Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

NOAH Global League, pożegnanie Munenori Sawy z ZERO1, New Ja

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Już trzeciego listopada odbędą się pierwsze walki w ramach corocznego NOAH Global League. W turnieju nie zabraknie zwycięzcy z poprzedniego roku Yoshihiro Takayamy, który nie jest jednak stawiany w roli faworyta. Jun Akiyama, który przed rokiem przegrał dopiero w walce finałowej może natomiast okazać się zwycięzcą. Wre...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-noah-global-league-pozegnanie-munenori-sawy-z.html
https://forum.wrestling.pl/topic/27516-noah-global-league-po%C5%BCegnanie-munenori-sawy-z-zero1-new-ja/

• Odpowiedzi 2
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Euz

2

• Bonkol

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Szkoda Sawy, jak pierwszy raz usłyszałem o tym, że odchodzi to trochę nie mogłem uwierzyć, bo jak na realia puroresu to Munenori jest po prostu młody i patrząc na jego aktywność w różnych federacjach to trzeba przyznać, że jest to jedna wielka niespodzianka. Pozostaje mieć nadzieje, że to jednak nie jest ostatnie słowo, bo przecież nie od dziś wiadomo, że wrestlerzy traktują te swoje ostatnie mecze dość specyficzne i czasami jest ich w karierze kilka. ;)

Jeżeli chodzi o G1 Tag League w NJPW to całość zapowiada się po prostu fatalnie. Dawno nie widziałem aż tak źle wyglądających par i na samą myśl o niektórych starciach mam dość. W całym tym towarzystwie para Tanahashi i Goto wygląda jakby była wycięta z innej bajki. :roll:

Gdzie jest to NJPW sprzed kilku lat ja się pytam. Nie wiem jak nadrobię zaległości przed puro awards (a stoję na styczniu) bo praktycznie żadna karta do tej pory nie była nawet dobra. Głoś na najgorszy fed roku mają prawie jak w banku:)