Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wrestler września 2011

Wrestlerem września 2011 powinien zostać:  

178 użytkowników zagłosowało

1. 1. Wrestlerem września 2011 powinien zostać:

• John Cena
      6
    • Dolph Ziggler
      5
    • Mark Henry
      90
    • Cody Rhodes
      31
    • Bobby Roode
      44
    • Sting
      2

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Przed głosowaniem byłem pewny, że Henry zdobędzie ten tytuł. W końcu pojechał czysto Ortona (a ostatnio takiej sztuki w walce 1 na 1 dokonał... bodajże grubo ponad rok temu na Extreme Rules Jack Swagger) zdobywając tym samym pas WHC. Ale, mimo wszystko, moim zdaniem Roode zasługuje na "Wrestlera Miesiąca" bardziej.

Abstrahując już od tego jak Marek jest bookowany (a jest naprawdę zajebiście), to jednak trochę mu charyzmy, umiejętności za micem i w ringu (nie ma chyba wrestlera, z którym wykręciłby dobrą walkę... ok, gabaryty ma jakie ma, ale to nie zmienia tego faktu) brakuje do Roode'a, który jest ostatnio jedną z moich ostatnich "desek ratunku" podczas oglądania Dixielandu. Segmenty i walki z nim są ciekawe i mogę być pewny, że kiedy widzę jego facjatę na ekranie - nie będę się nudził. Co prawda to jak jest kreowany ("spełnię swoje marzenie z dzieciństwa!") jest już tak do bólu oklepane w wrestlingu, że aż szkoda gadać... ale, co dziwne, w jego wypadku mnie to nie nudzi (za to u Ceny spełniającego swoje marzenie z dzieciństwa dziesiąty raz - już tak).

A zatem Bobby. Podejrzewam, że i tak wygra Henry (większość z userów Atti ogląda WWE), ale wydaje mi się, że powinno się też docenić właśnie Roode'a. A jeżeli w końcowym rozrachunku okaże się, że zdobędzie on jeszcze pas na BfG (a na to się chyba zanosi) pokonując tym samym Kurta - to mój głos poleci na niego drugi raz z rzędu.

„The optimist thinks this is the best of all possible worlds. The pessimist fears it is true.” - J. Robert Oppenheimer

„W krainie ślepców jednooki jest królem.”

899277064ec56dc584330.jpg

• Odpowiedzi 47
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Koper

2

• hadaszyszek

2

• Jeffrey Nero

2

• Napoleoni

2

Top użytkownicy w tym temacie

Stawiam na Marka Henrego . Szczerze nie zagłosowałbym na niego , gdyby nie zdobył pasa mistrzowskiego , obronił go i nadal demolował rywali i wprowadzał do HALL OF PAIN ( świetna nazwa). Na Wrestlemani kontra raczej Taker.

13315742274f3f94ee33a37.jpg

Gdyby nie Mark Henry, głos na pewno poszedłby na Rhodes'a za b. dobre odgrywanie swojego gimmicku, obrony tytułu i oczywiście wprowadzenie nowego/starego designu.

Zagłosować muszę jednak na WSM, bo pojechać Ortona 2 razy z rzędu (czysto!) to nie lada wyczyn. :twisted:

Even though you can't afford

The sky is over,

I don't want to see you go,

The sky is over.

11451308644e35975636c51.jpg

• Reputacja:   413
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Ciemny

W końcu pojechał czysto Ortona (a ostatnio takiej sztuki w walce 1 na 1 dokonał... bodajże grubo ponad rok temu na Extreme Rules Jack Swagger) zdobywając tym samym pas WHC.

Swagger zdobył swój jedyny tytuł WHC inkasując walizkę na Smackdownie 5 dni po Wrestelmani. Pokonał wtedy Chrisa Jericho, który chwile wcześniej dostał speara od Edga. W tej walce, którą wspomniałeś Jack obronił pas.

Najdłużej panujący w historii Attitude Mówi Typer Champion of the world!!!

1. Miejsce - Typer AEW 2020

1. Miejsce - Typer AEW 2021

2. Miejsce - Typer WWE 2020

3. Miejsce - Typer Mistrzostw Świata 2014

3. Miejsce - Typer Ligii Europy 2014/2015

156429637657b4c00661021.jpg

Swagger zdobył swój jedyny tytuł WHC inkasując walizkę na Smackdownie 5 dni po Wrestelmani. Pokonał wtedy Chrisa Jericho, który chwile wcześniej dostał speara od Edga. W tej walce, którą wspomniałeś Jack obronił pas.
...Henry zdobędzie ten tytuł. W końcu pojechał czysto Ortona (...) zdobywając tym samym pas WHC.

:wink:

„The optimist thinks this is the best of all possible worlds. The pessimist fears it is true.” - J. Robert Oppenheimer

„W krainie ślepców jednooki jest królem.”

899277064ec56dc584330.jpg

Marka Henryka nie lubie i dla mnie to jest totalny frajer który dostał push nie wiadomo z jakiego powodu więc głos idzie na Bobbyego

http://www.youtube.com/watch?v=H-1xUwvOXFY

Według mnie Mark Henry.

Ten Grubasek dużo zdziałał od wakacji, oj dużo ...

• Reputacja:   1

Marka Henryka nie lubie i dla mnie to jest totalny frajer który dostał push

Co ty to gadasz, to ja nie wiem :shock: .

Marka Henryka nie lubie i dla mnie to jest totalny frajer który dostał push

Co ty to gadasz, to ja nie wiem :shock: .

"Przez 15 lat nikt nie zauważał jak ciężko pracuje i nie dał mi szansy wiec teraz zdobywam co mi się należy" -jako tekst Henryego dlaczego niszczy innych. OK spoko, ale to jest dla mnie człowiek który robił za fajnego miśka, który robi dużo strachu a mało umie. Jakbyście nie wiedzieli jego dawny pseudonim to Sexual Chocolate... http://4.bp.blogspot.com/_mD5JlMiRsOA/SVD6TCPxIUI/AAAAAAAAB24/sdLjz--nZBU/s320/santa.jpgTak jak Kane czy Big Show robili za gwiazdy i postrach federacji a później stali się jobberami tak Mark przeszedł ostatnio zupełnie odwrotną ścieżkę. Ja nic nie mam do niego, ale to dla mnie trochę zbyt naiwne, od jakiegoś czasu mówi się że to on ma walczyć z Takerem na WM. I tak może być, na następnej gali pewnie pokona Sheamusa i Taker będzie tym który pokona niszczycielską moc Hall of Pain... Nie zrozumcie mnie źle, ale ja widziałem 20 walke w streaku Takera jako coś wyjątkowego, nie wiem stworzenie pojedynku z kategorii tych nieprawdopodobnych, typu Sting vs Taker, Goldberg vs Taker, czy DX vs Taker, że niby HBK nie dał rady, HHH nie dał rady ale razem mają szanse. I wszyscy wiemy że to są dziadkowie i nie pociągną walki zbyt widowiskowo, ale byłaby jakaś fajna otoczka wokół tego. A Mark Henry? Widzieliście Hell in a Cell? Ja naliczyłem się jak ze 4 razy totalnie zawalił partnerowanie. Tombstone i Last Ride na Henrym, Taker będzie mieć totalnie trudne wyzwanie.

Podsumowując Henryemu poprostu brak osobowości jak dla mnie, nie ma charyzmy jak typowy heel, a push ma niesamowity, z takim pushem to i hoornswoogle walczyłby o pasy...

• Reputacja:   375
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

W końcu z czystym sumieniem mogę zagłosować na kogoś innego niż Punk :lol: Mój głos idzie na Henryka, który po tych wszystkich latach jobowania, został wypromowany na prawdziwego monster-heela, który demoluje wszystkich dookoła i nie pęka na robocie (ewenement w mainstream'owym zalewie cipo-heelami). Mark ze zwykłego midcardera stał się pełnokrwistym main eventerem, który czysto (!!!) pojechał Randala z pasa i pokazał swoją pełną dominację na Smacku. Fakt - Heniek nie zachwyca w ringu a przy majku jest co najwyżej solidny, ale jego postać przemawia do mnie w 100-u procentach.

Ale, mimo wszystko, moim zdaniem Roode zasługuje na "Wrestlera Miesiąca" bardziej.

Też się nad tym zastanawiałem, ale na Bobika na spokojnie będziemy mogli głosować po BfG, kiedy chłopak spełni swoje "destiny". Ten miesiąc był jak dla mnie miesiącem Wielkiego, Złego, Czarnego, Demolition Man'a :wink:

[ Dodano: 2011-10-04, 00:50 ]

Podsumowując Henryemu poprostu brak osobowości jak dla mnie, nie ma charyzmy jak typowy heel, a push ma niesamowity, z takim pushem to i hoornswoogle walczyłby o pasy...

Taaak... i z pewnością byłby równie w tej roli przekonujący jak Mark :roll:

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

Głos na Marka Henry'ego, od heel turnu niszczy wszystkich. Zasłużył na World Heavyweight Title i na miano Wrestlera Miesiąca.
YES! YES! YES! 20-0! YES!

No i w tym momencie się waham . Zastanawiają mnie dwa typy . Mark Henry i Bobby Roode. Rola Henrego jako niszczyciela jest genialna , ale raczej postawię na Roode'a . Zasłużył sobie. Pretendent do pasa , świetne walki .. BOBBY ROODE.
CM Punk , Chris Jericho , AJ Styles ♥

11750778504e8aa572ddcd1.jpg

Głos idzie na Codego. Kupuje go w 100 %. Świetnie odgrywa swoją postać na każdej tygodniówce trzyma wysoki poziom. Za całokształt :P

18872976344e89e7745ccda.jpg

Hnery za to ze zostal w koncu doceniony po kilkunastu latach.

Roode jeszcze nie raz dostanie ta nagrode:)

Chciałem oddać głos na Bobbiego ale jednak nie mogłem się powstrzymać przed oddaniem swojego cennego głosu :D na Coddiego Rhodesa który poczynił niesamowite postępy i z każdym miesiącem ogląda się go i słucha coraz lepiej. A to co zrobił z jescze nie tak dawno marnym pasem Interkontynentalnym zasługuję tylko na szczere oklaski.
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Jeffrey Nero
      Ash by Elegance też jednak nie skończyła kariery od początku to było podejrzane żadnych przecieków co jej było.
    • MattDevitto
      Kompletnie mnie te RR nie interesuje, ale będę musiał rzucić okiem na walkę Stylesa to też przy okazji zobaczę pewnie oba RR matche. Nie przekonują mnie jednak te zapowiedzi i obiecanki za pięć dwunasta
    • Attitude
      Nazwa gali: NJPW Road To The New Beginning 2026 - Dzień 3 Data: 28.01.2026 Federacja: New Japan Pro Wrestling Typ: Event Lokalizacja: Tsugaru, Aomori, Japan Arena: Ito Mining Arena Tsugaru Publiczność: 987 Karta: Wyniki: Powiązane tematy: New Japan Pro Wrestling - dyskusja ogólna
    • GGGGG9707
      Tak też mi niespodzianki, Belair, AJ Lee, Lesnar, LA Knight, Dom, pewnie ten nowy arab saudyjski którego wzięli.  Ja zawsze na Royal Rumble przyjmuję sobie że chcę co najmniej jedną niespodziankę ale taką której się nie spodziewam. Te wymienione się nie liczą bo i tak prawie pewne że będą i to żadna niespodzianka. Choćby to był nie wiem Hornswoggle to i tak dam na plus bo będę zdziwiony a o to chodzi w Royal Rumble. Chyba na 60 wrestlerów da się zarezerwować 1 miejsce dla kogoś kogo si
    • MattDevitto
      Myślałem, że ona skończyła z wrs
  • Dodaj nową pozycję...