Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Rating, Bound For Glory Buyrate, Widownia w Macon, Były Mist

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Rating ostatniego Impact Wrestling wyniósł 1.14 Pierwsza godzina przyniosła wynik 1.21, podczas gdy druga 1.07

Rozbicie na kwadranse:

Q1: 1.30 - James Storm/Fortune/Samoa Joe/Sting

Q2: 1.20 - Christopher Daniels vs. Rob Van Dam

Q3: 1.20 - Knockouts(Karen i jej grupka), Gail Kim vs. Tara

Q4: 1.14 - Eric Yo...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-rating-bound-for-glory-buyrate-widownia-w.html
https://forum.wrestling.pl/topic/27600-rating-bound-for-glory-buyrate-widownia-w-macon-by%C5%82y-mist/

• Odpowiedzi 6
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Ceglak

3

• Arthur Credible

3

• MaszProblem

1

Top użytkownicy w tym temacie

Eric ostatnio mówił że w przyszłym roku będzie więcej IMPACTów poza Orlando i że to jest kluczowy ruch dla rozwoju federacji. Pewnie ma w tym dużo racji, jednak ja uważam że jeśli TNA nie zacznie puszczać IMPACTów Live, albo przynajmniej nie zmniejszą zdecydowanie poślizgu no to cały misterny plan pójdzie że tak powiem w pizdu. Jak widać po ratingu, fani najbardziej byli zainteresowani tym czego nie można było znaleźć w spoilerach, tudzież było opisane dosyć ogólnikowo.

Co do BFG to te wszystkie liczby co do wykupień PPV, można sobie wsadzić w wiadome miejsce, bo i tak TNA nie podaje ile osób obejrzało to czy inne PPV za pośrednictwem TNAonDemand. Wydaje mi się że tradycyjne PPV powoli odchodzą do lamusa.

Co do BFG to te wszystkie liczby co do wykupień PPV, można sobie wsadzić w wiadome miejsce, bo i tak TNA nie podaje ile osób obejrzało to czy inne PPV za pośrednictwem TNAonDemand

a czy to taki wielki problem mieć wtykę w federacji? żaden

Co do BFG to te wszystkie liczby co do wykupień PPV, można sobie wsadzić w wiadome miejsce, bo i tak TNA nie podaje ile osób obejrzało to czy inne PPV za pośrednictwem TNAonDemand

a czy to taki wielki problem mieć wtykę w federacji? żaden

Widocznie jakiś jest, skoro nikt takich informacji nawet nie próbuje podawać. Wszystkie informacje co do wykupień PPV, odnoszą się do tradycyjnych PPV.

a jak wytłumaczyć że ty zawsze masz informacje z pierwszej ręki od Erica czy Hulka?

jak świat światem zawsze jest ktoś ciekawy i ktoś kto jest w stanie udzielić jakiejś drobnej informacji.

Najprostszy przykła policja - kapuś(ładniej zwany informatorem)

A TNA w ogóle się chwali tym ile osób ma tam konta? PPV idzie do lamusa, TNA to widzi i otworzyło stronę premium z tym materiałem lajw, ROH też zaczyna to robić, a WWE jak zwykle sto lat za mudżynami ;)

A TNA w ogóle się chwali tym ile osób ma tam konta? PPV idzie do lamusa, TNA to widzi i otworzyło stronę premium z tym materiałem lajw, ROH też zaczyna to robić, a WWE jak zwykle sto lat za mudżynami ;)

Nie wiem dokładnie jak to wygląda jeśli chodzi o TNAonDemand ale tam chyba jeśli masz jakiś wykupiony pakiet na cały miesiąc to możesz w ramach tego obejrzeć PPV i to w HD, a także przez cały miesiąc oglądać setki różnych materiałów, w tym jakieś archiwalne walki itp. Jak dla mnie to takie coś jest zdecydowanie bardziej atrakcyjne jak tradycyjne PPV. System iPPV bo tak to można nazwać, to przyszłość tego biznesu, jak mój przedmówca podkreślił już kilka federacji w to inwestuje takich jak ROH, czy nawet DGUSA.

Założę się że i WWE na to przejdzie, jednak na razie nie mają potrzeby bo tradycyjne PPV całkiem dobrze im się sprzedają. TNA z kolei bardzo mocno zainwestowało w iPPV, nawet będę skłonny powiedzieć że TNA bardziej promuje iPPV niż zwykłe PPV, wystarczy wejść na główną stronę TNA, na każdym kroku TNAonDemand.

Nie wydaje mi się żeby można było od tak się dowiedzieć ilu ludzi obejrzało to PPV za pomocą TNAonDemand, znając życie to do obsługi tego systemu jest zaangażowana mała grupka ludzi, raczej takie informacje nie wyciekają od tak.

A i co najważniejsze, ta usługa jest dostępna na całym świecie, a więc fani z całego świata mogą obejrzeć PPV TNA na żywo, a co najważniejsze dla federacji że nie za darmo.