Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Survivor Series 2011 (zapowiedź, spoilery, dyskusja)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Po dzisiejszym Raw mam takie dziwne odczucie że Survivor Series będzie momentem na który czeka wielu fanów. Mianowicie heelturn Ceny. Wiem że ten temat był poruszany miliardy razy ale nigdy nie czułem tego aż taaaak mocno :P wszystko do siebie pasuje, jest element zaskoczenia, jest powód itd. a co by się działo w Madison Square Garden !?!??!

16586386384dc1963598077.jpg

• Odpowiedzi 255
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• MJ

23

• PH93

15

• -Raven-

14

• maly619

11

Top użytkownicy w tym temacie

http://www.wwe.com/f/match/image/2011/09/20111115_sseries_dolph_morrison.jpg

No proszę tylu Nostradamusów na forum którzy już żegnają Morrisona a tym czasem...I jak tu przestać wierzyć ze kiedyś dostanie J-Mo solidniejszy Push jak nawet w takim momencie kariery dostaję title shota co prawda na US ale zawsze...

BTW:Ziggler drugi raz z rzędu na PPV dostanie dwie walki. ;)

Zrobiłem dużo dla biznesu:

Udział: Youshoot Teddy Long, Youshoot Rikishi, Lapsed Fan Podcast, Wrestling Soup, konwersacje z Dejwem na twitterze... Więc się wypowiadam + jestem w stanie słuchać Russo.

I jak tu przestać wierzyć ze kiedyś dostanie J-Mo solidniejszy Push jak nawet w takim momencie kariery dostaję title shota co prawda na US ale zawsze...
I mam nadzieję, że Dolph straci pas i zacznie się piąć do Main Eventu a przy okazji kariera Johna zostanie uratowana przez ten US Title. Wilk syty i owca cała. :D

I'm the best in the world at what I do

Sometimes a blessing can be a curse

Cody Rhodes #1 Fan!

212326867586a795fd12c5.jpg

Nie chcę być czarnowidzem, ale jak dla mnie to jest motyw który jeszcze bardziej podpromuje Dolpha, który pojedzie Jo-Mo i następnie wystąpi w 5v5... puki co wzmianek na temat nowej umowy Johna nie ma i nie spodziewałbym się, że niedawny (lub jeszcze obecny) jobber z RAW pojedzie podopiecznego Vickie, który pnie się powolutku do ME.

btw. co z petycją Zacka? Reasumując spoilery ze Smackdown! to...

on dostał walkę o tytuł na SS... :?

• Styl:  Ciemny

No proszę tylu Nostradamusów na forum którzy już żegnają Morrisona a tym czasem...I jak tu przestać wierzyć ze kiedyś dostanie J-Mo solidniejszy Push jak nawet w takim momencie kariery dostaję title shota co prawda na US ale zawsze...

Tylko o ile dobrze pamiętam to w zeszłym roku MVP dostał walkę o pas także z Zigglerem a zaraz po niej opuścił WWE więc zamiast pushu może to być tak jakby pożegnalna walka.

BTW:Ziggler drugi raz z rzędu na PPV dostanie dwie walki.

Trochę mnie to dziwię temu ale cóż po kontuzji Christiana nie było za bardzo kogo wrzucić do teamu Barretta chociaż mógłby to być np Brodus chociaż zapewne przesunięcia jego debiutu oznacza albo że nie jest jeszcze gotowy albo szykują mu wielkie wejście w czasie walki Punka z Del Rio pomagając wygrać Alberto.

I was angry with my friend;

I told my wrath, my wrath did end.

I was angry with my foe:

I told it not, my wrath did grow.

może John dostał mecz na pożegnanie .. Kto wie. Masters na do widzenia otrzymał fajerwerki a Kozlov walkę na NXT, Superstars i SD! także :D
BULLET CLUB FO FO FO FOR LIVE

171853244354245ca8e4f56.jpg

No cóż time to say goodbye and good luck JoMo? Chyba tak.. Cóż będzie go brakowało:( chyba najbardziej pamiętam jego tegoroczny wyczyn z RR, eh

Tak na marginesie to powinna być walka Rydera:( może zrobią ten potrójny meczyk albo to błąd na stronie? ale Good Bye musi być... TNA zaprasza.

A tak teraz looknełem na stronke WWE i co widzę http://www.wwe.com/shows/survivorseries/2011/dolph-ziggler-john-morrison

petycja o jego mecz.

Never thought I would be here, so high in the air:

This is my unanswered prayer.

Defined by another, so much wasted time,

Out of the darkness, each breath that I take will be mine

Do walki Div zostala dodana stypulacja - Lumberjill.. Jedno pytanie, po co? ... Ze stypulacja czy bez i tak bedzie trwala max. 5 minutek :wink:.

18056192365019276624f15.jpg

Do walki Div zostala dodana stypulacja - Lumberjill.. Jedno pytanie, po co? ... Ze stypulacja czy bez i tak bedzie trwala max. 5 minutek :wink: .

Inny problem się pojawia skąd Lumberjill wezmą :? FCW? :D

Udział: Youshoot Teddy Long, Youshoot Rikishi, Lapsed Fan Podcast, Wrestling Soup, konwersacje z Dejwem na twitterze... Więc się wypowiadam + jestem w stanie słuchać Russo.

Chyba w Lumberjill/jack nie trzeba wchuj zawodnikow, a maja wystarczajaco, Kelly, Maxine, Kaitlyn, AJ, Tamina, Natalya, Nicki, Brie, Aksana, Fox to juz masz az 10 :wink:

wchuj zawodnikow

No "wchuj zawodników" to rzeczywiście nie trzeba ale div potrzeba tyle by chociaż okryć ring a nawet z tymi które wymieniłeś nie da rady. :grin:

Skoro juz karta znana to jak tradycja nakazuje, czas napisac co nieco o walkach, ktore zobaczymy juz w ta niedziele!

United States Champion Dolph Ziggler vs. John Morrison - No dobra, nie powiem "w koncu" Morrison ma walke o pas, gdyz ostatni raz walczyl bodajze na Hell in a Cell czy tam na ktoryms RAW po HiAC. Nie chce, by John wygral, chce, by Ziggler trzymal tytul i razem z nim sie promowal(?), licze, ze obaj wykreca swietny pojedynek, bez zadnej zbednej pomocy z zewnatrz, chcialbym, by byly "rowne szanse" i ta walka byla przed meczem 5on5.

Chce, by wygral: Dolph Ziggler

Typowac bede: Dolph Ziggler

John Cena & The Rock vs. The Miz & R-Truth - Tutaj marzy mi sie, zeby obaj panowie (oczywiscie Rock oraz John) rywalizowali ze soba bardzo. Non Stop jakies niedogadania, czego bym nie chcial? Kevina Nasha, niech on sie w to nie wplatuje lepiej, niech zrobia swietna walke w porownaniu z tym co dostalismy na Vengeance (AwesomeTruth vs. Punk/Hunter). Jak juz tak pisze, co chce, a co nie, a wiec, CHCE, by John Cena wymierzyl Rockowi na pozegnanie, Attitude Adjustment, dobrze by bylo, gdyby Cena rowniez byl taki jaki Rock jest dla niego.

Chce, by wygrali: Miz and R-Truth

Typowac bede: Rock and Cena

World Heavyweight Champion Mark Henry vs. Big Show - 5-stara nie oczekuje, raczej przewine tylko do koncowki, moze jakis powrot, moze jakas demolka, no albo cash in Bryana, ogolnie walka nie bedzie ciekawa, sleeper jakich ma.. Chwila, jakich DUZO w WWE :twisted:

Chce, by wygral: Mark Henry

Typowac bede: Mark Henry

WWE Champion Alberto Del Rio vs. CM Punk - No! Tu musi byc ciekawie, szkoda, ze ten mecz nie ma stypulacji, by dodac smaczku, pasowalby do nich submission match, wiadomo Anaconda Vise vs. CrossArmBreaker. Nie mniej - licze na dobre show nie zakonczone po jednym finisherze i pas dla CM Punka! Podbudowa mozna nazwac slabo, gdyz wszystko przez program z Rockiem, ale powiem, ze WYSTARCZAJACA.

Chce, by wygral: CM Punk

Typowac bede: CM Punk

Team Orton vs. Team Barrett (5-on-5 Traditional Survivor Series Tag Team Match) - Kocham ten typ meczu, dodajac, ze zawodnicy nie sa slabi, moze napisze moja kolejnosc eliminacji (jak mi sie to widzi):

*- Kofi Kingston przez Swaggera

*- Swagger przez Ryana

*- Sin Cara przez Hunico

*- Hunico przez Ortona

*- Ryan przez Barretta

*- Rhodes oraz Dolph przez Sheamusa

*- Barrett przez Ortona

Tak! Czarny scenariusz, niestety tak mi to wyglada.. Podbudowa wazne, ze jest, kazdy zawodnik z kazdym jakies tam stykniecie mial, wiec sens jest. Licze, ze dadza tej 10 z 25 minutek w ringu.

Chce, by wygral: Team Barrett

Typowac bede: Team Orton

Divas Champion Beth Phoenix vs. Eve (Lumberjill Match) - Nie interesuje mnie to (jak zawsze), powiem, ze INTERESOWAC bede wtedy, kiedy:

a) Powroci Layla, McCool, Kharma

b) O pas zacznie walczyc Alicia Fox.

Chce, by wygrala: Beth Phoenix

Typowac bede: Beth Phoenix

Albo wejdzie Morrison do walki z Zigglerem. Już będzie miałbyć gong, a wbije Zack, który będzie się domagał walki. I ogłoszą Triple Thert Match : Ryder vs. Ziggler vs. Morrison.

Zapraszam do czytania i komentowania mojego Diary.

http://forum.attitude.pl/viewtopic.php?t=33813&sid=

Survivor Series już w niedziele a ja nie mogę ciągle pogodzić się z jedną walką-całą PPV ma fajną kartę po za walką najważniejszą czyli Cena & Rocky vs Awesome Truth.Oczywiście nie chodzi mi tu o dwóch "wspaniałych" którzy zmierzą się na WM 28 ale o ten drugi tag team-nie rozumiem tego jak WWE naprzeciw Johnowi i Rockowi dało taką parę-być może brak "kupienia" tego teamu z mojej strony jest spowodowany prostym faktem ze ich kompletnie nie lubię (osobno jeszcze ujdzie) ale jak patrze na tą grafikę z ME SS i widzę Miza z Prawdą to po prostu widzę dwóch MIDCARDERÓW(nie jest to przesada bo truth to wiadomo a Mike też po WM dostawał wpierdol wszędzie i od wszystkich) i chodzi mi tu przedewszystkim o samą budowę,wygląd która w porównaniu z "Never Before-Never Again" prezentuję się miz(ernie).Prawda jest taka ze nawet jakby WWE wsadzili za ich rywali (Ceny i Rocka) Brodusa,Henrego,Big Showa,Khaliego to oni i tak by nie mieli "teoretycznie " szans a co dopiero ta rapująca dwójka.Najgorsze jest to ze gdybym nie oglądał dość długi czas RAW i nie wiedziałbym o ich walce na SS' to bym pomyślał ze Miz i Truth są jobberami pokroju the Usos.Niech Vince da im chociaż jakieś majtki jednakowe bo przynajmniej na tag będą wyglądać.

Survivor Series już w niedziele a ja nie mogę ciągle pogodzić się z jedną walką-całą PPV ma fajną kartę po za walką najważniejszą czyli Cena & Rocky vs Awesome Truth.Oczywiście nie chodzi mi tu o dwóch "wspaniałych" którzy zmierzą się na WM 28 ale o ten drugi tag team-nie rozumiem tego jak WWE naprzeciw Johnowi i Rockowi dało taką parę-być może brak "kupienia" tego teamu z mojej strony jest spowodowany prostym faktem ze ich kompletnie nie lubię (osobno jeszcze ujdzie) ale jak patrze na tą grafikę z ME SS i widzę Miza z Prawdą to po prostu widzę dwóch MIDCARDERÓW(nie jest to przesada bo truth to wiadomo a Mike też po WM dostawał wpierdol wszędzie i od wszystkich) i chodzi mi tu przedewszystkim o samą budowę,wygląd która w porównaniu z "Never Before-Never Again" prezentuję się miz(ernie).Prawda jest taka ze nawet jakby WWE wsadzili za ich rywali (Ceny i Rocka) Brodusa,Henrego,Big Showa,Khaliego to oni i tak by nie mieli "teoretycznie " szans a co dopiero ta rapująca dwójka.Najgorsze jest to ze gdybym nie oglądał dość długi czas RAW i nie wiedziałbym o ich walce na SS' to bym pomyślał ze Miz i Truth są jobberami pokroju the Usos.Niech Vince da im chociaż jakieś majtki jednakowe bo przynajmniej na tag będą wyglądać.

The Miz & R-Truth są zajebistym Tag Teamem, uważam że jednym z najlepszych TT w ostatnich latach. Oni są świetni, ich gesty, zachowania, wszystko. Pasują do siebie idealnie. Jak idą razem przez Backstage to widać, że to nie jest jakiś zlepek 2 zawodników, ale tworzą oni team.

Karta na Survivor Series:

1. US Championship Match - Dolph Ziggler © vs John Morrison

Dolph znowu otrzymuje dwie walki na jednym PPV. Ale tym razem to już koniec reignu jako US Champ. Skąd u mnie ta pewność - po prostu przeczucie. JoMo dostanie pas i albo szybko go straci na rzecz Rydera i "Good Bye", albo się uratuje w w federacji.

2. LumberJill Divas Championship Match - Beth Phoenix © vs Eve Torres

Jak ja nie cierpię tej stypulacji... Na szczęście wygra Beth. Oby szybko...

3. 5 on 5 Survivor Series Elimination Tag Team Match - Team Orton (Randy Orton, Sheamus, Sin Cara, Kofi Kingston, Mason Ryan) vs Team Barrett (Wade Barrett, Christian, Dolph Ziggler, Hunico, Jack Swagger)

Wszystko oczywiste. Wygrywa Team Orton. Moim zdaniem Orton i Sheamus przetrwają. Na TLC zobaczymy walkę Barrett vs Orton w którejś z stypulacji (może Chairs Match)

4. WWE Championship Match - Alberto del Rio © vs CM Punk

CM Punk wygrywa przez DQ (Brodus Clay?). Rewanż na TLC w stypulacji TLC Match i tam wygrywa Punk.

5. WH Championship Match - Mark Henry © vs Big Show

Wygrywa Big Show i rewanż na TLC w stypulacji Tables Match, po którym oczekuję wtargnięcia Daniela Bryana żeby "pogratulować" zwycięzcy :P

6. Tag Team Match - Never Before Never Again (The Rock & John Cena) vs Awesome Truth (The Miz & R-Truth)

Hmm....... Oczywiście są dwa scenariusze, wymieniane na tym forum już wiele razy. Który się sprawdzi? Dla feudu Ceny i Rocka lepszym rozwiązaniem jest ich porażka. Ja wybiegam w przyszłość, do TLC - z kim miałby Cena tam walczyć (bo walczyć musi): Wsadzenie go to WWE Championship Matchu to idiotyzm, feudować nie ma z kim, więc zostaje kontynuacja z Awesome Truth, co by również sugerowało porażkę Ceny na Survivor Series... I tak postawię.

Edytowane przez MvC