Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

TNA - Special

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

http://thespotmonkey.files.wordpress.com/2010/09/tna-logo.png

~ R O S T E R ~

~ M I S T R Z O W I E ~

World Heavyweight Champion

http://i172.photobucket.com/albums/w15/TheWho87EWR/Titles/EOAE/TNA_World_Heavy.jpg

Christian Cage (21.09.2011 - ???)

TNA X-Division Champion

http://i264.photobucket.com/albums/ii186/MCMachineGun/tnax1.jpg

TNA Television Champion

http://i101.photobucket.com/albums/m46/LegendIgnited/TNA_Global.jpg

TNA World Tag Team Champion

http://i264.photobucket.com/albums/ii186/MCMachineGun/tnatag.jpg

http://images3.wikia.nocookie.net/__cb20091208033060/prowrestling/images/c/cf/TNA_iMPACT!.png

Rozbrzmiewa theme federacji, rozpoczyna się pokaz fajerwerków, co rozpoczyna pierwszą galę po zmianie managera. Widzimy przez chwilę jeszcze fajerwerki, a następnie kamerzysta przenosi nas do stołu komentatorskiego.

Willie Urbina : Witamy państwa w Houston gdzie odbędzie się pierwsza gala pod rządami nowego, niezwykłego i utytułowanego managera!

Hector Guerrero : O tak! Wiele zmian zaszło w TNA, jednak o tym nie co później, ponieważ...

Willie Urbina : Chcemy przedstawić państwu nowego generalnego managera TNA.

Hector Guerrero : Panie i Panowie przed państwem X-Pac!

Rozbrzmiewa theme i na wielkim ekranie widać znany triatlon, a wraz z nim na arenę wchodzi X-Pac!

X-Pac : Witam wszystkich zgromadzonych w Toyota Center w Houston! Wiem jak wiele się mówi o zmianach jakie zaszły w Total Nonstop Action Wrestling, jednak nie będę się nad tym teraz skupiał ponieważ nie widzę sensu rozwodzenia się na ten temat. Nie liczy się kto stoi na czele federacji ważne, jest to by kibicom się podobało i byli zadowoleni. Obiecuje wam wszystkim, że postaram się z całych moich sił by każdy z was podczas gali czuł się niesamowicie. Robiąc pierwszy ważny krok w tę stronę ogłaszam, że dziś w walce wieczoru obejrzymy starcie sześcioosobowe z drabinami, a na szali znajdzie się tytuł wagi ciężkiej, jednak to jak już wspomniałem nieco później, natomiast teraz zapraszam was na pozostałe starcia i życzę wam świetnej zabawy.

X-Pac schodzi z ringu przy swoim themie, a za razem rozpoczyna się przygotowanie do pierwszego starcia.

Triple Threat Match

Austin Aries vs Jesse Sorensen vs Daniel Bryan

Końcówka walki...

Austin Aries po za ringiem, natomiast w ringu Daniel Bryan wciąż dominuje nad Sorensenm. Ustawia sobie rywala na narożniku, a następnie wyprowadza najpierw dwa mocne kopnięcia i dokłada jeszcze Superplex z narożnika. W między czasie do ringu ponownie wchodzi Austin, który natychmiast atakuje odwróconego plecami Daniela dropkickiem. Bryan upada, natomiast Austin Aries wyraźnie ucierpiał podczas upadku po wykonaniu dropkicku i żaden z nich nie ma sił do dalszych ataków. Tymczasem podnosi się już Jeese, jednak również jest zmęczony. Na dalsze ataki zdecydował się Daniel Bryan, który kontuzjowanego Aries najpierw osłabił kopnięciem natomiast później wyrzucił przeciwnika po za ring. Bryan postanowił trochę odpocząć, jednak zapomniał o trzecim uczestniku pojedynku, Jessem Sorensenem. Odwracając się w jego stronę Daniel natkną się na Clotshline. Bryan poleciał na liny i gdy wracał do swojego przeciwnika otrzymał dodatkowo kopnięcie w brzuch. Daniel zgiął się co natychmiast wykorzystał Sorensen wykonując Outward Rolling Cutter i natychmiast pinując 1..2..3! Zwycięzcą pojedynku zostaje Jesse Sorensen!

Reklamy

Hector Guerrero : Witamy ponownie po reklamach.

Willie Urbina : Dosłownie chwilę temu widzieliśmy wspaniałą wygraną, którą odniósł Jesse Sorensen. Czy nie sądzisz Hector, że ten zawodnik rośnie nam na wielką gwiazdę?

Hector Guerrero : Owszem ten chłopak ma potencjał, ale czy go wykorzysta? Nikt nie wie jak to się potoczy. Oby tylko nie skończyło się to jedną wygraną ponieważ jest to jeden z moich ulubieńców!

Kamerzysta przenosi nas na Backstage.

Jeff Hardy : Kogo my tu mamy, czyż to nie jest CM Punk!? Co się stało WWE dało ci kopa w tyłek?

CM Punk : Odezwał się, sam przecież zostałeś wyrzucony i ledwo się tu trzymasz, a co do tego kopniaka to jak już to ja im go dałem.

Jeff Hardy : No co ty nie powiesz, chciałbym jednak zobaczyć czy jesteś na tyle dobry by móc ze mną rozmawiać.

CM Punk : Pff... Mam tylko nadzieję, że jesteś chociaż na tyle dobry by znaleźć się w walce o pas wagi ciężkiej, ponieważ chcę ci dać porządne lanie!

Jeff Hardy : Żebyś się przypadkiem nie przeliczył Punk.

Jeff odchodzi, a my powracamy na ring.

Tag Team Match

Justin Gabriel & Evan Bourne vs Homicide & Hernandez

Końcówka walki...

W ringu są obecnie Gabriel oraz Hernandez, którzy wykonuje właśnie Spinning Powerbomb i pinuje 1..2, jednak sędzia nie dolicza do trzech. Zniesmaczony Hernandez zmienia się ze swoim tag team partnerem i do ringu wchodzi Homicide. Podnosi Justina i wbija go w jeden z narożników, podbiega i nadziewa się na kontrę, ze strony rywala. Gabriel jednak jest bardzo zmęczony i ma poważne problemy ze zmianą z Evanem. Homicide już wraca do siebie i próbuje zatrzymać Gabriela, jednak zmiana z Evanem staje się faktem! Pełen adrenaliny zawodnik wskakuje do ringu i zaskoczonego rywala atakuje Spinning Heel Kickiem, pchnięcie na liny i fantastyczne przerzucenie nad sobą. Na nieszczęście Evana rywal pada tuż przy swoim narożniku i dochodzi do zmiany. Hernandez od razu ścina z nóg Clotshlinem, ten jednak wstaje i znów obrywa. Tym razem to załatwiło sprawę. Podnosi rywala i ustawia sobie go pod Border Toss, jednak Evan jakimś cudem przerolowuje swojego rywala i sprytnie przypina 1..2..3! Zwycięzcami tego starcia zostają Gabriel oraz Bourne!

Evan oraz Justin natychmiast uciekają zadowoleni z ringu, w którym wciąż siedzi zaskoczony Hernandez nie wierząc w to co się stało. Homicide podchodzi do niego i obwinia go za przegraną nie podoba się to Hernandezowi, który atakuje kopnięciem swojego partnera i wykonuje Border Toss, a następnie sięga po mikrofon i rozpoczyna monolog.

Hernandez : To co przed chwilą widzieliście to był tylko i wyłącznie wypadek przy pracy! Nie rozumiem mojego pseudo tag team partnera, który rzuca się o byle co, a zresztą widzicie jak skończył. Od teraz przestaję bawić się w te zbędne zabawy w tag teamy i rozpoczynam karierę solową. Od teraz jestem zdany na siebie i nikt nie będzie mi plątał się pod nogami!

Promo PPV: Turning Point

Kamerzysta przenosi nas na Backstage, gdzie nasz reporter rozmawia z Homicide.

Reporter : Jak się czujesz po ataku na twoją osobę przez swojego przyjaciela?

Homicide : Jakiego przyjaciela, ta szumowina nie ma kręgosłupa moralnego, a do tego dał się złapać na tak prosty chwyt, po prostu brak słów!

Reporter : Nie szkoda ci, że wasza drużyna się rozpadła?

Homicide : Po tym co zaprezentował ani trochę, a nawet się cieszę, że już nie mam nic wspólnego z tym frajerem!

Reporter : No a jak skomentujesz wygraną waszych rywali, Gabriela oraz Bournea?

Homicide : Powiem tak, zwyczajnie im się poszczęścił, że to Hernandez, a nie ja był w tym momencie w ringu. Mam tylko nadzieję, że będę miał szansę na odegranie się na tych palantach!

Reporter : Dziękuję ci za poświęcenie mi tych paru minut, życzę ci szybkiego powrotu na ring!

Kamerzysta przenosi nas do stołu komentatorskiego.

Willie Urbina : No widocznie nikomu nie jest szkoda rozpadnięcia się tej drużyny.

Hector Guerrero : Jest taka osoba, ja! Chociaż sam nie wiem co o tym myśleć z jednej strony fajnie, że Gabriel i Bourne tak dobrze współpracują, a z drugiej...

Willie Urbina : O właśnie Bourne i Gabriel! Czy nie sądzisz, że to może być niesamowita drużyna w przyszłości?

Hector Guerrero : Po pierwsze nie przerywaj mi! Natomiast faktycznie może zapowiadać się ciekawie.

Willie Urbina : Dobra dobra my tu sobie gadu, gadu, a tu już kolejna walka na nas czeka

Normal Match

Davey Richards vs Alberto Del Rio

Końcówka walki...

Del Rio atakuje Enzugiri i próbuje przypiąć rywala, sędzia jednak dolicza tylko do dwóch. Alberto wstaje podnosząc również swojego przeciwnika i powala go ponownie na ziemię i serią kopnięć osłabia prawą rękę Daveya, który i tak już ma ją mocno obitą. Del Rio wykonuje jeszcze Knee Drop, który wykonał centralnie na łokieć przeciwnika, a następnie zapina swoją akcję koronną, czyli Cross Arm Breaker. Póki co Richards znosi ból, jednak po chwili wyraźnie widać grymas na jego twarzy, zauważa on jednak, że jest niedaleko lin stara się ich złapać. Sędzia nakazuje zakończyć trzymanie dźwigni i obaj zawodnicy wstają. Del Rio jest o wiele bardziej rześki od rywala i to on przechodzi do dalszych ataków. Wbija rywala w narożnik i sam na niego biegnie. Nadziewa się jednak na kontrę ze strony Richardsa, który wystawił łokieć wprost na szczękę rywala. Alberto mocno to odczuł jednak został jeszcze bardziej zaatakowany i otrzymuje on DR Driver II, który totalnie ogłuszył meksykańskiego zawodnika. Richards przypina i to on zgarnia zwycięstwo!

Hector Guerrero : Niesamowity pojedynek i niesamowite zwycięstwo! Richards po raz kolejny udowadnia, że jest w świetnej formie.

Willie Urbina : Owszem, ale czekaj wygląda na to, że chce on nam coś jeszcze przekazać!

Davey Richards : Dzięki Willie za udzielenie głosu. Postaram się przekazać to szybko i konkretnie. Otóż wielu uważało, że nie dam sobie rady w wyższej branży niż RoH i co wy na to? Pokonałem byłego mistrza WWE i nie pokazałem nawet swoich pełnych umiejętności. Jednak to nie jest koniec chcę wreszcie pokazać, że potrafię wygrać z najlepszymi. Chyba najlepszym dowodem na to będzie pas, nie sądzicie? Więc X-Pac jeżeli mnie teraz słyszysz wyjdź tu i daj mi szansę na takie starcie.

X-Pac : Człowieku, czy nie sądzisz że ta jedna wygrana nieco poprzestawiała ci w głowie?

Davey Richards : Sugerujesz, że jestem kolejnym zapatrzonym w siebie zawodnikiem, który sądzi, że potrafi nie wiadomo co?

X-Pac : Nie, ale sugeruje za to, że po zaledwie jednej wygranej chcesz wbić się do czołówki. Czy twoim zdaniem nie jest to zbyt duża pewność siebie?

Davey Richards : Nie to tylko wiara we własne umiejętności, a skoro to już wszystko na ten temat to może dasz mi odpowiedź na pytanie, które zadałem na samym początku?

X-Pac : Dobra dostaniesz swoją walkę, jednak to dopiero za tydzień. Mimo wszystko ja również stawiam warunek. Jeżeli przegrasz zostaniesz zwolniony!

Rozbrzmiewa theme X-Paca, który schodzi z ringu. Natomiast uśmiechnięty Davey przygląda się managerowi i po chwili również schodzi do szatni.

Promo Walki Wieczoru

Willie Urbina : Dosłownie minuty dzielą nas od walki wieczoru. Już nie mogę się doczekać!

Hector Guerrero : Ja również, czy masz może jakiegoś faworyta lub komuś kibicujesz?

Willie Urbina : Jak dla mnie to Jeff Hardy powinien zgarnąć wygraną, jest najbardziej utalentowany, z tej całej stawki.

Hector Guerrero : Serio? Tak się składa, że kibicuję CM Punkowi, więc raczej nie pogodzimy się.

Willie Urbina : Jak dla mnie to Jeff jest o niebo lepszy i bardziej zasługuje na ten tytuł.

Hector Guerrero : Każdy ma swoje zdanie, a ja wciąż trzymam się swojego.

Willie Urbina : Dokładnie, jednak przenieśmy się już na ring by obejrzeć starcie dzisiejszego wieczoru.

Ladder Match for WHC Title

Christian Cage vs Jeff Hardy vs AJ Styles vs CM Punk vs Mr. Anderson vs Christopher Daniels

Końcówka walki...

Daniels wchodzi po drabinie i już prawie chwycił pas, jednak drabina została strącona przez AJ Stylesa, a Christopher z dużej wysokości ląduje po za ringiem. Do ringu zostaje wrzucona przez Andersona kolejna drabina, jednak wchodząc do ringu zostaje zaatakowany przez Stylesa, który drugą drabiną uderza w głowę rywala. W kwadratowym pierścieniu pozostał już tylko AJ Styles, który rozkłada drabinę i dość ślamazarnie wchodzi na górę. W tym czasie jego rywale zdążyli się zorientować i w samą porę zainterweniowali, strącając z góry AJ'a. Pozostała piątka szybko podeszła do obydwóch drabin, które rozstawione były koło siebie. Pierwszy z drabiny został strącony Christian Cage, następnie na dole wylądował Mr. Anderson, który upadając doznał urazu kolana i musiał zakończy udział w tym pojedynku. Z każdą kolejną chwilą jest coraz więcej zamieszania co powoduje, że jedna z drabina przewraca się wraz z zawodnikami. Zostali już tylko CM Punk oraz Jeff Hardy. Zaczynają się okładać i mimo zmęczenia nie zaprzestają ataków. Jednak pod wpływem ciosów rywala CM Punk upada i Jeff spokojnie sięga po pas. Jednak niespodziewanie pojawia się jeszcze Christian Cage, który łapie Jeffa za nogę i ściąga go na ziemię. Uderza przeciwnika w brzuch i bez trudu wykonuje Unprettier. Chrsitian błyskawicznie wchodzi na górę i mimo próby przeszkodzenia AJ Stylesa i CM Puka to właśnie Christian Cage zdobywa tytuł.

Willie Urbina : Czy ja dobrze widzę!? Christian Cage zdobywa tytuł wagi ciężkiej?!

Hector Guerrero : Coś niesamowitego! W życiu bym na niego nie postawił. W sumie dla mnie to całkiem miły akcent kończący dzisiejszą gale.

Willie Urbina : Na pewno nie miły dla fanów Jeffa Hardyego czy też CM Punka, no ale los potrafi płatać figle i to jest właśnie piękne.

Hector Guerrero : My tym czasem kończymy miłym akcentem dzisiejszą galę i zapraszamy ponownie za tydzień.

Willie Urbina : O tak! Emocji na pewno nie zabraknie!

TNA Impact schodzi z anteny

Edytowane przez Shoen
  • Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Shoen

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Lubię to
      • 18 odpowiedzi
    • WWE Royal Rumble 2025
      Spekulacje i dyskusje na temat WWE Royal Rumble 2025!
      • 79 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 17 922 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 686 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
      • 100 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
      • 9 350 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 146 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 172 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 513 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 850 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• IIL
      Roman Reigns vs CM Punk vs Seth Rollins może zamknąć pierwsza noc WM 41 Just a moment... WWW.WEBISJERICHO.COM Trochę dziwnie, że taki triple threat będzie tam o pietruszkę. Roman też raczej wygrywa. Nie uwalą go dwa lata z rzędu.  Czyli Cody vs Cena domknie drugą noc, a zwycięzca RR w takim układzie do openera? 
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE NXT #771 Data: 04.02.2025 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: TV-Show Lokalizacja: Orlando, Florida, USA Arena: WWE Performance Center Format: Live Platforma: The CW Komentarz: Booker T, Corey Graves & Vic Joseph Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
    • MattDevitto
      Kurczę pieczone Ale teraz zacząłem łączyć kropki.... Za rok gala wiadomo gdzie i dlaczego $$$, więc poczciwy Titus jest idealnym kandydatem na zwycięzcę. Ależ to będzie piękne redemption po małej wpadce kilka lat wcześniej - od zera do bohatera - Amerykanie kochają takie historie Proszę wsiadać do pociągu Titus O'Neil RR winner 2k26!
    • -Raven-
      Rozmawiali wyłącznie po francusku
    • -Raven-
      W zeszłym roku stawiałem na Rudą, ponieważ Aliensowa miała pas już bardzo długo i WM-ka była na papierze dobrym momentem żeby zrzucić z niej złoto, a Linczująca już dawno nie miała pasa, tak więc ułamki wychodziły mi tak a nie inaczej. Mimo to, fajnie się było pomylić w tej kwestii Akurat w tym przypadku uważam podobnie. Stratna ma zbyt krótko tytuł (nie dali jej się jeszcze wykazać), a Flara jest na papierze takim "faworytem", że w ramach "zaskoczenia" powinni ją tutaj podłożyć. Jabłecznikowa zbiera tytuły tak ekspresowo, że jeszcze na spokojnie ma czas żeby w tej kwestii ścignąć starego, tak więc tutaj na spokojnie będzie mogła jobnąc, żeby wypromować nową gwiazdę ze stajni W.        Bardzo dobry ruch z "rozbiciem" tagu Callgirl i Bi-Anki. Jade koszmarnie wypadała na tle Belair. Była sztywna, kanciasta i jej akcje nie wyglądały w ringu płynnie. Baardzo się to rzucało w oczy w kontraście do roboty jaką wykonywała Warkoczowa. Storm wyglądała wyłącznie dobrze kiedy trzeba coś było odwalić siłowo. Wycofanie jej z tagu i scenariusz, że któraś z kumpelek (Bianca lub Naomi) ją wyeliminowała, to samograj i instant materiał na turn i starcie na WM-kę. Niby logika podpowiada Naomi (bo to ona najwięcej zyskała na wyeliminowaniu Koksiary), ale chciałbym zobaczyć zestawienie Montezowej z Siwą na WrestleManii, gdzie Belair by wygrała dzięki Naomi (bo okazało by się, że jednak obie były w zmowie).    
  • Dodaj nową pozycję...