Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

X-lecie Attitude: Cheating death, stealing life, czyli fragm

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Mój głos leci na: Mick Foley - Hardcore diaries
  • Odpowiedzi 32
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Vercyn

7

• cemas

3

• Ghostwriter

2

• MJ

2

Top użytkownicy w tym temacie

• Urządzenie:  Android

Przypominam, że to Wy możecie wybrać, z której książki przetłumaczę kolejny urodzinowy fragment.

Eddie Guerrero - Cheating death, stealing life

Mick Foley - Hardcore diaries

Roddy Piper - In the Pit with Piper

Eddie 6

Mick 6

Rowdy 2

A jak podoba Wam się ten fragment książki Eddiego, który dostaliście.

• Reputacja:   228

Jednej rzeczy nie wolno nigdy robić - na siłę przekonywać fanów. Można próbować na różne sposoby opowiedzieć swoją historię, ale i tak na końcu to fani będą decydować. Jeżeli chcą, abyś był babyfacem, uwierz mi, skończysz jako babyface.

Ach, gdyby Vince posiadał tą mądrość Eddiego w przypadku naszego Janusza... :twisted:

Standardowo świetna robota Vercyn. Każde tego typu Twoje tłumaczenie czytam z niekłamaną przyjemnością :wink:

Co do głosowania, to ja swój oddaję na Foleya, którego styl, dowcip i opowieści wprost uwielbiam, tak więc:

Eddie 6

Mick 7

Rowdy 2

Eddie 6

Mick 8

Rowdy 2

Też biorę Foleya. Mi się wydaję najbardziej interesujący z tych 3 postaci. :D

Co do Eddie'go to w wolnej chwili się wezmę za jego biografie. Dzięki Vercyn.

A ja się zastanawiam kiedy ci się odechce tłumaczenia tego wszystkiego Vercyn ;) Oczywiście w żadnym razie nie zniechęcam. Jak zwykle - dobra robota. No i bezcenna wiedza. Co do głosowania to ja postawię na Stone Colda (ulubionego zawodnika Vercyna i Getorixa). :)

Co do głosowania to ja postawię na Stone Colda (ulubionego zawodnika Vercyna i Getorixa).

Gdybym miał książkę to bym już dawno tłumaczył :) niestety książki jeszcze nie mogę znaleźć :(

Eddie 8

Mick 8

Rowdy 2

Pozwolę sobie podliczyć.

PS: A co do książki Austina, to jeśli znalazłbyś ją i przetłumaczył (najlepiej od początku do końcu) - byłbyś moim Bogiem.

PS: A co do książki Austina, to jeśli znalazłbyś ją i przetłumaczył (najlepiej od początku do końcu) - byłbyś moim Bogiem.

No właśnie jeszcze nie znalazłem, ale w poszukiwaniach nie ustaję. Systematycznie przeglądam internet w poszukiwaniu pdfa z książką. A tak swoją drogą to masz nick zbliżony do innej książki Micka - "Foley is Good", którą również gdzieś tam mam na dysku.

Jeśli miałbyś czas, a co ważniejsze - chęci, to na pewno przeczytałbym te tłumaczenie, na pewno też znalazłoby się wielu innych chętnych do czytania. I tak dużo już tłumaczysz, ale od przybytku głowa nie boli. Dopóki masz do tego zapał - rób to, tego Ci życzę.

PS: A nick od tego, że Foley to jeden z moich ulubionych wrestlerów. Wielka charyzma, a także specyficzne poczucie humoru sprawiają, że nie da się go nie lubić, choć jak wiadomo są wyjątki.

I tak dużo już tłumaczysz, ale od przybytku głowa nie boli.

Spoko, hejterzy mają odmienne zdanie ;)

Mam czas i chce mi się czasem coś przetłumaczyć. Po urodzinach Atti wrócę do Rey'a bo jestem prawie w połowie (lub jakoś tak). Potem może coś kolejnego po chwili odpoczynku.

Ach, gdyby Vince posiadał tą mądrość Eddiego w przypadku naszego Janusza...

Przecież Vince posłuchał Eddiego - Cena jest facem, bo chcą tego widzowie :twisted: Idąc dalej tokiem myślenia Pana Guerrero - nie ważne, jak reagują na Johna ważne, że wciąż żywiołowo reagują.

Widzę, że Eddie i Mick idą łeb w łeb - co Wy Pipera nie lubicie?? ;)

Eddie 8

Mick 8

Rowdy 2

Przypominam, że to Wy możecie wybrać, z której książki przetłumaczę kolejny urodzinowy fragment.

Eddie Guerrero - Cheating death, stealing life

Mick Foley - Hardcore diaries

Roddy Piper - In the Pit with Piper

Ja właśnie nie wiem o co chodzi. Rowdy ładnie pojechał po Hoganie, Mr. T i federacji we fragmencie, który niedawno tłumaczył Vercyn. Od samych zawodników ciekawsze mogą być historie, które ci mają do opowiedzenia. Ja w sumie nie wiem, czy książka Foleya jest ostrzejsza niż Hot Roda. Ja bym tam postawił na tego, kto najwięcej pojechał po klanie McMahonów. To zawsze fajnie się czyta. I zawsze można się rozpisać w postach: "Oooo tak Vince zawsze był skurwielem. F*ck u Vince!" :D

Skoro Vercyn miga się przed zdobyciem książki Austina (chociaż ona zdaje się jest wydana przez WWE więc niekoniecznie musi być jakaś porywająca pod względem kontrowersji) głos leci na Hot Roda, który bardzo ładnie opisał to co działo się na WM1.

BTW: MÓJ głos liczy się jako 10 pkt.

Dobrze że Ghostwriter zagłosował na Pipera bo może teraz jak userzy zobaczą, że tak poważany użytkownik oddał głos na Hot Roda to głosy się posypią :twisted:

PS.Pięknie się podlizałem tym poważanym użytkownikiem... :P