Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Vengeance PPV (zapowiedź, spoilery, dyskusja)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

World Heavyweight Championship Match

Mark Henry © vs Big Show

Od samej walki nie ma co wiele oczekiwać, gdyby była jeszcze jakaś stypulacja to by dało radę ją obejrzeć, a tak będzie trudno. Henry obroni tytuł, nie ma innej możliwości. Jestem ciekaw, co po walce. Powróci Kane, a może Undertaker? Bardziej stawiam na Big Red Machine, bo nie wiem jak tam u grabarza z włosami (nie wyobrażam sobie łysego deadmana). Zresztą, Kane też musi się odwdzięczyć za kontuzję, której nie miał.

WWE Championship "Last Man Standing" Match

Alberto Del Rio © vs John Cena

Bardzo fajnie, że w tym meczu mamy stypulację - ba, w dodatku jedną z najfajniejszych. Za miesiąc SS, Cena walczy w elimination matchu więc wynik jest pewny, w dodatku chodziły plotki o odsunięciu Johna od title picture. Jestem ciekaw, jak zostanie zabookowany Del Rio i w jaki sposób walka się zakończy. Ostatnio John Boy przegrał w LSM poprzez rzucenie w reflektor, jak będzie teraz? Spadnie z titantronu? Przywiązany do narożnika ala Batista? Zobaczymy. Mój typ poszedł oczywiście na ADR.

Tag Team Match

Awesome Truth vs CM Punk & Triple H

Przeczuwam, że będzie jakiś screwjob lub coś w tym stylu, albo DQ. Obstawiam też interwencję Laurinatisa, ale dobra. Zbytnio mnie to nie interesuje, bardziej to, czy po walce się coś wydarzy, czy nie, no i oczywiście koniec walki.

WWE Divas Championship Match

Beth Phoenix © vs Eve Torres

:?: :?:

WWE Tag Team Championship Match

AirBoom © vs Dolph Ziggler & Jack Swagger

Oczekuję dobrego show, w tej walce nie ma słabego zawodnika. Ziggler, który potrafi zajebiście sprzedawać jak i wykonywać akcje musi się tutaj pokazać. Mam nadzieję, że Dolph tego wieczoru wygra pas TT oraz obroni US, a potem pójdzie w ślady Miza i wbije się do Main Eventów. Głos na Dolph Swagger.

Cody Rhodes vs Randy Orton

Ta dwójka potrafi ze sobą zlepić dobrą walkę, więc o poziom nie ma co się martwić. Martwię się jednak zwycięzcą, bo pewnie RKO wykona RKO outta nowhere i koniec. Ale co to mu da? Co z tego, że przegrał ostatnio 2 razy na PPV, czas wypromować kogoś nowego, pozwolić mu się również wbić do main eventów. Wygrana dla Codiego może mu dać bardzo wiele, ale pewnie gdzieś w okolicach RTWM, teraz przy WHC kręcą się giganci. Rhodes może stracić pas IC na TLC nawet dla Ortona, byleby ten drugi na razie trzymał się od głównego pasa. Głos na CR.

Sheamus vs Christian

Panowie prowadzą jeden z najciekawszych feudów w przeciągu ostatnich 10 lat, nie mogłem wyczekiwać każdego SmackDown. Dobra, tak na serio. Nie interesuje mnie ten mecz w ogóle, mimo, że jestem fanem Christiana. Ten feud jest po prostu do dupy. Niech Christian wygra i rozpocznie feud z kimś innym, ale proszę, niech nie kontynuuje już programu z Sheamusem.

United States Championship Match

Dolph Ziggler © vs Zack Ryder

Jako fan Rydera powinienem być za nim, ale nie jestem. W przeciągu ostatniego miesiąca wygrał wszystkie walki, tym samym upokarzając mistrza US i jego partnera. Zack, jeszcze nie teraz. Chciałbym, by zgarnął pas na SS, ale nie na Vengeance. To tyle. Niech Ziggler ma swoją noc i opuści halę z dwoma tytułami.

Ogółem, gala zapowiada się dosyć dobrze.

• Odpowiedzi 130
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• MJ

19

• TakerFanKrk

7

• Revertant

7

• Vercyn

6

Top użytkownicy w tym temacie

Liczę na powrót Kane'a, który wtedy zmierzyłby się z tym panem na Survivor Series, przegrał, a następnym pretendentem może zostałby powracający The Undertaker?

Tak samo myślę. Mógłby teraz obronić tytuł Henry, by starcić go na Survior Series na rzecz Kana. Rewanż na TLC też by przegrał. Na Royal Rumble dali by mu byle jakiego przeciwnika. Na Elimination Chamber powraca Taker i wygrywa Elimination Chamber Match SmackDown i ostatnią walką Takera na WM-ce byłby One More Match z bratem o WHC. Wygrywa Taker, podwyższa streak do 20-0, wbiega przerażony Bryan z walizką, lecz Taker wygrywa z nim i mamy streak Undertakera 21-0. Deadman odchodzi i zabiera World Heavyweight Championship i mamy połączenie rosterów, a głównym pasem jest WWE Championship.

Od dłuższego czasu się zastanawiam jak rozegrają przyszłość Takera. Czytałem dziesiątki wywiadów, mnóstwo nagrań i jednego jestem pewien. Taker powalczy jeszcze pere lat. WWE nie zabije kury znoszącej złote jajka, bo sam Vince wspominał że Taker jest w stanie dociągnąć Streak nawet do 30:0 ( :!: :!: :!: WTF :?: ) co oczywiście brzmi żenująco ale skoro Hogan czy Flair starsi od Takera odpowiednio 8 i 16 lat mogą walczyć i Takera mogą pociągnąć. Będą go szmacić pewnie, walki będą na niskim poziomie, ale każda walka Takera na WM to kolejne dziesiątki milionów dla WWE i żaden pojedynek nie przyciągnie takiej publiki. Kane na 100% będzie miał wielki comeback, pytanie czy dzisiaj czy na Survival Series

http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/sport/wrestling/3735697/Undertaker-set-to-return-at-October-PPV.html

WWE Championship Match

Alberto Del Rio© vs. John Cena

Walka jak dla mnie nie jest niczym czego bym się nie mógł doczekać. (zresztą jak dla większości) Widzimy ich cotygodniowe Brawle na RAW i nic z tego nie wychodzi. Alberto jako mistrz strasznie szybko się znudził, z drugiej strony nie chciałbym widzieć Jaśka po raz kolejny z pasem :/ Stypulacja to chyba najciekawsza strona tej walki. Niestety obawiam się, że ten rodzaj walki jest właśnie stworzony specjalnie dla Ceny. Chciałbym tu zobaczyć interwencję kogoś ważniejszego a nie zwykłego konferansjera (tak jak już tu kilka osób wspominało). Jeśli już tak się stanie, to chciałbym zobaczyć jakąś bardziej ekscytującą końcówkę matchu. Podsumowując to walka zapowiada się po prostu SŁABO, żeby nie powiedzieć gorzej. Tak czy siak mój wybór poszedł na Del Rio.

World Heavyweight Championship Match

Mark Henry© vs. Big Show

Od tej walki także nie spodziewałbym się czegoś rewelacyjnego. Dwóch gigantów, niestety wolnych (Ale nie ma się co temu dziwić) w walce o tak ważny tytuł ?! :o

Jeśli chodzi o Big Showa to wydaje mi się, że ostatnio zrobił się taki bardziej "ruchliwy". Nie jest już typowym "Slow Monsterem" lecz kimś kto w końcu zaczął pokazywać więcej na ringu co mi się podoba lecz wydaje mi się, że to nie podniesie zbytnio poziomu tej walki. Dużo lepiej gdyby do tej walki została dodana jakaś stypulacja np. Falls Count Anywhere czy nawet No Holds Barred. Wtedy z pewnością byśmy zobaczyli Chokeslam/WSS na stół komentatorski :)

Podsumowując. Walka tak samo jak poprzednia nie stoi na wysokim poziomie, będzie raczej po prostu nudna. Stawiam na Marka.

Tag Team Match

Triple H & CM Punk vs. Awesome Truth

Wynik walki jest raczej pewny. Trypel i Punk są faworytami ale jak napisał kolega wyżej mam dziwne przeczucie (a raczej jestem pewny), że Laurinatis(pewnie źle napisałem) będzie interweniował i po zwycięstwie "tych dobrych" wyskoczy z tekstem, że za jakiś tam ruch zostali zdyskwalifikowany tak więc zwycięzcami są Miz i Truth !

Na walkę nie czekam, ponieważ to raczej kolejny zapychacz przed programem Punka z Alberto. Tak czy inaczej mój głos poszedł na Huntera i Brooksa. :)

Divas Championship Match

Beth Phoenix© vs. Eve

Obecne Divy mnie w ogóle NIE INTERESUJĄ tak więc nie będę się wypowiadał.

WWE Tag Team Championship

AirBoom vs. Dolph Ziggler & Jack Swagger

Zdecydowanie jestem za Jackiem i Dolphem, ponieważ AirBoom po prostu nie trawię. Z dupy wzięty Tag Team gości kompletnie nie pasujących do siebie. Mieli ożywić dywizję Tag Team'ów a moim zdaniem jeszcze ją podniszczyli -.- Z drugiej strony to samo mógłbym powiedzieć o Zigglerze i Swaggerze, chociaż mam nadzieję, że ich Tag Team jak najszybciej się rozpadnie.

Mój głos na Dolpha i Jacka.

Singles Match

Cody Rhodes vs. Randy Orton

Jestem za Rhodesem. Orton jako face mnie po prostu dobija. Każdy jego przeciwnik jest jak kolejna zabawka do jeszcze większego wybicia się w hierarchii WWE. Cody jest młody i ma naprawdę WIEEEELKI potencjał. Chciałbym w przyszłości zobaczyć go jako WH Championa oraz Main Eventera, uważam, że gość jest świetny. Typowałem na Ortona, ponieważ sądzę, że to on wygra lecz jednak chciałbym zwycięstwo Rhodesa.

Singles Match

Sheamus vs. Christian

Walka mnie nie interesuje tak więc nie będę się wypowiadał.

Ani Sheamus, ani Christian mnie nie przekonują.

United States Championship

Dolph Ziggler© vs. Zack Ryder

Powiem krótko. Stawiam zdecydowanie na Zacka. Zasługuje on na Pas a Dolph nigdzie dalej nie pójdzie jeśli ciągle będzie się kręcił wokół tego tytułu.

Pozdrawiam.

"If ya smeeeeelelelelle What the Rock is Cookin' ?!"

808221084ed0cf03bd579.jpg

Sheamus vs. Christian - Jestem ciekawy, co dalej z Christianem, bo widac perfidnie, ze WWE daje Christiana Irlandczykowi, a nie Sheamusa Christianowi. Pofeuduja, moze jeszcze wejda do przeciwnych druzyn na Survivor Series i koniec, gdyz pozniej Rudy rusza do main eventu i bedzie atakowal pas wagi ciezkiej, a z Kapitanem Charyzma to nie mam pojecia kogo moga mu dac lub komu go dadza, gdyz on ciagle obrywa teraz. Bede sie tego ciagle trzymal, ze rola tego zlego to nie dla Kanadyjczyka, nic dobrego z tego nie wynika, dostal pas na miesiac, ale co z tego, jak z tytulem czy bez ciagle jest taki sam. Z poczatku bylem za jego heel-turnem, lecz nie wiedzialem, ze zrobia z niego az takiego PUSSY-heela. Kompletnie nikt mi nie przychodzi, kto by mogl miec z Christianem konflikt, nie zdziwilbym sie, gdyby mial program z Tedem Dibiasim, ale nie obrazilbym sie (wrecz przeciwnie), gdyby dostal Daniela Bryana.

18056192365019276624f15.jpg

Czas napisać swoje przewidywania co do dzisiejszej gali :) :

1.Alberto Del Rio © vs. John Cena:

Walka, która powiem szczerze totalnie mnie nie obchodzi. Obaj zawodnicy są nudni i monotonni, a ich feud jest bardzo kiepski. Mam nadzieję, że to tylko ostatni rewanż Ceny, a nie po prostu kolejna jego walka o pas WWE. Nie widzę tutaj innej możliwości niż zwycięstwo Del Rio. Jeśli jednak to Cena wygra, to będzie totalnie bez sensu, no bo po co zabierać mu pas na miesiąc ? Chyba tylko po to żeby podbił sobie statystyki. Ciekawi mnie jak mógłby wygrać Alberto. Dla mnie jedyną możliwością jest jakaś interwencja, np. Nasha, albo kogoś z grupy Laurinaitisa ?? ( Otunga :twisted: ) W tej walce typuję obronę pasa przez Del Rio.

2.Mark Henry © vs. Big Show:

Mam duże obawy co do tej walki. Wiadomo, że lepiej niż na MiTB być nie może, a tam było kiepsko. Kolejna niepokojąca sprawa to to, że Big Show jest z RAW. Więc jeśli on wygrałby pas, mógłby mieć walkę unifikacyjną z Del Rio na Survivor, czego nie chcę. Big Show aktualnie jest bookowany tak jak Heniek jeszcze z miesiąc temu. Sam feud nie jest prowadzony źle, ale po prostu nie lubię Big Showa, więc nie jest on dla mnie zbyt ciekawy. Mam nadzieję, i zresztą myślę, że Henry obroni pas po ok. 10 minutowej walce.

3.Beth Phoenix © vs. Eve Torres - Beth musi obronić pas, bo ona jest sensowną mistrzynią. Może jakiś heelturn Kelly w trakcie walki ? To by było dobre.

4.CM Punk & Triple H vs. Awesome Truth

Pojedynek do którego mam mieszane uczucia. Niby fajnie, że jest taki mecz ale wg. mnie Miz i R-Truth, to po prostu nie ten poziom co Punk i HHH. Tamci dwaj to bardziej pasują jednak na midcarderów, a nie na dwójkę walczącą z takimi terminatorami. Sama walka pewnie będzie Main Eventem, bo chyba nie zamierzają wciskać nieciekawej walki Ceny jako ME. Ciekawi mnie jak z kondycją Huntera, czy da rade spędzić w ringu mniej więcej tyle czasu co Punk. Stawiam w tej walce na HHH i Punka, choć to jest walka której wyniku nie umiem wcale przewidzieć.

5.Cody Rhodes vs. Randy Orton

Zdecydowanie będe za Codym, jednak nie ma szans żeby wygrał. Mecz nie jest o jego tytuł, więc Orton spokojnie może wygrać, i nie będzie się musiał płaszczyć jako IC champ. Mam tylko nadzieję, że pojedynek będzie wyrównany, fajnie by było gdyby Cody odkopał po RKO. Stawiam na Ortona.

6.Sheamus vs. Christian

Typowy zapychacz karty, i feud po to żeby podpromować Rudego na kolejną ofiarę Henrego. Stawiam, że tym razem Christian wygra choć na 100% nie będzie to czyste zwycięstwo, a celt rozprawi się ostatecznie z CC na Survivor. Stawiam na Christiana.

7.Dolph Ziggler © vs. Zack Ryder

Ryder dopiął swego, i wreszcie pojawi się na ppv. Naprawdę fajnie, że teraz jest tak promowany, wydaje mi sie, że wygra ten pas US, a Dolph zgarnie Tag teamy. Walka może być jedną z lepszych na gali, obaj panowie są dobrzy w ringu, i mogą stworzyć ciekawe widowisko. Stawiam na Zacka.

8.Air Boom © vs. Swagger & Ziggler - Stawiam tutaj na zwycięstwo heeli, po tym jak Dolph straci już pas US. Jeśli Kofi i Evan obronią te pasy będe załamany, ta dwójka to naprawdę nie jest materiał na mistrzów. O wiele lepiej spiszą się w tej roli Jack i Dolph. Ciekawe która ta walka będzie w karcie. Stawiam na Szwagra i Adolpha.

1161423919541b3db89050d.jpg

ale nie obrazilbym sie (wrecz przeciwnie), gdyby dostal Daniela Bryana

To by było możliwe i całkiem realne (nie wiem, czy na to wpadną) - Christian, łapiący się każdej okazji do zdobycia "złota", uznaje, że ostatnią deską ratunku jest odebranie walizki Bryan'owi i zaczyna z Danielsonem o nią feudować. Byłoby ciekawie, chyba ;)

Według mnie Christian dziś wygra, zapewne jakimś kantem. Stawiam, że Ci, którzy mają jobnąć Teamowi HHH dziś odniosą swoje zwycięstwa, przynajmniej w jakiejś części (Awesome Truth i właśnie Christian) .

Edytowane przez sequel

• Reputacja:   3
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Idiotyzmem dla mnie jest, ze nie dali walki Rhodesa i Ortona o IC title. Owszem, moze Orton jest za mocny na srebrny pas Smackdown, ale przynajmniej podniesli by jeszcze bardziej prestiz tego tytulu pojedynkiem takich wrestlerow (juz sam Rhodes go podpromowal troche) i by mogli dac wygrac Cody'emu (nawet nieczysto poki co) lub Ortonowi przez DQ

Zdecydowanie będe za Codym, jednak nie ma szans żeby wygrał.

Tego taki pewien bym nie byl, gdyz chca teraz konkretnie wypromowac Rhodesa, a feud z Ortonem to jest akurat ten czas, by pokazac, ze Cody jest gotowy do main eventu.

Rudego na kolejną ofiarę Henrego

Tutaj takze sie nie zgodze, wrecz przeciwnie, mysle, ze wlasnie to Sheamus bedzie tym, co zatrzyma ta karuzele zwana Mark Henry.

18056192365019276624f15.jpg

Idiotyzmem dla mnie jest, ze nie dali walki Rhodesa i Ortona o IC title. Owszem, moze Orton jest za mocny na srebrny pas Smackdown, ale przynajmniej podniesli by jeszcze bardziej prestiz tego tytulu pojedynkiem takich wrestlerow (juz sam Rhodes go podpromowal troche) i by mogli dac wygrac Cody'emu (nawet nieczysto poki co) lub Ortonowi przez DQ

Brak pasa na szali to po prostu jawny spoiler wyniku.Gdyby to była jednak walka o pas, Randy musiał by po wygranym feudzie z Codym owy tytuł komuś oddać a przecież żaden midcarder nie zabierze mu tego pasa, a jaki jest sens robić trzeci tytuł dla main eventerów ?

Dont Take it personally.. Im just that much smarter than you...

9753791175058a11dcc0cd.jpg

• Reputacja:   1

1. WHC

Walka sama w sobie na pewno nie urwie jajec ani nie będzie szczególnie zapamiętana. Zapewne Henry obroni tytuł w krótkiej walce po której zostanie zaatakowany przez Kane'a (na Undertakera tak bardzo nie liczę w końcu Mark z nim nie zadarł, choć nie można tego wykluczać) który dokończy feud z World Strongest Manem a Big Show znów zleci do midcardu...

2. Last Man Standing

Stypulacja gwarantuje nam niezłą walkę. Mam nadzieję że dostaniemy trochę walki na zapleczu czy np przed areną na zewnątrz (bo o akcję poza ringiem nie musimy się martwić. Na pewno pójdzie parę krzesełek w ruch i stół komentatorski zostanie zniszczony). Mam nadzieję że zobaczymy jakoś ciekawie rozwiązaną końcówkę (i równie pomysłową jak wtedy gdy np Cena przywiązał Batistę taśmą klejącą do narożnika by wygrać). Może nawet Rock się pojawi,przez niego Cena w jakiś sposób przegra z Del Rio i panowie rozpoczną już na dobre feud między sobą...

3. Tag Team Match

Tu zapewne będzie oggroomnie mocny booking Trypla w tej walce który zapewne rozpisze się mocniej niż wszyscy z Mizem,Truthem i Punkiem razem wzięci... Na 99 % zobaczymy interwencję w jakiś sposób Laurinaitisa (może Vince się pojawi?)

4. US Match

Zapewne Ryder wygra, ku uciesze publiczności (Ziggler jest dobrym mistrzem ale zapewne będą mu chcieli dać pasy Tag Team). Raczej wątpię że zgarnie oba tytuły jak Miz, choć kto wie, może jednak?

5. Divy

Nie interesują mnie

6. Rhodes vs Orton

Stypulacja bez pasa IC na szali tylko utwierdza mnie w przekonaniu że Cody polegnie bez ceregieli a Orton odbije sobie za przegraną na 2 PPV z rzędu...

7. Sheamus vs Christian

Obstawiam zwycięstwo Christiana

Ogólnie najbardziej ciekawie zapowiadają się walki:

a) WHC (za wydarzenia po walce: czy wróci Kane czy Undertaker?)

b) WWE (czy powróci Rock przyczyniając się do przegranej Ceny)

c) Tag Team Match (co się stanie pomiędzy Punkiem a Tryplem. Czy ten drugi przejdzie turn i będą razem feudować?)

Alberto Del Rio© vs. John Cena - stypulacja ratuje ten pojedynek, natomiast fajerwerków spodziewam się tylko po końcówce, bo jeśli faktycznie Cena ma przegrać to musi być coś mocnego. Z jednej strony nie wyobrazam sobie w obecnej chwili ADR nokautującego Jaśka, ale z drugiej powrót Rocka jest jeszcze mniej prawdopodobny, dlatego stawiam, że zwycięstwo arystokracie zapewni Ricardo.

Mark Henry © vs Big Show - życzyłbym sobie, żeby Big Show został zniszczony gdzieś na zapleczu przed walką, a następnie powrócił Kane, który ostatecznie zawalczyłby z Henry'm. Opcja oczywiście mało prawdopodobna, dlatego będziemy zmuszeni oglądać wolny pojedynek w oczekiwaniu na to co stanie się po walce, dlatego lepiej dla WWE, żeby naprawdę stało się coś godnego uwagi.

Awesome Truth vs CM Punk & Triple H - wątpie abyśmy zobaczyli tutaj zwykle zakończenie meczu, tym bardziej, że jest naprawdę kilka opcji na interwencje i zaatakowanie Punka & HHH. Na pewno zobaczymy Laurinaitisa, być może powróci także Nash, choć to byłby odgrzewany kotlet o ile nie wymyślą czegoś sensownego.

Cody Rhodes vs. Randy Orton - w tej walce jestem ciekawy zwycięzcy, ponieważ można to rozwiązaćna kilka, dość fajnych sposobów. Z jednej strony mocno promowany Rhodes, a z drugiej Orton, który ostatnio dostawał od Henry'ego na PPV. Stawiałbym na jakieś DQ, co mam nadzieję zaostrzyłoby feud i doprowadziło do kolejnych starć.

O reszcie walk nie mam zbyt wiele do powiedzenia, więc nie będę pisał pierdół. Generalnie PPV może być na poziomie i rozwinąć nam kilka historii, które zaprowadzą nas do SS :)

Karta wygląda przyzwoicie, cieszę się, że nie będą dodawane pojedynki z powietrza, w czasie samego PPV.

1. World Heavyweight Championship Match Mark Henry © vs Big Show

Liczę na niedługie starcie, w przeciwnym razie będzie sleeper jakich mało. Mnie ich mecz z MiTB nie przypadł zbytnio do gustu, jednak z drugiej strony spodziewałem się wtedy, że będzie dużo gorzej. Jeśli powtórzą to co pokazali 3 miesiące temu, będę usatysfakcjonowany. Liczę na czyste zwycięstwo Marka. Bardzo bym nie chciał, żeby Henry trzymał pas aż do WM, jednak boję się, że jest to prawdopodobne. Najlepiej dla mnie by było gdyby na Vengeance po walce wrócił Kane, na Survivor Series zmierzył się on z Henrym, Showem, Ortonem i Sheamusem w Scramble Matchu, zakończonym zwycięstwem Sheamusa, potem szybki rewanż na SmackDown i kontynuacja programu z Kanem i Showem, z tym, że bez pasa w tle.

2. WWE Championship "Last Man Standing" Match Alberto Del Rio © vs John Cena

Jakoś mnie mało interesuje ta walka, boję się też, że mogą znowu dać pas Cenie. Z drugiej strony na horyzoncie Survivor Series i The Rock, a pas Cenie by tam raczej przeszkadzał. Cieszę się ze stypulacji, bo jeszcze jedną normalną walkę tych dwóch panów ciężko by mi było wytrzymać. Oby wygrał Alberto.

3.Tag Team Match Awesome Truth vs CM Punk & Triple H

Logika nakazuje, by tutaj wygrali Miz i Truth, a na SS 5vs5 elimination tag i zwycięstwo faców, jednak znając Trypla może być różnie. Rozwiązaniem może być kolejny już powrót Nasha, bo ciężko uwierzyć, że jego udział w storylinie się zakończył. Moim marzeniem są dwa dobrze wypromowane elimination tag team matche na Survivor Series, ale ciężko to będzie przeprowadzić. Mam nadzieję, że Miz i R-Truth wygrają, najlepiej przy pomocy Nasha.

4.WWE Divas Championship Match Beth Phoenix © vs Eve Torres

Jedno zdanie na temat tej walki: Beth musi wygrać i tyle.

5.WWE Tag Team Championship Match AirBoom © vs Dolph Ziggler & Jack Swagger

Liczę, że Ziggler będzie mógł nosić pasy tag teamowe jak i US Champa za jednym razem choć przez miesiąc, byłaby to duża promocja moim zdaniem tych pasów, jak i samego zawodnika. AirBoomy to w porządku tag team i tak jeszcze swoje zdobędą. Liczę, że WWE ich nie rozbije za 3 miesiące. Drugi z tag teamów z tego starcia czeka to niemal na pewno, ich feud jest raczej kwestią czasu. Potem może dla Zigglera zwycięstwo w Royal Rumble? Bardzo bym chciał, żeby ME, lub może prędzej co-ME Wrestlemanii wyglądał tak: CM Punk vs Dolph Ziggler. Liczę na zwycięstwo dwójki od pani Guerrero, potem mogą stracić pasy na Survivor Series.

6.Single Match Cody Rhodes vs Randy Orton

W sumie to chyba najbardziej czekam na tę walkę. Bardzo bym chciał, żeby była o Intercontinental Championship, bo sam udział w niej Ortona to ogromna promocja pasa. Szkoda, że tak nie będzie, jednak liczę na zwycięstwo młodego Rhodesa, oczywiście nie czyste, może z pomocą maski.

7. Single Match Sheamus vs Christian

Pojedynek dodany na przyczepkę, tylko po to by obaj panowie w ogóle się pojawili na gali. Raczej na pewno wygra Sheamus.

8. United States Championship Match Dolph Ziggler © vs Zack Ryder

Nie chcę, by Ryder na razie zdobył pas i na pewno nie od Zigglera. Liczę jednak na dobrą walkę, gdyż obu panów stać na to. Ziggler powinien stracić US Champa na rzecz kogoś jednak troszkę bardziej wypromowanego. Może to być i Ryder, ale nie teraz. Tyle w temacie.

Semper invicta

Co do The Rocka i jego ewentualnej interwencji w walce Ceny raczej bym się go nie spodziewał jak wiemy jest on zapowiedziany na któreś 3-godzinne Raw a i w tej chwili jest chyba na zdjęciach do jakiegoś filmu a sama jego interwencja była by tu wcale nie potrzebna bo jaki byłby sens tego że Rock przeszkodzi Cenie w zdobyciu pasa a 3-4 tygodnie później walczy z nim ramię w ramię na SS.Co do samej walki to uważam że nie ma co dopatrywać się nie wiadomo jakich finałów bo jak wiemy przy takich sytuacjach wszystko potem kończyło się najprostszą wersją czyli w tym wypadku po długiej walce Cena wykona arystokracie spektakularne AA(z narożnika,na stół, na schody itp) i sędzia doliczy do 10.

We walk alone in the unknown

We live to win another victory

We are the young

Dying sons

We live to change the face of history...

2482447074e46ec6d7986d.jpg

W końcu następuje ostatnia gala z serii `PPV co 2 tygodnie=$$$` a rozpoczyna seria przyjemnych dla oka PPV aż do WMki. Nie liczę na cuda, mam nadzieję, że nie zrobią głupoty dając pasy TT teamowi z dupy wziętemu, a USa oddają Ryderowi(Bitch, please). LMS nie widzę innego rozwiązania jak wygrana del Rio poprzez interwencję Rodrigueza lub Rocka(chodź w to wątpię, szczerze). WSM obroni tytuł, bo dostał wpierdol na SmackDown, nie ma sensu dawania Showowi pasa, bo po co. Kolejny gruby do promowania. Orton wygra, myślę, że jego ego nie pozwala na szmacenie własnej postaci już 3 PPV z rzędu. Divy- tu mam nadzieję, że nie zrobią tego samego co WWE championatem- zmiana mistrza co PPV. Sheamus- tu widzę 2 wyjścia, Rudy wygrywa i bierze się za Marka, a w przypadku jego porażki liczyć można na return Kane'a i jego walkę na SS z Grubym Złym Murzynem. Liczę na to, że Awesome Truth wygra, w końcu heelowy GM, liczę na jakąś interwencję zuego szefa w środku walki. Bo wątpię to, żeby na SS team faceów, w tym Rocka i Ceny miał przegrać :? . Niech się to PPV kończy i zaczyna najciekawsza część roku w WWE.

I hate this idea, that you are the best.

Because you not.

I'm the best.

Best in the world.

I'm CM Punk and you're not.

W końcu następuje ostatnia gala z serii `PPV co 2 tygodnie=$$$` a rozpoczyna seria przyjemnych dla oka PPV aż do WMki.

dokładnie ;D wiadomo że jakieś story line będzie dla którego Rock powróci jednocząc się z Ceną. Więc pewnie jakaś interwencja Johnyego Ace dzisiaj ;/