Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Przyszłość Undertakera

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline

JesionWWE napisał(a):
Co do Punka to jeszcze z dwa/trzy miesiące temu mógłbym myśleć, że ma szansę, ale ten stuprocentowy, stojący po stronie dobra, face raczej nie będzie chciał zniszczyć serię Undertakera.
No nie przesadzaj. Shawn i Trypel też byli face'ami i jakoś nie mieli oporów przed chęcią przerwania streaku. Poza tym jak wspomniałeś wyżej podczas "genialnej" podbudowy przed walką na WM27 mimo że Trypel co tydzień w promach wypowiadał się z szacunkiem o Grabarzu to i tak chciał zakończyć serię Deadmana za wszelką cenę...Więc pogląd że Punk jako face nie będzie chciał walczyć z Takerem jest kompletnie bezpodstawny moim zdaniem (szczerze mówiąc nawet wolałbym 2x bardziej CMa na przeciwnika Callawaya niż Del Rio) ...
  • Odpowiedzi 64
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• TakerFanKrk

12

• Napoleoni

7

• -Raven-

6

• kyfu

5

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0

A ja bym się wstrzymał z tym powrotem Deadmana i walką na WM.Jego obecność nie jest wskazana w Miami tym bardziej ze wiemy iż takie zmuszone powroty na jedna walkę kończą się pogorszeniem stanu zdrowia "Grabarza" patrz Atlanta i walka z HHH.Tym bardziej za tym wstrzymaniem przemawia fakt iż John Cena jest już zajęty innym programem a prawda jest taka...tak tak nie oszukujmy że jedynie Janusz może zakończyć streak Takera.Punk i Orton to co najwyżej mogą mu finisher na WM zrobić :twisted:

Najlepsze jest to ze WWE już się kiedyś do tego zamierzało (walki Cena vs Undertaker) ale no właśnie zabrakło tego czegoś-Jaj ? pomysłu? a może to po prostu planowany koniec kariery HBK zniweczył pomysł kreatywnych.Tak czy inaczej walka Cena vs Undertaker jest pewna w 100% jak dla mnie w bliżej nieokreślonym czasie a ze na pewno Taker w tej walce dalej będzie miał 0 po prawej stronie kompromitujące są dla mnie teksty ze ktoś inny oprócz Ceny przerwie ten streak :shock: Toteż moja rada dla WWE (na pewno mnie ktoś posłucha;p) wstrzymujemy się rok i na WM 29 albo WM 30 (MSG) robimy walkę wyżej wymienionych panów bo kładzenie jakiegoś "kelnera" dla Marka podczas WM 28 nie ma sensu.

http://www.youtube.com/watch?v=wBZNxHEGC6c

Zrobiłem dużo dla biznesu:

Udział: Youshoot Teddy Long, Youshoot Rikishi, Lapsed Fan Podcast, Wrestling Soup, konwersacje z Dejwem na twitterze... Więc się wypowiadam + jestem w stanie słuchać Russo.

PH93 napisał(a):
Najlepsze jest to ze WWE już się kiedyś do tego zamierzało (walki Cena vs Undertaker) ale no właśnie zabrakło tego czegoś-Jaj ? pomysłu? a może to po prostu planowany koniec kariery HBK zniweczył pomysł kreatywnych.Tak czy inaczej walka Cena vs Undertaker jest pewna w 100% jak dla mnie w bliżej nieokreślonym czasie a ze na pewno Taker w tej walce dalej będzie miał 0 po prawej stronie kompromitujące są dla mnie teksty ze ktoś inny oprócz Ceny przerwie ten streak :shock: Toteż moja rada dla WWE (na pewno mnie ktoś posłucha;p) wstrzymujemy się rok i na WM 29 albo WM 30 (MSG) robimy walkę wyżej wymienionych panów bo kładzenie jakiegoś "kelnera" dla Marka podczas WM 28 nie ma sensu.

to prawda. Cena vs Undertaker w walce I QUIT, jeden Never Give Up, drugi Streak, któraś seria musi paść

http://www.youtube.com/watch?v=3KQeEaDVWbM

Napoleoni napisał(a):
Cena vs Undertaker w walce I QUIT, jeden Never Give Up, drugi Streak, któraś seria musi paść

....czyli Vince musiałby się zgodzić na stracenie któregoś z olbrzymich źródeł dochodów? Taker jest marką który swoją serią zwycięstw przyciąga miliony dojrzalszych fanów. Cena jest marką który swoim "nigdy się nie poddam" przyciąga miliony młodszych i portfeli ich rodziców. Jeśli więc któryś z nich straci swoją markę to Vince straci miliony zysku.... dlatego do tej walki niestety/stety nie dojdzie

==Break the Walls Down==

13131994854e2d396000ad8.jpg

Jaki streak ma Cena ? Przepraszam, ale to, że jest "Never Give Up" nie znaczy, że ma jakikolwiek streak. A na takiej walce Vince by nie stracił, ale by bardzo, bardzo dużo zarobił. Dwie największe gwiazdy, kolejna nadzieja na przegraną Takera, oczywiście nie możliwa, do tego Taker zapewne jako tweener by wystąpił, a Jasio, chciałby zbawić federacje. Pieniążki wpływają, Taker dalej ma swój streak, Jasio zawiedziony schodzi z ringu, potem ma gimmick próbującego udowodnić wszyskim , że coś znaczy face. $$$ są i storyline na następne 2 miesiące też