Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Nowy Porządek Świata

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Jedni zapewne słyszeli o tym i będą wiedzieć o czym tutaj pisze, inni być może o tym nie słyszeli i mogą nie uwierzyć bo rzeczywiście trochę to będzie brzmiało jak scenariusz filmu science-fiction ale właśnie pewnym ludziom o to chodzi, chodzi im o to aby w to nie uwierzyć. Nowy Porządek Świata jest to idea do której dążą illuminaci istniejący od jakiegoś 1770 roku, polega ona na tym że mają zostać całkowicie zniesione granice państw, że ma powstać jedno, globalne, komunistyczne państwo policyjne gdzie ludzie są maksymalnie kontrolowani (mają wszczepione microchipy i żyją w zamkniętych miastach), istnieje tylko jedna waluta, jeden rząd i jedna religia. Brzmi jak Science-Fiction ale jeżeli wziąć pod uwagę że za sznurki pociąga najmniejsze ale za to najbogatsze państwo jakim jest Watykan oraz finansują to bajecznie bogate rodziny bankierów takie jak Rothschieldowie (majątek sięgający nawet na 500 BILIONÓW dolarów, są 10 tys. razy bogatsi niż Bill Gates i posiadają połowę zasobów finansowych Świata, kontrolują największe banki i emisje pieniądza czyli w ogóle całkowicie kontrolują gospodarkę) to przestaje to być niemożliwe bo po prostu ci ludzie mają nieograniczoną władzę, mogą robić kryzysy finansowe kiedy zechcą, to u nich pozadłużane są państwa. Tak naprawdę to właśnie te rodziny bankierów, Rothschieldowie, lepiej znani ludziom Rockefellerowie i kilka innych znanych rodzin bankierskich oraz tajne stowarzyszenia rządzą Światem. Prezydenci, premierzy, rządy to tylko pionki w ich rękach. Niektórzy pamiętają jak rozpisałem się o Islamizacji Europy, pisałem tam o słabości rządów Francji, Niemiec czy Holandii, teraz doszedłem do wniosku że oni po prostu nie mają na to wpływu bo tak rozkazał im Watykan i bankierzy. Unia Europejska najprawdopodobniej powstała z ich polecenia, wszystkie organizacje typu UE, NATO, Liga Narodów są właśnie po to żeby powoli się ujednolicać. Dlatego w UE tak promują wielokulturowość bo po prostu powoli zaczynają mieszać społeczeństwo bo w końcu i tak niedługo cały Świat ma być jedną wielką społecznością...

Najważniejszą i niestety najgorszą częścią planu Nowego Porządku Świata jest depopulacja ludności. Obecnie na Świecie jest 7 mld ludzi i dąży się do tego aby liczba ludności wynosiła 500 mln czyli dąży się do zmniejszenia liczby ludności o ponad 90%! Powoli już to się robi np. poprzez żywność genetycznie modyfikowaną. Niby ma pomagać, niby owoce czy warzywa mają być dorodniejsze, zabijać pestycydy a tak naprawdę to tylko szkodzi człowiekowi. Do wielu produktów dodawany jest aspartam który zwiększa prawdopodobieństwo raka oraz ogranicza płodność ew. zwiększa ryzyko poronienia i to wszystko jest celowo, oni chcą żeby ludzie umierali lub żeby byli wysterylizowani. Aspartam można znaleźć w gumach do żucia, różnych "kolorowych piwkach" typu Redds czy Desperados, we wszystkich napojach typu "light" czy nawet w witaminach dla dzieci typu Vibovit lub Marsjanki ! Rodzice nieświadomie trują swoje dzieci, tak naprawdę te witaminy tylko im szkodzą. Po prostu żywność genetycznie zmodyfikowana ma za zadanie uczynić nas bezpłodnych. Jak Polska nie chciała GMO to UE ją zaskarżyła do trybunału i grożono Polsce wielomilionowymi karami. Przykładów takiego podtruwania ludzi jest więcej. Tu raczej nie dla tej idei ale dla zysków to zrobiono ale też warto o tym wspomnieć że po wybuchu elektrowni w Fukushimie UE a właściwie ZSRE zwiększyła 25 krotnie dopuszczalną dawkę napromieniowania w jedzeniu. Aż tak żal było im kasy z importu jedzenia z Japonii. Dzięki protestom wszystko wróciło do normy no i właśnie... trzeba prostestować ! Kiedy już jest coś nie tak to trzeba się odezwać. Hitler nie zaczął zabijać Żydóww kilka dni po otrzymaniu władzy, najpierw były artykuły w gazetach że wszystko co złe to wina Żydów, potem nakazano im nosić opaski, potem wybijano im szyby w domach i sklepach ale Żydzi siedzieli cicho i nie chcieli się narażać, a jak już ich pakowali do wagonów to było za późno na protesty. Warto wspomnieć o manipulacji mediów które też są kupione. Mając media oni mogą wmówić ludziom wszystko, ja telewizji już nie oglądam od dawna bo telewizja po prostu ogłupia, wolę samodzielnie myśleć. Wymyślili sobie świnską grypę, telewizja rozpoczęła wielką propagande, co ciekawe od razu już mieli szczepionki i to państwa już kupowały je na zapas. A skąd ktoś miał wiedzieć co tak naprawdę jest w tych szczepionkach, czy one są bezpieczne. Jak zaszczepiło się bardzo mało ludzi, dosłownie 1% to nagle epidemia ustała... Nawet pospolity przymus szczepień dzieci dla mnie jest podejrzany, skąd rodzice mogą wiedzieć co tak naprawdę podaje się im dzieciom? To jest właśnie jeden z takich przykładów. Ostatnio często są kataklizmy? HAARP potrafi sztucznie wywołać Tsunami i ja myślę że właśnie to robią.

Jak uczą teraz dzieci w szkołach? Nie uczą logicznego, samodzielnego myślenia, jedynie żeby wkuwać wiedze z książek. I to nie jest głupota szkół tylko celowe działanie a właściwie działanie ministerstwa edukacji które celowo dobiera takie programy i daje takie wytyczne żeby uczyć dzieci i młodych ludzi tak żeby później byli podatni na manipulacje, żeby z ludzi zrobić szarą mase i nic więcej. W szkołach coraz mniej uczą poczucia tożsamości narodowej, patriotyzmu, bo o to chodzi żeby wymazać granice. Teraz jest tak że jak ktoś jest patriotą to najczęściej jest uważany za faszyste. Wbrew pozorom oni chcą żeby było jak najwięcej głupich ludzi bo im głupsze społeczeństwo tym większa skuteczność ich propagandy, tacy ludzie jak np. ja którzy teraz o tym piszą to dla nich zło, przecież trzeba być "normalnym" a dla nich bycie normalnym to bycie zgodnym z systemem. Nakręcono konsumpcjonizm żeby ludzie woleli więcej mieć niż więcej być, nie tylko chodzi o zarabianie pieniędzy na ludziach którzy tylko pragną konsumować ale też o to że ludzie w tym pościgu mogą przeoczyć wiele istotnych rzeczy właśnie takich jak idea Nowego Porządku Świata. O tym jak ci od NWO przejęli media świadczy jak pięknie TV wpoiła wielu ludziom że zamachy z 11 Września to Al-Kaida i Bin Laden. Tak samo teraz jak mamy przykład Libii, nie podobał im się wolny kraj, nie podobała im się likwidacja w Libii Zachodnich banków i stworzenie niezależnego banku centralnego. Po prostu bankierzy nie mogli kontrolować Libii i przy okazji były do zagarnięcia miliardy, ropa i złoto to na szybko za pomocą telewizji zrobili z Kadafiego złego dyktatora i wjechali po łupy i zniszczyli wolny kraj. Jednak najbardziej zaskakujący dla mnie jest fakt że z tą ideą wyszli w Watykanie. A to dlatego że tak jak napisalem we wstępie dąży się do jednej, ogólnoświatowej religii ale wcale nie chodzi o Chrześcijaństwo tylko o Lucyferianizm... Czyli mam rozumieć że ludzie w Watykanie którzy można powiedzieć reprezentują Chrześcijaństwo potajemnie wielbią Szatana? Dlatego właśnie nie powinno się słuchać kościoła bo obecny kościół to jest po prostu mafia bo jak inaczej nazwać Watykan ktory pożycza państwom pieniądze na lichwiarski procent? Warto wierzyć w Boga ale nie warto wierzyć kościołowi.

Mówi się że w 2012 będzie Koniec Świata, oczywiście większość śmieje się z tego no bo rzeczywiście ile razy ten Koniec Świata przepowiadano ale w 2012 może nastąpić gigantyczny kryzys gospodarczy (najprawdopodobniej kontrolowany i to właśnie przez tych od Nowego Porządku Świata) i kto wie czy nie zostanie wywołana III Wojna Światowa, przecież nawet obecna sytuacja w Libii może do tego doprowadzić jak kraje Arabskie się zsolidaryzują i ruszą z odwetem. Wszystkim się wydaje że Koniec Świata to musi być uderzenie wielkiego meteorytu czy jakiś potop ale wcale nie jest powiedziane że tak ma być. A może to symbolicznie będzie koniec Świata w kontekście końca normalnego Świata? Może już w 2012 wejdzie ostatnia faza tego planu i dojdzie do militarnej III Wojny Światowej (bo ekonomiczna rozpoczęła się już dawno) i po wybiciu 90% ludzi zniewoli się reszte, każe ciężko pracować i każe wyznawać Szatana? Kontrolowani ludzie, uczeni że tylko Lucyfer jest panem nie będą uznawać Boga, może nawet nie będą wiedzieli o jego istnieniu. I taki może być Koniec Świata, nie całkowite unicestwienie ludzkości tylko po prostu Świat bez Boga pod dyktando Szatana a Świat bez Boga to nie jest Świat. Jeżeli Islam jest wielkim zagrożeniem to ci antychryści którzy tak naprawdę rządzą Światem i dążą do NWO są jeszcze groźniejsi. Ścisła elita ponad całą masą kontrolowanych przez chipy niewolników mieszkających w miastach-molochach. Tego właśnie chcą i do tego udanie dążą i robią to tak sprytnie że ludzie nie zdają sobie z tego sprawy, pewnie 3/4 osób która to przeczyta uzna że jestem przewrażliwiony i niezrównoważony. Ale jak się kontroluje telewizje, edukacje i całą Światową gospodarkę to można wprowadzać nawet najbardziej chore i niewyobrażalne plany. Te plany już są od dawna spisane, znajdują się nawet na monumencie w stanie Georgia. To wszystko jest teorią spiskową no i właśnie media już zadbały o to żeby to wyrażenie kojarzyło się tylko z ludźmi przewrażliwionymi którzy zmyślają ale to jest prawdziwy spisek, konsekwentnie realizowany od lat. Świat nie zmierza w dobrym kierunku ponieważ jeżeli teraz ktoś czuje się naciskany i kontrolowany to jak będą czuć się ludzie którzy mają w sobie micro-chipy. Depopulacja ludzi która jest planowana to będzie największa zbrodnia w historii ludzkości ponieważ to co może stać się w III Wojnie Światowej przytłoczy swoją skalą wydarzenia z II Wojny Światowej bo ofiar będą miliardy a nie miliony. Będzie to też zamach na ludzką wolność i swobodę z tym że teraz ludzie są sprytnie manipulowani a kiedyś wszystko będzie jawne.

Jako że jesteśmy na forum wrestlingowym to warto dodać wątek wrestlingowy i wcale nie mam na myśli tego że uważana przez wielu najlepsza stajnia w historii wrestlingu nazywa się właśnie New World Order. Były prezes WCW Ted Turner dzięki któremu (a właściwie dzięki jego pieniądzom) WCW stało się konkurencją dla WWF również jest zwolennikiem Nowego Porządku Świata, sam wypowiedział się w taki sposób że 80% ludzkiej populacji to darmozjady czy coś w podobie i możliwe że on też to finansuje i macza w tym palce. Mam nadzieję że kilku osobom udało mi się trochę uświadomić to co się dzieje choć wiem że teraz prawda potrafi być największą kontrowersją. I tak na ten temat można napisać bardzo dużo bo to wszystko jest tak złożone, wszystko kryje tyle tajemnic a ja nie znam się aż tak dobrze na ekonomii, na polityce czy na religii żeby wszystko dokładnie wyjaśnić ale dobrze że chociaż zdaje sobie sprawe z tego problemu i już mam troche do powiedzenia na ten temat. Najważniejsze to żeby myśleć samodzielnie, nie wierzyć telewizji i sprzeciwić się złu kiedy jest jeszcze na to czas. Powiedzenie że każdy jest kowalem swojego losu traci znaczenie.

PS. Odniesienia do religii nie są dlatego że jestem jakimś nawiedzonym Chrześcijaninem, przede wszystkim chodzi o to że idea NWO to zamach na ludzką wolność i potajemne podtruwanie ludzi, religia tutaj jest dlamnie sprawą drugoplanową.

• Odpowiedzi 15
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• KTU

5

• Ceglak

3

• Mankind89

1

• Luzak

1

Top użytkownicy w tym temacie

It's a C-O-N-spiracy! A tak na serio to trochę przesadzasz. W temacie o islamizajci europy pisałeś, że muzumanie emigrują d do nas tylko, żeby nas zabić. Tutaj o rodzinach o niebotycznych majątkach wprowadzających GMO by uczynić nas bezpłodnymi. A PO to ukryta opcja niemiesko-murzyńska płożąca się przed Putinem chąca upadku Polski? Może trochę wyolbrzymiam, ale tak reaguje jak słysze konserwatystyczne brednie.

Co do samego tekstu to jest ciekawy i dobrze napisany. Wizjonerem jesteś prawie równym Lemowi :D . Sorry, ale czytając fragmenty tego artykułu/posta musiałem się uśmiechnąć z politowaniem. Nie lubie doszukiwania się wszedzie zamachów i spisków, a to tak wygląda.

Nie zmienia to faktu, że dobrze argumentujesz swoje zdanie i zachęcasz do dyskusji. Niezgadzam się w 90% z tym co napisałeś, ale 10% prawdy w tym jest. Zgadzam się z tobą, że media manipulują ludzmi i że nie uczy się dzieci kreatywnego myślenia. Ale czy za to odpowiada rodzina bogaczy wysyłających instrukcję rządom wszystkich krajów? I don't think so.

P.S. Czy świat bez Boga to koniec świata? Wg. nie. Nie mam poglądów silnie antyklerykalnych, ale wszystkie wierzenia i poglądy z czasem zostaną zapomniane i zastąpione nowymi. Nie ma co nad tym rozpaczać.

Member of Christian's Coalition

There's a love-hate relationship beetwen Mike

Bennet and fans of RoH. Mike love himself an he hates all the fans. ;)

7674352084f2c2dc0ae610.jpg

to co napisałeś to wręcz, coś na wzór dowodów na odbywające się przestępstwo, żeby nie nazwać tego odsadniej. A coś takiego mogłoby zostać szybko ucięte przy samym korzeniu, albo w ogóle wykopane razem z korzeniami.

Nie twierdze, że nie istnieją jakieś organizacje spiskujące za naszymi plecami i dążą do wykonania planu, ale jeśli wszystko byłoby tak proste jak tu piszesz to w dobie internetu i naprawdę szybkiego sposobu przepływu nie tylko informacji, mieliby nas już parę lat temu, albo prznajmniej byłoby teraz o wiele gorzej, a tymczasem populacja chyba wzrasta z tego co ostatnio sprawdzałem(chociaż może niekoniecznie ta "cywilizowana"). Na pewno się starzejemy jako społeczność.

Bryan Alvarez: 'what the hell is CRIMSON, what that has got to do with Amazing RED?'

11779036984f6668615c651.jpg

Wizjonerem jesteś prawie równym Lemowi .

Raczej jestem słabym wizjonerem bo i tak zapewne są prowadzone takie eksperymenty i można wprowadzać takie rzeczy które ciężko mi sobie wyobrazić. Do tej pory takimi rzeczami były takie projekty jak właśnie GMO, HAARP czy Blue Beam (tu mi kopara totalnie opadła). Warto dokładnie poczytać o tych projektach, tak samo jak o Codex Alimentarius i ogólnie warto zagłębić się w tą tematykę ale kiedy już pozna się prawdę to najważniejsze żeby nie popaść w obłęd bo o to w tym przypadku nietrudno ale warto mieć świadomość tego co się dzieje na Świecie.

Nie lubie doszukiwania się wszedzie zamachów i spisków, a to tak wygląda.

Np. jeżeli chodzi o zamachy z 11 Września to doszukiwanie się tutaj spisku nie jest niczym zaskakującym i dziwnym bo USA zyskało bardzo na dużo na tym zamachu i naprawdę bardzo wiele wskazuje na to że to była po prostu mistyfikacja. Ja się dziwię że ktokolwiek wierzy w to że to Al-kaida.

ale jeśli wszystko byłoby tak proste jak tu piszesz to w dobie internetu i naprawdę szybkiego sposobu przepływu nie tylko informacji, mieliby nas już parę lat temu, albo prznajmniej byłoby teraz o wiele gorzej,

Telewizja jest dla nich wystarczającą bronią do manipulowania ludźmi. Właśnie internet bardziej utrudnia im zadanie niż ułatwia bo to dzięki internetowi jest ujawnianych większość tych planów i mimo iż jest to garstka ludzi to jednak liczba osób które wiedzą co się dzieje wzrasta. M.in. dlatego raczej nie ujrzymy wyżej wymienionego Blue Beam bo po prostu teraz jakbym zobaczył coś takiego to bym wiedział o co chodzi. Jakoś tam internet im pomaga i pozwala zbierać informacje o ludziach (m.in. przez takiego Facebooka) ale mimo wszystko jest dla nich przekleństwem bo wiele niewygodnych faktów wydostaje się na zewnątrz. Nie zmienia to faktu że pomimo iż są uświadomione osoby to jednak osoby chcące wprowadzić NWO mają takie możliwości że bardzo ciężko temu zapobiec i tu jeszcze raz polecę poczytanie o GMO, HAARP czy Codex Alimentarius oraz trudno żeby nie mogły robić co chcą osoby które kontrolują banki i mogą wywoływać kryzysy gospodarcze w każdej chwili. Co to za problem zapłacić koncernowi farmaceutycznemu czy producentowi żywności żeby nieco "wzbogacił" skład swoich produktów. Nawet ich logo (piramida i "wszechwidzące" oko) znajduje się na jednodolarówce (w końcu USA odgrywa znaczącą rolę w tym przedsięwzięciu). No i najważniejsze, jak kontrolują telewizje to nawet oficjalnie mogą z siebie zrobić wielkich wyzwolicieli takich krajów jak Irak czy ostatnio Libia a tak naprawdę to zwykli zbrodniarze który chcą złupić te państwa (tak naprawdę NATO to taki zalążek NWO, UE też powstało z podobnych pobudek) Elita która chce wprowadzić NWO po prostu kontroluje telewizje, gospodarkę, są panami kryzysów, wojen a nawet kataklizmów.

Dziwi mnie to że ludzie dobrze wiedzą jak wielką rolę odgrywa pieniądz, że pieniądze = władza ale to że elita najbogatszych rządzi Światem (tzw. Grupa Bilderberg) to jest już takie ciężkie do pojęcia. Ja czasem po prostu nie mam już siły tego wszystkiego tłumaczyć (choć i sam pewnie nie wiem o bardzo wielu faktach) bo do wielu ludzi nie dociera i nie wiem skąd to się bierze, czy to ignorancja czy po prostu niska świadomość ale jednak próbuje bo zawsze znajdzie się jakaś osoba której uda się otworzyć oczy i z uśmiechem na twarzy nie da sobie zaaplikować chipa pod obietnicą tego że np. już się nie zgubi bo dzięki temu go namierzą.

Nawet ich logo (piramida i "wszechwidzące" oko) znajduje się na jednodolarówce (w końcu USA odgrywa znaczącą rolę w tym przedsięwzięciu).

z tego co się orientuje piramida była już na banknotach w XVIIIw. czyli dość długo im zajmowało przejęcie świata.

Natoomiast kryzys gospodarczy może spowodować nawet głupia giełda.

Nie przesadzałbym naprawdę z tym całym ruchem. Może i taka grupa istnieje, ale raczej aż tak "ambitnych" planów władania światem nie mają. A może mają... i to dla naszego dobra? :)

Bryan Alvarez: 'what the hell is CRIMSON, what that has got to do with Amazing RED?'

• 2 miesiące temu...

Nie chcę wychodzić na zwolennikami teorii spiskowej - podchodzę do tego z dużym dystansem - ale czy ACTA może mieć związek z tym chorym NWO? Internet to są jednak wolne media, ale będąc kontrolowane.. Sami wiecie. A to może być celem ACTA (dostęp do wiarygodnych źródeł) a niwelowanie piractwa to tylko przykrywka. Ja osobiście trochę materiałów związaanych z NWO poznałem i nigdy nie byłem do tego przekonany, lecz teraz spora część osób, która to kiedyś krytykowała nie podchodzi do niej będąc na nie. Możecie mnie wyśmiać, ale

są podstawy, żeby zastanowić się nad tym pieprzonym NWO. A wy co o tym myślicie? Mi trudno cokolwiek napisać i po prostu czekam na rozwój wydarzeń..

Fajnie że ktoś odświeżył temat mimo iż nie miałem ochoty na polemikę bo wiedziałem że nic dobrego z tego nie wyjdzie bo wyjdę na oszołoma w oczach ignorantów. Ale czy teraz tego nie widać? Po zamieszaniu z ACTA wiele osób zwróciło uwagę na temat NWO. Ja od siebie mogę powiedzieć tylko tyle że to będzie przewrotny rok jeżeli chodzi o NWO i warto odłożyć ignorancje na bok tak samo jak warto nie sugerować się określeniem "teoria spiskowa" bo tak można nazwać wszystko co nie jest oficjalną wersją wydarzeń. Jakby III Rzesza wygrała Wojnę to pewnie gazowanie ludzi i obozy też byłyby określane jako jedynie teorie spiskowe. Wystarczy spojrzeć na Unię i widać jak dąży do integracji i nie bagatelizować tego że napad na Iran który jest nieunikniony może doprowadzić do III Wojny Światowej. Jeszcze tylko brakuje żeby rozprzestrzenili jakąś zarazę i wszystko będzie się zgadzało, rychły kryzys, wojna, epidemia czyli gigantyczna panika, gigantyczna liczba ofiar i wtedy można z ludźmi robić co się chce a co wtedy można im powiedzieć? "Musimy stworzyć rząd Światowy który rozwiąże globalne problemy jak głód czy wojna". Szkoda tylko że ten sam rząd do tego wszystkiego doprowadził. Kto w ogóle wie że z dniem 1 stycznai 2012 konstytucja w USA przestała obowiązywać? Kto wie o istnieniu Patriot Actu który znacznie ogranicza wolność obywateli pod pozorem bezpieczeństwa. Już nie chce mi się rozpisywać bo o wprowadzaniu NWO można napisać esej, podsumuję to tak. Jak powiedzieli tak zrobili a największym sukcesem Illuminatów było właśnie to że NWO zawsze było traktowane jako niewinna teoria spiskowa a ludzie którzy mówili prawdę byli wyśmiewani i szykanowani.

O MÓJ BOŻE RZĄD CHCE UNROMALIZOWAĆ PRAWO W CAŁEJ UNI! NWO!!!1111jeden.

ACTA nie wprowadza prawie nic czego by już nie było w Polskim prawie. Tylko problem z przeciwnikami ACTA jest taki że nikomu się nie chce jej czytać. Jestem tak zażenowany postawą PSW że idę zaraz kręcić Vttitude (o 4 w nocy!) na ten temat bo szale goryczy przelała administracja WF która chce usuwać nawet avatary... ehhh

Myślę że gdyby to była zwykła normalizacja prawa to nie byłoby to robione w takiej tajemnicy i nie próbowano by tego przepchnąć za plecami ludzi na odległej stronie jakieś ustawy o rybołówstwie. Poza tym masz dostęp do całego ACTA że tak doskonale wiesz co zawiera? :P Ludzie głosując za Traktatem Lizbońskim też nie wiedzieli że ma zapis że można strzelać z ostrej amunicji do demonstrantów. Przede wszystkim to o czym się tak trąbi czyli piractwo jest po prostu przykrywką, już niedługo nie będzie można wyrazić swoich poglądów politycznych bo nie daj Boże niech ktoś skrytykuje rząd oraz np. będzie sympatyzował z Nową Prawicą to łatwo będzie można znaleźć haka na kogoś takiego i posądzić o "piractwo". Z resztą mnie aż tak bardzo nie interesują same ACTA bo ACTA to tylko wierzchołek góry lodowej, UE już od dawna nakłada setki ograniczeń i reguluje wszystko co jest możliwe. Mi nie chodzi o to że sobie nie pościągam filmów czy muzyki ale chodzi o to że mogę stracić dostęp do normalnych i rzetelnych informacji a nie będę się karmił papką żydowskiego TVN-u :) Ja jestem zażenowany taką postawą że zawsze znajdzie się ktoś kto będzie bronił tych śmieci którzy z ludzi chcą uczynić niemyślące bydło które będzie można wyzyskiwać i które zejdzie przed emeryturą. Wszystkim wydaje się że absolutny totalitaryzm to tylko Korea Północna czy Chiny ale czegoś takiego co jest w Korei nie robi się z dnia na dzień tylko stopniowo. Cenzura internetu, chipy w dowodach, co dalej? Może monitoring w domach pod pretekstem walki z przemocą w rodzinie? I co ciekawe niektórzy będą wierzyć że to przecież dla ich dobra. Po prostu ogół społeczeństwa jest zbyt omamiony żeby pojmować pewne rzeczy.

Cenzura internetu, chipy w dowodach, co dalej? Może monitoring w domach pod pretekstem walki z przemocą w rodzinie? I co ciekawe niektórzy będą wierzyć że to przecież dla ich dobra. Po prostu ogół społeczeństwa jest zbyt omamiony żeby pojmować pewne rzeczy.

tutaj się pojawiają w miare sensowne argumenty

Właśnie wczoraj czytałem o tych chipach. Mają zostać użyte na Igrzyskach Olimpijskich, w teorii do badania stanu zdrowia i pomiaru substancji w organizmie czy innych bzdetów. Ja tutaj widzę tylko próbę przetestowania, bo czytałem iż chcą to wprowadzić tak normalnie, dla każdego. Argument? - Chip cały czas bada/sprawdza twój organizm i gdy jest coś nie tak daje Ci znać byś leciał do lekarza... Każdy z nas wie, że takie coś to mniej niż pół prawdy. Szczerze powiedziawszy im więcej czytam w tym temacie, tym bardziej otwierają mi się oczy i widzę coraz więcej, wszystko to o czym tutaj mówimy, wydaje się być bardzo realne, a co gorsza ciężkie do uniknięcia ..

• Reputacja:   4
  • Urządzenie:  Windows

Klasyczny wolny rynek jest najlepszym sposobem na przeciwdziałanie zapędom twórców NWO. Dlatego tak zwalczają oni internet bo jest zbyt wielki i zbyt wolny by go mógł kontrolować ktokolwiek , rząd krajowy czy światowy. Najbardziej boją sie indywidualnej inicjatywy a uwielbiają kolektywizm.

1398873554496dcab003a02.jpg

Klasyczny wolny rynek jest najlepszym sposobem na przeciwdziałanie zapędom twórców NWO

I dlatego też UE będąca jednym z etapów w planie twórców NWO nakłada tyle ograniczeń i kontroluje każdy sektor gospodarki.

• 3 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...

a zaniedlugo na euro zostanie wykonany zamach na stadion i na palac kultury tak wyczytalem na wrestlefans w postach KTU ale nie moglem mu odpisac gdyz nie jestem zarejestrowanym uzytkownikiem, wiec zrobie to tu. masz racje skoro duzo ludzi mowi o zamachu to zapewne bedzie albo nie bedzie bo wiele osob o tym mowi. i chipy beda i acta wkroczy niedlugo i to prawda jest bo taki jasnowidz to przepowiedzial, przepowiedzial tez 2 wojne swiatowa wyciek ropy na morzu i wiele wiele innych. Wyczytalem to na niewiarygodne.pl
Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 68 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 17 978 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 691 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 100 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 181 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 549 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 874 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• Attitude
      Nazwa gali: WWE Monday Night RAW #1661 Data: 24.03.2025 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: Online Stream Lokalizacja: Glasgow, Szkocja, UK Arena: OVO Hydro Publiczność: 10.516 Format: Live Platforma: Netflix Komentarz: Michael Cole & Pat McAfee Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Main Event #652 Data: 24.03.2025 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: TV-Show Lokalizacja: Glasgow, Szkocja, UK Arena: OVO Hydro Format: Taped Data emisji: 27.03.2025 Platforma: Peacock Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
    • Attitude
      Nazwa gali: UKPW Data: 23.03.2025 Federacja: United Kingdom Pro Wrestling Typ: Event Lokalizacja: Gillingham, Kent, England, UK Arena: Parkwood Community Association Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Independent Zone
    • MattDevitto
      Zupełnie nie mogę się przyzwyczaić, że tygodniówki są tak wcześnie
    • CzaQ
      No kurwa. Tak nie może być. Dobrze, że mam łape większą od chłopa  
  • Dodaj nową pozycję...