Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Powrót Chrisa Jericho, świetlana przyszłość Sheamusa, Rock i

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

PWInsider donosi, że Chris Jericho prowadził rozmowy z oficjelami WWE na temat swojej przyszłości w federacji. Y2J raczej nie wróci na pełen etat a będą to okazjonalne występy - podobnie jak ma to miejsce w przypadku The Rocka. Nie wiadomo jeszcze dokładnie, kiedy Chris miałby wrócić. Panuje przekonanie, że miałby to b...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-powrot-chrisa-jericho-swietlana-przyszlosc.html
  • Odpowiedzi 20
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Ghostwriter

5

• Jeffrey Nero

3

• 8693

2

• NoMercy

2

Top użytkownicy w tym temacie

Jestem bardzo zawiedziony tym, że Y2J nie powróci już na pełen etat. Tak chciałem oglądać jak z wszystkich ludzi robi hipokrytów i wychwala siebie jaki to on jest "najlepszy w tym co robi". Nie wiem jak innym ale mi brakuje go na tygodniówkach.

EJD, nie jesteś sam, mnie także go brakuje, a pamiętam jak jeszcze nie dawno pisał, że POWRÓCI jako nowa postać. Chociaż powiedział, że okazyjnie, więc lepszy rydz niż nic.

Ghostwriter - W następnym newsie proszę o Laylę! :D

Sheamus vs. Mark Henry o pas na WM'ce - cieszy mnie ta wiadomość, micha mi się cieszy też jak sobie pomyślę, że Henry przetrzymałby pas przez Vengeance, Survivor Series, TLC, Royal Rumble, Elimination Chamber. To byłby piękny run, w którym co jakiś czas posyłał by ludzi do Hall of Pain. Na WrestleManii prócz ceremonii HoF zrobiliby HoP, gdzie na wózkach i o kulach wchodziliby załatwieni przez Marka zawodnicy :twisted:

Co do głównej gwiazdy SD jestem za, aby to był Sheamus a nie Orton. Według mnie Sheamus jest po prostu lepszym gościem na micu. I jest odświeżeniem bo Orton już się przeżarł przyjadł i chuj wie co jeszcze, a Sheamus jako face jest świeży i dodatkowo te jego opowieści

• Urządzenie:  Windows

Wreszcie skonczylo sie wrzucania Vickie. Tylko teraz niech mi ktos wyskoczy, ze od Stacy tez jest lepsza...

• Reputacja:   1

Niby dobrze, niby źle, że Y2J obrał system powrotów Rocka. Już mówię dla czego tak:

Gdyby powrócił na pełen etat, myślę, że za dużo twarzy federacji by się narobiło i co za tym idzie, upadek którejś z nich (takie przepuszczenia tylko, nie mówię, że chociażby to było prawdą na 90%. Źle no bo właśnie brakuje go, a świetnie byłoby zobaczyć feud pomiędzy nim a CM Punkiem o to kto jest Best Of The World, lub z Randym Ortonem.

Również mam coś do dorzucenia o walce Sheamus vs Henry. Właśnie teraz pomyślałem o tym czy Sheamus okazałby się najlepszym kandydatem do walki z Undertakerem, w końcu zaje*bista otoczka by była, PRAWIE tak samo jak z HHH. Celtic Warrior vs DeadMan. Ale i tak pomysł walki tej dwójki co niby będzie jest dobry. Rodzi się pytanie

żaden spoiler, bo to samo WWE kilka tygodniu temu o tym mówiło co z Danielem Bryanem?? Który mówił, że na tej gali zrealizuje walizkę i spełni swe marzenie. W walce 1on1.

Wreszcie skonczylo sie wrzucania Vickie.

Nie mów hop... :twisted:

• Reputacja:   257

Rodzi się pytanie

żaden spoiler, bo to samo WWE kilka tygodniu temu o tym mówiło co z Danielem Bryanem?? Który mówił, że na tej gali zrealizuje walizkę i spełni swe marzenie. W walce 1on1

Daniel powiedział, że zrealizuje kontrakt na Wrestelmani w walce 1 on 1, ale to nie wyklucza tego że odbędzie się walka o pas WHC a dopiero po niej wyjdzie Bryan i powie, że inkasuje walizkę. Czyli zrobi tak jak mówił :-)

Daniel powiedział, że zrealizuje kontrakt na Wrestelmani w walce 1 on 1, ale to nie wyklucza tego że odbędzie się walka o pas WHC a dopiero po niej wyjdzie Bryan i powie, że inkasuje walizkę. Czyli zrobi tak jak mówił :-)

Gdyby tą walkę wygrał Sheamus, a po tym wszedłby Bryan i zrealizował kontrakt to mielibyśmy wspaniały później feud :)

Nie, liczyłem na powrót na Smacka i feudowanie z Ortonem, bez udziału pasa. Nadzieja jeszcze jest.

Co do Sheamusa to byłem pewien, że będzie następnym pretendentem do tytułu, ale nie dopiero na WMke. Liczyłem na feud z Henrym powiedzmy od SS, pociągną 2-3 miechy, Henry go zniszczy i potem Taker na WM.

Co do Ceny vs Rock - można się było spodziewać że walka może odbyć się bez pasa. Trochę to uwiarygodni walkę+ zmniejsza możliwość wytypowania zwycięzcy. Skoro Rock ma mieć walkę na WM i tyle, to logiczne, że tytułu raczej nie powinien zdobyć, chyba że go odda na następnym RAW, co byłoby dziwne.

Niby dobrze, niby źle, że Y2J obrał system powrotów Rocka. Już mówię dla czego tak:

Gdyby powrócił na pełen etat, myślę, że za dużo twarzy federacji by się narobiło i co za tym idzie, upadek którejś z nich (takie przepuszczenia tylko, nie mówię, że chociażby to było prawdą na 90%. Źle no bo właśnie brakuje go, a świetnie byłoby zobaczyć feud pomiędzy nim a CM Punkiem o to kto jest Best Of The World, lub z Randym Ortonem.

Również mam coś do dorzucenia o walce Sheamus vs Henry. Właśnie teraz pomyślałem o tym czy Sheamus okazałby się najlepszym kandydatem do walki z Undertakerem, w końcu zaje*bista otoczka by była, PRAWIE tak samo jak z HHH. Celtic Warrior vs DeadMan. Ale i tak pomysł walki tej dwójki co niby będzie jest dobry. Rodzi się pytanie

żaden spoiler, bo to samo WWE kilka tygodniu temu o tym mówiło co z Danielem Bryanem?? Który mówił, że na tej gali zrealizuje walizkę i spełni swe marzenie. W walce 1on1.

No tak ale jak już Y2J ma powrócić i staczać walki okazyjnie to wydaje mi się że idealnym momentem był by program z Takerem i walka na WM. Chris nigdy z Grabarzem nie walczył na tej gali a i o poziom widowiska też nie trzeba by było się martwić gdyby Undertaker był w podobnej formie co z zeszłych PPV. A i jeśli chodzi o feud z Ortonem to podpisuje się pod tym w 100 %. :)

Gdyby tą walkę wygrał Sheamus, a po tym wszedłby Bryan i zrealizował kontrakt to mielibyśmy wspaniały później feud :)

Możliwe, że feud byłby dobry, ale któryś z nich musiałby przejść heel turn.

Nie, liczyłem na powrót na Smacka i feudowanie z Ortonem, bez udziału pasa. Nadzieja jeszcze jest.

Co do Sheamusa to byłem pewien, że będzie następnym pretendentem do tytułu, ale nie dopiero na WMke. Liczyłem na feud z Henrym powiedzmy od SS, pociągną 2-3 miechy, Henry go zniszczy i potem Taker na WM.

Jeśli chodzi o przeciwnika Undertakera na Wrestelmani to mógłby być to Henry, ale pas w walce o utrzymanie streaku jest zbędny a po za tym Taker nie będzie w stanie go bronić.

Jednak jeśli ma to być ostatnia walka grabarza to nie chciałbym starcia z Markiem. Niestety z nim nie da się zrobić widowiska na miarę ostatniej walki Takera.

Dla mnie nie ma już osoby która mogłaby wykręcić taki mecz na WMce z Undertakerem jak Shawn Michaels.