Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Pamiętniki z Wakacji - Serial

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

"Pamiętniki z Wakacji"- to nowy serial twórców takich klasyków jak "Dlaczego Ja?" i " Trudne Sprawy", serial ukazuje zachowanie naszych rodaków na wakacjach za granicą.

Poznamy więc historię młodej dziewczyny pragnącej poznać na wakacjach miłość swojego życia. Zaznajomimy się również z rodziną, która na co dzień boryka się z problemem ojca otaczającego wszystkich jej członków nadmierną kontrolą. A jak to na wakacjach bywa, nie może zabraknąć też miłości "niemożliwej", czyli fatalnego zauroczenia nastoletniej uczestniczki wycieczki w swym opiekunie. Serial zdradza również tajemnice męskich przyjaźni.

Serial "Pamiętniki z wakacji" na antenie Polsatu będzie emitowany w soboty oraz niedziele o godzinie 17.45 (od 8 października 2011 roku).

Ja jestem tym serialem oczarowany a ty? Na zachętę pierwszy odcinek:

http://www.youtube.com/watch?v=2Fbqh84kSBA&feature=topvideos_entertainment

Dont Take it personally.. Im just that much smarter than you...

9753791175058a11dcc0cd.jpg

• Odpowiedzi 29
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Sebu

6

• maly619

4

• PH93

3

• Mr.Snaki

3

Top użytkownicy w tym temacie

No nie, kolejny debilny serial, którym wszyscy będą się jarać.

Znajdą sobie nowego Darka i będą mi fejsbuka zaśmiecali tym.. czymś.

Swoją drogą.. czym się różni Dlaczego Ja od Trudnych spraw? :roll:

Swoją drogą.. czym się różni Dlaczego Ja od Trudnych spraw? :roll:

Godziną transmisji :D

• Reputacja:   1

Lubię oglądać tak tępe i głupie seriale, bo są właśnie głupie. Można się pośmiać z bezsensownych i nieprzemyślanych przynajmniej trochę tekstów, scenariusz wygląda tak jakby był pisany na raz, dwa.

Ja jestem tym serialem oczarowany
Are You Serious??

''Miss mokrego podkoszulka'' co to takiego?? :twisted: Ale i tak nic nie przebije Dariusza!!

Lubię oglądać tak tępe i głupie seriale, bo są właśnie głupie. Można się pośmiać z bezsensownych i nieprzemyślanych przynajmniej trochę tekstów, scenariusz wygląda tak jakby był pisany na raz, dwa.

Ja bym tę godzinę, dwie (zakładam że oglądacie i to i to) wolał przeznaczyć na jakiś zajebisty film (których przecież jest mnóstwo), niż cierpieć z powodu oglądania tego czegoś (będę używał takiego zwrotu, bo nawet nie wiem czy to się kwalifikuje pod serial). Widziałem może dwa, trzy odcinki i do teraz nie mogę zrozumieć, jak można było wpaść na taki denny pomysł i jak Ci ludzie mogą chcieć w tym "grać" (przecież to jest pośmiewisko na cały kraj, ja bym z domu nie wychodził). :?

"No. Tylko bundesliga. Ale glowa do gory, moze ktos wybierze sie na wakacje do monachium!"

PS. Jeśli następnym razem będziesz udawał, że programy Polsatu są niewystarczająco wymagające intelektualnie, nie przyznawaj się do oglądania wrestlingu.

http://www.wvau.org/wp-content/uploads/2011/05/thumbsUp.jpg

niż cierpieć z powodu oglądania tego czegoś (będę używał takiego zwrotu, bo nawet nie wiem czy to się kwalifikuje pod serial).

oglądasz wrestling i mówisz, że są jeszcze jakieś inne wrażenia wizualne przez które można cierpieć?

Widać, że niektórym brak luzu, dystansu, poczucia humoru, czy cholera wie czego jeszcze. Te trzy seriale mają za zadanie dostarczyć lekkiej i niezobowiązującej rozrywki. Niezaprzeczalnie każdy lubi się pośmiać, a TS/DJ?/PZW dostarczają ku temu wiele okazji. To tak, jakby zdissować klasyczną produkcję CN z "kiepską" (bo dobraną specjalnie) kreską, tylko dlatego, że nie jest tak zajebiście wyprodukowane i ambitne anime. Po prostu niektóre rzeczy mają być lightowe i ich urok polega właśnie na tej swoistej crapowatości. Ale widzę, że co niektózy wolą zgrywać zajebistych gości tylko dlatego, że oglądają same pozycje zaliczające się do klasyki i łapiące 10 na Filmwebie, czy cholera wie gdzie jeszcze. Żadna to sztuka, muszę wam to powiedzieć

Ja bym tę godzinę, dwie (zakładam że oglądacie i to i to) wolał przeznaczyć na jakiś zajebisty film (których przecież jest mnóstwo), niż cierpieć z powodu oglądania tego czegoś (będę używał takiego zwrotu, bo nawet nie wiem czy to się kwalifikuje pod serial). Widziałem może dwa, trzy odcinki i do teraz nie mogę zrozumieć, jak można było wpaść na taki denny pomysł i jak Ci ludzie mogą chcieć w tym "grać" (przecież to jest pośmiewisko na cały kraj, ja bym z domu nie wychodził). :?

Widzisz są gusta i guściki-ty byś wolał obejrzeć jakiś "undergroundowy" film :) przy którym nie ma pewności ze ja nie zasnę w ciągu 5 minut albo jakiś megahit pokroju "Fast Five" którym mi się chce rzygać a ja wole poświęcić tę godzinkę na coś co zapewni mi więcej śmiechu niż większość "komedyjek".

jak Ci ludzie mogą chcieć w tym "grać"

No tak ty byś jako ostatni "sprawiedliwy" wypierdolił kasiorę i możliwość pojawienia się w polsacie kosztem obejrzenia jakiegoś zajebistego 10-gwiazdkowca.

PS:Nie wiem jak ty ale ja oglądając film potrzebuje absolutnego skupienia i za bardzo ciężko mi znalezc 2 h bez robienia innych rzeczy a w przypadku tych produkcji nawet jednym okiem oglądając mogę się pośmiać i zrozumieć fabułe.

Edytowane przez PH93

Zrobiłem dużo dla biznesu:

Udział: Youshoot Teddy Long, Youshoot Rikishi, Lapsed Fan Podcast, Wrestling Soup, konwersacje z Dejwem na twitterze... Więc się wypowiadam + jestem w stanie słuchać Russo.

Pisałem z aktorką serialu ''Dla czego ja??''. Pisała mi, że o tym wie, że to jest głupie, denne i chu*jowe. Ale ona zgodziła się tylko dla tego, że to jakaś dla nich szansa, dla młodych niewykorzystywanych aktorów, aby się jakoś wykazać. Nie będę jej odpisywał w taki sposób jaki to Ty napisałeś :P . Nie zwracając uwagi, ale wpadki, bezsensowne teksty, jakieś głupie teksty mnie śmieszą. Np. Starsburger jego kawały seryjnie mnie rozwalają :D , a jeszcze bardziej jego mina po jego powiedzeniu.

Ja rozumiem, że to ma być właśnie taki lekki serial, z którego można się pośmiać. Boli mnie jednak tak wielka adoracja tego wszystkiego i przesadne jaranie się tym. Podoba się, ok, oglądaj, ale nie musi to być ogłaszane całemu światu przez FB, kwejka czy inne demoty. A już jarania się Dariuszem nie ogarniam, totalnie.

Tak samo nie musi być ogłaszane całemu światu ze jestem rastafarianinem i jak to się upiłem wczorajszej nocy! -Taka mentalność polska. :-)

Zrobiłem dużo dla biznesu:

Udział: Youshoot Teddy Long, Youshoot Rikishi, Lapsed Fan Podcast, Wrestling Soup, konwersacje z Dejwem na twitterze... Więc się wypowiadam + jestem w stanie słuchać Russo.

A jeszcze wracając do tego serialu, to bardzo przypomina mi on pewien Niemiecki program: "X-Diaries - love, sun & fun". Nie wiem nawet, czy nie jest to na tej samej licencji, bo bardzo podobnie to wszystko wygląda. Pytanie tylko, czy będzie to, aż takie jak to niemieckie, bo tam tematyką był przede wszystkim seks i romanse.

Nie wiem może ktoś chce obejrzeć to wrzucam:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Polecana zawartość

• WWE Backlash 2025
      Dyskusje na temat wydarzenia WWE Backlash 2025!
        • Dzięki
      • 32 odpowiedzi
    • WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 147 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 18 042 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 713 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 107 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 187 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 599 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 893 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• PpW
      Już w ten piątek widzimy się w Pleneum Space w Gdańsku na Tequila Mezcal Festival 🍹🔥 Na Lucha Libre Extravaganza zobaczycie występy zawodników takich jak: Esteban Lucha, Czacha, El Señor Cerveza, Electrico czy Martinez Grabollo 🤩 Show rozpoczniemy o godzinie 18:30, ale wbijajcie na Festiwal od kiedy tylko możecie bo czeka tam na was ogrom stoisk, warsztatów i atrakcji 🔥🔥🔥 Widzimy się już w ten piątek w Gdańsku 👊 Przeczytaj na fanpage.
    • ManiacZone
      Maniacy ❗️ Podczas MZW Green Madness odbędzie się turniej, w którym weźmie udział ośmiu zawodników. Każdy zwycięzca swojej walki automatycznie zakwalifikuje się do finałowego starcia, które stanie się walką wieczoru. Do wygrania: Walizka z Kontraktem, który upoważnia do wyzywania na pojedynek Mistrza MZW lub PpW ‼️ Walizkę będzie można zakontraktować w dowolnym momencie! Oprócz wspomnianego turnieju czekają Was inne starcia i atrakcje, ale o tym już niebawem. Bądźcie czujni! 👊🏻 *Stypulacja walki wieczoru zostanie ogłoszona już wkrótce. A tymczasem zapraszamy do linku poniżej, gdzie znajdziecie wejściówki na show: https://stage24.pl/events/mzw-4692 Przeczytaj wpis na oficjalnym fanpage Maniac Zone
    • Caribbean Cool
      Jezu jakie to raw bylo kijowe
    • Giero
      Za nami kolejny odcinek WWE Monday Night Raw – pierwszy po Backlash 2025. Na sam początek wypowiedział się CM Punk, wyrażając swoje emocje i nazywając Paula Heymana „grubym wężem” za zdradę podczas WrestleManii 41. Konfrontacja z Heymanem przerodziła się w atak Setha Rollinsa i Brona Breakkera na Punku, jednak na pomoc mu ruszyli Sami Zayn i Jey Uso. To z kolei doprowadziło do ogłoszenia tag team matchu na nadchodzącej gali Saturday Night’s Main Event: Punk i Zayn vs. Rollins i Breakker. Penta odniósł zwycięstwo nad Chadem Gable’em. Na zapleczu Jey Uso został zaatakowany przez Brona Breakkera na polecenie Setha Rollinsa. Brutus i Julius Creed pokonali The War Raiders, korzystając z ingerencji The New Day. AJ Styles pokonał Finna Balora, dzięki interwencji Penty w odwecie za ataki The Judgment Day. Becky Lynch odniosła się do wydarzeń z Backlash i do zachowania fanów. W main evencie Rhea Ripley i IYO SKY pokonały Giulię i Roxanne Perez. Zachowanie Rhei sugerowało, że ponownie chce się skupić na odzyskaniu pasa mistrzowskiego. Skrót Raw:
    • MattDevitto
      Też nie sądzę, że jakoś ich to dotknie na dłuższą metę. Chociaż jakiekolwiek oświadczenie na pewno by nie zaszkodziło...Fighful podaje coś takiego:
  • Dodaj nową pozycję...