Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wrestler września 2011

Wrestlerem września 2011 powinien zostać:  

178 użytkowników zagłosowało

1. 1. Wrestlerem września 2011 powinien zostać:

• John Cena
      6
    • Dolph Ziggler
      5
    • Mark Henry
      90
    • Cody Rhodes
      31
    • Bobby Roode
      44
    • Sting
      2

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Jasny

Wybór jest oczywisty - Bobby Roode. Od czasów Stylesa żaden z TNA Originals nie był tak pushowany. Roode z tygodnia na tydzień udowadnia, że wart jest złota i zagoszczenia na stałe w Main Eventach.
"Even the man with three H's would be proud of the way we buried this young, promising talent." - Broken Matt Hardy (Total Nonstop Deletion 15.12.2016)
  • Odpowiedzi 47
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Koper

2

• hadaszyszek

2

• Jeffrey Nero

2

• Napoleoni

2

Top użytkownicy w tym temacie

• Styl:  Klasyczny

Mam dylemat między Henrykiem, a Bobikiem... ostatnio głosowałem na Heńka, dzisiaj dam szansę chłopakowi z TNA :D to będzie świetny mistrz !!

• Reputacja:   414
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Ciemny

Miałem dwóch kandydatów Mark i Bobby. Na Roode jeszcze przyjdzie czas jak zdobędzie WHC. Teraz jest czas Henrego zdobył pas odbierając go Ortonowi czysto i 2 razy go obronił. Za mikrofonem nie ma tragedii. Mój głos na WSM.

Najdłużej panujący w historii Attitude Mówi Typer Champion of the world!!!

1. Miejsce - Typer AEW 2020

1. Miejsce - Typer AEW 2021

2. Miejsce - Typer WWE 2020

3. Miejsce - Typer Mistrzostw Świata 2014

3. Miejsce - Typer Ligii Europy 2014/2015

156429637657b4c00661021.jpg

• Reputacja:   1

Głos na Marka Henry'ego. W końcu na SmackDown! jest porządny monster heel z prawdziwego zdarzenia. Mark niszczył i kontuzjował- tak to był zdecydowanie jego miesiąc (zwieńczony w dodatku pasem WHC) choć ogólnie uważam że zwycięstwo mu się należy także za całokształt jego kariery zapaśniczej

PS. szkoda że Punk nie wygra po raz czwarty z rzędu ;/

Wybór jest dosyć prosty. Według mnie najbardziej na tytuł wrestlera września zasługuje nie kto inny jak Mark Henry. Monster push od WWE. Wyśmienity heel, który z tygodnia na tydzień pokazuje swoją siłę i dominację. Pokonał dwukrotnie w szalenie zajebistym stylu, a podobnie także Christiana na Smackdown. To było coś. Na prawdę imponująca postać. Posiadacz tytułu Wagi Ciężkiej. Dodatkowo wprowadził Khaliego właśnie do Hall of Pain. Gratuluję WWE nie zmarnowania talentu, oby tak dalej Heniu. Głos idzie na Mareczka.

Bobby Roode - bardzo ładnie się prezentuje, mic+ring skill na znakomitym poziomie.

Szkoda, że nie ma w ankiecie Punk 'a - na pewno by wygrał:)

Nie bierz życia za poważnie,

Bo i tak trafisz do piachu.

1240828704e1eb65585182.jpg

• Reputacja:   1 356
  • Status:  Online
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

Mark Henry, czyli jeden z nielicznych powodów dla którego oglądam jeszcze coś takiego jak Smackdown. Ostatnie tygodnie są dla niego znakomite, a jego postać przeżywa wspaniałe momenty. Zdecydowanie Mark jest u szczytu kariery i być może jest to jedna z ostatnich szans na jakiekolwiek większe pokazanie się publiczności. Mam nadzieję, że Mark nie spuści z tonu i dalej jego postać będzie ciekawa.

...

zkoda, że nie ma w ankiecie Punk 'a - na pewno by wygrał:)

Ano.

TNA nie oglądam ostatnio więc nie mogę się wypowiedzieć (a że Roode na 93.56% wygra - oddam głos na kogoś innego), SmackDown wprawdzie też nie, ale ze Rhodes występuje i na RAW - na niego oddam głos. Pas IC po tylu latach może w końcu będzie coś znaczył.

• Reputacja:   1

W tym miesiącu również zagłosuje na Marka Henrego. Zmiażdżył dosłownie wszystkich pozostałych. Dobre proma i dobre wczucie w gimmick, z takich jakich lubię. Mark Henry!!

Bobby Roode - chociaż nie przepadam za federacją Dixie, to trzeba przyznać że tytuł wrestlera miesiąca jak najbardziej mu się należy. Robi świetną robotę i wniósł coś świeżego do tej federacji. Miejmy nadzieję, że TNA dalej będzie na niego stawiać.
"I'm in the best in the world and what I do"

8650504724e8329a484911.jpg

Hej!

Mark Henry dominuje w ringu od (o ile pamiętam) Capitol Punishment, i chyba nie przegrał ani jednej walki. WWE fajny dało mu gimmick - Heel Monster. Po prostu niszczy wszystko: Jobber, Big Show, Kane, Władek Kozlov, Jerry Lawler, The Great Khali no i czekamy na więcej...Jak zdobył pas na NoC to w ogóle dobry murzyn no i na HiaC obronił pas. Mój głos to MARK HENRY.

Edytowane przez Axon
This time is time for X.

7648444334e8dfa66d06e2.jpg

• Reputacja:   2
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Jasny

Gdyby CM Punk był dodany do ankiety, to z pewnością bym na niego zagłosował, bo nadal jest gościem, dla którego oglądam RAW.

Ale tego pana nie ma, więc głosuję na Bobby'ego Roode'a. Podoba mi się program, w którym uczestniczy i jest jednym z nielicznych powodów, dla którego coraz chętniej zacząłem sięgać po produkt TNA. Mimo, że Kurt Angle to mój ulubieniec w "tej drugiej federacji", to chciałbym, żeby pas wagi ciężkiej na Bound for Glory powędrował do Roode'a.

Krótko, zwięźle i na temat - głosuję na Marka Henry'ego

Za co, to chyba pisać nie trzeba.

Gdybym mógł to oddałbym swój głos na Rhodes'a, Ziggler'a oraz Henry'ego, jednak jako, że mam do wykorzystania jeden głos to leci on na World Strongest Man'a.

Na 100 % Cody Rhodes, to co on wyprawia za mikrofonem jest niesamowite!

Fantastyczny gimmick!

Mam nadzieję że dostanie push i będzie mógł walczyć o ważniejsze pasy

CC am a PEEP!
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Bastian
      Czyżby to było ostatnie RAW w karierze AJ Stylesa? Nadrabiamy!  Było kilkanaście miesięcy na to, aby ogarnąć pierwszą w historii WWE walkę CM Punk - AJ Styles. Jedyne, na co było stać federację to walka na RAW niemal na koniec kariery AJ'a, którą przerwał w dodatku Finn Balor  Irlandczyk będzie chyba takim przyjemnym przystankiem dla Punka aż do WM42. Na Royal Rumble walki Phil nie dostał, Elimination Chamber w Chicago, więc trzeba coś ogarnąć.   Swoją drogą, szkoda, że po tym, jak odebrano
    • IIL
      Ciampa is All Elite 🙂
    • Attitude
      Nazwa gali: AEW Dynamite #330 Data: 28.01.2026 Federacja: All Elite Wrestling Typ: TV-Show Lokalizacja: Cedar Park, Texas, USA Arena: H-E-B Center At Cedar Park Format: Live Platforma: TBS Komentarz: Excalibur, Taz, Tony Schiavone, Don Callis & Stokely Karta: Wyniki: Powiązane tematy: All Elite Wrestling - dyskusja ogólna AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia AEW Saturday Collision - ogólne dyskusj
    • Jeffrey Nero
      Ash by Elegance też jednak nie skończyła kariery od początku to było podejrzane żadnych przecieków co jej było.
    • MattDevitto
      Kompletnie mnie te RR nie interesuje, ale będę musiał rzucić okiem na walkę Stylesa to też przy okazji zobaczę pewnie oba RR matche. Nie przekonują mnie jednak te zapowiedzi i obiecanki za pięć dwunasta
  • Dodaj nową pozycję...