Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

BackyardMania II

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Po 5 latach w końcu wrzucona:P linki poniżej :

Part 1:

http://www.youtube.com/watch?v=snN_AwhfUXs

Part 2:

http://www.youtube.com/watch?v=3pt8gEc4f5U

Part 3:

http://www.youtube.com/watch?v=ZYBBETkJzCE

Part 4:

http://www.youtube.com/watch?v=P0oIk7I5dLw

Za montaż gali ja nie odpowiadam. W walce Virus vs Dziku nie było głosu. Dlatego jest muzyka.

Pozdrawiam

rKO
  • Odpowiedzi 3
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• VebVe

2

• Natan

1

• chudinho

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

O MÓJ BOŻE O MÓJ BOŻE MYŚLAŁEM ŻE SIĘ NIE DOCZEKAM

LETS GO

OPENER

-Najlepszy moment ever xD kurcze to była zabawa. Zlot jeffów hardych xD (podziękowania dla remediego za użyczenie farb)

Royal RUmble

Warto przypatrzeć się jak Remedy zostaje wywalony (za kozłem nie było materaca) musiało boleć. Oczywiście ja i TLK skradłem show xD Szkoda że monetowane tylko z jednej kamery :( Na pewno jedna z najlepszych walk w histori PSW

BWA vs DSW

Przy tej walce najlepiej się bawiłem dzięki żywemu komentarzowi z Chudym i Natankiem (kto z nami jeszcze tam siedział?) :) mam nadzieje że przyjdzie mi powyzywać sędzie od chuja w tak zacnym gronie wy moje ptysie :P. Walka sama w sobie też bardzo dobra. Piękny moonassult od Remediego z skrzyni. Stomp dosyć dobrze wpółpracował z publicznością reagując na nią. Piękne kombo 619 + big boot. Walka całkiem długa a kto uprawia wrestling ten wie że wytrzymanie 10minut nawet nie intensywnej walki to już problem dla organizmu. Widać chemie między zawodnikami ;) mój faworyt tylko wynik trochę z dupy :P DSW mogło podpromować BWA.

TLK vs Lays starcie #1

TLK to zawodnik którego albo się lubi albo nienawidzi. Ortonowanie jest całkiem spoko, czasami overselling akcji trochę śmiesznie wygląda, ale taka jego ortonowa postać. Lays się całkiem spoko pokazał, ale według mnie więcej przypychania niż walki tam było.

Dziku vs Virus

Skipnąłem - odzwyczaiłem się do oglądania MV

Lightubes match DeVern vs Nick Violent

DeVern wjeżdża niczym John Cena na któreś tam wrestlemani. Ale ta walka to żywy przykład jak spierdolić dobrą stypulacje. Walka robiona na spontanie, zawodnicy nie znali swoich movesetów, jedyne co było przedyskutowane i przećwiczony to finisher DeVerna. Walka na minus. Można pochwalić Virusa za naprawdę dobre sędziowanie i dbanie o zdrowie zawodników.

Testicleeze vs Virus

Liczyłem na tą walkę, ale przez zdarte gardło nas wszystkich (w gwoli jasności to drugi dzień walk, a dzień przedtem gardło zjechany przy kibicowaniu DSW vs BWA) kibicowanie lekko dało dupy. Ale walka piękna. Znam się na PSW i widziałem wszystkie walki obu panów i przeszli samych siebie. Można to na pewno zaliczyć do ich najlepszej walki w życiu.

TLK vs DeVern

Nienawidze tej stypulacji... Tak swoją drogą kiedy to było? W 3 dzień walk? Walka ok ładna technicznie, bez większych botchy

Backstage z deszczem genialny xD Kurcze prawie cała BYM tak wyglądała xD

TLK vs Koszulka CM PUNK - odpuszczam komentarz nie lubie comedy matchów

TLK vs Lays

Gadałem z TLK na temat biegania po całej hali. Rok temu to się nie udało I W TYM ROKU TEŻ SIĘ NIE UDAŁO. Słaba walka, za dużo biegania za mało akcji, TLK się ładnie pociął, był ładny back suplex na skrzynie, taki sobie brawl od czasu do czasu, ciekawa końcówka.

Browar in the bank match

oooooł jeees na to czekałem

Walka robiona na spontanie w stylu "Ej chodźcie jebniemy Money in the bank" "Czemu nie" to tłumaczy dlaczego niektórzy nie byli w strojach wrestlingowych bo większość już stoczyło swoje walki. Ciekawostka wszyscy mieliśmy zaatakować stompa ale jakoś nikt nie chciał tego ataku rozpocząć na starcie. Spójrzcie na ten chaos! Ta walka to geniusz. Tylu zawodników a jednak WSZYSCY ZGRANI. Najlepsza walka na backyardzie ever. Wykonanie takiej walki jest niemożliwe a jednak się udało. Wszyscy zgrani, wszyscy dynamiczni. Tyle się dzieje. Takiego czegoś nawet cieżko w indy dostrzec. Mój boże jakby był ring to by była jedna z lepszych walk w histori wrestlingu (dobra nieco mnie poniosło). Poza tym Nick Violent drugi raz wygrywa ME backyardmani. To się nazywa marka xD

I te uczuciowe pożęgnanie psiapsiułek ;_; aż się łezka w oku kręci

Jest mój pożegnalny handicap death match? jak tak to w którym parcie?
Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 76 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 18 000 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 691 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 101 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 181 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 553 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 875 odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...