Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Raport Miesiąca - wrzesień 2011 (VercynGetorix, Ghostwriter,

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Jak się nazywa muzyka z wejścia? Odcinek świetny, TwV był bardzo dobry jednak bardziej podoba mi się obecna forma audycji.
  • Odpowiedzi 23
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Vercyn

3

• hadaszyszek

3

• N!KO

2

• MJ

2

Top użytkownicy w tym temacie

Jak się nazywa muzyka z wejścia?

X-Ray Dog - Final Hour. Moim skromnym zdaniem - genialna nuta :wink: .

Te wstawki, przy wejściach były też w NXT w którymś tam sezonie, chyba 4,przed konkretnymi walkami, ale one były u góry ekranu.

Może ktoś wie, bo RoH było w poniedziałki przed RAW, a ostatni RoH puszczony był w sobote to co oni teraz planują żeby RoH było w soboty czy wrócą jednak na poniedziałki?

Curtis był w Lumberjack'u ostatni raz na tym SD co była walka o WHC Christiana z Heńkiem.To postatni raz widziałam bo SS nie oglądam nie wspominając NXT.

Odcinek fajny, widze dla was świetną przyszłość ;)

• Urządzenie:  Android

Faktycznie to byl ciekawy dialog. Troche poigralismy ze slowa na "K", przy córce Ghosta. Zdziwilem tez sie, ze VG wyedytowal motyw z MMA i moj powod nie trenowania tego sportu
Przekabaciłem go jednak, by go wrzucił kiedyś osobno w jakimś "bonusie", bo jest zdecydowanie tego wart. Ba, dowiesz się z niego, że N!KO nie tylko przeklina, ale robi to również w obecności córki Ghosta. To dopiero jest brak kultury! (nie mówiąc już o piciu pocukrowanej herbaty)

Już jest w wersji mp3, więc jeżeli ktoś jest zainteresowany to wrzucam "Rozmowy z zaplecza", czyli tuż przed nagraniem Raportu - 14 minut (format mp3) - http://www.megaupload.com/?d=XMWH8SHO / http://www.sendspace.pl/file/aeb6c9e06fc2a04e0c44b37

Popieram tez to co mowicie, ze sila tego programu jest stala czworka zasiadajaca do debaty. To momentami przypomina Poniedzialkowy Program Pilkarski z telewizji "n". Mi sie podoba, jak sie niekiedy staramy dojsc do glosu.
Na wielki plus RM to, że to była prawdziwa dyskusja, bardzo dobrze, że jest Was czterech, bo każdy ma coś innego/mądrego do powiedzenia, naprawdę mnie to się bardzo miło słucha.
Te Wydanie było o wiele lepsze od pierwszego były sprzeczki, kłotnie itd czyli to wszystko co nas interesuje

Miała być nas trójka, ale widzę (i sądzę), że czwórka to będzie lepszy pomysł. Ghost powiedział, że powinniśmy się mieścić w godzinie i takie mi przyświecało założenie, ale jednak te półtorej godziny to jak widać lepszy pomysł - więc zostańmy przy tym.

Wywiad genialny, a zwłaszcza pytanie o to, kogo Alberto naśladował. Genialna praca

Dzięki, spędziłem nad nimi sporo czasu - przesłuchałem wiele jego wywiadów i prom, aby coś z tego skleić. Miałem jeszcze trochę materiału, ale niestety nie był dobrej jakości, więc go nie umieściłem. Za miesiąca kolejny zawodnik - może kolejny z byłych championów WWE ;)

Ogólnie projekt 'Raport Miesiąca' to zajebisty pomysł, ode mnie ukłony dla człowieka, który na to wpadł. Praktycznie powtórzę to co napisał maly, czyli, że wrześniowy Raport Miesiąca był o wiele lepszy niż sierpniowy, mam nadzieję, że co miesiąc będzie lepszy i lepszy. Oczywiście tego życzę Waszej czwórce. Naprawdę świetna robota.

Jeszcze raz dzięki ;) Na pomysł tej audycji i takiej formy wpadłem w lipcu, kiedy nosiłem się z zamiarem zakończenia TwV. Dogadałem się z Ghostem, N!KO i hadaszyszkiem bez problemu co do formy i tak oto możecie nas usłyszeć (żeby N!KO się nie obraził - tak to on jest autorem nazwy).

Bardzo podobał mi się tekst N!KO, a mianowicie "Nie hejtujcie graczy - hejtujcie grę" Przepraszam, jeśli źle napisałem, ale cholernie mnie się to podoba i że tak napiszę - Przyda mi się w życiu

Nie będę się chwalił, ani zabierał N!KO fejmu, ale to akurat mój tekst ;)

Na start pytanko, czy osoba, która "napierdala w fife" to N!KO Bo jakoś nigdy nie słyszałem, by Pan Nikodem przeklinał

Tak, to N!KO i jak doświadczysz w rozmowie z zaplecza - to nie był ostatni raz.

Nie wiedziałem, że Attitude zafundowało wam studio nagraniowe

A no mamy własne studio - zafundowaliśmy sobie za ten gruby hajs, który wyciągnęliśmy od Alberto za możliwość nagrania dla najlepszego portalu w Polsce.

zastanawiam się tylko ile Vercyn musiał zapłacić Alberto za rozmowę..

To nie my płaciliśmy, to on płacił. Mało tego, jeszcze wziął zaliczkę z październikowej wypłaty i zastawił kilka swoich aut. My się cenimy ;)

Edytowane przez Vercyn

Nie będę się chwalił, ani zabierał N!KO fejmu, ale to akurat mój tekst ;)

Aaa, to w takim razie ukłony w Twoją stronę ;)

Kapitalny odcinek, już teraz widać, że Raport Miesiąca to projekt absolutnie trafiony i jest gwarantem na prawdę dobrze spędzonych 90 minut :) Nieśmiało dodam, że jest to chyba obecnie najlepszy produkt multimedialny spod szyldu Attitude, co miejmy nadzieje potwierdzą kolejne epizody. Dobra robota panowie.

Mi również program przypadł do gustu już po pierwszym odcinku. Co tu dużo mówić - poziom jest wysoki i oby tak dalej ;)

Świetne. O wiele lepiej niż ostatnio. W gwoli ścisłości Powrót Grubasów robiło WSW, a nie DSW :)

Z całego odcinka najbardziej mi się podobała pogadanka na temat Johna Ceny i wprost kretyńskich tekstów "Nienawidze wrestlera bo ciągle zdobywa pasy". Nie musze nic dodawać świetnie sami to nakreśliliście.

Wszystko jak najbardziej OK i myślę że to świetny produkt dla osób które nie lubią MSu a jednak chcą być na bieżąco.