Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wrestler września 2011

Wrestlerem września 2011 powinien zostać:  

178 użytkowników zagłosowało

1. 1. Wrestlerem września 2011 powinien zostać:

• John Cena
      6
    • Dolph Ziggler
      5
    • Mark Henry
      90
    • Cody Rhodes
      31
    • Bobby Roode
      44
    • Sting
      2

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Macintosh
  • Styl:  Jasny

http://www.attitude.pl/gfx/wrestler_miesiaca.gif

Raw:

- John Cena - na Night of Champions przejął pas WWE stając się tym samym 10-time WWE Championem. Za mikrofonem jest bardzo dobry, a w ringu pokaże czasem jakieś ciekawe akcje, których widzowie się po nim nie spodziewają. (VercynGetorix)

- Dolph Ziggler - na Night of Champions obronił pas United States (w Four-Way Matchu) i zaczął pojawiać się częściej na tygodniówkach, a także walczyć. Wszystko zapowiada, że niedługo zapuka do main eventów. Za majkiem też nie jest źle, oby tylko odłączyli go szybko od Vickie. (VercynGetorix)

SmackDown!:

- Mark Henry po Night of Champions został nowym World Heavywieght Championem. Na tygodniówkach systematycznie niszczy wszystkich swoich przeciwników. Po kilkunastu latach w federacji zdobył najważniejszy pas, więc miejsce w tym gronie należy mu się bardziej, niż innym zawodnikom. (VercynGetorix)

- Cody Rhodes - na Night of Champions obronił pas Intercontinental. W międzyczasie na tygodniówkach pokonał także ówczesnego mistrza - Randy'ego Ortona. Podobnie, jak Dolph, młody Rhodes pnie się w górę i radzi sobie dobrze za majkiem. (VercynGetorix)

TNA:

- Bobby Roode - na No Surrender pokonał dwóch przeciwników (Gunner, Bully Ray) w turnieju Bound for Glory Series. Wywalczył sobie w ten sposób title shota o najważniejszy pas TNA na Bound for Glory. Bardzo dobrze wypada w promach i segmentach, a do tego pokonał kilku swoich kolegów z Fortune. (VercynGetorix)

- Sting - dalej świetna robota w gimmicku Jokera plus podtrzymywanie zainteresowania fanów feudem z Hoganem co jest nie lada sztuką. (AX)

Ankieta potrwa 3 dni, typy i uzasadnienia zostały wybrane przez redakcję Attitude.

• Odpowiedzi 47
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Koper

2

• hadaszyszek

2

• Jeffrey Nero

2

• Napoleoni

2

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Bobby Roode odbiera ten zaszczytny tytul Punkowi. Koniec z tym status quo. Mamy nowa perle na horyzoncie. WWE chcialo go u siebie, a pod koniec tego roku, beda juz ciekawi, kiedy konczy sie jego umowa. Oby TNA nie zepsulo tego. Angle to juz wyrobiona marka, ktora moze wypromowac innych.

Dwojka z SD to rowniez ciekawe propozycje. Henry jest oczywisty, ale Rhodes to ten, do ktorego prom czesto wracam.

50608915156a3743c1fa34.jpg

• Styl:  Klasyczny

Myślałem nad Rhodesem, a Zigglerem i pomyślałem, że Cody był już wrestlerem miesiąca, bodajże w kwietniu, więc czas na kogoś nowego - Dolph Ziggler Za całokształt można powiedzieć.

18056192365019276624f15.jpg

Oczywiście Marek Henryk - za zdobycie WHC w czysty sposób przeciw Ortonowi.

A poza tym uważam,że Marcin Najman powinien dołączyć do WWE.

Nowe Diary - Let's get ready to Wrestling?

13583903254dce4fcc7490a.jpg

Głos leci na Marka Henry'ego. Zwycięstwo na NoC, niszczenie rywali na tygodniówkach i nienajgorsze wypowiedzi. Jak dla mnie to on zasługuje na tytuł wrestlera miesiąca.

10244105464ed23faa1aa33.jpg

Roode - za całokształt. Osobiście uważam, że push zasłużony i sukces gwarantowany!
"Cena looks like what would happen if Vanilla Ice banged a Teletubby."

Moim zdaniem Mark zmiażdżył całą konkurencje. Dwa razy w ciągu miesiąca czysto pokonał Randy'ego Ortona na PPV, a przy okazji wprowadził Khali'ego do Hall of Pain.

17964326704dfcf6fa9263f.png

Bobby Roode choć z początku chciałem głosować na Marka. Świetnie prowadzony jest push dla Roode'a. Chociaż pod tym względem TNA spisuje się na medal.

Mój głos idzie na Marka Henry'ego. Dawno nie oglądałem TNA, więc na nikogo z owej federacji głosować nie mogę, Ziggler jakoś mnie nie kręci, a na Johna poprostu nie zagłosuje. Wahałem się pomiędzy Markiem a Codym, jednak głos na Henry'ego za Hall of Pain i pokonanie Ortona.

Mark Henry- zasłużone WHC, monster heel, w końcu coś się dzieje na SD!

I hate this idea, that you are the best.

Because you not.

I'm the best.

Best in the world.

I'm CM Punk and you're not.

Nie ma najmniejszych wątpliwości głos na Marka Henry'ego.Zdobył pas WHC i dominuje na Smackdown!

We walk alone in the unknown

We live to win another victory

We are the young

Dying sons

We live to change the face of history...

2482447074e46ec6d7986d.jpg

Roode, zdecydowanie. Za co? Wygranie prestiżowego BFG Series i walka o pas na najważniejszej gali roku. Fajnie, że tyle lat pracy w tag team'ie zostało docenione. Szykuję się odświeżenie w ME w TNA.

Zwycięzca jest tylko jeden - Mark Henry;)

Głos na Marka Henrego, Heniek zdobył pas WHC po 15 latach pracy i ma fajny gimmick.

5098708654e2b2a2fd00e6.jpg

Bezsprzecznie Mark Henry. Za największe osiągnięcie w tak długiej karierze jeszcze jeden taki lokalny tytuł mu się należy.
And if you're not down with that, I've got just two words for ya!
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Jeffrey Nero
      Ash by Elegance też jednak nie skończyła kariery od początku to było podejrzane żadnych przecieków co jej było.
    • MattDevitto
      Kompletnie mnie te RR nie interesuje, ale będę musiał rzucić okiem na walkę Stylesa to też przy okazji zobaczę pewnie oba RR matche. Nie przekonują mnie jednak te zapowiedzi i obiecanki za pięć dwunasta
    • Attitude
      Nazwa gali: NJPW Road To The New Beginning 2026 - Dzień 3 Data: 28.01.2026 Federacja: New Japan Pro Wrestling Typ: Event Lokalizacja: Tsugaru, Aomori, Japan Arena: Ito Mining Arena Tsugaru Publiczność: 987 Karta: Wyniki: Powiązane tematy: New Japan Pro Wrestling - dyskusja ogólna
    • GGGGG9707
      Tak też mi niespodzianki, Belair, AJ Lee, Lesnar, LA Knight, Dom, pewnie ten nowy arab saudyjski którego wzięli.  Ja zawsze na Royal Rumble przyjmuję sobie że chcę co najmniej jedną niespodziankę ale taką której się nie spodziewam. Te wymienione się nie liczą bo i tak prawie pewne że będą i to żadna niespodzianka. Choćby to był nie wiem Hornswoggle to i tak dam na plus bo będę zdziwiony a o to chodzi w Royal Rumble. Chyba na 60 wrestlerów da się zarezerwować 1 miejsce dla kogoś kogo si
    • MattDevitto
      Myślałem, że ona skończyła z wrs
  • Dodaj nową pozycję...