Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Survivor Series 2011 (zapowiedź, spoilery, dyskusja)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

A Sheamus to nie ME? To, że kawałek czasu nie walczy w ME to nie oznacza, że nie jest to facet z "górnej półki". Obecnie jest chyba najmocniej promowanym zawodnikiem na Smacku, a w przeszłości wiadomo też gdzie był.

Orton i spadek do Mid-cardu? Sorry, ale dzisiaj mamy 8 listopada, a nie 1 kwiecień, bądźmy realistami... Przecież to się sprzecza z logiką.

;)

• Odpowiedzi 255
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• MJ

23

• PH93

15

• -Raven-

14

• maly619

11

Top użytkownicy w tym temacie

• Urządzenie:  Windows

E_9, o Sheamusie zapomniałem.

A o Ortonie - pomarzyć zawsze można :D

Ta walka to zapychacz karty. No niestety - 10 lat temu na SS walki 5vs5 były atrakcją gali.....

Zapychaczem bym tej walki nie nazwał, ale zgadzam się z tym, że kiedyś te walki były wielką atrakcją.

A co do samej walki, skład heeli fajnie dobrany, co do faców mam mieszane uczucia, szczególnie do jednego pana, którego większość forumowiczów wymieniła :D Masona Ryana. Danie Barretta, a nie Rhodesa jako kapitana drużyny świadczy pewnie o wypromowaniu tego pierwszego. Wolałbym aby wygrała ekipa heeli, a najlepiej by było gdyby w ringu zostali właśnie Wade i Cody. Dziwi mnie trochę brak Bryana w walce, ale może szykują dla niego coś większego.

Liczę też na to, że to nie będzie jedyny 5vs5 elimination match jak rok temu. :razz:

I'm the best in the world at what I do

Sometimes a blessing can be a curse

Cody Rhodes #1 Fan!

212326867586a795fd12c5.jpg

• Urządzenie:  Windows

Archer - Danielowi chyba szykują walki na SuperStars niż coś większego.

Podobno jeszcze dodano do karty walkę o pas US Dolph vs Zack. Według mnie wygra Zack i skończy się między nimi feud. Wydaję mi się, że gdyby na Survior Series byłby koniec feudu to Zigglerowi dali by.... Morissona. Nie wiem dlaczego mam takie dziwne przeczucia.

Wyznaczenie Barretta na kapitana teamu heeli oznacza duży push w najbliższym czasie. I ten push zakończy się zdobyciem pasa WHC, albo feudem i walką z Undertakerem na WM.

Nie ma szans żeby był jeszcze jakiś 5 vs 5 Elimination Match. Poprostu nie ma kogo tam wsadzić. Chyba że Divy, ale tego to chyba nikt by nie chciał :P

Na SS prawie napewno Dolph Ziggler straci pas na rzecz Rydera. I tylko pytanie czy będzie to walka 1 vs 1 czy jeszcze wsadzą JoMo?

Nieobecność Bryana w 5 on 5 matchu dla mnie oznacza realizację kontraktu na Big Shole i heel turn. Już w piątek, po SD wydawał mi się to najbardziej prawdopodobny scenariusz i tak dalej utrzymuję.

Chyba że Divy, ale tego to chyba nikt by nie chciał :P

Poza tym za mało Div jest chyba :twisted:

w 5on5 tag matchu, aż marzy mi się to co zrobił Kofi w 09' w niecałe bodaj 20 sekund przypiął dwie największe gwiazdy teamu, lecz niestety po heelowsku jest to nie do wykonania.

Teraz zamiast powrotu Chrisa Jericho, ludzie będą czekać na cash in Daniela Bryana :twisted:.

18056192365019276624f15.jpg

albo feudem i walką z Undertakerem na WM.

Nawet mnie tak nie strasz. Taker nie zasługuje by go tak szmacić, a Wade no sorki ale nie zasługuje moim zdaniem na to żeby stoczyć równą walkę z kimś komu nie dali rady HBK i HHH

==Break the Walls Down==

13131994854e2d396000ad8.jpg

Nawet mnie tak nie strasz. Taker nie zasługuje by go tak szmacić, a Wade no sorki ale nie zasługuje moim zdaniem na to żeby stoczyć równą walkę z kimś komu nie dali rady HBK i HHH

Szczerze.. Nie zdziwiłbym się, gdyby to Anglik stanął face 2 face z Takerem, jak Royal Rumble wygrał Del Rio, gdzie wcześniej wygrywali tacy jak Edge/Cena/Batista/Mysterio/HBK/HHH/Taker..

Lecz temat przeciwnika Deadmana to na całkiem inny temat :wink:.

MvC napisał/a:

Chyba że Divy, ale tego to chyba nikt by nie chciał :P

Poza tym za mało Div jest chyba :twisted:

Nie krakać ! Jeszcze nam Mixed Tag Team zaprezentują i będzie trzeba patrzeć na takie "epickie" starcie...

ludzie będą czekać na cash in Daniela Bryana :twisted: .

Ja tam się nie mogę doczekać reakcji Cola jak Bryan będzie wykorzystywał kontrakt, już słyszę jak Michael powtarza przez cała walkę : "OMG, It's ridiculous".Nawet nie chce sobie wyobrażać jaka ona by była gdyby Danielson przegrał... :lol:

BTW. Jeśli na Survivor Series zobaczę American Dragon inkasującego walizkę i zdobywającego World title to z przykrością powiem, że WWE zjebało obydwie walizki. Nie chodzi mi o to, że Daniel Bryan będzie słabym mistrzem (pomijając oczywiście to, że jak na razie tkwi w lower-midcardzie) czy Del Rio jest słabym mistrzem ale o to, że obydwa "cash in" były by bardzo przewidywalne.Większość ludzi przewidziała, że arystokrata zdobędzie pas na Summer Slam, teraz gdy włączyli do programu gigantów amerykańskiego smoka ponownie wiele osób obstawia realizację kontraktu na SS, ponieważ mają oni już ze sobą konflikt.Według mnie wykorzystanie walizki powinno być spontaniczne, że tak powiem wprost z dupy bo to zawsze wzbudza emocję np. "cash in" Mizanina, którego nikt się nie spodziewał.

W tym roku nie ma nikogo i już właściwie nigdy nie będzie kogoś kto miał by cień szansy na pokonanie grabarza, nawet jak by mu postawili całe WWE w handicapie to i tak by wygrał... Jedyną osobą przy której można by było się zastanawiać czy Vince nie zabookuje wygranej przeciwnikowi Undertakera jest John Cena.Jak wielu już pokazywało w swoich fantasy cardach na Wrestlemanie chciał bym zobaczyć taki pojedynek w stypulacji "I Quit".Wracając do Wade nie jestem pewny czy on nie zasługuje na takie starcie, jestem jednak pewny, że jest wiele osób, które zasługują na nie bardziej jak np. Christian.Oczywiście jeśli mówimy o umiejętnościach zawodnika bo jeśli mówimy o poziomie wypromowania to Baretta można łatwo podpushować dając mu np. wygrać feud Randalem bo jak mniemam jako kapitan heeli na Servivor Series dostanie program z Apex Predatorem.

Dont Take it personally.. Im just that much smarter than you...

9753791175058a11dcc0cd.jpg

I pewnie dostaniemy : Hunico wejdzie z Epico. Hunico eliminuje Carę, a poza ringiem atakuje go Epico. Hunico gapi się na tą dwójkę i zostaje wyeliminowany i Hunico&Epico obiają Sina. :P Ale nie zgadzam się, że Survior Series Match ma skład z nikąd. Prócz Ryana... Mogliby wrzucić Morrisona lub Rileya.

Aa nasz Zack :D pewnie w końcu doczeka się tytułu. :P

WWE Title nie teraz dla Punka. Na TLC pewnie Ladder Match z Alberto i mamy nowego Champa.

Co do "cash in" Bryana wg. mnie zrobią jeszcze inaczej. Henry obroni z Showem,

Bryan wykorzysta na WSM. Później zazdrosny Show przejdzie heel turn i mamy feud Bryan vs. Big Show.

I Awesome Truth vs. CenaRock . :D To, że wygra drugi team : Zero wątpliwości. Aleee nie zdziwie się, jak Rock zmieniając się walnie Cene z plaskacza. :D Ale nasz Never Give Up, aby nie zawieść fanów zniesie to. Rock go będzie upokarzać, a po walce Peopel's Champion otrzyma AA... A co dalej z Awesome Truth? Kompletnie nie wiem.

Jakie jeszcze walki mogą dodać? Drugi Survior Series Match (ale do składów nie mam kompletnie pomysłów) i znowu Codiemu kogoś dadzą. Ale nie będzie to Booker T. Ja się modle : Nie dajcie na TLC walki Bookera i Codiego o Tytuł ! Walczą niech sobie na tygodniówkach, ale nie na PPV! Nash vs. HHH - nie dostaniemy. Może na TLC ? Może do WM-ki pociągną feud i na koniec będziemy mieć na WM-ce 28 walkę Nash vs. HHH ? Swoja droge , nie o SS wspaniła WM-ka by była. :D Rock vs. Cena, HHH vs. Hash, WWE Champ Punk vs. ??? :D Taker vs. ???

Zapraszam do czytania i komentowania mojego Diary.

http://forum.attitude.pl/viewtopic.php?t=33813&sid=

Rock vs. Cena, HHH vs. Hash, WWE Champ Punk vs. ??? :D Taker vs. ???

Tak naszło mnie na myślenie o przeciwniku dla Punka na WR i się boje;/ bo nie widze nikogo gotowego do walki o tytuł. Na sd jest Sheamus, Barret, Big Show, Brayan. A na Raw?? Nie mówie o umiejętnościach, które np Dolph Z. ma ewidentnie. Mówię o promocji. Niech lepiej WWE zacznie kogoś promować porządnie bo to by było dno jeśli dostalibyśmy na WR takiego suchara(brak większego zainteresowanie publiki) jak walka Cena vs Del Rio na ostatnim PPV. Chyba, że już zaczęli promować przeciwnika dla Cm Punka na WR...Brodus Claya...

==Break the Walls Down==

13131994854e2d396000ad8.jpg

A na Raw?? Nie mówie o umiejętnościach, które np Dolph Z. ma ewidentnie. Mówię o promocji. Niech lepiej WWE zacznie kogoś promować porządnie bo to by było dno jeśli dostalibyśmy na WR takiego suchara(brak większego zainteresowanie publiki) jak walka Cena vs Del Rio na ostatnim PPV. Chyba, że już zaczęli promować przeciwnika dla Cm Punka na WR...Brodus Claya...

Albo dostaniemy SCSA vs. Punk . Ale to by było pewne, że Punk zachowałby tytuł.

Zapraszam do czytania i komentowania mojego Diary.

http://forum.attitude.pl/viewtopic.php?t=33813&sid=

Ale nie zgadzam się, że Survior Series Match ma skład z nikąd. Prócz Ryana... Mogliby wrzucić Morrisona lub Rileya.

Przecież skład jest znikąd, to zlepek heele w jednej drużynie i faceów w drugiej.Nie ma w tym żadnej podbudowy po prostu ci są źli ci są dobrzy więc ze sobą walczą.Powiedz mi czemu Ryan jest z dupy, a taki Kofi Kingston nie ? Lub Swagger ? Lub Barrett ? Jeszcze jako kapitan drużyny choć nie prowadzi jeszcze feudu z Ortonem...Do walki mogli dać Morrisona ale tylko z powodów czysto ringowych ponieważ on ma tyle samo na pieńku ze złymi panami co Mason.

Co do "cash in" Bryana wg. mnie zrobią jeszcze inaczej. Henry obroni z Showem,

Bryan wykorzysta na WSM. Później zazdrosny Show przejdzie heel turn i mamy feud Bryan vs. Big Show

"Genialny" pomysł z wyjątkiem jednego sam Big Show chciał by Danielson wykorzystał walizkę na poprzednim Smackdownie...

i znowu Codiemu kogoś dadzą.

Cody nie walczy czasem w już zapowiedzianym standardowym Survivor Series Matchu ?

Ja się modle : Nie dajcie na TLC walki Bookera i Codiego o Tytuł ! Walczą niech sobie na tygodniówkach, ale nie na PPV

Dlaczego nie chciał byś ich zobaczyć na TLC ? Booker T jako 5krotny WCW champion mógł by podnieść jeszcze bardziej prestiż tego pasa.

Nash vs. HHH - nie dostaniemy.

Skąd wiesz, że nie zobaczymy takiej walki ?

Jak by taka walka jakimś cudem miała miejsce to na 100% nie była by to walka o pas. Przeciwnikiem CM Punka na Wrestlemani będzie Dolph i to jest takie moje małe marzenie, które musi się spełnić.

Chyba, że już zaczęli promować przeciwnika dla Cm Punka na WR...Brodus Claya...

Wątpię.Rzadko, który wrestler w swoim debiucie na WM'ce walczy o najważniejszy pas federacji przynajmniej ja sobie nie mogę żadnego przypomnieć.

Dont Take it personally.. Im just that much smarter than you...

9753791175058a11dcc0cd.jpg

Wątpię.Rzadko, który wrestler w swoim debiucie na WM'ce walczy o najważniejszy pas federacji przynajmniej ja sobie nie mogę żadnego przypomnieć.

Alberto Del Rio nie walczyl o WHC na swojej pierwszej WM ?

Bo Stone Cold już nie walczyłby regularnie, mógłby zwyciężyć, a oddać pas na RAW czy gdzieś jak było w przypadku Breta Harta (Już to gdzieś chyba pisałem, o The Rocku bodajże).

Edytowane przez MJ