbuje się wzorować na innych czy to źle? Może i tak ale nie mam wyrzutów sumienia.

Po drugie twoja cwaniacka gadka będzie zniechęcała ludzi do tej strony i do tego programu więc zastanów się co nagrywasz a jak masz tak pierdolić to nic nie mów.

Nie ja ustalam co jest dobre dla attitude. Jeśli ekipa Attitude uznała że to będzie dobre dla portalu nie mam zamiaru się z tym sprzeczać.

Żart z SES znośny

To nie był żart... Próbowałem to wymówić z 10 razy w końcu się poddałem.

Sumując dziękuje za komentarze. Hejterą obiecuje a wręcz przysięgam że będę to dalej prowadził żebyście mieli miejsce i powód żeby wyzwać mnie od chuja i przypominać jak to się nie umywam do Rafikova. Tym którym się podobało dostaną po prostu więcej. Tych którym się nie podobało, ale nie hejtują no cóż po prostu przepraszam. Od samego początku wiedziałem że nigdy nie będę taki jak Rafikov bo jakbym miał gadać 40minut bez cięcia to bym musiał to chyba cały dzień kręcić. Poza tym problem z poprzednim vittitude był taki że słuchałem go jako AUDYCJI! Vittitude nie po to ma obraz żeby się to paskowało. Zrobiłem po prostu Vittitude takie jakie sam bym chętnie oglądał. Poza tym jakbym zaczął naśladować Rafikova zaraz by padły teksty typu "Marna podróba poprzedniego prowadzącego". Ja nic osobiście nie mam do Rafikova bo go nie znam. Dobrze się go słuchało, ale jako video to było po prostu nudne i męczące. Ja wole przekazać maksimum informacji a najmniejszym czasie w przystępnej formie. ZMUSIĆ WAS DO DYSKUSJI NA TEN TEMAT co mi się udało i jestem z tego dumny że dużo osób napisało naprawdę ładne posty próbując nazwiązać dyskusje. Tak to ma wyglądać.

Edytowane przez VebVe
https://forum.wrestling.pl/topic/27603-vttitude-13/page/3/#findComment-262477

• Reputacja:   1

Elliott dzięki Gościu, że wiem, że nie jestem sam komu się to nie podoba :)

Mam takie samo zdanie właśnie co Elliott prawdziwego Vittitude już nie ma. To nowe coś od Vebve strasznie mi się nie podoba. Z CM Punkiem to głupota... moim zdaniem to był cały storyline od A do Z. Może i masz ściągawkę, ale nie masz chłopie wiedzy o zarobkach Ceny a Punka. Cena jest twarzą, dużo kasy za to zgarnia to kto by się nie poświęcał za taką wypłatę. ''Nerkę odciąć, żeby tyle czasu dostać'' oj tam, oj tam. A za taką kasę co ma Cena?? Daliby sobie dwie nerki wyciąć i wyjść na tym strasznie do przodu :o . Czy chcesz wiedzieć kto widział Andy'ego?? Ja widziałem a nawet dodałem link z jego walki przeciwko Peterovi Orlovi do odpowiedniego tematu, chcesz zobaczyć to sobie tam go poszukaj. Eee moje zdanie jest inne co do rozładowania baterii w kamerze, czy nie powinieneś wszystkiego sobie od razu przygotować tak jak tekst, którego nauczyłeś się na pamięć, a rozładowanie baterii to.... nie okłamujmy się ok?? Zapomniałeś tekstu. Aha wypowiadając się przed kamerą, a ja słuchając twoje gadane głupoty miałem się przekonać do Ceny?? Tym, że jeszcze nie wnikasz w to?? To po co to poruszać?? Ja mam swoje zdanie, Każdy ma swoje zdanie. Nudne to jest prawdę mówiąc Rafikov on to mnie rozbrajał, czy ktoś go pokona w tym co robił przy Vittitude?? Raczej moim skromnym zdaniem NIE. Takie jest i wyłącznie moje zdanie. Tak jak CzaQ we dwóch nie lubimy programu Rydera, więc można się domyśleć....

https://forum.wrestling.pl/topic/27603-vttitude-13/page/3/#findComment-262483

Kasa kasa i kasa... Jestem ciekaw ilu z was pracując po 300dni roku w terenie nie mając czasu na rodzine a co dopiero na wydawanie kasy by odpadło po miesiącu? Serio są osoby które myślą że Cena to robi dla kasy, a nie z pasji i miłości do WWE? Taka argumentacja jest śmieszna bo jakby tak było Cena już by dawno sobie odpuścił ten biznes bo swoje zarobił. Cena nie płacze jak mu się kończy kontrakt. Zresztą aż takiej hiper kasy nie ma z tego. O ile dobrze wiem rekord zarobkowy do 9 milionów za rok i należy do Stone Colda. Zresztą najpierw radzę się zapoznać się z życiem wrestlerów i tych indysowych i tych main streamowych. Pradę mówiąc mało kto to robi tylko dla kasy.

zy chcesz wiedzieć kto widział Andy'ego?? Ja widziałem a nawet dodałem link z jego walki przeciwko Peterovi Orlovi do odpowiedniego tematu, chcesz zobaczyć to sobie tam go poszukaj.

ŁaŁ Andy gdzieś tam przewija się w FCW GRATULUJE SUKCESU biorąc pod uwagę że jego przeciwnik z finału mógł śmiało z marszu iść na smackdown bo miał to co powinna mieć gwiazda WWE. Od charyzmy przez wygląd po umiejętności. Ale lepiej niech wygra drewno i niech ludzie mi wyjeżdżają "NO BO ON W FCW POWALCZYŁ!" LOL

Eee moje zdanie jest inne co do rozładowania baterii w kamerze, czy nie powinieneś wszystkiego sobie od razu przygotować tak jak tekst, którego nauczyłeś się na pamięć, a rozładowanie baterii to.... nie okłamujmy się ok?? Zapomniałeś tekstu.

SERIO? Myślisz że jestem takim głupcem że pomiędzy wycięciami postanowiłem 2x wstawić tekst z baterią bo zapomniałem tekstu? Ja go zapominałem przez cały odcinek, ale nie wiem czy twoje bystre oko zauważało mocną zmiane pozycji kamery (pech chce że nie mam statywu) stąd chciałem jakoś zminiejszyć niesmak po tym jak pozycja otoczenia tak się zmienia. Oburzenie się na ironie wkontrastowaną w postać Ceny... no cóż... ok...

EDIT: Sorry za mój wybuch ale chwilę wcześniej coś innego mnie zdenerwowało :P jeszcze wyjedzie że nie jestem całkowicie obojętne na hejt w moją stronę ;) Lubie krytykę pod warunkiem że wytyka błędy na reszte po prostu nie zwracam uwagi :)

https://forum.wrestling.pl/topic/27603-vttitude-13/page/3/#findComment-262484

Jestem zadowolony, że Vttitude jest kontynuowane, dobrze by było, jakbyś właśnie swoje nagranie robił "po prostu" bez dziwnych scenek jak to kolega wyżej ujął. Życzę powodzenia.
https://forum.wrestling.pl/topic/27603-vttitude-13/page/3/#findComment-262495

VebVe ,jesli chcesz dostep do PWT to podaj mi maila,jesli nie wiesz to wytłumaczę w mailu,będziesz miał co komentować :) pozdrawiam.

Nie potrzeba mam konta wszędzie, chyba nawet mam jeszcze rangę uploadera na XWN ;) w każdym bądź razie dostęp do wrestlingu mam bardzo szeroki ;) ale dziękuje za propozycje.

Myślę że zrobiłeś dużo szumu tym nagraniem ale ja czekam na następne i coś więcej z twojej strony niż tylko 9 minut kabaretu i jakiś dziwnych scenek.

Jestem zadowolony, że Vttitude jest kontynuowane, dobrze by było, jakbyś właśnie swoje nagranie robił "po prostu" bez dziwnych scenek jak to kolega wyżej ujął. Życzę powodzenia.

Takie właśnie jest nowe założenie. Głupie scenki i odcinki w miarę krótkie. Nie ukrywam że mój target to głównie gimnazjaliści dlatego większość starszych osób może krzywo patrzeć na to. Takich to odsyłam do Nika :)

https://forum.wrestling.pl/topic/27603-vttitude-13/page/3/#findComment-262497

Nawet, gdyby WSZYSCY krzywo na to patrzeli, kontynuowałbyś ten motyw ze scenkami ? :>

Znajdzie się już wiele takich osób, ja na razie do nich należę, liczę, że się przekonam do tego projektu.

https://forum.wrestling.pl/topic/27603-vttitude-13/page/3/#findComment-262503

Chyba będę muszę podziękować Vittitude... Mimo, że nie komentowałem filmów Rafikova, to byłem jego regularnym oglądaczem... Niestety, chyba muszę podziękować. Styl filmiku zerżnięty żywcem z Niekrytego Krytyka... Już to na samym początku mnie odrzuciło.
https://forum.wrestling.pl/topic/27603-vttitude-13/page/3/#findComment-262509

JesionWWE, Póki co zdania są podzielone. Wszystkim nie dogodzę. Idę za większością. Poza tym wszyscy zarzucają mi niekrytego krytyka ale to że były motywy żywcem zerżnięte chociażby z epic meal time to już nikt nie widzi. Poza tym sam pomysł z scenkami był od Diabolic Team i Piątku (tylko jak jest 1 aktor nieco inaczej to wygląda). Niekryty to robi całkowicie inaczej. Bądź co bądź to co oglądacie na Polskim youtubie to KALKI tego co było już w USA (i nikt oprócz mnie na to nie narzeka) i się sprawdziło. Więc proszę mi tu nie wyjeżdżać z niekrytym.
https://forum.wrestling.pl/topic/27603-vttitude-13/page/3/#findComment-262511

Brooks za niedługo ma dostać pas WWE, więc nie powrócił do midcardu.

Taaak… Ma dostać pas, bo niedługo gala odbędzie się w Chicago i tam ma lud się cieszyć, że ma swojego champa. Dla porównania Janusz jest de beściak bez względu na to, czy walczy w swoim mieście, czy na drugim krańcu USA. Oczywiście można polemizować, czy midcard to słuszne określenie w stosunku do CM Punka, bo to raczej (na dzisiaj) koleś ocierający się o main-event. Ale wiadomo o co chodziło VebVe.

BTW hadaszyszek ty z oporami coś przyjmujesz fakt, że CM Punkowi upieprzono push. W feud o pas z Del Rio wdaje się w momencie, gdy Janusz będzie biegał po ringu do spółki z The Rockiem i siłą rzeczy federacja będzie stawać na głowie, żeby promować ten storyline. Oczywiście fani Punka i tak będę się zapewne bardziej emocjonować feudem swojego ulubieńca, ale to już inna sprawa. Dzisiaj jest jak jest, a nadzieją są jedynie nieoficjalne informacje, a tym nie zawsze można ufać.

I jeszcze odnośnie głosów krytyki, porównań z Rafem itp. Pierwszy odcinek z udziałem VebVe ma więcej kliknięć i komentarzy niż jakikolwiek inny temat na Attitude. Moim skromnym zdaniem to VebVe ma debiut wymarzony. Kontrowersje? One napędzają dyskusje chociaż nie każdy to rozumie. Gorzej jakby ludzie temat olali.

jeszcze wyjedzie że nie jestem całkowicie obojętne na hejt w moją stronę ;) Lubie krytykę pod warunkiem że wytyka błędy na reszte po prostu nie zwracam uwagi :)

Każdego wkurza hejt. Mniej lub bardziej. Jak ktoś twierdzi, że jest inaczej, to tylko po to, żeby trzymać fason. :P

https://forum.wrestling.pl/topic/27603-vttitude-13/page/3/#findComment-262517