Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Attitude Mówi #57 - Hell in a Cell

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Może i ja się rozbisurmaniłem, ale to nie ja "gwiazdorze"

"Don't Hate The Player. Hate The Game." mmmuuuaaa :uscisk:

... choc biorac pod uwage Twoje nowo poznane sklonnosci, to troche ryzykowna "kropka" z mojej strony.

50608915156a3743c1fa34.jpg

• Odpowiedzi 34
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• N!KO

9

• Vercyn

4

• Ghostwriter

4

• CzaQ

2

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

nie żebym się czepiał ale czy zawsze pod jakimś newsem, najwięcej komentarzy muszą pisać ich twórcy lub reszta moderatorów/adminów?

To dlatego, że jesteśmy grupą wzajemnej adoracji i nabijamy sobie nawzajem posty pod tematami, żeby nie wyglądało, że wszyscy nas mają w dupie. ;)

14453752125651e0a536c69.jpg

No i proszę, teraz to już nie jest wojna ratingów tylko wojna dwóch prowadzących sztandarowe projekty na Attitude, którzy łykają jakieś kolorowe pigułki z różnymi literkami na nich. Hell Yeah!

* Mój post = parę dodatkowych komentarzy pod AM :twisted:

"I'm in the best in the world and what I do"

8650504724e8329a484911.jpg

A tak na poważnie to trochę nie rozumiem większości pozytywnych opini, bo pierwsza myśl jaka mi przyszła do głowy po nagraniu tego odcinka, to "o matko, ale ja pierdoliłem głupoty", serio. Na całe szczęście wiele zwalić mogę na prowadzącego i galę, z której mało co pamiętam :twisted:

Na prawdę myślałeś ze ktoś ci napisze "ło ale słabe","Kurde weż już się za to nie bierz".W całej historii AM (odkąd śledzę) nie spotkałem się z negatywną opinią na temat gościa-Wiadomo ze nikt nie jest wredny z natury i nie napisze komuś kto blisko 2h nawala w mikrofon ze to jest do bani.Ewentualne negatywne uwagi zachowa dla siebie... :-)

Zrobiłem dużo dla biznesu:

Udział: Youshoot Teddy Long, Youshoot Rikishi, Lapsed Fan Podcast, Wrestling Soup, konwersacje z Dejwem na twitterze... Więc się wypowiadam + jestem w stanie słuchać Russo.

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Recent Posts

• Grok
      Mimo największych starań MJF, stypulacja dla przyszłomiesięcznego main eventu o World title pomiędzy nim a Hangmanem Page'em to faktycznie Texas Death Match. Page i MJF stanęli w ringu podczas segmentu na Dynamite z środy, by ustalić stypulację do ich starcia pod warunkiem Page'a: jeśli Cowboy przegra, nigdy więcej nie dostanie szansy na AEW World title. MJF zaproponował rzut monetą: jeśli Page wygra, dostanie swoje Texas Death Match. Jeśli przegra, MJF narzuci swoją stypulację – no-DQ z hac
    • Grok
      Po raz pierwszy w historii Bandido i Andrade El Idolo zmierzą się w starciu jeden na jeden, bo wyzwanie padło i zostało przyjęte na marcową galę AEW Revolution. Po zwycięstwie Brody'ego Kinga nad Markiem Davisem na środowym AEW Dynamite, King oświadczył, że chce walki na Revolution i rzucił wyzwanie byłemu mistrzowi świata AEW Swerve'owi Stricklandowi, bo poluje na kolejną walkę o pas mistrza świata. Strickland pojawił się za kulisami z Prince Naną i nie wyglądał na zainteresowanego wyzwaniem,
    • Grok
      Zawodniczka AEW Queen Aminata podzieliła się szczegółami dotyczącymi terminu powrotu podczas swojej aktualnej przerwy. W najnowszym odcinku swojego vloga Aminata odniosła się do swojej absencji w telewizji AEW spowodowanej kontuzją, po czym zaktualizowała fanów o „dobrych” wieściach w sprawie powrotu. Ostatnio widziana była w ćwierćfinałowym starciu turnieju o AEW Women’s World Tag Team Title przeciwko The Sisters of Sin (Julia Hart & Skye Blue), w parze z Jamie Hayter w październiku 2
    • Grok
      Pierścień WWE Hall of Fame zmarłego legendy WWE, British Bulldoga, został niedawno skradziony w trakcie trasy CWE. Pierścień Hall of Fame British Bulldoga, znanego też jako Davey Boy Smith, znalazł się na liście skradzionych przedmiotów po włamaniu do hotelu w Prince Albert podczas trasy promocyjnej CWE (Canadian Wrestling Elite). Włamanie miało miejsce w Lloydminster, gdzie CWE wystąpiło w ramach swojego 17. tournée rocznicowego. Danny Warren, dyrektor generalny Canadian Wrestling’s Elite,
    • Grok
      AEW Dynamite odbędzie się dziś w Mission Ballroom w Denver, Kolorado. Potwierdzono pięć meczów i jeden segment. Hangman Page i mistrz świata AEW MJF zdecydują o stypulacjach ich starcia na AEW Revolution. Na gali zobaczymy też Orange Cassidy vs. Gabe Kidd. Jon Moxley zmierzy się z El Clon z The Don Callis Family, kontynuując przygotowania do obrony Continental Championship przeciwko Konosuke Takeshita na Revolution. Brody King i Mark Davis spotkają się w singlowym pojedynku. Zapowiedzi
  • Dodaj nową pozycję...