Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Przyszłość Undertakera

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Po pierwsze, nikt nie ma pewności, że to nie był fotomontaż. Po drugie te zdjęcia pojawiły się w okolicach lata, a jeśli Taker powróci tuż przed Wrestlemanią, to ma sporo czasu, żeby pojawić się już z dłuższymi włosami. Zmiany gimmicku na tą chwilę również nie można wykluczyć, więc tak na dobrą sprawę niczego nie wymyślimy, dopóki Taker nie wróci.
https://forum.wrestling.pl/topic/27527-przysz%C5%82o%C5%9B%C4%87-undertakera/page/4/#findComment-261921

• Odpowiedzi 64
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• TakerFanKrk

12

• Napoleoni

7

• -Raven-

6

• kyfu

5

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1

Po pierwsze, nikt nie ma pewności, że to nie był fotomontaż. Po drugie te zdjęcia pojawiły się w okolicach lata, a jeśli Taker powróci tuż przed Wrestlemanią, to ma sporo czasu, żeby pojawić się już z dłuższymi włosami. Zmiany gimmicku na tą chwilę również nie można wykluczyć, więc tak na dobrą sprawę niczego nie wymyślimy, dopóki Taker nie wróci.
Czemu uważasz że niby Taker zmieni gimmick? Przecież to będzie jego ostatnia WrestleMania (a pewnie powróci jak co roku kilka tygodni przed WMką) więc zmiana postaci nie miałaby najmniejszego sensu, odejdzie takim jakim był przez ostatnich kilka lat... To że zgolił włosy nie jest żadną przesłanką. Akurat dziś Vercyn pokazał zdjęcie Kane'a z zapuszczonymi włosami i brodą. I też będziesz doszukiwać się w tym nadchodzącej zmiany gimmicku Big Red Machine (a powróci jak zawsze łysy Kane)? Nie ma innej opcji jak ta że Grabarz pojawi się taki jakim go znamy: jako człowiek w kapeluszu (choć oczywiście chciałbym się mylić bo ta jego persona już dawno i tak mi się przejadła ale niestety już jest na to stanowczo za późno. Owszem, taka zmiana miałaby jakiś sens ale jakieś 2-3 lata temu...)
https://forum.wrestling.pl/topic/27527-przysz%C5%82o%C5%9B%C4%87-undertakera/page/4/#findComment-261928

Nie twierdzę, że Taker zmieni gimmick, twierdzę natomiast, że choć jest to mało prawdopodobne to nie można tego wykluczyć. Kane ma wolne, więc może sobie zapuszczać włosy, farbować je czy pleść warkoczyki, a może to robić przede wszystkim dlatego, że jego powrót do pracy wiąże się z ogoleniem na zero co nie jest absolutnie żadnym problemem, natomiast ewentualne ponowne zapuszczenie włosów przez Takera jest już nieco bardziej kłopotliwe.
https://forum.wrestling.pl/topic/27527-przysz%C5%82o%C5%9B%C4%87-undertakera/page/4/#findComment-261934

Nie twierdzę, że Taker zmieni gimmick, twierdzę natomiast, że choć jest to mało prawdopodobne to nie można tego wykluczyć. Kane ma wolne, więc może sobie zapuszczać włosy, farbować je czy pleść warkoczyki, a może to robić przede wszystkim dlatego, że jego powrót do pracy wiąże się z ogoleniem na zero co nie jest absolutnie żadnym problemem, natomiast ewentualne ponowne zapuszczenie włosów przez Takera jest już nieco bardziej kłopotliwe.
Do WrestleManii jest jeszcze trochę czasu, poza tym kto powiedział że musi mieć długie włosy? Może mieć akurat takie jak np tu podczas walki z Ceną na jednym ze Smacków z 2004 r (może nie są zbyt krótkie ale na pewno krótsze niż te które ostatnio nosił- a w 5 miesięcy na pewno takie włosy by zapuścił bez problemu)

http://www.youtube.com/watch?v=PtBEm6m-Z14

Albo takie jak z Royal Rumble 2002:

https://forum.wrestling.pl/topic/27527-przysz%C5%82o%C5%9B%C4%87-undertakera/page/4/#findComment-261935

W 2002 Undertaker wystepował jeszcze w gimmicku Big Evil, natomiast opcja z obecnym gimmickiem i krótszymi włosami jak na Wrestlemanii XX jest w tej chwili najbardziej prawdopodobna, o ile faktycznie ściął wcześniej włosy :)
https://forum.wrestling.pl/topic/27527-przysz%C5%82o%C5%9B%C4%87-undertakera/page/4/#findComment-261940

teoretycznie Sting dostał nowy gimmkick to dlaczego Undertaker ma nie dostać? :D

ciekawy wywiad z Deadmanem!

https://forum.wrestling.pl/topic/27527-przysz%C5%82o%C5%9B%C4%87-undertakera/page/4/#findComment-261945

Robicie wielki problem z włosów i na ich podstawie oceniacie kiedy powróci do ringu. Please. Przecież on się dogada/ł z federacją kiedy wróci, więc chyba logiczne jest, że już nie będzie ścinał włosów, ew skracał końcówki, bo ponoć wtedy włosy szybciej rosną. Gimmicku mu nie zmienią, no chyba że chcą wypuścić jakieś gadżety z nim związane, ale to by była przesada ze strony WWE.
https://forum.wrestling.pl/topic/27527-przysz%C5%82o%C5%9B%C4%87-undertakera/page/4/#findComment-261986

W zasadzie nie powiedziałeś to samo co ja w pierwszym poście na tej stronie :)
https://forum.wrestling.pl/topic/27527-przysz%C5%82o%C5%9B%C4%87-undertakera/page/4/#findComment-261994

Barret? Nie nie nie jego najlepszy push już dawno za nim... Ja wam mówię Zack Ryder on rozwali Takera. Widzicie nawet awsome truth się go boi i muszą go klepać z zasadzki na backstagu:) :D
https://forum.wrestling.pl/topic/27527-przysz%C5%82o%C5%9B%C4%87-undertakera/page/4/#findComment-261998

Głośno się pośmialiśmy, ale ok...

Przywiązując uwagę do Undertakera z kim chciałbym zobaczyć jego walkę??:

A.Sheamus idealny przeciwnik, z podobnymi gabarytami i twarzą. Nie daje mu żadnych szans, ale jego walkę chciałbym i to bardzo zobaczyć. Czuje, że razem skleili by niesamowity klimat.

B.CM Punk- Best In The World- świetny, perfekcyjny zawodnik, który potrafi wyciągnąć z każdego zawodnika bardzo dużo. Tak więc Taker nie należy do młodych i w starciu z Straight Edgem byłoby świetni ich zobaczyć. Punk powiem, że ma jakąś szanse moim zdaniem, ale nie wielką, acz bardzo małą.

C.Daniel Bryan- bo po co on jobbuje, bo sprawdzają jego lojalność wobec obecnej roli. Jeżeli zaliczy jeszcze kilka porażek, WWE będzie wiedziało jak mu to wynagrodzić. Świetny, cichy technik. Jemu daje największe szanse, być może to on by przerwał streak a po nim długo oczekiwany przez nas heel-turn. Mam też inną opcję wobec tego zawodnika Mark Henry trzyma pas do samej Wrestlemanii, jego przeciwnikiem jest Deadman, który zwycięża streak i pas, a po walce wbija Bryan i inwestuje walizkę :)

https://forum.wrestling.pl/topic/27527-przysz%C5%82o%C5%9B%C4%87-undertakera/page/4/#findComment-262011

Jeśli chodzi o przeciwnika Takera to stawiałbym na Triple H'a. Dodać do tego, że ma być to ostatni pojedynek Deadmana. Zawieszą feud The Game'a na chwilę, zrobią rewanż, o którym Hunter mówił tuż po WMce i koniec.
https://forum.wrestling.pl/topic/27527-przysz%C5%82o%C5%9B%C4%87-undertakera/page/4/#findComment-262015

C.Daniel Bryan- bo po co on jobbuje, bo sprawdzają jego lojalność wobec obecnej roli. Jeżeli zaliczy jeszcze kilka porażek, WWE będzie wiedziało jak mu to wynagrodzić. Świetny, cichy technik. Jemu daje największe szanse, być może to on by przerwał streak a po nim długo oczekiwany przez nas heel-turn. Mam też inną opcję wobec tego zawodnika Mark Henry trzyma pas do samej Wrestlemanii, jego przeciwnikiem jest Deadman, który zwycięża streak i pas, a po walce wbija Bryan i inwestuje walizkę :)

Trochę czarno to widzę.Walka Henrego z Takerem będzie bez sensu dlatego,że Mark nie jest w ringu jakiś wybitny.Osobowość ma ,jego postać jest prowadzona świetnie ,ale to jest Wrestlemania a nie zwykle PPV.Z resztą,raz już walczyli także nie sądzę,aby to się powtórzyło.Walkę HHH z Takerem zrobili,ale Tryple jest bardzo wysoki w hierarchii tego biznesu i sam booking tego starcia chyba nam to doskonale pokazał.Przerwanie streaku przez kogoś jak Daniel Bryan takiego będzie strzałem w stronę smartów.Jeżeli ktokolwiek jest za przerwaniem tego streaku,to Ci ludzie raczej chcą kogoś"z jajami" typu np.Cm Punk,Austin ...ktoś z mocną osobowością.Tak naprawdę,jeżeli nie zrobił tego Shawn,to nikt już tego nie zrobi,bo zawodnik ogromny Push może dostać w inny sposób.

Jeśli chodzi o przeciwnika Takera to stawiałbym na Triple H'a. Dodać do tego, że ma być to ostatni pojedynek Deadmana. Zawieszą feud The Game'a na chwilę, zrobią rewanż, o którym Hunter mówił tuż po WMce i koniec.

Ta opcja jest dużo bardziej prawdopodobna i zapewne tak też się stanie.Tylko czy to ma jakikolwiek sens...?

https://forum.wrestling.pl/topic/27527-przysz%C5%82o%C5%9B%C4%87-undertakera/page/4/#findComment-262018

eśli chodzi o przeciwnika Takera to stawiałbym na Triple H'a. Dodać do tego, że ma być to ostatni pojedynek Deadmana. Zawieszą feud The Game'a na chwilę, zrobią rewanż, o którym Hunter mówił tuż po WMce i koniec.
Jestem zdecydowanie temu przeciwny. Już HBK mówił "You and me.WrestleMania.One more time!" i to wystarczy, nie potrzebne jest powtarzanie tego samego. Nie chcę kolejnej walki z Hunterem, chcę by był to ktoś kto jeszcze nie miał okazji z Takerem walczyć (typu: Punk, Del Rio czy Cena)
https://forum.wrestling.pl/topic/27527-przysz%C5%82o%C5%9B%C4%87-undertakera/page/4/#findComment-262024

John Cena rozumiem, że służy jako tylko przykład, bo jak wiemy ma już walkę ustawioną na najbliższą Wrestlemanie z The Rockiem więc on odpada. Kto by się nadawał z wyższej półki?? Alberto Del Rio, CM Punk pozostaje już tylko ta dwójka. Większą szansę spośród tej dwójki ma Punk, jest moim TOP 1. Alberto natomiast mógłby i mieć walkę z Takerem, ale jakby miał zostać kiedykolwiek przerwany streak (co by było bez sensu) za nic w świecie nie chciałbym, aby takiego zaszczytu doznał Del Rio. Nie wiem czemu go nie kupuje i za razem kupuje, moje podejście do tego zawodnika jest pomieszane. Lubię jego postać, proma oraz ring skille ma wszystko co każda supergwiazda powinna mieć i za to go kupuję, a nie kupuję ponieważ go mówiąc prawdę po prostu nie lubię.

Wypowiadając się już bardziej szczegółowo nad strakiem to kto by nie był przeciwnikiem Deadmana i tak polegnie, streak nie zostanie przerwany.

https://forum.wrestling.pl/topic/27527-przysz%C5%82o%C5%9B%C4%87-undertakera/page/4/#findComment-262030

Co do Punka to jeszcze z dwa/trzy miesiące temu mógłbym myśleć, że ma szansę, ale ten stuprocentowy, stojący po stronie dobra, face raczej nie będzie chciał zniszczyć serię Undertakera.

Alberto Del Rio? Już prędzej, zwyciężył na Royal Rumble, Money in the bank, w Hell in a Cell meczu, Last Man Standing, już lepiej według mnie to wygląda. Lecz jednak, jakby stanął oko w oko z Deadmanem, nie kupiłbym za nic tego, że Del Rio zwycięży. Już szczerze mówiąc bardziej bym w Rhodesa uwierzył :twisted:

Jestem zdecydowanie temu przeciwny. Już HBK mówił "You and me.WrestleMania.One more time!" i to wystarczy, nie potrzebne jest powtarzanie tego samego. Nie chcę kolejnej walki z Hunterem, chcę by był to ktoś kto jeszcze nie miał okazji z Takerem walczyć (typu: Punk, Del Rio czy Cena)

Ja także jestem temu przeciwny, napisałem tylko, że by najbardziej teraz pasował, gdyż z tego co pamiętam Hunter powiedział, że będzie czekał na Undertakera, no i teraz cholera obawa, że jak Deadman wróci to The Game wygłosi promo, typu "Wróciłeś, a więc czas na rewanż." Nie mniej, z kim Taker się nie będzie mierzył, mam nadzieję, że zrobią o wiele lepszą podbudowę niż z Triple H'em, bo szczerze mówiąc to było kijowate. Ten pierdzieli na jednym Smackdown, ten na drugim i tak ciągle..

https://forum.wrestling.pl/topic/27527-przysz%C5%82o%C5%9B%C4%87-undertakera/page/4/#findComment-262037