Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Survivor Series 2011 (zapowiedź, spoilery, dyskusja)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Mam nadzieję, że Ceny nie wcisnął do jakiegoś feudu przed WrestleManią bo to by było całkowicie idiotyczne ze strony WWE.

A ja się właśnie boję, że go wcisną w walce o pas np na elimination chamber. Bo na SS i TLC będzie walka CM Punk vs ADR (wygrana punka na SS i rewanż del rio na TLC który przegra). Więc kto będzie "godny" walczyć na Royal Rumble o pas WWE? John Cena :? No i tak: na RR Cena wygrywa z Punkiem, na EL wiadomo walka 6 man w konstrukcji klatko-podobnej, wygrywa Cena, a na WR28: The Rock vs John Cena o WWE Championship. A wiadomo, jeśli w takiej walce będzie jeszcze najważniejszy pas federacji to dodatkowo zyska ona na znaczeniu

==Break the Walls Down==

13131994854e2d396000ad8.jpg

• Odpowiedzi 255
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• MJ

23

• PH93

15

• -Raven-

14

• maly619

11

Top użytkownicy w tym temacie

Według mnie nie ma co się bać, już pisano, że na 90% nie zrobią z ich walki, pojedynek o tytuł, może i Cena będzie w Elimination matchu, ale zostanie wyeliminowany albo przez Rocka (jakimś cudem) albo po 50-ciu finisherach. Poza tym, pas na szali między Dwaynem, a Johnem oznaczałoby, że Cena zwycięży, no chyba, że zrobiliby jak z Bretem Hartem i pase United States w 2010 roku.

18056192365019276624f15.jpg

Jeśli chodzi o mnie to to, że ta walka ma być o tytuł jest jak najbardziej OK.

Mi się właśnie wydaje, że Cena może zgarnąć tytuł dopiero na Elimination Chamber. Skoro The Rock ma się pojawić na RR to chciałbym aby w jakikolwiek sposób interweniował w walkę Johna. W sumie tak trochę za szybko z tym pojechaliśmy bo możliwe, że to właśnie ktoś inny zostanie pretendentem do pasa. Może ktoś młodszy ? Ktoś z większym potencjałem ? Dlaczego by nie Dolph Ziggler ?! :)

Pozdrawiam.

"If ya smeeeeelelelelle What the Rock is Cookin' ?!"

808221084ed0cf03bd579.jpg

Dlaczego by nie Dolph Ziggler ?! :)

no chciałbym, ale penie skończyłoby się tak jak za czasów feudu z Edgem, czyli Ziggler byłby bez szans z Punkiem/Del Rio/Ceną...niestety bo z Punkiem mógłby wykręcić niezłą walkę

==Break the Walls Down==

z Punkiem mógłby wykręcić niezłą walkę

Dokładnie. Mogliby zacząć już budować jego osobę aby na WM XXVIII był gotowy zmierzyć się z Punkiem. Mogli by już odsunąć Del Rio od Pasa, nie wiem jak Wam ale mi się już znudził. Uważam, że US Championship to jednak dla Dolpha za mało... :(

@Down

Oby tak się nie stało.

Edytowane przez Makaveli25
"If ya smeeeeelelelelle What the Rock is Cookin' ?!"

808221084ed0cf03bd579.jpg

Ja się natomiast obawiam, że rozdzielenie Dolpha i Jacka stanie się przed WrestleManią i finał będą mieli właśnie na tej gali. Ziggler powinien na WMce dostać walkę o WAŻNY pas lub chociaż mecz z kimś z górnej półki, tak jak to było w przypadku Cody'ego z Reyem.

Chodziło mi o to, że Punk jest teraz w takim miejscu co Austin kiedyś (oczywiście Stone Cold był w takim miejscu większość kariery a CM jest 3 miesiące ? )czyli nie jest kreowany na najlepszego w federacji ale w razie gdyby ten numer 1 stał się zły był by w stanie go pokonać, "wyzwolić WWE od tyrani" i przejąć jego pozycje.

Oczywiście nie można nazwać Philla "Austinem dzisiejszego WWE" jeśli ma się na myśli grane przez nich postacie, bo choć w tym momencie Brooks gra "buntownika" nie wiadomo jak długo to zostanie i czy nie wpadną na pomysł by zrobić z Punk cipkowatego face jak John.

No właśnie ,dlatego po 3 miesiącach nie chce oceniać jeszcze tak wysoko postaci Brooksa,bo nie wiadomo jak to będzie.

A Stone Cold walk nie przegrywał ?
Oczywiście, że wygrana HHH była zbędna i tylko przygasiła Brooksa bo The Game tak nie jest już czynnym wrestlerem i takie zwycięstwa nie są mu potrzebne, a Philla taka wygrana mocno by wypromowała.

Punk przygasł po właśnie po porażce z nochalem i zaczął być potulny jak by był jego pieskiem, ale segment z arystokrata na poprzednim RAW w moim odczuciu takim powrotem tego "buntowniczego" Punka.

W zasadzie odpowiedziałeś sobie tutaj sam.Też odnoszę takie wrażenie ,że powoli wraca na własny "Tor" ale nie chce chwalić dnia przed zachodem słońca.Puki co,jutro będzie można już obejrzeć Raw...wtedy zobaczymy jak to będzie wyglądało.

Bez wątpienia Cm Punk jest kluczem WWE do smartów ,ale musi zacząć grać pierwsze skrzypce jeśli tak to ma ciągle wyglądać.Może jak zdobędzie pas,to jeszcze podbuduje swoją postać i na WM stoczy jakąś porządną walkę.Z wszystkimi określeniami się wstrzymam,bo czas pokaże czy podzieli los Ortona czy nie.

To, że nie będzie się podlizywał nie znaczy, że dzieci go nie będą kochać (i znowu porównanie do Austina) jak Stona Colda, któremu dzieciarnia cheerowała bardziej niż People's Championowi.

Takiego człowieka, który będzie wychodził na ring i mówił "Kocham was mieszkańcy jaki i całe WW Universe" na horyzoncie nie widać, jedynym takim słodkim facem może być Rey Misterio, który ma kontuzje i który z pewnością po jobnieciu Meksykańskiej Botchamani na Wrestlemanii pożegna się z WWE.

Możliwe, że Brooks nie będzie w stanie utrzymać takiego ciężaru jakim jest bycie główny face i maszynką do robienia pieniędzy federacji ale jeśli całe życie tą rolę będzie sprawował John nigdy się tego nie dowiemy.

Też prawda,ale Austin to jest inna era i zupełnie inne realia wrestlingu.Takiego "Twardziela" już WWE nigdy nie będzie miało a wiadomo,że dzieci lubią popatrzeć na taką dominacje danej osoby.Stone Cold sprawdzał się w tej roli świetnie ,ale Punkowi trzeba czasu ,żeby stał się podobny do Rattlesnake.

Również ten storyline był genialny i to była ogromna okazja ,żeby Brooksa wypromować jeszcze bardziej.Cała sytuacja,że HHH nie radzi sobie na tym stanowisku i przez to Cm Punk go pozbawia , dałaby kopa jego postaci...no ale niestety,tak się nie stało.

Już o tym,co się stało na którymś Raw "mój kumpel idzie,teraz mi możecie naskoczyć" ,to już całkiem opadły mi ręce,ale nie chce o tym pisać.WWE teraz ma czas ,żeby dać push jego postaci ,a co z tym zrobi to po prostu zobaczymy.

Ortonem po drawcie na niebieską gale przestali się jarać "smarci" ale marki nadal to robią czyli pieniądze napływają.

WWE przesadziło z Ortonem to nie znaczy, że to samo się stanie z Punkiem, a nawet jeśli to wole oglądać słodziutkiego CM'a na szczycie niż oglądać 6 czy tam 7 rok przesłodzonego Cene, który spełnia swoje marzenie po raz 20 zdobywając pas WWE.

Ale nie przeczysz,że postać Ortona jest nudna,bo po prostu tak jest.Fakt faktem,SD potrzebowało porządnego face.Nie chce żeby się tak stało z Punkiem,bo ma potencjał tylko,że tak jak pisałem wyżej...wolę się z opinami ,które wychodzą daleko poza przyszłość wstrzymać.

Ale nie przeczysz,że postać Ortona jest nudna,bo po prostu tak jest.Fakt faktem,SD potrzebowało porządnego face.

Teraz takim głównym facem może zostać Sheamus, czuję, że zbliża się on do Main Eventu. A Randal mógłby znowu stać się psycho-niszczycielem którego do takiego zachowania prowokowałby Cody

==Break the Walls Down==

Randy da radę jako tweener - terminator, bo po WM 26 ofc. naprawdę nie było źle, ale odbiegli od wcześniejszego gimmicku, a szkoda. Jak dla mnie Randy to powinien być człowiek, który mało mówi, a po prostu sprzedaję RKO na prawo i lewo.

Jako twarz SD Sheamusa nie widzę. Należę do zwolenników jego heel turnu. Fajnie jakby CM przeszedł na niebieski brand, bo on sam dałby radę z tym show. No i jak już pisałem wcześniej jego gimmick wymaga by on był w blasku fleszy, na Raw tak nie będzie, tak więc niech przejdzie na SD.

• Reputacja:   1

Jako twarz SD Sheamusa nie widzę. Należę do zwolenników jego heel turnu. Fajnie jakby CM przeszedł na niebieski brand, bo on sam dałby radę z tym show. No i jak już pisałem wcześniej jego gimmick wymaga by on był w blasku fleszy, na Raw tak nie będzie, tak więc niech przejdzie na SD.

Ja jestem całkiem innego zdania, RAW to miejsce dla Punka. W niebieskich linach Punk mi w ogóle nie pasował jako lider Straight Edge, czy przed tą stajnią. SD to nie jest dobre miejsce dla niego tak jak np. RAW dla Reya. Nie wiem może to dziwnie zabrzmię, ale każdy wrestler ma coś w sobie, że np. do jednego brandu jest stworzony, w drugim w ogóle nie potrafi się odnaleźć. Podać świetny przykład?? Drew McIntyre, Dolph Ziggler i jego początki na RAW do SD idealnie pasował i na szczęście wszystkich jego fanów odnalazł się na RAW. I nie chodzi o to czy podtrzyma czy nie, ale czy będzie tam pasował, świecił. Przykłady już wcześniej ci podałem Rey na SD jako tako potrafił mnie przekonywać, przeszedł na RAW i mnie strasznie nudził.

Z RAW na SD nie potrzebnie przerzucili Barretta. Chyba każdy wie o co mi chodzi.

Według mnie porównywanie Punka z Austinem to błąd. Możliwe, że federacja chce wykreować Brooks'a na wizerunek Stone Cold'a, ale nie uda im się tego zrobić. Jednym z argumentów jest to, że reprezentują inne ery. Steve był typowym bad ass'em, który niszczył wszystko co mu przeszkadzało, pił piwo i robił co mu się tylko podoba, a Punk oprócz przedstawianej w skryptach "wolności słowa" i osoby typu "Ja się nie pierdole, mówię co mnie boli" wiele swoją osobą nie reprezentuje. Chociaż nie mówię- taka postawa w PG'owskiej rzeczywistości to naprawdę dużo. Szczerze to wolałem Punk'a jak był jeszcze heel'em, wtedy to by bardziej mogli porównywać go do Austina. Nie psujmy sobie kanonu prawdziwego heel'a :)

Zapraszam na fanpage! Jeśli możesz, zostaw like'a. Dzieki!

Sadiztik Fanpage

Niespodziaanka! Zajrzałem na stronkę SS i co? Mamy nową walkę... 5v5 Survivor Series Match, czyli Team Orton vs Team Barrett. Jakaś podbudowa? Jakaś zapowiedź? Ja powiem krótko, jeżeli tak ma być promowana jedna z najważniejszych gal roku to ja dziękuję. Tak dla szczegółów:

Team Orton: Orton, Sheamus, Mason Ryan, Sin Cara, Kofi Kingston

Team Barrett: Barrett, Christian, Rhodes, Swagger, Hunico

http://www.wwe.com/f/match/image/2011/09/20111107_sseries_teamorton_teambarrett.jpg

Na prawdę, bosko to wygląda.

Szczerze mówiąc to skład mi się podoba, ale jeśli chodzi o to w jakich okolicznościach ona powstała to pozostawia wiele do życzenia...

nie wiem skąd ten team, i dlaczego ten team. nie mam pojęcia także dlaczego kapitanowie drużyn to Orton i Barrett. mam szczerą nadzieję że wszystko wyjaśnią na najbliższym smacku. z drugiej strony cieszę się bo widzę że Wade wreszcie dostanie porządny program. niemniej jednak 'zła' drużyna jest raczej skazana na porażkę, miejmy nadzieję że się grubo mylę :-)
BULLET CLUB FO FO FO FOR LIVE

171853244354245ca8e4f56.jpg

Nie no kretynizm według mnie, co jest, czasu im nie starczyło na głupią podbudowę.. Skład heelów nawet daje radę, ale za to face'owy, nie spodziewałem się, że Ryan się tam pojawi, nie cierpię szczerze na niego patrzeć.. Mam nadzieję, że wyleci jako pierwszy.