Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Attitude Mówi #58 - Independent AM

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows

Świetnie, że się za to weźmiesz. A możesz coś powiedzieć więcej na temat odcinka specjalnego?

Planowany jest GhostWriter i temat zwiazany z dwoma najwiekszymi fedami :wink: Warto dodac, ze to kolejny eksperyment, ktory zrodzil sie w mojej glowie. Mam jednak nadzieje, ze sie przyjmie. Apeluje, zeby nie naciskac na wiecej informacji, bo.... pewnie o nich napisze :wink: Zaznaczam, ze nie bedzie to dlugie wydanie, bo i nie ma materialu do walkowania. Nie mniej jednak ciezko przejsc obojetnie.

Wezme sie za roster RoH w kontekscie ich szans na kariere w Main Streamie. Wpisalem temat w kajet, ale nie wiem kiedy zasiade do niego.

https://forum.wrestling.pl/topic/27424-attitude-m%C3%B3wi-58-independent-am/page/2/#findComment-260434

• Odpowiedzi 18
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• N!KO

4

• RVD

2

• majonez

2

• VebVe

2

Top użytkownicy w tym temacie

Ale jak widzę Osirian Portal które tańczy wraz z całym rosterem, czy Greg Excellent który zaczyna się rozbierać... Zastanawiam się czy przypadkiem nie włączyłem Chikary...

Excellent od zawsze był takim błaznem, więc to że się rozbiera w ogóle mnie nie dziwi. Taki ma gimmick, taki jego styl. Zaś przypadek Osirian Portal jest naprawdę bardzo ciekawy. Chodzi mianowicie o to, że pewna część rosteru Chikary - ta która ma mocno przesadzone gimmicki (egipcjanin z wężem, mrówki, lody czy już z niekatywnych gościu o gimmicku kamerki internetowej) występując w innych federacjach muszą dalej grać swoje role. W takim wypadku od razu widać, że Osirian Portal w CZW jest z "nietutejszych". Na szczęście ten team w większości przypadków robi świetne walki, więc nie są tylko przerysowanymi pajacami i pewnie nie bez powodu ktoś chciał ich widzieć w CZW. Raz, że wprowadzą deczko humoru - co nie jest złe, a dwa - podciągną poziom dywizji tag. Podobnie było w przypadku swego czasu zamaskowanego Egotistico Fantastico. Z tym, że ten powalczył w CZW, ktoś zobaczył w nim potencjał i postanowili, że ściągnie maskę. Pewnie decyzję o tym ułatwił mu fakt, że miał gdzieś częstsze występy w Chikarze, a IWA-MS już gryzła piach.

https://forum.wrestling.pl/topic/27424-attitude-m%C3%B3wi-58-independent-am/page/2/#findComment-260439

Ściągnęli Egotistico maskę i uważam to za świetny ruch. Jako face po prostu przejadł się wszystkim i wszyscy czekali na coś nowego z jego strony. Już jako Robert Anthony świetnie sprawdza się jako heel, aczkolwiek mic skillsy nadal mocno u niego kuleją (dlatego być może wyleciał z rozwojówki WWE). W chwili obecnej jest kontuzjowany od kilku miesięcy, ale przewiduję, że niebawem powróci i dokończy swój feud z Moorem.

Co do AM to wyszło jak wyszło, mogło być gorzej. Gorzej, tym bardziej, że ja ze swojej strony podszedłem do niego kompletnie nieprzygotowany, bez żadnego rozłożenia o czym będziemy dokładnie i po kolei rozmawiać. Takie były z mojej strony w każdym bądź razie zamierzenia (osławiony skrypt :), ale po prostu z kompletnego braku czasu nie rozpisałem go.

Jeśli chodzi o obecny poziom CZW już wiele razy rozpisywałem się o tym w Independent Zone, więc nawet nie mam teraz sił i chęci raz jeszcze tego wałkować. Zainteresowanych kieruje do wskazanego wyżej działu.

https://forum.wrestling.pl/topic/27424-attitude-m%C3%B3wi-58-independent-am/page/2/#findComment-260446

Dzięki za kolejny odcinek :) Słuchało się z przyjemnością i zaciekawieniem. Najważniejsze jest chyba to, że udało Wam się mnie (i pewnie nie tylko mnie) namówić na zasmakowanie trochę tej sceny niezależnej. A zaszczepienie bakcyla wbrew pozorom wcale nie jest takie proste.
https://forum.wrestling.pl/topic/27424-attitude-m%C3%B3wi-58-independent-am/page/2/#findComment-260725