Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Vengeance PPV (zapowiedź, spoilery, dyskusja)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Czyli w końcu w karcie jest Tag Team Match : AirBoom vs. Swagger & Ziggler czy Ziggler vs. Ryder for US Title? Jeżeli TT Match to AirBoom wygra, a jeśli jest Match o United States Championship to daje szansę Ryderowi, który wygrałby dzięki Swaggerowi. Np. Swagger atakuje Dolpha poza ringiem, wrzuca go do ringu : Następnie Rough Ryder i mamy nowego mistrza. I po walce Swagger atakuje Dolpha, ale z pomocą przychodzą AirBoom i Zack, a Vickie odchodzi do Jacka i mamy feud Jack Swagger vs. Dolph Ziggler.

Mark Henry vs. Big Show for World Heavyweight Champinship

Na bank Henry obroni tytuł. Jak pokonał Terminatora 2 razy to Big Show to dla niego będzie przebieżka. Poza tym : Show jest na RAW. Nie widzi mi się, że Big odbierze pas. Poza tym : Henry został miotany przez Biga na tygodniówkach, a nie po to WWE Bookowało Henrego, aby dał się tak pojechać po atakach. W Henrym będzie widać wściekłość po atakach Showa i go pokona.

Cody Rhodes vs. Randy Orton

Wynik przewidywalny : Orton Win. Gdyby miał wygrać Rhodes to dali by walkę o IC Title. A, że Randall jobbnął Henremu 2 PPV z rzędu nie jobbnie Codiemu. Jeżeli to walkę o IC zobaczymy na którymś Smacku przed SS. Wyjdzie Long : Orton wygrałeś walkę na PPV z mistrzem, za tydzień zawalczysz o pas Interkontynentalny. Wtedy na Survior Series nie będzie przeszkody, aby Rhodes mógł zawalczyć bez pasa w 5 vs 5. Elimination Matchu, a po Survior Series na SmackDown dostanie rewanż i odzyska tytuł, dzięki czemu nabiją się statyski Codiemu i na TLC będzie rewanż Ortona.Walkę wygra Rhodes i wygra cały feud. Przynajmniej ja tak myślę.

Eve Torres vs. Beth Phoenix for Divas Championship.

Wg. mnie proste : Beth ma dopiero miesiąc pas i obroni go. A po walce wściekła Kelly, że nie dostała rewanżu odegra się na Eve, że ona dostała walkę, a nie K2 i przejdzie Heel Turn.

Alberto Del Rio vs. John Cena for WWE Championship Last Man Standing Match.

Pewnie wygra Alberto, gdyż Cena na SS pewnie nie będzie miał pasa. Sędzia doliczy do 8, wbiegnie Rodriguez, podniesie Alberta i potrzyma go, a sędzia wyliczy Cenę. WWE Kapnęło się, że ta walka może być najgorsza na całym PPV, że ma ZERO promocji i dlatego zrobili ze zwykłego Matchu Last Man Standing Match.

CM Punk & Triple H vs. Awesome Truth

Chyba Triple H & Punk. HHH będzie pragnął się zemścić na Truthie i Mizie, a Punk będzie na 100 % współpracował. A przy tym duecie, gdzie bądź co bądź walczy Człowiek , który zrewolunizował WWE i 8-krotny WWE Champion ; Miz - 1-krotny WWE Champion i Truth - 1 raz był No. 1 Contenderem do WWE Championship ten drugi team wypada bardzo blado. A, że przegrali nawet z AirBoom (wiem, że przez DQ) wypada , że walkę MUSI wygrać Punk & HHH. Mimo iż jeszcze w połowie września bili się ze sobą jak wrogowie, Punk po face turnie stał się przyjacielem HHH-a. Może być też tak, że wygrywają Punk & HHH, po walce wchodzi Laurintains (czy jak to się pisze? :D) i przywróci Nasha. I Teamy na SS by się zarysowały : The Rock & John Cena & CM Punk & Triple H & ??? vs. Kevin Nash & The Miz & R-Truth & Cody Rhodes & Christian (???).

PS. Nie wiecie co jest Main Eventem Vengeance ? Awesome Truth vs. Punk & Triple H czy Alberto Del Rio vs. John Cena.

Zapraszam do czytania i komentowania mojego Diary.

http://forum.attitude.pl/viewtopic.php?t=33813&sid=

• Odpowiedzi 130
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• MJ

19

• TakerFanKrk

7

• Revertant

7

• Vercyn

6

Top użytkownicy w tym temacie

PS. Nie wiecie co jest Main Eventem Vengeance ? Awesome Truth vs. Punk & Triple H czy Alberto Del Rio vs. John Cena.

Tego jeszcze nie podano, ale przeważnie jest to walka ze stypulacją, także strzelałbym na Cena - Del Rio.

18056192365019276624f15.jpg

• Styl:  Jasny

I po walce Swagger atakuje Dolpha, ale z pomocą przychodzą AirBoom i Zack, a Vickie odchodzi do Jacka i mamy feud Jack Swagger vs. Dolph Ziggler.[\quote]

Face turn Dolpha? Za dobrze radzi sobie jako heel. W dodatku mam nadzieję, że ten duet rozdzieli dopiero draft, bowiem w innym przypadku musielibyśmy słuchać Swaggera, który delikatnie mówiąc nie jest królem na micu. Ponadto blokowałoby to trochę Zigglera, przecież Jack przegrał w squashu(?) z Ryderem. Aktualny chłopak Vickie oczywiście każdą walkę z All Americanem powinien wygrać i to szybko, więc to nie ma sensu. Niech Dolph atakuje ME, a Swagger powalczy na Superstars, promowanie go na siłę nic nie dało.

po walce wściekła Kelly, że nie dostała rewanżu odegra się na Eve, że ona dostała walkę, a nie K2 i przejdzie Heel Turn.

Przecież Torres nie zabierała nic Kelly, po prostu dostała walkę, a rewanż była mistrzyni może odebrać w innym momencie. Zresztą po ostatniej sztucznej złości blondynki nie wyobrażam sobie, by miała zostać tą złą. Swoją rolę jako taki baby face wśród kobiet spełnia dobrze, niech tak pozostanie.

przy tym duecie, gdzie bądź co bądź walczy Człowiek , który zrewolunizował WWE i 8-krotny WWE Champion ; Miz - 1-krotny WWE Champion i Truth - 1 raz był No. 1 Contenderem do WWE Championship ten drugi team wypada bardzo blado. A, że przegrali nawet z AirBoom (wiem, że przez DQ) wypada , że walkę MUSI wygrać Punk & HHH.

Szanse Miza i Trutha są akurat wysokie. Właśnie głównie ze względu na fakt zaskoczenia. Oczywiście cały feud wygrają ci dobrzy, inaczej być nie może. Jednak tę walkę wręcz powinni wygrać buntownicy. Jaką promocję mieli Rhodes i DiBiase, gdy pokonali DX? Słabą, bowiem byli wcześniej jedynie przydupasami Ortona. Mimo to udało im się na PPV pokonać HHH-a (zięcia prezesa i wielokrotnego mistrza wszystkiego) oraz HBK-a (stawiającego duży opór Takerowi na WM oraz również niejednokrotnego mistrza w WWE).

przy tym duecie, gdzie bądź co bądź walczy Człowiek , który zrewolunizował WWE i 8-krotny WWE Champion ; Miz - 1-krotny WWE Champion i Truth - 1 raz był No. 1 Contenderem do WWE Championship ten drugi team wypada bardzo blado. A, że przegrali nawet z AirBoom (wiem, że przez DQ) wypada , że walkę MUSI wygrać Punk & HHH.

Szanse Miza i Trutha są akurat wysokie. Właśnie głównie ze względu na fakt zaskoczenia. Oczywiście cały feud wygrają ci dobrzy, inaczej być nie może. Jednak tę walkę wręcz powinni wygrać buntownicy. Jaką promocję mieli Rhodes i DiBiase, gdy pokonali DX? Słabą, bowiem byli wcześniej jedynie przydupasami Ortona. Mimo to udało im się na PPV pokonać HHH-a (zięcia prezesa i wielokrotnego mistrza wszystkiego) oraz HBK-a (stawiającego duży opór Takerowi na WM oraz również niejednokrotnego mistrza w WWE).

Ja będę stawiał na AwesomeTruth, gdyż pewne jest, że wmiesza się w to GM-Raw, na pewno coś wymyśli, by tylko przeszkodzić Triple H'owi i Punkowi. Chciałbym nawet, by Truth i Miz zwyciężyli i by jeszcze się zmierzyli na Survivor Series, byłoby coś w stylu jak w 2006 roku - Team RatedRKO vs. Team DX, to tutaj, Team AwesomeTruth vs. Team Triple H and Punk. Już nawet mielibyśmy zawodników, do drużyny Awesome to: Truth, Miz, Christian, Ziggler, Swagger, a w drużynie HHH'a: Triple H, CM Punk, Sheamus, Cena, Rock. Naprawdę, byłbym ciekawy z takiego rozwiązania sprawy.

Jeszcze nie długo, już w sumie zaraz ma wrócić Nash i walczyć z CM Punkiem, oj, chciałbym, by zawalczyli na TLC, gdyż boje się trochę, że ich pojedynek dadzą na WrestleManię, wtedy odpada, by Punk tam walczył o pas.

Przecież Torres nie zabierała nic Kelly, po prostu dostała walkę

Chodziło mi o to, że K2 była by zła, że to nie ona tylko Eve ma walkę, bo uznała, że jako była Championka jest ważniejsza od Torres, albo coś podobnego by Kreatywni pociągnęli, aby Kelly miała heel turn.

Mimo, że planowali to wątpię, że dojdzie do heel turnu Kelly, gdyż w divach to przeważają te złe: Natalya, Beth, Brie, Nikki, a face: Eve, Kelly, Alicia i kontuzjowana Layla. Czuję, że teraz K2 zostanie kompletnie odsunięta od tytułu, trochę powalczy Torres, nie uda jej się i czas na kogoś innego (Tutaj widziałbym uzdolnioną ringowo - Alicię Fox.)

• Urządzenie:  Linux

Nie będę spoilerował, ale krążą plotki, że z PPV z pasem Div ma wyjść Eve.

Walka Big Show vs. Mark Henry jak dla mnie nic specjalnego, nie mieli kogo wrzucić do tej walki a że Big Show wrócił to proszę, problem rozwiązany, jak dla mnie nudy.

Walka Cena vs. Alberto może być ciekawa ze względu na stypulację, ale ile razy Jasiek może dostawać titleshota??? Mam nadzieję że przegra(jestem wręcz przekonany) i na jakiś czas zostanie odsunięty od tego tytułu.

Walka tag teamowa Awesome Truth vs. Cm Punk i HHH może być ciekawa, dobry feud, Miz i Punk radzą sobie bardzo dobrze przy micu, więc jest ciekawie, słyszałem że miała to być walka bez DQ ale jak na razie nie zostało to potwierdzone, a szkoda.

Szczerze mówiąc walka div mnie nie interesuje.

Walka o pasy mistrzowskie tag team może być, mamy tutaj sporo uzdolninych wrestlerów, może być niezły pokaz akcji( oby tego nie schrzanili)

Orton vs. Rhodes, osobiście mam dość Ortona niech go Cody zniszczy.

Podsumowując gala zapowiada się nie najgorzej, mam nadzieje na duże emocje.

Cm Punk- the best WRESTLER in the world

10435267044e63d35cd0763.jpg

Aż boje się myśleć, że Eve mogłaby feudować z bliźniaczkami (jak nie z Divas of Doom), do teraz nie mogę ich strawić.

Czyli w końcu : AirBoom vs. Swagger & Ziggler czy też Ryder vs. Ziggler o United States Championship ?

Musisz poczekać do piątku, tam WWE dokończy match-card i będzie już na 100 procent wiadome, czy Dolph walczyć będzie dwa razy czy jeden.

• Urządzenie:  Linux

Zack vs Dolph o pas US, z jakiegoś powodu wycofali walkę o pasy TT

z jakiegoś powodu wycofali walkę o pasy TT

Pewnie Bourne ma kontuzję po Powerbombie od Swaggera. Swoją drogą, Internet Champion może mieć już "realny" pas w WWE. :D

O! A jednak.

z jakiegoś powodu

Coś ostatnio wyczytałem, że Evan ma coś nogą bodajże, więc wydaje mi się, że WWE bojąc się o Bourne'a nie dadzą tego meczu.

Może to i dobrze, że AirBoom nie będą bronić pasów. Pewnie kolejny miesiąc będą mistrzami, a jako Champowie bardzo mi się podobają. Chyba od czasów panowania The Hart Dynasty to najlepsi mistrzowie Tag Teamów.