Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

hm :)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Witam...

Odwiedziłem dziś Was po miesiacu (?) niebytnosci :) i... niestety widze same zle wiesci... no moze poza jedna pozytywna iskierka wszystko idzie nie tak jak trzeba... Mozna sie tu spierac czy to moja wina czy innych... (choc nie sadze aby odejscie jednego zawodnika bylo az tak wielkim szokiem, ze cala federacja staje na straconej pozycji). Faktem jest ze AWF nadal spi (choc wydaje mi sie ze Rabol przezwyciezy kryzys, szczerze znam chyba tylko dwoch... w porywach trzech lepszych bookerow.. jednak oni juz dawno sa na emerytce... a Rabol dziala i moge was uspokoic znam tego czlowieka, wiem ze nie zostawi AWF - przynajmniej nie teraz :))...Ale nie o tym chcialem pisac... Widze ze nie do konca sie porozumielismy... Ja nie odszedlem z AWF bo taki mialem kaprys :P Fakt znudzilo mi sie oczekiwanie na gale, ale nie to bylo glownym powodem odejscia... Zreszta rozmawialem z Rabolem o tym wczesniej ze potrzebuje urlopu... Jednak gdy trwala przerwa w oczekiwaniu na gale przemyslalem to wszystko i doszedlem do wniosku ze nei dam rady, nie moge narazie poswiecic sie w 100% dla tej zabawy... Za dwa miesiace mam obrone pracy dyplomowej, ktorej jeszcze nie napisalem... (jestem w trakcie). Poza tym wydarzylo sie pare rzeczy (o ktorych nie chce pisac) skutkiem ktorych jest brak czasu.. to tyle.... A opinie niektorych z Was sa poprostu smieszne... Nie przychodzilem do AWF dlatego ze liczylem na znajomnosci i pasy za nic... Za dobrze znam Rabola zeby liczyc na jakies ustepstwa... poza tym nie sprawialo by mi to przyjemnosci... Psycho... nie nie liczylem na to ze bede mial latwiej... mialem nadzieje, ze bede mial ciezej... ze Rabol ode mnei bedzie oczekiwal wiecej... na to liczylem - i nie ma to nic wspolnego z moim odejsciem. Mowisz ze to co robilem bylo oklepane? hehe moze... ale to nie dokonca byl moj pomysl :) Slyszalem, ze najlepiej wg. niektorych z was bylo by takich jak ja zjobbowac na maxa.. hehe :D Kolejny udany pomysl... jesli to was podnieca prosze bardzo :) Ale mnie jakos nie bawily sekwencje z Urbanem (bo jego jobbowaliscie gdy ja tu bylem) - dla mnei to nie bylo smieszne, raczej zalosne - ale to tylko moje zdanie :) Poza tym to smieszne ze chcecie jobbowac kazdego kto odchodzi :P Ja nie odszedlem nagle, nie przestalem pisac RP... Napisalem na forum... Pomyslcie lepiej zanim cos napiszecie... a jak kiedys Wy bedziecie chcieli odejsc.. Waszych zawodnikow tez beda jobbowac?:) Cos tu chyba jest nie tak.

Pozdrawiam i zycze powodzenia.

E2
  • Odpowiedzi 4
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• theGrimRipper

1

• mu

1

• Scythe

1

• E2

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1

Wszystko jest dobrze, i się zgadza. Rozumiem, akceptuję (chociaż zapewne masz to w czterech literach, czy ktoś to akceptuje), tylko jeden kruczek. Oczywiście, każdego może nagle porwać nieuzasadniona chęć powalczenia sobie w e-fedzie, więc podekscytowany wysyła zgłoszenie. Tylko do jebanej kurwy nędzy!! Nie łatwiej pomyśleć, zanim się zapisze, ze nie da się rady, i nie bedzie na to czasu???? Kumam jeszcze ludzi, którzy zaczynają się w to bawić, i nie do końca zdają sobie sprawę, że jednak takiej zabawie troche czasu poświęcić trzeba, ale ktoś, kto podobno jest takim super weteranem, przychodzi do AWF i twierdzi, że zna kurwa tylko 2 czy tam 3 zawodników (zapewne mnie tez nie znasz he?? Kayle Scythe, Scyther, Ruthless Scyther, wszystko brzmi podobnie co? od poczatku 2003 roku, zacząłem w EWF, ale co Ty tam możesz wiedzieć, przecież stary wyjadacz z Ciebie, PCW itd. lata kurwa peerelowskie....) no to powinien wcześniej oszacować swój czas, i zastanowić się głębiej, czy podoła. Tyle ode mnie. Także pozdrawiam.

ps. i chciałbym zauważyć, ze nie odszedł jeden wrestler, tylko kilku, ale za to każdy z nich może sobie tłumaczyć to w taki sam sposób. Jaki??

(choc nie sadze aby odejscie jednego zawodnika bylo az tak wielkim szokiem, ze cala federacja staje na straconej pozycji).

taki...

Do It Like A BOSS !

52212044855de371531fdf.jpg

• Urządzenie:  Windows

ps. i chciałbym zauważyć, ze nie odszedł jeden wrestler, tylko kilku, ale za to każdy z nich może sobie tłumaczyć to w taki sam sposób. Jaki??

E2 napisał/a:

(choc nie sadze aby odejscie jednego zawodnika bylo az tak wielkim szokiem, ze cala federacja staje na straconej pozycji).

taki...

i to jest , kurwa , jak budweizer !!

true , true .

a ja tu ciągle jestem . kurwa to byu pierwszy raz jak nie napisauem i sie zjebauo . gdybym wiedziau , że tak sie pokurwi przez psajko to bym napisau , wierzcie mi !! :twisted:

czasami spotykasz na swojej drodze osobe , której nie należy wkurwiać . to ja .

291222956444952483a993.jpg

no i macie kurwa obaj racje... Scyther... Psycho... Stabber też tu jest i będzie czekał, bo taka zajebista rzecz jak AWF nie rozjebie się ot tak...

czas ściągnąć tych, którym chce się walczyć, a może nie wiedzieli o AWF...

trzeba kurwa coś z tym zrobić, żeby Rabster odnalazł znowu sens pisania gal :!:

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows

Dokładnie Grimm, dokładnie. Tylko jak zachęcić ludzi do udziału w e-fedzie?

[ Dodano: 2006-01-26, 11:50 ]

Właśnie zauwazyłem na forum uczestnika o nicku...Kraven! Ciekawe, czy to jest ten Kraven z EWF?