Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Raport Miesiąca - październik 2011 (VercynGetorix, hadaszysz

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Linux

Raport Miesiąca - październik 2011 (VercynGetorix, hadaszyszek, N!KO)

Autor : VercynGetorix

Powoli kończy się październik, więc i redaktorzy Raportu Miesiąca postanowili przygotować odcinek podsumowujący ten miesiąc, pomimo tego, że jeszcze zostało jedno RAW. W naszym przekonaniu nie wpłynie ono jakoś znacząco na przebieg wydarzeń w tym miesiącu. W prawie pełnym składzie, zabrakło tylko Ghostwritera, przeprowadziliśmy podsumowanie tego co stało się w październiku, ale to nie wszystko. Zapowiedzieliśmy także coś, co wydarzy się w niedzielę na portalu Attitude. Co? Przekonajcie się sami. Ale to także nie wszystko. Udało nam się zrobić nowy wywiad - tym razem z byłem mistrzem WWE - The Mizem. To wszystko wydarzyło się jednak przed wczorajszym zwolnieniem Maryse. No i to też nie wszystko - słuchając uważnie Raportu Miesiąca dowiecie się, kto został wytypowany do konkursu na "Wrestlera Miesiąca Attitude". Zapraszamy...

Wersja ...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/raport-miesiaca-pazdziernik-2011-vercyngetorix-hadaszyszek-nko.html
  • Odpowiedzi 11
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Vercyn

4

• maly619

3

• N!KO

2

• MJ

1

Top użytkownicy w tym temacie

Kelly Kelly jest z Justinem Gabrielem z tego co mi wiadomo. A co do nowego prowadzącego to może Matt2Hot ?

My nie zdradzimy. Dowiecie się po "premierze" nowego Vttitude :twisted:

Co do wywiadu, to podobał mi się ten podjazd na AM. Zawsze lubiłem te wasze podjazdy na siebie :D

Sam wywiad wydaje mi się trochę słabszy niż poprzedni, ale i tak doceniam to co zrobiłeś, bo składanie takich rzeczy na pewno nie należy do łatwych.

Nowy prowadzący Vttitude? Ciekawie, zwłaszcza, że wspomnieliście coś o zmianie tematyki. Kto to może być, nie mam pojęcia, ale mam nadzieję, że przyciągnie mnie to na tyle, że będę to oglądać.

Bardzo szybko przeleciał mi ten Raport i byłem zdziwiony, że to już koniec. Na pewno za wytłumaczenie tego można podać brak Ghosta, który zawsze był jednak tą dodatkową osobą + miał ten swój kącik historyczny.

Kolejna sprawa, to jakoś mało było jak dla mnie omawianych sytuacji. Nie wiem jednak jak to było w omawianym miesiącu, bo nie śledziłem tego dokładnie, więc może rzeczywiście tak mało się działo ;)

Nie zmienia to jednak faktu, że ten odcinek był słabszy od poprzedniego. Nie był zły, ale jednak trochę mu brakowało.

Na pewno ten TRZECI odcinek Raportu Miesiąca ucierpiał na braku Ghosta. To wszakże dodatkowa zawsze opinia i urozmaicenie. Szczerze powiem, że zabieraliśmy się dzisiaj do tego nagrania, jak pies za jeża :)

Za kącik historyczny odpowiada N!KO, ale dzisiaj miał takie napięty grafik w ciągu dnia pomiędzy meczem ManU, a meczem NBA 2k11, że poganiał nas niesamowicie i za cholerę nie można było rozwinąć skrzydeł.

Kolejna sprawa, to jakoś mało było jak dla mnie omawianych sytuacji. Nie wiem jednak jak to było w omawianym miesiącu, bo nie śledziłem tego dokładnie, więc może rzeczywiście tak mało się działo

Kwestia punku siedzenia - bo N!KO z kolei narzekał (cały dzień dzisiaj narzekał) na taką ilość tych tematów :twisted:

Sam wywiad wydaje mi się trochę słabszy niż poprzedni, ale i tak doceniam to co zrobiłeś, bo składanie takich rzeczy na pewno nie należy do łatwych.

Szukałem wywiadów z Mizem, ale większość jego wywiadów opierała się na byciu "Awesome" oraz "jaki to ja miałem trudny początek. nikt mnie w szatni nie lubił, bo przyszedłem z reality show." Może w grudniu będzie tym razem ktoś z Dixielandu, o ile da się sensowne materiały zgromadzić. Ciężko było o jakieś fajne wypowiedzi, które można było dwuznacznie interpretować, jak w przypadku Alberto del Rio.

• Urządzenie:  Windows

+ miał ten swój kącik historyczny.

To juz zaczyna byc jakas prowokacja :grin:

Za kącik historyczny odpowiada N!KO, ale dzisiaj miał takie napięty grafik w ciągu dnia pomiędzy meczem ManU, a meczem NBA 2k11, że poganiał nas niesamowicie i za cholerę nie można było rozwinąć skrzydeł.

A) Manchester wygral, wiec humor mogl byc gorszy

B) Nie gralem w NBA juz od tygodni

C) ... To jest NBA 2k12. Rozumiemy, ze Twoje techniki prowadzenia show sa zacofane, ale nie zabieraj nas w ta podroz do przeszlosci.

50608915156a3743c1fa34.jpg

+ miał ten swój kącik historyczny.

To juz zaczyna byc jakas prowokacja :grin:

Nie no, poważnie myślałem, że od tego był Ghost. Może to dlatego, że dziś zabrakło i tego kącika i go ;) No, ale jeśli jest inaczej, to wielkie sorry za tą pomyłkę. Nie było to celowe ;)

• Urządzenie:  Windows

"Nie sluchajcie audycji, bo jest spoiler" - VercynGetorix

Smutne, ale prawdziwe. Strach juz wystepowac w tych podcastach :twisted:

50608915156a3743c1fa34.jpg

"Nie sluchajcie audycji, bo jest spoiler" - VercynGetorix

Oj tam, oj tam. Taki mały, ale chyba każdy się spodziewa co się stanie po titleshocie :twisted:

Brak Ghosta = więc do gadania ma hadaszyszek, chociaż i tak jakoś wydaje mi się, że mało go słyszałem, albo zagłuszał go ten ŚMIECH Vercyna :twisted: Odcinek, jakby to powiedzieć no słabszy niż z września, ale to dlatego, że nie było o czym mówić, mam nadzieję, że ciekawiej będzie po listopadzie. Ogólnie wywiad dobry, lecz lepszy moim zdaniem był miesiąc temu z Alberto bodajże. Co do prowadzącego Vttitude to pierwszy kto mi wleciał do głowy (nie wiem jakim cudem) był E_9 :twisted:, ale później się PRZESTRASZYŁEM, że może to być Vercyn :D

Nie mniej, dobra robota hadaszyszek, Vercyn no i dobra N!KO też :twisted: taki słaby "dżołk" na koniec. Powodzenia dalej, a właśnie, się zastanawiam, dlaczego, gdy Vercyn mówił "trzeciego Raportu Miesiąca" to N!KO się jakby irytował i poprawiał "Październikowego!" Mógłby mi ktoś to wytłumaczyć :wink: ?

18056192365019276624f15.jpg

Mógłby mi ktoś to wytłumaczyć :wink: ?

Bo tylko w AM liczy się odcinki ;P Tutaj jest raport miesiąca, a więc trzeba podać jakiego ;)

Fajne wydanie, podobały mi się te kłótnie Vercyna oraz N!KO, ale nie tylko mi. Wywiad z Mizem wypadł dobrze. Reszta nie zawiodła, bo poruszyliście wszystkie kwestie, które mi wpadły do głowy, a nawet więcej i omówiliście dość solidnie. Co do wytypowanych wrestlerów to myślałem, że Dolph na 100% się dostanie, bo ostatnio wywindowal w górę pas US, ale ta szóstka też pasuję. Ogólnie trzeci, tfu październikowy raport mi się podobał.