Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

5-on-5 jednak na PPV, Tryouty meksykańskich zawodników, CM P

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Android

Po tapingu SmackDown! doszło, aż do trzech dark matchów. Pierwszym był 41-osobowy Battle Royal, którego zwycięzcą był Sheamus. Ostatnia dwójka to Sheamus i The Miz. Co ciekawe, Celtic Warrior był także zawodnikiem, który wyeliminował największą liczbę osób. Czyżby miał w tym roku zwyciężyć w Royal Rumble?

Drugim dar...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-5-on-5-jednak-na-ppv-tryouty-meksykanskich.html
https://forum.wrestling.pl/topic/27568-5-on-5-jednak-na-ppv-tryouty-meksyka%C5%84skich-zawodnik%C3%B3w-cm-p/

• Odpowiedzi 11
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• MJ

2

• Badu

1

• NoMercy

1

• fankaEDGA

1

Top użytkownicy w tym temacie

Jeżeli miałbym wybrać jakiegoś luchadora, który pojawiłby się w WWE to zdecydowanie byłby to La Sombra, który już w NJPW udowodnił, że jest świetny w tym co robi i jest niesamowicie regularny.

Co do 5 vs 5 na SS to mam nadzieje, że do takich dojdzie, bo to jednak znak firmowy WWE, ale też jestem jakoś dziwnie przekonany, że jedną z takich walk będą zmagania div co nie napawa mnie optymizmem.

Ja mam nadzieje, że CM Punk zdobędzie ten pas WWE!!!!!!!!!!!! Bo w końcu jest "Best in the World"!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ten Vince to naprawdę ma nasrane w głowie!

Brodus Clay na Pay-per-view, a więc niech zrobią mu już szybko "debiut" na Smackdown, lecz boje się jednak, że skończy jak Tyler Reks..

Poza tym wkradł się błąd, nie "Rader", tylko Ryder :wink:

Liczyłem jednak, że zobaczymy 5 vs 5 z Main Eventerami np. Cena, The Rock, HHH, Sheamus, Orton vs The Miz, R-Truth, Nash, Christian, Rhodes, a nie jak jest narazie zwykły tag match :???:

Wolę oglądać 5 vs 5 midcarderów, niż zabookowanych na dominatorów Rocka i Cenę, oraz ew HHH'a i Keitha. Punk by tylko na tym ucierpiał(o ile by się wgl w składzie znalazł, zawsze mogą dorzucić Sheamusa etc.).

Vince ma poważnie najebane w łebie, Spike, `ku*wa kasuj to, TNA!`. :lol:

• Reputacja:   515
  • Urządzenie:  Windows

Liczyłem jednak, że zobaczymy 5 vs 5 z Main Eventerami np. Cena, The Rock, HHH, Sheamus, Orton vs The Miz, R-Truth, Nash, Christian, Rhodes, a nie jak jest narazie zwykły tag match

Z tym, że R-Truth i Rhodes to upper midcarderzy ;) Pozdro.

I znowu się muszę powtarzać. Dark Matche są dużo ciekawsze niż zwykłe starcia. Przypomina mi się że na Dark Matchach była już walka Sin Cara vs Mysterio, powrót DX i parę innych...

vince jest przewrażliwiony no ale to w końcu on wykłada kasę. 5na5 - myślę, że to dobry pomysł bo w końcu musi być taka walka na SS. To już tradycja. Wg. mnie to gdyby takiej walki miało nie być to gala powinna się nazywać inaczej.