Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wyniki tapingu Impact Wrestling na 20 października 2011

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Android

- segment otwierający ze Stingiem i Dixie Carter. Dixie przejmuje władzę na federację. Pojawia się Hulk i sobie słodzą ze Stingiem jadąc po Bischoffie. Pojawia się także Kurt, który ciśnie z Rooda. Więc możemy doświadczyć i Rooda, który wychodzi i twierdzi, że został oszukany. Sting ustala rematch, ale Kurt twierdzi, że kontrakt dawał Roodowi tylko jedną walkę bez prawa rewanżu. Pojawił się Storm i ustalono Kurt Angle vs James Storm o pas na później.

1. TNA Knockouts TagTeam Titles Match: Miss Tessmacher/Tara vs Angelina Love/Winter

- segment z Karen i Jarrettem, którzy wywołują Hardy'ego. Dochodzi do brawlu przerwanego przez ochronę.

- Gunner daje promo o Abyssie

2. Gunner vs Abyss - (count-out) - ucieczka Gunnera z ringu

- segment z Velvet, Karen, Traci i Madison. Gail Kim pojawia się i atakuje Velvet z pomocą Madison.

- segment z Bischoffem jadącym po synu. Hogan wychodzi, ale zostaje otoczony przez Immortal. Pojawia się także Sting z kijem i odgania Immortal. Syn Bischoffa, atakuje go Erica.

- segment w którym Roode udziela rad Stormowi

3. TNA World Title Match: Kurt Angle vs James Storm - Angle zostaje pokonany po szybkim meczu i Storm zostaje nowym mistrzem federacji

- Roode, Styles i Kazarian wybiegają, aby celebrować ze Stormem. James wygłasza promo i daje pas Bobby'emu. Ten oddaje mu pas i mówi, że zasłużył na niego.

http://www.wrestlenewz.com/wrestling/wp-content/uploads/2011/10/gailkimtnareturn.jpg

http://www.wrestlenewz.com/wrestling/wp-content/uploads/2011/10/jamesstormtitle.jpg

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Vercyn

9

• -Raven-

5

• damiandziki

5

• Icon

5

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   283
  • Urządzenie:  Windows

Cieszy pas dla Storma, bo dla mnie James jest na tyle kompletnym zawodnikiem, aby być bardzo dobrym Champem, ale z drugiej strony... Jaki był sens mega promować jego tag-partnera, aby później z dupy (sorry, ale James - pomimo, że mnie to cieszy - tak właśnie dostał ten tytuł) dać najważniejszy pas Piwoszowi? W tym wypadku śmierdzi mi to ewentualnie heel turnem Roode'a, który może nie będzie mógł w dalszej perspektywie zaakceptować faktu, że to jego kumpel a nie on sięgnął po złoto. Byłaby to jednak kolejna bzdurna decyzja ze strony TNA, bo to akurat Storm ma bardziej pasujący do heela gimmick, a ostatnimi czasy Fed stawał na jajach, aby z Roode'a zrobić baby face'a.

Pożyjemy - zobaczymy. Fakty jednak są takie, że TNA znowu zmienia właściciela pasa na gali zamiast na PPV i to - z tego co czytam - po jakiejś ekspresowej walce (taaak ArthurWF - zapewne tytuł zyska przez to na wartości :twisted: ), na dokładkę dając go osobie średnio - delikatnie mówiąc - do tego wypromowanej (sorry, ale jeżeli ktoś twierdził, że Roode nie był gotowy i odpowiednio wypromowany, aby dostać tytuł na BfG, to jak na to był przygotowany Kowboj?).

Tak, czy siak - cieszy mnie pas dla Storma (jak dla mnie - chłopak poradzi sobie w nowej roli), choć decyzja jest delikatnie mówiąc typowo w stylu TNA, czyli zrozumiała tylko dla nich.

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

Cieszy pas dla Storma, ponieważ bałem się, że pas dostanie Hardy ( wg. teorii Arthura jeden z lepszych kandydatów bo jest dochodowy ze względu na merch :D ).

Co do kto zły kto dobry moje odczucia są odwrotne aniżeli -Raven- 'a.

Liczę na konkretny run min. pół roku.

Zapewne feud na Lini Storm - Roode to tylko kwestia czasu.

Zdecydowanie wolę takie rozwiązanie aniżeli np. Kurt vs Hardy o pas.

Parafrazując jedno z młodzieżowych haseł Originalsi na 100% :)

Nie bierz życia za poważnie,

Bo i tak trafisz do piachu.

1240828704e1eb65585182.jpg

Szczerze? Jak dla mnie nie mogli załatwić tego lepiej. Serio. Roode, który tak się poświęcił, by zostać World Heavy Champem zostaje oszukany, a 4 dni później na Impact'cie pas zgarnia jego kumpel czego nikt się nie spodziewa. Dramaturgia tego feudu będzie na pewno bardzo duża.

W tym wypadku śmierdzi mi to ewentualnie heel turnem Roode'a, który może nie będzie mógł w dalszej perspektywie zaakceptować faktu, że to jego kumpel a nie on sięgnął po złoto. Byłaby to jednak kolejna bzdurna decyzja ze strony TNA, bo to akurat Storm ma bardziej pasujący do heela gimmick, a ostatnimi czasy Fed stawał na jajach, aby z Roode'a zrobić baby face'a.

Sorry, ale jak dla mnie James idealnie pasuję do face'a. Gimmick kowboja nie pasuję do "tego dobrego"? Jak dla mnie heel turn Roode'a jest lepszym rozwiązaniem, bo James ma bardziej wyrazisty gimmick niż Robert, a teraz Roode jako heel może pomyśleć o kreowaniu swojej postaci. James jako face jest zajebisty i nie chcę by tego zmieniać.. on lepiej się sprawdzi jako face federacji niż Roode, tak sądzę. :D Ciekawi mnie teraz jakie ratingi będzie mieć Impact, bo myślę, że powinny podskoczyć w górę, w końcu coś ciekawego zaczęło się dziać.. Btw. 3 originals który zdobywa pas TNA. ;P

Parafrazując jedno z młodzieżowych haseł Originalsi na 100%

Mam nadzieję, że teraz nowy head booker pójdzie za ciosem i zacznie pushować TNA Originalsów a na drugi plan zejdą "Big Deale". No bo sorry, może wkurzać to, że WWE traktuję przybyszy z innych federacji gorzej, ale bardziej wkurza to, że TNA włazi w dupę znanym zawodnikom z innych federacji po dołączeniu do TNA.

Pytanie - gdzie się odbywał Impact? Bo jak w Orlando.. :???:

Arthur, te twoje teorie o wadze pasa wagi ciężkiej... TWOJA TEZA OBALONA. TNA SCHODZI JESZCZE NIŻEJ!!

@down. HAHAHAHAH Bullshit bullshit. Całe szczęście nie zagłębiam się w TNA. I ktoś mówił tu o realności między TNA a WWE? Po 2 galach mogę powiedzieć, że WWE swoimi storyline'ami wyprzedza TNA o lata świetlne.

Edytowane przez PiTeRo

48798430952f294e69c1e4.jpg

Jeszcze dodam info, że Storm pokonał Angle'a w 2 minuty (!).

• Urządzenie:  Android

Jeszcze dodam info, że Storm pokonał Angle'a w 2 minuty (!).

Kurt miał coś zacząć gadać do sędziego i się obrócił, a gdy znów spojrzał na Storma to otrzymał superkicka. Tak to mniej więcej zostało opisane

Match Number Three: James Storm defeats Kurt Angle to become the new TNA World Heavyweight Champion after a super kick. This was a very short match with Angle punching Storm for about forty-five seconds to a minute. The referee stopped Angle and then Angle and the referee had a brief argument. Angle went back to the corner but Storm hit Angle with the super kick and got the pinfall.

After the match, Bobby Roode came to the ring to celebrate with his tag team partner. Fellow Fortune members A.J. Styles and Frankie Kazarian came to the ring with beer to join in the celebration.

Storm got on the mic and he talked about how honored he was to win the title and he hands the belt to Bobby Roode. Roode tells Storm that he appreciates the gesture, but the fans are right that Storm deserves this title. The celebration continues with Storm going into the crowd to celebrate with the fans.

Nie mogę normalnie śmiać mi się chce... :lol: TNA po raz kolejny popisało się swoją wybitną inteligencją... Hogan mówi że Roode jest nie gotowy, to jak można kupić wygraną Storma? Oczywiście cieszę się że Storm zdobył pas, no ale Roode promowali 6 miesięcy, wygrał BfG Series. James był w cieniu Roode a wygrał, brawo świetna logika... Pozatym IW zapowiada się słabo, poza ME nic ciekawego, i faceturn Abyssa oby pierścień mocy nie powrócił. :lol:

5098708654e2b2a2fd00e6.jpg

A nie mówiłem że Storm lepiej się nadaje na mistrza niż Roode. Po raz kolejny TNA zaskakuje, szkoda tylko że pas zmienia właściciela na tygodniówce i to w kurniku. To wszystko co się wydarzyło na pewno teraz stwarza kilka ciekawych rozwiązań. Bobby po prostu został wydymany, z pewnością pewnie będzie chciał dochodzić swoich praw.

Nie rozumiem tutaj zdania niektórych, jak widzę po zagranicznych stronach to tam przeważają komentarze typu "Thank you Prichard."

Ja jestem bardzo zadowolony z tego co się stało, jednak lekki niesmak pozostanie w jaki sposób to się stało. Ale przyznajcie sami chyba nikt się nie spodziewał że się tak stanie, nawet ja, chociaż mówiłem że Storm prawdopodobnie zakręci się koło pasa, ale myślałem że to będzie za miesiąc, dwa a nie na drugi dzień. :)

http://total-nonstop-action.blogspot.com/ - Świat TNA!!!-Najlepszy Blog w Polsce poświęcony TNA Wrestling.

13693993954dde481a95f4b.jpg

Nie mogę normalnie śmiać mi się chce... :lol: TNA po raz kolejny popisało się swoją wybitną inteligencją... Hogan mówi że Roode jest nie gotowy, to jak można kupić wygraną Storma? Oczywiście cieszę się że Storm zdobył pas, no ale Roode promowali 6 miesięcy, wygrał BfG Series. James był w cieniu Roode a wygrał, brawo świetna logika... Pozatym IW zapowiada się słabo, poza ME nic ciekawego, i faceturn Abyssa oby pierścień mocy nie powrócił. :lol:

Wyborną inteligencją? Sorry, ale jak dla mnie pieprzysz głupoty. Nie rozumiem was. Wy wolicie, żeby Roode zdobył pas na BFG, po czym miesiąc po miesiącu walczył z różnymi pretendentami, aż w końcu straci pas..? Odnoszę wrażenie, że wy wszystko chcecie mieć czarno białym - pieprzyć emocje i dramaturgie, Roode miał wygrać i tyle. Jak dla mnie początek story został rozegrany bardzo dobrze no i to, że nikt się tego nie spodziewał, że Storm wygra. TNA zaskoczyło jak dla mnie na +. Jak dla mnie dość pomysłowo to rozegrali. Teraz feud Bobby'ego z Jamesem może okazać się feudem roku.

No i co z tego, że Roode był promowany? Dzięki tej promocji jest Main Eventerem podobnie jak Storm i dzieki tej promocji ich feud będzie wzbudzał duże emocje.

Wyborną inteligencją? Sorry, ale jak dla mnie pieprzysz głupoty. Nie rozumiem was. Wy wolicie, żeby Roode zdobył pas na BFG, po czym miesiąc po miesiącu walczył z różnymi pretendentami, aż w końcu straci pas..? Odnoszę wrażenie, że wy wszystko chcecie mieć czarno białym - pieprzyć emocje i dramaturgie, Roode miał wygrać i tyle. Jak dla mnie początek story mi się podobał, no i to, że nikt się tego nie spodziewał, że Storm wygra. TNA zaskoczyło jak dla mnie na +. Jak dla mnie dość pomysłowo to rozegrali. Teraz feud Bobby'ego z Jamesem może okazać się feudem roku.

No i co z tego, że Roode był promowany? Dzięki tej promocji jest Main Eventerem podobnie jak Storm i dzieki tej promocji ich feud będzie wzbudzał duże emocje.

Jak na ironię to potencjalny feud Storma z Bobbym, może Bobbyego jeszcze bardziej wypromować. Trzeba na to spojrzeć tak jako całość, Bobby Roode przegrywa swoją najważniejszą walkę w życiu i to kantem, później na najbliższym IMPACTcie dowiaduje się że nawet nie ma prawa do rewanżu, po czym jego przyjaciel zdobywa pas.

Czytałem kilka komentarzy i większość ludzi na prawdę jest z tego zadowolona. To jest materiał na feud roku. Fajnie to zostało rozegrane, przede wszystkim z tego powodu że to nie będzie kolejny feud na zasadzie, ty masz pas, a ja go chce mieć więc będziemy o niego walczyć. Tutaj jest głębsza historia, która na serio może wciągnąć fanów.

Najbardziej mnie drażni jak niektórzy mówią że, a zeszmacili Bobbyego, tyle czasu go promowali, a nie dali mu pasa, tylko dali pas Stormowi który nie był promowany. No orzesz ty w sandał, TNA robi według mnie wyśmienity program, który ma na celu mega wypromować Bobbyego i wprowadzić go na stałe na wyższy poziom, a oni jeszcze narzekają. TNA specjalnie nie daje pasa Bobbyemu i jakby zamyka mu drogę do tego pasa, bo to jest część całego storyline'u. zresztą co ja tu będę tłumaczył, poczekamy wszyscy tak z miesiąc to wszystko będzie jasne. Kto bystrzejszy to już teraz wie o co chodzi.

http://total-nonstop-action.blogspot.com/ - Świat TNA!!!-Najlepszy Blog w Polsce poświęcony TNA Wrestling.

A nie mówiłem że Storm lepiej się nadaje na mistrza niż Roode. Po raz kolejny TNA zaskakuje, szkoda tylko że pas zmienia właściciela na tygodniówce i to w kurniku. To wszystko co się wydarzyło na pewno teraz stwarza kilka ciekawych rozwiązań. Bobby po prostu został wydymany, z pewnością pewnie będzie chciał dochodzić swoich praw.

Nie rozumiem tutaj zdania niektórych, jak widzę po zagranicznych stronach to tam przeważają komentarze typu "Thank you Prichard."

Ja jestem bardzo zadowolony z tego co się stało, jednak lekki niesmak pozostanie w jaki sposób to się stało. Ale przyznajcie sami chyba nikt się nie spodziewał że się tak stanie, nawet ja, chociaż mówiłem że Storm prawdopodobnie zakręci się koło pasa, ale myślałem że to będzie za miesiąc, dwa a nie na drugi dzień. :)

To, że się nadaje bardziej nie znaczy od razu, że powinien ten pas dostać właśnie teraz. Jak dla mnie to kretyński booking i mega strata czasu. Po co promowali Rooda? Wydymali go na BFG tylko po to, żeby piwosz, bez ŻADNEJ podbudowy pokonał jednego z najlepszych w historii po 2 minutach? Bullshit! Kompletny brak logiki, ale znając życie będzie jeszcze gorzej i Storm straci pas w przeciągu 2 miesięcy...

Poza tym skończ uważać się za inteligentniejszego od wszystkich, bo szczerze to pierdolisz od rzeczy, mimo tysiąca argumentów na głupotę bookingu TNA i łykasz wszystko co dziadek Hogan wysra od niechcenia. Fingerpoke of Doom to dla Ciebie pewnie majstersztyk bookingu i świetnie rozwinięty, długi program...

8363302634890420816486.jpg

To, że się nadaje bardziej nie znaczy od razu, że powinien ten pas dostać właśnie teraz. Jak dla mnie to kretyński booking i mega strata czasu. Po co promowali Rooda? Wydymali go na BFG tylko po to, żeby piwosz, bez ŻADNEJ podbudowy pokonał jednego z najlepszych w historii po 2 minutach? Bullshit! Kompletny brak logiki, ale znając życie będzie jeszcze gorzej i Storm straci pas w przeciągu 2 miesięcy...

No i widzisz dalej nie rozumiesz o co chodzi. Promowali Bobbyego po to żeby przegrał na BFG kantem, później powiedzieli mu że nie może liczyć na rewanż, zabrali mu najpiękniejsze chwile w życiu i jeszcze się okazuje że to jego najlepszy przyjaciel zdobywa pas i to bez wielkiego trudu. Rozumiesz to? Jeśli nie no to sorry, ale śmiejecie się ze mnie gdy mówię że TNA jest bardziej inteligentną federacją niż WWE, a sami nie możecie skumać o co chodzi TNA. Wybaczcie ale tutaj trochę trzeba ruszyć głową, to nie WWE, gdzie jedyną zagadką to jest kto wygra walkę. Teraz to się już całkowicie nie dziwię że produkt TNA najchętniej oglądają ludzie w przedziale wiekowym 18-40 lat. Bo po prostu reszta go nie rozumie.

Jedyne co mi się w tym wszystkim nie podoba to to że pas zmienia właściciela na zwykłym IMPACTcie i to jeszcze w kurniku, tego to już nie mogę przeboleć.

• Reputacja:   1

to nie WWE, gdzie jedyną zagadką to jest kto wygra walkę.

Skąd wiesz skoro nie oglądasz? :shock:

Pas dla James'a - bardzo dobra decyzja. Tylko że nie przy jego obecnym statusie(bo skoro wg. Hulka Robert nie był gotów to Storm tym bardziej). Do tego kolejna już zmiana mistrza na tapingu co zabija jakikolwiek element zaskoczenia(i weź tu się dziwi człowieku że ratigni po 1.0 śmigają skoro 2 dni wcześniej można wszystkiego się dowiedziec). Do tego skoro przy władzy są dobrzy Sting i Dixie to czemu nie zwrócili uwagi na fakt że Roode został na BfG wydymany i powinien dostac rewanż z automatu... Ogólnie ta sytuacja strasznie śmierdzi mi Orton/Christian sprzed dwóch miesięcy - teraz Roode jak jego krajan zacznie grymasic że jest w stanie pokonac swojego przyjaciela... Czekam tylko na adwokatów i słynne "one more match" :roll:

Niektórych optymizm co do działań TNA mnie przeraża...

ArturWF, zgadzam się z Tobą co do faktu, że ma to potencjał na feud roku. I na tym zgodność się kończy. Po pierwsze, Kurt twarzą federacji? Fuck, czy zdarzyło się Jaśkowi, Austinowi, czy Rockowi przegrać w 2 min w walce o pas?! Po drugie, jeżeli Roode miał przegrać tylko po to aby potem pas zdobył Storm co doprowadziłoby do świetnego feudu to okej, ale nie w takich okolicznościach, nie na tygodniówce i nie w "kurniku". Kurt wcale nie jest tak kontuzjowany żeby musiał na biegu oddać pas, ten tydzień mógł odpuścić ringowo, mógł wdać się ze Stormem w słowną sprzeczkę co doprowadziłoby do ich mini feudu i walki na PPV. Tam niech wygra James, potem kolej rzeczy którą opisałeś miałaby sens.

Reasumując, na prawdę TNA swoim idiotyzmem ostatnio mocno przeraża i parafrazując utwór z nowej płyty Comy (bądź co bądź świetny utwór) należy stwierdzić - "Dokąd płynie miasto moich snów? Dokąd płynie niekochana Łódź? Dokąd płynie odrapany wrak? Czy długo tak?"

pzdr... ;)