Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Bound For Glory, Komu się kończy kontrakt, Ratingi z USA i U

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Aktualna karta na Bound For Glory.

* Hulk Hogan vs. Sting

* Full Metal Mayhem Match: RVD vs. Jerry Lynn

* TNA Knockouts Title Match: Winter © vs. Mickie James vs. Velvet Sky vs. Madison Rayne

* TNA X-Division Match: Austin Aries © vs. Brian Kendrick

* TNA Tag Team Title Match: Mexican America © vs. In...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-bound-for-glory-komu-sie-konczy-kontrakt.html
https://forum.wrestling.pl/topic/27248-bound-for-glory-komu-si%C4%99-ko%C5%84czy-kontrakt-ratingi-z-usa-i-u/

• Odpowiedzi 9
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Napoleoni

3

• Ceglak

2

• Vercyn

2

• Jeffrey Nero

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

nie oglądam spoilerów, więc nie interesowałem się zdarzeniami z Huntsville. Ale w obliczu gadki Hogana z ostatnego iMPACT! - jesli to jakaś kolejna zagrywka, to żeby storyline mógł być wiarygdniejszy to i walka powinna zniknąć z karty na razie. Edytowane przez Ceglak
Szkoda, że nie ma przynajmniej póki co w karcie walki AJ'a i Daniels'a bo z chęcią zobaczyłbym jeszcze raz ich w akcji jednak TNA chyba nie chce się z tym śpieszyć i chcą rozwinąć ten storyline/feud pomiędzy nimi, z jednej strony to dobrze z drugiej.. Szkoda, że raczej AJ'a nie zobaczymy na BfG, no chyba, że Roode zdobędzie pas i AJ wejdzie z innymi członkami Fortune mu pogratulować wygranej.

• Reputacja:   257
  • Urządzenie:  Windows

Szkoda, że raczej AJ'a nie zobaczymy na BfG, no chyba, że Roode zdobędzie pas i AJ wejdzie z innymi członkami Fortune mu pogratulować wygranej.

Jeszce 2 Impacty do BFG, więc spokojnie mogą zapowiedzieć walkę Danielsa z Stylsem.

Jeśli ktoś się nie może doczekać to macie Spoilery na najbliższe dwie gale TNA dotyczące Stinga i Hogana :D

także nie trudno się domyśleć że to dość banalne storyline :)

Edytowane przez Napoleoni

• Urządzenie:  Android

Jeżeli ktoś będzie chciał to sobie sprawdzi w odpowiednim temacie spoilery.

Jeżeli ktoś będzie chciał to sobie sprawdzi w odpowiednim temacie spoilery.

W odpowiednim temacie? To wskaż mi ten temat bo ja go na tej stronie nie widze. Z całym szacunkiem ale zauważ że nie wstawiałem poprostu co się wydarzy tylko oznaczyłem to jako spoiler, kto nie chciał tego widzieć ten nie wchodził w to więc nie bardzo rozumiem o co Ci chodziło z tym

• Urządzenie:  Android

Na forum jest dział do rozmawiania o wynikach tapingów (Raporty i Wyniki), a tam znajdują się od dawna dwa tematy z wynikami nadchodzących IW. Tam możesz sobie spokojnie o tym porozmawiać. Bez bawienia się w tag spoiler. Chcesz poznać opinię innych, to wyraź swoją w tematach z wynikami tapingów.

Tutaj są newsy i mają do tego dostęp osoby spoza forum. Jeżeli taka osoba będzie chciała się wypowiedzieć odnośnie spoilera to w jej przypadku (dlatego, że jest anonimowa i nie ma konta) tag "spoiler" nie zadziała. A potem posypią się pretensje i kłótnie, jak już kilka razy tutaj było.

ok, dzięki Vercyn za wytłumaczenia, chciałem tylko pokazać ludziom jaki jest ogólnie zamysł na Hogana w najbliższych tygodniach, ale w sumie masz racje, jeśli ktoś będzie chcieć dokładniej się dowiedzieć to wejdzie na forum, w sumie spoilery wydaje mi się że działają także dla "obcych" ale może się myle... A co do Hogana to i tak każdy wie że coś nie tak z jego emeryturą:D pozdro Vercyn