Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Pamiętniki z Wakacji - Serial

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Dobra, czyli miało/ma być śmiesznie. Jaki zamysł mieli twórcy - nie wiem (a po obejrzeniu pierwszego odcinka, który notabene był najlepszy i najnormalniejszy ze wszystkich jakie widziałem zapowiadało się na coś poważniejszego). Pewnie nie zwróciłbym na to najmniejszej uwagi gdyby nie to, co po tych całych "Trudnych sprawach" (bo "dlaczego ja" nie miało jeszcze takiego rozgłosu z tego co pamiętam) zaczęło się dziać w internecie i nie tylko.

No tak ty byś jako ostatni "sprawiedliwy" wypierdolił kasiorę i możliwość pojawienia się w polsacie kosztem obejrzenia jakiegoś zajebistego 10-gwiazdkowca.

Jeżeli zaproponowano mi rolę w jakimkolwiek z tych trzech seriali (przełamałem się! Teraz nie wiem, czy poprawnie napisałem ;)) to wierz mi - choćby mi kilka tysięcy chcięli zapłacić (a domyślam się, że ludzie grają za grosze), bałbym się w tym wystąpić.

• Odpowiedzi 29
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Sebu

6

• maly619

4

• PH93

3

• 8693

3

Top użytkownicy w tym temacie

Wiesz można się bać wielu rzeczy ale wystąpienia w serialu nawet tak słabym jak wymieniana 3? Niestety obawiam się ze ci nie uwierzę. :-) Edytowane przez PH93

Zrobiłem dużo dla biznesu:

Udział: Youshoot Teddy Long, Youshoot Rikishi, Lapsed Fan Podcast, Wrestling Soup, konwersacje z Dejwem na twitterze... Więc się wypowiadam + jestem w stanie słuchać Russo.

Wiesz można się bać wielu rzeczy ale wystąpienia w serialu? Niestety obawiam się ze ci nie uwierzę.

Przecież podkresliłem, że chodzi mi o te trzy seriale.

POWIEM TAK : szkoda slow na ten program ( to po co tu pisze ?! )

21192790814e99aea3747df.jpg

• Urządzenie:  Windows

Przecież podkresliłem, że chodzi mi o te trzy seriale.

:lol:

Teraz tak mówisz ale gdybyś był aktorem i nie dostawałbyś żadnych ról, to na pewno za jakieś tam pieniądze byś zagrał.

Co do serialu, bardziej optymistyczne "Trudne Sprawy"/ "Dlaczego ja?", ot tyle nie wiem co tu więcej napisać. Ciekawe czy jakaś postać osiągnie popularność w necie jak Darek... :lol:

5098708654e2b2a2fd00e6.jpg

Teraz tak mówisz ale gdybyś był aktorem i nie dostawałbyś żadnych ról, to na pewno za jakieś tam pieniądze byś zagrał.

Co to za aktor, który nie dostaje żadnych ról i z desperacji zgłasza się do Polsatu o 45-minutową rolę w "Trudnych sprawach". Z tego co się orientuje, to osoby grające tam to ludzie bez żadnego doświadczenia, więc nie wiem do czego pijesz. :roll:

Z tego co się orientuje, to osoby grające tam to ludzie bez żadnego doświadczenia, więc nie wiem do czego pijesz. :roll:

No to tym bardziej ci "aktorzy" chcą pokazać się w TV grają w tych serialach, bo nie mają innej drogi żeby spełnić swoich ambicji bycia w TV.

5098708654e2b2a2fd00e6.jpg

Wojtax ma racje , dla niektorych to moze jedyna szansa BY sie wybic . moze ktos akurat zauwazy takiego Darka i go wezmie do jakiegos horroru do grania jakiegos czupka . a teraz serio , takie programy sa glupie a zarazem smieszne lecz moze moga wypromowac kogos .

Lubię sobie po oglądać czasami takie głupie seriale jak "Dlaczego Ja" czy "Trudne Sprawy", są one tak głupie że aż po prostu śmieszne, i jak mam zły humor to Trudne Sprawy sobie za rzucam na TV czy komputerku. I tak wyznaję Dariuszanizm :D . Dobra co do "Pamiętników z Wakacji" to Trudnych Spraw raczej nie przebiją ale w cale nie mówię że są złe, poczekajmy jeszcze trochę może w tym serialu także pojawi się ktoś ala Dariusz czy Karolina a w tedy serial może dostać o wiele większą popularność.

9895452751c9c9c847774.jpg

Ale musicie docenić kunszt aktorski kolesia który grał ojca. :D Genialnie oddał typowego Polaka, czyli marudę i wiecznie niezadowolonego. Poza tym myślałem, że będą kręcili we Wrocławiu, a powiedzą, że to Hiszpania. :D

Even though you can't afford

The sky is over,

I don't want to see you go,

The sky is over.

11451308644e35975636c51.jpg

No to tym bardziej ci "aktorzy" chcą pokazać się w TV grają w tych serialach, bo nie mają innej drogi żeby spełnić swoich ambicji bycia w TV.

Tak, z pewnością zaraz zdobędą sławę i dostaną propozycję od najlepszych reżyserów w Polsce, bo zrobili z siebie pośmiewisko w "Trudnych sprawach" :wink:

Ale Sebu, to jest tak jakby samo promocja . moze zrobia z siebiee posmiewisko na cala Polske a moze ktos ich zauwazy i dostana jakas mini role w filmie i pozniej zdobeta uznanie iii beda zdobywac rowniesz inne role :razz:

• 5 miesięcy temu...

• Reputacja:   3
  • Styl:  Jasny

A dla mnie ten serial to kopalnia beki i oglądam go regularnie. :D

hahaha zgadzam sie ostatnio wydaje mi sie ze do pisania scenariusza zatrudniają ludzi którzy solidnie są "wcięci" Np odcinek o 18 letnim Marcinie totalna beka haha :razz:

Sygnatura by Mistrz Filipoo666

Triple H Forever!!!!!!!!!!!!

9311367514e37ce8ab2c37.jpg

Fajnie, że odkopujecie półroczny temat nic nie wnoszącymi postami. Do zamknięcia.
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Najnowsze posty

• Attitude
      Nazwa gali: Stardom Goddesses Of Stardom Tag League 2025 - Dzień 9 Data: 24.11.2025 Federacja: World Wonder Ring Stardom Typ: Event Lokalizacja: Iwaki, Fukushima, Japan Arena: Iwaki City Gymnasium Publiczność: 437 Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Kobiecy Pro Wrestling - dyskusje
    • Attitude
      Nazwa gali: Marigold True Victory - Dzień 3 Data: 24.11.2025 Federacja: Dream Star Fighting Marigold Typ: Online Stream Lokalizacja: Kazuno, Akita, Japan Arena: Memorial Sports Center Format: Taped Data emisji: 27.11.2025 Platforma: Wrestle Universe Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Kobiecy Pro Wrestling - dyskusje
    • Giero
      Za nami kolejny, ostatni przed Survivor Series 2025 odcinek WWE Monday Night Raw. Przedstawiamy podsumowanie najważniejszych wydarzeń z tego show. Zgodnie z zapowiedziami, Raw otworzył Roman Reigns. Dość szybko przerwał mu… WWE Champion Cody Rhodes. Cody przypomniał, że Roman poprzednim razem wywiązał mu się z danego słowa. Chciał wiedzieć, by ponownie tak będzie. I jaki cel ma Roman w związku z nadchodzącym WarGames. Reigns odpowiedział, iż on i Cody nie lubią się. Nawet zbytnio się nie znają
    • IIL
      Kusi, aby finałem była walka Okada vs Takeshita. Kazu jest mocarnie bookowany i byłby to bardzo emocjonujący finał ze względu na to, że Takeshita jest mistrzem IWGP i wygrał tegoroczny G1 Climax. Jon Moxley ostatnio poddaje grubsze walki przez submission i jemu taka wygrana by się teoretycznie przydała, ale jego wizerunek jest już oczywiście zabudowany na maxa i może to też uwalić. Hajp na Darby Allina po powrocie nieco przygasł, także jemu wygrana w turnieju i zdobycie mistrzostwa Con
    • Grins
      Coś czuje że Kyle O'reilly miał być zwycięzcą tego turnieju, na chwilę obecną to największe szansę mają PAC, Darby, Moxley, Fletcher ale po ostatnim zwycięstwie bym widział właśnie PAC'a we finale no i Darby'ego któryś z nich mógłby zdobyc mistrzostwo. 
  • Dodaj nową pozycję...